Sziasztok
Tegnapi jó időben elvittem Zsombit csajozni
, de most itt vagyok, enyém Apa elment "fukarkodni"...
A következő képkeret sem jött ki jól, most a harmadikkal még várok. Remélem, nem köt bele a formába
. A karácsonyfa díszek viszont jól sikerültek, csak egyet törtem el. És a kezdeti sikertelenségen felbuzdulva festettem három üvegmatricát, az legalább megy
Kaska
Látod, fog ez menni
Marciknak mi is boldog névnapot kívánunk! Enyém Apa is az
Tüni
Dokis hírek klasszak
1500 g az már jó nagy
És még forgatni sem kell a nőcit, az szupi
Fürdetés
, lehet, hogy nehéz lesz elfelejteni, de az idő mindent megold.
Pisi
, még ha állva is
Gombóc
Kitartás!!! Lesz ez még jobb is
Manócs
Nem jön ki, kihűlve sem. A mostanival várok még egy kicsit (ezt is próbáltam már, de ez sem akar erőszak-mentesen kijönni). Gipszkeverést így csináltam, szerintem az állag is jó lett. Biztosan most fizetem a tanulópénzt
, egyébként gondoltam, hogy az első x db nem fog sikerülni...
Ikeáért én is irigy, úgy elmennék én is, de bkv-val inkább nem
Gratula párodnak a szép eredményért!
Tündér
Most soroljam fel, miket vettem? Komolyan? 2-féle szalagot, fenyődíszt, vesszőkoszorú alapot, szalmakoszorút, gyertyát, arany és bronz színű kötöződrótot, vessző gömböt, stiropor formákat (gömböt, szívet) és Zsombinak egy kisautót
. Este a hobbi kuckóban vettem karifa dísznek öntőformát, 4 színben csillámos lakkot (vagy mit), egy rakat üvegmatrica festéket, mert nagyon kifogytam, pár ív szalvétát (ha már annyira dekupázsolni akarok
). Egyelőre hagyományos dolgokon gondolkodom (adventi koszorú, ajtódísz, itthoni dekoráció), aztán majd amire futja az időmből, az lesz (meg amibe Szandi be tud/akar segíteni)
Franyó
Klaasz kép, gondolom, egymással beszéltek a nőcik, ugye?
Andi
Megint vacsi
mi lesz, liba vagy kacsa?
Magzatmozgás
Enyém Apa két telefonnal a fülén dolgozik
Enyém Zsombi is hisztis. Egyszer csak elmúlik, ha mégse, akkor már csak kb. 20 évig kell nekem hallgatni
Bocsi, hogy ilyen baromi hosszú lett megint
Ennél sokkal szebb időt kívánnék!!! (holnap megyünk anyósomékhoz szülinap/névnapozni)
Megyek, elindítom az ebédet, teregetés is kb. következik...
Puszi
Toffi