Köszönöm az adós leírást!
Zsebi- szőlő/meggymagpárnát a DM-ben tudsz venni, szerintem Müllerben is van, ha az van közelebb hozzátok.
Cumi: én abszolút nem tudatosan vettem, bementem egyszer a DM-be és le volt árazva 1600 helyett ezer korül 2db, így megvettem, egyébként aventes. Nálunk bevált. Csak arra kell figyelni, hogy ami a dobozban van egyforma legyen, mert mi csak később vettük észre, hogy az egyik más formájú, fogszabályzós. Pont az került Szofihoz és nem akarta elfogadni, akkor még a kórházban volt. Elkönyveltük, hogy ő nem cumizós
Itthon amikor észrevettük, utána adtunk neki olyat, mint a másik (babaőrzőhöz volt ajándék) és azt elfogadta.
Nem vagyok én se a cumi híve, de amíg nem voltak a lányok úgy gondoltam, ha kérik akkor adok nekik, ha az jó nekik . Valamint az ujjszopásnál jobbnak tartom.
Egyébként sokszor ments vár
megnyugtatja őket, és fájdalom esetén is használ, én ezt figyeltem meg.
Abbey már kipróbáltam a Grippe watert, espumisant, infacolt.
Ezeket használom, most is.
Claire remélem Joninak nem kell sokáig antibigyót szednie.
Tegnapi napunk nagyon rossz volt. Elkiabáltam a tápszer dolgot, annyira nem voltak jól tőle, dél körül már Tamika is sikongatott. Egész nap kézben voltak, csak ott nyugodtak meg. Esti etetésre Milupa Ar-t adtam már, és minden rendeződött. Szóval maradunk ennél, eddig ez vált be a legjobban. Ez csak a szeleket hajtja, meg gondolom dolgoztatja a beleket, de nem fáj nekik, csak tekeregnek tőle. Szofika is csak minimálisat bukik tőle.
Este 7-kor ettek, majd 10-kor utána tovább bírták fél 3, és fél 7, és aludtak közte, igaz nyöszörgések voltak.
Valahol nem bánom, hogy nem jött be a Nestlé, egy vagyon a 2 db-ért 4500 körül fizettem és csak 600 g-os a doboz, a másik tápszerből 4 dobozzal veszek ennyiért és az 900 g-os, szóval nem mindegy ez sem.
Van most 2,5 doboz Nestlém és 2 doboz Milumil, félre teszem ezeket és majd fél éves koruk után adom nekik, akkorra már biztos jobban elfogadják, legalábbis remélem
Vanda olyan jó, hogy írsz blogot, én is mindig megfogadom, de a kezdeti lelkesedésem hamar alább hagy
Van egy blogom, de szerintem nyár óta nem voltam arra. Minden évben veszek egy kis naptárt abba szoktam írogatni, de abban csak röviden, gondolatok formájában lehet, helyhiány miatt. Most kézzel írok egy füzetet, mondjuk azt se viszem túlzásba
5-10 mondat kb. , de az is valami. Rá fogom magam kényszeríteni, hogy írjak, mert olyan jó visszaolvasni, és olyan gyorsan megy az idő és sok minden k megy az ember fejéből, főleg a kis dolgok, pedig azok is olyan sok örömöt tudnak okozni, néha. És a lányoknak is jó lesz visszaolvasni, felemlegetni a történéseket, ha már nagyok lesznek.
Jó dolognak tartom én is a pihenőszéket, én helyhiány miatt elvetettem ezek vásárlását, fél év után meg már felesleges, mert nem sokáig tudom használni.
Vanda sajnálom a nem alvást, csak megszokják az új helyzetet és beállnak.