Sziasztok!
Csillag! De jó, de jó, akkor Bencus ezek szerint gyógyult lesz hamarosan! Örülök, hogy Gergőci jól van. Jaj, igen, nekem is nagyon bejött ez a mosógél, és annyira nem vészes az ára, sőt, szerintem egy árban van az Ariellel. Szóval, én ilyet fogok neki használni.
Kati! Örülök a jó éjszakádnak! Akkor drukkolok, hogy 14-e előtt semmiképp nem jöjjön, de akkor viszont IGEN!
Drukk a mai naphoz. Én picurom azért egyszer fent szokott lenni éjszaka, mert érzem, ahogy mozog, és reggel is fent van, olyan 6körül. Viszont én már tudom-ismerősök, barátnők elmondása alapján- hogy ez abszolút nem egyezik meg azzal, ami idekint lesz.
Nika! Jaj, de sárga vagyok ezektől az edényektől! Nagyon gratulálok hozzájuk, használd őket egészséggel!
Csip-csip! Igazából persze mindegy, hogy milyen jegyű, de az alapvető tulajdonságok azért eléggé igazak az adott jegy szülöttjeire. Az én férjem meg skorpió!
Tudom, nem egy egyszerű jegy, de nagyon jó ember, és én imádom!
Jeanner! Üdv köztünk! Mit lehet Rólad tudni, azon kívül, hogy nem vagy se babás, se pocakos?! Én a 2008-as babaprojekt óta "tagja" vagyok a csapatnak, és megnyugtatlak, ez nem kizáró ok!
Rita! Jaj, ne! Az nem lehet, hogy ráhúzz! Nem lenne igazságos Veled szemben. Mától minden este Te is szerepelni fogsz az imámban!
Arról nem beszélve, hogy hétvégére iszonyú erős melegfront érkezik! Ez a "Te frontod", én érzem!
Én is jót aludtam. Éjszaka csak egyszer voltam fent, 2kor, és legközelebb csak Zoli óracsörgésekor,6kor. Közben is jót pihentem, nem volt forgolódás, fájdalom, semmi.
Délelőtt voltam masszőrnél, isteni volt. Majd összedobtam egy adag zöldséges tésztát, mindjárt leszállítom Zolinak. Du-án meg pakolnom kellene egyik komódból a másikba, és ma még jóga is lesz 5től. A pénteki nst-met sikeresen áttettük holnapra, már csak az uh-on kellene új időpont, hogy ne kelljen egymás utáni két nap Szekszárdra mennem!