Új privát üzeneted érkezett!

mia: szuper-szuper, hogy lilike tetszik mindenkinek!
jót nevettem apátokon és tomikán is!
te 84-es vagy???? :shock: :shock: :shock: te is hamar belecsaptál az életbe! olyan jó lehet, hogy már ekkora nagyfiad van!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia tetezsik a Lilien név is:):)
Tomi milyen édes hogy szörnyellának nézett:):):):):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati:igen-igen,jó hogy 26évesen van már egy 4éves nagy fiam! :wink:

Nita:ugye milyen édes? :lol: hozta ide a 101 kiskutyás mesekönyvét és ott is megkeresett engem,azaz szörnyellát :lol: :lol: :lol: én akkorát röhögtem rajta :lol:
Nálatok Máté minek akar beöltözni?és mikor lesz farsang?
Vendég
 

 
 

Nika, Nita, Mia, köszi az info-t a dokival kapcsolatban. Végül is elvittem az ügyeletre, mert délben 38 fok volt a láza, adtam neki lázcsillapítót, lefeküdt aludni és ezalatt nehogy lefelé ment volna a hője, inkább még magasabb lett. Mikor kiszállt az ágyból (2-kor) éreztem, hogy tűzforró, megmértem neki és 39,1 volt. Úgyhogy azonnal öltöztettem és vittem orvoshoz. Nem mertem volna így nekiindulni a délutánnak és az estének, hogy nincs segítségem aki vigyázni tudna Gergőre, ha mégis rosszabbul lenne Bencus.
Egyébként jó, hogy elmentünk, mert kapott antibigyót. Azt mondta az orvos, hogy a mandulái gennyesek és kell a gyógyszer.

Azért voltam ennyire tanácstalan a dokival kapcsolatban, mert szerencsére eddig alig volt beteg Bence. Antibiotikumot is csak egyszer kapott kb egy éve. (na, de majd szeptembertől Ő is ovis lesz és akkor gondolom beindul a betegség-hadjárat...)

Mia, Tomi beszólása nem semmi!
Az jó, ha Mindkettőtöknek a Lilien név tetszik, akkor nincs is min tovább gondolkodni! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


most megyek eszek egy kis bablevest :D

Hú eszembe jutott valami,a bablevessel kapcsolatban :lol: hogy apa mit mondott régen:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Virág:gyógyuljon meg hamar a kis beteg,millió gyógypuszi neki!
Igen,mióta Tomi ovis,azóta minden hónapban 2hét ovi,1hét itthon :roll: de 2hete volt beteg,múlthéten volt 1hetet oviban,most megint folyik az orra :twisted: :roll: lehet,hogy hétfőn megint doki :!:
Vendég
 


Mia én is nevettem volna:):)

Máté ovijába még nem tűzték ki a konkrét időpontot........
nem tudom Máté be akar e öltözni...még van idelye eldönteni....

Virág szeptembertől akkor tegyél félre külön amit gyógyszerekre fogsz költeni...nekünk legalább is így volt az első év.......
de mr sokkal jobb.takonkór és társai miatt idén még nem is hiányzott.....csak a bari himlő miatt.....

jól tetted hogy Bencét dokihoz vitted...ilyen esetbe én is elvittem volna......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Virág mielőbbi gyógyulást kívánok Bencusnak! A gyógypuszik repülnek! :)
Remélem jobban van már!

Dike Te hogy vagy?

Pedi remélem jól bírod az utazást. Sokat gondoltam Rád ma!

Én ma rakott kelkápit csináltam! Szerintem még holnapra is marad belőle!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona, és te, hogy vagy?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hmmmm Mona fini étel van nálatok is:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mia: köszi de a nevem mellett a születésem éve van :shock: :shock: :shock: :shock: de jó érzés hogy csak 28 körülinek néztél :) annyira jóóóóóóó most szereztél nekem egy jó napot :)
nálunk is úgy néz ki hogy 11-én lesz a farsang bár most beteg az egyik ovónéni :(
cowboy lesz mint tavaly mert nincs most jobb ötletem meg pénzem sem a megvalósításra :)

Tomika nagyon édes :) milyen jó humora van :):):):)

csillag: jó hogy elmentél a dokihoz.hamar meg fog gyógyulni :) a nurofennel már mi is jártunk úgy hogy nem ment le tőle a láza hanem még több lett.rájöttem miért.Gergő ugye az átlag 3-4 éveseknél nagyobb 18 kg ezért rá már nem érvényesek az adatok amit 3 éveseknek kell adni.amióta felemeltem neki 5 ml-ről az adagot 7,5 ml-re azóta szépen leviszi neki a lázát. ha tudod Bence hány kg számold ki rá van írva a dobozra.lehet neki is nagyobb adag kellene már.
Tavaly ovit mi is igy jártuk egy hét ovi egy hét otthon.aztán tavasszal elkezdtem adni neki a multivitamint és szeptember óta most volt másodszor itthon egy hetet. szóval érnek valamit ezek a fránya vitaminok.

nika70
Salgótarján
 
 


Kati, köszönöm már jobban vagyok! Szerencsére ma már nem köhögtem annyit, orrfolyás is javulóban van!
És Ti hogy vagytok? Jósló fájás??? Olyan jó neked, pár hét és a kezedben tarthatod a Pici Bogi Babát :) Te is nemrég hoztad a pozi tesztet.

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: köszi, jól vagyunk. vagyis nem fáj semmim, de olyan vagyok, mint a mosott f.s. nem tudom miért, ma alig csináltam valamit, vagyis csak főztem. jóslóval reggel óta nem találkoztam.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pihenj sokat, lehet, hogy benned is lappang valami!Vigyázz magadra!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


igen, én is erre gondolok, mert kezeim lábaim is nehezek. most tömöm a c-vitamint, iszom a gyümi teát.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, erezted a foldrengest??

Dike, Te?

Virag, jobbulast Bencusnak! Remelem gyorsan gyogyul!
Vendég
 


szia bogi!!! hol volt földrengés????
mi volt ma?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi hol volt földrengés?
csajok elvileg holnap kell megjönnie........... :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillagvirág
Gondolom ezért is rövidebb a szülés, mert előtte már „dolgozunk” vele rendesen. Biztos ki vagyok már nyílva, a nyákdugó egy része is távozott már a héten. Na, majdcsak elindul Zalán amikor kel. De már annyira nehéz a pocim, utálok aludni.
Jobbulást Bencusnak! Bár tőlem nem kérdezted, de ha nem gond én is válaszolok. Regit nem szoktam egyből orvoshoz vinni, ha lázas, ill. az ovi, igazolás miatt muszály, de előtte ha nem túl magas a láza, akkor nem vittem orvoshoz. Itt egyébként is csak lázcsillapító és calcimusc, szóval ha az utóbbi van itthon, akkor azzal gyógyul is szépen. Antibiót nekünk ez a doktornő még nem adott, mióta itt lakunk. Előzőleg meg nem volt nagyon beteg, amíg anyatejes volt.
Nem törvényszerű, hogy beteges, lesz, ha ovis lesz. Reginek a szalmonellán kívül, amit anyósoméknál, vagy anyuéknál kapott, nem nagyon volt beteg.

Kati
Én is leálltam a dupla C vitaminnal, és visszatért a torokfájásom, úgyhogy kezdhetem újra a kúrát.
Ma én sem főztem, aztán végül a mekiben kötöttünk ki, mert az esett útba. Most a tegnapi maradékot fogom enni, meg egy kis almát.
Jól bevásároltunk, apának meg Reginek kaját, amíg nem leszek.

Mia
Nekem a Luca, és a Lili is tetszik. Szerintem mindegyik nagyon jó.

Csajok, mi ez a földrengés. Én éreztem valamit, arra ébredtem, hogy recseg a nád szék, és ring az ágy. Most egy fél órája, Regi pedig mélyen aludt.
Vendég
 


Elolvastam a cikket a földrengésről, pontosan háromnegyed 7-kor éreztem én is.
Hát, b...kulcs, azthittem már hülye vagyok vagy mi. Erre felé nem szokott mozogni a föld. Bár a Kulcson történt löszfal omlás után már itt sem bízhatunk semmiben. Ha egyszer megindul, megy minden.
Vendég
 


rita: ez durva ez a rengés! szupi napotok lehetett, bár sztem te már nem élvezted annyira. én főztem ma. de holnap nem fogok.

az előbb amikor leültünk zsoltival vacsizni, megkérdezte, hogy bol van bogi. ilyenkor mindig keresek neki egy csontját és azt megtapizza. most nem kerestem, mégis találtam. mostanában már meglepődök, hogy mindenhol ott van.
én ANNYIRA szeretném már, ha kint lenne. mára eljutottam oda, hogy nem szeretem már ezt az állapotot. :cry: :cry: :cry:
remélem most senki nem mondja, hogy fúúúúúúúúúúj!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ja! csillag eszembe jutottál ma és az elmúlt napokban többször is. elkezdődtek a telefonok, üzenetek: egyben vagytok még? mikor szülsz már stb... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
olyan emberektől, akikkel max köszönünk a hétköznapokban.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


figyeljetek a facebookon ez terjed:

"Ez ugye megint vicc?Facebook gyöngyszem: "Egész Magyarország területéről érkeznek a hírek a földrengéssel kapcsolatban. Rendőrségi információk közül tudtuk meg, hogy Nyugat-Szlovákia területére egy 242 nm2 nagyságú meteor csapódott be. A friss források szerint további becsapódások várhatók Székesfehérvár, Tatabánya, Komárom területén."

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: sztem ez újabb hatalmas iq bajnokok agyszüleménye!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita ugye ez csak vicc???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona szerintem az mert ha igaz volna akkor pl nem a vv menne a tv-be!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bencusom köszöni szépen a sok-sok gyógypuszit! Mikor hazajöttünk a dokitól beadtam neki az antibiotikumot meg egy másikféle kúpot (valamilyen gyógyszertári kutyulmány, ezt adta a gyógyszerész, de használt! És ez a lényeg.) Utána lefeküdt egy kicsit a TV elé, betakarózott és nézte a meséket. Majd egyszer csak felpattant, hogy mehetünk játszani. Szerencsére teljesen lement a láza. Mostantól szedjük a gyógyszert és remélem, hogy holnap már nem lesz magas a hője.

Nika, köszi a tanácsot a Nurofennel kapcsolatban. Nálunk ilyen gond még biztos, hogy nincs, mert Bence elég cingár gyerkőc, nincs 15 kg. 8) De innentől majd erre is figyelek.

Rita, a mi gyerekorvosunk sem szokott antibiotikumot adni. Egyszer volt rá szükség, de akkor már 5. napja volt egyfolytában lázas Bence és a légcsőhurut kezdett lehúzódni a tüdejére. Ha nem kapott volna gyógyszert, valószínűleg tüdőgyulladás lett volna a dologból.
A földrengést én nem éreztem. :shock: Ha 3/4 7-kor volt, akkor pont Gergőt fürdettem.

Mona, örülök, hogy jobban vagy egy kicsit. Ugye azért pihenni is tudsz most, hogy már otthon vagy?

Kati, tömd csak azt a C vitamint, nehogy most meg Te dőlj ki a sorból.

Nita, kíváncsi leszek, hogy Bence mennyire lesz beteges majd az oviban. Mindenesetre jól fog jönni, hogy még itthon leszek Gergővel és nem kell dolgoznom...
Az már nehezebb falat lesz, amikor Gergőci megy majd oviba. AZ én sulim ugyanis olyan, hogy nem engedi, hogy otthon maradjanak a tanárok ha beteg a gyerekük. Volt egy kolléganőm, akinek erre levélben hívták fel a figyelmét, hogy amennyiben szeretne továbbra is itt dolgozni, akkor szerezzen gyerekfelügyeletet arra az időre, amikor betegek a gyerekei. :x

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


na az ilyen munkahely az undorító amelyik ilyet csinál Virág!!!!!!!!!!!!!! :oops: :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: ez ismerős! amíg itt a suliban dolgoztam, volt ilyen a kolléganőmékkel is. most ahol dolgozok, ott pedig pláne nem fogják tolerálni, mert a szülők kemény pénzeket fizetnek és egy picike gyerek nehezen fogad el egy újabb pedagógust. és erre "harapnak" a szülők és a főnököm is. szóval én is csak anyósra tudok majd támaszkodni. még szerencse, hogy legalább rá tudok!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Undorító vagy sem az, amit a sulink csinál, örülök annak, hogy van hol dolgoznom... mellette pedig reménykedem abban, hogy Anyukám továbbra is tud majd segíteni nekünk, ha betegek lesznek a gyerekek.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nita: igen, szomorú, hogy ilyenek a munkahelyek és erre vállaljon az ember gyereket?!

csillag: nagyon örülök, hogy bencuska hipp-hopp túl lett a lázon.
gergőcit is vitted magaddal délután?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: ezt én is írhattam volna... :wink: és még szeretem is, amit csinálok! és ez is ritka a mai világban!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


én elköszönök, mert nem kényelmes itt feküdnöm, mert mióta lezuhanyoztam, boginak annyi dolga van, hogy meg sem áll! :lol: :lol: :lol:

jó éjt mindenkinek!


pedi, remélem haza értetek szerencsésen!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virág, semmit nem csináltam, mióta itthon vagyok, csak pihentem, a takarítást is csak húzom...de holnap már neki állok, minden nap egy kicsit!
Örülök, hogy Bencus máris jobban van!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati igazad van és Virág neked is.......
nekünk semmi segítségünk nincs ...szüleim dolgoznak még meg hát nem is itt laknak....anyósom meg..........inkább nem írok semmit...tudjátok a szitut!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati
De élveztem a vásárlást. Végre nem egyedül kellett vásárolnom, és pénzt költenem. Csak raktam a kosárba ami kell, hamar végeztünk. Meg így a párom is jobban tudja mit akar venni, nem nekem kell kitalálni.

Szerintem is valami pihent agyu ír ilyeneket. A cikk világosan közli az epicentrumot, földrengés Oroszlány környékéről, és kész. Csak itt is lehetet nagyon minimálisan érzékelni.

Mi még tévéztünk, ilyenkor szombaton meg van engedve Reginek is, hogy tovább fentmaradjon. És hát délután 7-ig aludtunk.
Story 4-en néztünk a Nora Roberts-es filmet, nagyon jók. Reginek is tetszett, mert volt benne egy kislány.

Most már megyünk aludni.

Jó éjt!
Vendég
 


most volt a híradóban hogy Oroszlánynál volt egy 4,8-as erősségű földrengés amit még pesten is éreztek :( itt semmi nem jött le nem remegett a föld.

csillag: Gergő is csak addig volt kis esetlen amíg lázas volt.Ahogy lement a láza mintha nem is lenne beteg :) szuperek a gyerkőcök ők nem hagyják el magukat mint mi felnőttek.Tiszetlet a kivételnek :)15 kg-nál már nézd meg azért számold ki mert annyi kg-ra már lehet hogy a nagyobb adag kell.majd megnézem.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csillag! Sajnálom, hogy Bencus lebetegedett, soksok gyógypuszi neki! Igen, én is azt mondom, hogy örüljünk, hogy van hol dolgozni, de azért Katinak is igaza van, hogy erre a "hozzáállásra" szüljön az ember gyereket?! Na, ez az elképesztő!

Kati! Ezt a mai ebédet egytől egyig Te csináltad? Úgy értem, hogy az aranygaluskát Te dagasztottad, meg minden? Mert akkor durván sokat csináltál!!! Nemhogy semmit! A telókkal próbálj meg nem foglalkozni. Az enyém már most minden du-án le van némítva!

Mia! Lilien nagyon szép, örülök, hogy nem kell tovább gondolkodnotok!

Rita! Sajnálom, hogy ennyire nehéz a vége. Én is úgy érzem Veled kapcsolatban, hogy igazságtalan lenne a túlhordás! De én mára tippeltem, hogy szülni fogsz! Szóval, "Zalán" baba gyere ki, várnak a babanetes csajok ideki!!!

Lányok! Köszönöm szépen, hogy ennyien gondoltatok rám ma, nagyon jól esett, ahogy olvastam a sorokat!
Nagyon jól viseltem az utat, persze a jóslók ma is jöttek-mentek, de már nem parázok tőlük annyira, mint eddig. A babuci nagyon édes volt, majd teszek róla képet. Megkaptuk a játszószőnyeget, majd arról is teszek képet. És hoztunk tőlük is egy szatyor ruhát! :lol: Most már igazán el vagyunk látva.
Nem tudtam előbb jönni, mert amíg ott voltunk, csörögtek a barátaink, hogy este átjönnének, és nemrég mentek el.

Most már megyek én is aludni, azért összességében hosszú volt a mai nap.
Jó éjt Mindenkinek! Kivétel Ritának, mert neki vajúdással telit kívánok! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


B@sszus Bence telehányta az ágyát meg mellette a szőnyeget... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Takarítottam, megitattam vízzel és most alszik Szegénykém. Édes Drága Jó Istenem, csak Gergő ne kapja el ezt a betegséget... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Megy a mosógép, én meg sírok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jaj, Csillag! Nagyon sajnálom, ez szörnyű lehetett! Remélem, hogy azért az éjszakátok nem volt rossz.
Amúgy akartam Neked írni, hogy ahol tegnap voltunk babát látogatni, ott november 5-i a baba, és már a 68-as ruhákat hordják, úgy, hogy már az is éppen jó. Hihetetlen, hogy ilyen ütemben nőnek. És képzeljétek, annyira jó kisbaba. Alszik, felébred, kicsit nézelődik, eszik, aztán megint egy kicsi nézelődés, majd anya beteszi az ágyába, és van még egy kis nyüszögés(van, hogy csak 2perc, van, hogy 10perc, de tényleg nem sírás, csak ilyen kis nyüszögés) és már alszik is. Mondjuk annyi, hogy egy huzamban egy órákat szokott aludni, és egy nap csak egyszer alszik egy nagyobbat. De, egy ilyen gyereket én is borítékolnék most azonnal.

Mona! Úgy örülök, hogy jobban vagy! Meg annak is, hogy végre lesz időd beosztani a mindennapjaidat és abba a pihenés is belefér majd. A köldök körüli furi érzés nálam is volt anno. ez igazából amiatt van, hogy folyamatosan nő és feszül a pocak, ezzel együtt a köldök is változik.

Kati! Neked akartam még írni, hogy ne érezd magad rosszul attól, hogy már "unod" ezt az állapotot. Hisz, ha jól belegondolsz, azért lassan 8hónapja más állapotban vagyunk. Bár nekünk a pocakunk később kezdett látszódni, de azért voltak rosszullétek, majd a folyamatos vizsgálatok miatti idegeskedés, hogy minden rendben van-e, és most meg az "itt fáj, ott fáj", és "nem tudok csinálni a pocakomtól semmit". Néha én is mondom Zolinak, hogy bizony szívesen visszatérnék már a régi testemhez. :oops: Szerintem ez is teljesen természetes. Ennek ellenére imádom, amikor mozog, és majd kirúgja az oldalamat, és most már abban is biztos vagyok, hogy meg fogja várni az idejét. Nem idegeskedek a korai érkezéstől, valahogy végre megjött a pozitivizmusom ebben a témában is. :D
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Virág:remélem jobban van Bencus,és nem hányt azóta :!: Szegényke :!:

Este néztem a híradóban ezt a földrengés dolgot,hát nagyon durva :shock:

Pedi:örülök,hogy jól éreztétek magatokat és várjuk a képeket :wink:

Bogi?

Én az éjjel naggyon jól aludtam,szerintem ez annak tudható be,hogy este későn feküdtem le...
Igaz egyszer voltam fent pisilni,1.30 körül de utána meglepő módon ahogy visszafeküdtem,már aludtam is :wink: és 8.30-kor ébredtem :wink:
Vendég
 


jó reggelt!

csillag: szegény ti!!!!!!! szörnyű lehetett, de reméljük, hogy nem volt folytatás.
egyébként kb egyszerre hánytunk bencussal. én már éreztem, hogy ebéd óta nem igazán jól vagyok, de azért vacsira is ettem tejfölös krumplilevest. és szerintem a tejfölt nem csipázza a gyomrom. miután elköszöntem lefeküdtem, de éreztem, hogy nem jó és ki is jött!
utána bogika is megkönnyebbült és elaludt. addig egyébként feltűnően sokat rugdalózott.

pedi: örülök, hogy jól viselted! kíváncsi vagyok a játszóra, nagyon!!!
én is IMÁDOM amikor rúg és mozog bogi és tudom, hogy nem akar ő bántani, amikor fáj nekem, hanem már nem annyira kényelmes neki sem. és az enyém gyerek tényleg sokkal kevesebbet mozog, mint 4-5 hete. tényleg sokat alszik. ilyenkor növeszti a fenekét-ezt szoktuk apával mondani. :D
igen, én szoktam csinálni az aranygaluska tésztáját is, de kb csak 7-8 percig kell dagasztani. tényleg gyorsan magvan ez a recept, amit használok.
ma pihenek. majd ha elmegy ez a fránya köd átsétálok anyósékhoz és ott ebédelünk. remélem zsolzi addigra végez a munkával és jön ő is és együtt leszünk délután. bár tegnap itthon volt és olyan jó volt.
én is jósolgatok egyre szebben, de én is tudom, hogy még egy hetet simán bent marad bogika és akkor tényleg semmi baj nem lehet. holnap belelépek a 36. hétbe.

beze: te mikor szülted marcit? el vagy veszve! gyere, mesélj! ünneplés, bilizés, éjszakák?

mia: örülök, hogy jól aludtatok! tomi nem szokott éjszakánként kelni? mikor lesz kész a lili lak? kérünk képet!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok.

Nita: Na mizu?? Remélem nem jött meg?? Szorítok nagyon.

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


szia csucsu! hogy vagy?????? tünetek??? húúúú, már 8.hét!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita!!!! én is drukkolok!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:Tomi 3hetes korától végigalussza az éjszakákat,annyira szerencsém van vele :D :D :D
Lili lak?hááát majd egyszer ha kész lesz,kaptok képet,de egyenlőre még nem készül :roll:
Apa mindig dolgozik,én meg egyedül nembírom csinálni,így huzzuk a dolgot :!:
Vendég
 


mia: holnap megyek vérvételre kecskemétre. anyósom jön velem és utána megyünk tekkóba is, vagy szárnyas tekkóba.

pedi: te ellenanyag szűrésre mész még a héten?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Virág puszilom Bencét remélem már teljesen jól van!!!!!!!

Csucsu de ari vagy:)):)
még nem jött meg.......de olyan ha felállok mintha...de eddig semmi...

Kati köszi neked is.........
nem leszek elkeseredve ha megjön elvégre nem azonnal szeretném..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita:én is drukkolok,de izgi :wink:
Vendég
 


Kati:időben menjetek oda a vérvételre :!: akkor csaviztok holnap,tök jó :wink: mit akartok venni?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?