Új privát üzeneted érkezett!

Vivi!
Az autósülést is csak menetiránnyal háttal lehet bekötni 9-10 kg-ig. :roll: Már alig várom,hogy Roli elérje a súlyt,mert akkor végre normálisan ülhet és nézelődhet.

Orsi-Vivi!
Én is szoktam vinni Rolit a bankba,ha apa nem szabadnapos,mert anyósomra már nem bízom rá.
De valóban jó dolog,hogy tudok/tudunk csavarogni.Az utóbbi hónapban pl kettesben is sokat voltunk Rolival itt-ott autóval,szuper a sport babakocsi,hogy csak bedobom a csomiba.

Kép
cukigabi
Budapest

Eldobható pelusból az újszülöttben nincs sok,én egy csomit vittem.Textilpelus nekünk nem kellett,de a többi lány a szobában vitt.Szerintem 2-3 db elég.Többiek?

Kép
cukigabi
Budapest

Betét:
Én az extra nagy tenából is meg a közepesből is vittem 1-1 csomit,biztos ami biztos,de maradt belőlük.!4-5-ik napon már elég volt az éjszakai always nappalra,éjszakára még tenát raktam be.[/quote]

Kép
cukigabi
Budapest

Én mondjuk nagyon parás voltam és rengeteg betétet vittem,nehogy megszoruljak,pl az egyik szobatársamnak elfogyott és nem is hoztak neki :roll: persze kisegítettem.

Ha még elfogadtok tanácsot:
Eldobható papír wc ülőke :arrow: dm-ben is kapható (én pl nem tudok állva nagy wc-ni,de muszáj legalább egy a hazajövetelig)
Intim törlőkendő vagy nedves törlő (elég gáz amikor rakod tisztába magad és hát ömlik belőled akkor is...............)

Kép
cukigabi
Budapest

Jujj, köszi a válaszokat.

Én a tena ladyből eddig egy csomagot vettem, normált (30 dbos és 3 cseppes). De én úgy gondoltam, hogy nem vennék előre többet, mert ha megszorulnék, akkor ott van a patika a kórház aljában.
Ilyen eldobható bugyiból is egy doboz van eddig (5 db van benne).

Pelusból nekem 10 dbot kell vinni és popsitörlő nem is kell. Ezt a szülésznő mondta szombaton.
Textilpelust én is készülök bepakolni, meg konyharuhát és mosogatószert is.
Ja és amit vettem még, ilyen domestos törlőkendőt, letörölgetni a wct. De ez a papír is jó ötlet :)
Szóval köszi :)

Ja és akkor a babaruha. Akkor csak annyit kell vinni, amennyiben hazavisszük majd?
Ti mennyire öltöztetitek rétegesen őket?
Mert tegnap voltam a gyerekorvosnál és ott 2 példát is láttam.
Az egyik babán volt egy rugi (glom alatta más is, de én csak ezt láttam), aztán ráadott egy kötött kantáros nadrágot, egy kötött pulcsit, aztán berakta még egy zsákba és végül bebugyolálta még egy vastag takaróba is a kisfiút.

A másik babán csak egy rugi volt, bedugta egy kezeslábasba és végül egy takaró volt még.

KépKép

Kép
szandriii

Vivi!
Ááá, nem álarcosbál.....akkor vmi olyannak öltöznék amihez frizura sem kell...sőt még megmosni sem.... :lol:
Majd vmit kitalálok a fodrásszal.... :?

Szandri!
A terhesség alatt kifejezettem megvesztem a kóláért....amióta megszültem nem kivánom annyira.....!
Kis mennyiségben semmi sem árt...tuod! :wink:
Ahogy Gabi is irta....evőeszközt feltétlenül vigyél...és a wcre papir ülőkét, az nekem is volt! Járt takaritónő, de ugye.... :?
Eldobható bugyiból elég egy csomi....én szintén kettőt használtam el belőle, utána már rendes bugyim volt.
Tena betét feltétlenül egy csomi, aztán meglátod, ha erősen vérzel majd akkor Apa visz be, Nekem az első két napban volt Tena, utána éjszakai Always is megfelelt!
Wc papir is feltétlenül, de vmi jobb fajta pihe puha.. :wink:
Pólya nem volt nekünk sem, 3 db anyag pelust vittem be, de alig használtam csak a kis fejecskéje alá, rendes pelus, popsitörlő, popókenőcs. Ha kell ruha, a SOTÉra nem kellett!
Nekem volt még DMben kapható zselés kézfertőtlenitőm......használtam is, és itthon is használom, főleg a séták, vásárlások stb. után....

Evita!
Eldobható pelusból számolj naponta 6-7 dbot, mert ürül szegénykékből a magzatszurok...na az ám a tuti....ezért egy nap többször is lesz kakika....és a balesetekről nem is beszélünk...meg az Anyuci szerencsétlenkedéséről... :lol:
Az eldobható bugyid elég lesz!

Gabi!
Tudom, hogy jöttök-mentek, ezerrel irigykedek is.... :oops: :)
Tudod nekem kocsi sincs, mert Apa elviszi....de vhogy most még nincs kedvem Dalmával tömegközlekedni.......majd kicsit később!
:P :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szandri!
Roli öltözék kintre:
-body (hosszú v rövid ujjú)
-rugi vagy vastag nadrág és hosszú ujjú felső
-kapucnis kardigán (pamut vagy kötött)
-vastag overál+sapka
Babkocsiban: aljába 1 takaró,Rolira még egy takaró jól begyűrködve mindenhol
Hordozó v ülés:Rolira egy takaró

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri!
Betét+bugyi elég lesz!

Rétegesen kell öltöztetni a babákat, nekem az orvos azt mondja, hogy mindig egy réteggel több rucit adjunk rá, ha kivisszük, mint amennyi rajtunk van...mert amig mi mozgunk a babák inaktivak egyenlőre...
Ha kiviszem Dalmát a body, rugi, rugi alatt harisnya, rugi fölé egy pulcsi, erre megy a zsák, fejre sapi, ha olyan a zsák, hogy kilóg a keze még kesztyű is mehet rá....és a babakocsiba betéve rámegy egy takaró,de azt gondolom ez gyerek függő :) ....Dalma igy szereti... :wink: !
Kocsiban viszont oda kell figyelni, mert könnyen beizzadnak..... :roll:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Csajok!
Lessétek meg.....
http://www.youtube.com/watch?v=iDyFd7lZO5Y

Beszarooookkkkkkkkkkkkkkkkk..............

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Nagyon nagy,már osztottam is meg fb-on! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
:wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi, Gabi
Köszönjük ezt a sok hasznos infot!!! :lol: :lol: :lol:
Videó :arrow: zseniális!!! :lol: :lol:

Gabi
Ezek szerint attól,hogy tél van rövid ujjú bodyt is ráadhatok? Mert nekem van több is! Max ha fázik még mindig rá tudok adni a rugi fölé pulcsit. De úgy is meleg van a lakásban! :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Hát van még mit tanulnom :)

Köszönöm szépen a segítséget.

Mégis izgi ez a pakolás.

De csajok :oops:
Ez a vasalás. Még mindig nem szeretek. Ugye muszáj kivasalni a babaruhákat (mert fertőtlenít is, a melegben kinyúlnak a bacik)?
Ti is vasaltok mindig mindent?

KépKép

Kép
szandriii

Ja és a videó :lol:
Én ezt kaptam:

http://indavideo.hu/video/APAK_VERSENYE-D

(Már megint Malcolm, pont most megy ez a rész a comedy-n)

KépKép

Kép
szandriii

Evita!
Nekem attól függ a body ujjhossza,hogy rá milyen vastag a köv réteg.
Pl plüss rugi alá rövid ujjút adok,pamut alá általában hosszút,de hát minden attól függ,hogy milyen idő van.Én mondjuk fázós vagyok és őt is úgy öltöztetem.
Jaaaa azt nem írtam,hogy rugi alá még egy zoknit is adok rá. :roll:

Szandrii!
Én vasalok mindent Rolinak,szeretem a vasalt ruha illatát. :D Meg fertőtlenít,de amúgy nem tudom mennyi idős koráig ajánlott. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri!
Ez is nagyon nagy és ez in ment fb-ra! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Roli kapott ilyen projektoros forgót? Tetszik neki nagyon? :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Ez is kölcsön cucc :lol: annyira nem érdekli,mint gondoltam,így le is vettem. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajok, babókák :!:

Sajnálattal látom, hogy a reggeli hsz-om nem került be a topikba, valami volt a bnettel, pedig úgy siettem, hogy időben elkészüljek mindennel :evil: ez olyan bosszantó, mert egy csomót bepötyögtem és nem voltam most ügyes, hogy csak át keljen másolni :roll: na akkor neki futok még egyszer, ha Cipikémet elaltattam :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Pont akartam kérdezni,hogy hol jársz?

Kép
cukigabi
Budapest

Hát Szandri!
Én is vasalok még mindig.....böfiztető, fejalá kerülő pelusokat, rucikat, bodykat....ágyneműt....most, hogy megyünk babaúszni a törcsit is átvasalom...szal...sajna!
Ahogy Gabi irta, én is imádom a vasalt rucik illatát....és igy nyugis az ember...mert a leböfizett cuccokban bizi nyüzsögnek a bacik...!
:? :wink:
Majd megszokod! :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita
nagyon sajnálom a kutyuskádat :cry:
Én reggel mikrós sterilezőt használok, de napközben a cumisüveget beleteszem a Chicco hideg sterililálós folyadékba azért, mert etetés után mosogatószerrel mosom ki az üveget, mert olyan zsíros és úgy érzem nem elég csak a meleg víz :!: :roll:
nekem egyáltalán nem vált be a projektoros forgó, de Cipikének sem tetszik, csak ha simán kézzel forgatom na azt figyeli, de egyébként a zenéje és a motor ami forgatja borzasztó :shock: :evil: nagyon megbántam, hogy megvettem a vaterán drága pénzért, most adhatom el :!: :roll:

Gabi
örülök, h minden nap van kaki, sztem most már be fog így állni :!: :wink: ügyik vgytok, de jó, h nyomatja a gyümiket, néztem a képeket zabálni való kiskölök :!: :lol:

Orsi
nagyon jók a fürdős képek, Dalmus nagyon jó erőben van, csini az úszós pelusban :wink: csinos vagy nagyon, Te már vissza is nyerted eredeti alakod, hogy csináltad :?:
Én le se merek vetkőzni :oops: :roll:
Én nem találtam másmilyen előkét a Corában vagy a Tescoban, csak azt a hagyományos megkötőset :!: :roll: muszáj pedig vennem valami másmilyet, mert állandóan becsorog a nyakához :!: :roll:

folyt.köv.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányooookk! Ebédelek és közben írok egy hsz-t, de befejezni nincs időm, mire meg visszaérek tornáról, mérföldekkel lemaradok!!! Hát hogy is van ez?!?! ;) :lol:

Na, befejezem, aztán elküldöm, amit délben (is) írtam, de elöljáróban annyit, hogy dobtam egy hátast rajtatok :DDD

KépKép
manama

vasalás:
Én mindent vasalok még a törülközőjét is ahogy látom Orsi is :!: :oops: egyébként meg azzal mosok és öblítek, amivel a mi ruháinkat csak külön mosva :!:

öltöztetés:
rövid ujjú body+hosszú ujjú body+rugi, de Én is adok rá zoknit, mint Gabiék, mert Cipikének is hideg a lába, ha kimegyünk akkor a rugit leveszem és adok rá harisnyát és nadrágot, bélelt farmer vagy másfajta+pulcsi+sapi+overál...babakocsiba alá egy pléd, fölé kettő, attól függ milyen idő van :!: autóban is ugyenez, csak ott nincs ennyi pléd, de ha Ádám is velünk van akkor nem fütünk, mert nem akarom kivenni az overálból, nem szoktunk hosszú útra menni!

kórházi cucc:
nekem nem kellett be vinnem a babának semmit, csak magamnak...tenna ladyt használtam két napig, de a műtét első két napjában meg ők cserélték alattam a papírvattát, mert csak azt tettek be, utána meg már a sima betétemet az always-et használtam jó sokáig, 3 hétig :shock: :!:
Én is vittem be és használtam a papír wc ülőkét, saját evőeszközt vittem és poharat :!:
nagyon fontos sztem a szénsavmentes víz :!: és majd a meleg leves, hogy szépen meginduljon a tejecske :wink: nekem ezeket javasolta a védő néni, de a benti is, hogy mindig meleget igyak sose hideget, de sajnos nem segített :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
köszi szépen a hasdicsit, büszke is vagyok ám rá :!: :wink: nekem is ennyi hajam volt születésemkor csak nekem még göndör is volt és volt benne masni, anyukám meséli sokszor, hogy nagy kedvenc voltam akkor a szülőszobán :!: :wink:
a férfiak meg vannak áldva ezzel a hosszú hajjal, legalább is az Én férjem mindig mondogatja, hogy nekem mikor lesz már hosszú hajam, mondtam soha, mert nem áll jó, de nem érti meg...azt mondja, hogy azért jó, mert abba lehet kapakodni :roll: :D férfi :!: :lol:

Szandri
sztem aludj csak, ha jól esik, ebben az időben ilyen hormon szinttel nem is lehet mást csinálni és akkora teherrel :roll: nekem sokan mondták akkor, hogy "még most aludjak, mert később :roll: "de hát ugye nem lehet előre aludni :!: :wink:
Pakolásszál CSajszi, mert nemsokára itt a 10-e és jönnek-mennek ezek a hülye frontok :roll: :wink: sose lehet tudni, hogy mikor mi fog történni és ha menni kell, akkor nincs mese...
furcsa lehet az arab doki, de ha rendes...akkor a kezdő csomag meg is van, olllllan izgi, legalább is Én izgulok helyetted is :roll: :lol:

Vivi
gratulálok, Barnus nagyon ügyes fiú :!: pont ma olvasgattam a gyermekgondozási kis könyvben, hogy mit kell tudnia egy 2 hónapos babónak és a 3-nak...
köszi, hogy hiányoltál :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cipike nagyon nyügi volt tegnap és igazából már egy pár napja, nem tudott jókat aludni, ha letettem annyira sírt, hogy még a könnye is folyt :shock: az öklét nyomja be állandóan, ha nincs cumi a hüvelyk ujját cumizza, de mondtam is neki, hogy azzal a kicsivel mit akarsz édes drágám :roll: :lol: a cumis üveg cumiját is sokszor szinte rágni akarja...ma voltam vele tanácsadáson, mert ma kapta volna a Rota ellenit, de nem mertem a betegeskedése miatt beadatni...megvizsgálta a dokinő, meggyógyult végre, most már nem kell az orrát sem szívni, csak az alap vitaminok mennek semmi más, örültem neki, 5700g, szépen fejlődik :!: :wink:
Rákérdeztem a fogára, mert nekem gyanús ez az egész és hát létszódnak a csira kezdemények, nagy valószínűséggel 4 hósan már lesznek fogacskák :roll: várhatna még vele nyugodtan, ettől is lehet nyügi :!: de alapjába véve semmi gond vele, éjszaka alszik ma pl 7 órát, már egy órával hosszabbat aludt, lehet, hogy nemsokára át fogja aludni az éjszakát :!: :roll:

Olyan sokat mocorog, kaja közben is olyan izgága, de a pelenkázón éli ki magát a legjobban :lol: ma már 2szre is volt kaki :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
ez a link :shock: :D hát szét röhögtem az agyamat :D :D :D

Szandri
az apák versenye sem rossz :roll:

Menion
hogy vagy, hasmenés :?: és mi a baj a colával :?: nem bírja a gyomrod :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Evita
Hmm, legalább túl vagy a tegnapi napon, aztán majd jobb lesz, talán annyira nem fog hiányozni a kutyus. Nagyon édes lehet a cica, ahogy igényli a törődést!!!! Olyan érzékeny lelkűek az állatok...
Még dolgozol? Nem semmi! Meddig tervezed?

Orsi
Jujjujj, komoly probléma, hogy mi legyen a hajzattal. Ha nem tévedek, a fazonváltás jöhet szóba vagy esetleg más szín. Fodrászod nem ajánl valami jót? Hát, a bál miatt irigyellek, mindenképpen mulass-táncizz egy jót!
Megértem, hogy nem cipeled szívesen magaddal Dalmát. Hülye idő van és sok a "nyavalyás" ember. Engem lehet, h hülyének néznek, mert sokszor egy ideig le sem veszem a kesztyűmet (bolt, kórház), csak ha nagyon muszáj. Nem szeretnék elkapni valamit.

Szandri
Na, hogy állsz a pakolással? :wink: Csak ügyesen!

Vivi
Huhh, most aztán jól zavarba jöttem :oops: (már ami az informálódást illeti...)
Én azt tudom, hogy a szopi alatti hajhullás gyakori. Itt egy cikk a témában:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0838/5913 ... ogen_1.htm
Na ha jól néztem utána, akkor vagy a hormonális változások miatt, vagy a szoptatás miatti vitaminhiány folytán alakulhat ki. Vagy a kettő együtt. Ha hormonváltozás, akkor meg kell várni, amíg a szervezet alkalmazkodik és akkor szépen lassan abbamarad. Ha vitaminhiány, úgy lehet szedni valamit. Én a Revalidról hallottam, hogy nagyon dicsérik, viszont le kell szögezni, hogy rohadt drága. És ami a fő probléma, hogy vitaminhiányos hajhullásra jó, de ha abbahagyod, a szopi meg megy, akkor ugyanaz lesz a helyzet, mint előtte. Ja, és tulajdonképpen, ez is vitaminpótló készítmény, tehát akár természetes úton is beviheted. A, B1, B3, B6 vitamin, ami hiányzik ilyenkor (de ezt nem mondom tutira), így az ezeket nagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszerek segítenek; pl élesztős kaják is jók.
Hát én azt javasolnám, hogy érdemes vitaminokkal turbóznod magad – ha lehet természetes úton - , ja és a fejbőr masszírozása is hasznos lehet (búzacsíra olajjal vagy csak natúrban), mert az pezsdíti a vérkeringést.
Ha pedig hosszú ideig fennáll, és ne adj isten csomókban/foltokban hullik, akkor vérkép és/vagy doki.

Na és itt jöttem vissza a tornáról :D :D :D

Suzy
Örülök, hogy Cipike kigyógyult a betegségből, de sajnálom, hogy nyűgi. Lehet, h a frontot érzi? :roll: 4 hósan fogak? Huhhhh! Nem kispályázik!

Ezeket az öltöztetős tanácsokat komolyan ki fogom menteni, mert azon agyalok nem egyszer, hogy mit adjak majdan a gyerekre. Főleg, mert én nagyon fázós vagyok, szegénykét nehogy túlöltöztessem… :roll: Tök jó, hogy ennyi mindent leírtok!
Nálunk szinte mindent vinni kell a kórházba, úgyhogy meg lesz tömve a pakkom rendesen. Épp ma vettem intim lemosót (törlőkendőt meg majd fogok), mert alapból használom, de akkor tuti kelleni fog, ahogy a többiek is írták. Hihi… a papír WC ülőkén meg először morfondíroztam, hogy áhh, nekem nem kell, nem ülök le. Ja kérem, aztán átgondoltam, hogy szülés után nem biztos, hogy rezgő lábakkal ott fogok vagánykodni. Ergo kell.
Textilpelus nálunk is javasolt, 2-3 darabot tuti teszek el.

A videókon megfeküdtem, nagyon jók!

Nnna. Délelőtt voltam a védőnéninél, minden ok. Nagyon tetszett, mert súlyt is mértünk és az előző alkalomhoz képest egy kilóval kevesebbet mutatott. Hát, ha nem áll stabilan az a mérleg (az a régi fajta tologatós-súlyos van ott), akkor persze, hogy nem mutat jót. De nem nagyon zavarta, bevéste ezt is. Amúgy nem fogytam ám, itthon folyamatosan mérem magam, úgyhogy tuti. Huhh, és végiggondoltam, hogy még egy tali március elején, aztán nem tudom, hogy lesz-e mégegy a baba érkezése előtt. Bakker, nálam is szalad az idő.

Ó, és gondoltam, megosztom veletek, hogy milyen hülyeségeket összeálmodtam, de csak nagy vonalakban. Szóval korababám lett (konkrétan a mostani „koromnak” megfelelő) és otthon szültem meg tök egyedül és én láttam el magamat és őt is. Tudtam szoptatni (először álmodtam szoptatással és hát na… jó érzés volt :oops: ). Ja, és kislány volt. Ez van, ha az ember lánya sokat olvas a szoptatásról és elalvás előtt azon pörög, hogy már a 31. hetet tapossa és még mennyi mindent kell beszerezni…
Hú, de nagyon a hatása alatt voltam reggel, egy darabig csak pislogtam ki a takaró alól… :oops: :oops:

Nomi, Yokka, Hencsi már rég voltak, remélem minden ok velük is!

KépKép
manama

Manama
biztos, hogy érzi a frontot :!: nem örülnék neki, ha olyan hamar kijönne a foga, de ha igen mit tudok csinálni :roll: :?: hamarabb kell elkezdeni őket megóvni :!:
És milyen a torna :?:
az álomnak csak egy bizonyos része konkrétan a szoptatás váljon valóra, szívből kívánom, ja és persze, hogy kislány akkor kislány, kíváncsi vygok mikor derül ki a neme :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A wc-zés nem volt egyszerű nekem a kórházban, mert alig bírtam leülni a vágás miatt, de előtte az a tórtúra mire mindent lefertőtlenít az ember, de hát muszáj még a kapaszkodót is, mert annyira szörnyen nézett kis minden :roll: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Te meddig is adtad Rolinak a gripe-t :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Reggel akkorákat szokott nyújtózkodni Cipike, hogy alig bírom pelusozni :roll: és a kukija :shock: hát nem semmi már ilyen kicsinek...

Sűrűn kell vágnom a körmét, hetente van, hogy kétszer is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama!
Az álmod nem semmi,én is a szoptatós részt kívánom,hogy valóra váljon,meg,ha már lánnyal álmodtál akkor az is legyen :P

Suzy!
3 hónapot töltötte és akkor szoktattam le fokozatosan,elkezdtem előbb,de még akkor nem kellett volna,mert nyüglődött.

Kisfiam ébredezik...................dél óta alszik :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
olvastad a lombikosba Ranitát :?: :lol: úgy örülök neki :!: :D

köszike, akkor még várok vele, de bele gondolva nem baj, ha issza még, mert nincs benne semmi rossz, káros cucc :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita!
Nem válaszoltam :oops: én a kanalakat-tálakat is a mikrósban sterilizálom,meg cumit,annó a mellszívó alkatrészeket..........stb,egyedül a melamin anyagú tányért nem mertem még berakni,nem tudom azt szabad e és ahhoz meg drága volt,hogy rizikózzak.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Én már vagy 2 hete tudom Ranitát :oops: csak nem akarta még szétkürtölni. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
de jó, de honnan :?: tartottátok a kapcsolatot :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát Lányok!
Lehet gratulálni, bepakoltam a bőröndöm és nem is fájt annyira :lol:
Már csak fehérnemű és váltás ruha kell (amiben majd haza megyek), de azt majd később.

Aztán elkezdtem Babácskám motyóit is összecuccolni és rájöttem, hogy van még néhány ruhácska, takaró, amit nem mostam ki :oops: . És hogyhogy, hogy nem, pont azokban a cuccokban akarom hazahozni :D. Így aztán bedobtam egy mosást.

Manama, milyen volt a torna? És Adri megszült már? Olyan izgi :lol:
Az álmod pedig... tej és kiscsaj oké, a többit meg hanyagoljuk 8)

Suzy, már hiányoltalak :) Köszi neked is a segítséget. Úgy látom azért közel azonos dolgokat kellett bevinni mindenhol.
És figyi, jól értem? Ádámkára különösen igaz a "kis ember nagy bottal" közmondás? :lol: :lol: :lol: De édes :)

Gabi, Orsi, Suzy, szomorúan olvastam a vasalást :lol: Akkor asszem megerőltetem magam. Mindent a kis lurkóért, aki szétrúgja a bordáimat :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Suzy!
A 2011.szept topikban láttam,hogy írt. :wink: és írtam neki!

Szandri!
Végreeee!Mekkora lett a csomag? :P

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Én a napokban vettem észre,hogy Rolinak meg mintha nőtt volna a kukaca :roll: Létezik,hogy már nő?

Jaj lányok!
Holnap szuri :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri
nagyon ügyi vagy :!: :wink:
hát ezen a közmondáson jót nevettem :D :D :D komolyan, először úgy meglepődtem, hogy egy ilyen kis emberkének hogy lehet ekkora :shock: :lol: na jó, nem túlozni akarok... :wink: majd megtudod Te is, hogy milyenek a reggelek, mit rejt a pelus :lol:

Gabi
hogy Te miket észre nem veszel :roll: :lol:
Roli fent van már :?:
Cipike még húzza a lóbőrt..., de azt hiszem egy fél óra múlva ébresztő lesz, mert 8-kor fürcsi van :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
hát persze, hogy nő neki, ahogy halad az idő nő az is sztem :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Már megint szuri :shock: nem lesz semmi gond :!: eddig volt valaha lázas a szurik után :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Úgy vettem észre,hogy ugye utolsó hsz volt és azt mutatja a főoldal,hogy Ranita írta.
Roli már fent van,uzsiztunk is már (barackot),6 körül még eszik egyet,aztán már csak fürcsi után fél 10-kor.Most játszószőnyegezik.
Az első után volt egy kis hőemelkedése és akkor nyomtam is neki egy kúpot,de az előzőnél nem volt semmi.Remélem holnap se. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
igen, értem, na így már Én is jártam, de már nem tudom, hogy kivel :roll:
de jó, olyan kis ügyeske :wink:
akkor reméljük holnap sem lesz :!: :wink:

Megyek, ébresztem Cipikét...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy.
Miiicsooodaaa????????????? Reggel meglepi lesz a pelusban? Most jóra gondolok? Fickós kisfickók? Ne már...
Na erre nem számítottam :shock: :shock: :shock:
De azért vicces is :P

Gabi.
Hát a bőröndömet teletömtem, de sztem még a maradék belefér. 50 cm magas a koffer, szal ahhoz képest nem lett olyan brutál. A köntös, meg a törölközők foglalnak csak nagy helyet.

Ja ééééééééééééés majd' elfelejtem mondani. Elvileg ma lett volna a fallabda, de ribikének fáj a füle és inkább lemondta a mait. Ceeeegéééenyke :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
szandriii

ribi :D :P :twisted: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Csak egy pillra jöttem fürcsi előtt.....
Hogy Én is mondjam....

RIBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :twisted:

KépKép
Kép Kép
schorsi

:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

:lol: :lol: :lol:
Ez azért vicces :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: