Littlemommy köszönöm szépen!
Hogy bírod?, már eléggé a vége felé tartasz Te is. Még 5, 6, vagy hét, vagy nyolc hét
Pocakos kép? Régen tettél fel képet, most már azokhoz képest biztosan hatalmas a változás
Hajdú doktornőt a Sote-ról én is csak ajánlani tudom. Én is voltam nála magzati szívultrahangon, és Réka is mikor visszakerült az intenzívre, akkor vele egyeztettünk. Iszonyú profi doki, és nekem az is nagyon szimpi, hogy nagyon megnyugtatóan tud beszélni, elmondja a tényeket, de ha nincs gáz, akkor ő nem is fújja fel a dolgot. Nekünk azt mondta, hogy nem a kórházból megyünk érettségizni
Zsebibabák én a Microsoft Office Picture Manager-rel szoktam kicsinyíteni a képeket. Kijelölöd a képet, jobb egérgomb, társítás, Microsoft Office p. m., képek szerkesztése, átméretezés, előre beállított szélesség x magasság, és én ott a web-kicsi-t szoktam használni, majd mentés. Bár inkább csinálj másolatot és azt méretezd át, mert aut. az eredetit kicsinyíti le.
Neked jó alvók a gyerekek? Tudsz mellettük valamit csinálni? Mióta Réka itthon van, Barnus 180 fokos fordulatot csinált, azóta vele sem lehet bírni. Már megint kb. 1 óra alvásos éjszakán vagyunk túl. Nagyon hasfájósak, és tényleg írtóra sajnálom őket, de már néha úgy érzem, hogy nincs türelmem a hisztihez.
Egyébként én javasolnám annak, akinek alapból problémás a terhessége, és nagy valószínűséggel koraszülöttek lesznek a babák, hogy inkább menjen a sote-ra szülni, mert mégis csak ott van az ország legjobban felszerelt koraszülött és intenzív osztálya. Szerintem megér annyit. Én is több, mint két órára lakom Bpesttől kocsival, de nem bántam meg, hogy végül ott szültem.
Ma voltunk először célzottan levegőzni! Kemény öt percet
, tovább tartott beöltöztetni a gyerekeket
Én már most nagyon megvagyok elégedve a babakocsinkkal. Ugyancsak egy lépcsőt kell megtenni, de simán meg lehetett emelni, és ami nagyon tetszik benne, hogy a kisújjammal is meg tudom fordítani a kocsit, abszolúte nem kell semmilyen erőkifejtés. Szerintem erre is figyeljen oda az akinek még nincs kocsija. Így "puttonnyal" teljesen más volt kipróbálni a kocsit
Ja és kérdeztétek, én külön ágyban altatom őket. Napközben vannak jobban egymás mellett a mi ágyunkkon, mert elég sötét a szoba, és a szemük miatt muszáj kicsit világosabba is tenni őket. Én nem is nagyon tudnám egy ágyban tenni őket, mert Réka lassan már az egész ágyat körbejárta
Néha csodálkozom, hogy a légzésfigyelő érzékeli, hogy merre van