Sziasztok!
Hú mennyit írtatok! Én már jobban valamelyest.... pontosabban amióta hazajöttem a kórházból minden bajom van, gondolom pszichésen jött ki minden. Nagyon sok a savam, ami miatt fájt a hasam és a bélrendszerem jó pár napig. Mondjuk az is hozzájárult, hogy elkezdtem ismét kávét inni (éhgyomorra, még mindig nincs nagy étvágyam) és mivel hajlamos vagyok rá, így bedurrantotta a gyomorsavat, aztán itt is lett a baj. Tegnap meg el kellett mennem az orvoshoz, mert nagyon fura volt a hólyagom, na ott is elkaptam valami fertőzést. Felfázni nem fázhattam fel, mert nem mentem sehova az elmúlt pár napban. Azt mondta a doktornő, hogy a műtét alatt simán össze lehet szedni egy kisebb fertőzést, mivel azon a részen matatnak. Szóval kaptam anibogyót, remélem jobb lesz tőle.
Nagyon várom, hogy elrepüljön az a pár hónap és, hogy lehessen újra próbálkozni.
Bercsi:
Nagy gratula az esküvőhöz, nagyon szép menyasszony leszel! Majd titokban kérünk ám képeket!
Sajnálom az intézetben történt atrocitást, én nem is értem, hogy miért dolgoznak ott ilyen bunkó emberek, ide pont empátiával és szociális készséggel rendelkező nővéreket kéne alkalmazni, hisz a jövőbeli kismama pozitív hozzáállás nagyon fontos, nem lehúzni kéne hanem segíteni.
Ha nincs elzáródást stb., akkor lehet, hogy pár hónapnyi closty szedése után magadtól terhes leszel, nem is kell beavatkozást végezni.
Veronika:
Sajnálom az anyukáddal történt dolgokat. Remélem már jobban van. A párom kollégáját pár hónapja az Őrsön rabolták ki reggel 6-kor, még a cipőjét is elvitték. Agyrém!
Mirci és Malna
Pár nap és tesztelhettek!
Megy a drukk!!!
Korenka
Vigyázz magadra!
Nika
Gratulálok a munkához és leadott kilókhoz! Most én is fogyóba kezdek, jó lenne leadni pár kilót tavaszra.