sziasztok csajok!
lehet, hogy most kisregény lesz, mert van időm és nincs kedvem filmet nézni. szóval vérzés elmúlt, már csak tisztasági betét kell. szinte normál menesnek felelt meg, csak az első két napon volt intenzívebb a vérzés. ha nem csinálok tesztet talán észre sem veszem az egészet. mondjuk a hasam fájt eléggé, de ez amúgy is szokott.
de mivel nincsenek véletlenek, elkezdtem szilvivel levelezni (még a női portálon volt a "banda tagunk"
) mert mostanában sok email küldött nekem, meg petrának is és rákérdeztem, sikerült neki a baba. 13 hetes kismami, lombik nélkül. valahogy gondoltam, hogy ezért ér rá mostanában. írta, h a mensmentis klinikán rakták helyre. ő is sokat vetélt előtte. szóval ezen felbuzdulva egy-két ismerősnek írtam, akik tudtam, h oda jártak és mindenki küldött emaileket azoktól, akik hatására kezdtek oda járni. na röviden rengeteg hasonló történetet ovlastam, mint az enyém, sok vetélés, hirtelen hízás, utána szinte lehetetlen fogyás. és mindenki egytől egyig 20-30 kg-mal kevesebb ma már, fél egy év odajárás után. ugyanis a pco, ami most már papíron is leírva van nekem kezeletlenül ezt okozza! vetélés után az inzulin szint nem áll helyre, ezáltal leesik az ember vércukra és ezért van farkasétvágy, meg terhesség szerű tünetek, mert a szervezet utána még sokáig nem érti, hogy hogyan szabályozza az inzulint.
az egyik doktornőhöz kaptam időpontot márc 8-ra, nem semmi, de legalább addig jön pénz az egészségszámlámra és így könnyebb lesz kifizetni a konzultációt, ami 12 ezer ft. elfogadják a máshonnan hozott eredményeket, ez régen nem így volt, de gondolom azóta már "megenyhültek" régen azzal a felkiáltással, hogy csak a saját eredményeik pontosak mindent ott kellett volna csináltatni ,ami alsó hangon 100 ezer lett volna anno. remélem ő majd talál valami megoldást arra, hogy többet ilyen vetélés ne legyen. terhesség alatt is ellenőriznek, ami megint megnyugtató. és terhesgondozással együtt az endokrinológus kerülne annyiba, mint ahova járok doki.
szóval mindig van egy következő lépés ,ami reményt ad. nekem csak a fogyáshoz adjon reményt, a természetes útoni teherbe esésről nem akarok többet hallani, jó nekem a lombik is! csak ne vetéljek és fogyjak vissza ebből a +30kg-ból legalább 29,5-öt.
daniella!
nagyon fiú neveket írtál, csak nem ilyen sejtésed van?
hajdú k-hoz mikor jöttök? ha botond nevet adsz, akkor égedelem fiad lesz, eddig csak olyan botikkal találkoztam, akik rosszak voltak, az enyém is az
köszi a spenót evésre a dícséretet, sajnos tovább is volt ,csak a fényképező géppel vettem fel és a hülye vírusírtó letiltotta, hogy hibás fájlt észlelt és nem tudtam bemásolni. pedig annyit dumált rajta, gondoltam akkor lucának is örömet szerzek és hallhatja botit dumálni. erre vírusos fájlnak érzékelte a nod, nem is küldtem volna tovább, nehogy tényleg vírus legyen.
néha ez a dackorszak kikészít. olyan ügyesen fújja az orrát, erre két napja direkt nem akarta. ugyanis megint takonykóros. tegnap visszavittem a családbarát gyerekorvoshoz és mondta, hogy felejtős legyen már ez a játszóházasdi (kalandpark) járványos időszakban, mert ott mindig visszafertőződnek. vigyem szabadlevegőre. hát oda is viszem minden nap!most gyakorlatilag dec 23 óta taknyos. ma már jobb, de megint hallom ,hogy szörcsög. gyümölcsöt nem eszik, mandarint eddig ette, most már azt sem. amúgy étvágya az nagyon durván van, szerintem egy felnőtt adagját képes megenni. spenótot imádja, amint láttátok
az a nagy műzlis ikeás tál az adagja, egyébként nekem is. simán benyomja
suzykám!
remélem jól vagytok, jelentkezhetnél. tesód meggyógyult? anyudnak a kontroll jó lett?
vasi!
smár nincs, c vitamin van,
1000 mg ilyenkor mehet, ha nem ég tőle a gyomrod! közöst etetni- itatni, növeszteni, altatni.
nagy meló ám ez! hogy döntöttél, jössz fel genetikára pestre? másik fórumról zsíby most ment h. krisztához, v doki elnézte neki a 12. hetit, down kór gyanús sajnos, de neki azt hiszem megy a pociszúrás is, mert nagyon sürgeti az idő. 2 hete van, az integrált teszt nem biztos, hogy addig visszaér. szörnyű!
grácus!
nagyon nagy változások vannak nálad, látom a képeken is. szóval a házasságod már nem helyrehozható? annyi minden után, amin keresztül mentetek, nagyon szomorú. egy kis különélés után sem változna a véleményed? a mai világban olyan trágya pasik vannak, hogy nagyon nehéz normálisat találni. csak vigyázz, hogy ne az legyen a vége, hogy esetleg a barátnők szerelmesek lesznek és az új kapcsolat lesz fontos nekik és akkor nem biztos , hogy fognak tudni veled is törődni. mert sajnos ilyen is van, aki elfelejti a barátait, ha társas kapcsolatban van. érezd jól magad, de vigyázz is magadra, veszélyes néha "odakint egyedül"
laar!
szerencse, hogy ilyen fiatal vagy, nekem már a fele sem menne annak, amit leírtál, hát az én koromban ugyen
egyébként egy nőnek a maximalizmus az ellensége. én is sokáig ilyen voltam, rend, tisztaság, stb, mivel ezt tanultam itthon, de egy gyerek mellett ez nem megy!!! mi ugye nem 8 órát dolgozunk, hanem 24-et, szóval akinek nem tetszik csinálja jobban. nem attól lesz becsületes, tisztességes ember a gyerkőceinkből, ha állandóan egy idegbeteg anyuka szedi a morzsákat utánuk, hanem attól, hogy élvezzük a velük létet és leszarjuk a morzsát.
nem könnyű, de én inkább rajzolok botival és szarok a portörlésre. van is por rendesen. de az, hogy nekem rajzol, többet ér mindennél. nekem már úgyis csak 1 évem van és utána megy oviba, addig meg legyen az enyém , amíg csak lehet minden pillanata.
lucám!
jobbulást neked, én ma adtam be magamnak az influenza elleni szurit, remélem ér is valamit. botit azért nem oltatom be, mert a pneumococcus elleni otást is kapták kötelezően és mégis tüdőgyulladás járvány van. szóval ki tudja mik vannak ebben az otóanyagban. pihi és reméljük tamás nem kapja el.
megyek olvasni, mert már unom magam magammal szemben
tényleg hosszú lettem.