Jó reggelt Mindenkinek.
Remélem ma jobb napja lesz azoknak, akiknek az eddigiek nem voltak vmi jók.
Hát én sajna ebbe a csoportba tartozom. Már nem is tudom hány napja próbálom behozni a lemaradásom, de valahogyan nem megy.
A tegnapi napom is... Hááát.
A csomagok még mindig nincsenek összepakolva, de ágyat már kinéztünk. Bár Imi továbbra sem olyan lelkes, de hát a fallabda után már nem foglalkozom a pénzzel
De azért köszönöm Nektek a biztatást. Remélem hamarosan megoldódik a dolog. Mármint a szobás.
Mert olvastam ám a fallabdás biztatásokat is
Annyira édesek vagytok, de tényleg. És hát igazatok is van, de már nem akarok erre gondolni sem.
Megegyeztünk, hogy csak addig megy, amíg meg nem születik a baba, mert akkor itthon akar lenni minden szabad pillanatában. Ez mondjuk azért biztató. Addig pedig én, én a dög... Csúnyán lehúzom
(Na jó, csak rendesen, de azért igyekszem kihasználni ezt a kis időt, ha már így alakult.)
Orsi, örülök, h jó volt a pihi. Dalma biztos nagyon cuki volt
. Majd tegyél ám fel képeket, léééégysziiiiiiiiiii. (Ja és ha úgy alakul, azért sztorizhatsz ám Gn)
Ja és az előkék. Ilyen belebújós verziót sztem még nem is láttam. Nagyon figyelek a boltokban látszik. Arra majd én is kíváncsi lennék, h nálatok miért ezek váltak be.
Suzy, drága vagy, mint mindig. És Ádám... Nagyon durva ez a hajacska, kis csoda ez a fiú. És majd elolvadtam, amikor olvastam, h felfedezte saját magát
Ittenem. Annyira helyes lehet. Már úgy várom ezeket a pillanatokat én is. De így is jó, hogy előre megélem veletek
Vivi, gratula Barninak
Elképzelem a kis pofiját, ahogy meglepődik
Kisnyuszi, nagyon cuki lehet. És ilyen kis okoska, nagyfiú már. Tök jó. Büszke anyuka lehetsz Te is
Andi, Nagylánykád ellen óvintézkedéseket kell tenned? Leengedett kiságy? Egyedül ücsörgés? Ilyen önálló már? És a rosszabb napok? Remélem hamarosan visszaáll a régi rend. Drukkolok.
Menion, Anna már felesel? Ez édes
. A kis tökmag, már átfordul ő is és még dumál is...
Szívem szerint bekameráznám ezeket a babaszobákat és csak leskelődnék
Én is vettem tekkós előkéket, most első nekifutásra tényleg jónak tűnik, de a nílonos borítás eszembe se jutott
Többet meg nem nagyon gondoltam venni, mert van egy csomó textil pelus. De hát majd kiderül mire lesz igény.
Arról már én is hallottam, h a babák szót fogadnak a születést illetően. Ezért lőttük be a 10-ét
. De azóta picit elbizonytalanodtam, mert azért csak jó volna, ha ez hülye ágy-szoba dolog megoldódna előbb. Szal már most összezavarom szegényt? Jujjj de jó anya leszek banyek.
Manama, ezek szerint neked is rosszabb napjaid vannak?
Sajnálom. Bár tudnék tanácsot adni, de hát látod, én is ebben a cipőben járok.
A túl sok mozgás meg tényleg ne aggasszon, mert sokkal sokkal idegesítőbb, ha nem mocorog.
Imike például mostanában kevésbé aktív, de én annak tudom be, h már kevesebb a helye, így már nem érzem olyan soknak. Inkább nagynak.
Gabi, meglestem Rolit, azért látszik a lényeg
. Nagyon cuki. Még mindig olyan lelkes? És még mindig az alma van porondon?
Anna, hát igen, nagyon vicces vagyok
.
Írtad, h espiro babakocsit vettetek. Melyiket? Mi is azt akartuk és mi is a babaszafariban néztük először, de aztán nem az lett.
Ha időd engedi, tegyél még képeket, mert ilyenkor napról napra olyan sokat változnak a babuskák. Én meg olyan kíváncsi vagyok a kicsilányra
Mai programom az lesz, h figyelem a fórumot és azonnal próbálok reagálni
De fél12kor elindulok a gyerekorvoshoz, aki felírja a babkozmetikumokat, gyógyszereket. Majd mesélek.
Aztán, hátha ma lesz a napja, h összerakom a csomagot
Hát kb ezt tervezem.