Új privát üzeneted érkezett!

bocsi a laptetőért :oops: a következő írkálónak átadom!!!!
én majd csak áprilisban hajtok rá, akkor mindegyiket viszem :) :)

ja és csodaszép a ruhám........ egyszerűségében nemes. :)
Vendég
 


Draga Bbercsi
Ezt imadom benned, hogy igy allsz a dolgokhoz. Nem lesz itt semmi gond, a closty peteerest serkent, mostmar csak arra vigyazz, nehogy tobbes terhesseg legyen!
Milyen szinu a ruhad? Tipusa? biztos gyonyoru...

Most lelkiismeret furdim van...sutottem csirkemajat...amikor felvagtam, kicsit rozsaszines volt. Ettem belole, aztan eszembe jutott, hogy ramikorzok... Azota mar a fellelheto osszes toxoplazmas, liszterozisos cikket atbujtam. Mi van ha...mar van itt vki, en meg csak a bajt csinalom!!!

Kihuztak a lanyom fogait...sirt...pedig 12 eves. Ugy sajnaltam!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


bbercsi:
Kitűnő hozzáállás! :wink: Mi mindannyian 35 fölött vagyunk, egy cipőben járunk, de ha hosszabb időbe is telik, mint egy 20 évesnek...azért várjuk a megfelelő alkalmat. :)
Áprilisig lehet, hogy spontán is összejön. :wink:
Én is kivi vagyok a ruhára....milyen fazon, milyen szín stb. Megmuti? :roll: :) Úgy is jó, ha körbeírod.

malna5:
Gondolod, hogy ez már ilyen korán gondot okozna? Mit írnak erről?

A Danim is elkapta a hányásos cuccot. 8) 8) Nekem meg azért van lelekiismeretfurdalásom, mert egész éjjel és egész nap nyafogott és délután már úgy éreztem, hogy nincs hozzá türelmem. Szegény! :roll: :( A hülye anyja nem veszi észre, hogy beteg. :shock:

Kép

Kép
mirci09
 
 

 
 

Mirci: jobbbulást Daninak +++++++++++++++++

én nem fogok tesztelni valentin napon :( megjött:( szóval többiek hajrá :)

nika70
Salgótarján
 
 


Az a baj Mirci, hogy a lappangasi ido 2-3 het, de en ugyis levetetem akkor a terhesseg elejen. Sokan nem tudjak, de ha pozitiv, gyogyszeresen kezelheto. En tudom, hogy negativ voltam legutoljara, tehat meg nem estem at rajta-sajnos. Igazi varosi gyerek vagyok, tehenet is csak fenykepen -tipus.
De nem birok ellenallni neha 1-1 tukortojasnak, vagy kolbasz, szalami... probalom visszafogni magam, peneszes sajtot mar nem eszek peldaul...
O szegeny Dani... o az utolso a sorban, vagy a kovetkezo a parod lesz?
Nika ez most hany napra jott? Hany naposak a ciklusaid mostanaban?
Az elobb majdnem teszteltem egyet, de nem! 37 eves felnottnek latszo no vagyok, tudnom kell varni szombatig!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


40. nap volt nem számolom hogy hány naposak mert elég összevissza van mostanság.majd lefogyok és beáll megint :)

nika70
Salgótarján
 
 


malna5:
Akkor én ezek szerint falusi vagyok :shock: , mert én sűrűn eszem tükörtojást (sokszor a húst helyettesítjük vele), házikolbászt és szalámit napi szinten. :roll:Terhesség alatt rengeteget ettem, mert nulla CH-sok. Doki ajánlotta, hogy a házikolbász a legjobb, abban tuti hús van. Egyedül penészes sajt van itthon csak fényévente.

A férjem szombat vasárnap volt benne, én vasárnap hétfőn. :) Ma még nem hányt a lelkem, de elég bágyadt és van hőemelkedése. Szerintem már délután jobban lesz.

nika:
Hát te sem maradtál ki a negatív hullámból. 8) 8) 8) :(
Na és...főztél már az új lábasokban? Milyen? :)

Kép

Kép
mirci09
 
 


Köszi Málna és Mirci, nagyon jól estek a szavaitok.
Bocsánat mindenkitől, hogy ennyire csak magammal voltam elfoglalva, de tudjátok annyira sok minden történik velem, hogy alig bírom kapkodni a fejem a sok történés között.

Egyébként: beszéltem a dokinak arról, hogy milyen sokat netezek. Rájött a lelkem, mert mindent értettem amit mondott, sőt mosolyogtunk is egyet , mert leblokkolt és én segítettem befejezni a mondatát.... vicces volt, de legalább oldódott a hangulat. :) szóval azt mondom netezzetek Ti is, csak a nagyon erős szűrőt tessék bekapcsolni. mindent ellehet olvasni, de csak azt kell elraktározni ami arra érdemes. fórumok olvasgatása közben is ez lebegjen a szemetek előtt!

ja és igen a pozitív hozzáállás az minden dolog alfája. doki szerint is a terhesség legnagyobb ellensége a görcsösség és a stressz. tehát minden napban keressetek valami szépet és jót. én ma például imádom, hogy ilyen szépen süt a Napocska! :)

képet mindjárt mutatom a ruhácskámról.....
Vendég
 


Vendég
 


Sziasztok lányok! Végre milyen sokat írtatok!

bbercsi: Gratulálok neked! Ez a ruha valami csodaszép. Nekem nagyon bejön :D Biztos gyönyörű leszel az esküvőn. Úgy megnéznélek benne. Boldoggá tesz, hogy a hozzáállásod ilyen csodálatos. Büszke vagyok rád!!!!

malna:
Szegény szegény kicsi lánykád! :( Úgy sajnálom. De milyen Hollywood-i mosolya lesz majd!!! :D

mirci: Sajnálom a Dani fiadat. Ne ostorozd magad, hogy rossz anya volnál. Én anyaként totál értelek :D

nika: Ó de kár! :( A fogyókúrádhoz szívből gratulálok.

Hát ma voltam a védőnőnél és megvan a kiskönyvem! :) Tegnap vettem meg az első kismama nacimat :D Ma már az van rajtam. Bevallom férfiasan ki sem mostam pedig nem szoktam ilyet csinálni. De már annyira vágta a hasamat a többi nadrágom hogy ez már megváltás volt.
korenka
Szár
 
 


bbercsi:
Igen...beszéltünk már erről, hogy lassan doktorálhatnánk. :mrgreen:
Az fontos szerintem is, hogy nagyon sok véleményt, fórumot, irodalmat olvassunk itt a neten és a sokból a lényeg úgyis leülepedik. Az én dokim is először nyomatékosan felhívta a figyelmemet, hogy ne a netről gyógyítsam magam, aztán ahogy telt az idő már csak vigyorgott, ha előálltam valamivel. Gondolom rájött közben, hogy azért szelektálok.

A pozitív hozzáállász irigylem, a nagymamám is épp ilyen. Én inkább a másik oldalról szoktam megközelíteni a dolgokat. :? Ebből következően olyanra is rá szoktam stresszelni, amire nem kellene. Nagyon nehéz ezen változtatni. Írtam is már itt, hogy lehet ez is befolyásolja a negatív tesztjeimet. A terhesség kérdésben sokat fejlődtem az utóbbi hetekben.....most nem foglalkozom vele annyit, már az is megfordult a fejemben, hogy nem is tesztelek. Ahogy megjön, pedig elmegyek dokihoz, hátha mond valami okosat. :) :wink:

:shock: :shock: :shock: Gyönyörű a ruhád. Nekem a nemes egyszerűségről nem ez a kollekció villant volna be. :roll: :D :D Majdnem olyan fátylam volt, mint a bal oldali menyasszonyé. :)

Kép

Kép
mirci09
 
 


korenka:
Gratula a kiskönyvhöz, most már lehet töltögetni. :D A védőnőnek mit ígértél, hogy rakjon a szájára zippzárt? Megfenyegetted? :P :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


Bercsi,
ez a ruha gyönyörű! :D

Korenka,
azért este mosd ki, mert láttam egy riportot, hogy mi minden van ezeken a ruhákon, amit összeszednek a gyártás, szállítás, tárolás során... Egy éjszaka alatt megszárad, nem?

Mirci,
szegény Dani :( Kitartást hozzá... én is nagyon lefáradok mikor nyügi a gyerek...

Nika,
na, puff... nem baj, a fogyás nagyon jól alakul, az meghozza a babát!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Korenkám: kis könyvedhez gratulálok és jó olvasnom soraidat! olvastam, hogy mostanában vacakul vagy. csak azt tudom mondani kitartás!!!
Mircim: úgy értettem a nemes egyszerűséget, hogy nem mindenféle flikk-flakk ékszerrel, gyöngyökkel, csecsebecsével van "felékszerezve" a ruha. jobban szerettem volna, ha az abroncs is kisebb, de akkor meg nem jön ki a ruha formája, így kompromisszumot kötöttem.
ma kértem időpontot kozmetikushoz, fodrászhoz. egy héttel előtte pedig mindent lepróbálunk. :) izgi lesz.

nika: sebaj, hajrá fogyókúra!
veronika: remélem édesanyád már túltette magát a történteken. utálom, hogy ilyen dolgok történnek. Pálmi meggyógyult már?

Nikiee, drága: hogy vagy? kis lelked?
Málnám: szorítok Neked és bírom, hogy megtartottad az önfegyelmed.

Csajok, ötleteljetek: a csokrom milyen virág(ok)ból legyen????
Vendég
 


bbercsi:
Én anno katalógusból választottam és azon alakítottunk még egy kicsit a virágos csajjal.
Gondold ki, hogy milyen színűt, mekkorát, mennyi zöld legyen benne, legyen-e...és ez már adja.

Kép

Kép
mirci09
 
 


bbercsi: Mi a kedvenc virágod? Az legyen! :D
És nem izgi, hanem izgirizgi.. :D:D


sz.veronika: Bizony tele van mindenféle vegyszerrel, hogy ne lepjék el bogarak meg minden... épp ezért szoktam mindig kimosni, de most nem bíííííííííírtam kivárni. Délután kimosom! :D

mirci: Nem fenyegettem meg, csak szeretne egy nyomtatót magának... én tervezem be a költségvetésbe..... ha akarom..... :D:D
korenka
Szár
 
 


Korenkám, titoktartásért nyomtatót. ez jó :) vicces volt. látod milyen hatalommal bírsz?! :)
Mirci: aha, ahogy Te is tetted, én is így gondolkodom csokorügyileg:) reggel a páromnak azt mondtam, egy jó nagy csokor hóvirágot szeretnék. erre Ő. .... az drága mulatság lesz nagyságos asszony. ha nem tudná a hóvirág védett növény. százezreket csak nem szánnék a csokrodra :) :) :)
Vendég
 


Korenkám : biza tényleg, fogalmi dugóba kerültem. nem izgi, hanem izgirizgi. :)
Vendég
 


Mirci: Dani jobban van????
Vendég
 


bbercsi:
Csokor :arrow: belenyúltál a legdrágábba. :P :D :D :D :D :D 8) Egy csokor hóvirág árán mennyi rózsát lehet venni. :shock:
Dani jobban van, most már csak kába….viszont már lerámolta a könyvespolcnak azt a részét, amit elér…szal megmarad. :wink: :) Ma egész nap puncsolok neki…már másodszor indítottam el a Verdákat. 8)

korenka:
Tudtam én, hogy lerendezed a védőnőt :wink: ….van az a nyomtató, amiért érdemes lapítani és jópofát vágni. :roll: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


nikiee?
sz.veronika?

Kép

Kép
mirci09
 
 


Latom pororg a topic, ezt mar szeeretem!
A ruhad csodaszep Bbercsi, pontosan egyetertek, nem birom a tuldiszitett ruhakat, ebben nagyon szep leszel!!!! Voros marad a hajad? Osszekotod?
kOrenka milyen most a terheskonyv? Egyszinu feher?Tavaly nekem olyat adtak...semmi minta, semmi kep. Gratulalok a konyves kismamanak!
Nika folytasd a fogyokurat, meglatod, egyre jobban fogod erezni a hatasat!
Niki bebi merre bujkal?
Mirci erzel valamit? Nekem elmult a hasszurka, tele vagyok energiaval! Szombaton buli! Remelem ramjon meg a ruha!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Málnám: igen a vörös az marad, az vagyok én. szépen fel lesz tűzve.
egyébként milyen buliba indulsz szombaton?

jaj, tényleg csajok. majdnem elfelejtettem. a doki bácsi azt mondta, hogy a terhesvitamin az jó dolog. abban állapodtunk meg, hogy minden másnap veszek be egy femibiont. annyi pont elég.
Vendég
 


na voltam bent a kht-ben.dajka leszek még nem tudom melyik oviban ez négy órás munka szóval kb 4000-el kapok többet mint most hogy nem dolgozom :)de ki tudja mi lehet belőle ha jól beválik az ember
ma üzemorvosnál voltam meg tűdőszűrésen.majd holnap vissza a kht-be a papírokat visszavinni és hétfőn 8-ra kell mennem a városi központi oviba.akkor mondják majd meg melyik oviba tesznek.Remélem ide pálfalvára mert nem lesz kedvem sokat buszozni és persze a telefonálást is csinálom majd délutánonként:)

Mirci: még nem főztem mert nem kellett főznöm ma :):):

ja képzeljétek a dokinál mértek súlyt és majdnem dobtam egy hátast bakancsban stb 95 kg-t mutatott a mérleg:) persze tudom mindig egy mérlegen kell mérni és úgy is fogom csak akkor én nem is vagyok voltam 100 KG SEM :):( MERT GONDOLOM AZÉRT A DOKI MÉRLEGE HITELESEBB MINT EGY SZOBAI MÉRLEG NEM?

Bercsi: szuper csini gyönyörű a ruhád :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


más tészta.
Lányok beszéljük már meg valamit! kíváncsi lennék arra, hogy a szerelem ünnepét (Valentin napot) milyen módon ünnepelitek a párotokkal. hmmmmmm?????? Közös vacsi vagy kis meglepi, romantika miegyebek?? :)
Vendég
 


Nika: az a kht, az mi az? :oops:
sztem a doki mérlege biztos jól van kalibrálva...... :)
hajrá, hajrá , látod érdemes ugri-bugrizni!!!!!
Vendég
 


Bbercsi, nekem mar az is unnep, ha itthon lesz Valentin napon es nem vhol a nagyvilagban...
(Regen irt versiket nekem Valentin napra..)
A buli a ceges buli. ahol elvileg tancolni kene, emiatt tesztelek reggel... pont kijottek rajtam hulye ragyak...sosem szoktak...na szep leszek.
Azert kerdeztem a hajad, mert en konty/osszetuzott haj parti vagyok, az ilyen szep ruhahoz. Meg egy szep nyaklanc. Majd priviben lathatunk 1 fotot a nagy naprol?
Nika otthon ezek szerint tobbnek mered magad?
A dajka bolcsiben dolgozik? Bocs a bugyuta kerdesert, de en csak ott tudok dajkat. Eddig mit csinaltal?
Megyek a lanyert a suliba...majd meg jovok..
Korenka akkor meg 2 het es megtudja a csalad? Te a toxoplazmara a vert levetetted? (anno mondtad, hogy a cica miatt szeretned)
Na mostmar tenyleg tunok..pa

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Málnám én úgy érzem az írásaidból, hogy valahogy jó passzban vagy, ugye? jól olvasok a soraidból? Ha igen, örülök neki. :)
(majd nagy titkosban küldök fotót, hiszen lényegében a fórum által a szívem - lelkem titkait ismeritek.)

nem is írtam. szakdolgozatot körmölök. ááááá... az utolsó tíz oldalt összehozni a legnehezebb, de valahogy ma én is szárnyaltam :)

Lányok kicsit lemaradtam , ki is lesz a legközelebbi tesztelő???
Málna és Mirci majd Veronika, ugye???
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.03 17:56-kor.
Vendég
 


kht=közhasznú társaság:) a közcélű munkákkal foglalkoznak oda leszek bejelentve is:)
nem dajka az oviban is van :) mindent amit nem az ovónő csinál azt a dajka :):):)

mi valentin napon nem csinálunk semmit pénz hiányában de bújás tuti lesz :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: az összebújásnál nincs nagyobb ajándék a szerelem ünnepén.....
Vendég
 


Hali :)
Na, hát az én párom az abszolút romantika mentes, sőt, utálja az összes ünnepet, kizárólag szülinapot, karácsonyt hajlandó megtartani.

A házassági évfordulónk és a megismerkedésünk pont fél év különbséggel van, mikor megtudta, hogy mindkettőt akarom ünnepelni... - gondoltam kétszer egy évben elmehetünk vacsizni ami a mi napunk, nem??? Végül hogy ajándék nem kell, így okés... :shock:

Névnap felejtős :) Meg az összes ilyen Valentin-nap, stb. , bár ha épp olyan kedve van és meglátja az üzletben, akkor lehet, hogy hoz egy doboz csokit :)

Na, Pálmi nyaggat, pedig még el se kezdtem a dolgokra válaszolni... Majd holnap délelőtt...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


malna5:
Remelem ramjon meg a ruha!
Miért ne menne rád? Ha meg nem, akkor egyel több ok, hogy meglepd magad Valentin napra egy szép ruhával.

nika70:
Látom emelkedik ma már az a görbe és te is előállsz jó hírekkel. :wink: :) Jó lesz az oviban...különösen, ha el tudod érni idővel, hogy 8 órásra tegyenek.
Látod látod, milyen gyorsan fogytál egy tizest. :D :D Ha celeb lennél már bele is kezdenél egy könyv írásába.

bbercsi:
Hm...nálunk semmi extra nem lesz Valentin napon, mi nem tartjuk számon.Tehát...ha délelőttös lesz a férjem, akkor közös uzsonna, ha délutános, akkor közös reggeli és ha szabadnapos lesz, akkor közös ebéd. A többinél pedig sz.veronikához csatlakoznék. :oops: :D :D :D

Málnám én úgy érzem az írásaidból, hogy valahogy jó passzban vagy, ugye? jól olvasok a soraidból
Ezzel más is van így...én is úgy érzem. :wink: :)

Kép

Kép
mirci09
 
 


Igen, nagyon jo kedvu voltam ma, kb feloraval ezelottig. Amikor is eszrevettem, hogy mintha megjonne.... raadasul megint 2 nappal korabban. Valamiert nem tudja ez sem elvenni a kedvemet. Ez volt a harmadik probalkozos honap. Tavaly negyedikre sikerult.....
Hajra Mirci, nagyon drukkolok neked! Es persze Veranak is. Nika, nekunk uj lehetoseg! :cry: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


mirci az a 10-es inkább egy nyolcas :) de jó lenne :) már ott tartani :9

nika70
Salgótarján
 
 


malna: Írtad, hogy abba maradt a hasszurka...... te terhes vaaaaaaaaaaagy! :D Annyira nagyon szorítok!!!

Valentin nap: Szerintem kapok egy rózsát és ennyi az egész, de én ezt az egész mizériát pénzköltést ösztönző felhatásnak tartom. Ne akkor legyünk romantikusak amikor azt mondják nekünk... Ha mondjuk éppen rossz paszban vagyok hirtelen én sem tudok szexistennő lenni...

nika:gratulálok a melóhoz. Legalább emberek között leszel. Igaz kisemberek ... :D

bbercsi: Én is szeretnék priviben ámuldozni az esküvői képen!!!!!
korenka
Szár
 
 


Sziasztok!

Hú mennyit írtatok! Én már jobban valamelyest.... pontosabban amióta hazajöttem a kórházból minden bajom van, gondolom pszichésen jött ki minden. Nagyon sok a savam, ami miatt fájt a hasam és a bélrendszerem jó pár napig. Mondjuk az is hozzájárult, hogy elkezdtem ismét kávét inni (éhgyomorra, még mindig nincs nagy étvágyam) és mivel hajlamos vagyok rá, így bedurrantotta a gyomorsavat, aztán itt is lett a baj. Tegnap meg el kellett mennem az orvoshoz, mert nagyon fura volt a hólyagom, na ott is elkaptam valami fertőzést. Felfázni nem fázhattam fel, mert nem mentem sehova az elmúlt pár napban. Azt mondta a doktornő, hogy a műtét alatt simán össze lehet szedni egy kisebb fertőzést, mivel azon a részen matatnak. Szóval kaptam anibogyót, remélem jobb lesz tőle.
Nagyon várom, hogy elrepüljön az a pár hónap és, hogy lehessen újra próbálkozni.


Bercsi:

Nagy gratula az esküvőhöz, nagyon szép menyasszony leszel! Majd titokban kérünk ám képeket!
Sajnálom az intézetben történt atrocitást, én nem is értem, hogy miért dolgoznak ott ilyen bunkó emberek, ide pont empátiával és szociális készséggel rendelkező nővéreket kéne alkalmazni, hisz a jövőbeli kismama pozitív hozzáállás nagyon fontos, nem lehúzni kéne hanem segíteni.
Ha nincs elzáródást stb., akkor lehet, hogy pár hónapnyi closty szedése után magadtól terhes leszel, nem is kell beavatkozást végezni. :)

Veronika:

Sajnálom az anyukáddal történt dolgokat. Remélem már jobban van. A párom kollégáját pár hónapja az Őrsön rabolták ki reggel 6-kor, még a cipőjét is elvitték. Agyrém!

Mirci és Malna

Pár nap és tesztelhettek! :) Megy a drukk!!!

Korenka

Vigyázz magadra!

Nika

Gratulálok a munkához és leadott kilókhoz! Most én is fogyóba kezdek, jó lenne leadni pár kilót tavaszra.

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


nikiee:
Azta...tényleg minden elért. :shock: A gyomorsavat, gyomorfájást ne is emlegesd.... 8) Mióta bekaptam ezt a vírust, a belső rendszerem nem tud magához térni. :? 8)
Örülök, hogy kicsit jobban vagy azért.... :roll:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Hat kepzeljetek tegnap azt hittem megjon. Volt 2 csepp barnacska, nekem mindig igy kezdodik, majd utana a Niagara. de most semmi.
olvastam beagyazodasos verzesrol. A 11.dpo-n lehet az? Nekem eddig sosem volt ilyen, egyszeruen csak elmaradt.... oh a francba, megint jol beleelem magam, aztan meg pityergek a csalodastol....

Nikee ez termeszetes, hogy probalod magad tartani es szervi tuneteket produkalsz. Rendbe jossz, szeded a mami-vitaminokat es jon a baba... Nektek konnyen osszejott a multkor is nem?

Mirci valami?? Veronika? Az en ferjem is elfelejt mindent, az edesanyja szulinapjat is nekem kellett mindig mondanom, de mar megszoktam. Annyira sajnalom, amikor latom az arcan mennyire bantja, hogy eljelejt valamit, hogy mostmar celozgatok, ilyenkor azt hiszi, neki jut az eszebe es boldog...

Korenka jol vagy? Nincs tobb roka koma? A Profeta szoljon beloled, ugy legyen, ahogy mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bbercsi te tervezel vmi extrat Valentin -napra???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Jó reggelt! :)

Mirci, Niki,
jobbulást gyomor-ügyileg... Javasolhatnám a Normaflore-t?

Pálmi szerda óta újra bölcsizik, a hörghurut elmúlt, most viszont gombás a nagylábujja :shock: Azt hittük feltörte a cipő... de doktornéni felvilágosított minket... Azt mondja "hát ez gombicsek". Először nem is értettem :lol:

Fogalmunk sincs hol kaphatta el, itthon senkinek sincs, és mint megtudtam a bölcsibe sincs. Uszodába nem járunk. Talán játszóházban, de ott zokniban van... de más ötletem nincs... Canestennel kell kenegetni, állítólag 3 hét mire rendbejön, de még utána 1 hétig kenni kell. Remélem február 19-ig már nem leszünk betegek, akkor megyünk síelni!

Jövő csütörtökön pedig megkapja Pálmi az influenza oltást (sima és H1N1). Tudom mi a véleményetek, de mégis így döntöttünk, ha terhes akarok lenni. Én is és a férjem is beadatjuk.

Nika,
gratula a melóhoz, gyakorolhatsz a csöpire a kicsiken :)))

Tényleg ha celeb lennél már írhatnád is... pont most olvastam, hogy a PaDöDös csaj 5 hónap alatt 22 kg-ot fogyott és a fogyi-klubja egy hónap pihit írt neki elő, mert túl gyorsnak ítélik a fogyást...

Málna,
most is negyedik hónapra lesz baba! :) Nekem is Pálmi negyedikre volt, akkor nekem is a jövő hónap aktuális! :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Málna,
nagyon érdekes, amit írsz. De gondolom a beágyazódás körüli vérzés inkább enyhe kellene legyen, nem mint a Niagara, nem? Bár nem értek hozzá, csak fura. Mintha azt mondta volna itt valaki korábban, hogy az attól van, hogy a beágyazódás során átszakít kisebb hajszálereket? Csak abból gondolom. Hát most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz veled!

Amúgy szerintem lehet a 11-ik napon beágyazódás, ha jól emlékszem 4-12 napot írnak, a 6 az csak az átlagos.

Nagyon ügyesen célozgatsz a férjednek :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


He Veronka, lehet, hogy rosszul irtam, pont, hogy most NEM jott a Niagara, csak 2 csepp barnas vmi. ezert gondolok beagyazodasra, vagyis inkabb remenykedek. Ma mar minden a regiben szarazsag... (hogy maradjunk a foldrajzi fogalmaknal, most Szahara van)..

Nem vagyok borgyogyasz, de a gombat nyugodtan el lehet kapni zoknin keresztul is sajnos. Eleg egy felugyelo nenei peldaul, akinek gombas a laba.... en lehet nem vinnem most egy darabig abba ajatszohazba.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Nem Falussy Mariann az a Pa DO-Do-s csaj? En nagyon kedvelem ot.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Malna,
ja! Na akkor tényleg reménykedhetsz! :) Jót nevettem, hogy a Niagara után most a Szahara a hasonlat :)

Tényleg, el lehet kapni zoknin keresztül? :? Nahát... A bölcsis néni azt mondta, hogy mivel rengeteg gyerek fordul meg egy ilyen játszóházban nem tudnak annyira steril körülményeket biztosítani. A szőnyegeket tisztítják nyitás előtt, de egész nap rengeteg gyerek szaladgál rajta, stb. Meg ugye a mászókák, csúszda, homok, stb... ezeket se lehet folyamatosan fertőtleníteni csak egyszer egy nap. A homokot nem is tudom hogyan :roll:
Meg ugye összefogdossák a játékokat, szájukba veszik, stb...

Szóval nem gondolnám, hogy ha abba nem viszem máshol jobb lenne a helyzet...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


De. Falusi Mariann :) Visszamentem és megnéztem neked :)

http://www.life.hu/legykepben/napifriss ... estol.html

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Málna,
amúgy már többször félreértettelek :) Pont tegnap olvastam egy cikket - persze ez is ilyen pletykarovatos - ki tudja mennyi igaz belőle - cikk volt :)

Na lényege, hogy szerepet játszik a párválasztásnál a kommunikáció is, a hasonló képpen kommunikálók inkább választják egymást. Lehet, hogy mi nem kommunikálunk hasonlóan, hogy félreértem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ezt nézzétek meg, de majd csak otthon, mikor hanggal tudjátok nézni, mert az benne a lényeg! :D

http://www.youtube.com/watch?v=76YWT5Wx ... ature=fvwp

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Nem baj Veronika te nem a parom vagy, hanem a Babenetes Baratnom!!!!
Es nem biztos, hogy a te hibad, ha felreertesz! Velem mindig ez a baj, hogy elore jar az agyam, neha elegge bonyolultan fogalmazok. Ekezetem sincs, ez meginkabb neheziti az irast.

kepzeljetek, mar kohogni sem merek, nehogy megjojjon! Be fogok dilizni!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


jaj malna! De jó! Igen amikor megtapad a kis babuska hajszálereket növeszt a tapadás során ezért lehet a barnázgatás. Nekem pl. nem volt semmi egyik terhességnél sem. Jaj malna malna!!!!!!!!!!!!!!!4 úgy izgulok!!!!!

nikiee: De jó, hogy írtál. A fertőzést nagyon sajnálom :( Remélem hamar meggyógyulsz. A gyomor fájdalma a nehezen megemésztett "dolgok"-tól van..... és most nem táplálékra, hanem az eseményekre gondolok.

Tegnap már csak este volt hányingerem. Kezdtem örülni, de reggel felébredtem.... és kezdődött minden elölről.... :( Olyan furcsa, de képzeljétek el, valamelyik nap voltam a C&A-ban és meg sem néztem a bébi holmikat. Lányom mutatott egyet, de nem jöttem izgalomba... emlékszem Andrásnál ki sem lehetett rángatni a bébi holmiktól már a terhesség elején ott ájuldoztam, hogy de édes.... de aranyos.... jaj de pici ruha... stb... mi a fene van velem?
korenka
Szár
 
 


malna: Jaj de édes vagy! Én sem mertem köhögni anno, még írtam is nektek :D Akkor ma tesztelsz? Vagy rosszul értettem?
korenka
Szár
 
 


Holnap tesztelek. A reggeli elsobol...ha kibirom reggelig..
De a hajnali elsobol biztos.
KOrenka kell meg egy kis ido. majd ha mar "szetrugja a haz oldalat", egyenisege lesz, te is mashogy allsz a dologhoz. Meg nem fogtad fel igazan. Veled nincs olyan, hogy elfelejted, hogy terhes vagy? Velem volt, hogy dolgoztam, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy mar percek ota nem jutott eszembe. Amikor mar mozgott, nem volt ilyen.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?