Új privát üzeneted érkezett!

Hunorka 2 hónaposan és a 3. hónap elején több mint 1000ml-t megevett naponta. kb 2 hete ez alatt van. A héten a 800-900at is alig érte el. Reggel 260, 9-10 közt 120, kora du zöldség-gyümi és kb 200, este 200-260közt.

Bnőm meg kínlódik a fiával, mert nem kell semmi neki, ami nem anyatej ízű. Már elmúlt 5 hónapos. Most akart neki este adni tejpépet, hogy aludja át az éjszakát, de nem kellett neki. Mondtam, próbálja ki a tápot. Annak anyatej íze van. vittem át neki, este azt megpróbálja. Eleinte evett gyümit meg főzeléket, de már azt sem. Ráadásul, anyatejjel csinálta a főzit, az meg kicsapott a főzelékből, az anyatejet megette belőle, a zöldséget nem :D

Kriszta
Kép
cherryke

Mók: biztos, hogy éjjel felébred? És biztos, hogy enni akar? Csak azért kérdem, mert nálunk volt olyan, hogy sírdogált, kivettem, megetettem, de 1 órán keresztül evett és kb a felét az adagjának. Aztán mondtam páromnak, nem veszem ki, megnyugtatom. Ha nem hagyja abba a sírást, megetetem. Abbahagyta :D ki tudja mióta nem evett volna már éjjel, én meg adtam neki :D

Kriszta
Kép
cherryke

mók:én is fúrcsálom ezt az éjjeli evést nálatok!20-30ml,tuti nem éhes sztem valamiért felébredt csak,de ha éhes lenne nem ennyit enne!az a baj,h hozzá fog szokni és aztán azért fog felébredni,ezért is mondják,h nem jó az éjszakai teáztatás sem!próbáld meg vissza altatni,ahogy a legkönnyebben szokott,ha ásítozik már eleve akkor tuti álmos ő nem éhes.

Jövő héten lesz Mátééknál a suliban farsang!Én már úgy várom,tavaly is csak ketten voltunk most meg főleg,de várom már Mátéval együtt kicsit kikapcsolódok én is!Máté buzz lesz a toy story-ból :D
Tavaly még tevékenykedtem is ,mert szülői munkaközösségi tag voltam és segítettem a díszítésben,szendvicskészítésben,jó volt Mátét látni,h jól érzi magát!! :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

cherryke:úgy érted kicsapódott az anyatej?hidegen lett belerakva?vagy miért?
háát ez az anyatej!!nem hiába az a legfontosabb a babának!tudják ők is :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kri, en is csak kesobb tervezem a hozzataplalast, amig van tejcsi jo az :) De nalunk is ugy van, mint nalatok, hogy egyik nap gykrabban kell neki, erzem is, hogy kevesebb van, masik nap meg csak ugy dol. Es ha kevesebb van, akkor hamarabb is kell ejszaka, es van hogy meg ketszer. De ezt meg ki lehet birni, mert rogton visszaalszik.

Nalunk is volt egy par het, amikor Juli megint nagyon anyas lett, de most meint jobb. Szerintem ez valahogy hullamokba jon. Biztos lesz meg nehezebb idoszak, mondjuk amikor mar a kicsik is lekezdenek majd maszni. En most probalom Julit mindenbe bevonni, amibe csak tudom, Andris korul is, meg amugy is. Nalunk is a lefekves volt egyebkent a para.

Mok, latod, mi is kelunk meg ejjel. Nem tudom, mennyit eszik, mert nem merem, de nem annyit mint nappal. Erovel nem akarom leszoktatani, es nyuglodni sme hagyom, azert sem,mert ugye egy szobaban alazsnak Julival. Majd lesz ez meg jobb is. Ja es nalunk is volt mar par 5-fel6 ig alvas, szoval van remeny. Majd ma mar szilardat is esznek, szerintem.

Mi most a nappali alvason dolgozunk :) Szeretnem,h tudna az agyaban alaudni, ugyhogy ha itthon vagyunk es latom, hogy almosodik mindig oda tezsem le. Elotte gy kicsit pihizik nalam, kicsit besotetitunk,es igaz, hogy eg ykicsit meg nyuglodik, de nem sir. Ott maradok amig elalszik. Ha par napja csinaljuk es talan kezd alakulni, csak el ne kiabaljam.

Mi matol szredaig egyedul vagyunk, mert ferejem konferenciazik. Hat kivancsi vagyok, foleg az estekre. Viszon jovo csut megyunk hazza 10 napra, mert ugyge nyaron megyunk vegelg,es most ugy nez ki mi is talaltunk egy nagyobb lakast :)
Edit

Kép
Kép
etus79

Bevágta a srépa pürét :D az üveg 1/3 át adtam neki, gyönyörűen megette :) holnap a maradékot megetetem vele, ha lesz türelme. De olyan szépen eszik már kiskanállal :)
Ebéd után vendégségbe voltunk. Most fürdettük, apja eteti. Nagyon jól bírja, hogy pl 14kor ebédelt, és mostanáig bírta egy hang nélkül.

Kriszta
Kép
cherryke

Tegnapi:
Kép Kép

Mért írja, hogy ma 4 hónapos, amikor holnap lesz????

Kriszta
Kép
cherryke

kri: Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Briginek!!!

Kép

Kép
judit75
Budapest

Briginek és Pannának Boldog Szülinapot :)

Kriszta
Kép
cherryke

Köszönjük!!!

Kép

Kép
judit75
Budapest

Sziasztok!

Először gyorsan feldobok 2 képet, aztán majd még írok ha lesz időm. Fricinek már egy órája ennie kellett volna, de bealudt :-)

Szóval ezek most hétvégén készültek:

Kép Kép
Vendég

Lina: nagyon szép a kisfiad :) nem korai még ültetni?

Hunorka bevágta a maradék s.répapürét :) utána alig evett tápit :)

Tegnap este fürdés után bekentük J&J levendulás testápolóval, hátha nyöszörgés nélkül alszik. Nem jött be :D

Még egy lehetőség van, hogy levendulás illóolajat párologtatok este, az fertőtleníti is a levegőt. Hátha bejön... Ha ez se, külön szobába kell aludnunk, meg kell valahogy oldani, mert én így nem tudok aludni :(

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!
Ma voltunk oltáson és méreckedni, 62 cm a lány, és majdnem 5 és fél kiló. Ki volt írva a rendelőben, hogy nem adnak igazolást babauszira, mert elvileg nincs joguk ilyet kérni. Viszont ettől függetlenül kérnek a babaúszáson igazolást, szóval nem tudom, mi lesz. Mi most kaptunk, de a doktornő eléggé lebeszélt. Majd meglátjuk. Szerencsére Emma ezt az oltást is jól bírta, egyelőre se nyűgösség, se láz.
A dokim leukémiás lett. Borzasztó, hogy milyen gyorsan ki tud fejlődni egy ilyen súlyos betegség. Nagyon sajnálom a családját.

lynnn

Lina, Cherryke, nagyon szepek a fiuk!!!

Lina, uszizni voltatok? Es hogy tetszett?

Lynn, nagyon sajnalom a dokidat :(

Mi jol vagyunk, eddig jol megy az egyedullet. Tegnap este is meg ma is sima volt. Korabban elaludtak, mint egyebkent :) Persze, mert annyira siettem. Mindket este Andris is meghallgatta az olemben az esti meset, olyan cuki volt. Most kicsit nyoszorog almaban. Szerintem kakilnia kel, mert mar regen nem volt kaki (ez 1-2 orat jelent :) Hat nem hiszem, hogy ma fogunk reggelig aludni.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok :D
Ha nem bánjátok, szépen lassan becsatlakoznék. A novemberi topikból jönnék szomszédolni, mert a babáim korábban jöttek, szeptember 28-án, és itt jobb helyen vagyok, mert a babák egykorúak Balázzsal és jobban tudnék tapasztalatot cserélni.
Nagyon szépek a babcik! :lol:

Látom, itt már mások is elkezdtek hozzátáplálni. Almát eszegetünk reszelve 4 napja, nagyon ízlik neki, holnap megpróbáljuk a krumplit.

Baluci most 5660g, 60 cm körül van, 31 hétre született 1500grammal.
Napi ötször eszik, este 10 körül alszik el, már 2 hónapja átalussza az éjszakát 6-7 körül kel, a második kajánál, vagyis az uzsinál kezdtük az alma kóstolgatást, szopi előtt, így mondta a védőnő. Kaják között nagyrészt alszik az ágyikójában, mint egy mormota maci. Sokat hordjuk kontrollokra a koraszülöttség miatt, de nincs hála semmi komoly, csak nagyon odafigyelnek ránk.
Tejem nincs elég, így már elég régóta pótolunk,mérem a szopit, és tápszert kap pluszba, de hála azért még az anyatej van egyelőre túlsúlyban. De így is nagyon örülök, hogy egyáltalán van tejem, ami mindenen keresztülmentünk sajnos. :cry: :cry: De nem akarom a közhangulatot rontani ezzel.
Védőnő szólt, hogy az új VHO-s ajánlás szerint az anyatejes babáknál 6 hónapos kortól, a vegyes tápszeres babáknál 4 hónaposa kortól kell adni kekszet, a glutén bevezetésére. Ez valami új, illetve régi, mert anyukámék is így csinálték velünk anno. Azt mondta áztassam anyatejbe vagy tápszerbe. Én az almába gondoltam.
Na jó, nem akarok rátok rontani egyszerre mindennel.... majd írok még magunkról
:wink:

Nálunk is úgy van, hogy amikor megyünk oltásra akkor ott a dokinőnk, ő adja be az oltást és a védőnő pedig megcsinálja az aktuális státuszt. De mondjuk hozzánk a koraszülöttség miatt és az egyéb dolgok miatt egyébként is jön a védőnő havonta egy-két alkalommal.

Maccs
vörösmacska

Balázskám
Kép

Kép

Kép
Kép

bocsi, ha úgy érzitek betolakodtam :oops: :oops:

Maccs
vörösmacska

Vörösmacska: Üdv, köztünk :) Nagyon édes a kisfiad :) És Ő is nagyon utólérte a többieket :) Mi 36.hétre jöttünk, 1990gr és 45 cm volt.

Tegnap mértük, 6kg és 65 cm :shock: Most nagyon megnyúlt. Ezért hízogatott keveset az utóbbi 1-2 hétben.

Lynn: mi márciustól visszük úszni. Jövőhét szerdán oltás. Azon gondolkodom, hogy megkérem anyut, menjen el a párommal, mert megint sírni fogok.

Hova tudok felrakni videot? 53 mega. Még e-mailbe sem tudom elküldeni. Szombaton felvettük, ahogy Hunorka nagyokat nevet :D én majdnem bepisiltem a röhögéstől :D Apjának is percekig hangosan nevetett és nekem is. Csinálta már, de ilyen hosszan még nem :)

Kriszta
Kép
cherryke

cherryke, én videot a videa.hu-ra szoktam tölteni, freemailes jelszóval be lehet lépni, nem is kell külön regisztrálni, és megadod a linket, akinek akarod, hogy lássa

Balucim tényleg szépen utolérte magát súlyügyileg, első hónapban még kórházban volt, két kilósan hoztuk haza. Aztán következő hónapban itthon 1,5 kg-t gyarapodott, utána havonta 800-800grammot. Ő is abba a kategóriába tartozik, hogy nem eszi meg a súlya szerinti napi adagot, mégis szépen gyarapszik. Azt mondta a koraszülöttes doktornénik, hogy valószínűleg azért, mert nem hasfájós, jókat alszik és szépen hasznosítja a bevitt táplálékot.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Vörösmacska:én régebben benéztem Hozzátok,és olvasgattam,meg drukkoltam nagyon Nektek.Sajnos látom,hogy Kitti nincs már.Ne haragudj,ha nem akarsz róla beszélni,de mi történt?A Kisfiad nagyon szép!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Kép
Kép
Kép

a napokban készültek...

Szilvi

sissy01

Köszönöm, Vörösmacska :)

Kriszta
Kép
cherryke

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy: nagyon éééééééédes :) :)

Kriszta
Kép
cherryke

sissy tényleg nem akarom lehúzni a hangulatot, elküldöm priviben az internetes naplóm címét - puszi

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák! Hunorka kacagása pedig igazán feldobta a hangulatomat ebben a csúnya időben! :-)

Kép

Kép
judit75
Budapest

Ááááá Hunorka nagyon édiiiiiii és gyönyörű babácska!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Legutóbb elfelejtettem írni, hogy a Kismama újságban a szüléstörténetek rovatban fent van az a kismama akiről meséltem, hogy amikor CTG-n voltunk akkor a rossz CTG hang miatt azonnal elvitték császárra. Ahogy olvastam azonnal beugrott, hogy Ő lehetett az. :D

Voltunk megnézni a babaúszást. Persze nem vittünk papucsot, így csak felülről nézhettük meg. Holnap akarunk a dokitól igazolást kérni. Jut eszembe igazolás. Lehet itt egyes orvosok el vannak tájolva. Nem arra kell ugyanis igazolást adnia, hogy mehet a gyerek úszni, hanem arról, hogy nincs keringési rendellenessége, egyéb ismert betegsége és nem szenved fertőző betegségben a baba. Legalábbis ahová mi megyünk ezt kérték. Tegnap előtt együtt fürödtünk a nagy kádban. Kicsit furcsának találta a dolgot, de nem volt megszeppenve, viszont a vizet sem rugdosta úgy mint a kiskádban. Viszont tegnap (biztos a nagy vízen felbuzdulva) a kiskádból majdnem a 30% vizet kipocskolta a kádból. :lol:

Cherryke,
Sajnálom, hogy nem jött össze a torna. Olyan idegesítő amikor az ember eltervez valamit aztán mégsem úgy jönnek össze a dolgok. Nekem az anyósom betegedett le, így nem jött unoka látogatóba. Pedig szeretem ha jön, mert akkor valamiért Niki jobban alszik aznap, így anyósomnak van ideje kivasalni a vasalnivalóimat. ;)
A kecskeméti bébiételekről jutott eszembe, a barátnőm mondta, hogy az ő fiának az őszibarackos jött be legjobban.
Hunorka nagyon aranyos a videón!

Sissy,
Én nem adok inni Nikinek. Elvileg elég neki az anyatej, meg most ugye nyár sincs. Nem is látom rajta, hogy szomjas lenne. Azért volt, hogy már kapott 1-2 korty vizet, pl az elején amikor még nagyon kevés volt a tejcsi, meg valamelyik nap egy kis kamilla teát adtam neki, mert úgyis főztem le a szemére és úgy tűnt, hogy valami bántja a hasát ezért gondoltam nem árthat, de alig ivott vagy 2-3 kortyocskát. Olyan érdekes arcot vágott utána, meg kellett zabálni. :D

Mók,
Pont most olvastam, hogy a baba alvása nem egyenletes, hanem hullámokban, hol mélyebben, hol kevésbé mélyen alszik. Lehet neked pont egy kevésbé mély fázisban ébred meg Lilla.
Neked is ideteszem ezt megnyugtatás képen a kajálással kapcsolatban:
"Gyakran tapasztaljuk azt, hogy a babák adagjai méretük ellenére nem növekszenek, gyakran még csökkennek is. Ma már egyébként sem a bevitelt figyeljük a táplálás értékelésekor, hanem az eredményt."
http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=2455

Szia Vörösmacska!
Mennyi Balázs van! A férjem is Balázs én ha Niki fiú lett volna Ő is Balázs lenne. Semmilyen másik névben nem tudtunk megegyezni.
A napi második kaja egyébként a tízórai. :) A férjem is mindig uzsonnát mond, pedig az az ebéd és a vacsi között van. Nem hiába régen voltunk már ovisok. :lol:
Én is hallottam, hogy most ismét előbb kell adni a glutén-es táplálékokat, mert rájöttek, hogyha későn adják az is allergiát okozhat. Az öcsémnek annak idején 23 éve pont ugyanígy adtuk a kekszet. :D
Akkor nálatok is normálisan van megszervezve ez a védőnős-gyerekorvosos dolog. Bosszantó, ha az embernek fölöslegesen kell rohangálnia amikor egy jobb szervezéssel egyszerre meg tudná oldani a dolgot.
Nagyon aranyos Balázska!

Sissy,
Nagyon szép Lilianna! :D

Képzeljétek valamelyik nap mondta a barátnőm, hogy a fia brümmög. Na rá 1 napra Niki is elkezdett brümmögni. (Már távolról is tanulnak egymástól :shock:) Felvettük videóra nagyon aranyos! Ha a férjem bedigizi akkor felteszem valahová.

Szilvi
KépKép
ceyla

Cherryke:azt írja,ha rákattintok,hogy hiba a betöltés közben!!!Segíts... :oops:

Vörösmacs:sajnálom,nagyon.....

Ceyla:nekem sem kéri ám...úgyhogy nem erőltetem,csak,ha látom,hogy elfogadja.A csuklásra jó volt.

Szilvi

sissy01

Fiam 8:30kor evett, 11kor elaludt, azóta alszik. Már bekészítettem neki a sütőtököt :)

Kriszta
Kép
cherryke

Vörösmacska, szia :) Nagyon édes Balázska! El se tudom képzelni, min mehettél keresztül :(
Annyira nehéz ez, hogy mindenki mást mond a hozzátáplálásról. A La Leche Liga 6 hónapot javasol, én még húzni fogom az időt szerintem (mi is adunk tápszert anyatej mellé sajnos). A kekszben nincs cukor? Az nem baj?

A hétvégén elmentünk egy hordozós tanfolyamra. Nekünk most rugalmas kendőnk van, de azt 7-8 kilóig lehet csak jól használni, utána kéne valami erősebb. Hezitálok, hogy szövött kendő legyen, vagy valamilyen csatos hordozó. Nagyon tanulságos volt egyébként a tanfolyam, és én hiszek benne, hogy jó és kényelmes is a babának a kendőben. Ha jó nagy terpeszben van a lába ilyenkor, akkor még a csipőjének is jót tesz, ami nekünk fontos, mert az egyik oldala Emmának kicsit kötöttebb. Itt például a hagyományos kengurukat nem is annyira javasolták, mert nem csinál nagy terpeszt.
Van még valaki, aki kendőzik rendszeresen? Nekem valahogy a babakocsi még mindig olyan nehézkes, igaz, a hátam nem fájdul meg tőle :?

Cherryke, Sissy, nagyon helyesek a babák!

Etus, hogy bírod egyedül ma?

lynnn

Cherryke, Ceyla, ti csináltok valami előkészítést a babaúszásra? Locsoljátok a fejét fürdés közben, vagy ilyesmi?

Nálunk az van kiírva a rendelőben, hogy a babaúszást szervezőknek nincs joguk igazolást kérni, ezért nem is adnak ki. Ezt a vezető orvos találta ki. A védőnő persze rendes és adott igazolást, mert ő is tudja, hogy kérnek. De emiatt most kicsit kényszerhelyzet van, mert egy hétnél nem lehet régebbi az igazolás, tehát ha most hétvégén nem megyünk el, félek, legközelebb már nem adnak :x

lynnn

Lynn: egyenlőre a babakádba fürdetjük, ott már pancsol a lábával. Nemsokára a nagykádba beülök vele és ha azt megszokja, jöhet a lebegés :)

Kriszta
Kép
cherryke

Én ezt a kekszet nem akarom még... az a kolika az nagyon borzasztó. Nagyon fáj a hasuk és nagyon tudnak sírni. Hunorka hálistennek nem sírós. Csak akkor sír, ha valami baja van. Mondjuk, ha kézbe akar lenni :D Nem is hagyom, hogy sokat sírjon, mert pár hetesen kijött a köldöke a sírásoktól, most meg szépen megy vissza. Igaz lassan, de haladunk.

Kriszta
Kép
cherryke

Lynn:a nővérem gyerekeit vittük annak idején úszni 2 hónapos koruktól.én is viszem majd Lilit.most a kádban elhangzik,hogy merülés,és akkor kicsavarom a szivacsot a buksija fölött.meg a hátán szoktam lebegtetni.én a nanduban szoktam magamra kötni,és az jó.de szerintem is jó a csípőnek,hiszen a terpesz-pelus is így tartja a lábát.

a krumplit nagyon furcsának találja Lili,pedig anyatejjel vegyítem... :)

Szilvi

sissy01

Sziasztok,

köszönjük a köszöntéseket. Sajnos az ünnepeltünk belázasodott tegnapra, ma voltam vele dokinál is. Elkapta az apjától, remélem rajtam és a Bettinán nem jön ki.

Judit,
Pannának utólag is boldog szülinapot.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

kri07

Úgy látszik ez az ünnepeltek sorsa. Panna péntekre lázasodott be. Torokgyulladás. A férjem levitte Debrecenbe a nagyszülőkhöz, hogy Botika nehogy megint elkapjon tőle valamit. Így sajnos elmaradt a hétvégi köszöntés. Reméljük hétvégére teljesen meggyógyul, és akkor bepótolunk mindent!

Kép

Kép
judit75
Budapest

Sissy: nekem betölti, sajnos annyira nem értek hozzá, hogy tudjam mi a baj...
A krumplit Hunorka sem szereti, de nem is kell nekik szeretni, hisz natúrba úgysem kap, csak a pociját teszteltük vele mi is. Viszont nem tudtam olyan simára "darálni" turmixolni, át is szűrtem, mégis maradt benne darabka. Igaz csak icipici, de maradt. Ezért márcsak üvegeset fog kapni.

Ma kimentünk a boltba, de nagyon hideg volt.

Kriszta
Kép
cherryke

Kri, Judit, utolag is boldog szulinapot a lanyoknak. Szegenykeim! Mostanaban Juli is az unnepekre idozitette a betgsegeket.

Vorosmacska, annak idejen en is beneztem a topicotokba, es nagyon drukkoltam ertetek. Nagyon sajnalom, ami veletek tortent :(
De Balazs nagyon edes kisfiu. latom o is szereti a szopiparnat :) Es tenyleg nem latszik mar egyaltalan, hogy korabban erkezett.

Sissy, nagyon jok a kepek :)

Lynn, jol megy az egyedullet. Holnap mar jon is haza a ferjem. Vegulis nem volt kulonosebben huzos, csak kicsit meg jobban kell szervezni a dolgokat. Egy nehezites azert volt, en egy kicsit lerobbantam, pedig nagyon ritkan vagyok beteg, a gyomrommal meg aztan vegkepp, es most megis pont ez kapott el. Remelem csak valami rosszat ettem, es nem kapjak el tolem gyerekek. Na az kellene csak...
Jo ejt mindenkinek. En megyek is, hatha az jot tesz.
EDit

Kép
Kép
etus79

Lányok! Megtenné nekem valaki, hogy egy 68as és egy 74es rugit lemér, hogy hány cm? Köszönöm előre is.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok jó reggelt

ELŐSZÖR IS NAGYOK ÉDIK A BABÁK!!

cherryke:van itthon 68-s az eleje nyakkörtől patentig 29cm
74-s(új)eleje nyakkörtől patentig 33cm.
fura,mert nem egyforma,ha már máshol veszed!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

ceyla:mi is brümmögünk már egy ideje nagyon cuki Balázs is!meg az M betűt mondogatja!a tejcsi helyzetem egyre rosszabb!!hiába iszok,erőltetem magamba!!hát úgy néz ki szépen fokozatosan most elapad!

Tegnap képzeljétek délután úgy bekaksizott Balázs,hogy majdnem a nyakáig kakis volt! :roll: :lol: le kellett fürdetnem,nem tudtam volna letusolni,mert egy kézzel nem lehet már megtartani nagy már ahhoz kicsúszott volna a kezemből!délelőtt pedig oldalról hopsz hasra fordult gyorsan és ma is nagyon édi volt :lol:

Próbáltam almát neki reszelve 2-3 egész borsnyit evett,utána fújta kifelé :lol: nem is erőltettem!annyira nem jön be neki pedig golden almát adtam,finom volt édes (nekem),de neki még nem kell sztem!
úgy gondoltam hetente egyszer adok egyenlőre!

lynnn:sajnálom a dokid,lehet még láttam is amikor bent voltam!szörnyű ez!!

mók:mizujs az esti evéssel????próbáltad vissza altatni?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

etus:nekem is van valami a gyomrommal! :roll: megint fáj meg hányingerem is van,főleg reggelente!ha eszek pár falit akkor elmúlik!
nálunk az egyedül lét komolyan mondom jobb mint amikor itthon van apa! :roll: sokkal kiegyensúlyozottabb Balázs nem sírós,nagyon jó kisfiú :roll: mitől van ez!?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Jó reggel mindenkinek! Érdekes cikk a mérlegelésről:
http://www.babanet.hu/hetrol-hetre.php? ... icles-2949

Mi ma megyünk délután a 3 hónapos oltásra, és egyben tanácsadásra. Nekünk is ott van ilyenkor a védőnő, és a gyerekorvos is. A gyerekorvossal sajnos nagyon nem vagyok megelégedve. Pont tegnap este jutottam el odáig, hogy keresni kell a környéken egy másikat, és átjelentkezni. Remélem sikerül! Ha Panna beteg, általában a torkával az, és mindig ugyanazt a gyógyszert írja fel neki, ami szerintem nem használ.

Tegnap megkértem Anyáékat, hogy vigyék el Pannát ahhoz a gyerekorvoshoz Debrecenben (mert most a nagyszülőknél van), aki még az én és a testvéreim gyerekorvosa volt. Olyan gyógyszereket írt fel, amikről még nem is hallottam a mi gyerekorvosunktól. Felhívhattam telefonon, és mindent elmondott nekem is. És még azt is mondta, hogyha bármi van a gyerekekkel nyugodtan hívjam, ha pedig Debrecenben vagyunk éppen, akkor ki is jön. Ja! És még arra is emlékszik, hogy hol laktunk 36 évvel ezelőtt, és a három gyereknek milyen betegségei voltak. A mi gyerekorvosunk azt nem tudja, hogy Panna és Boti testvérek. :-(

Pedig hát szerintem nagyon fontos egy jó gyerekorvos, akiben meg tudsz bízni.

Judit

Kép

Kép
judit75
Budapest

[quote="iceberg"]S írta:icebergziasztok jó reggelt

ELŐSZÖR IS NAGYOK ÉDIK A BABÁK!!

cherryke:van itthon 68-s az eleje nyakkörtől patentig 29cm
74-s(új)eleje nyakkörtől patentig 33cm.
fura,mert nem egyforma,ha már máshol veszed!

Köszi, de vállvarrástól lábújj végéig kéne. a teljes hossz. nem tudom mennyi ekkora rugim van, lehet egysincs...

Kriszta
Kép
cherryke

Judit:kicsit hasonlóan vagyok én is a mi doki néninkkel,de csak azért tartom meg őt,mert ha nincs itthon a párom negyed óra alatt sétával oda érek hozzá gyerekkel!nem vagytok hasonló helyzetben?
mi úgy jártunk,hogy Máté útálja a rossz ízű vízben oldódós gyógyszereket vagy a rossz ízű szirupokat ,szegénykém végig hányta a konyhát egyszer ez miatt!!én legutóbb megkértem a dr nőt,hogy írjon fel mást!úgy voltam vele tetszik nem tetszik az én gyerekem!! :roll:persze szépen kértem meg,hogy nem e lehetne másikat! :roll:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

jaaaaaaaaj cherryke,de hülye vagyok :lol: én bodyt mértem !!!
várj mérek :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

vállától-láb ujjig(nem húztam ki!!):58cm a rugi!!! :D ja és 68-74-s!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

iceberg:

Én szerencsés vagyok, mert van autóm, így ha egy kicsit messzebb kell menni, akkor el fogok tudok menni.
Még nem próbáltam megkérni, de legközelebb ez lesz.
Habár itt a lakóparkban minden kismama panaszkodik rá, hogy csak 2 gyógszert ismer.

Kép

Kép
judit75
Budapest

[quote="iceberg"]v írta:icebergállától-láb ujjig(nem húztam ki!!):58cm a rugi!!! :D ja és 68-74-s!!

Köszönöm :)

Kriszta
Kép
cherryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?