Menion
Nem semmi,hogy Anna,hogy átveri apját! Hát már csak ilyenek ezek a gyerekek. Már ilyen kicsi tudják,hogy kivel mit engedhetnek meg maguknak!
Hát nálunk nem olyan nagy a lakás, így ha mi szobánkba megy a zene, simán hallom Emma szobájában is, úgyhogy ez megoldható!
Nagyon sajnálom a szüleid elvesztését! Szörnyű lehet!
Bele se tudok gondolni milyen nehéz nélkülük! Kitartást, és sok erőt!!
Hát igen, sokszor a férfiak nem direkt csinálják a dolgaikat, amikor megbántanak minket, de így is elég szar.
Gabi
Igyekszem képet feltenni! Bocsika,hogy nem szólta , majd legközelebb!
Roli milyen édes a hintában!!
Sajnálom,hogy már megint szerelni kell nálatok. Most már lassan minden meg lesz szerelve, és jó darabig nem kell semmihez sem nyúlni!!
Anna
Kitartást a hasfájáshoz,meg a gyakori etetéshez! Tanácsot sajnos nem tudok én adni. Még én sem tudom,hogy mit,hogy fogok megoldani ilyen téren!
Nehéz kérdések ezek! Nagyon ügyi vagy,hogy mellette van még erőd tanulni! Kitartás!!
Szuper az új vonalzód!!
Orsi
Szuper,hogy jó volt a pihenés, és hogy anyós is viszonylag elviselhető volt. Ügy voltál nagyon,hogy nem veszekedtél!!
Juj ez a babúszás itt van 10 percre tőlünk. Ide én is akarom majd vinni Emmát, főleg,hogy egy köpésre van! Már ha persze lesz pénzünk rá! Nem tudod mennyibe kerül, mert én nem találtam a honlapon!
Milyen ügyes a kis Dalmus! Biztos nagyon élvezte a vízben!!
Pelenka ügyileg,hogy érsz rá! Mikor mentek újra Sopronba? Most pénteken otthon vagytok?
Gyevacska
Én nem adattam be az oltást! Nem mertem így terhesen! Tavaly kaptam, de most nem! Inkább szedem ezerrel a c vitamint. Terhes vitaminból én nem nagyon sokat szedtem eddig
, inkább gyümölcsöztem meg ilyesmi, de most abból is felemeltem jócskán az adagom! Igyekszem erősíteni az immunrendszerem, most már szülésig csak kihúzom, és nem lesz gond, utána meg olyan sokat úgy sem mászkálok! Milyen a CTG? Izgulsz már??
Szandri
A szülésznő mi alapján mondta,hogy nem 36 hetes vagy, hanem 38? Nem nálad volt az,hogy neked hosszabb ciklusaid voltak mindig, ezért valószínűleg később fogant? És ez a 36 hét a méretek alapján lett mondva, a menszid alapján pedig 38 lennél?
Mert,ha igen, akkor inkább vagy 36 hetes, mint 38. Mint a barátnőm, aki hivatalosan 8 hetes,de gyakorlatban pedig hat, mert később fogant! Lehet,hogy hülyeséget írtam, és rosszul emlékszem és nem volt nálad ilyen, akkor bocsi!
Hát most már tényleg kíváncsi leszek, mikor születik Imici!
Hajat meg nyugodtan festessél! Én is most megyek szerdán fodrászhoz! Végre rendezni a hajzatomat, hogy mire megjön Emma normálisan nézzek ki. Utána úgy is kevés időm lesz ilyenekre!
Suzy
Sajnálom,hogy Cipike nyűgös! Hát lehet ,hogy érdemes egy picit eltolni az oltást, míg teljesen rendbe nem jön! Doki mit mond?
Hát tényleg elfáradtam, úgy fájt a derekam, meg dagadt a lábam, de megéri!
Most meg szerintem nő a hasam, mert este úgy viszketett, hogy majd megőrültem, éjszak úgy feszült, alig tudtam feküdni, fordulni, és reggel folytatta a viszketést, úgyhogy valószínűleg nő most a hasam!!
Szuper,hogy negatív az orrváladék eredmény!!
Hát nehéz ügy ez a kézben altatás vs. ágyban hagyni és üvölteni. nem tudok tanácsot adni, hiszen nem tudom,hogy milyen ez! Nem tudom, én hogy fogom csinálni! izgulok is emiatt rendesen!
Na megyek folytatom a pakolást!!