Új privát üzeneted érkezett!

Laar!
Nem voltunk Halász Judit koncerten, de miért kérded? Ti voltatok? Látni véltél? :) Sajnos öcséddel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, nekem unokatesóm 16 éves és vele is komoly gondok vannak, megértem a Ti problémátokat. Pedig példás családban nőtt fel és mégis olyan haveri körbe keveredett, hogy csupa rosszat lát.. tanulni? minek azt.. megbukok félévkor? Kit érdekel... és ehhez hasonlók. Sajnálom a szüleit, mert tényleg mindent megtesznek de már nagyon nehéz. Öcséd pedig még felnőttebb, 23 évesen már lehetne esze, hogy azért nem kéne így bánni a szüleivel, akiknek tulajdonképpen mindent köszönhet. Remélem változnak a dolgok...

Etnám annyira sajnállak, hogy ez történt Veletek, de én azért még reménykedem. Képzeld láttam a Sparban megint ilyen páramérőt, viszont nem hívtalak, mert egyrészt elfelejtettem, másrészt pedig a mienkének a kültéri egysége nem jó, egy nap alatt lemerül benne az elem... mondjuk engem nem érdekel, 1500 ft-ért még egy sima egyszerű páramérőt sem találok, nem ilyet. Remélem Boti gyógyul, most már igazán lehetne újra makk egészséges :)
Puszi Nektek!

Most csak ennyire futotta, mert délig dolgoztam délután bevásárlás, egészen eddig takarítottam, most pedig még vár rám a mosogatás... Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajok...

Etnám, szívből sajnálom, ami történt... Remélem, mostmár kicsit jobban érzed magad. Én is bizakodom, hogy azért mégiscsak összejön a bébi, természetes úton.
Boti jár még sóbarlangba?

Csajok, bocsánat, hogy nem írok most többet, de remélem, később megértitek az okát.

Most puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Laar, nagyon sajnálom amin keresztül mentek de sajnos kívülállóként nem lehet megfelelő tanácsot adni. Az amit te tanácsoltál anyukádnak az nem rossz, mert én is így szabályoztam a lányaimat amikor már kezdtek elfajulni a dolgok. Kaptak egy-egy tízest és a telefonjukban kártya volt amit én töltöttem két havonta 2500-al. Valahogy a szüleidnek kell szabályozni az elfajult dolgokat és nem neked mert te nem tudsz segíteni csak felbőszíted még jobban. Tényleg túlzás amit művel. Mindenkinek vannak gondjai de a te öcséddel kissé elszaladt a ló. A másik üggyel kapcsolatban pedig annyit tudnák írni hogy vagyunk néhányan akik keresztül mentünk ezeken a procedúrákon és tudunk segíteni csak tudni kellene hogy konkrétan mit szeretne tudni. Természetesen mindkettőjüket kivizsgálják alaposan és utána fog dönteni a doki hogy inszemináció vagy lombikkal próbálkozik. Az is lehet hogy előbb valami kezelést próbálnak ki a ff-nál ha csak nála van a gond. Ezt mindig a kezelő orvos dönti el. A vizsgálatok jó esetben egy hónap alatt készen vannak és majd az azt követő beszélgetéshez úgy készüljön az ismerőseid hogy írja fel előre a kérdéseit mert mire odaér és bemegy már mindent elfelejt. És kérdezzen bátran, a doki mindent elmond. Én a BMC-ben voltam, ott minden kedden van tájékoztató, és alaposan mindent elmondanak, utána nem sok kérdés merül fel. Ja, és vannak fórumok akár itt a babaneten is. Keresse meg azt a fórumot amely intézménybe jár és kérdezze a csajokat mert nagyon segítőkészek. Remélem tudtam segíteni.
Luca , nem semmi hogy bírod, de nemsokára én is megtudom ismét és alig várom hogy panaszkodjam nektek milyen fáradt vagyok. :wink:
Nofi, mi történt? Nagyon aggódom miattad. Basszus, remélem semmi komoly.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Kész az ebédem, már csak a krumpli fől, krumplipüré lesz és ehetünk is. Megpróbáljuk Tamást előbb lefektetni, mert bölcsiben megszokta, hogy fél 12-kor ebéd, és kb. délben már alszanak is. itthon meg nem tudom ezt tartani és ha átesik a ló túloldalára, akkor kettő előtt nem képes elaludni. Tegnap is fél kettőkor nagy nehezen bealudt, 3/4-kor már fent volt, negyed órát bírt aludni :( igaz most megint tiszta nátha, köhög, adom neki a köptetőt. De ehhez képest éjjel jól alszik, csak egyszer ébred fel.

Nofikám engem is nagyon megijesztettél, írd meg légyszi mi van! Olyan sejtelmes vagy mostanában... remélem semmi komoly, pár sorban írd le légyszi, ha publikus, ha nem akkor mailben! Puszi és vigyázz magadra!

Vasi!
Nemsokára eljön az idő, mikor hulla leszel Te is, mert a picur nem hagy nyugvást :) nem baj, ennél szebb nincs is, én már alig várom, hogy ismét terhes legyek és átéljem minden percét, a szülésről pedig nem is beszélve :) Bár aggódom is, hogy Tamás hogyan fogadja majd a tesót, mert előtte még apával sem lehet ölelkezni, mert egyszerre jön, hogy Őt is vegyük fel... iszonyat féltékeny, remélem azért változik idővel. Puszi Neked is!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok!

Nagy a pangás mostanság...

Most nekem se nagyon van mit mesélnem, max annyi, hogy a kiscsajom egyre több dolgot mondogat... a legnagyobb kedvencem, az amikor kérdezek tőle valamit és igen a válasz ő azt feleli ÜHÖM... Imádom!! :) Jah és mondja, hogy babakocsi... csak éppen a ko kimarad... :) így azt mondja babacsi... :)

Hoztam nektek egy újabb filmet. remélem, nektek is tetszik majd... Én majd halálra nevettem magam rajta. Nézzétek meg... a kismamáknak különösen ajánlom! ;)

http://ingyenfilmek.centrumnet.hu/onlin ... ll_a_vilag

Sziasztok! Puszi nektek és a babáknak, a pocakbérlőknek pedig simike!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Kedves Lányos Anyukák!
2010. novemberi kismamás topikból vagyok.
Egyedi készítésű, masnis fejpántok, igény szerinti színben és méretben!Akit érdekel, írjon nekem privit és megbeszéljük a részleteket:)
Dobok egy képet, h. miről is van szó:)
Mindenkinek Boldog babavárást illetve babázást kívánok!

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok!!
Etna
Sajnálom!! :cry: :cry:
Zsuzsa
Örülök, h. jól vagy!! Majd fizu után meglátogatlak ígérem!!! :lol:

Remélem mindenki jól van!!

Rólam:
Ma beléptem a tetováltak klubja közzé!! :lol: :lol: Lótuszvirág lett a lapockámra. Neten azt találtam róla, h. az tetováltatja magára ezt a jelet akinek az életében nagy törés volt de már túltete magát rajta és mostmár az ünneplés ideje jön!!! :) Majd ha csinálok róla képet felrakom!!

Puszilok mindenkit!!

Kép
grácus

Sziasztok!
Nem tudok sokat írni mert elvágtam tegnap az ujjam.
Petra, Etna, bocsi hogy tegnap nem jött össze a chat-elés, de nagyon el voltam foglalva, vendégeket vártam és utána meg hát itt voltak nagy örömömre. A hangszóró be volt kapcsolva, de a prittyegést nem hallottam csak ha csöngetett valaki.
Etna, mi van veletek? Jobban van már Boti? Nézegettem az új iwiw-es képeiteket tegnap, majdnem leégettem a pizzát annyira belemerültem. Annyira aranyos ez a kiscsávó, nagyon hasonlít rád. Tiszta vigyor. Jóképű srác lesz belőle az már biztos.
Petra, nagyon aranyos lehet Flóra ahogy dumcsizik. Amúgy is nagyon huncut, még ahogy dumál is... biztos megzabálnám. :lol: Kornélka hogy van? Okosodik az oviban? Még mindig nagyon szereti Flórát?
Luca, nagyon ügyesen oldod a problémákat. Az idő elteltével egyre ügyesebb vagy. Én sosem gondoltam hogy hétvégén alkalmazkodjak az óvoda által vezetett órarendhez, pedig misem egyszerűbb és utána nincsenek gondok.
Grácus, nagyon örülök hogy jöttél. Lótusz virág? ..... Hmmm..... Na, majd várom a fotót. Nem semmi vagy te csaj. Annyira kis visszafogott voltál, most már tetkód is van? Szerintem ezek a barátnők ébresztették fel benned az alvó oroszlánt. Most tanultad meg azt hogy nem kell megalázkodni senkinek sem. Csak így tovább, de óvatosan ne hogy megsérülj. Nagyon várom a fizetést. Eddig is vártam, de most hogy meglátogatsz még jobban várom. :wink:
Niki, ha ráérsz akkor írj. Mesélj miket magyaráz Ami és az új munkahely izgalmait is, meg minden mást. :D
Nofi, nehéz volt megtalálni az üzidet. Nem használom a freemailt. Csak a gmailt. Ugyanaz a cím csak nem freemail hanem gmail. De örülök hogy minden rendben. Puszika és csak így tovább.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lánykák!! :)

Arte!

Üdv. Neked is! A drukkolók közé én is beállok!! És - bár gondolom,
hogy előbb akarsz szülni mint én, - de látod még nem Vagy elkésve!
:) :)

Timi!

Remélem, hogy segít az immunerősítés a bajodon!
Jó Anyukázást kívánok! :)

Niki!

Tényleg örülök, hogy Rátok találtam, jó kis csapat Vagytok!!
Te Kislányod is nagyon Édes, a lavórós képen főleg Aranyos... :)!!
Jópofa dolog a teleházban egyedül lenni, :lol: :lol: , de legalább
nincs sok dolgod :wink: !

Laar!

Nekem is nagy gyerekeim vannak, vagyis már felnőttek, de hál' Istennek, nem volt Velük semmi baj! Igaz, hogy Lányok, és lehet hogy velük könnyebb, bár ahogy Lilikét elnézem, lehet, hogy Vele nem úszom meg .... :twisted: !

Grácus!

Tetkó: Én nemmerném, de még szerencse, mert képzeljétek el, hogy 50 évesen mennék, oszt tetováltatnék magamnak, valamit!
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy lenne olyan szép dolog, ami engem "szebbé tunna tenni"... :lol: :lol: :lol: !

Vasika!

Pusszancs a bibidre :lol: ! Azé' ha nem fáj, gyereeeeeeee!
Jó, hogy leírtad, hogy Nofival nincs baj...! Hála Istennek, már én is aggódtam!!

Rólunk!

Lilike nem éppen százas, /egészségileg :lol: / de nem lázas, nem rosszkedvű, ezért azt mondta az óvónéni, hogy vigyem, had edződjön :shock: :shock: !
Én meg viszem, mert akar is menni! Fújja az orrát, de más baja nincs! Néha köhint egyet-egyet... :? :? !
Különben semmi különös!

Puszi Mindenkinek!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Szép jó reggelt Csajok...

Nyugalom, velem minden rendben van, békésen telnek a napjaim. :-) Állást keresek, egyenlőre nem nagy sikerrel, de nem adom fel. :-)
Nevelem a kutyusomat, egész jól haladok vele... annak ellenére, hogy az ebem elég makacs, és nem adja könnyen magát. :-)
Kirándulni járok, ha valakit érdekel, majd küldök képeket, egy párat rakok fel ide is. :-)

Grácus, vakmerő vagy, én sem mernék tetováltatni... többek közt azért nem, mert mi van, ha megunom? :-) Ezért szavazok inkább a hennára, az 2-3 hétig megmarad, és utána választhatok más mintát... én magamnak csinálom, fillérekért lehet kapni a kész pasztát. :-) Majd rakj fel képet, kíváncsi vagyok a virágodra...

Nagykismami, kérlek, írd meg a mail címedet, mert neked is küldenénk sztem sok levelet... :-) Többek közt én is... :-)
Bízom benne, hogy Lilike nem lesz beteg, és ennyivel megússzátok a dolgot.

Etnám, hogy érzed magad? Jobban vagy már?

Petrám, veled mi újság? Hogy vagy?

Vasikám, azért remélem, nem nagy a seb, és tudsz írni... 1 ujjal??? :-) Istenkém, nézegetem a vonalzódat, már 9 hétnél jársz... Mennyire megy az idő... :-) Mikor mész orvoshoz?

Lucám, nagyon következetes vagy, le a kalappal...

Többiek, tessék jelentkezni!!!! Suzy, Daniella, Arte, Laar, TIMIIIIII, Kirukám...!!!!!

Na, és akkor pár kép...

Kép
A kastély

Kép
A kastély előkertje

Kép
Kacskaringós

Kép
A kastélykert tava

Kép
Mocsári ciprus

Kép
Fa-erezet

Most búcsúcsókom mindenkinek, később benézek...

nofertiri

sziasztok csajok!

na most már tuti vége a kálváriának, voltam vérvételen előző héten ugyanis 1 napig véreztem a + teszt után és el kellett mennem, akkor még 50 volt a béta hcg-m, de tudtam, hogy ez már sajnos esélytelen, mai vérvétel eredeményem 0,01 es. de ezt már nem is kellett volna mondaniuk, mert éjszaka elöntött a vér szó szerint. mivel uh-on semmit nem láttak volna, főleg ilyen bő vérzés mellett, így ha 6 nap után is vérezni fogok, akkor műszeres befelyezés. de ha ilyen ütemben vérzek, akkor szerintem előbb. de remélem ezt a részét megúszom, mert semmi kedvem az altatáshoz megint. most valamibe kapaszkodnom kell, így a lombik az, ami kb májusban mehet, ha nem lesz műszeres befejezés, mert ha lesz, akkor utána fél év pihi. most teljes tatarozást csinálok magamon, hátha segít. megint jó világos szőke leszek, szoli, torna, stb. bár a torna nem tudom, hogy fog menni, mivel gyakorlatilag hulla vagyok az elmúlt napok eseményeitől és a hasam is nem kicsit fáj, de most ez tűztem ki magam elé. nagyon unom már ezt a sok kudarcot, egyszerűen nem tudom sajnos felfogni, hogy nálam anatómia okok vannak, amitől természetes úton nem tudok terhességet spontán kihordani. de minden hónapban eljfelejtem ezt és mindig jó pofára esem. el kéne már ezt fogadni és nem abban reménykedni, hogy ha másnak sikerült ,akkor nem is fog. sajnos nekem doki kellett az első pillanattól az utolsóig. nem én vagyok ilyen egyedül, gondolom. de ugye a nagy kérdés, miért pont én? na ennyi nyavajgás mára elég belőlem!

laar!
öcséd sztorija sajnos nem egyedi ,a legtöbb fiatal most ilyen. ezt sajnos csak a szüleid tudják lezongorázni. én nem adnék neki egy fillért sem, minden forintért dolgozzon meg. akkor talán megtanulja, hogy 20 éves kora után már nem a szüleit kéne pumpolni. lehet munka mellett is tanulni, bár ő szerintem munka helyett sem tanul. én elvágnám anyukádék helyében a köldökzsinórt, ha ő felnőtt életet akar, akkor menjen albérletbe, dolgozni és tanuljon munka mellett. kis oldalbordája meg vezesse a háztartást maguk után. aztán szombat vagy vasárnap egy napot mehetnek ebédelni ,hogy tudjanak pihenni és mehet a felnőttlét. adnék neki induló tőket 1 havi albérlet pénzt, aztán viszlát kisfiam. szerintem nem tudja, hogy a csekkek havonta jönnek, a kaja meg milyen drága. hát ideje megtanulnia, hogy az élet nem habostorta. legalább is most így látom!

mennem kell csajok, mert úgy fáj a hasam, h majd besz..ok, rossz ülni. pusza mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nofi!

Húúú, de szép helyen kirándultál ...!
Azt hiszem, már van "emilem", de hogy hogy működik azt nemtom!

Etna!

Még olvasni is rossz, ami Veled történik, de reméljük, hogy hamar rendbe jössz!! Én szorítok!!!!!

Többieknek Pusziiii!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Itt vagyok ám csak még gyógyulgat az ujjam. Már elég jól van, de még nem az igazi. Mi jól vagyunk. Vasárnap kissé betojtam, már el is felejtettem hogy írtam-e. Görcsöltem és nem éreztem jól magam és ismét olyan rózsaszínes cucc jött belőlem. Hát ahogy írtam betojtam rendesen. Másnap már jobban voltam, de mivel vendégeket vártam kissé túlhajszoltam magam, oszt megint jött a nemjólét, de most hála Istennek jól vagyok. Mától leszarok mindent, és nem várok vendégeket. Ha jönnek csaj jöjjenek, kapnak ásványvizet és kávét és ha így jó akkor még jönnek, ha nem akkor pá.
Nofi, hajrá munkahely. Nagyon szorítok neked. Jövő héten megyek dokihoz, hétfőn. Csodaszép helyeken kirándulgattál. Irigyellek. Én is mennék, de most annyira xarul állunk anyagilag, hogy el sem tudjátok képzelni. Persze nem panaszkodom mert majd lesz jobb is, de most ez van. Örülök hogy írtál és remélem még írni fogsz gyakrabban is hiszen most még ráérsz. Majd lesz munkahelyed és akkor nem érsz majd rá.
Marcsi, tök jó hogy Lilike nem annyira beteg. Egy kis nátha állandóan lesz, ettől ne ijedj meg. Így fog szép lassan belerázódni a közösségbe. Köszönöm a pusszancsot a bibimre, remélem most már hamarabb fog gyógyulni. :lol:
Etna, basszus, nem is tudom mit írjak. Én ilyenkor csak megölelnélek szótlanul és nem engednélek el jó sokáig. Jól kibőgnénk magunkat és kicsit megkönnyebbülnénk. Ez olyan borzasztó..... :cry: Sajnálom. Szeretlek.... !!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etnám!
Nagyon sajnálom én is, szörnyű ami veled történik.Vérzel még?
Én amikor elvetéltem, és volt műtéti befejezés mi 3 hónap után próbálkozhattunk volna, ez a lombiknál másképp van?
Igen, talán most ha egy kicsit többet foglalkozol magaddal, akkor rendbe jössz.Én is eléggé a padlón voltam mostanában, csak a meló itthon, főzés ,háztartás,az örökös takarítás, ugrok már ha piszkot, port látok, morzsákat, már az agyamra ment ez a tisztaság mániám is, a gyerek egész nap hisztizik mindenért, lépni nem tok tőle, éjjel a tanulás, idegeskedés, h mindent megtudja tanulni, ne maradjak el semmivel....elkezdtem leépülni, meg vannak duzzadva már egy jó hete a nyirokcsomóim, nem használ semmi,alig tok nyelni, leszakadt a hátam, a derekam, fejfájás folyamatosan, kedvetlenség, türelmetlenség .Aztán pár napja visszafogom magam, elkezdtem tornázni, és máris jobb kedvem van, türelmesebb lettem, és nem ugrok minden kis porszemre...:)
Fel a fejjel, fel tudsz állni, erős csajszi vagy...és újult erővel majd neki tudtok állni a lombiknak.

pusszantok mindenkit, most mennem kell, leteszem a kicsit és nekilátok főzni...:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Halika!!!

Laar,, sajnálom hogy ennyire belelovaltad magad a takarításba. Előfordul ez nagyon sokunkkal szerintem. Mindenkinek vannak rossz időszakai. Van akinél a takarítás mániában mutatkozik, van akinél másképp, de mind kiborulunk időnként. A lényeg hogy észrevegyük és tegyünk ellene. Addig nincs baj míg észrevesszük.
Etna, Boti zabálni való ahogy beszél és egyedül eszik. Nagyon aranyos és milyen ügyes. És ne akard meggyőzni hogy a kenyér az krumpli, te ezt nem tudhatod. :lol: :lol: :lol: Imádom. Köszönöm hogy elküldted ezt a videót.
Többiek!!!! Hol vagytok??????

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nem volt olyan vészes mikor tetováltak volt pillanat mikor nagyon éreztem a tűt de elszánt voltam és bírtam. Ez az érzés semmi sem volt ahoz képest amit érezni szoktam a lelkemben!! Képet majd csinálok a hétvégén éjszakás vagyok de most ez nem nagyon megy nekem mindt akit fejbe vertek álandóan olyan érzésem van fáradt vagyok nagyon!!
Remélem mindenki jól van!!
Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok!
Gyors helyzetjelentés: nem voltam napok óta, ugyanis 39 fokos lázzal, influenzával nyomom az ágyat :( Tamás bölcsiben, eddig bírja, nem kapta el, remélem már nem is fogja. A hócipőm tele van, alig bírok nézni, úgy fájnak a szemeim... ha jobban leszek, jövök. Puszi mindenkinek, de bacimentes ;)

Kép

Kép
luca81

Luca, jobbulást. Annyira sajnálom. Vasi is megfázott, most retteghetek. Nem smárolunk tegnap óta, de tegnapelőtt még igen.... Remélem nem kapom el. Neked még egyszer jobbulást. Sok-sok folyadék és lázcsillapító, tudod.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Jó rég nem jöttem már én sem. :oops:

Etna: Nagyon sajnálom, hogy a 2 csíkos teszt után így végződött a dolog. :( Tényleg igazságtalan a sorstól, hogy van, akinek simán sikerül természetesen a baba, kihordja és megszüli, másnak pedig segítség kell. Amit a többiek írtak a méh megerősítéséről, az tényleg jó ötlet, viszont, ha mindenképp csak orvosi segítséggel foganhat meg a kistesó, akkor pedig az a te utad, a lényeg, hogy egészségesen szülessen meg, úgy mint Boti! Májusban akkor belevágtok?
Boti spenótos videója nagyon édes, ügyesen eszik önállóan!
Elefántos videó nem semmi, még én sem láttam ilyet soha, nagyon érdekes és megható volt, főleg, ahogy szülés után az anyja piszkálgatta, hogy álljon már talpra. :)

Luca: Jobbulást neked, gyógyulj meg minél előbb! Örülök, hogy a múltkor buliztatok egy jót, gondolom már rádfért! Tamás a nagyszülőkkel volt? Ők is fektették le este?

Kiru: Nagyon jól hangzik a sajtos rúd recepted, le is mentettem magamnak. Ákos mennyit beszél? Szinte mindent mondd már?

Petra: Alexánál is az Ádám és a Milán voltak a fiúneveink meg tetszett még a Botond is. Tibi az Olivért favorizálja, de az nekem nem jön be. Tetszik még a Dávid, a Péter...nem tudom. Az a baj, hogy egyik sem "szerelemnév", mint ahogy az Alexa és az Eliza pl. Ezért is mondom, hogy én tipikusan lányos anyuka vagyok. :D
A Zalán nekem is tetszik, de a párom hamar leszavazta. :roll:
Flóra nagyon ügyi, hogy belekakil már a w.c.-be. Alexának is sikerült már 2x, de ő inkább bili párti. Miminek hívja. :lol:
Te tényleg 13-14 hetesen érezted már Flórát? Hátsófali volt e méglepényed? Nekem mellsőfali volt, most még nem tudom, ezért is éreztem csak 18+1-nél először Lexit. Most 16 hetes kor körül várom majd a mocit, tesóm és barátnőm is akkor érezték először a másodikat.

Vasikám: Pihi, pihi és pihi!!!! Nem viccelünk ezekkel a rózsaszínes folyásokkal! Ujjadra gyógypuszit küldök, jobban van már? Hihetetlen, hogy lassan már 10 hetes leszel! Tüneteid vannak? Én most a 6.-10. hét között voltam nagyon rosszul, brutál hányinger egész nap!!! :twisted: :twisted: Jó, hogy már vége!!!

Marcsi: Meggyógyult már Lilike? Lexi is beteg sajnos. Volt hőemelkedése, köhög és náthás. Csináltak neki torokleoltást, találtak benne valami bacit, úgyhogy most nyomatjuk az antibiotikumot. Szegényem, olyan lelkesen veszi be a gyógyszereket, mintha valami édesség lenne! :lol:
Én is beteg voltam kicsit, de szerencsére rajtam 2 nap alatt átment a dolog múlt 7végén. Köhögtem és náthás voltam.

Grácus: Kérünk fotót a tetkódról! Régebben én is akartam csináltatni, többször is, de végül mindig betojtam az utolsó pillanatban. :lol:

Suzikám: Hogy vagytok????

Laar: Többiek már leírták a véleményüket a tesóddal kapcsolatban, talán Etna fogalmazta meg a legjobban, abból tanulna szerintem is, akkor nőne fel, ha nem kapna meg a szüleidtől mindent, hanem rájönne, hogy neki is kell tennie azért, hogy napról napra megéljen. Igazából a szüleid tudnának ezen a dolgon leginkább változtatni. Talán még nem késő.
Szegényem, te is jól kivoltál akkor az utóbbi időben, ahogy írtad. Bizony kell az embernek időnként kikapcsolódás, gyerekmentes órák stb. amikor magával tud foglalkozni, különben besokall.
Mírácska hogy áll a beszéd terén?

Nofikám: Gyönyörűszép helyen voltatok, nagyon jók a fotók! Kutyusodról dobsz képet? Hogy hívják?

Timi: Drukkolok nagyon, hogy a februári eredményed már tökéletes legyen!!!! Hogy derült ki ez a dolog? Volt valami tüneted vagy csak sima rákszűréskor? Vilcsi hogy van, miket csinál?

Csajok, kb. ennyi voltam most. Velünk minden ok, jól vagyunk. Alexa kis energiabomba, egyre többet dumál. Én kerekedek szépen, mármint a pocim, rosszullétek nincsenek már. Mocit még nem érzem, szóval ez most olyan semmilyen állapot, amikor lehet parázni, hogy minden okés-e odabent? :lol: Febr. 9-én lesz a 16 hetes vv. megkértem a dokit, hogy akkor kukkantsuk meg uh-n a babát, hátha kiderül a neme. Az még 12 nap. Lassan megy az idő.

Puszi mindenkinek, szép hétvégét kívánok!!!!

Kép

Kép
daniellla

sziasztok csajok!

lehet, hogy most kisregény lesz, mert van időm és nincs kedvem filmet nézni. szóval vérzés elmúlt, már csak tisztasági betét kell. szinte normál menesnek felelt meg, csak az első két napon volt intenzívebb a vérzés. ha nem csinálok tesztet talán észre sem veszem az egészet. mondjuk a hasam fájt eléggé, de ez amúgy is szokott.
de mivel nincsenek véletlenek, elkezdtem szilvivel levelezni (még a női portálon volt a "banda tagunk" :D ) mert mostanában sok email küldött nekem, meg petrának is és rákérdeztem, sikerült neki a baba. 13 hetes kismami, lombik nélkül. valahogy gondoltam, hogy ezért ér rá mostanában. írta, h a mensmentis klinikán rakták helyre. ő is sokat vetélt előtte. szóval ezen felbuzdulva egy-két ismerősnek írtam, akik tudtam, h oda jártak és mindenki küldött emaileket azoktól, akik hatására kezdtek oda járni. na röviden rengeteg hasonló történetet ovlastam, mint az enyém, sok vetélés, hirtelen hízás, utána szinte lehetetlen fogyás. és mindenki egytől egyig 20-30 kg-mal kevesebb ma már, fél egy év odajárás után. ugyanis a pco, ami most már papíron is leírva van nekem kezeletlenül ezt okozza! vetélés után az inzulin szint nem áll helyre, ezáltal leesik az ember vércukra és ezért van farkasétvágy, meg terhesség szerű tünetek, mert a szervezet utána még sokáig nem érti, hogy hogyan szabályozza az inzulint.

az egyik doktornőhöz kaptam időpontot márc 8-ra, nem semmi, de legalább addig jön pénz az egészségszámlámra és így könnyebb lesz kifizetni a konzultációt, ami 12 ezer ft. elfogadják a máshonnan hozott eredményeket, ez régen nem így volt, de gondolom azóta már "megenyhültek" régen azzal a felkiáltással, hogy csak a saját eredményeik pontosak mindent ott kellett volna csináltatni ,ami alsó hangon 100 ezer lett volna anno. remélem ő majd talál valami megoldást arra, hogy többet ilyen vetélés ne legyen. terhesség alatt is ellenőriznek, ami megint megnyugtató. és terhesgondozással együtt az endokrinológus kerülne annyiba, mint ahova járok doki.

szóval mindig van egy következő lépés ,ami reményt ad. nekem csak a fogyáshoz adjon reményt, a természetes útoni teherbe esésről nem akarok többet hallani, jó nekem a lombik is! csak ne vetéljek és fogyjak vissza ebből a +30kg-ból legalább 29,5-öt.

daniella!
nagyon fiú neveket írtál, csak nem ilyen sejtésed van? :D hajdú k-hoz mikor jöttök? ha botond nevet adsz, akkor égedelem fiad lesz, eddig csak olyan botikkal találkoztam, akik rosszak voltak, az enyém is az :D

köszi a spenót evésre a dícséretet, sajnos tovább is volt ,csak a fényképező géppel vettem fel és a hülye vírusírtó letiltotta, hogy hibás fájlt észlelt és nem tudtam bemásolni. pedig annyit dumált rajta, gondoltam akkor lucának is örömet szerzek és hallhatja botit dumálni. erre vírusos fájlnak érzékelte a nod, nem is küldtem volna tovább, nehogy tényleg vírus legyen.

néha ez a dackorszak kikészít. olyan ügyesen fújja az orrát, erre két napja direkt nem akarta. ugyanis megint takonykóros. tegnap visszavittem a családbarát gyerekorvoshoz és mondta, hogy felejtős legyen már ez a játszóházasdi (kalandpark) járványos időszakban, mert ott mindig visszafertőződnek. vigyem szabadlevegőre. hát oda is viszem minden nap!most gyakorlatilag dec 23 óta taknyos. ma már jobb, de megint hallom ,hogy szörcsög. gyümölcsöt nem eszik, mandarint eddig ette, most már azt sem. amúgy étvágya az nagyon durván van, szerintem egy felnőtt adagját képes megenni. spenótot imádja, amint láttátok :D az a nagy műzlis ikeás tál az adagja, egyébként nekem is. simán benyomja :shock:

suzykám!
remélem jól vagytok, jelentkezhetnél. tesód meggyógyult? anyudnak a kontroll jó lett?

vasi!
smár nincs, c vitamin van, :D 1000 mg ilyenkor mehet, ha nem ég tőle a gyomrod! közöst etetni- itatni, növeszteni, altatni. :lol: nagy meló ám ez! hogy döntöttél, jössz fel genetikára pestre? másik fórumról zsíby most ment h. krisztához, v doki elnézte neki a 12. hetit, down kór gyanús sajnos, de neki azt hiszem megy a pociszúrás is, mert nagyon sürgeti az idő. 2 hete van, az integrált teszt nem biztos, hogy addig visszaér. szörnyű!

grácus!
nagyon nagy változások vannak nálad, látom a képeken is. szóval a házasságod már nem helyrehozható? annyi minden után, amin keresztül mentetek, nagyon szomorú. egy kis különélés után sem változna a véleményed? a mai világban olyan trágya pasik vannak, hogy nagyon nehéz normálisat találni. csak vigyázz, hogy ne az legyen a vége, hogy esetleg a barátnők szerelmesek lesznek és az új kapcsolat lesz fontos nekik és akkor nem biztos , hogy fognak tudni veled is törődni. mert sajnos ilyen is van, aki elfelejti a barátait, ha társas kapcsolatban van. érezd jól magad, de vigyázz is magadra, veszélyes néha "odakint egyedül"

laar!
szerencse, hogy ilyen fiatal vagy, nekem már a fele sem menne annak, amit leírtál, hát az én koromban ugyen :D egyébként egy nőnek a maximalizmus az ellensége. én is sokáig ilyen voltam, rend, tisztaság, stb, mivel ezt tanultam itthon, de egy gyerek mellett ez nem megy!!! mi ugye nem 8 órát dolgozunk, hanem 24-et, szóval akinek nem tetszik csinálja jobban. nem attól lesz becsületes, tisztességes ember a gyerkőceinkből, ha állandóan egy idegbeteg anyuka szedi a morzsákat utánuk, hanem attól, hogy élvezzük a velük létet és leszarjuk a morzsát. :D nem könnyű, de én inkább rajzolok botival és szarok a portörlésre. van is por rendesen. de az, hogy nekem rajzol, többet ér mindennél. nekem már úgyis csak 1 évem van és utána megy oviba, addig meg legyen az enyém , amíg csak lehet minden pillanata.

lucám!
jobbulást neked, én ma adtam be magamnak az influenza elleni szurit, remélem ér is valamit. botit azért nem oltatom be, mert a pneumococcus elleni otást is kapták kötelezően és mégis tüdőgyulladás járvány van. szóval ki tudja mik vannak ebben az otóanyagban. pihi és reméljük tamás nem kapja el.

megyek olvasni, mert már unom magam magammal szemben :D tényleg hosszú lettem.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

A betegeknek jobbulást kívánok!

Etna! Sajnálom, hogy megint ez történt veled :(
Örülök hogy Szilviéknek sikerült :D

Daniella! Ákos már szinte mindent most, rendes össeztett mondatokban beszél, nagyon édes, imádom :) Lexi is beszélget már szépen?

Petra! Gratulálok a wc-zéshez :)

Csajok, most mennem kell, mindjárt hazaérnek a fiúk!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Daniella!Csodaszép a pocakod!!
Mírácska nem nagyon akar beszélni...Mondja a magáét, de nem mindig lehet érteni mit.Nála a mondat két szóból áll csak még max 3ból.Most tanulgatjuk a számokat, és a színeket, de a kéken, lilán kívül nem mond mást,a számoknál meg minden egy.Megtanulta a vizet is, uh a kakaón kívül már tud kérni vizet is:)

Etnám!
Remélem ezzel az új dokival sikerül megvalósítani a dolgokat, és hamarosan kevesebb kilóval csodaszép kismama leszel.
Tudod nálunk kandalló van így a lakást nem sima por lepi, minden takarításnál portörléssel kell kezdenem, ami nem kis meló.Még más csak felporszívóz és felmos, én mindenhonnan nyalom a port, pedig 2-3 naponta takarítok, mégis mindent vastagon lep a por, befejezem a takarítást este begyújtunk és mintha nem is takarítottam volna, na ez a bosszantó mindig.Sajnos ez a hátránya a kandallónak, de előnye h nagyon meleget ad, és nagyon szeretjük.
Sajnos vagy nem sajnos én sosem leszek, olyan h ne tudjak foglalkozni a kupival és a kosszal, porral.
Mindezt akkor teszem mikor a kicsi alszik, így semmi időt nem vesztegetek el abból, h vele lehessek, csak az én pihenésemből maximum, de majd pihenek ha már öreg leszek, és nagy lesz a gyerkőc:)

Tegnap voltam Kangoo-n nagyon szuper volt, sokkal jobb mint az aerobic nagyon élveztem...

pusszancs csajok lépek, jönnek a kicsiért, apa fát pakol, én meg megyek a padlásra a szigetelés után van mit takarítani, most kiélhetem a takarítási mániám, meg meg is utálhatom egyben mert ez a por még bök is:(

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Látom most nem nagyon aktiv a fórum megint!!

Annyira jó azt látni hogy mindenki tervezi a 2. babát, van aki már terhes is van akinek tervben van ez évebn. Én még nem is merek rá gondolni sem hogy legyen, annyira bennem vannak még az elmúlt idők amikor aggódtunk a kicsi lányunkért. Hát azért mi is akarunk, de majd ha halványulnak a régi sebek, fájdalmak. Na jó nem panaszkodom a régi időről, túl vagyunk rajta és kész!

Viszont az én kislányomról sokszor nem is hinné az ember hogy milyen pici volt , annyira rossz néha hogy kiakaszt! De azért Imádom, nem lehet rá haragudni.:)

Laar!
Én is ugy vagyok a takaritással mint te, nem birom elviselni hogy kosz vagy kupi van. De én is beláttam hogy nem megy a gyereknevelés és a takaritás, házi dolgok egyszerre, mostmár kicsit lazábban veszem. Akinek nem tetszik ha eljön hozzánk az.......(csúnyaszó):) ez van.! Amikám viszont már nagyon segittő kész, törölget, porszivózik, pakol mindent a helyére nagyon édike.

Nagyon uncsi itt a teleházban, nem igen vannak ált. mindig csak ugyan azok! Nem kell megszakadni a munkában, inkább üdülés.:) Viszont nyáron lesz több munkám is ezen kivűl.

Na puszilok mindenkit!!!!
Majd irok még!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Daniella, de jó hogy végre jöttél közénk. Nagyon tetszett ez a "Mimi" bili, aranyos lehet. Egyébként nagyon tetszik az avatár fotód. Annyira csajos, annyira édes. Nagyon szép nevekben gondolkodtok. Nekem is mind tetszik és még néhány, de ahogy te is írtad, én sem vagyok szerelmes egyikben sem. A lányok névválasztásában nem fogadtam volna el ellentmondást. Inkább rábeszéltem volna ha nem tetszett volna neki. Most nem úgy működik, talán már nincs akkora önbizalmam, vagy komolyabb vagyok, nem tudom. Vagy Vasi fontosabb nekem, tényleg nem tudom. Csak azt tudom hogy fontos nekem az hogy neki is megfeleljen, de én fogok dönteni ahogy érzem mert semmilyen tippje nincsen. Hála Istennek engem elkerült a hányinger, de a délutáni teltségérzet nem került el, nagyon kellemetlen tud lenni. Lehet hogy többet eszem a kelleténél. Most már szedem az espumizant, remélem majd jobb lesz.
Luca, jobban vagy már? Ha ráérsz legalább két sort írj majd mert aggódom. Puszi és jobbulást.
Etna drága, nagyon hasonlítunk egymásra. Ez az állandó keresgélés és nem tudjuk feladni. Látod én sem adtam fel, állandóan keresgéltem és próbálkoztam és meglett az eredménye. Ezt kívánom neked is. Ne aggódj, sikerülni fog. Erről a klinikáról már én is hallottam. Sokan dícsérik. Próbáld ki. És a 29,5 kg monnyon le. Szegény Zsibi, nem hittem a szememnek amikor olvastam. Nem értem ezt az egészet mert az integrált teszt is megadhatja az eredményt és ha jól tudom a pociszúrás eredménye sem azonnali. Ezt tényleg szőrnyű.
Kiru, te aztán megint jöttél láttál leléceltél. Majd dolgozni fogsz még ennyi időd sem lesz és akkor majd nagyon fogunk hiányozni. Írj valamit magatokról drágám, már nagyon hiányzol. Tégy fel új fotókat Ákosról biztos nagyon sokat nőtt. De nem csak nekem hiányzol.
Laar, nem baj hogy rendmániás vagy, legyen ez a te problémád. Remélem nem fajul el nálad ez a mánia mert talán vissza mész dolgozni és akkor már nem lesz ennyi időd. És ha lesz kistesó akkor még több időre lenne szükség.... de nem részletezem, biztos érted mit akarok írni. Ez a Kangoo jól hangzik, legalábbis a neve alapján. Ez is valami táncos aerobic féleség? Basszus, most ezt jól megfogalmaztam. Remélem kibírtad nevetés nélkül a szigetelés utáni takarítást.
Niki, nem csodálkozom azon amit írtál. Még én sem vagyok jól, pedig én ép akkor csatlakoztam a csapathoz amikor mindenki izgult értetek. Akkor én még nem is ismertelek titeket. De azóta volt szerencsém és Amit is megismerhettem és csodálatos csaj. Nagyon szép és nagyon bájos. Sok örömöt és bosszúságot fog még szerezni nektek hiszen annyira szép.
Többiek hová tűntetek ennyire? Suzi, mikor kapunk uh fotókat? Minden rendben veletek? Grácus, begyógyult már a tetkó? Swidi, vannak már hírek? Csak kaptatok már valami választ. Marcsi, Lilike mi lesz farsangon? Gondolom nálatok is mostanában lesz és nem hagyjátok ki. Petra, rókát elkapták már vagy még mindig rémisztget? Gyerkőcök nem betegek? Timi, mikor mész vizsgálatra és hogy döntöttetek, melyik dokira halgattok? Vilcsike hogy van?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hat ujra itt!

Volt egy szuk hetunk mikor nem voltunk betegek!
Alex influenzas , szerdan voltunk dokinal , vele en holnap megyek de mar alaig varom nagyon fajnak a fuleim valoszinu rament .
Nem vagyok egy nagy dokihoz jaros, de november ota kinlodunk,mostmar unom , 2 hetig betegek vagyunk aztan 5 max 7 nap ugy aohgy elmulik es kezdodik minden elorol.
Most maskepp csinaltunk apa kikoltozott a nappaliba en meg a gyerekkel a haloba ,mert annyira kohogott hogy fel ortanket kellett bemenni hozza, en meg elkaptam szerintem.
MERT MEGINT AZ iszonyu torkfajas majd ,betaknyosodas majs orfojas es ful fajas bar megmondom oszinten ennyire eddig meg nem fajt a fulem es a torokom sem , el akartam menni a dokimhoz penteken de Tenessiben volt temetesen ugyhogy holnap reggel nalla kezdek.
Alex mar ugy ahogy jol van , nincs mar laza, de kohog nagyon, kap koptetot.
takonyos is meg de mar nem annyira egy hetig nem lehet emberek koze menni de hetfon muszaj vagyok vinni a dokihoz de a mama kint marad vele a kocsiban az tuti en marciusig ha lehet sehova nem megyek vele .
A doki mondta addig van influenza szezon.
inakbb nagyokat setalunk, meg mint tudom en bevasarolni is nekule fogok elmenni.
Eleg volt a betegeskedesbol , kicsit kiborultam ohgy mar megint betegek vagyunk de csajok komolyan noveber ota max 5 nap vagy 7 nap jol vagyunk es esunk vissza,
apaval sem mennek igy a dolgok ,mert fel hogy elkapja , meg is ertem,szegenykemet , de az hogy nov.ota osz visz 2 szer voltunk egyutt mar neki az agyara megy
swidi05

hogy allandoan betegek vagyunk , en meg egyobl elkepom a gyerektol, persze, de ez most nagoyn durva , annyira faj a fulem hogy odakint 24 fok meleg van en meg vastag teli kotott sapkaban vagyok ittohn pentek ota, abban alszom abban vagyok egesz nap , szep latvany lehetek,
Se fozni nincs erom se takaritani ,a
koltozes dolog is meg mindig kerdojelben van.
Kicsit elorebb jutottunk mostmar beszel velunk az anyaceg
de nagyon lassan jonnek az infok , annyira szeretnek Floridaba koltozni hogy el sem tudom mondani.
Alex nem eszik napok ota szinte semmit leadott majdnem 2 kikot az osszes bordaja kint van, eszik 2 falatott es kesz nem ker akarmit teszek ele.
swidi05

:cry: elszalt az elozo kis regenyem, pedig direkt szakaszokban kuldom el erre nem volt hajlanod elkuldeni az utolso leghosszabbat igy jartam.
na akkor ujra:

Luca jobbulast aterzem mennyire szarul vagy!

Etna : sajnalom hogy nem jott ossze , de nagyon orulok ohgy ossze szeded magad, hajra !

Laar hat nem egyszeru az tuti , mert ha mar a sulit elvegezte volna akkor ott a szakma a kezedben kisfiam es boldogulj, de igy elhiszem hogy a szuleid is felenk barmit is lepni mert ha mar eddig eljutott nem most kene elbaszni.bocsi

jottek mennem kell . kesobb folyt kov.
swidi05

Sziasztok!
Jobban vagyok, a hétvége még húzós volt, de ma már a szemfájáson, köhögésen és a náthán kívül nincs bajom. Azon imádkozom, hogy Tamásom el ne kapja, bölcsibe meg bárányhimlő van (oltattam ellene tavaly), meg hányás-hasmenés... szóval király nagyon, de kispasim eddig erős, semmi baja ... kopp-kopp-kopp...
Holnap megyek vissza dokihoz és szerdán irány melózni. Viszonylag könnyen átestem rajta, unokatesóméknál négyből hárman még fekszenek múlt csüt. óta. A 16 éves unokaöcsémnek nem írtak fel semmi gyógyszert (mondván az antibiotikum nem hagy vírusra) és egy hét otthon lét után úgy bedurrant az egész garat-mandula-mindenség, hogy tiszta genny... most még egy hétig otthon lesz, antibiotikummal.
Nekem írtak fel, igazából nem akartam beszedni, de mivel iszonyatosan szúrkált a hasam alul jobb oldalt (doki a vakbelet kizárta, szerintem petefészek gyulladás), így elkezdtem szedni pénteken és csodák csodájára ma már minimálisat szurkál a hasam. Úgyhogy bizti gyulladás volt ott, már alig tudtam leülni, olyan erővel szúrt be :( Most már okés.

Swidi!
Nagyon sajnállak Benneteket, hogy ennyit betegeskedtek. Annál rosszabb nincs, mikor a szegény gyerkőc beteg és nem is tudsz segíteni rajta. Nálunk szerencsére még komolyabb betegség nem volt, a fülem még életemben sem fájt, bár gondolom milyen iszonyat lehet :( Gyógyuljatok meg minél előbb! Drukkolok tovább költözés ügyben!

Vasikám!
Köszi az aggódást, aranyos vagy :) Elhiszem, hogy néha uncsi a pihi otthon, nekem is van minden bajom már, pedig még egy hete sem vagyok itthon. Mindig túlzásokba akarok esni: ezt kéne, azt kéne csinálni, takarítani, fürdőt sikálni...stb... aztán leállítom magam, hogy beteg vagyok és pihenni vagyok itthon.
Pihizz Te is sokat, használd ki az időt, amig a Picúr még odabennt van, mert úgyis tudod nem lesz nyugi :) Puszi

Na megyek csajok, eszek valamit.. Szép napot!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Daniella!

Sajnos nem vagyunk jól, Lilike ma már nem is ment oviba, mert lázas, és nagyon köhög! Ő is szívesen beveszi a gyógyszereket, de csak ha finomak! Még tablettásat soha nem vett be, szerintem nem is tudná...!

Még jó, hogy Te "csak" két napig voltál beteg, pocakosan nem a legjobb!
Meglásd, hamar eltelik az a pár nap, és már kukucskálhattok is!!

Vasika!

Téged most már biztos elkerül a hányinger, milyen szerencsés Vagy!!
A farsang nálunk 18-án lesz, és Lilike vagy Hófehérke, vagy Sellőlány lesz! De addig még meg kell gyógyulnunk! Látod, megint beteg, és úgy sajnálom, most alszik, de szinte egész nap fekszik, olyan kis elesett :(
17-én pedig a Szülinapja lesz, és úgy szeretné, ha az oviban is megünnepelnék, mert eddig még mindig kimaradt, mert beteg volt!!

Megyek, mert hallom, hogy fújja az orrát, és engem hív....!
Puszi Mindenkinek!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Hat ha jobban meg nem is vagyok de remenykedem!
A doki szerint valami baci nem akar kitakarodni belolem :cry:
Kaptam ma szurit honaptol meg antibiotikum kurat kezdem, hat remelem hatni fog.
meg mindig olyan suket vagyok mint az agyu,de mar nem faj annyira :wink:
vissza jott a hideg
ma ejkszak csak 1 fok lesz ha lesz honap szinten de holnap ejszakara -11 mondanak. Jo mi ? itt nem szoktak ilyen hidegek lenni
de lehet holnap latunk havat ami meg is marad egy napra .
Remelem hamar vissza all nallunk a rend.!
Vasi tessek pihenni! irgum burgum egy vendeg sereg sem er annyit!!!!!!!!!!!!
Alex meg alszik a delutani alvasbol4 oraja ,de nem baj had aludjon igy gyogyul.
Keplzeljetek kaptam tegnap apatol csak ugy 13 szal hosszu szar nagyfeju vorosrozsat olyan aranyos, pedig utal viragot venni mert hogy kidobott penz.ferfiak
de olyan jol esett.
Na ebredezik a kis szerelmem , mennem kell
puszi nektek
swidi05

Sziasztok!

Swidi, de jó hogy jelentkeztél. Néha nagyon el tudsz tűnni. Sajnálom hogy ennyire beteg vagy. És a kis pöttöm is.... :cry: Mielőbbi jobbulást nektek. Basszus, nagyon romantikus a te férjed. Nem baj hogy ilyen nézetei vannak, a lényeg hogy most kaptál tőle és ez nagyon klassz lehet. Na, ha én kapnák akkor el is ájulnék mert az én drágám nem mondja hogy kidobott pénz, csak egyszerűen nem költekezik és kész.
Marcsi, basszus, nem hiszem el. Lilike már megint lázas :cry: nagyon sajnálom. Reméljük hamar meggyógyul és a szülinapját megünnepelheti az oviban is, na meg a farsangon is részt vehet. Imádkozom érte. Küldöm a gyógyító puszikat neki.
Luca, hála az égnek hogy legalább te jobban vagy már. Remélem nem lesz már beteg senki. Vigyázzatok magatokra már amennyire lehet.
Angyal, te is nagyon rég jöttél közénk. Néha be dughatnád az orrocskádat. Hogy vagytok? Gyerekek? Annyira édesek. Biztos írtam már hogy néztem múltkor a képeket és annyira aranyosak.

És most rólunk, a kis közöske ügyesen fejlődik. Tegnap voltunk uh-on. Azt mondta a doki hogy nekem nem kell menni semmilyen integrált vizsgálatra és magzatvíz vizsgálatra sem mert a donorom nagyon fiatal. Szóval, nagyon szépen megforgatta nekünk és láttuk a kis lábacskáit és a kezecskéit. Azt mondta hogy olyan mint egy tedy maci. Annyira nem látszik még baba formája, de a lényeg hogy már 3 centire nőtt és nagyon szép helyen van. A méhszájam teljesen zárt. Két hét múlva megméri a nyaki redőt és aztán már csak 4 hetente kell menni. Maradunk nála, de a szülést nem biztos hogy le tudja vezetni mert augusztus végét számolta ami annyit jelent hogy pont szabin lesz. Nem baj, csak a terhességem kísérje el a végéig, a szüléssel meg nem lesz gond. És most a sztárfotó, tádáááá......

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Vasika!!

Veled átélem én is újra Lilit.....! :lol: Ilyen sztárfotóink nekünk is voltak!! Hiába, ilyen a Doki stílusa... :lol: :lol: :lol: !
Úgy örülök, hogy MINDEN rendben! És annak is, hogy maradtok Zekénél amíg csak lehet! Nekünk sem kellett amniocentézis, mert a mi Donorunk is fiatal, és TÖKÉLETES !!! :lol: :lol: ! Lilike le sem tagadhatná..., bár Apjára IS rettenetesen hasonlít! Sőt, rám is..., legalább is Ti aszontátok' :lol: :lol: De hasonlíthat, mert a Donorom igen közeli"ROKONOM" :wink: :wink: :) :) !

Lilike egész éjjel lázas volt, /most is az/! Most még alszik, de asszem' cudar egy nap előtt állunk :? :( !

Kíváncsi lennék, hogy milyen az, amikor Más kisgyerek nem eszik semmit... - azt hiszem Swidi is írt ilyesmiről - ! Mert Lilike szó szerint nem eszik semmit, főzhetek én akármit, Ő csak esetleg egy kis üres :shock: kenyeret kér, ha már tennék rá valamit, sírás van, hogy Ő azt úgy nem szereti :cry: :? :shock: !
Szörnyűek az étkezések nálunk, Lilikének nem öröm, hanem kínlódás :cry: ! De muszáj, hogy "tömjem", mert már le is fogyott, mióta még a tejes dolgokat sem eheti!!!! :cry: :( :? !

Megyek, mert köhög megint nagyon, és ilyenkor engem akar!

Puszi Mindenkinek!
Majd jövök!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!!

Zsuzsa
Nagyon örülök, h. jól vagytok!! Picur nagyon szépen fejlődik!! :lol: A sztárfotó nagyon jó édi nagyon!! <3

A tetkóm szépen gyógyúl. Majd képet csinálok róla de annyi időm sincs, h. utól érjem magam!! :(

Betegeknek jobbulást!
Sok-sok puszi mindenkinek!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Vasi!
Annyira örülök neked és a picurnak. És micsoda sztárfotó róla!!!!!!!!!!!!!! Nagyon aranyos, és a lényeg hogy minden rendben!!
Puszika!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Marcsi, Grácus, Niki, , nagyon szépen köszönjük a gratulációkat. Annyira aranyosak vagytok. :D
Marcsi, nagyon sajnálom Lilikét. A rengeteg folyadék és lázcsillapító segít ilyenkor. A kedvesemet is így gyógyítottam meg. Nagyon sok meleg tea és természetesen a vitamin. Kajcsinak meg pont megfelel a kenyér bele. Ne aggódj, majd össze szedi magát. Gyógyító puszit küldöm ma is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!!

Megérkeztünk szerencsésen haza, Pécsre...jó volt anyukámnál, egy hetet töltöttünk a családomnál. Folyamatos jövés-menés volt, Vilcsit mindenkinek meg kellett mutatni, jó sok idegen emberrel találkozott, de produkciózott mindenkinek valamit, majd megzabálták...nekem meg csak úgy dagadt a májam, olyan büszke voltam rá!! :D :D
Viszont már másnap folyt az orra, tegnap el kezdett köhögni is, dehát a hideg téli időszak ezzel jár!Már most hozom helyre acc.-vel, úgy tünik beválik!
Ezúton is kívánok mihamarabbi gyógyulást, aki betegeskedik!!!!

Etnám!Hát ez nem igaz... :x :x :x :x sajnálom, ami történt, de hidd el, jön még egy Botika, csak lány változatban :D :D
Én így még gyereket nem láttam enni spenótot, valami különeleges recept??! :lol: :lol:

Vasikám!Isteni bébitek van, nagyon jól sikerült fotót raktál fel, és nagy örömmel tölt el, hogy minden okés, csak így tovább!Vasit sajna most távolról kell szemlélned, és puszit dobnod neki :D Remélem hamar meggyógyul, és élvezhetitek egymás közelségét!!

Daniella!Olyan jó, hogy jól vagytok, és nálad is minden rendben!Azt szokták mondani, hogy a 2. gyerek nemét érzi jobban az anya!Jobban vágytok egy pöcörősre??Apa gondolom igen...
Vilcsi még nem annyira beszélget, kb. 15-20 szót tud, de tudna többet is, csak valahogy lustának érzem, hogy kimondja őket, már ehhez is megvan az akarata. Néhányszor biliztünk, de aztán kínszenvedés bepelenkázni, jobban szeret puciskodni!
Ügyesen eszik, pohárból is tud inni, de egyedül még nem, tartani kell neki. Egyébként megérteti magát, mindent el tud magyarázni, amit akar, amit meg nem, vagy nem szabad, a hisztivel próbál meggyőzni, de nem hagyom magam :D :D

Nagykismami!Lilikém drága is beteg, jajj...hogy telt az éjszakátok?Nekünk is az szokott problémás lenni, bedugul az orra, köhög, felébred, aztán alig akar visszaaludni.

Lucám!Nekem is épp a napokban szúrt, az oldalam, lenn, én is rögtön gyulladásra gondoltam, én is kifázhattam, a vonatozás megviselt e vonatkozásban, nem volt túlfűtve a vagon...aztán kb. 2 nap alatt elmúlt, teáztam, pisiletm sokat, és igyekeztem minél melegebben tartani magam. Szedtél erre valami gyógyszert?
Jah, még mindig várom Tamás bölcsi naplóját :roll: :roll:

Oóóóó, Vilcsi felkelt, visszatértünk a délutáni fél órás alváshoz, biztos a köhögés miatt is, na lépek, bocsánat, aki most kimaradt, de mindenkire szeretettel gondolok!

Gyógyuljatok, puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok Lányok!

Vasikám: Annyira jó ez a sztárfotó a bébikédről!!! Olyan jó ilyet nézegetni, hát még megélni. Annyira szuper az is, hogy jól vagy, nincs különösebb kellemetlen tüneted! Maradjon is ez így. Tudom, hogy még korai és nem gondolkodtok még a neveken, de olyan kiváncsi vagyok, hogy majd hogy nevezitek a picúrt!

Timi: Én eléggé lányos anyukának gondolom magam, szóval nem bánnék mégegy kiscsajt, apa viszont most inkább fiút szeretne. 12 hetesen igencsak fiú gyanúsat mondott a doki, de az még erős tipp volt csak, talán jövő szerdán biztosra megtudjuk majd.
Ha van majd egy kis időd, írj majd arról a hpv-s dologról is, tudom, hogy ehónapban lesz eredmény, drukkolok nagyon, hogy jó legyen, csak kérdeztem 1-2 dolgot ezzel kapcsolatban, érdekelnének a válaszaid.
Alexa is szeret pucérkodni. :lol:

Etna: Hááát...nem érzek kimondottan fiút, de az a gyanúm, hogy az lesz, meg Petra kérdezte a fiú neveket, azért írtam a múltkor inkább azokat. Most nálam a Milán a legsanszosabb, de ez még igencsak változhat. :D Apa az Olivért "erőlteti".

Alexa olyan édes, képzeljétek, eltanulta tőlünk, hogy: "Azt a mindenit!" és most folyamatosan ezt mondogatja! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok csajok !

Meg mindig fel suketen de mar nem kohogok annyit , apa is beteg lett, sajnos az hogy tolunk kapta e el vagy megfazott nem tudom.Egyelore kint alszik a nappailban mi meg Alexal a haloban , leszek vele bajban ha vissza kell szoktatni :(
ugy kozottunk szolva , en nagyon elvezem ALexal a kozos alvast, persze hianyizk apa nem arol van szo de olyan jo ahogy ejszaka odabujik es almaba az mondja I love you kiss, ez valahogy osszerakta hogy szeretlek puszi, edes.
de mind ezt almaban mondja imadom, nagoyn fog hianyozni de jovohetre vissza kell tennem az agyaba , igy van rendjen .de azert olyan jo :)

Vasi: gyonyoru a kis manod! olyan jo volt elenzzegetni.
Most mennem kell autozni az en kis dragammal.
puszi csajok
swidi05

Sziasztok!

Timi, annyira örültem hogy végre megtiszteltél minket. De komolyan. Már nagyon hiányoztál. Tök klassz lehetett nézni ahogy a kislányod a sztár és persze gondolom ő is nagyon élvezte. Tudom milyen érzés. Nagyon remélem hamar elmúlik neki ez a köhögés és nem lesz lázas. Most megint olyan sokan betegek. Nagyon szépen köszönjük a bókokat. Mi is nagyon örülünk hogy milyen szépen fejlődik. Én mindig a doki arcát nézem mert azon mindent látni. Most is nagyon örült hogy ilyen szépen fejlődik és nincs semmi gond. Szerintem kicsit ő is büszke, hiszen az ő műve. Azért döntöttünk hogy nála maradunk mert annyira örül amikor nézi a babát. Ő tuti nagyon vigyáz ránk. Gyere sűrűbben közénk, annyira jó volt olvasni soraidat.
Daniella, annyira aranyos lehet Alexa ahogy utánoz titeket. Még jó hogy nem ejtettetek ki véletlenül valami szaftosabbat. Akkor milyen aranyos lenne.... :lol: Köszönjük szépen a bókokat, annyira aranyosak vagytok. Még nincs olyan szép formája, de 12 hetesen már szép alakja lesz, igazi baba lesz. Nekem most is nagyon tetszik. Nekem minden uh-on nagyon tetszett. :wink:
Swidi, sajnálom hogy még mindig nem vagy jól. Most még a férjed is.... basszus.... nem lehet igaz. Zsinorban és nem tudtok kigyógyulni. Hát igen, nehéz lesz ismét szétválni Alextől. Neked is nagyon szépen köszönjük a bókokat. Tényleg annyira aranyosak vagytok. Puszi mindenkinek.
Etna, most már muszáj megkérdeznem mi van veletek? A spenótos videó óta semmi hír. Az mindenkinek nagyon tetszett. Én is ledöbbentem de mindig is tudtuk hogy Boti egy különleges gyerek. Gyere, mesélj valamit hiszen nálatok mindig történik valami vagy már voltál valami vudu varázslónál?
Marcsi, Lilike jobban van már? Nagyon izgulok érte hogy időben helyre jöjjön és a buli meglegyen az oviban.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lánykák!!

Remélem Mindenki jól van!!

Nálunk már korán reggel orvos járt, mert Lilike hajnalban nagyon lázas volt /39,2/, aszittem' elájulok, amikor megláttam, de éreztem a szuszogásából, hogy lázas, na de ennyire...!?? :shock: :cry:

Szegény, még hányt is volna, ha lett volna mit, de mivel napok óta nem evett, csak slelymet hányt!

Na, most ébredt, és most viszont mindent kihányt, majd jövök

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Hú, Lányok, nagyon el vagyok keseredve, mert Lilike még mindig nagyon lázas, és mindent kihány, próbálom kanalanként adni a vizet, de kicsit később kihányja!
Orvos Augmentin DUO-t írt fel, amit be is adtam már egyszer, de mivel most mindent kihányt, nem tudom, hogy maradt e benne?! Kb. másfél órával a beadás után hányt! Jajj, fogalmam sincs, hogy így maradt e valami.
Most megint elaludt, mert tiszta láz, nagyon ideges vagyok...!
Asszem még ilyen beteg nem volt...!

Megyek, odaülök mellé!

Puszi Nektek!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Lányok!

Szomorúan olvasom, hogy ennyien betegek vagytok, és hogy sok a kisbeteg is... :S Jobbulást nektek és a piciknek!

Mi szerencsére nem vagyunk nagyon betegek... A Flórának folyik az orra, és váladékos a torka, de eddig láza még nem volt... Kopp-kopp-kopp! A Kornélka is itthon van, bár neki semmi baja. De mivel a megyében mindenhol felütötte a fejét az influenza, így úgy láttuk jobbnak, ha nem jár egy ideig. Nem szeretnénk a kórházban kikötni. Sajnos, apa egyik munkatársának a kisfiának, alig fiatalabb a Flóránál, 5 napig volt 40 fokos láza, és semmi nem vitte le neki. A kórházban is egy nap elteltével sikerült csillapítani neki. Nah, így nem szeretnénk járni. Így a Kornélka itthon marad, nehogy elkapjon valamit és tovább adja a kicsinek.

Hogy kicsit feldobjalak benneteket elmondom nektek, hogy milyen ügyes az én Kisfiam!! Elmentünk reggel boltba. Hazaértünk, és beküldtem a Kornélkát a Flórával, míg elraktam a babakocsit. Közben észre vettem, hogy a Benjinknek nincs vize (volt, csak éppen csonttá fagyott!) és hogy nagyon szomjas, így vittem ki neki vizet. Mire beértem a Kornélka levetkőzött és a Flóráról is levette a kabátot, sapkát, és éppen a pulóvert cipzározta le neki. Nagyon ügyes az én drágám!

Szombaton átéltük első emlékezetes földrengésünket! Hát gyerekek! Ne tudjátok meg!! Azt hittem hogy éppen egy kamion készül bejönni a ház falát! Sajnos, tegnap apa észre vette, hogy kárunk is lett miatta. A garázsunk több helyen szétrepedt. Ma hívtam is az biztosítót, remélem hamar kijönnek és kicsit jobban járunk mint anno a beázásnál... Az új házat viszont még nem néztük körbe, remélem, hogy annak semmi baja nem lett... Ugyanis oda még nincs biztosításunk! :S

Rólunk ennyi elég lesz asszem!

Vasi! Ahogy fb-on itt is csak dicsérni tudom Közöskét! :) Tényleg, milyen nevekben gondolkoztok? Nem ám Közöske lesz a neve! ;) simi neki!

Marcsi! Jobbulást Lilinek! Sajnos, mi karácsony körül voltunk hasonló cipőben (nálunk mindenkin átment...). DE öröm volt az ürömben, hogy 2 napig volt nagyon vészes a helyzet. Szerintem ha másfél óra eltelt a gyógyszer bevétele után a hányásig, akkor szívódott fel a gyógyszerből neki. Mielőbbi jobbulást kívánok! Puszi Lilinek! Neked pedig kitartást!

Timi! Örülök, hogy jó volt anyukádéknál! Persze, hogy dagadt a májad!! Haláli egy kiscsajod van! Szerintem örülhetsz, hogy meghagyták neked! ;) Jobbulást nektek is!! Apával már minden rendben??

Niki! Örülj, hogy nyugis a munkahelyed! Én is szeretnék egy ilyet... :) Hogy vagytok? Ami hogy viseli, hogy kevesebbet vagy vele??

Etnám! Hogy vagytok?! Boti? Halálosan tudnak táncolni a pasijaid! :) Kb. mint az enyémek!! :D Na se baj... Mi apával csak bálba járunk, ott pedig én vagyok a parkett bénája... ott ő képviseli a tudást... Hihi... A Kornélkával meg talán nem fogok majd diszkóba járni... :D

Lucám! Nálatok minden rendben van már? MEggyógyultál?? Tamás nem kapta el? Újra a munka megszállottja lettél?? :D

Kiru! Mizu?!? Olyan szószátyár vagy mostanában, hogy nem győzlek olvasni!! :lol: Írjál majd!!

Swidi! Jobbulást a fülednek! És persze a családnak! Mi újság texasban?! Esik a hó?! Mikor mondták itthon a hírekben, hogy az USA a közelmúlt legnagyobb hóviharára készül, még texasban is, te jutottál az eszembe... Remélem, azért megmutatja magát Alexnak. Tényleg látott már havat?! (Lehet, hogy hülye kérdés volt... de tényleg nem tudom a választ! :) ) Floridával mi a helyzet??

Suzi?! Mi újság?! Hogy vagytok?! ÍRJ!!

Daniella! Látom, lesz még apával egy kis meccsetek, ha kishapsitok lesz!! :) Na sebaj, fő a kompromisszum! Adjátok neki mind a kettőt!! Mondjuk, Milán Olivér! :) Vagy fordítva... :) Alexa nem érdeklődik még a pocakod iránt?!

Laar! Mi újság nálatok?? Állítólag nálatok is lehetett érzeni a földrengést. Ti nem éreztétek? Mit csinál a kiscsajod? Készülsz a nyelvvizsgára?!

Angyalom! Elvagy ám veszve!! Mi újság? Suli? Gyerekek!! Írj!

Asszem Vasinak megint a kedvére tettem a kisregényemmel! De most már megyek... Kifőzöm a nokit! :) Jók legyetek! Gyógyuljatok meg! Puszi pocakon kívül és belül mindenkinek!!

Nofikám, bocsika, hogy kimaradtál... majdnem!! Helyzet?! Munka?! Stb...
wpetra
Pusztavám

Marcsi, remélem még elolvasod. Azonnal vizezz be egy nagy törölközőt és hűtsd Lilike testét. A láz miatt hány. Ezt többször ismételd meg. Ne foglalkozz azzal hogy ordít, mert ez nagyon rossz lesz neki, sírj nyugodtan vele, de csináld meg. És teát adj neki kiskanalanként ne vizet. Aludjon, de előbb vidd le a lázát. Erika lányomnak soha semmi nem vitte le a lázát csak ez. Tudom milyen rossz, de ezt muszáj megtenned különben ügyelet és kórház lesz belőle.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

NAGYKISMAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudom furan fog hangzani de itt ezt ajalja minden doki ha a gyerk lazas es hany mert potolja az elektrolajtokat .
enis kicsit furan neztem mikor az orvos ram parancsolt adja ezt a gyerekenk de bevalt hidd el jobban lesz tole
otthon is lehet kapni egy sport udito ital a neve
GATORADE sport ital, nagoyn jo a gyerekek nem lesznek annyira legyengulve es nem terheli meg a gyomrot van egy csomo izben Alex pirosat szereti persze csak akkor kap ha ilyen baj van de sokat segit probald ki legyszives jobb mint a tea vagy barmi ha hany a gyerek
!
swidi05

WPetra:

minden evbenv an egy vagy max ket napig megmarad a ho de ennyi.
(nem most)
tavaly Alex hulyet kapot mikor kivittem a hoba , vistott sirt , epitettunkneki honyuszit meg hoembert de nem kulonosebben erdekelte, csak sirt es alig varta hogy bemenjuk .
Az iden meg nem voltunk kint mert betegek vaguynk kint leg -11 fok van , itt meg soha nem volt ilyen hideg hogy miket csinal ez a globalis felmelegedes!!!!!!!!!!!!!
Most is van kint egy kis ho de ugy le van fagyva hogy elvezhetetlen lenne na meg betegek is vagyunk , elvileg ma jonn megint egy hozapor , es ha nem fujna kint olyan hideg nagy szel lehet kimegyunk egy kicsit .
En kezdek egy kicsit jobban lenni mar nem vagyok olyan suket es Alex sem kohog annyira csunyan most apa lett taknyos es beteg de nem hajlando elmenni a dokihoz ugyhogy bizitos visza fogom kapni tole :(
aztan o tolem es Alex tole, es talan akkor megerti hogy a bakteriumot belole is ki kell irtani mert attol hogy jobban lesz attol meg fertoz .
ez van fafeju a dragam :(

NAGYKISMAMI , LEGYSZI PROBALD KI HIDD EL BEVALIK ES IRD MEG LEGYSZI HOGY REAGALT RA LILI!!!!!TUDOM FURAN HANGZIK DE HIDD EL DOLGOZIK
swidi05

Itt vagyok, mert nagyon be vagyok carva...!

Köszönöm Nektek, hogy segítetek!

Vasika, hányás után adtam Lilinek egy kúpot, és az Hál' Istennek levitte a lázát, mert különben én is kádba tettem volna! Az orvos is mondta, hogy az a legjobb! Sajna biztos most már, hogy a láztól hány
! mindig hány ha lázas, bár még sohasem volt ennyire magas láza!
Teát próbálta adni Neki, de nem bírta lenyelni, mert hányingere lett tőle, így szürt "mosolygós" vizet adtam Neki, és az megmarad Benne most már úgy látom!

Swidi, köszönöm Neked is! Még nem hallottam ilyenről, de utánanézek, hogy nálunk hol kapható amiről írtál!

Most mintha jobban lenne Lili, de csak fekszik, és a szemei tűz pirosak, de nézi szegénykém a TV-t! Még sohasem nézett így ki!

És mindez 2 hét ovi után.........!
Ugye mondanom sem kell, hogy mit érzek!!??
Ezért utálom vinni, és ezért próbálom kihagyni!

Köszi Lányok mégegyszer, ARANYOSAK Vagytok!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Ja, és képzeljétek, még a kenyér bele sem kell Neki :cry: !
Ma még semmit nem evett :cry: olyan sovány már, de nem is kíván semmit!!
Csak fekszik, fekszik :( :( :( !

Micsoda szomorúság, ha az ember Gyereke beteg....!

Puszi Nektek!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Swidi!

Utána néztem, tényleg van M.o. is! És valóban ajánlják hányós gyereknek is! Hát én is csak nézek, de lehet, hogy jó! Telefonálok a Zuramnak, mert azé' itt speciel nincs a faluban, de lehet, hogy nagyobb közértben van, és hátha megnézi!

Ha lesz tapasztalatom megírom!

Pussszzzz!!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Petra!

Szörnyű lehetett érezni a földrengést, én nem éreztem!
Reméljük az új házatokban nem tett kárt!!

Remélem, hogy mi is túl vagyunk lassan a két napból az elsőn! Ilyen rossz már nem lehet a holnap! :evil:
Nemtom ezek után én viszem e Lilit oviba??? De kéne, mert annyi jóból is kimarad!! Tök tanácstalan vagyok :( :? :shock: !

Ma már nem jövök!

Holnap helyzetjelentek!

Pusz

nagykismami
Marcsi
nagykismami

csak pár sor egyenlőre!
nagykismami!
ugyan ez volt velünk, mi a heimpálban kötöttünk ki, mert mindent kihányt és lázas volt. semmit nem csináltak, családbarát dokibácsi a lelkemrekötötte, jéghideg víz, kanalanként, JÉGHIDEG!! az nyugtatja a gyomrot, kataflam csepp, sertészsír a mellkasára és a hátára, infralámpa 80 cmről, belenézhet ez már nem a kvarc fajta. tüdőgyulladás lehet belőel. sajna ez influenza. az nem baj, ha nem eszik, de igyon, kanalanként hideget, próbáld ki én alig mertem adni neki, de nagyon jó lett utána!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: