Új privát üzeneted érkezett!

fél 7kor evett uoljára...igaz addig nem maradt míg nem kapott repetát így megevett vagy 150-et...azt hittem kihányja de bent maradt...viszont azóta kissebb felsírásokkal de alszik :shock:
így biztos hamarosan ébredni fog...

nap közben megint össze-vissza evett :( apát átveri a palánkon...eszik 50-60at aztán kilöki a cumit majd fél-egy óra múlva vagy másfél megint éhes persze...és így szépen 3-4órán át megy az evés ami persze bukáshoz vezet...
Laci azt mondja nem tud mit csinálni vele mert nem eszik...hát nem tudom lehet hogy a gyerek ilyen rafkós hogy tudja hogy apával lehet ezt játszani? :roll: vagy valamit másképp csinál?

nekem meg ez a kézből ágyba passzolás nem megy...próbálkozom azzal amit a védőnő mondott hogy szék a kiságyhoz és onnan simi de nem tudom átverni...nem elégszik meg vele...nehéz!

na megyek olvasok vissza...

Kép
menion
Budapest

cukigabi
én is megvártam hogy lázas lesz-e Laci előre adott volna de én gondoltam hátha nem kell...de csak este volt láz és a kúp után hajnali 3kor láztalanul ébredt enni..azóta sincs semmi az oltással...nem úgy mint az ölben levéssel :cry: abból nem akar engedni már 3 napja
a fonál a hasamból a varratom :oops: ...a 6 hetes kontrollnál abban maradtam a dokival hogy jelentkezzek 1 hó múlva ha nem bírom...akkor felnyitja és kiszedi ami bent maradt...hát volt pár fájdalmas napom és pár napja elkezdett váladékozni...most meg láttam pár napja a fonalat de nem tudtam kiszedni próbáltam tűvel...mostanra úgy néz ki kilökte annyira a szervezetem hogy csipesszel meg tudtam fogni aztán kiszedtem....
jaj szegény!ha nem vállaltatok volan akkor ezek szerint nagyon megszenvedted :(

evita
jaj de jó!a mályva szín is nagyon dögös!ügyi vagy hogy levadásztad!és a szoba is kész már lassan helyén lesz minden!
nálunk sincs tv a gyerekszobában de egy rádiót be kellene tennem mert nagyon csöndes így...ha nem is a babaszobába de a felső szinten valahova mindenképp...mert sokat vagyok a gyerek miatt fent és én szeretem ha megy halkan a zene háttérnek...most a tv-t nyomatom a zenecsatornán de ott szoktak lenni olyan hülye tiniknek való riportok amitől agybajt kapok....meg hát a zene se olyan amit szeretek...
nem lesz baj de jobb ha nem mondja csak a családnak!legalább 8-10.hétig...én szétkürtöltem aztán meg olyan ciki volt mindenki sajnálkozott vagy nem tudta hogy szóljon hozzám mikor elment a baba...na de nem lesz ilyen nála!drukkolok neki!és sok boldogságot bár azt aszem már nem kell kívánni :D

suzy
igen hajnalra nyoma se volt a láznak....én is örülök hogy itthon megoldottam...hiába a műtéten kívül mindent magam csináltam :wink: na jó a doki is szedett ki varratot:roll: még mondtam is a neki hogy kiszedem én a varratomat ha elmehetek a kórházból hisz a kötözést is én csináltam és erre tessék...
hát le a kalappal stramm a babód...nem szokták jól tűrni az orrdugulást a kicsik...remélem segít a sós inhaláló!a párásítót meg nagyon ajánlom!tesóméknán nagyon sokat segített a kislány asthmás de lassan kinövi....ott el létszükséglet volt...azt hittem nekünk is kelleni fog de úgylátszik az én gyerekemnek a tüdejével nincs gond...koppkoppp

erika
isten éltessen!

manama
hát majd kiderül mennyire leszel paramami...ahogy látom én nem is vagyok annyira mert itt a lányok mondják hogy nem merik otthagyni a kiságyban :roll: hát lehet hogy túl felelőtlen húzás volt de hát egyedül vagyok rá ha Laci dolgozik...és ha éppen 4re alszik el akkor nem rángatom ki a legszebb álmából hogy kicipeljem a hidegbe :( sajnos nem tudom a gyereket időzíteni se....nehéz dolog ez na...jó lenne egy nagyi...mondanom se kell hogy nagyon nagyon naaaagyon hiányzik az anyukám :cry: imádná a gyereket...jaj már megint bőgök
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2011.01.30 01:11-kor.

Kép
menion
Budapest

nem tudok rá gondolni úgy hogy ne kezdjenek potyogni a könnyeim....
minden más lenne...egész más!
ha élne nem jutottunk volna ide a tesómmal se de most a Lacival se...
mert azt kell hogy mondjam hogy totál mélyponton vagyunk...
ma már végleg kiborultam...napok óta "alszom rá egyet"gondolattal teszem félre a dolgait de ma eltört a mécses és azt hittem bedobom a tötölközőt...
na de megkérdezte mi bajom van és azt vettem ki a válaszaiból hogy nem direkt csinálja amit csinál és ezért megbékéltem...jól kifáradtam persze és dagadtra bőgtem a fejem és nincs is átbeszélve persze minden csak megkönnyebbültem talán hogy féligmeddig kiadtam a gőzt...
szóval nagyon hiányzik az anyukám! ő mindent elsimítana mielött egyáltalán elhatalmasodott volna :cry:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Lányok mindenkinek köszönöm szépen!!!

Olvastalak benneteket...sajnos nem birtam jönni...hátha ma sikerül írnom többet és reagálni.
Ádámka ébredezik éhes megyek készitem a tápszert.

Suzy! Cipikének jobbulást!!!

Kép
erika12

PIHENŐSZÉK:
nézegetem azóta is a vaterán és van mindenféle...rezgős zenélős világítós még buborékfújós is :shock:
de megláttam olyat ami meg hintáztatja a babát...na most már inkább arra hajlok hogy azt vennék de nem tudom mit szeretne jobban a rezgetést vagy a hintázást

ELEKTROMOS HINTA:
van akinek van? vagy látott ilyet? mik a tapasztalatotok???
ez pl a legdrágább a vaterán... ez 4 irányba lengeti 10 zenés és mozognak a játékok...
http://n1.vatera.hu/photos/86/81/2d55_1_300.jpg
de ez pl 8000.ft 5 zenés és csak 2 irányban leng....
http://n1.vatera.hu/photos/0f/e5/2d55_2_300.jpg

Kép
menion
Budapest

és bár ez aztán tényleg nem babavárós topik téma bocsánat érte... Lacitól kaptam emailben ezt:

GYEREKFÉRFIAK BALLADÁJA

Ha nő vagy, férfiként szerethetsz
macsót, lovagot, szépfiút,
végül úgyis a gyermeked lesz,
öledbe vágyik, s nincs kiút
ebből a kényszer-anyaságból,
szívedből szívja a tejet,
és mint vak kismacska, nyivákol
a férfi mind csak kisgyerek.

Mint óvodás a homokvárat,
épít izmot vagy karriert,
de kérj egy apróságot, fáradt,
unott lesz rögtön és ijedt.
Nem lesz társad, és nem lesz hősöd,
magad vagy csatába menet
utóvéded és előőrsöd,

Most rád hasal, harapja nyelved,
magáról úrként álmodik,
ha nedve kiömlött, elernyed,
s már alszik, nyála is folyik.
Mert nő vagyok, oltalmat vágynék,
de megtanultam, nem lehet,
hiába szerelem, jó szándék,

Herceg, ha sértő, amit mondtam,
hajtsd az ölembe a fejed,
csak altató volt, mit daloltam,
hogy minden férfi kisgyerek.

Kiss Judit Ágnes

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!!!

Evita!
Ne hülyéskedj,mi az,hogy ugorja át akit nem érdekel????? :twisted:
Ja hogy itt jártál a csepeli bababoltban és nem szóltál nekem?????Hát ha esetleg újra jössz,akkor szólj,mert én onnan 4 buszmegállóra lakom :wink:
Akarom látni a babakocsit..........olyan édes lehet rózsaszínben :lol:
Meg a szobát is meg mindent látni akarok KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPEKET!!!!!!!!!!!
Én bizony leszoktam rakni Rolit tv-zni,mert az legalább fél óra szabadidő nekem,ami alatt mondjuk elmosogatok,vagy kiteregetek,esetleg egy villám vasalás belefér. :oops:

Menion!
Így már értem a fonalat :?
Néha én is azt hiszem apa direkt csinál dolgokat,de a végén rá kell jöjjek,hogy fogalma nincs még mindíg,hogy mivel bosszant fel. :evil:
Phiszék:nekünk sima mezei van,nem rezeg,stb,csak játékok vannak rajta http://babyshoppecs.hu/spd/unas_929352/ ... henoszek_3
Hinta:az is van,de az se extrás,csak annyi hogy 6 fokozatban hintáztat és 10 féle zenét játszik,Roli nagyon szereti,jól elvan benne.Szuper dolog.
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj és nem is mondtam,hogy tegnap voltam az auchan-ba és az új autósülésünk ott most 14500,-,jól jártunk a bababolttal. És mivel sok mindent vettünk már ott a bababoltban (kiságy,kenguru......) megismertek minket és kaptunk ajándékba Rolinak egy harisnyát és egy kis zoknit :lol: milyen aranyosak. :D

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lanyok!

Gabi, Roli nagyon cuki ebben a kis hintaban, ilyet mi is szeretnenk majd! :)))

Orsiek hova mentek lazulni? De jo lehet nekik, barhol is vannak...bar ahogy olvastam, vittek anyospajtit is...az mindig necces, de remeljuk, minden rendben lesz!

Nalunk relative minden ok, leszamitva nemi hasfajast, plusz egy dolgot: este fel 8kor furcsi, aztan 8ig etetes, utana letesszuk aludni. 9kor sir, megint adok enni, majd 10kor es 11kor ismet. Gyanitom, h ez vmi rossz szokas lehet, mert ehesnek nem lehet ehes, de akkor meg miert sir? Hagyjam, h pár estet vegigsirjon, es ne adjak neki enni? Birja ki a min. 2-2,5 orat? Ti mit tanacsoltok? Sokszor napkozben sem birja ki a 3 orat, de ugy vagyok vele, hogy ilyen 2-2,5 orankent egyen, ha kivanja, igy most egy nap kb 10szer eszik. Mi a veleményetek errol?

Evita, mi is a babaszafariban vettuk a babakocsit, de egy kicsit mosolygok a torteneteden, mivel nalunk épp az volt az utolso darab, es mar nem lesz belole masik darab, igy mi is azonnal megvettuk - mi Espirot vettunk! Csak az ugrott be, h lehet, ez naluk vmi eladási taktika lehet, h utolso kifuto darab, etc... :)))

Menion, tenyleg nagyon rossz lehet, h nincsen veletek anyukad, de hat ez az elet rendje, a fiatalok maradnak, az idosebbek meg elmennek! :(((

Szandri, kiakaszto ez a csajos dolog, amit irtal! En kivagyok az ilyen noktol, marcsak azert is, mert nekem totalisan tabu a hazas, illetve gyerekes pasas. Vhogy mindig ugy voltam vele, h van meg eleg szingli faszi, minek nyomulnek pont az ilyenekre. De aztan az is lehet, h ez egy olyan csaj, aki mindenkivel ilyen "közvetelen", vanna ilyenek is. Mindenesetre ne foglalkozz vele, nem gondolom, h a parodat is nagyon érdekelné.

Na, jok legyetek, Lányok, gazdasagi matekozom picit! :P

Szep delutant nektek!
presario

Csak az uj vonalzomat probalgatom! :P

Kép
presario

Vmiert nem mutatja! :( Tud vki segiteni?

Kép
presario

Anna!
BBC kódot másolj be!

Kép
cukigabi
Budapest

url el kezdődik

Kép
cukigabi
Budapest

Talan most!

Kép
presario

még mindíg rossz kódot másolsz,de már alakul :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vagy most! :D

Kép
presario

Na, thx Gabi! :D

Kép
presario

Szivi!Képet miért nem raktál?

Kép
cukigabi
Budapest

Raktam ki, csak Gre!

Kép
presario

cukigabi
ez nagyon szuper hinta!azért nem pihenőszéket vennék mert a hordozónkat tudom annak használni és abból van 2...így a kocsiba hagyok egyet és a másikat bent a lakásban...és a hintát azért gondoltam jónak meert ha a hordozóban hintáztatom akkor párszor sikerült elaltatni benne...

presario
nálunk is du. mikor nyügis akkor 2,5óránként eszik...addig ez nem gond míg kiegyenlítődik egy napon belűl...mi éjszaka 4-5 de 6órát is alszunk már...és volt már 7 óra is 2x :D mikor lázas volt akkor aludt 8órát...de délután rájön ez a nyüglődés az ölben levésért és akkor nem tud 2 kajálás közben aludni és 2-2,5óránként eszik
anyukám 11éve halt meg szóval nem igen volt idős sajnos! apu szeptemberben anyu októberben...igen furán néztek ránk amikor a hivatalban mentünk egy hónap múlva megint...mondták hogy már voltunk ott nem oda kell menni :oops: ...mindenkinek meg kellett magyarázni hogy most nem ua-al az esettel jöttünk vissza:(

Kép
menion
Budapest

Anna!
A vonalzóra gondoltam képet,ahogy nekünk is van :wink: G-n láttam és elolvadok a leányzótól,nagyon cuki és gyönyörű!
Napirendre nem tudok tanácsot adni,mert ugye mire Roli haza jött addigra neki be volt állítva a 3 óránkénti evés. :roll:

Menion!
Roli elalszik a hintába,de amikor kiveszem felébred,mondjuk ő mindíg felébred,ha nem az ágyában alszik el és be akarom tenni.

Kép
cukigabi
Budapest

Ahha, ertem! ;P És azt hogyan lehet? :)

Kép
presario

Hát miután kiválasztod a babát ami halad a köv lépésnél az egyik baloldali selectre kattintasz és ott vannak lehetőségek a név beillesztésre,fényképre meg háttérszínre.

Kép
cukigabi
Budapest

Jóestét!
Halihó!
Megjöttünk! Mindenokés....khm....leszámitva egy-két kisebb bukkanót!

Holnap jövök bővebben, mert leragad a szemem.....Dalma is alszik már régen.....
Gyorsan...

Anna!
Dalma is mindig felébred elalvás utn 1 órával, azaz nem ébred fel, de felsir....ilyenkor ki kell vennem és büfizik még, aztán visszatesez és alszik reggelig....pedig este vagy fél órát büfizünk....de mégis...mindegy...
Dalma szintén nem birta ki a 3 órákat...azaz az elején igen aztán 2,5 óra lett a mérce!
Alsópáhokon voltunk a Holtel Kolpingban! :-)

Suzy!
Remélem Cipike, gyógyulgat :P ....Dalma nem lett beteg...bár most félek, hogy a fürdőzés után mi jön...annyira figyeltem, hogy mindig melegen legyen, bebugyolálva....remélem megússzuk!
:wink:

Gabi!
Jajj, de izgi.....Én szerdán megyek babamasszázsra és mérésre....itt beszéljük meg a hozátápit....várom várom....kanalak, tányérak, reszelő előkészitveeeeeeeeee! :wink:

Evita!
Jajajajjj, peluuus! Mikor jössz? :P Gyere-gyere! Annyira jó amikor már bent áll a kiságy!!!! Ittenem! Boldogságos..... :oops: :lol:

Szandri!
Tyűűűűű, azt hiszem tudnék mesélni Neked......DE...!!!!! Talán Apa tudja mit veszithet, ha félrekandikálna.....és ha ezt elfelejtené emlékeztesd rá!!!!! :wink:
Ha megérik Bennem irok G-re, mesélek Nektek....emlékeztetésekről....hegyekről....völgyekről.... :roll: :cry:

Menion!
Tudod Nekem hágyszor fordult már meg a fejemben, hogy feladom....bedobom.....felboritom....kiöntöm....kirázom..és sorolhatnám!!!!! A vers érdekes....és igaz!!!!!ELMENTETTEM!!! :wink:

Erika!
Boldog Születésnapot kivánok!
Gyere majd, mesélj!!!! :wink:

Pihi: Jaj, Csajoook....annyira, de annyira bababarát ez a szálloda, nem is hittem volna....holnap mesélek!
Babaúszás: Dalmát bemeritettük a viz alá......búvárreflex valóban működik és élvezte nagyon...sikitozott a vizben, nevetett....
Most menek szundizni!
Puszikák!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van és persze a babók is.
Feltettem én is 2 uh-s képet, de még teszek fel majd, csak le kell töltenem a fényképezőről.

Evita, Szandri
Hát az alvással nekem is vannak problémáim. Mondjuk nem tudom, hogy ez apu miatt van vagy a kis pocaklakó miatt, de én is rendszeresen felébredek éjjel 1-2 óra körül és kell vagy 1-2 óra mire megint elalszom. Mindkettőtöknek gratula a sikeres vizsgához!

NST-re (CTG) nekem a cukor miatt már a 33. héttől kell járnom, sőt a jövő héttől kezdve már heti kétszer is. Eddig nem volt gond, remélem ezután sem lesz. A hétem megyek UH-ra is, hát kíváncsi leszek.

Mindenki
Mi a véleményetek az influenza elleni oltás beadásáról? A háziorvosom kérdezte, h. nem akarom-e esetleg beadatni, de azért mondta, hogy beszéljek a szülészemmel is. A szülész javasolta a beadást, de én mégis tartok tőle egy kicsit, nem ám beadatom, azt 2 nap múlva megyek szülni. Másrészről viszont kialakulhatna bennem a védettség mire a kis Bendike megszületik és utána talán nem vinnénk (párom már beadatta) haza.

Kép
gyevacska

Jaaaj......

MOst olvasom mit írtam. A nem vinnénk haza alatt az influenzát értettem.

Kép
gyevacska

Gyevacska, gondoltam, es szerintem a tobbiek is, h nem Bendit nem vinnetek haza! :D

Hat, anno, amikor az elso naaaaaaaaaaaaaagy jarvany volt, az en tarsaságomba sem minden kismama adatta be. Szerintem, ha nem melozol mar, es nem utazol tomegkozlekedesen, nem sok az esely, h elkapjad, aki meg beteg a kornyezetedben, az meg ugyebar nem megy kismama kozelebe. Persze, az sem art, ha beadatod. Ki tudja...

Kép
presario

Jó reggelt!

Orsi!
Jaj de jó,hogy jöttél :lol: örülök,hogy nagyobb részben jól telt a telelés.
Édes lehetett Dalmus a vízben :lol:

Gyevacska!
Képek szépek és magadról is tessék feltenni,régebbieket is meg frisset is!!!Meg mindenről,babaszobáról v. sarokról,babaholmikról,stb :wink:

Reggel gyorsan hívtam az OEP-et,mert a gyed intézéshez eddig kellett volna a magánnyugdíj-pénztári belépő nyilatkozat és most a változás után nem tudtam kell e,de ha az ember megy az államiba (mi igen :roll: ) akkor nem fontos,csak ott majd nyilatkoznom kell.
Hozzáteszem nagyon tanácstalanok voltunk ez ügyben,hogy maradjunk vagy menjünk,de végül a családdal megbeszéltük meg sok ismerőssel és hát nagyon kevesen maradtak a választottban.Hát majd kiderül jól döntöttünk e. :roll:

Aztán hívtam a kórházat,megint időpontot kértem Rolinak UH-ra,nem tudom emlékeztek e,hogy az előzőnél volt egy ciszta a veséjében.Hát most megyünk a kontrollra,kiváncsiak vagyunk nagyon.Február 25 az időpont.

És végül hívtam a gázost,mert a vízmelegítőnk eléggé tréfás hangokat ad ki,de tudtuk,hogy kezd már nagyon kiégni és a belsejét kell felújítani.Ez most 30 ezer lesz :twisted: Ez van,de ahhoz se kell majd jó darabig nyúlni,ha kész lesz.

Kész szerencse,hogy az én juttatásaim egy részét ezekre tudjuk fordítani,így havonta meg csináltatunk valamit.Következő a szervó lesz a kocsiban,bár azt most akartam,de hát közbe jött a vízmelegítő. A kettőt együtt meg nem akarom,azért ne fogyjon le a kártyámról az összes lé. :? Legyen mit elköltenem a bababoltban,turiban............... :oops: :lol: :D

Szófosásom van :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2011.01.31 12:45-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Gyevacska!
Na a lényeget nem írtam........influenza oltás...........én a terhesség előtt adattam be,de ennyi idős terhesen már szerintem nem vállalnám.Most már szerintem amúgy se mászkálsz annyit,ha meg majd meglesz a baba akkor meg aztán pláne elővigyázatos az ember,mi bárhova megyünk vagy bárki jön az az első,hogy kérdezem betegek e.De ez az én véleményem. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!
Dalma alszik...Apa homebasen van.....

Gyevacska!
Huhhh, na Ti is már a finishben vagytok.....jöhet az izgulááás!
Influenzaoltás: Én nem preferálom a beadatását....pedig nem vagyok oltásellenes, de ez valahogy nem tudott meggyőzni arról, hogy annyira jó lenne....
Hallani ezt-azt....az viszont biztos, hogy akik eddig belehaltak a H1N1-be minden járulékos egészségügyi problémákkal is küzdöttek.....
Én a helyedbe már nem adatnám be! A babád pedig olyan erős immunrendszerrel születik, amit tőled kap, hogy nem kell izgulnod!
Mi megbeszéltük itthon, de arra jutottunk, hogy nem kérjük egyikünknek sem.

Gabi!
Baccus, má' megin valami műszaki probléma.....de igazad van, sorban megcsináltattok mindent és egy darabig tuti nem kell majd azon filózni, hogy mikor döglik be....!
Almapüré......na ma megyek vásárlókörútra.....posta, Dm, bolt......gyógyszertár....és nézegetek Én is ilyen kajcikat!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Jól eltelt a hétvége megint!
Még nem olvastam semmit, pedig látom van termés bőségesen. Sajna most nem is lesz rá időm, mert ma megyek délután Manamával a szülésfelkészítőre és addig még be akarom festeni a hajam, mert kiderült, h egy csomó ősz hajszálam van :? :shock:

De gyorsban csak annyit, h voltunk Szigetváron szombaton, találkoztunk a szülésznőmmel, nagyon cuki, kedves, tök jó lesz. Megmutogatott mindent és megcsináltuk az első NST-t.
Hát a szülésznő szerint nem 36 (ma 36+4), hanem 38 hetes a baba, szal... Bármikor jöhet. Ezt mondogatták folyton. És azt is, h sürgősen pakoljam össze a csomagokat, mert ha indulni kell, nem lesz rá időm.
Banyek, én még mindig nem félek a szüléstől. Nem tudom mi van velem.
Szóval a hétre ez lesz a program, végiggondolni és összepakolni mindent. Hátha.
No, majd olvasok is, de most muszáj megfodrászkodnom magam.

Amúgy szerintetek gáz várandósan hajat festeni?

Remélem nem.
Na pussz Nektek :)

KépKép

Kép
szandriii

Szandri

Tudtommal ilyenkor már nem gáz, csak az első trimeszterre mondják, hogy igen. Meghát ha Imici már ott lesz a kezedben, nem biztos, hogy az első időben azzal fogsz foglalkozni. Nem?

Kép
gyevacska

Sziasztok :!:

Már megint front van :evil: nem tudom meddig jutok, Cipike nagyon nyűgös, olyan sokat sirdogál és csak kézben jó neki :cry:

Evita
örülök, hogy sikerült megvenni a babakocsit :!: :wink: hogy haladtál a hétvégén :?: nagyon elfáradtál gondolom...

Gabi
hogy van Anyukád :?:
nagyon édes Roli a hintában, nekünk is van, de még egy hónapos volt Cipike mikor beletettük, de nem tetszett neki akkor még...majd most újra megpróbálom, állítólag nagyon szeretik a babócák :roll: :wink:
Én is megyek az államiba :!:
drukk a februári uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++
sajnálom, hogy megint van kiadásotok van, de most aztán egy darabig biztos nem kell hozzányúlni :!:

Orsi
örülök, hogy jól telt a telelés, majd ha lesz időd rakj fel képeket :!: :wink: Dalmus is fürdőzött :?: édes lehetett... :wink: reméljük nem fázott meg :!: :roll:
köszi, Cipike sokkal jobban van, de az oltással kapcsolatban még bizonytalan vagyok, hogy most a héten beadassam vagy várjak még vele, míg teljesen meggyógyul :?: :roll:
Anyós pajtás nem balhézott :?:

Gyevacska
és hogy éled meg a CTG-ket :?: babóca mozgolódik mikor ott vagy :?:
Én egyik fajta oltást se adattam be magamnak és nem is fogom :!: számomra ez egy nagy üzlet :!:

Menion
a vers nagyon tetszik és igaz :!:
sajnálom, hogy mindkét szülődet elvesztetted :!: :cry:
azt hiszem az Én gyerekem csak velem hajlandó jókat enni, az apjánál nem akart tegnap sem enni, de amint átvettem egyből nyomta befelé :roll: :?
nekünk sima pihenőszékünk van játékhíddal, nagyon szeretem, mert egy órát azért el van benne kajcsi után, van, hogy el is alszik benne :!: :wink:

Szandri
akkor sürgősen pakold össze a kis csomagodat sztem :!: :roll: :wink: félni nem is kell, de még nem izgulsz egy kicsit sem :?: :roll:
Én már az első CTG után azt hittem, h mindjárt ott az idő :roll: :wink: és milyen volt az NST :?:
Én végig festettem a hajam, sztem nyugodtan :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rólunk:
ma kellett telefonálnom az orrváladék tenyésztés eredményért és negatív lett, semmi baci nem tenyészett ki Cipike orrában hál istennek :!: adnom kell még a héten a vitaminokat, cseppeket és remélem a héten letudtuk ezt a betegeskedést végre :!: már nem kell csak kétszer szívni az orrát, jó a kedve, csak ma elég nyügike gondolom a front :!: :roll: sokat sírdogált :cry:

Nem tudom Ti hogy csináljátok, de Én azt hiszem elrontottam amikor hasfájós volt, mert továbbra sem tud csak a kezemben elaludni és ha már alszik csak akkor tudom letenni az ágyába :!: :?: :roll:
Főztem, de úgy üvöltött, hogy muszáj volt felvennem :!: :cry: olyan nehéz ez nekem, tanácstalan vagyok hogy csináljam, hogy mindkettőnknek jó legyen :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandriii!
Hűhaaa, akkor huzzál bele, mert a végén a bébi megelőz!!!! :lol: :wink:
Mesélj a szülésfelkészitőről és a randitkról Manamával!!!! :P
Ja és nyugodtan fess hajat! Semmi baj nem lehet tőle....., Én az elején is festettem, annyi, hogy nem sűrűn.
Szal, szépüljél csak! Puccban várd a Pöcsöst! :lol: :lol:
Méág a végén megjegyzi,hogy "Banyek, ennek a Nőnek még a haja is le van nőveeeeeeeeeee!" :shock:

Suzy!
Olvastam mennyi mindent kellett/kell szegény Cipikének "beszednie", remélem befejezitek hamar.... :wink:
Rakok majd este képeket G-re!
Persze, hogy fürdőzött egy délelőtti és egy délutáni fürcsi volt..és képzeld akkorákat aludt ott a nagy zajban is....vol, hogy 3 órát egyhuzamban...NAPPAL.....hűűűű :shock: :shock:
A második úszóóra után bemeritettük a viz alá!!!!!Én féltem, nem mertem, de Apa megcsinálta......és Dalma élvezte a viz alatt!! Ügyesen becsukta a száját, egy csepp vizet sem nyelt! Azt mondta a babaúszó oktató, hogy vigyük mindenképpen továbra is, mert egyáltalán nem fél a viztől és hamar megtanul úszni!
Szeretnénk, ez a hölgy a Stoller féle babaúszótechnikával dolgozott, Nekem nagyon tettszett, mert mondókázunk a gyakorlatok közben és énekelünk!
http://www.babauszas.com/hun/page/122/b ... -tanuszoda
Ide fogunk járni! Egy hónapba kétszer biztosan!
Anyóspajtás, szokás szerint kapkodott, eltévedt, kiabált, hangoskodott, amivel kiakasztott rettentően, vita viszont nem volt, bár néha a ledobott kesztyűket ledvem lett volna felvenni,de Dalma felett semmiképpen sem akarok veszekedni!

:?

Gabi!
Tessék mesélni a kajálásról! :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Lányok!

Egész hétvégén, vagyis szombaton pörögtem! Takarítottam és pakolgattam, és még sehol sem tartok! Rendezgetem Emma szobát! Na meg takarítok ezerrel. El kezdtem kipakolni a több zsák ruát. Persze a legnagyobbakat találtam meg legelőször! Egy részét még odaadom anyunak, mert nem fogok elférni! A 74-es rucikat, még magamnál tartom, de annál nagyobbak elmennek! De ezeket sem fogom egyelőre kimosni, csak szerintem 62es méretet még a 68asoakt már nem fogom, csak amikor kezdünk odakerülni,hogy azt használjuk.
Tegnap délelőtt moziban voltunk. Megnéztük az Aranyhaj és a nagy gubanc c. mesét. Lacit már nagyon érdekelte, és már csak ritkán játszák, délelőtt,meg kora délután. Jó volt nagyon! Nagyon tetszett!! :lol: :lol: :lol: Mindenki gyerekkel volt a moziban, végül is mi is gyerekkel voltunk! :lol: Utána voltam barátnőmnél, aki novemberben szült. Babáztam egyet. Olyan cukorfalat. Gyönyörűség! Kaptam csomó mindent tőle, meg folyamatosan kapni fogom, ahogy növi ki a dolgait! :lol: :lol: :lol: De nem csak rucikat kaptam, hanem vitaminokat is, meg ezt a nagy betétet, ami szülés utánra kell, mert neki csomó maradt, főleg úgy,hogy császáros volt, meg eldobható bugyit is kaptam, mert nemi használta őket! Tényleg abból mennyi kell? :roll: Szóval sok mindent kaptam! :lol: :lol:
Ma elmentünk a babakocsiért, és végre itthon van! Már tologattam jobbra-balra! Ide-oda rendezgettem! Mindent megnéztem! Nem bírok betelni vele! :lol: :lol: :lol: Ígérem készítek fotót róla, de még pakolgatok a szobába is,hogy nagyobb rend legyen és utána jöhet a fotó! És akkor a szobácska is benne lesz, ami persze még nincs kész! De lakható már! :lol: :lol: Apuval mentünk el a babakocsiért, és simán azt hitték,hogy ő a párom, Emma apja! :lol: :lol: :lol: Néztek is nagyokat, hogy "idős" (58 lesz márciusban) létére ilyen fiatal nője van! Hát nem világosítottuk fel,hogy ő a nagypapa! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
nagyon tetszik ez a babaúszás :wink: jajjj,de kis édi lehetett Dalmus mikor uszikált :lol: még merült is :shock: :D tuti Én sem mertem volna lemeríteni a kis drágát, de azt hiszem élvezte akkor :!: :roll: :lol: akkor még nem felejtette el, hogy 4 hónappal ezelőtt még hol uszikált :D
érdekes egy anyósod van Neked te hallod :roll: :wink:

Evita
gondolom, hogy el vagy veszve most már itt a vége felé sűrűsödik a program :roll: :wink: kíváncsi vagyok minden új dologra, várom a képeket g-re :!: :wink: olyan izgi már ez a része, nem :?: úgy segítenék neked pakolászni, mert olyan jó :roll: :lol:
Mi is jártunk így, csak Én az apósommal, gratuláltak neki a kis jövevényhez :D hát jót nevettünk rajta...de először após nem is értettem, hogy a nő mit mondott neki...aztán meg nem győzött mentegetőzni :D a nő meg gondolta, na ez meg nem akarja bevállalni amit csinált :D :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
Nem semmi,hogy Anna,hogy átveri apját! Hát már csak ilyenek ezek a gyerekek. Már ilyen kicsi tudják,hogy kivel mit engedhetnek meg maguknak! :lol: :lol: Hát nálunk nem olyan nagy a lakás, így ha mi szobánkba megy a zene, simán hallom Emma szobájában is, úgyhogy ez megoldható! :lol: :lol:
Nagyon sajnálom a szüleid elvesztését! Szörnyű lehet! :cry: :cry: Bele se tudok gondolni milyen nehéz nélkülük! Kitartást, és sok erőt!!
Hát igen, sokszor a férfiak nem direkt csinálják a dolgaikat, amikor megbántanak minket, de így is elég szar.

Gabi

Igyekszem képet feltenni! Bocsika,hogy nem szólta , majd legközelebb! :wink: Roli milyen édes a hintában!! :lol: :lol: :lol:
Sajnálom,hogy már megint szerelni kell nálatok. Most már lassan minden meg lesz szerelve, és jó darabig nem kell semmihez sem nyúlni!!

Anna

Kitartást a hasfájáshoz,meg a gyakori etetéshez! Tanácsot sajnos nem tudok én adni. Még én sem tudom,hogy mit,hogy fogok megoldani ilyen téren! :oops: :oops: Nehéz kérdések ezek! Nagyon ügyi vagy,hogy mellette van még erőd tanulni! Kitartás!! :lol: :lol: Szuper az új vonalzód!! :lol:

Orsi

Szuper,hogy jó volt a pihenés, és hogy anyós is viszonylag elviselhető volt. Ügy voltál nagyon,hogy nem veszekedtél!! :wink:
Juj ez a babúszás itt van 10 percre tőlünk. Ide én is akarom majd vinni Emmát, főleg,hogy egy köpésre van! Már ha persze lesz pénzünk rá! Nem tudod mennyibe kerül, mert én nem találtam a honlapon! :oops: Milyen ügyes a kis Dalmus! Biztos nagyon élvezte a vízben!! :lol: :lol:
Pelenka ügyileg,hogy érsz rá! Mikor mentek újra Sopronba? Most pénteken otthon vagytok?

Gyevacska
Én nem adattam be az oltást! Nem mertem így terhesen! Tavaly kaptam, de most nem! Inkább szedem ezerrel a c vitamint. Terhes vitaminból én nem nagyon sokat szedtem eddig :oops: :oops: , inkább gyümölcsöztem meg ilyesmi, de most abból is felemeltem jócskán az adagom! Igyekszem erősíteni az immunrendszerem, most már szülésig csak kihúzom, és nem lesz gond, utána meg olyan sokat úgy sem mászkálok! Milyen a CTG? Izgulsz már??

Szandri
A szülésznő mi alapján mondta,hogy nem 36 hetes vagy, hanem 38? Nem nálad volt az,hogy neked hosszabb ciklusaid voltak mindig, ezért valószínűleg később fogant? És ez a 36 hét a méretek alapján lett mondva, a menszid alapján pedig 38 lennél?
Mert,ha igen, akkor inkább vagy 36 hetes, mint 38. Mint a barátnőm, aki hivatalosan 8 hetes,de gyakorlatban pedig hat, mert később fogant! Lehet,hogy hülyeséget írtam, és rosszul emlékszem és nem volt nálad ilyen, akkor bocsi! :oops: :oops:
Hát most már tényleg kíváncsi leszek, mikor születik Imici! :lol: :lol: Hajat meg nyugodtan festessél! Én is most megyek szerdán fodrászhoz! Végre rendezni a hajzatomat, hogy mire megjön Emma normálisan nézzek ki. Utána úgy is kevés időm lesz ilyenekre! :lol: :lol: :lol:

Suzy
Sajnálom,hogy Cipike nyűgös! Hát lehet ,hogy érdemes egy picit eltolni az oltást, míg teljesen rendbe nem jön! Doki mit mond?
Hát tényleg elfáradtam, úgy fájt a derekam, meg dagadt a lábam, de megéri! :oops: :lol: Most meg szerintem nő a hasam, mert este úgy viszketett, hogy majd megőrültem, éjszak úgy feszült, alig tudtam feküdni, fordulni, és reggel folytatta a viszketést, úgyhogy valószínűleg nő most a hasam!!
Szuper,hogy negatív az orrváladék eredmény!! :lol: :lol: :lol:
Hát nehéz ügy ez a kézben altatás vs. ágyban hagyni és üvölteni. nem tudok tanácsot adni, hiszen nem tudom,hogy milyen ez! Nem tudom, én hogy fogom csinálni! izgulok is emiatt rendesen! :oops:

Na megyek folytatom a pakolást!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Lányok!!!
Nem tudok g-re képet tölteni,nyugtassatok meg,hogy más se.
:roll: :twisted: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!

Nekem sem megy!!!! :shock:
Biztos vmi hiba..... :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Jaj :cry: , ne is mond Anyóskomát....!!! :?
Dalma nagyon élvezte....és annyira szerette főleg a 32 fokos vizű medencét, abban érezte igazán jól magát!!!!
Ráadásul olyan kis ügyeske már mindkét oldalára elfordul és nagyon durva, hogy mit csinál még.....meg is örökitettük videóval....
Ha a hátán fekszik akkor ilyen furi kigyómozgással megy hátrafele, mint egy rák......közben pedig ezerrel sikongat, röhögcsél...annyira édes...hihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: !

Evita!
Hát Te lyány nyagyon ügyes voltűál, sokat dolgoztál...persze felesleges teletömnöd a szekrényt. Azok a rucik majd 3 hónaposan kellenek csak, bár ha hatalmas lesz a babu akkor lehet előbb is! :wink:
Én is sokszor előveszem a rucikat, amiket még nem hordunk és űtmosom őket.....tiszta mániás lettem....ha nincs kellemes babaöblitő illata akkor nem is jóóóóóóóóóóó :wink:
Pénteken itthon vagyunk és szeretettel várunk, ha jössz! :P :P
Sopronba csak február 13.-án megyünk.
Babaúszás ára, itt Alsópáhokon ingyenes volt, de megkérdeztem mennyi egy óra és azt mondták, ők csak magánórát vállalnak az 3500 ft :shock: , de akkor egy oktató csak a Te babáddal foglalkozik, ha viszont csoportosan van akkor 1500-2500 :? körül van egy alkalom, ami szintén húzós......de havi 1-2 alkalmat azért vhogy csak ki tudunk majd spórolni az uszira.... :idea:
De talán Andi tud konkrét árat is mondani....ha nem akkor szombaton megirom mennyi volt!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó reggelt!

Még mindig nem tudok képet feltölteni!!! :twisted:

Ma apa szabadnapos,így nem nagyon lesz időm a gép elé ülni.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Sajnos én sem tudom meg nézni a képeket...nekem azt írja ki h ez a web hely nem megbízható :cry: ...mi történhetett :?:

Kép
erika12

Halihó!
Huhh, de nagy a pangás, mindenki ezerrel pörög! :lol:
G-re Nekem sem sikerült ma sem feltölteni képet :? , belépni be tudtam!
Talán majd délután!
Na megyek főzni! :arrow: :roll:
Pusszantalak Benneteket! :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Cijasztok!

Változatlanul nem olvastam, de jól belehúztatok, lesz dolgom délután.

Most értem haza, voltam okmányirodában, lecsináltak, szal lesz jogsim egy hét múlva. Halljátok, én most szembesültem azzal, h mennyire gusztustalanul elhízott a fejem. :oops: :?
A nő, aki fotózott, csinált vagy 4 képet, mert "neki sem tetszettek fotók".
Majdnem elsírtam magam, amikor megláttam mit produkált. Na mindegy, ezt rohadtul megszívtam. Most ezt a képet kell néznem 10 évig. Hacsak el nem veszítem, természetesen véletlenül :roll: :wink:

Amúgy ma megvettem a maradék cuccost, amivel mennem kell majd a kórházba.
Ha ideér a védőnőm (ma jön ő is :? , ma semmi kedvem hozzá, nagyon kifáradtam és aludni akaroooooooooook), átbeszéljük a listámat, aztán délután, este (amikorra összeszedem magam) összedobom a motyót.

Vettem tejszaporító teát, meg azt a maláta cuccot, amit tanácsoltatok annak idején, vmi K betűs. Aztán szőlőcukit, tena ladyt, fertőtlenítő kendőt, meg ilyesmiket. Már csak ez hiányzott.
Babácska rosszabbul áll nálam, neki még foghíjas a csomagja, de a héten beszerzem a lemaradt apróságokat.

No, most ebédelek, aztán olvasok, várom a védőnőt. Aztán remélem összekapom magam annyira, h tudjak írni. De ma már tutira.

Ja, megpróbálom én is a képfeltöltést, mert tegnap csináltam újakat a gyarapodásról és a batár nagy fejemről :cry:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!

Lacinak is tetszett élőben a babakocsi! :lol: :lol:
Nekem sikerült feltennem G-re képeket! :lol: :lol: Feltettem egy párat! :oops: A szoba még nincs kész! Falra megy majd dekoráció, amint látjátok függöny sincs, meg kell még szőnyeg is. A szekrényekbe se pakoltam be, legalábbis a könyveket, meg ilyesmi! A babarucik benne vannak!
Én naiv azt hittem tele leszek 56-os, 62-es ruhákkal, erre nem! A legtöbb ruci 68as, 74es, meg 80as. A 80as-ok elméletileg 1 év fölöttiek, azt most elküldöm anyuval. A 74esek maradnak még! Tesóm 56-os, meg 62es rucikat kölcsön kapott egy csomót, így azért nincs! Mondjuk 56os azért van,de kapok a barátnőmtől folyamatosan, aki most szült, de azért neki állok vaterázni 62es rucikat, bár nem sokat egyelőre, mert nem tudom, hogy mikor lesz jó rá, és akkor már milyen idő lesz!

Orsi
Akkor majd péntekre egyeztetünk időpontot, meg címet is! Hát tényleg nem olcsó, de nagyon szeretnék menni. Mi az,hogy csak egyéni! Miért nem csoportos? Akkor Ti is egyénire mentek most szombaton vagy csoportosra? Csoportos remélem van a lobgó utcaiban! :lol: :lol: Mi finomat főzöl???

Szandrii
De jó,hogy nemsokára meglesz a jogsid! A képpel ne foglalkozz! :wink: Hűűű akkor nagyon készülsz már, pakolgatsz!! Csak ügyesen! Már nagyon izgi! Közel vagy nagyon a nagy naphoz!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Oksi, egyeztessünk, ahogy Neked jó! :)
Nem, Mi is csoportosra megyünk, az egyéni az olyan, hogy csak a Te Babáddal foglalkoznak és a szülőkkel.....
Merthogy nagyon fontos a szülők hozzáállása, mert ha megérzik a Babók, hogy Anya vagy Apa ideges a viztől illetve félti a Babát, akkor Ők is sirnak....ha pozitivan állsz, jozzá, hogy semmi baj nem lehet és megtanul hamar úszni, akkor rendben megy minden! :)

Husileves és darás tészta, ennyire futotta! :)
És este összedobok egy laza salit is....ez lesz a vacsora!
Minnyá megnézem a képeket!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

Evita
gyönyörű lett a szoba, a baba kocsi igazán nagyon szép, tiszta csajos :D ügyik vagytok :!: :wink:

Orsi
tetszik az új vonalzód :!: :wink:

Szandri
lecsináltak :roll: :?: :?: :?:
most már nagyon kíváncsi vagyok arra a szerinted "nagy fejedre" :roll: :lol:

Menion
remélem minden ok :!: :roll:

Manama
régen voltál :roll: :?:

Gabi
jó apácskázást :!: :wink:

Vivi
és Te merre vagy :?:

Nálunk semmi különös, most lettem készen a takarítással, főznöm nem kell maradt tegnapról frankfurti leves és krumplis tészta :!:
Cipike lassan ébred, adóbevallást csinálok nemsokára és várjuk apát haza :!: :wink:

További szép napot, pusszantás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Nekem pénteken mindegy! Amikor nektek jó! Mondjuk, hogy fent legyen Dalmus, ne zavarjam őt! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Hűűű, szép a szoba és a babakocsi is csodás!Tuti a szineeeeeeeee!

Ehhez van mózes is és hordozó is?

Jaj, Én is elkezdtem nézegetni üléseket kocsiba....azt hiszem olyat veszünk, ami 36 kilóig jó, nem tökölök, hogy 18 kiló után ismét válogatás, vásárlás..... :?
Nézem Vaterán is, de az az igazság, hogy egynémnelyik bababoltban olyan jó akció van ülésekre, hogy újonnan is megéri megvenni....no meg hátha majd a tesónak is jó lesz akkor a kihasználtaág és ár aránya is jó lesz.... :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?