Sziasztok!
Legutóbb elfelejtettem írni, hogy a Kismama újságban a szüléstörténetek rovatban fent van az a kismama akiről meséltem, hogy amikor CTG-n voltunk akkor a rossz CTG hang miatt azonnal elvitték császárra. Ahogy olvastam azonnal beugrott, hogy Ő lehetett az.
Voltunk megnézni a babaúszást. Persze nem vittünk papucsot, így csak felülről nézhettük meg. Holnap akarunk a dokitól igazolást kérni. Jut eszembe igazolás. Lehet itt egyes orvosok el vannak tájolva. Nem arra kell ugyanis igazolást adnia, hogy mehet a gyerek úszni, hanem arról, hogy nincs keringési rendellenessége, egyéb ismert betegsége és nem szenved fertőző betegségben a baba. Legalábbis ahová mi megyünk ezt kérték. Tegnap előtt együtt fürödtünk a nagy kádban. Kicsit furcsának találta a dolgot, de nem volt megszeppenve, viszont a vizet sem rugdosta úgy mint a kiskádban. Viszont tegnap (biztos a nagy vízen felbuzdulva) a kiskádból majdnem a 30% vizet kipocskolta a kádból.
Cherryke,
Sajnálom, hogy nem jött össze a torna. Olyan idegesítő amikor az ember eltervez valamit aztán mégsem úgy jönnek össze a dolgok. Nekem az anyósom betegedett le, így nem jött unoka látogatóba. Pedig szeretem ha jön, mert akkor valamiért Niki jobban alszik aznap, így anyósomnak van ideje kivasalni a vasalnivalóimat.
A kecskeméti bébiételekről jutott eszembe, a barátnőm mondta, hogy az ő fiának az őszibarackos jött be legjobban.
Hunorka nagyon aranyos a videón!
Sissy,
Én nem adok inni Nikinek. Elvileg elég neki az anyatej, meg most ugye nyár sincs. Nem is látom rajta, hogy szomjas lenne. Azért volt, hogy már kapott 1-2 korty vizet, pl az elején amikor még nagyon kevés volt a tejcsi, meg valamelyik nap egy kis kamilla teát adtam neki, mert úgyis főztem le a szemére és úgy tűnt, hogy valami bántja a hasát ezért gondoltam nem árthat, de alig ivott vagy 2-3 kortyocskát. Olyan érdekes arcot vágott utána, meg kellett zabálni.
Mók,
Pont most olvastam, hogy a baba alvása nem egyenletes, hanem hullámokban, hol mélyebben, hol kevésbé mélyen alszik. Lehet neked pont egy kevésbé mély fázisban ébred meg Lilla.
Neked is ideteszem ezt megnyugtatás képen a kajálással kapcsolatban:
"Gyakran tapasztaljuk azt, hogy a babák adagjai méretük ellenére nem növekszenek, gyakran még csökkennek is. Ma már egyébként sem a bevitelt figyeljük a táplálás értékelésekor, hanem az eredményt."
http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=2455
Szia Vörösmacska!
Mennyi Balázs van! A férjem is Balázs én ha Niki fiú lett volna Ő is Balázs lenne. Semmilyen másik névben nem tudtunk megegyezni.
A napi második kaja egyébként a tízórai.
A férjem is mindig uzsonnát mond, pedig az az ebéd és a vacsi között van. Nem hiába régen voltunk már ovisok.
Én is hallottam, hogy most ismét előbb kell adni a glutén-es táplálékokat, mert rájöttek, hogyha későn adják az is allergiát okozhat. Az öcsémnek annak idején 23 éve pont ugyanígy adtuk a kekszet.
Akkor nálatok is normálisan van megszervezve ez a védőnős-gyerekorvosos dolog. Bosszantó, ha az embernek fölöslegesen kell rohangálnia amikor egy jobb szervezéssel egyszerre meg tudná oldani a dolgot.
Nagyon aranyos Balázska!
Sissy,
Nagyon szép Lilianna!
Képzeljétek valamelyik nap mondta a barátnőm, hogy a fia brümmög. Na rá 1 napra Niki is elkezdett brümmögni. (Már távolról is tanulnak egymástól
) Felvettük videóra nagyon aranyos! Ha a férjem bedigizi akkor felteszem valahová.