Csillag! Nagyon sajnálom a rossz éjszakát! Remélem, mostanra jobban van Bencus és Gergő pedig nem kapta el! Jobb éjszakát Nektek!
Niiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Hatalmas gratula! TE, ezek nagyon szuper eredmények, azt hiszem, mi már nem is kellünk a lelkesítésben, hisz most már itt lesznek Neked a számok!
Csucsu! Jaj, de örülök, ezek nagyon izgi dolgok, nálam is voltak, én is sokat pihentem, és itt vagyunk!
Gyere majd kicsit gyakrabban, ha tudsz, és tessék mindig beszámolni Magadról/Magatokról! Szabina jól van? Mikor mondjátok el neki?
Mia! De cuki képek, nagyon szép a pocid!
Rita! Nem irigyellek! Bátor vagy az autózás miatt, de persze azt is megértem, hogy ezt gyalog ilyen állapotban nem lehetne megtenni. Sajnos nálunk is ez van. Az oviba szinte minden gyereket kocsival visznek, és mégis mindenki panaszkodik, hogy nem tud megélni. Hát, én azt mondom, akinek van pénze tankolni a mai világban, annak még nincsenek komoly anyagi problémái. A városban is alig találni parkolót, pedig rengeteg van, csak éppen mind foglalt!
Nita! Én azért megértelek a szeptemberrel kapcsolatban, egyszer már végig csináltál nagy pocival egy nyarat, szerintem is jó lesz az a tesó Karira!
Dike! Örülök, hogy jobban vagy, és jól sikerült a tegnapi nap!
Bogárkám, bízom benne, hogy jobb hétvégéd volt mint a múltkori, várlak holnap!
Kati! Kitartást a vv-hez és jó vásárlást, Mekit ki ne hagyd!
Egész du-án semmit tettem, annyira jó volt. Néztem a korcsolyagálát, majd egy filmet. Gyerekem iszonyú mód be van pörögve!
Jó éjt Nektek!