Új privát üzeneted érkezett!

Mia köszönöm:)
ha holnap reggel sincs semmi lehet veszek egy tesztet de nem tesztelek még........ :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita:mikorra is nemvárod mensit?
Vendég
 


hivatalosan a ciklus.hu szerint ma vagy holnap.....
29-30 naposak a ciklusaim.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Csucsu! Ez nem járja, hogy el vagy tűnve, majd mikor jössz, magadról nem írsz semmit. Pedig én hiányoltalak! :(

Kati! Nekem a legutóbbi vv-vel megvolt az ellenanyag is, így engem már nem szúrnak! hihihi
Hát, nem tudom, én picurom még mindig nagyon sokat mozog, tegnap is egész úton odafelé, majd ott is, hazafelé egy kis nyugi, és este megint rombolás ezerrel. Éjszaka sokszor voltam pisilni, de összességében jól aludtam, és hajnalban megint éreztem, hogy mozog, nem is akárhogy.
Nálunk ma van szobarajzolás és jövő héten festés. Ma pedig elkezdem mosni a kis ruhákat. Jövő héten hozzuk el a bútort, utána héten szerintem már minden meglesz. Kell még lámpa, szeretnék egy fali órát, és még mindig nincs szőnyeg.
Kati! Te konkrétan mostad Bogi ruháit, vagy csak öblítetted? És milyen mosószert használtál, amivel a Ti ruháitokat is mosod?
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi !nem tőlem kérdezted de/:nyugodtan moshatod a rendes mosóporral a baba ruhákat....én öblítőt nem használtam majd száradás után vasalás..... :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?

- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.

- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.

- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.

- A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?

- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.

- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!
pedi
Kalocsa
 
 


Ezt e-mailben kaptam, szerintem nagyon aranyos!

Nita! Köszi, természetesen más véleményére is kíváncsi vagyok! :wink:

Begyúrtam egy adag pogit, ezen kívül ma semmit nem csinálok, csak kiválogatom a picur ruháit. :D
Mi is anyóséknál ebédelünk.
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi ez nagyon aranyos!!!!!!:):) :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pedi: igen, osztom nita tanácsát. én is azzal mostam, amivel a mieinket, de én tettem hozzá egy picike öblítőt is. jól felhigítva csak kéket, annak nem intenzív az illata, de mégis van. és alapos vasalás. rendes hosszú programon mostam. pelusokat, fehér cuccokat 60 fokon a többi színeset 40en.
nagyon kivi vagyok már a falrajzotokra!!!

nita: én nagyon drukkolok!!!!!

mia: holnap csomó helyre kell mennem. bakn(le kellene záratni a hitelünket és kellünk hozzá mindketten), apeh és vásárlás. csak szokásos heti, vagyis még ami hiányzik főleg itthonról, amíg nem leszünk és legyen, amikor hazajövünk is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi:én Tominál lenor sensitiv öblítőt és persil sensitiv mosószert használtam!Szerintem most is ezeket fogom használni! Bár ajánlották a tide sensitiv mosószert,hogy az is jó,lehet majd azt is venni fogok!
Vendég
 


Kati ari vagy de azért én még pirire várok mert megnéztem még bőven szeptemberi baba lenne és anyagilag 2 szülinap egy hónapba...háááááát..meg Mátéról nem beszélve.....rossz volna neki.........valahogy decemberre jó volna annak nagyon örülnék:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nem is mondtam reggel mit mondott Máté......

egyik csatornán nézünk egy családot ahol 8 gyerek van. 2-es ikrek ők 6 évesek és 6-os ikrek ők 2 évesek....
erre megszólal Máté neki is kell tesó még :):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

köszönjük a sok-sok gyógypuszit. Sajnos nem volt túl fényes éjszakánk. Hajnali 2 után megint hányt Bence. :cry: szerencsére most nem lett minden olyan, csak a lepedőjét kellett kicserélni. Apa már itthon volt, így tudott segíteni. Kúpot is kellett adnom Bencusomnak mert újra 39 fok fölött volt a láza. 3 körül visszaaludt, majd 4-kor megint felsírt, hányni nem hányt, viszont még mindig tűzforró volt. Azt kérte, hogy had' jöjjön át a mi ágyunkba. Így volt egy kis költözés. Ő feküdt Apával a nagy ágyban, én pedig mentem Gergő szobájába egy kanapéra.
Reggelre láza már nem volt, de sikítva sírt, hogy fáj a hasa, így a Férjem újra elvitte az ügyeletre, ahol másik antibiotikumot írtak fel neki, mert lehet, hogy az előző okozta a hányást és a hasmenést. (Ja, mert hogy este hasmenés is volt 1x).
Délelőtt evett egy kis ropit, majd ebéd helyett banánt kért (doki mondta hogy ezt lehet), aztán jött egy lazább széklet, és most alszik. Szerencsére láza még mindig nincs.
Most mindent gyorsan végigfertőtlenítettem, ágyruhákat kimostam és próbálom Gergőt távol tartani Bencétől. Holnap délutánra meg elhívtam Anyukámat, hogy amíg a Férjem dolgozik, legyen itt velünk, hogy Gergő külön lehessen a kis betegtől.

Bocs, hogy most nem írok Mindenkinek külön. Remélem estére jobb lesz a helyzet és akkor majd jövök bővebben. Puszi!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jaj Virág......kitartás.....puszikat küldök Bencének hogy meg gyógyuljon és Gergőnek is hogy el ne kapja!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


lanyus! holnapra drukk!

Rita! sajnálom, h már ilyen nagy fájdalmaid vannak! kívánom, h ne húzzál rá!!!már tényleg nem sok van hátra kitartáás!!!

csillag! örülök h Bence hamar meggyógyult!na most olvasom a hányást!szegénykém, jobbulást neki!!!

kati! kössz a hiányolást! szombat éjjel még fél 2ig fent voltam,szenvedtem a torkommal. fél 7kor keltem mert 8ra mentünk Csernyére apa focizott. felkeltem és nem volt semmi komolyabb bajom, torkom se fájt, éppen h egy kicsit éreztem,szóval én is elmentem. aztán délbe anyóséknál szülinap jól sikerült,kb 1,5 órát voltunk ott, aztánmentünk vissza a terembe, mert páromék, tovább jutottak. aztán 7kor este hazajöttünk, kicsit megint elkezdett fájni nyaktól felfelé mindenem, de annyira nagyon nem vészesen, éjjel mikor felkeltem, mindig ittam, az jó volt a torkomnak is,1litert megittam az éjjel. most jól vagyok, este mindig rosszabb.jaa most köhögök reggel óta,meg nátha de ez elviselhető.

mia! maradjon a Lili csodaszép név, meg olyan kis kedveske!
én is 84 -es vagyok bibibiiiii:)

mona! köszi az érdeklődést, fentebb leírtam h vagyok!örülök h te is jobban vagy!

bogárka! mi nem éreztük párommal, pont útközbe voltunk autóval. jobb is nálunk nagy pánikokat keltett.amúgy volt Móron és Csernyén is,mi meg félúton jöttünk haza.

nita! drukk h ne jöjjön meg! sztem ha igaz lenne a hír,nem mondaná be a tv...mert szerinted abból mi lenne az emberek pánikolnának, tömegesen vonulnának az országból kifele, meg áhhh el se tudnád képzelni mi lenne ha tv be egy ilyen hírt bemondanának. attól függően, h ez a meteoros dolog pl kamu, ha igaz lenne se tennék közzé szerintem!
aranyos Máté, kell is az a tesó:)

pedi! örülök h jól bírtátok az utat!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Csillagvirág
Bencusnak jobbulást. Reginek a kúptól is szokott hasmenése lenni.
Nagyon antibiotikum ellenes vagyok, sajna simán lehet attól a hányás. Először mi volt, csak láz? Arra minek antibio? Ügyeleten írták fel az első antibiotikumot is?

Pedi
Azt hiszem te kérdezted múltkor, hogy vezetek-e még. Szóval nemcsak NST-re járok autóval Győrbe, hanem a faluban is napi szinten legalább egyszer, vagy kétszer. Mert az ovi lent a faluban van, és mi meg a hegyben lakunk. Majd tavasszal már babakocsival járunk, de most még sajnos autóval kell mennünk. Csak azt nem értem, hogy akik egy-két utcányira laknak az ovitól, azok is autóval járnak, és reggel mindig fullon van az ovi parkolója, de ott tolonganak, mert nem bírnak két métert gyalogolni. Inkább ilyen horror benzinárak mellett megvárják, míg valaki kiáll.

Dike
Remélem egy hétnél többet már nem kell így szenvednem. Csak az a bajom, hogy nem tudok mit kezdeni ezekkel a fájdalmakkal, mert ilyen az első terhességemnél csak a kitolási szak előtt néhány órával volt. Tényleg úgy érzem a fájásoknál, hogy szét fog szakadni a medencecsontom. A hasam alja is nagyon fáj, feszít. Éjjel iszonyatos hólyagfájdalomra ébredtem, azt gondoltam felfáztam, de nem, csupán megnyomhatta a baba.
Szerintem én ma már nem is fogok nagyon aludni, így nem lehet. Rémálom, nem tudom mikor, mire fogok ébredni, ráadásul ha lefekszem, egyből jön a görcs, meg a feszítő érzés. Ha mozgok semmi, üléskor néha van egy-két josló, meg keményedés, de azok nem vészesek.
Vendég
 


sziasztok először is egy eredmény csak nektek :) egy hónap alatt -3,5 kg :D:D:D

cm-ben ez
derék -4 cm
csípő -3 cm
comb -3 cm
kar -1 cm
mell -5 cm

Ez egy hónap eredménye és én most nagyon de nagyon boldog vagyok :):):)

csillag: jaj istenem szegény Bencének nagyon sok sok gyógypuszit küldök.Elhiszem hogy milyen kis esetlen tud lenni egy kisgyermek amikor beteg és te meg tehetetlen nagyon rossz de hamarosan újra szaladgálni fog és hamar túl lesz rajta.remélem Gergő nem kapja majd el.

Kati neked is jobbulást

én személy szerint fél évig Babmosóporral mostam és olyan öblitővel amit gyerekruhákhoz is ajánlanak de a mienket is ezzel mostam nem szedtem szét nem mostam külön a gyerekcuccokat.

rita:szerintem te mostanában szülni fogsz már :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nika: gratulálok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép
Kép
Kép

Mai Lili-lak :lol:
Vendég
 


Nika
Én sem szedtem szét a cuccokat. Nem túl pénztárcakímélő. Annyi ruha nincs neki, hogy összegyüljön egy adag mosás, szóval ment a mi fehér ruháinkkal együtt. Mondjuk ez a gép sokszor öblít, szóval biztos alapos. Sőt nem mindig sensitivvel öblítettem, és nem volt gond. A lényeg, hogy a mosószer alaposan legyen kiöblítve, szóval olyan programot kell választani.
Én is abban reménykedem, mert bár nem szép dolog, de tele van a hócipőm már ezzel a fájdalmas állapottal. Ennek semmi értelme, most vagy fájások rendszeresen, vagy semmi. Szétszakadni, majd ráérek szüléskor is. :roll:
Vendég
 


Mia
Mókás a pocid 8)
Eléggé lent van már a hasad, pedig még van kb 6 heted. Már nem is merek jóslásokba bocsátkozni. :oops: Magammal se vagyok tisztában, csak fájás, de babó nem kívánkozik kifelé.
Most még frontok sincsenek. Bár szerdára erős szelet mond a dúnántúlra, ebben reménykedem. Regi is másodikán született, és erős széllel jött. :D Hátha szerencsém lesz.
Vendég
 


kati: köszike :)

Mia: édes "kis" pocid van :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Rita:lent van? :shock: a középső képen direkt úgy behajoltam,hogy lehessen látni a pocit mert a fény úgy esett rá,hogy nemlátszódott!jajj most beparáztattál :shock: :roll:
Vendég
 


Nika:köszi :wink: és gratulálok a fogyáshoz,ügyes vagy!
Vendég
 


Dike köszi....de érzem hogy meg fog jönni:)
mintha már lttam volna vmit a tisztaságin,.......legkésőbb 1-2 nap és végleg kiderül...

földrengés:lehet pánik volna de én azért szeretném tudni hogy meghalok e vagy sem!!!!!

Brita na az olyanokon én is "kiakadok" akiknek pár métrre van az uticéljuk még is autóba ülnek.....a szomszédom is.......minden hova autó autó......
nekünk nincs autónk de ha 1x lesz is akkor is gyalog megyünk az oviba meg ahova kell mert ne legyen lusta a gyerekem!!!!!!

Nika GRATULA!!!!!!!
szép eredmények!!!!!!!:):)

Mia nagyon szupi a Lili lak!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Egyetértek. Ne legyen lusta a gyerek, sétáljon. Mondtam Reginek is, hogy tavasztól gyalog megyünk az oviba. 4 utcányi. Egy itt a hegyben, aztán le a szurdikon (ez mondjuk egy hosszabb szakasz), meg még egy hosszabb út, és végül egy kicsit rövidebb. De normál tempóban, kényelmesen fél óra. Legalább lefelé gyalogoljon. Először nem várom el tőle, hogy megmássza a hegyet. Egyébként nekem meg jó edzés lesz a szurdik napi "megmászása". Szerencsére a part egyik oldala olyan, hogy ha akarok félre tudok húzódni babakocsival, mert valaki száguld mint az örült, az autóval. Aztán majd ha nagyobb lesz Zalán, de ez inkább egy év múlva, akkor bicajjal megyünk.
De egyellőre még kibújni sem hajlandó a kis hercegem, úgyhogy annyira távolra nem tervezek. Holnap NST. Legalább valami infó belülről. :) A dokim meg már csak meggyógyult, és tudunk egyeztetni.

Mia
Lehet csak rossz szögből fényképezted, és azért látszik lent a pocid. Szóval azért ne aggódj, neked még van időd! :wink:

Megint jön az esti hányinger, meg a pocakfájás. Majd holnap jövök valamikor!
Vendég
 


rita!holnapra drukk!

nika! nagyon ügyes vagy, gratulálok!

mia!gyönyörű a pocid!

KépKép
dike
 
 


Brita nekünk 1,5-re van az ovi de Máté végig gyalogolja...kb fél óra alatt érünk oda.....Barni még babakocsizik de már megvettem a járgányát amivel jönni fog......nyáron le akarom tenni a babakocsit mielőtt jön a baba.......nem szeretnék testvérkocsit venni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia: Csodás a pocid:)

Nika: Itt is hatalmas gratula a fogyáshoz.

Nita: Izgi ez az időszak. :) Remélem hamarosan jössz azzal a szép teszttel.

Pedi: Igen valóban irni nem sok időm van. Állandó rohanásban vagyok. Jól vagyok a hasam puffad és néha szurkál. Akkor lepihenek és utána jó. Kiskönyvem megvan vérétel vizelet kész. Ekg kell csak. A jövő héten akarok menni dokihoz azaz menni is kell abban maradtunk. Holnap hivom melyik nap a jó nekem a péntek lenne a megfelelő.
De jó ti nagyon a finisben vagytok már.)

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Csucsu ha reggel semmi veszek tesztet ezt most eldöntöttem.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

köszönjük a kedves gyógyító puszikat, most már talán kezdenek hatni. Szerencsére nem volt újabb hányás és hasmenés és a hőemelkedés is csak 17 óra körül indult el. Most adtam neki egy kúpot, az új antibiotikumot meg a vizébe csempésztem egy Normaflor-t.

Rita, az antibiotikumot azért kapta, mert gennyes a mandulája. Mondtam, hogy van itthon egy két és fél hónapos baba is, gondolom ez is közrejátszott abban, hogy adták a gyogyót. Amúgy én sem szeretem gyógyszerrel tömni Bencét. Életében ez a 2. alkalom, hogy szükség van rá.
Ezek a fájdalmak tényleg borzasztóak, remélem, hogy már nem kell sokáig kínlódnod miattuk. Egyébként olyanok a soraid, mint anno az enyémek, én is mindig vártam a frontokat és néztem a dátumokat. :)

Nika, annyira, de annyira büszke vagyok Rád! Nagyon ügyesen csinálod ezt a fogyit és bizony a centik (és a kg-ok is) azt mutatják, hogy az eredmény látványos. Nem csináltál magadnak fotót a kiinduláskor és most (mondjuk ugyanabban a ruciban, hogy jól látszódjon a különbség)?

Mia, nagyon helyes Lili-poci!!!!!!!!!!!!!!!!

Dike, de jó, hogy jobban vagy! Azért pihengess, nehogy visszaess!

Nita, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet Nálatok!

Pedi, én is sensitive mosóporral (a Dreft-et imádom) és ugyanilyen "babás" (Lenor) öblítővel szoktam mosni Gergő ruháit. Amikor Bence volt kicsi még külön mostam az Ő ruhácskáit, most viszont Gergőét összeteszem a mi fehér cuccainkkal. Ja és mindent alaposan kivasalok.

Kati, csak óvatosan a holnapi nappal! Rengeteg dolgot akarsz egyszerre elintézni, vigyázz magadra!

Bogi?????????????

Beze????????????

Mona???????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag! Nagyon sajnálom a rossz éjszakát! Remélem, mostanra jobban van Bencus és Gergő pedig nem kapta el! Jobb éjszakát Nektek!

Niiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Hatalmas gratula! TE, ezek nagyon szuper eredmények, azt hiszem, mi már nem is kellünk a lelkesítésben, hisz most már itt lesznek Neked a számok! :wink:

Csucsu! Jaj, de örülök, ezek nagyon izgi dolgok, nálam is voltak, én is sokat pihentem, és itt vagyunk! :D Gyere majd kicsit gyakrabban, ha tudsz, és tessék mindig beszámolni Magadról/Magatokról! Szabina jól van? Mikor mondjátok el neki?

Mia! De cuki képek, nagyon szép a pocid!

Rita! Nem irigyellek! Bátor vagy az autózás miatt, de persze azt is megértem, hogy ezt gyalog ilyen állapotban nem lehetne megtenni. Sajnos nálunk is ez van. Az oviba szinte minden gyereket kocsival visznek, és mégis mindenki panaszkodik, hogy nem tud megélni. Hát, én azt mondom, akinek van pénze tankolni a mai világban, annak még nincsenek komoly anyagi problémái. A városban is alig találni parkolót, pedig rengeteg van, csak éppen mind foglalt! :evil:

Nita! Én azért megértelek a szeptemberrel kapcsolatban, egyszer már végig csináltál nagy pocival egy nyarat, szerintem is jó lesz az a tesó Karira! :wink:

Dike! Örülök, hogy jobban vagy, és jól sikerült a tegnapi nap!

Bogárkám, bízom benne, hogy jobb hétvégéd volt mint a múltkori, várlak holnap!
Kati! Kitartást a vv-hez és jó vásárlást, Mekit ki ne hagyd! :lol:

Egész du-án semmit tettem, annyira jó volt. Néztem a korcsolyagálát, majd egy filmet. Gyerekem iszonyú mód be van pörögve!
Jó éjt Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


csillag: örülök, hogy jobban vagytok. szuper, hogy holnap anyukád tud segíteni. sajnos a holnapi nap muszáj, nem kívánságműsor. vagyis választhatom még azt, hogy huszadika körül hazajövünk bogival és vele indulunk el ezeket elintézni, amikor az influenza szezon a csúcson lesz, mivel a bankot 28-ig kell intéznünk, különben bent ragadhat a maradék pénzünk, ami azért fájna... :? :? :?

pedi: mekit meglátom még holnap. bevallom, hallani sem bírok semmilyen kajáról! bogi olyan szerencsétlen helyre feküdt, hogy örülök ha bármennyi kaja lemegy és nem kukucskál vissza.
de közérzetileg tök jól vagyok.
jól tetted, hogy pihentél ma.

rita: nekem is csillag sorai jutnak eszembe! kitartást kívánok. eddig is egy hős voltál!
nekem is muszáj autóba ülnöm. de nekem elég hosszú lábaim vannak és elég messze van a kormánytól a pocakom. de holnap is zsolti visz. egyedül már messzebbre nem mehetek. majd szerdán megyek nst-re anyósommal, de én vezetek.

én is megyek zuhi és fekszek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csajok!!! ha orgazmus után bekeményedik a méhem, azaz az egész alhasam az gáz? utána elmúlik 1-2 perc alatt?

KépKép
dike
 
 


Kati, sajnálom, hogy nem tudsz rendesen enni... :?
Nagyon vigyázz Magatokra holnap!

Dike, nem gáz, ez természetes. Később még félelmetesebb lesz a dolog, mert ilyenkor kirajzolódhat az ahogy a baba fekszik... (mármint látni, hogy épp merre van a popója) :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike: megerősítésképpen írom, hogy nem gáz, de nekem a dokim azt mondta, ha nem múlik hamar, vagy fájdalmas a keményedés, akkor nem kell erőltetni a dolgot! :wink: :wink: :wink:

csillag: köszönöm, próbálok vigyázni!

most tényleg megyek, már lezuhanyoztam.
jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi amit az autókkal kapcsolatban leírtál mintha a számból vetted volna ki a szót!!!!!!!

baba dolog:köszi hogy megértesz:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag kezdő fotó van de most még nem annyira látványos a különbség :) majd két hónap múlva amikor már össz 10 körül lent lesz akkor már látszani is fog :):)

mivel nekem nincs autóm az én gyerekem nem lesz lusti :):):) mint írtam 86 vagy mennyi lépcső van fel ,le meg utána egy kis 2 pesrces szakasz de mondjuk mamához kb 20 perc séta :) azt is mindig gyalog teszzük meg :) lehetne busszal is de ennyi séta kell :)

nika70
Salgótarján
 
 


na csajok most már nekem is van blogom!!!!!!!!!!!!
hála egy nagyon rendes anyukának a megcsinálta nekem meseszépre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://hargitai007.blogspot.com/

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi
Egyetértek. Autót fenntartani manapság nem két fillér. De nekem fontos a környezetem is, ha nem muszály nem szennyezem. De most másképp nem megy. Egyébként télen amúgy is sokat eszik az autó, úgyhogy veszteséges a dolog.

Csillagvirág
Értem, reméljük hamar gyógyul majd.
Nekem két szimpi dátumom van, a 2. És ez érdekes mert ugyanúgy hidegfront és szél lesz, mint Reginél, május 2-án. Meg az 5. Ugye, 02.05 lenne a dátum. Regi pedig 05.02-én született. Érdekes lenne.
Vendég
 


jó reggelt!

este megint sikerült mindent kitennem. brrrrrr! ez tuti azért van, mert az elején nem volt semmi bajom.
de eldöntöttem, hogy ezt a két hetet fél lában is!
egyébként viszonylag jól aludtam. kétszer pisi, majd kicsi agyalás, hogy csak egy cumisüvegünk van és ma veszek majd még egyet, mert lehet nem is fogja szeretni. különben aventes poharak vannak a mellszívóval.

szép napot mindnekinek, mi lassan elindulunk. amint apába sikerül egy kis életet vernem... :? :? :?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!

nah eltelt a hétvége is!
Apósnak nagyon jól esett a totra,ugy vigyorgott mint egy kisgyerek mikor meglátta,főleg ,hogy szivatásból kapott rá 60 db gyertyát is :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
De tény nagyon tetszett neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És az ize is nagyon fini lett!!!!!!!!Majd rakok fel képet mert sogorék gépével csináltunk mindent!!!!!!

Nekem tegnap nagyon rossz napom volt,délutántól valamiért bsirógörcs jött rám,és éjfélig ez ment.....nagyon rosszul viseltem.......
Ráadásul férjem exe azt terjeszti ahol lakott párom ,hogy terhes vagyok,ugyhogy ez is pont a legjobbkor jött!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!
szerintetek mit csináljak?????piri igazából nincs egy nagyon halvány éppen hogy látni valami szines cuccot........
vegyek tesztet délután????????? :roll:
Lanyus várjuk a képeket:):)
a párod exével meg ne törődj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok...
Olvaslak titeket itt sunyiba :oops: nagyon pörögös ez a topic és milyen édes a csapat :wink: na és van is ismerős is :wink: szóval remélem nem zártok ki :D

Nita: Én csak lesek :D 3 baba ????? na haljam csak Én is mi van itt?????? :D :D Mikor jöhet????

Kati: Szia itt is :D

Lanyusom: várom itt is a képeket :D

Mia: cukika a pocakod :D jó nagy szép gömbölyű :D

Nika: 3.5 kg nem semmi büszke is lehetsz magadra...Mit csinálsz és mit eszel??? Hátha Én is bele vágok :D

Többieknek nagy ölelés, és remélem nem gond, hogy írtam és kukucskálok :D
csip-csip18
 
 


szia csip!!!!!!!!
nyugodtan gyere ide is!!!!!!!!!!!!!!!
nem tudom mi van egyenlőre mintha barnázgatnék............ :roll:
ma kell/ene megjönnie......de semmi komoly........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hmmmm akkor nem tudom mi lezs :roll:
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Nita, szerintem várj még holnapig a teszteléssel. Addigra úgyis eldől, hogy beindul-e piri anyó.

Lanyus, várom a képeket!
A Férjed exét meg nagy ívben le kell t@jni, Ha ekkora b@nkó, az az ő intelligencia szintjét mutatja, ne alacsonyodj le hozzá...

Rita, hogy vagy? Milyen éjszakád volt?

Nálunk az éjszaka jól telt, viszont reggel megint 38,2 fok volt Bence láza. Délelőtt pedig 4x ment a hasa. Pelenkát kellett ráadnom, mert annyira hirtelen jön neki, hogy esély sincs odaérni a bilihez. Most alszik, de már éreztem a buksiján. hogy megint megy felfelé a hője.

Gergő felébredt, majd még jövök.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nita! druukkk!

Lanyus! ex nőt leszarni, bunkóó!képek jöhetnek!

csillag! sok gyógypuszi Bencének!

Kati! én sok helyen olvastam h a végén megint hánynak a kismamák! sajnálom!

csipp! sziaaa:)

KépKép
dike
 
 


sziasztok mindenki!!!!

mi ez a pangás???? nem vagyok itthon és ez van???? dádádádádádáddá mindenkinek!!!!!!!

megjártuk kecskemétet. reggel 1,5 óra ücsörgés a vérvételen, majd elintéztünk mindent és 2-re haza is értünk. vettem még egy cumisüveget boginak.

dike: gratulálok a félidőhöz!!!!!! juhééééééééé!!!!! sajnos megint érzem a hányingert. :(

lanyus: nagyon örülök, hogy szülinap jól sikerült. mi múlt hétvégén még annyival rontottuk a 30 éves barátunk helyzetét, hogy ezt a nem elfújható gyertyát tettük a tortára, 30-at. :twisted: :twisted: :twisted:
exeket lelőni, nem foglalkozni velük!!! te ennél erősebb vagy!!!
remélem ma minden oké lesz a dokinál.

csillag: sajnálom bencust!!! nem viszed el a saját dokitokhoz? ez elé durva. sztem is az antibiotikumtól megy a hasa. gyógypuszik!

nita: holnapig várj, aztán hajrá!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++ fiúk???

csip: helló itt!!!

pedi: mikor is mész nst-re?

mona, selyem, beze, brira(reméljük ő szülni van :lol: ), mia, nika????

betti és zsuzsi is nagyon régen voltatok!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Ma jól elhúzodott a délelötti programom, úgyhogy fél 1-re értem haza, illetve a faluba, így Regit is hazahoztam ebéd után. Most szunyál. 9-re mentem NST-re, aztán át a terhesgondozóba a dokimhoz, ott rengetegen voltak, így is soron kívül bejutottam, de vártam kb 40 percet. Aztán még az NST-n mondta a szülésznő, hogy kell apás csomag, a szülésre (ha apásat akarunk :)). Néztünk nagyot, mert eddig adtak a kórházban. Úgyhogy még elszaladtam a Wolf-oshoz is, végül is nem drága, de még időben szóltak. Aztán egy gyors bevásárlás a Rossmannban, meg a Lidl-ben és, 12.15-kor sikerült elindulnom Győrből.
NST-m 9-es lett. Csütörtökön megyek legközelebb, 7 órakor kezdek NST, aztán UH+Flowmetria, és ASK. Így sajna lemaradok a farsangról, de apa elmegy majd Regivel.

Csillagvirág
Pocsék éjszakám volt, 4 és fél órát aludtam. Éjféltől, hajnali 4-ig úgy ahogy, csak néhány görcs volt. De aztán a gyomorégéstől alig tudtam visszaaludni, és 6.30-kor meg már keltem is.

Dike
Gratulálok a középidőhöz.

Kati
Nem szülök még. A dokim szerintem a hétvégére tippel, mert azt mondta még hétfőn is megvizsgál, vagy NST, ha addig meg nem szülök.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?