Új privát üzeneted érkezett!

Evita!
Gyere amikor Neked jó, Én meg majd úgy intézem, hogy fent legyen, oksa???? :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

cukigabi
és nem lehet hagyni benne aludni? UH-hoz drukk...mnyp papírt tőlem is kérték...eddig húzódott az intézés én tegnap mentem a pénzért de már nem tudom követni mi micsoda...Laci szerint ez a családipótlék összesítve amit küldtek...mindegy lényeg hogy küldték végre és átírathatjuk az autót

már almáztok?hogy szalad az idő...nekem még olyan távolinak tűnik a hozzátápi...igaz én szeretném 6hósan vagy elötte 1-2héttel csak

orsi
na írj csak én olvasom!de nem ér csak a szállodáról!
a vers is jó de főleg az hogy ezt Laci küldte nekem :D

gyevacska
jaj de jót röhögtem bocsi....nekem se tünt fel csak mikor a második írásodat olvastam hogy úgy is lehet érteni...pfff

szandrii
bizony indulj pakolni!én tudom milyen csomag nélkül távirányítással pakolni :? hát nem olyan mint sajátkezűleg!szóval szodrászkodás után csináld meg ha jót akarsz...én nem hiszem hog a mostani festékekben olyan káros dolgok lennének...én is festettem...asszem 2-3x a 7,5hónap alatt :roll: ...baba mellett nem lesz idő rá egy db-ig! nekem épp egy méteres most a lenövés :oops:

evita
olyan cuki vagy ahogy örülsz!szuper hogy minden alakul...és a anygapa nőcskével sztory is jó...manapság mindenféle verzió van már...nekem nővérként is volt pár ciki helyzetem ilyesmikből...
az első nagyom emlékezetes volt az még tanuló koromban esett meg velem...csecsemős gyakorlaton jött a "nagyi" akiről kiderült hogy az valójában az anya :shock: na ja igen kicsit lepusztította a 18!!! gyerek kihordása és megszülése gondolom...szerencsére nem nagyiztam le még elötte szóltak nekem...de volt idős pasi beteg is akinek meg egyszerre jött a feleség és a tinilányszerető is látogatni :shock: volt is hajtépés :lol:

Kép
menion
Budapest

suzy
igen már alakulunk...kiadtamvmagamból és javított a dolgon bár az lenne az igazi ha Laci nem csak hallgatna hanem megmondaná ő is mi bántja...mert tudom hogy neki is telik a pikszis....

tegnap voltunk csípőszűrésen...persze elkeveredtem de odaértünk fél óra késéssel...a nővér nagyon kedves volt mondta hogy semmi baj így nem kell várnunk mert most kerülünk sorra csak..
a doki diagnózisa pedig az volt hogy:"nagyon tipp-topp kis baba"
szóval jók vagyunk! a jobb lábfee kicsit befelé görbül azt napi fél óra kifelé simogatással és csikizéssel (attól jó irányba húzza a lábát)gyógyítgassam és 6 hét múlva menjünk vissza....

és azóta a gyerekemet elvitték az ufók :shock: aludt és evett és alszik és eszik...és csöndbe van...és tegnap este 6tól fél egyig aludt...és magától ráadásul háton fekve :shock: :shock: :shock:
ma meg szintén eszik és ha nem is alszik akkor is itt csöndesen kalimpál....nem tudom mi van?ez nem az én babám....
a macskát bezzeg nem vitték el kicserélnio az ufók...az meg fosós hányór volt tegnap...100m2-t csinált össze vagy 50 helyen...szegény nagyon kivolt tegnap remélem ma már nem folytatja...adtam neki szenet...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de mostanában katasztrófális éjszakáink vannak. 1-2 óránként kel, valamikor sírva, valamikor csak úgy mint aki már kialudta magát és nem is akar már aludni. Sajnos nem tudjuk mitől lehet. A védőnő is csak találgat. Talán jön a felső foga, talán a hirtelen mozgásfejlődés okoz neki gondot, vagy lehet minőségileg már nem elég neki a tejem este. Ma este fogok neki először az anyatej mellé tápszert adni, hátha tényleg az a gond, hogy hamar megéhezik, mert már nem elég laktató a tej. Egyébként éjszaka nem eszik mindig amikor ébred csak úgy 1-2szer.
Úgyhogy eléggé kivagyok, napközben próbálok aludni, amikor ő is alszik, ez kb 2szer 1 óra, szóval ez se sok.
Szóval most megy tipp mix, hogy mi is lehet a gond ,miért nem alszik, amikor régebben (mielőtt elindult a fogzás) 8-10 órákat aludt éjszaka.

Egyébként pár napja egyedül tud ülni :D , még felülni nem tud, de ha felültetem, akkor perceken keresztül tud ülni és azt hiszem le kell engednünk egy fokkal a kiságyát, mert már térdre fel tudja húzni magát :D
Olvasgattam, de nem jutottam a végére.De majd ígérem bepótolom.

A babaúszásról kérdeztetek, nekünk 10800 Ft/ 4 alkalom, itt nem óránként kell fizetni, hanem így havonta van 4 alkalom azaz, heti 1. Mi péntekenként járunk, ja és egészségpénztári számlára is elszámolható.

Szerencsére azért nappal jól viselkedik, egész sokáig eljátszik a járókába, így azért van némi időm a házi munkára is.
Jövök gyakrabban ha egy kicsit rendeződnek a dolgok, de addig is olvasgatok és teszek fel új képeket g-re.

Mindenkit puszilok és remélem hamarosan újra tudok jönni gyakrabban.

andicsiga

No hát, hívott a védőnő, nem jön ma. Én meg takarítottam mint a güzü. Szuper.

Én is töltöttem fel képet, cikerült.
Hát meglehet nézni a felfújódott fejem és a zsúfolt szobácskát.
Látható, h milyen sok helyet foglal az ágyunk, most az helyett vadászunk egy újat, lehetőleg kinyithatósat. Csak gyorsan kéne cselekedni, mert hát ugye bármikor beköszönhet a gólya.

Evita, ha jól emlékszem te kérdezted ezt a számolósdit. Amúgy jól emlékeztél, én vagyok a problémás :)
Szóval nálam a 36+5 (ami ma van, az a saccolt). A 38+5 az a genetikai, 4d UH, vagyis a baba méretei alapján volt/van. A menzesz alapján pedig már meg kellett volna szülnöm kb 2 hete. Hát igen, jól meg kavarták a lekvárt, senki nem tud semmit.
A szülésznő pedig az NST alapján mondott véleményt. Hát passz. Én örülnék, ha neki lenne igaza, mert most is alig kapok levegőt. Én már piszkosul szenvedek. :oops:
No meg türelmetlen vagyooooooooook.
Mondogatjuk is a Fiúcskának, hogy február 10. legyen a nagy nap. Hogy miért február 10? Csak :). Ezt találtuk ki.
Néztem a szobát Gn, nagyon klassz lesz :) és a babakocsi... Tényleg jó vásár volt.
Írtad, h nincs vmi sok 56 és 62es rucid. Annyira nincs sok, hogy vásárolnod is kell?

KépKép

Kép
szandriii

Menion
örülök neki, hogy jobban vagy és annak is, hogy Anna baba erős csajszika :lol: de jó nektek, nálunk meg most áll a bál, ha nem veszem fel...ha elalszik nincs gond, de ha felébred azonnal követel :roll:

Ma felfedezte, hogy van keze, olyan édesen nézegette, még kancsalított is, mert olyan közelről nézegette :lol: tegnap óta állandóan mosolyog rám :wink: és ami még újdonság, hogy ma délután óta dörzsölgeti a szemeit mindkét kézzel :wink:

Andi
nagyon sajnálom, hogy rossz éjszakáitok vannak, de lehet, hogy tényleg a fogzás áll ennek hátterében :roll: atya ég már fél éves :shock: :wink: tényleg telik az idő :roll: :wink: tud ülni, de kis ügyeske :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
hát ez a macska :shock: jó sok munkát csinált neked :!: milyen szenet :?: tablettát :?: :lol:

Szandri
tényleg jó sok minden van a szobában :roll: szépek a bútorok, van sok ruhácska már :!: :wink:
Sztem semmi baj a fejeddel :roll: :wink:

Az utolsó hetekben nekem is meg volt egy kicsit duzzadva az arcom, főleg azon a képen látszik, amikor elindultam szülni, a hormonok dolgoznak...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anyukák :!:

Ti mit csináltatok a baba start számlával :?: Én át szeretném vinni az én bankomhoz, ha jól értelmeztem a kapott levéllel elbaktatok a bankba nyitok egy számlát neki és kész :?: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
drukk, h február 10 legyen a nagy nap :!: :wink: nehéz a vége felé tudom, de kitartás még :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lanyok!

Ma lehet vmi a levegoben, mert az en lanykam is tokre elvan ma, pihizget szep csendben egesz nap...ilyenkor mindig az az erzesem, h csak erot gyujt az esti hisztire! :D

Szandri, hat en szetrohogom magam a stiluson, ahogy irsz, a kifejezeseiden! :D Grat a jogsidhoz, fasza, megszuletik a kisbabod, es most ugysem ulsz egy darabig a volan moge! :P

Most megyek, mert megiscsak eledezik a kicsikem! :)

Kesobb meg jovok! :)

Kép
presario

Sziasztok!

Menion!
Nagyon szupi, hogy minden rendben van!
Nem baj, ha néha van egy- egy nyugisabb napotok! :wink:

Andi!
Nekem is mondta a védőnő, hogy lehetnek rosszab éjszakáink a mozgásfejlődés miatt és a fogzás elindulása is okozhat felsirást.
Jaj, remélem nem lesz nagyon durva a fogzásos időszak.....
Jöjjenek a fotók! :P

Suzy!
Köszikeeee a vonidicsit, vhogy amániám lett hogy időszakonként lecserélem..... :?
Édes lehet Cipike, ahogy a szemét dörzsöliiiii......jááájjj! :lol:

Szandri!
Sztem egyáltalán nem dagadt a fejed.....persze ilyen idős terhesen már kindenki Mamutnak látja magát, de hidd el nagyon szépecske vagy! A szülés után lemegy a pufiság! Nekem a lábdagadás kb. 3 nappal a szülés után múlt el teljesen! :)
A szoba nagyon szép, valóban picit zsufi, de legalább minden kézre áll!
És a kisááágyyyy...hihihihi! Dalma nagyon szereti! :wink:

Holnap megyünk masszázsra és mérésre, kiváncsi vagyok!
Az itthoni mérleg 6890 et mutatott tegnap este... :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Jah és egy ajánlat, csak a stilusa miatt!
Nekem ezek az előkék váltak be!

Az egyik:
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xazon=2455

A másik:
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xazon=2974

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Barni ÁTFORDULT!!!!!! Hasról hátra!!! :D :D :D :D
Leteszem a kiságyba kinyomta magát, egyre feljebb, aztán meg átbillent! Olyan aranyos volt, ahogy meglepődött magán! :D :) :D :D :D Visszafordítottam, de nem ismételte meg a mutatványt. Nem baj, majd talán holnap. 8) :D :)

Holnap próbálok jönni rendesen is ígérem, de ezt muszáj volt megosztanom veletek!!!!! :D :)

sok puszi mindenkinek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

andicsiga
sajnálom a nyügisséget...a babauszi meg jááááj nagyon drága....
suzy
de cuki lehet!én mindig mondom neki amikor csinálja hogy "kancsi-bandzsi"...mi még a kezünket nem vettük észre és fogni se tudunk de ma a mosolyok számával rekordot döntöttünk...
igen szén tabit széttörtem és bekevertem lesütött csirkemájjal(azt csinált Laci minap libazsírba kenyérhez)...majd még veszek élőflórás joghurtot neki hátha az is segít...
én se vagyok jól bár én nem hánytam de szar a bélésem és megy a hasan is rendesen...de szerintem erről az ideg tehet na meg a rohadt cola...kinyírom magam vele :x
start számla:sog. sincs :roll: erölködnek a grupamások és az aegonosok is hogy nyissunk előtakarékosságot de hát ahoz pénz kéne :oops:

szandriii
ha 38 hét akkor meglesz a február 10 :D nekem többen mondták hogy a babák figyelnek arra mit mond neki az anyu...úgyhogy mondogassátok neki sokszor!

orsi
hát elbírnám ha minden nap ilyen lenne...azért ma már kéri a foglalkozást most épp a főzős Gordont nézi a tv-n de eddig 5-től voltam én bohóc és táncos komikus is :lol: ...vagy legalább is arrafelé bambul :D
előkék:nekem drága!a tommi-s olyan teljesen mint amit a tekkóban vettem...annak is dupla anyagú patental összekapcsolhatóa nyaka...de nincs nílon és ez akkor volt baj mikor a rossz cumi miatt sok ment mellé...de vettem olyat mint a másik linked csak az kötős...de az nílonos így bírta...de mindkét tipus töredékéért volt árban
a tekkós az 5db volt 1200-1500már nem emlékszem...a másik meg 7db volt 1700...

wiwi
ügyeeeees! hát én eröltetem az agyam de nem tudom már mikor fordult át...tök hülye vagyok

Kép
menion
Budapest

nekünk meg bővült a szókincsünk...
közölte a tesómmal a manócskám hogy BA...így... egy nagy pukkanós bé betűvel :lol:
na de ma...ma azt mondta nekem kristály tisztán hogy NEM... :shock: na ez azért volt vicces mert ráadásul pont oda is illett ahoz amit éppen mondtam neki...
korán kezdi már az ellentmondást a kiscsaj :roll:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Előkerültem én is...
Egy kicsit gyorsan magamról :oops: írok, mert mindig az van, hogy elolvasom, amit írtok és készülök, hogy mindenkinek jó alaposan válaszolok, de nem jutok el a megvalósításig... hmmmm...

Úgy látszik, hogy engem is elvittek az UFO-k, csak fordított értelemben. Tegnap nem volt kedvem semmihez, ma meg annyit rendezkedtem, ami simán két napra való. De legalább egy csomó mindent elintéztem.
Itt nagyon hideg van, de ma háromszor is le kellett mennem itthonról (egyszer este, úgy 10 perce értünk haza) és beöltöztem, mint egy medve.... :lol: :lol:
Szeméremcsontom továbbra is érzem és most már a keresztcsontomat is, főleg felkelés után. Párom nem győz nevetni rajtam, hogy hogyan indulok el... :D Ezt leszámítva egy szavam sem lehet. Bébike rettenetesen be van indulva. És most a nyomkodásra állt rá. Hol itt, hol ott nyomja ki magát és rendszerint keresztbe húzza a hasamat. Azt hiszem, izzítani fogom a kamerát... :lol: Ja, ne nézzetek hülyének, de néha azon aggódok, hogy túl sokat mozog :oops: :oops: Olvastam azt is, hogy a túl sok mozgás lehet egyfajta "vergődés". De gondolom, hogy az másabb! Nem kellene ennyi hülyeségen gondolkodnom, azt hiszem....

Na és ami random eszembe jut: Evita, klassz lett a szoba a babakocsitok pedig egyenesen imádnivaló! Szandri, ugyan tényleg zsúfolt egy kicsit a szoba, de nagyon tetszenek a bútorok. Nagyon helyesek az odakészített meglepik Imicinek! Drukkolok az új ágyhoz a csomagoláshoz pedig hajrá! Na és még valami: a fejeddel semmi baj nincs. Én nem hiszek abban, hogy létezik jó igazolványkép, nekem legalábbis sosem volt :lol: :lol: Menion Örülök, hogy már jobb a hangulatod, legalábbis nekem úgy tűnik. Anna baba ügyes csajszi, hogy szépen növekszik! Szegény cicc! Ilyenkor összeszed valamit vagy elrontotta a gyomrát? :roll: Andi! Kitartást Dóri rossz éjszakáihoz, remélhetőleg átmeneti a dolog! Suzy! Köszi, hogy gondoltál rám, igyekszem ám jönni. Aranyos lehetett Cipike, ahogy a kezeire rácsodálkozott! Vivi! Gratula Barninak az átforduláshoz! Ismétlést mihamarabb! :wink: Anna! Erőt gyűjt... ez tetszett!!!! :P Úgy látszik, ez az idő mindenkit belassít egy picit! Mikor lesz a következő vizsgád? Hogy bírod a többműszakos történetet? Ügyi vagy, az egyszer biztos! Orsi! Örülök, hogy jó volt a wellness és a "légkör" is elviselhető volt! Dalma igaz vízicsibe lesz, nagyon úgy néz ki! Na az előkék: Mi az, ami miatt ezek váltak be? Egyszerű feltenni, vagy a szélessége jó vagy könnyen tisztítható? Amúgy tetszenek! Nekem eddig belebújósom nincs, többiből már vettem egypárat (de hát tudjuk, hogy ez is olyasmi, amiből nem lehet elég...)

Ja, még az jutott eszembe, hogy reggel néztem a gmailt képfeltöltés ügyben és nekem bővítményt ajánlott letöltésre, szóval gyanítom, hogy akinek nincs ez a gépén, azért nem tud képet felrakni (na, most aztán megmondtam a tutit, mi? :lol: ) Holnap utánajárok, mert nekem is van pár képem a tarsolyomban!

Uhh, ennyire futotta. Ha kihagytam valakit/valamit, holnap pótolom.
Pusszantás!

KépKép
manama

Végre sikerült a képfeltöltés az alapfeltöltővel :roll:

Evita!
Szuper a babakocsi meg a szoba is,nagyon tettszik mindkettő!
Kisebb ruháink nekünk se nagyon voltak,én turiból szereztem be sokat.Meg nagyon jók szerintem a tesco-s body- és rugicsomagok amikbe 3 vagy 5 darab van.
Egyébként a vonalzód szerinti napon vagyis 34+6-on született meg Roli.

Szandri!
Nálatok is szupi a babasarok,tényleg nem sok a hely,de legalább közel lesz minden.

Holnap jövök és mesélek,meg írok még másnak is!!!!
Jó éjt!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Hát ma nem lesz annyira fényes napom! Sajnos ma elvisszük a kutyámat elaltatni, mert már nagyon rossz állapotban van! Ettől most kicsit padlón vagyok! Már egy ideje halogattam a dolgot, mert nehéz döntés, de muszáj, mert már csak szenved! Még megakartam azt is várni,hogy hazaköltözünk, és kicsit vele leszek, megszeretgetem, és utána elvisszük. Tegnap óta csak bőgök emiatt, már úúúúgy hozzám nőtt, rossz lesz,hogy nem lesz! :cry: :cry: :cry: :cry:
Egyetlen pozitívum a mai napból,hogy utána elmegyek fodrászhoz. Legalább eltereli egy kicsit a figyelmemet!
Köszönöm a szoba és babakocsi dicsiket. Nekem is tetszik nagyon! :lol: :lol: Már várom,hogy minden kész legyen! Fal, függöny...ilyesmi!
Na meg hétvégén el kezdek mosni is! Ti használtok öblítőt is, ha igen milyet! Mosószerből a dreftet akarom venni, azt a sensitivet, ami a babáknak van! Ti mit használtok?

Suzy
Hát igen, elég csajos a babakocsi! :lol: :lol: :lol:
Cipike milyen édes lehet,ahogy felfedezi a kezét! Érdekes is ám az! :lol: :lol: Sok mosolytól gondolom elolvad anyuci! :wink: :wink: Jaj kérünk ám szemdörzsölős képet, meg mosolygós képet, meg kéznézegetős képet is!! :lol: :lol: :lol:

Orsi
Nekem is tetszik a színe! Elméletileg lehetett volna hordozót venni hozz, vagyis rendelni anno,de szerintem ehhez a z utolsó darabhoz már nem volt, de mi nem is akartunk, mert hordozónk van. Mózes meg ilyen anyagból lehet szintén, nem pont ehhez a fajtához, de más Chipolino mózese is jó bele, de azt sem vettünk, mivel teljesen vízszintesig dönthető!!
A péntek nem tudom hogy legyen, mert jön a vízórás vagy ki, hogy hitelesítse az új vízóránkat, és 4 órás intervallumot mondott 12-16 között valamikor. Laci nem tudta,hogy ki akarok menni hozzátok, és nem akart 8-12es intervallumot mondani,hogy tudjak aludni. Ez aranyos dolog tőle, de így teljesen ketté töri a napom, mert korán nem akarok kimenni hozzátok, de ha meg 4re jö, akkor meg 5 után érnék ki és az sem ó. Szóval nem tudom mi legyen!! :roll: :roll: :roll: Kíváncsi vagyok akkor majd az infokra, hogy milyen volt szombaton a babaúszás! És akkor idejöttök a lobogó utcaiba?
Hát igen, célszerűbb a 36kg-ig venni, hogy ne kelljen mindig újat vásárolni!

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
Még jó,hogy szóltak időben,h ne nagyizd le! :lol: :lol: :lol: Szerető, feleség egyszerre .... hmmm. Durva! :shock:
"nagyon tipp-topp kis baba" :arrow: még szép,hogy az! :wink: Tök jó,hogy megdicsértek Titeket!! :lol: :lol: :lol: Lábfeje, meg majd szépen rendeződik!!! :wink: :wink:
Úgy látszik mindenki babáját elviszik az ufók! :lol: :lol: :lol:

Andi
Sajnálom,hogy ilyen rosszak az éjszakák! Remélem hamar kiderül,hogy mi a baj!! Milyen kis ügyes már,hogy egyedül tud ülni!!! Fényképet kérünk erről!!!! :lol: :lol: :lol:

Szandri
Nincs is felfújódott fejed! Beszélsz butaságokat! :wink:
A szoba meg nem olyan vészes! Nagyon kis szép lett! Tök jók a bútorok! Jól emlékszem,hogy 2m-es az ágy szélessége? Ha tényleg sikerül vennetek 1,6-osat, akkor meg már végképp szuper lesz, de szerintem most is jó! Hamar odaérsz Imicihez,ha sír! :wink: :wink:
Tyűűű ez tényleg bonyolult nálad akkor! :shock: :shock: Egy dolgot nem értek! Az NST az a kütyű, amit rád tesznek, és nézi a fájásokat, meg a baba mozgást, nem? Az alapján hogy lehet megmondani,hogy mennyi idős terhes vagy? :roll: :roll: Lehet,hogy nagy hülyeséget kérdeztem! :oops: :oops: :oops:
Én teljesen megértelek a 10e miatt. A kedvenc számom a 10es!! Nagyon szurkolok,hogy 10én szülessen! Én is örülnék,ha Emma 10én születne, csak márciusban, ugyebár 9re vagyok kiírva, de nem igazán szeretném túl hordani. Apácska kívánsága pedig 3a vagy 7e, és semmiképp ne február!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna
Hát ez nagyon tetszett, hogy erőt gyűjt az esti pihire!!! :lol: :lol: :lol: Akkor biztos van valami a levegőben,hogyha a babák ilyen jók! :lol: :lol:

Orsi

Majd mesélj mi volt a masszázson, meg a mérésen!!! :wink:

Vivi
Jaj, de ügyi Barni!!!! :lol: :lol: :lol:
Gyere várunk!!!! :lol:

Manama
Ügyes vagy,hogy csomó mindent elintéztél!!! :lol:
Nyugi! Nem mozog ő túl sokat! Nem lesz belőle gond! És ne olvass ilyeneket! Emma is annyit tud mozogni,hogy csak na!! :lol: :lol:

Gabi

Tyűűű, nem semmi! Akkor ma lenne már egy napos babám!! :lol: :lol: Szombaton én is megyek turiba! Remélem találok jó cuccokat! 56os nem is nagyon kell, de 62es...! Abból összesen 3 db rugim van! :shock: Igen, körbe kell nézni majd a Tescoban is!
Téged is várunk nagyon! Gyere mesélj!!! :wink: :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Lányok
Mi lehet Noémivel?! Megnéztem január 16a óta nem írt!!! :shock: :shock: Az már nagyon sok idő! Én hülye meg nem mentettem el a számát a telefonomba, és az üzije sincs már meg, így nem tudok neki sms-t írni,hogy mi van velük! Én már komolyan aggódom!!!!! :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Jó reggelt Mindenkinek.

Remélem ma jobb napja lesz azoknak, akiknek az eddigiek nem voltak vmi jók.
Hát én sajna ebbe a csoportba tartozom. Már nem is tudom hány napja próbálom behozni a lemaradásom, de valahogyan nem megy.
A tegnapi napom is... Hááát.
A csomagok még mindig nincsenek összepakolva, de ágyat már kinéztünk. Bár Imi továbbra sem olyan lelkes, de hát a fallabda után már nem foglalkozom a pénzzel 8) 8) 8)

De azért köszönöm Nektek a biztatást. Remélem hamarosan megoldódik a dolog. Mármint a szobás.
Mert olvastam ám a fallabdás biztatásokat is :) Annyira édesek vagytok, de tényleg. És hát igazatok is van, de már nem akarok erre gondolni sem.
Megegyeztünk, hogy csak addig megy, amíg meg nem születik a baba, mert akkor itthon akar lenni minden szabad pillanatában. Ez mondjuk azért biztató. Addig pedig én, én a dög... Csúnyán lehúzom :lol: (Na jó, csak rendesen, de azért igyekszem kihasználni ezt a kis időt, ha már így alakult.)

Orsi, örülök, h jó volt a pihi. Dalma biztos nagyon cuki volt :lol: . Majd tegyél ám fel képeket, léééégysziiiiiiiiiii. (Ja és ha úgy alakul, azért sztorizhatsz ám Gn)
Ja és az előkék. Ilyen belebújós verziót sztem még nem is láttam. Nagyon figyelek a boltokban látszik. Arra majd én is kíváncsi lennék, h nálatok miért ezek váltak be.

Suzy, drága vagy, mint mindig. És Ádám... Nagyon durva ez a hajacska, kis csoda ez a fiú. És majd elolvadtam, amikor olvastam, h felfedezte saját magát :) Ittenem. Annyira helyes lehet. Már úgy várom ezeket a pillanatokat én is. De így is jó, hogy előre megélem veletek :D

Vivi, gratula Barninak :lol: Elképzelem a kis pofiját, ahogy meglepődik :lol: Kisnyuszi, nagyon cuki lehet. És ilyen kis okoska, nagyfiú már. Tök jó. Büszke anyuka lehetsz Te is :D

Andi, Nagylánykád ellen óvintézkedéseket kell tenned? Leengedett kiságy? Egyedül ücsörgés? Ilyen önálló már? És a rosszabb napok? Remélem hamarosan visszaáll a régi rend. Drukkolok.

Menion, Anna már felesel? Ez édes :). A kis tökmag, már átfordul ő is és még dumál is... :lol:

Szívem szerint bekameráznám ezeket a babaszobákat és csak leskelődnék :lol:

Én is vettem tekkós előkéket, most első nekifutásra tényleg jónak tűnik, de a nílonos borítás eszembe se jutott :? Többet meg nem nagyon gondoltam venni, mert van egy csomó textil pelus. De hát majd kiderül mire lesz igény.
Arról már én is hallottam, h a babák szót fogadnak a születést illetően. Ezért lőttük be a 10-ét :D . De azóta picit elbizonytalanodtam, mert azért csak jó volna, ha ez hülye ágy-szoba dolog megoldódna előbb. Szal már most összezavarom szegényt? Jujjj de jó anya leszek banyek.

Manama, ezek szerint neked is rosszabb napjaid vannak? :( Sajnálom. Bár tudnék tanácsot adni, de hát látod, én is ebben a cipőben járok.
A túl sok mozgás meg tényleg ne aggasszon, mert sokkal sokkal idegesítőbb, ha nem mocorog.
Imike például mostanában kevésbé aktív, de én annak tudom be, h már kevesebb a helye, így már nem érzem olyan soknak. Inkább nagynak.

Gabi, meglestem Rolit, azért látszik a lényeg :). Nagyon cuki. Még mindig olyan lelkes? És még mindig az alma van porondon?

Anna, hát igen, nagyon vicces vagyok :wink: .
Írtad, h espiro babakocsit vettetek. Melyiket? Mi is azt akartuk és mi is a babaszafariban néztük először, de aztán nem az lett.
Ha időd engedi, tegyél még képeket, mert ilyenkor napról napra olyan sokat változnak a babuskák. Én meg olyan kíváncsi vagyok a kicsilányra :lol:

Mai programom az lesz, h figyelem a fórumot és azonnal próbálok reagálni :lol:
De fél12kor elindulok a gyerekorvoshoz, aki felírja a babkozmetikumokat, gyógyszereket. Majd mesélek.
Aztán, hátha ma lesz a napja, h összerakom a csomagot :!:
Hát kb ezt tervezem.

KépKép

Kép
szandriii

Evita!

Jajj, hát sajnálom nagyon a kutyusodat :( Gondolj arra, hogy csak jót teszel neki, ha már valóban csak szenved szegényke. De a fodrászkodás tényleg jó figyelemelterelés lesz :) Próbálj nem sírni, mert Emma is átveszi a rossz lelkiállapotod.

Jól tudod, az NST olyan vizsgálat, amikor azt a két tappancsot felteszik a pocakra és akkor várunk 10-15 percet, amíg a kütyü számol, méricskél. Azt pedig, hogy a szülésznő ebből hogyan vont le ilyen következtetéseket...
Talán Menion majd tud segíteni ebben, mert nekem fogalmam sincs.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Biztos jó napod lesz! :wink: Milyen ágyat néztetek ki? Fénykép róla esetleg? Sikerül majd összecsomagolni nemsokára nyugi!!! Nyugi! Minden meg fog oldódni! És látod, ha megszületik Imici, nem is megy fallabdázni, mert minden idejét veletek akarja tölteni!!! Ez szuper!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Addig Te meg vásárolgassál!! :wink: :wink: :wink: Remélem 10ig sikerül beszerezni az ágyat, és akkor jöhet is 10én, ha meg kicsit később jön meg az ágy, az sem olyan nagy gond szerintem! Az nem okoz olyan nagy felfordulást, nem baj, ha már ott a kicsi fiad! Sőt az a legjobb, ha akkor érkezik, amikor a kórházban vagy, és mindent a férjed rendez el otthon! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Honnan veszitek??
Jó program figyelni a fórumot! Én nálam mindig ilyenkor van az,hogy senki nem ír!! :lol: :lol: Ha meg nem érek rá, tuti 100 hsz lesz!!! :lol: :lol: :lol: Tök jó,hogy a gyerekorvos ma összeírja a kozmetikumokat! Most találkozol először vele? Szurkolok,hogy ma sikerüljön összecsomagolnod!!!
Igyekszem nem sírdogálni. Most per pillanat nem sírok! na majd ha ott leszünk már! Az rossz lesz! De csak túl élem valahogy!!!
Hát kíváncsi vagyok akkor a többiek véleményére,hogy mi alapján mondta neked a szülésznő,hogy 38 hetes vagy!! :roll: :roll: :roll:

Kérdésem lenne azoktól, akinek nincs mikros sterilizálójuk!
Ti hogy sterilizáljátok a cumikat, és cumisüvegeket??? :roll: :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Próbálom gyorsan, mert nem tudom mennyi időt hagy Barni az írásra.

Evita
Nagyon szép lett a babaszoba és igazi csajos járgánya lesz Emmának! Nagyon tetszik!
Sterilizálás:
Forralsz vizet, beledobod, és vagy 5percig forralod tovább. (Legalábbis én így csináltam a cumikkal...)

Szandri
Nem is vagy pufi! Én sokkal-sokkal nagyobb voltam a 36.héten mint te így itt a végén! Csini vagy ne aggódj! (Igyál nagyon sok folyadékot, ha úgy érzed vizesedsz, én így csináltam én nem voltam vizesedve.)
Jó lett a szoba a kis hely ellenére is! Ügyesen kihasználtad a helyet!

Manama
Szuper, h aktív a picurod, és így legalább nem kell aggódnod, h mi van vele!
Milyen volt a szülés felkészítő? Taliztatok végül?

Suzy
Mi nyitottunk az MKB-nál. Kértünk igazolást az államkincstári cuccról bevittük, megnyitottam a számlát, onnantól intézik. (És mi havi szinten pár ezer forintot utalunk rá, mert így állambácsi megtámogatja majd ...)
Nagyon ügyi Cipike! Biztos édes ahogy kóstolgatja az öklét!

Orsi
Örülök, h jól telt a "nyaralás" Sajnálom ezt az anyós dolgot. Nem lehet egyszerű.... Annyira irigylem a türelmedet! Én tuti kiakadok rajta, ha mindig kötöszködne!

Menion
Ügyes nagyon Anna!
Te jó ég, már Ő is átfordul teljesen hasról hátra? :shock: :shock: Vagy mire írtad, h nem emlékszel, h mikortól csinálja?

Gabi
Nagyon cukiiii Roli, ahogy olvas!

Nomi
Merre vagy?!?!?!?! Már aggódunk!!!! Csak írj pár sort magatokról légyszi!!!!!!!!

Majd próbálom folyt, csak ránézek a fiatal úrra...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Még gyorsan rólunk, annyi talán belefér:

Bocsi, h eltűntem. Anyóspajti látogatás volt, utána pedig a sógornőm(20) itt volt még pár napig. Képzeljétek nem merte Barnit megfogni, mert félt, h kárt tesz benne.... De azért segített másba.

Barni átállt arra, h nem kakil minden nap, de így meg szenved... Teljesen kész voltam/voltunk már pénteken, de a gyerekdoki azt mondta, h tornáztatás, és maximum popsi piszkálás, kúpot ne adjak mert megszokja, csak ha 3napog(!) nem kakil... De végül megoldódott a dolog.
ÉS tegnap ez az átfordulás... El se hiszem. Meg folyton mozgásban van. A lába szinte a nyaka körül és nevetgélve dülöngél jobbra balra.

Felébredt...
Folyt köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló mindenki!!!

Végre elolvastam mindent (remélem) :?

Szandri!
Nincs is püffedt fejed!!!!Tök csini kismami vagy :wink:
Biztos,hogy kihúzhatós ágyat akarsz?Mert nekünk az van és én gyilkolnék egy kisebb franciaágyért.Elég lenne egy 140×200-as is csak ne darabokból álljon,mert hát ez a kinyitható botrányosan recseg néha,pedig csak 3 éves. :roll:
Febr 10 jó kis dátum,a csomaggal meg igyekezz,mert nekem csak apának kellett papucsot berakni,de akkor is 3× átnéztem megvan e minden.

Menion!
Hintában azért nem hagyom aludni,mert hason alszik jókat.
Tipp-topp babád szépen fejlődik,olyan jó hallani,mikor a dokik dícsérik őket.
Most nálunk a tesco-s előke 800,-/5db leárazva.

Andi!
Jaj én is félek a fogzásos időszaktól,remélem hamar túl lesztek a nehezén.
Üléshez gratulálok..........milyen más lehet nekik a világ így :D

Suzy!
Édes lehet Cipike is ahogy a kezét bámulja,Roli is szokott még bandzsítani amikor közel teszi a szeméhez.
Start számlával nem csináltam semmit.

Anna!
Na volt hiszti este/éjjel?

Orsi!
Képekre nagyon kiváncsi vagyok.

Vivi!
Na hát gratu az átforduláshoz,tudnak ám csodálkozni magukon rendesen,mintha nem is ők csinálnák.

Evita!
Kutyust sajnálom :cry:
Jó fodrászkodást neked! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Rólunk!
Tegnap apáztunk,jól elmentünk csavarogni a camponába,Roli kapott "pár" dolgot :oops: c&a-ba vettünk 2 bodyt a bababónuszos 50%-os kuponnal,lehet én vagyok a béna de semmi érdemlegeset nem találtam neki,csak a bodyk tetszettek.
Aztán a dm-ben vettünk pelust 25%-os kuponnal meg kiváltottam a mam cumit szintén bababónuszos kuponnal,ez így 1 ft volt,igaz latex,de azért jó.
A rossmannba kiváltottam a hipp mintacsomagot,jó kis dolgok vannak abban is.
Aztán természetesen nem maradhatott ki a tesco se,ott meg vettem neki egy kis tavaszi kabátot 870,- volt és nagyon édes.Már alig várom,hogy ráadhassam,remélem belenő addig.Még a múlt héten vettem egy hasonlót pont ennyiért,de még azt is nagyobbat,így remélem addig tényleg nő annyit,hogy tavasszal már jó legyen. :roll:
Meg még kapott játékot is :oops:

Nagyon furcsa számomra,hogy mióta ő megvan azóta magamnak nem is nézek szinte semmit.Pedig régen állandóan vásárolgattam magamnak.

Evés:
Ma már barackot evett és ez is nagyon ízlett neki,rendesen lázad ,ha egy másodperc szünet is van 2 kanál között.
ÉÉÉÉÉÉÉs mostanában minden nap van kaki (jaj nem akarom elkiabálni) és egyáltalán nem erőlködik. :lol: Pedig azt hittem az alma majd még jobban megfogja neki,de szerencsére nem.Kiváncsi vagyok a barackra. :roll:
Valamint rájöttem,hogy bekell szereznem ilyen pulcsi szerű előkét,mert még nagyon kapálózik (tetszik neki az evés),egyenlőre ma szétvágtam a hátán egy hosszú ujjú pólót :?

Szóval haladunk szépen!!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Lombikunk!
Tegnap nem írtam,de uh nap volt,meg holnap is,mindkettőn szépen látszanak a tüszők,van sok kisebb meg több nagyobb is.
Egyik szuri adag meg lett növelve,de nem vészes,csak a biztonság kedvéért.Ilyenkor már tök profi voltam "magaszurogatásban"
És megtudtuk a punkció (petesejt leszívás) időpontját is,február 5 péntek.Ez altatásban van,de ezt majd 5-én mesélem :P

Kép
cukigabi
Budapest

valami ilyesmire gondoltam,de nem ennyiért :?
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2

Kép
cukigabi
Budapest

Na lőjjetek le :oops: :P

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Nem lövünk le! Olyan jó olvasni!
Szuper,hogy ennyi mindent vettetek! Meg,hogy együtt voltatok Apácskával! Szuperek a képek is!! :lol: :lol: :lol:
Ma már barack??? Wao! A nagy fiú halad! Szereti a hasát!! :lol: :lol:
Szuper,hogy a kaki is beállt!! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó olvasni a lombikos dolgot! Jó így utólag átélni veled!!! :lol: :lol: :lol:
Hát ez tényleg jó drága előke!! Biztos lehet máshol ilyen típust olcsóbban venni! :wink:

Vivi
Köszi a sterilizálás infot! Te szoktál azzal a chicco folyadékkal sterilizálni!! Szegény sógornőd! Miről maradt le pedig! Olyan jó fogni egy ilyen picuri babát! Pedig jó lesz,ha gyakorol. Mi lesz,ha már neki lesz?? :roll: :roll: Remélem beáll rendesen nálatok is a kaki!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Talán Dalma hagy kibontakozni.... :)

Menion!
Hát.....az én drágám is néz tévét, ugyan nem sokat, de mivel egyedül vagyok, csak igy tudom lefoglalni fél órára....ekkor mehetek hajat mosni...főzni....és igy tovább! Tudom, hogy egynéhányan ezen megrökönyödnek, de ez van! :?
Segits magadon......!

Előkék: Igen tudom, hogy ezek drágák , persze a fajtájuk miatt tettem fel őket...bár Nekem olyan Tomeet sikerült beszereznem 3as csomagban 1000 ért.....

Az első fajta a elebújós, az azért jó mert tökre egyszerűen fel és leveheted róla...kiindulva magamból Én egyedül vagyok Babóval....nincs aki segitsen, és ezért szeretem az olyan dolgokat amiket egy kézzel is könnyedén huzigálhatok.....mert a másikban a gyereket fogom.... :wink:

A második fajtát pedig a beindult nyáladzás miatt javaslom, mert ennek a nyakában egy szivaszráteg van bevarrva ami nem engedi, hogy a tejcsi, böfi....viz....nyál....visszamenjen a nyakához....
Nekem ezért váltak be!
Persze máshol is lehet kapni, igen Tescoban is és a töredék árért persze! :idea:

Manama!
Igy van ebből soha nem elég......egy nap többször is cseréled, akárcsak a böfis pelust....... :wink:
Egyébként a belebújós szélességre is szupi, mert néha ha akkora a böfi folyik vissza is és lehet "túllövi" :lol: :lol:

Evita!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :shock: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom a kiskutyádat...jaj, ne is mond az enyém is otthon maradt...és már 12 éves.....Imádom! Nem is tudom mi lesz Velem, ha egyszer elmegy..... :? :shock: :cry:
Evita, akkor jössz hétfőn.....vagy kedden....nekem mindegy! Mi itthon vagyunk! :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita!
Masszázson minden okés volt, bár most csak ketten voltunk! A felsőtest masszázst vettük és csináltuk...Dalma ismét ájultan feküdt a babakocsiba.....intenziven még nagyon lefárasztja a kicsiket!
Nomi: remélem Én is, hogy, minden okés vele, bár úgy emlékszem neki is volt vmi gondja Apával.....majd iwiwen irok neki, ha nem jelentkezik!!! :roll: :!:
Vivi jól irja a sterilizálást....van folyadék is, amit Én vettem és azt hiszem még Suzy is, Én azt is használom....kád kifertőtlenitésére is...!

Szandri!
Most teszek fel képeket G-re!
Jól teszed, ne foglalkozz Apával és a fallabdás ribivel--BOCS!-- bár...tapasztalatból mondom....tuti mindig ott fog motoszkálni Benned!De most koncentrálj a Kicsire és az érkezésére....semmi másra!
:wink:

Vivi!
Szupi az átforduláááássssssss!
Barni nagyon ügyes vagy! :P
Hát ja...türelem rózsát terem...vagy pofont... :roll: :roll:

Gabi!
De jó Neked, úgy irigyellek, hogy Ti mindig mentek.....Én meg itt ülök a négy fal között..bakker! Apa este ér haza, hova menjünk akkor már....!!!Áhhhhh, majd talán hétvégén....babauszi után elvitetem magunkat vhova....kellene pár dolog amit nem tudok itt a sétakörúton lerendezni! :?
Előke, nagyon szupi.....nekem van olyan amit csak le kell töröni vizesrucival...
Ha kimegyek Ausztriába nézek Neked jó? Hátha van kint és töredék árért!
Nem lövünk leeee, gyereeee! :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Gyorsan jövök míg a kisasszony alszik egy picit!
Akkor ami gyorsan eszembe jut
Evita, nagyon szép a szoba és a babakocsi is, igazán jó választás :D

Szandri, ne butáskodj, igazán szép kismama vagy. Gratulálok a jogsihoz!

Gabi, Roli nagyon ügyes, hogy így elfogadja a gyümiket!

Vivi, gratulálok az átforduláshoz, innentől aztán vigyázhatsz rá, mert pillanatok alatt már máshol lesz, mint ahova letetted.

Suzy, mi az UniCreditnél nyitottuk meg a babaszámlát. Kell egy igazolás a családi pótlékról, a baba anyakönyvije azt hiszem az adószáma és a lakcímkártyája. Bármelyik banknál meg lehet nyitni.

Sterilizálás: én forraltam vizet beleteszem amit sterilizálni akarok és még 5 percig forralom, ennyi. Plussz vettem chicco-s sterilizáló folyadékot, ezt is szoktam használni, de ritkábban, szerintem ez is jó.

Köszi mindenkinek a bíztatást, én is remélem, hogy minden rendbe jön. Tegnap a tápszert nem fogadta el, végül is ha ott van anya cicije, miért inna üvegből valami löttyöt:D
Sokat olvasgattam ezzel kapcsolatban és állítólag teljesen normális ebben a korban, hogy nyugtalanabbul alszik, állítőlag 10 hós korára "kinövi" na majd meglátjuk. A tegnapi éjszakánk egész jó volt (mármint az eddigiekhez képest), csak kétszer kelt fel, 3 kor és 6kor, aztán 9ig aludt, nagyon örültem neki.
Íme néhány cikk, csak hogy fel tudjatok készülni:)
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... aba-alvasa
http://hordoznijo.hu/alvas/hogyan-alszanak-a-babak/
Úgyh nem agyalok tovább, elfogadom, hogy ez van és remélhetőleg tényleg "kinövi" idővel.

Ígérem ma teszek fel képeket, ülésről, térdelésről meg amit még találok :D

puszi mindenkinek és bocsi akit kihagytam!

andicsiga

Na sziasztok!

Megérkeztem a gyerekorvostól, most volt az első randink. Cuki a fazon, egy 40 év körüli arab fickó. Nincs túl nagy vendégköre, mert az előző gyerekorvos beköltözött Pécsre és vitte a betegeit. Ez azért jó, mert így rendesen odafigyel majd ránk (is).
Viccesen beszél :lol: . "Megecer talalkozunk" :lol: Mókás.
Felírt K és D vitamint, lázcsillapító kúpot, vmi cuccost a köldökcsonk kezelésére, fürdetőkrémet és popsikenőcsöt.
Azt is elmondta, h hogyan kell majd kitöltenem a recepteket, nagyon alapos.

Evita, te sem vettél sterilezőt?
Én azért nem (sem), mert én cumisüveget sem veszek. Bár van egy, mert volt a mellszívó mellé. Cumink is csak azért van, mert volt a Felicitas csomagban.
De ha mégis kénytelenek leszünk cumisüveget, cumit használni, én is a kifőzöm majd a dolgokat.
Bár lüke vagyok, mert a mellszívós, tejtárolós dolgoknak, ill a kanalaknak, stbnek is kell sterilizálás.

Az ágyról majd teszek képet, ha már lesz elképzelésünk.

Gabi, (vagyis többiek is) szted tényleg elég lenne a 140*200as ágy? Mert én nem ragaszkodnék a kihúzóshoz, meg tudom, h hosszú távon nem megoldás, csak nem tudom, h a 140es elég volna e. A 160astól meg félek picit, hátha túl nagy lenne az is.

KépKép

Kép
szandriii

Orsi, néztem a képeket :D
Annyira kis édes ez a Lányka, majd elolvadtam :lol: :oops: :oops:
És teljesen igazad van, beveszem minden nap a "leszarom tabit" és igyekszem nem gondolni a fallabdás ribire. Csupa kisbetűvel. háhá.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri!
Yessssssssssssssssssssss!!!!! :wink: :wink:
Ribiiiiiiiiiiiiiiiribiiiiiiiiiiiiiiiiiiiribiiiiiiiiiiiiiiiiribiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink: :wink: :wink:

Khm...én folyamatosan olvadozok Dalmától...éés egy két képen asszem szembetűnően! Na mindegy! :shock: :roll: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szandri!
Mondjuk,ha ti megszoktátok a 200×200-as ágyat akkor biztos furcsa lenne a 140-es.Ha azt vesszük a 160-assal is nyersz 40cm-t.De én nem vennék kihúzhatósat,ha külön hálótok van.
Ribiiiiiiii :twisted:

Orsi!
Édes Dalma,hogy élvezi a vizet :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki a kis lebiggyesztett alsó ajkával :D :oops:
Előke jó lenne a lemosós,de mindenképpen ilyen bebújós kellene,ha találsz :arrow: kösziiiii

Andi!
Reméljük tényleg kinövi Dóri baba ezt az éjszakázást.Egy ismerősöm kisfia még játszani is elkezdett éjjel ilyen idős korában :roll:

Lányok!
nem akarok okoskodni,de a mikrós sterilező nekem nagy segítség,mert csak belepakolsz,elindítod és nem kell figyelni,hogy mikor forr fel,mikor telik le az idő,stb,szinte mindent lehet vele sterilezni,amit nem arra meg ott van a chicco folyadék.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Jöttem pótolni…

Menion
Vers nekem is tetszik, nagy igazság van benne!

Gabi
Aranyos Roli a hintában, olyan igazi kis vasgyúró!
Gratula a barackhoz!

Suzy
Na ez az, azt akartam még írni, hogy döbbenetes hajzata van Ádámkának! Hossza is, sűrűsége is, váhhh!
De jó, hogy a tesz negatív lett és semmi baja Cipikének!

Gyevacska
Megnéztem az Uh-s képeket, aranyosak! Várom a többit is!

Vivi
Ó, tényleg, nem is írtuk, hogy milyen volt a szülésfelkészítő. Hát, ősszefutni meg dumálni egyet jó volt, viszont az előadás elég soványkára sikeredett abból a szempontból, hogy három előadó visszamondta (később pótolják) és egy csaj jött, aki meg az őssejtmegőrzésről beszélt. Az elmúlt egy hónapban ő a harmadik…

Orsi
Tök jó, hogy ennyi mindent csinál már Dalma, nagyon ügyes kiscsaj!

Evita
Sajnálom a kutyudat :( :( :( Tényleg rossz megválni tőle, de gondolom neki így jobb. Hát, sok erőt hozzá!!!!!!

Szandri
Jó üzletet kötöttél, hogy ha megszületik a baba, onnantól csak a tiétek lesz ;)
Csomagolás miatt nyugi, ha a nagyja már megvan, onnantól összejön a maradék is!
Hihi, nagyon tetszett, amit a gyerekorvosról írtál! Azt hiszem, hogy tudom is, ki az illető, mert olvastam egy jó nagy cikket róla az orvoskari újságban. Ha nem tévedek, Angliában dolgozott egy ideig és a felesége miatt ragadt itt. Nagyon szimpinek tűnt!
Hát, ami a rossz napokat illeti… igen, vannak. Olyankor, amikor agyalok, hogy mi lesz velünk. Alapvetően a munka kérdésből indul az egész… Van egy francia film, nem tudom a címét, de röviden az a sztori, hogy egy kétballábas csaj eltűnik és egy kétballábas fickót vetnek be a megtalálására. Na, néha így érzem magamat, magunkat, hogy ha valami kétirányba sülhet el, nálunk sokszor a rosszabbik verzió jön. Na nem panaszkodom, mert általában türelmem és kedvem is van az ilyen akadályokhoz, de aztán biza jönnek azok a napok, amikor kiderül, hogy valami elraktározódott ezekből is… Nah, ilyenkor haátorozok el egy erősen pozitívan gondolkodós időszakot!
Hát, szerintem a 140-es ágy is beleférhet. attól függ, hogy mennyire vagytok forgolódósak. Nálunk nem jöhetett szóba, mert túl nagy a párom kilengése… :lol: :lol: A 160-as jó kompromisszumnak tűnik és így is spórolsz 20 centi helyet így ha nem tévedek kábé dupla annyi lesz, mint most van.
Ó, „leszarom tabletta”? Az nagyon jóóóóó, elismert készítmény ;) !

Jut eszembe Szandri fodrászkodásáról… én is azt tervezem, hogy elmegyek fordászhoz és jócskán vágatok a hajamból. Most már túl hosszú és viszonylag sok is, de legyen valami fazonja és rövidebben praktikusabb is. Párom torkán kell majd lenyomni az ötletet, mert ő mindig kézzel-lábbal tiltakozik, hogy minek nekem oda menni… nagyon „hosszú haj párti”…

Hihi, jók ezek a sztorik az „elnézett kísérőkről”, jókat nevettem…

Hmm, fertőtlenítés. Neomagnolt hallottam még, hogy bevethető ilyenre. Tapasztalat? Vélemény?

KépKép
manama

Basszus. Elaludtam. Miután írtam ide, ittam egy nagy pohár teát, ettem mézet a torkom miatt, aztán ledőltem tévézni. Erre elaludtam. Ennek most baromira nem örülök, mert így sem alszom vmi sokat éjszakánként, de most meg kb semmit nem fogok. Francba.
Plusz, úgy érzem most is simán elaludnék.

Ágy témában azt glom, csak nyerhetek, bármekkora is lesz. De azért majd mondom a fejleményeket.

Manama, ismerős ez a befordulós, gondolkodós időszak. Időről időre én is átesem rajta, de azért remélem hamar túl leszel rajta.
A fodrászkodás pedig remek ötlet, menj csak, igazgasd meg a frizid, mert ha majd a kisbabád igazítja meg a fazonod...
Bár ők a nagyon rövid hajban is találnak fogást :lol: :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Ja, mondanom sem kell, psze ma sem pakoltam. :evil:
Fene ebbe a hülye alvásba.

KépKép

Kép
szandriii

Szandriiiiii!

[quote="cukigabi"]a írta:cukigabi csomaggal meg igyekezz,mert nekem csak apának kellett papucsot berakni,de akkor is 3× átnéztem megvan e minden.

Persze indulás előtt hajnalban,de még így is sokkoltam,hogy biztos meg van e minden.
HOLNAP SZIGORÚAN PAKOLÁS!EZ PARANCS!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

A tegnapi napon átestem! Nem volt könnyű, de túl vagyunk rajta! Mindig keresem a helyén Fülikét, de hát már nincs ott! :cry: :cry: :cry: :cry: Nem csak én, hanem a cicánk is odament és kereste! Szegény most egyedül maradt! Állandóan simogatást kér most! Teljesen elanyátlanodott! Először karácsonykor anyum elvitte az ő cicáját, mert a férje végre megengedte,hogy magukhoz vegye. Ez lett a karácsonyi ajándéka! :lol: :lol: :lol: Szegény Zsömi cicám nem örült csak neki, plusz a lakás felújítás, most Füli kutyus. Teljesen felborult a lelkivilága. Állandóan simogatni kell, és ha el akarod venni a kezed, a két mellső lábával nyúl utána, átkarolja és húzza vissza. Ilyet én még nem láttam. Annyira vicces!! :lol: :lol: :lol: Nagyon kis cuki!! :lol: :lol:
Amúgy jól vagyok! Emma is! Csomót mocorog, amit szeretek nagyon, kivéve ha a bordáimat rugdossa. :lol: :lol:
Most csomót nőtt a pocakom! Éreztem ám rendesen, húzódott, és annyira viszketett, meg még most is viszket a bőröm,hogy csak na. Anyum pénteken látott, és tegnap, és mondta,hogy mekkorát nőtt ezalatt az 1-2 nap alatt. Elméletileg Laci csinál este fotót, remélhetőleg! :lol: :lol:
Éjszaka úgy fájt a derekam hogy csak na, de reggelre elmúlt! :lol: :lol:

Orsi
A helyzet,hogy én még mindig dolgozom! :oops: :oops: Szóval a péntekeim szabadok csak. A jövő hét péntek is jó neked?
Örülök,hogy jó volt a masszázs! :lol: :lol: Nomi:igen volt gond a párjával, de amiatt nem hiszem,hogy ne jönne ide,nem? :roll:
Én is kaptam olyan folyadékot! :lol: :lol: Még gondolkozok a mikros sterilizálón. Egyelőre nem veszek, mert ha ugyis anyatejes, akkor sok mindent nem kell fertőtleníteni, és akkor elég a lötty, meg a forralás.
Dalmus nagyon cuki! Hogy élvezi a vizet!!! Nagyon szépek vagytok!!! :lol: :lol: :lol:

Andi
Akkor kitartást,hogy minél hamarabb elmúljon ez a nyügis időszak. Köszönjük a linket! Így legalább mi is fel tudunk készülni ezekre a dolgokra! Bár könnyen lehet,ha odajutok addigra elfelejtem, és bepánikolok,hogy mi lehet a baj! :lol: :lol: :lol:
A képek szuperek! Nem semmi milyen ügyes már ez a csajszi! Milyen kis huncut, és hogy rámol már!! :lol: :lol: :lol:

Szandri
Szerintem 200as ágy után a 140 kicsi! A 160as szerintem tök jó, és akkor is majdnem fél métert nyertetek hely ügyileg. Már az is jó!! Igaza van Gabinak! Ma tényleg pakolj össze mindenképp!!!! :wink: :wink: :wink:

Gabi
Írtam Orsinak,hogy most egyelőre kivárok mikrós sterilizálás ügyileg. Ha nem tudok szoptatni (ami elképzelhetetlen :P :lol: :lol: ), és tápszerezni fogunk, akkor mindenképp veszek. Ha meg anyatejes lesz, akkor túl sok mindent nem kell fertőtleníteni, és akkor kibírom a forralást, vagy a lötyit. :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Ezt nem hiszem el!!!!!!!! Barni már vagy fél órája alszik, mint egy kisangyal, erre ez a hülye oldal pedig mostanra jött be!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: Valami hiba volt! Na nem baj, akkor most gyorsan, míg fel nem ébred!

Andi
Remélem gyorsan túl lesztek ezen az időszakon! Ne aggódj, a tejcsidnek nincs semmi baja!
Milyen ügyi kislányod van, h már ilyen szépen ül!

Gabi
Én is irigy vagyok ám rád folyton, h ilyen jókat csavarogtok! :wink: :) :oops: Olyan jó lenne eljárni mindenfelé, de ugyanúgy mint Orsinak, nekem is csak a 4fal van... :? :(

Evita
Nagyon sajnálom a kutyusudat! :(
Mikrós sterilizáló: nekünk nincs és nem is hiányzik még. (De ha majd 5-6hónap után elkezdjük a hozzátápit nem tudom, h lehet-e használni a kanalak tálkákhoz? Mert ha igen akkor beszerzek egyet!-->Gabi?)

Szandri
Tényleg tessék becsomagolni!!!! Bármelyik pillanatban indulhat a szülés! Lehet, h már holnap arra kelsz fel, h elfolyt a magzatvíz! (Én ekkorra már megszültem...) Megy a drukkkkkkkkkkkk amúgy!!!!!!!!!!!!
Úgy várom már csajok, h beinduljon a "harmadik babadömping" is!!!!!!!!!!!!!
Ágy: én sem vennék kihúzhatósat. Mert mikor/hogyan nyitod majd ki? Ha Imici bealszik mondjuk 6-7körül és ti meg akarnátok lefeküdni 9-10kor, és felébred rá, ahogy nyílik? Bár ezt te tudod. Ahogy neked kényelmes lesz!

Manama
Ismerős ez a befordulós dolog... Remélem gyorsan túl leszel rajta!
Fodrászkodás hajráááááá!!!!!!!!
(Én is visszavágattam a szülés előtt és mostanra kezdett csak el iszonyúan hullani... :? :? :? De legalább eddig megúsztam!)
Tényleg! Te mindig olyan ügyesen informálódsz! Ilyenkor mit lehet tenni ez ellen? (Azt tudom, h ilyen biovana stb. nem lehet szopi alatt, de akkor mit?!?!?!)

Orsi
Nagyon szépeeekkkk vagytok!!!!!! Olyan ügyes Dalmus! (Egyébként megértem, h büszke vagy! :D :D)

Suzy
Merre vagy? Mi újság Cipikével? A nehezén túl vagytok?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Ha már fodrász...Nekem is kellene kezdeni vmit a hajammal....nagyon unom....nem is tudom....vágatni, de ennél rövidebbet sem akarnék...fazont váltani vagy szint....de mindig szőke voltam, csak a szineket variáltam benne....pffff!
Ráadásul jövő hétvégén két kötelező megjelenésünk is van: szinház és bál.....a bálra feltétlenül kellene vmi frizkó....na, de ki vigyáz addig Dalmáraaaaaaaa...üüüüüüüüüüüü :?
Annyira, de annyira unom már, hogy szegényt mindenhova cipelem, ha kell-ha nem kell...komolyan....bankba, postára...vásárolni mindig...ebben a hülye influenzás időszakban...tyűűűű! :( :? :shock:

Nézegetem a babaüléseket....mert ha ilyen ütemben hizunk...akkor nemsokára aktuális lesz....minnyá 7 kilóóóóóóóóó :shock: még két kiló és a hordozó putty...!
:? Árat is nézem...biztonságot is, tettszen is...párnázott is legyen...na szóval...
A Babaszafarin most leértékelés van, ott találta pár jót, de február végéig döntenem kell, mert a 2010es kifutók vannak 20-30% leakciózva...szerintem jók!
Apa, nem nézi ezeket....a babás dolgokat... :? , pedig a gyerekülésnél segithetne, na mindegy majd emailezek neki párat a kiválasztottakról, hátha akkor megnézi.... :roll:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Úgy sajnálom! :( :?
Nálunk is Barni már bankba is volt... :?
Milyen jó, h bálba mész!!!! Akkor hajrá fodrász neked is! (Farsang van ugye? Nem álarcos bál véletlenül? :) )
Frizura: igazából nekem eddig össz-vissz szőkített volt. (Meg egyszer vörös-szőke csíkok, de az nem tetszett annyira) Viszont a hossza nálam mindig változó. Volt derékig érő és rövid is. Viszont most többnyire igénytelen. Már formát vesztette... :(

Szépen gyarapszik Dalma!
Mi is nézegetjük az üléseket, mert a Matízzzz nagyon kicsiiiiiiii!
Csak az első ülésre lehet bekötni a hordozót, úgy, h hátra van döntve az ülés, így viszont nem lehet mögé ülni. A másik ülésről pedig nem érem el Barnit... :? :? :? :? :roll: Emiatt mi nem is nagyon tudunk messze menni, és erre keresünk megoldást...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Én is megérkeztem.
Keltem reggel Imivel, de aztán csúnyán elnyomott az álom.
Ám egy picit kicseleztem az álommanót, mert mielőtt kidőltem volna, gyorsan bevertem egy kávét. Ez persze kevés volt ahhoz, hogy ébren maradjak, de ahhoz azért mégis elég volt, hogy ne aludjak olyan nagyon sokat. Szóval felébredtem 10.40kor :oops:
Aztán összekaptam magam, elmentem ebédért ettem és most itt vagyok.

És be kell valljam, kólát kortyolgatok, mert elég zárlatosnak érzem magam. Kissé álomkórosan talán.
Én nem tudom mi van, de eddig azt mondogatta a tv, hogy hétvégére jön a melegfront, felmelegedés. Erre most a déli hírekben meg azt mondják, hogy most hidegfront van, hnap meleg... Már követni sem tudom, de kiüt a dolog, az tuti.

A Csöppségek nem éreznek semmit?

Evita, gondoltam ám Rád tegnap. Nekem is van egy kutyám otthon. Nagyon hasonlít Orsi kutyusára :) . Csak hát... messze van.

A pakolással egyelőre még mindig nem foglalkoztam, de megígérem ma már összecuccolok. :oops: :oops: :oops:
Mert teljesen igazatok van. Sokan ekkorra már túl voltatok a nehezén :)
Titkon arra számítottam, hogy a hétvégi front meghozza majd az én babámat is, de már kételkedem. Sőőőt.

KépKép

Kép
szandriii

Gyerekülés?
Nekem a hordozó van egyelőre, de most hirtelen nem is tudom, hogy hány kilóig jó.
De úgy látom ez lassan mindenkinél aktuális.
Gabi is vett, Dalma is kinövi az ülését :). Nem semmi :lol:

És akkor kérdések a pakoláshoz.
Ti milyen és mennyi cuccot vittetek a babáknak? Pólyát használtatok? Vittetek?

És ez az eldobhatós bugyus téma? Mit javasoltok? Abból mennyi köll :)?
Az utolsó (most hirtelen): valamennyi listán fel van tüntetve evőeszköz, pohár, meg ilyenek. Ti is vittétek ezeket?

Köszi előre is.

KépKép

Kép
szandriii

HELLÓÓÓÓ!!!

Szandriii!
Én eldobhatós bugyiból 3-at vittem,de csak 2 napig használtam azt,mert utána már a sima is elég volt.(Nekem ez a necces rövidgatya szerű volt azt hiszem az is tena volt.)
Evőeszköz kell,mert nem adnak sehol.Meg konyharuhát is vittem,mert ugye magadnak mosod el.
Nálunk a babáknak nem kellett ruha,viszont amit vinni kellett az pelenka,popsitörlő,popsikrém.
Pólyám nem is volt :roll:
Hordozó még jó lenne nekünk,de a vastag ruha miatt alig tudtuk már bekapcsolni az övet neki (pedig legnagyobbra volt állítva) és mindíg sírt.

Kép
cukigabi
Budapest

Engem is érdekelnek a Szandri kérdéseire a válaszok?
És mennyi ilyen Tenna lady (nem tudom a nevét pontosan :roll: ) betét kell?
Én is lassan már bepakolnak, meg vásárolnék dolgokat, ami kell. Nekem van 5 eldobható bugyi! Az elég? :roll:
Pelus mennyi? Textil meg az eldobható?

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?