Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Sajnos nem tudtam visszaolvasi,de remélem mindekivel oké minden!!!!

Nálunk oké,ma voltam nődokinál,megvizsgált és mondta minden rendben odabnet,nagyon szép minden!!!!
Söt azt mondta el sem hinné,hogy 2 hete műtöttek!
Majd megkérdeztem a babatémát,és azt mondta egy év mig visszatérünk.
Ughyog ez van,katival már beszélgettüönk erröl a témáról,de itt nem tudom van e olyan aki hasonló scipőben volt mint én...hogy esetleg ö nem tud nekem többet mondnai?????

Az 1 évet soknak tartom,föleg azért mert ha minden ok akkor _?????????

Nah mindegy......sajnos a tortáról még nem kaptam képet de sürgetem sogort!!!!!!!!!!!!

Kivel mi újásg???
Pedi hogy vagytok?? csillag????
Vendég
 


Kati finom ebéd lesz!!!!!!!!!:)hmmmmm.......nyami:)

Lanyus szerintem sok az az 1 év...........műtét után 3 esetleg 6 hónapot szoktak mondani,....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bettike
Tavaly 2 hónapig volt zárlat, idén is kb ennyi lesz, csak most nem decemberben indult, hanem január végén. A híradások szerint március végéig tart kb az influenza. Szerintem Kati addig nem húzza.

Pedi
Nővéremnek mindkét gyerkőce 4 kilós volt, és azt mondta nem volt vészes a szülés. A fejméret a lényeg. Reginek nagy csontos feje volt….ezt a szülésznő mondta, és valóban az uh-on is nagyobb volt, mint Zaláné. Zalán inkább hosszú baba, mint én voltam. És ha már az én génjeimet örökli, akkor remélem olyan dús fekete haja lesz, mint nekem volt születésemkor.

Nika
Az NST a kórházban van. Normál esetben a dokim ott is rendel, vagy ügyeletben van az osztályon. Viszont hétfőnként két utcával arrébb a terhesgondozóban, ahol a vérvételt is csinálják, ott van. És mivel akartam beszélni vele, átmentem.

Kati
Vagyok, csak anyósommal beszélgettem vagy másfél órát, hétvégén síelni mennek az osztrák családdal. De mivel úgyis zárlat van a kórházban, nem bánja talán annyira, hogy nem lesz itt a szüléskor. Mire hazaér, remélem mi is hazaérünk. Nem akarok 9-nél tovább ráhúzni. Zalán baba nagyon feszeget, kevés lehet a hely neki. Előbb tükörbe néztem, és tiszta kocka volt a hasam, eszméletlen milyen magasságba nyújtózik, simán tudja rúgni a mellemet. Viszont nagyon lent is van.
Vendég
 

 
 

rita: bocsi, hogy ezt írom, de nem szívesen látlak itt!!!!! persze jó értelemben!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon drukkolok érted, hogy zalán kíméljen már meg!
méhszájat nézett a dokid? mikor is mész hozzá vizsgálatra? hátha ő kegyelmez meg neked és elindítja zalánt! úúúúgy várom már csillagtól azt a két sort!!!!
hát ne is rémisztgess ilyenekkel, hogy én túl húzom. holnap megyek megint a dokikhoz és nst-re. meglátjuk! azért jövő hét végénél hamarabb nem szeretném kint látni bogit.
de a gyönyörű még mindig a 14-e valentin nap lenne!!! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csajok úgy néz ki megjön.:):) .már pirosas a betét és fáj a hasam is!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: akkor hajrá következő hónap!!!! :wink: :wink: :wink: és karácsonyi kiscsaj baba!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati bárcsak igazad lenne!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: ez nem kérdés!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita: karácsonyi babára gyúrtok????:))))
Én karácsonyi vagyok!!!!12.25 ha kell elmondom mikor is fogantam:)))))))))))) Bár én egy napot sem késtem,mert 85.12.25 re voltam kiirva és jöttem is,és anyukámat is megkiméltem mert 20kor ment el neki a magzatviz amire zat hitte bepisilt:))) és 22: 35kor megszülettem:))))
Vendég
 


Sziasztok!

Rita, minden reggel úgy ébredek amikor belapcsolom a telómat, hogy hátha vna rajta üzenet Tőled. De látom Te még itt vagy és ezek szerint Zalán pedig bent. :)

Pedi, köszi a kérdést, talán ma már jobb a helyzet Bencussal. Éjszaka már végig aludt, regel volt hőemelkedése (37,5) de egy kúptól lement. Most alszik, de szerencsére nem éreztem melegnek a kis testét. Jó lenne, ha már este sem lenne láza, végül is ez már a 4. nap!
Ami még a gyógyulást jelenti, hogy evett végre egy pár falatot reggelire meg ebédre is. Ez már haladás. AZ elmúlt három napban pár szál ropin kívül nem evett semmit. (Mondjuk nem is csodálom...)
Gergő szerencsére jól van (kop-kop-kop), csak az stressztől megint kevesebb lett a tejem. Már "dolgozom" az ügyön és vissza fog jönni. Éjszaka már jobb volt és most napközben is. Pár nap + a csodabogyók kellenek és menni fog. Érzem! TUdom!

Kati, hát akkor legyen Valentin nap Bogi szülinapja. Ha indított szülésed lesz, talán méga dokidnak is említeni fogod ezt a dátumot????? Vagy rá bízod?

Nita, én is azt mondom, hogy hajrá decemberi baba! Én is decemberi vagyok, a nyilas csillagjegy szerencsés!

Lanyus, szerintem nagyon sok az az egy év várakozás! Nekem 2-3 hónapot mondott az orvosom, de a legtöbb amiről hallottam, az is "csak" 6 hónap volt. Ha gondolod menj el a másik orvoshoz és kérd ki a véleményét ezzel kapcsolatban.


NA, mégsem alszik Bencus. Lejött az emeletről és mondta, hogy éhes! :) Akkor tényleg gyógyul! :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Lanyus jöhet hogy mikor fogantál:):):)

Virág köszi neked is!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Én áprilisban 19-én pontosan :)
Anyumnak március végén volt utoljára meg és apukám csak egyszer jött haza mert katona volt,igy pontosan tudtam napra hogy mikor jöttem :)
De ez TITOK :)
Vendég
 


köszííííííííííííí:):) :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


basszus de sokat írtatok :)

képzeljétek ma kaptam levelet a közcélú hivataltól .Csütörtökön megyek be hozzájuk.elvileg valami gondozói munka lenne szakmunka egyenlőre három hónap.én remélem hogy az ovinkba kellene:) szupi lenne:) csütörtökön okosabb leszek mert hétfőn már elvileg kezdeni kell :)

Lanyus: egy évet én is sokallom.lehet hogy a mentális felépülésedre gondol hogy most nagyon magad alatt vagy és ezért nem ajánlja a dolgot.de szerintem egy két hónap múlva simán lehet ha nincs semmi gond

én gyerekem január21-én született és április 25-én volt szerintem a fogamzás :):):)legalábbis érzéseim meg számolgatásaim szerint :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, ez csúcs!!!!!!!!!!!! Egyébként - bár személyesen nem ismerjük egymást - pont egy ilyen munkát tudnék Neked elképzelni!!!! Valamilyen ovisat vagy bölcsiset! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Nita! Mit mondtam én Neked, hogy karácsonyi bébi legyen?! Az nagyon szép lenne, főleg, ha egy kis angyalka lenne! :wink:

Nika! Jaj, drukkolok nagyon a melóhoz, de jó lenne!

Lanyus! Hát, ez tényleg marha érdekes. Egy év?! Én ilyet még nem hallottam. Azoknak szoktak egy évet mondani, akik már több hónaposan vetélnek el, illetve hal meg a babájuk! Szerintem maradjatok a 2-3hónál!

Csillag! Jaj, ez szuper, hogy Bencus már enni kér. Ez tényleg a gyógyulás jele lehet. Örülök, hogy Gergőci jól van, hidd el a tejcsivel meg nem lesz semmi gond!

Kati! Hm! Ez fini ebéd. Mostanában én is csináltam magamnak egyszer egyszer tejbegrízt. Imádom, régebben, kislány koromban sokat csináltattam anyuval.(Sőt még nagy sulis koromban is! :oops: )
Én nagyon szurkolok a Valentin naphoz, de gondolj bele, az is milyen szép lenne, ha aznap mehetnétek haza! :wink: Mondjuk én azt mondom, maradjon még Bogi is ott ahol van!

Szia Bogárkám! Jó, hogy jöttél!

Nálam itt volt a védőnő! Hát, Ő is azt kérte, hogy pihenjek nagyon sokat. Mondta, hogy menjek még el hozzá a jövő hét utáni hétfőn, majd hozzátette, reméli, akkor még egyben leszek! :shock: Hát, naná, hogy egyben leszek, én nem akarok még szülni! Mondjuk azt is mondta, hogy ennek a babának már lenne semmi baja, életképes, meg még azt is, hogy az előbb született babák sokkal ügyesebbek a szopiban, sokkal kitartóbbak, küzdő típusok. Na, köszönöm szépen, ha ezen múlik, legyen egy kis lustiság. Mondjuk pénteken betöltöm a 36.hetet, és ez a lényeg, de maradjon csak ott ahol van!
Ma kimostam a másik adag babarucit. Estefelé érkezik a komódunk és a TV-állványunk. Szerintem hétvégén már be is tudok pakolni. :D
pedi
Kalocsa
 
 


Kati
Csütörtökön meg is vizsgál, gondolom lehetőséghez mérten tágít is, bármennyire fáj (mert majd meglátod, az fájdalmas) már jó lenne, ha haladnánk valamilyen irányba.
Bár ma megjegyezte az egyik anyuka (védőnő, csak most gyeden van) hogy látszik az arcomon, hogy nemsokára szülök.
Szóval a dokim arról híres, sokan azért sem szeretik, hogy fájdalmasan vizsgál meg a 40. héten. Ennek oka, hogy nem tartja jónak, ha sokat húz rá a kismama. Meg jól jön a vizsgálat, mert szeretném tudni, hogy volt-e valami értelme azoknak az erős görcsöknek, ami időnként rámtör. Lehet hogy csak a csont tágul, a méhszáj meg éretlen. Szóval majd csütörtökön kiderül. Az biztos, hogy 36-37 hetes vizsgálatnál még 3000 volt. Szóval nagyon zárt.

Pedi
Persze, hogy még egyben maradsz, legalábbis 2 hétig még maradj így.
Én holnap megyek védőnöhöz. Nem sok kedvem van, de így a végén még muszály. Én is naponta ránézek a kis babaruhákra, olyan jó kinyitni a komódot, jó kis finom öblitős illatuk van a ruháknak.

Ma felhívtam a szülésznőt is. Csak szombaton tudunk találkozni, és beszélgetni, de azt mondta, ha addig beindul valami, nyugodtan hívja. Jajj, annyira szégyellem magam, hogy mindent az utolsó pillanatra hagyok. :oops: A hétvégére viszont nagy takarítást, sétát tervezek. Sőt szerintem szombaton apa autójával megyünk, és keresünk valami jó zötykölődős utat hazafelé, mert az Reginél is bevállt. Most meg főzők is egy adag málnalevél teát, mert mióta nem iszom, leálltak a görcsök. Úgyhogy tuti használ valamit. Már bánom, hogy nem kezdtem előbb inni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.01 16:36-kor.
Vendég
 


Pedi, jaj, ez a babaruha mosás olyan jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!! Én meg nem győzöm eltenni azokat, amiket kinőtt Gergő...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika ezek szuper hírek!!!!!!!!!tényleg neked való munka:):)

Pedi értetem!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
előbb úgy se fog össze jönni..de épp gondolkodtam hogy nem is baj ha nem azonnal jön össze úgy is elméletileg itt nálunk tudok menni /ha be jön a jó idő/ lovagolni menni!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Brita azért remélem nem olyan szadista a dokid.......anno engem Máténál tágított vizsgálat alatt az a köcsög......azt hittem orrba rúgom annyira fájt:(::)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi most készűlnek a motoros képek meg minden más !!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag én dolgoztam annó másfél évig bölcsiben :):):) imádtam :)

nika70
Salgótarján
 
 


én anyukám már több mint 10 éve oviban dolgozik dajkaként.....ő is szereti:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, lusta disznó vagyok, csak olvastam. :oops:

Csillag, Bencusnak további jobbulást, én Lexinél rögtön orvost hívok, vagy ügyeletre megyünk.inkább feleslegesen jöjjön ki, mint nagyon beteg legyen.
Nyilas csillagjegy szerencsés? Akkor jó jegyben született Marcus. :D

kati, 36+2-őn, de te nem akkor fogsz. :wink: Nem tudom, aktuális-e még a párna, ha nem, nem gond, csak kérlek szólj, mert akkor felrakom vatera-ra.

Németül tanítás annyi, hogy nagyrészt igyekszem Lexivel németül beszélni, néha énekelek is,mondókákat viszont sajnos nem ismerek. Rengeteget ért, ő is mindig tanul naponta új szót, illetve én is frissítem a szókincsemet.

Lanyus, 1 évet felesleges várni, én úgy tudom, 1. trimeszteri vetélés után 3, 2. után 6 hónapot ajánlanak. Kaparés után általában könnyebb is ismét teherbe esni, szóval drukkolok!

Nita, továbbra is drukkolok!!!!!!!!

Pedi, 24-én ünnepeltünk, Lexinek nagyon ízlett a torta, majd hozok képeket, de még kicsinyítenem kell.

Nika, gratula, nagyon ügyes vagy, büszke lehetsz magadra!!!

Bogi, nálatok mi újság?

Mia, Lili is szép név, a pocakod is az. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nita
Biztosan nem, nekem még eddig nem volt problémám a dokival. Szüléskor fájás közben tágítanak mindenkinek, szóval ez minden dokinál így van, mert haladni kell.

Beze
Boldog Születésnapot Lexinek! Így útólag. :oops: Azt hiszem lemaradt a köszöntés.
Vendég
 


Szia Beze! Jaj, de jó, hogy jöttél! Úgy veszem ki az írásodból, hogy minden ok Veletek! Milyenek az éjszakák? Mekkora most Marcus?

Rita! Köszi a drukkot! Én is úgy érzem, hogy most már nem lehet gond, és időben fog érkezni! Biztos hülyének néztek, de nagyon nem akarok "vízöntő" gyereket! :oops: A másik, hogy azért szerettem volna, ha kiíráskor vagy utána érkezzen, hogy minél jobb idő legyen, mire megszületik! Azért márciust már besorolhatjuk a tavaszi hónapok közé, még ha az elején simán lehet tél, akkor is. Én pénteken megyek az első nst-re, meg az utolsó uh-ra. Neked a február 9 a mensi szerinti kiírás, és a február 5, az uh alapján?

Csillag! Valóban nagyon jó érzés a ruhákra nézni, és az illatukat szaglászni! Végül mégis vettem tegnap Dreft babamosógélt. Annyira jó illata van. Öblítőből a Lenor Sensitive-et használtam, de nagyon keveset tettem bele ebből is abból is. Emiatt is megdicsért a védőnő. Mondta, hogy az Ariellel nem volt gond sosem, de én pont nem olyan régen tértem át a mi ruháinknál a Tomi Kristályra(kizárólag gélt használok), és azt mondta, azt nem igazán ajánlja a baba ruháihoz.

Nincs túl nagy pörgés itt ma!

Én is lépek!
Jó éjt Mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Rita, engem most Gergőnél nem tágított a dokim. Annyira hirtelen indultak a tolófájások, hogy arra is alig volt idő, hogy az ágyon feljebb csússzak és feltegyem a lábaimat a kengyelbe. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ezt kívánom Neked is!!!!!!! Na meg persze azt, hogy legyél már egy kicsit kinyílva! (Nekem a 37. héten már 2110 volt a méhszáj értékem.)

Pedi, én is imádom a Dreft babás mosógél illatát! Oly annyira, hogy sokszor a mi ruháinkat is azzal mosom! Nyáron nagyon jó akció volt a Metró-ban és vettünk 3 nagy flakonnal. :D :D :D :D :D :D

Beze, köszönjük, ma már tényleg jobban volt Bencus. Este egy krémtúrót is bevágott. Még nem akartam neki ilyet adni, de annyira kérte, hogy végül beadtam a derekam. Szerencsére nem lett tőle sem hasfájás, sem hányás. Hőemelkedése még mindig volt most estére, de már csak 37,5. Szóval végre tényleg kifelé megyünk a betegségből.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

2napja nembírtam belépni a babanetre :twisted: mindenhova betudtam,csak ide nem :roll: mindegy :!:

Hogy vagytok?
Vendég
 


jó reggelt!!!!

jól aludtam! szerintem hajnalban olyan fájás szerűre ébredtem. volt kettő, de közben elaludtam. gondoltam a második után ránézek az órára, de addigra aludtam reggelig, így gondolom nem volt jelentősége.
de pisi csak egyszer volt. még fekszek. bogi rendszeresen fél 8kor ébred a pocakomban. ma apa átkarolt minket fél7-7ig, de a lányunk meg sem moccant. nemrég ébredt, pedig már teát is főztem. remélem ez marad itt kint is. :lol: :lol: :lol:

mia: jó, hogy rendben vagytok és csak a net sz@rakodott. akkor lilien?

csillag: örülök, hogy bencus lábadozik kifelé a betegségből. ilyenkor nála szemmel látható a fogyás? gondolom, mert nem egy húsos fajta. :D

beze: ezek szerint nem kaptad meg a mailt, hogy bocsánat, de tesóméktól kaptam egy szopipárnát.
írhatnál magatokról is. és képet is kérünk. lexi szobatisztasága?
férjed babázik?

nika: juhéééééé!!!! a munka szuper lenne neked!!!!

pedi: igen, az is szuper lenne, ha már valentin napon itthon lennénk, de ahoz 10-én kellene szülni. én majd csak az UTÁN szeretnék. én a jövő hét legvégét néztem ki magunknak, mint leghamarabbi dátumot. és zsolti még készül 10-én bécsbe egy napra. akkor tilos!!!
én is többször nézek be a szekrénybe, a szoba ajtó pedig nyitva van és sokszor megyek el előtte. imádom. én nem bánnám, ha még február lenne az érkezés, mert márciustól már sétálni szeretnék bogicával.

én ma megyek nst-re és a szemészhez. anyósom jön velem. azt mondta, hogy hozza a jogosítványát. mondtam, hogy felesleges, mert még semmilyen körülmények között nem szülök. én még nem viszek cuccost. jövő hétvégén már lehet, h igen.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok...


Huuu itt ztán vagyunk sokan :D Nem tudom még ezt annyira követni, de próbálkozom vele :lol:

Kati: nálunk is tegnap tészta volt bolognai :lol: És mlyen lett a gombás csirke?????

Lanyus: megy majd privi.....

Brita: nem sokára szülsz???Első babád, természetes szülés volt vagy császár??

Mia: Lilien nagyon szép lányka név :D

Csillag: jobban vagytok ma már???

Pedi: vízöntő gyereket, mért?????Akkor most még ez változhat nem biztos, hogy az lesz????Én amúgy így vagyok a skorpióval :oops: :cry: Sajnos nem jövök ki eggyel sem :cry:

Nitacska. ezek szerint be állított piri anyo??De ha Decemberi babácskát szeretnél, akkor még 1 szer megkel jönnie pirinek(márciusban és úgy lesz Decemberi).Én is nyilas párti vagyok, nagyon örülnék nyilas babácskának :lol:
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon akartam ide írni, mert se pocakos nem vagyok, se babás, de hiányoztok, basszus!!!!!

Kivel mizu? :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szia Jeanner :D Te is NEKEM meg a többieknek is :D
csip-csip18
 
 


:)

Próbáltam én menni a másikra is, de annyira pörögtök, h esélytelen bekapcsolódni... :( meg itt most meló is van dögivel... szal csak ritkán jövök... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Pedi
A február 9 elvileg mensi alapján. De ez teljesen téves. Mivel nekem csak 3 és fél napos volt a menzeszem, ez nálam annyit jelent, hogy az a ciklus csak 21 vagy 22 napos. Ez tutira így van, mert máskor is így volt. Szóval nem lehet akkor 14. naptól számolni a peteérést. Ráadásul biztosan tudom, hogy előbb volt peteérés. Szóval a február 5 elvileg pontos lehet. De most már biztos vagyok, hogy ráhúzok. Remélem nem sokat. Viszont így jövő hétvégén már 41. hetes leszek, úgyhogy ha addig sem indul el, akkor kérni fogom az indítást. Szerintem az én dokim ebben megértő, mert a 41. héttől már a babának is rizikós bent lenni.

Csip-Csip
Természetes szülés volt 22 óra vajúdással. Bár a kórházban csak 4 és fél órát voltam szülés előtt. Úgyhogy a javát otthon vajúdtam, jobb is volt.
Vendég
 


Brita, drukkolok, hogy beinduljon a szülés magától!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


csajok megjöttek az edények :):) nagyon szuperül néznek ki :) szerintem ki fogom tudni használni :)
Kép

jeanner: üdv újra köztünk :) én is sokszor csak olvasok és amihez tudok ahhoz szólok csak hozzá :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csillag! De jó, de jó, akkor Bencus ezek szerint gyógyult lesz hamarosan! Örülök, hogy Gergőci jól van. Jaj, igen, nekem is nagyon bejött ez a mosógél, és annyira nem vészes az ára, sőt, szerintem egy árban van az Ariellel. Szóval, én ilyet fogok neki használni.

Kati! Örülök a jó éjszakádnak! Akkor drukkolok, hogy 14-e előtt semmiképp nem jöjjön, de akkor viszont IGEN! :lol: Drukk a mai naphoz. Én picurom azért egyszer fent szokott lenni éjszaka, mert érzem, ahogy mozog, és reggel is fent van, olyan 6körül. Viszont én már tudom-ismerősök, barátnők elmondása alapján- hogy ez abszolút nem egyezik meg azzal, ami idekint lesz.

Nika! Jaj, de sárga vagyok ezektől az edényektől! Nagyon gratulálok hozzájuk, használd őket egészséggel! :wink:

Csip-csip! Igazából persze mindegy, hogy milyen jegyű, de az alapvető tulajdonságok azért eléggé igazak az adott jegy szülöttjeire. Az én férjem meg skorpió! :lol: Tudom, nem egy egyszerű jegy, de nagyon jó ember, és én imádom!

Jeanner! Üdv köztünk! Mit lehet Rólad tudni, azon kívül, hogy nem vagy se babás, se pocakos?! Én a 2008-as babaprojekt óta "tagja" vagyok a csapatnak, és megnyugtatlak, ez nem kizáró ok! :wink:

Rita! Jaj, ne! Az nem lehet, hogy ráhúzz! Nem lenne igazságos Veled szemben. Mától minden este Te is szerepelni fogsz az imámban! :wink: Arról nem beszélve, hogy hétvégére iszonyú erős melegfront érkezik! Ez a "Te frontod", én érzem! :wink:

Én is jót aludtam. Éjszaka csak egyszer voltam fent, 2kor, és legközelebb csak Zoli óracsörgésekor,6kor. Közben is jót pihentem, nem volt forgolódás, fájdalom, semmi. :D Délelőtt voltam masszőrnél, isteni volt. Majd összedobtam egy adag zöldséges tésztát, mindjárt leszállítom Zolinak. Du-án meg pakolnom kellene egyik komódból a másikba, és ma még jóga is lesz 5től. A pénteki nst-met sikeresen áttettük holnapra, már csak az uh-on kellene új időpont, hogy ne kelljen egymás utáni két nap Szekszárdra mennem!
pedi
Kalocsa
 
 


:)

Köszi a kedvességeteket :)

Én a 2011-re tervezzük a babát topiknak voltam a lelkes tagja, csak a csajok elköltöztek, én meg egyszerűen nem tudom őket meló mellett követni... :(

Novemberben sajnos elvesztettük a picúrunkat, de segond, újult erővel készülünk a következőre, ami késik, majd elmúlik alapon, most kicsit olyan visszásan, de majd csak kialakul, mi lesz, közben ugye vizsgálatokra járok, vírusokat néznek, ilyesmi... meg majd hormont is, csak mivel meló mellett fősulira járok, ezért én így vizsgaidőszakok végén érek rá ilyesmire csak sajna...

Hát nagyjából most ennyi... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Pedi
A melegfront sajnos rám nincs hatással. Csak a hidegfront, meg a viharos szél.
A málnalevél teát abba is hagyom, mert ha eddig nem tágított, akkor már nem fog, sőt állítólag késlelteti a szülést. Még a homeós bogyókban bízom. Holnap bejárom a kórház környéki patikákat, valahol biztos lesz, ami nekem kell. Csak Caulophyllumot (C15) veszek, meg Arnicát (CH30). Ez útóbbit használtam Reginél is, jó sebgyógyulásra, meg a vérzésre, szülés előtt néhány órával érdemes szedni, és utána 8-10 napig.
Egyébként ezek a frontok nem túl erősek. A mai beigért hidegfront, meg erős szél is csak épphogy valami.
Csak azért nem szeretném tovább húzni, mert már harmadik napja alig alszok valamit, vagy a gyomrom, vagy más fáj. Ma hajnalban úgy megnyomta a bal oldalalmat, hogy mozdulni sem bírtam a fájdalomtól, és nem is tudtam tovább aludni. Mindössze 3 órát aludtam. Most meg 1 órát napközben, de arra ébredtem, hogy hányingerem van. Már nem merek lefeküdni sem.
Vendég
 


Sziasztok!
Most kicsit ráérek, így beköszönök :wink:
Jól vagyok, túléltem a vizsgaidőszakot sikeresen, a fiam műtétjét, és sajnos az első 3 tanítási napot is...borzalom az órarendem, úgyhogy csak nagyon ritkán tudok még olvasó üzemmódban is lenni. Nem is tudok senkiről semmit, 2 hete kb be sem néztem ide, mert egy perc nyugtom nem volt :cry:
Remélem mindenki jól van, nem tudok visszaolvasni, mert ma van az egy nap, amikor időben hazaérek, és most ki is kell használnom. (pl hétfőn és kedden este fél 8-ig vagyok bent :!: :!: :!: )
A hasam nagyon nő, kicsit megrémisztett, hiszen holnap leszek csak 11 hetes, de kinézek 5-6 hós terhesnek. Jó, nagyon keskeny a derekam, így előrefelé tud csak nőni, de ez akkor is furcsa, a többi gyerekkel is hatalmas pocim volt, de ilyen korai terhességnél még nem voltam ekkora.....lehet közrejátszik azért a székrekedés is :lol: fújfúj de utálom.
olyan vicces, mai élettan gyakorlaton hím békába fecskendeztünk terhes vizeletet, majd 1 óra múlva vettünk belőle mintát és szépen mozogtak a spermák benne :D Az anatómiát meglepően jól bírtam, most idegrendszer lesz, egyenlőre csak agyat boncolunk, szóval kibírtam rókázás nélkül.

na magamról ennyit, jövő héten megyek dokihoz, védőnőhöz még nem jutottam el, mert most épp beteg, elvileg kedden megyek hozzá, de így is necces, mert pont fontos órám lenne közben....dokihoz most telefonáltam, de ki van kapcsolva, de remélem ma még elérem.

puszi nektek és vigyázzatok magatokra!!!
chamomilla
Pécs
 
 


sziasztok!

ma is nagy a csend!!!!

rita: én is imádkozni fogok érted, hogy ne vidd tovább zalánt! nem érdemled meg!!!
sajnos hidegfrontot nem mondanak mostanság. de valami van, mert ma a dokim nem tudott megnézni, csak két szót beszéltünk, mert hét szülés volt a kórházban egyszerre.

jeanner: szia! hol álltok most a vizsgálatokkal?

nika: gratulálok az edényekhez! irígy-irígy!!!!!! mi volt a munka megbeszélésen? vagy nem ma mész? bocsika!

csillag: bencúr????? geri baba???

pedi: gyerekszoba falról néznék ám képet, így készülőben is. nagyon kivi vagyok rá!!!!
én ellenkeznék veled a jegyek szerepében. mi zsoltival mindketten oroszlánok vagyunk és habitusban nincs is nálunk különbözőbb ember a földön. homlok egyenest mások vagyunk. nekem mindegy, hogy bogi vízöntő lesz. az öcsém is az és egy nagyon értékes ember, akire nagyon felnézek! :wink:

a mai nst-n megállapítottuk, hogy bogikám lassan, de biztosan halad. aző szívhangja szuper jó volt, jól érzi magát bent. a méhtevékenységem egy nyúlfaroknyit volt csak erősebb, mint múlt héten. kevés még a szüléshez, bár nem is akarunk még szülni. jövő hét végénél hamarabb szinte kizárt a doki szerint. meg nem vizsgált, mert nagyüzem volt a szülészeten, de megnyugtatott, hogy ilyen pici változásnál nem gondolja, hogy a méhszáj sokat nyílt volna. és jövő héten majd megnéz, mert este megyünk, mert éjszakás lesz.
a szemész viszont áldását adta a normál szülésre, amíg a baba nincs 3700-nál nagyobb és a feje nem nagy. minket szerencsére egyik sem fenyeget, mivel eddig minidig kisebb volt a fejkörfogata, mint a kora. a súly szintén nem nagy.

mi a véleményetek az indított természetes szülésről? tényleg sokkal rosszabb, mint ha már előtte vajúdik az anyuka tizen órákat? szerintem a dokim fog indítani, persze nem úgy, hogy zárt vagyok, hanem persze megvizsgál, mérlegel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! Szuper jó hír! Hajrá természetes szülés! Anyukád mennyire tágult, amikor Benneteket szült? Mert szerintem ez genetika is!
Viszont ha a szemed nem indokolja, akkor miért akarja megindítani? Na, mindegy, akkor legalább dumáld rá a 14-re! :wink:
Egyébként, szerintem ha "tágulós" fajta vagy, akkor nem hiszem, hogy gond lenne az indítással. Megkapod az oxitocint, aztán vártok. Nyilván, ha nem tágulsz, akkor megcsászároz. Szerintem ennek olyan nagy köze nincs ahhoz, hogy előtte szenvedtél-e, mint pl Rita, vagy sem.

Rita! Ha Rád nem is hat a meleg front, Zalánra még hathat! :wink: Most már bízzunk inkább ebben!

Cham! Jaj, de jó, hogy jöttél! Én annyit de annyit gondoltam Rátok! Örülök, hogy minden ok, ez a lényeg, a többivel ne foglalkozz! Sajnálom a hétfő és keddi napodat, nem irigylem! Vigyi Magatokra!

Jeanner! Sajnálom az elvesztett babucit! Gondolom, 3hónap kihagyást mondott a doki, és utána lehet újra próbálkozni! Minden rendben lesz, és csak előre nézz, sose hátra! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Cham, örülök, hogy jelentkeztél és annak is, hogy a kisfiaddal minden rendben ment a műtét során!
Húúúúúú, már 11 hetes vagy???????? Nagyon telik az idő...
Az órarended tényleg gáz... amikor ilyen sokáig vagy suliban ki van a Fiaiddal? Hogy viselik a hiányodat?

Pedi, örülök, hogy jól aludtál! Jó jógázást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika, szuper az edénykészlet!!!!!!!!!! Mivel fogod felavatni??????

Kati, örülök, hogy a szemészorvos áldását adta a természetes szüléshez! Az indítást így viszont nem értem... miért van rá szükség, ha Bogi baba nem nagy és a feje sem nagy?
egyébként szerintem nagyon rossz úgy szülést indítani, hogy még nincsenek fájások. 2 dologgal "sürgettethetik" kifelé a babát, az egyik a burokrepesztés, a másik az oxitocin. Na ez utóbbit szokták elkezdeni adagolni infúzióban. Én kaptam ilyet mindkét szülésemnél, de már csak a vége felé és kis dózisban. Hááááát, mit ne mondjak brutál erős fájásokat produkált.

Majd még írok, de most mennem kell...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszi nektek!

persze tutira nem fog indítani "felelőtlenül". megvárja, amíg lesznek sokat mondó fájások és nyílik a méhszáj is. de nem fog engedni napokig szenvedni és erőlködni a szemész kérésére.
nem tudom, hogy anyukám mennyire tágult. majd megkérdezem. de nekem már az eleéjén mondta a dokim, hogy nincs túl erős méhem. és ez viszont csládi. anyukám sem húzta ki egyikünkkel sem a végéig. a bátyámat 36 hetesen, engem 38 hetesen, az öcsémet 37 hetesen és az ikreket 35,5 hetesen szülte.
szerencsére mindnyájan jól voltunk, amikor születtünk. de anyu elég alacsony, inkább ducibb, viszont apu magas és vékony és mindnyájan az ő testalkatát örököltük inkább. (persze vékony nem vagyok... :lol: :lol: :lol: )
és a szavaiból azt vettem ki, hogy így egyáltalán nem erőlteti a dolgot, szívesen vár még több mint két hetet is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Csip-csip:üdv köreinkben :D és köszönöm a poci és név dicsiket :wink:

Kati:igen Lilien marad :wink:

Bogi?

Nika:szupi az edénykészlet :wink: én is elfogadnám szívesen :D

Én most végeztem a szilvás gombócokkal,jó sok lett és jó nagyok :lol: piciket akartam,de sosem jön össze,mindig marha nagyok lesznek :lol: :lol: kér valaki? :D küldök szívesen,van bőven :wink: és isteni finom :wink:

Most nézem én meg ma betöltöttem a 34.hetet :shock: :D olyan gyorsan szalad az idő,hihetetlen :shock:

Hétfőn elkísértem apát dolgozni,voltunk szegeden,békécsabán,olyan 300km-t autóztunk,én egész terhességem alatt jól bírtam az autózást,sosem volt bajom,kivéve a pisilést :lol:
De most basszus,megéltem az első keményedést a kocsiban,illetve 2-őt :shock:
Akkor ülni sem bírtam,kényelmetlen volt,sehogy nemvolt jó,derekam fájt,minden bajom volt :roll: Alig vártam,hogy hazaérjünk :roll:
Be kell látnom,mostmár nem nekem való az autózás hosszú távon :roll: pedig imádok menni :!:
Viszont Lili hiperaktív volt,egész úton pörgött :D nagyon bevolt indulva a sejhaja :lol:
Vendég
 


merre csavarogtok? :roll:
hahóóóóó :!: :!: :!: :!: csajok,gyertek,bújjatok elő :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


hahóóóóóó, mia!

nevetnem kell, h még csak most kezdesz keményedni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Chamomilla
3. gyerkőcnél mindig hamarabb látszik a pocak. Én is vékony vagyok, és nekem is előre terjeszkedett/terjeszkedik a pocak, a 11. héten is volt már egy kicsi.

Kati
Nem tudom milyen az indított szülés, talán annyi, hogy az elejétől fogva bent kell lenned már a kórházban, és nem otthon vajúdsz.
Oxitocint én is kaptam, tényleg erős, hánytam is tőle.

Pedi
Ma (rajtad kívül), vagy hárman ajánlgatták nekem a melegfrontot, hogy az majd biztos kihozza. Hát remélem.

Megvolt az utolsó védőnői látogatás is. Hízás semmi. Úgyhogy a vége továbbra is a 14 kiló. Mivel Zalán jóval nagyobb, mint Regi volt. Így úgy gondolom max 2-3 kiló marad szülés után. Azt egy-két hónap alatt biztos lemegy, főleg ha aktívan elkezdek sétálni, mozogni.
Védőnő szerint ezzel a méhlepénnyel nem sokáig húzom, legalábbis a méhlepényem biztos nem, úgyhogy reméljük, ha a baba már nem érzi jól magát, el indul magától. Hát nem nyugtatott meg. Na mindegy, még szerencse hogy holnap megyek flowmetriára, ott majd többet tudok. Amúgy vérnyomás, vizelet rendben.
Babóca mindjárt kirúgja az oldalam.

Hű, már ennyi az idő. Jól elment a napom. Reginek elkészítettem a jelmezét, vasaltam néhány dolgot.

Holnap majd dél körül jövök, addig ne hiányoljatok. :wink: Nem szülni vagyok.
Vendég
 


Sziasztok!

Virág hogy vagytok ma? Remélem Bencus jól van most már! Tejci???

Rita szorítok, hogy a melegfront hatással legyen Zalánra, és meginduljon végre! Már nagyon várjuk, hogy kint legyen!

Kati, Pedi Ti hogy vagytok?

Nika gratulálok a nyereményhez, tök jól néznek ki!

Nita mensit sajnálom, de legyen úgy.....hajrá karácsonyi Bébi!!!

Mia vigyázz magadra Te is most már, nem szabad neked ilyen hosszú útra menni!

Nekem még mindig nem jött meg a 12 hetes vérvétel eredménye, hétfőn felhívtam őket, valami gond van az "sms-s rendszerrel", ha a héten nem kapom meg, akkor hétfőn odaadják, megyek a 16 hetesre már!
Ma elég rossz napom van, délelőtt rosszul lettem, ilyet még soha nem éreztem, egyszer csak elkezdtem szédülni, úgy éreztem kiesik a szívem a helyéről, alig bírtam bejönni a szobába lefeküdni! A vérnyomásom teljesen jó volt, de a pulzusom elég magas volt (111).
Holnap megyek vissza a dokihoz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bocsi, most csak Neked írok gyors, Mona! Sajnos a magas pulzus teljesen normális terhesség idején. Viszont, ha 110fölé megy, azért az nem annyira jó. Majd holnap említsd a dokidnak. Nekem még mostanság is szokott magas lenni, bár nekem kicsit később jött elő.
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pedi, az éjszakék vegyesek, a mai sz@r volt, de azért általában elmegy.

kati, nem kaptam meg, de semmi gond. :wink: Lexi szobatisztasága egyelőre megtorpant, de nem erőltetem, úgyis leszokik valamikor a pelusról. :D
Szerintem is oxyt fogsz kapni, nem leányálom, de ki lehet bírni. Örülök a term. szülésnek!

Rita, köszönjük szépen! Zalán babának üzenem, most már jöjjön ki!

cham, jó hallani rólad!

Zsani, de jó, hogy ide is jöttél!!! Sok puszi!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?