Új privát üzeneted érkezett!

Jó van na, azt hittem jó poén! :oops: Szeretlek ám, de az annyira kikívánkozott! Amúgy nem a vonalzóm szalad előre, hanem a rajta lévő maci. Tudom, hogy a 35.hetemre írtad, hogy jól nézek ki, de még volt egy előző hsz-ed, amiben viszont valóban a koromra, oszt gondótam én kis naív '83-as, hogy megköszönöm egyben!
Amúgy jó festegetést!(Én meg magamat gyantázom!:oops: ) Utána tessék jelentkezni, nem eltűnni! Gézunak ízlett a kajcsi? Vagy ebből csak holnap ehet?

Csillag! Milyen volt anyudnál? Meggyógyult már?

Többiek, merre jártok? Mindenki ilyen elfoglalt!
Csak mi vagyunk egyedül a pockommal! :(
pedi
Kalocsa
 
 


csőőőőőő!!!!

én akkora 85 ös úr vagyok, hogy engem festenek és gyantáznak is!!! mondjátok, hogy na! elkényeztetett 85-ös!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nekem egy órája annyira szurkál lent. de nem keményedik, meg semmi ilyesmi. :? :? :?
megyek zuhizni, még jövök vissza.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Na, látom ma délután is jó volt a hangulat. :lol: :lol: :lol:

Szóval Ti nyolcvanakárhányasok már megint rádöbbentettetek arra, hogy milyen vén vagyok itt köztetek. B@sszus én már a sulipadot koptattam akkor amikor Kati mondjuk még gondolatban sem létezett. 8) 8) 8) 8) 8)
Viszont BOGI, most esett le, hogy Te egyidős vagy a Zurammal. Ő is '74-es csak szeptemberi kiadású. :D :D :D Jó évjárat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedi, a magnézium mellett nekem is voltak jóslóim Bencénél és mint már írtam, korábban kezdődtek, mint Nálad. Nyugi, ki fogod húzni, de pihenj sokat!!!!!!!!!!! Ez parancs!

Anyunál semmi különös nem volt, csak csacsogtunk egy jót, Bencus meg játszott Apukámmal. Nagyon szeret a szüleimnél lenni. Ma már reggel óta folyton mondogatta, hogy "Anya menjünk gyorsan a Mamához, nehogy beteg legyen!" :lol: Egyem meg a kis szívét.

A délelőtti rövid tornától kellemes fáradtság van a lábaimban. Tök égő, hogy 15 percnyi tornát ennyire megérzek, de hát ez van. Végül is már több, mint egy éve :shock: nem mozoghattam semmit...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: bocsi, hogy élünk!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , mi nyolcvanasok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bencus cukker lehet, amikor a mamát követeli.

csajok! észrevettem a tükör előtt valamit. :oops:
a punim akkora homlokos lett!!!!!!!!!!!!! mitől???? ilyen van???? nekem mindig olyan kis helyes ovis volt, pont mint a nyolcvanakárhányasoknak!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: a 15 perc tornától már simán elfáradhat egy hetvenakárhányas!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

egyébként csak fokozatosan, nehogy a tejcsike igya meg a levét!-ez milyen sz@rul hangzik már!!! :oops: :oops: :oops: de érted, ugye????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nem csak én hetvenakárhányas szottyadt testem fáradtam el, hanem a 2007-es Fiacskám is! Ugyanis Ő is tornázott a DVD-re! Annyira cuki volt!

A tejre nagyon figyelek, ha csak egy icipici változást is érzek, abba fogom hagyni a mozgást.
Egyébként én is tök szívesen tartanám karban magam babakocsi tologatással (méghozzá jó tempós babakocsi tologatással),csak az a baj, hogy Bencust is vinnem kell magammal, bárhová is megyek, Vele meg nem lehet sem túl sokat, sem gyorsan menni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: pedig a hegynek fel és le szép formás popód lehetne ám!!!!
a bogyók használnak valamit???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bencus nem tud még bicajozni a nyáron?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag! Tök természetes az izomláz. Nekem tegnap a jógától is volt. :oops:
Bence tényleg nagyon aranyos lehet, hogy "követeli" a nagyit. Ezek szerint a Te anyukád "vérbeli" nagymama!
Köszi a nyugtatást, én is mondogatom magamnak, hogy ki fogom húzni és kész. Egyébként, azóta tényleg sokkal óvatosabb vagyok, sokat fekszek, vagy pihenek, és fogok is!

Kati! Az enyém is olyan kis dundi lett, de szerintem csak azért, mert nyomja a pocak, vagy nem tudom. :oops: Amúgy néha annyira jó lenne, ha vki tartaná alulról a pocimat! :oops:
Nekem a keményedések mennek folyamatosan, én már nem is számolom, hogy mennyi egy nap, de legalább nem fájok.

Jaj, szurkoljatok nekem, hogy bírjam a holnapi napot. Végülis csinálni nem fogok semmit, csak az út! :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


pedi? én drukkolok!!!!! aztán vége a nagy kiruccanásoknak, ugye????
hogy áll zoli a festéssel? pihi székkel mit döntöttél?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!

nah sikerült após tortáját mecsginálnom,majd hétfön rekok fel képet,mert majd egyben mutatom!!

Eredményekért mentem,a vizsgálati anyagban az van hogy:
3 köb cm -nyi erösen véralvadékos ,szürkésfehér(nah ilyen valami jött ki műtét utáni napon),barnavörhenyes kaparékszerű vizsgálati anyag.

Leirás: Mikrószkópikus véres háttérben necrobiotikus decidua részletek,valamint magzatbolyhok láthatóak.
Atypiára,malingnitásra utaljó jel nincs!

Foggggggggalmam nincs mit jelent az utolsó két szó!!!!

Hétfön megyek kontorllra ,aztán egy ideig nem akarok orvost látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd legközelebb már scak akkor ha babósak leszünk!!!!!!!!
Vendég
 


lányok valakinek nincs ötlete hogy a tanyára mért nem tudok belépni?????tegnap óta ha be akarok lépni valamelyik fórumra visszadob a tanya főoldalára.......a jelszó minden ok mert autómatice beléptet a géépem....idegbeteg kezdek lenni hogy nem írhatok a tanyánra!!!!!!!!

főzés:én ma vadast csináltam:):)

Pedi pihizz is:):)
akkor velem együtt nézed a korcsolyát....én is azt nézem!!!!!!:)
mamámmal is mindíg együtt néztük:):)

a 86-osokat kihagytad??:(:(

Kati a puncid a baba miatt domborodik kicsit ki....ez el fog múlni nyugi!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, én mennék fel -és le a hegyről, de itt nincs betonút, csak terméskövekkel van kirakva és azon babakocsit nem lehet tolni. így marad az autóval való hegyről le- és feljutás.
Bence egyébként tud bicajozni, bár még kell a pótkerék neki. Viszont itt a faluban a járdák alkalmatlanok a biciklizésre, azokon a kis utcákon, ahol meg az autók közlekednek, nem mernék babakocsit tolni úgy, hogy még figyeljem is Bencust nehogy kimenjen egy kocsi elé.

Pedi, igen, Anyukám vérbeli MAMA. Nagyon szeretem Őt!

A "micsodátok" a pocak miatt néz ki úgy. Ne lepődjetek meg, hogy még szülés után is ilyen lesz egy ideig. :oops: (Az enyém már sokat javult. :wink: Én most azzal nem tudok megbarátkozni, hogy ott egész lent át lettem szabva. nem rossz tőle a kex, csak annyira más lett, mint volt. Bence után nem volt ekkora a változás... Úgy látszik jól éreztem a mostani gátvarrás közben, hogy bizony volt dolga az orvosomnak...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, milyen messzire mentek holnap?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, drága! A ....részben a '86-sok is benne voltak! :lol: Nahát, én is mindig a nagymamámmal néztem a korcsolyát! Hm, a vadast nagyon szeretem. Én be tudtam lépni tanyára még tegnap.

Lanyus! Ezeket a szakszavakat csak orvos érti, vagy eü-s. Én azt mondom, ne akard tudni az okát. Akarj egy babát, de ne Őt "gyászold". Tudom, ez most még nagyon nehéz, és meg is értelek. De! Az ÉLET már megtanított, hogy sosem szabad hátra nézni, mindig csak előre!

Kati! Igen, ez tényleg az utolsó hosszú út. Ezt is csak azért vállaltam, mert nagyrészt autópályán megyünk, és tényleg "csak" az utat kell túlélnem, mert egyébként semmit nem fogok csinálni.
Pihiszékről teljesen lemondtam egyenlőre. Megvárom, amíg megszületik. Holnap kapunk egy játszószőnyeget Zoli unokatesójáéktól. Tök aranyos volt, egyik nap írt e-mailt, felsorolt benne egy csomó dolgot, hogy válasszunk, mert szerinte legközelebb csak nyáron találkozunk. Így a játszószőnyeg mellett döntöttem.
Sajnos a festéssel egyenlőre sehogy nem áll. Nem lehet így, hogy egész nap dolgozik. Szerdán 6kor ért haza, tegnap 7kor, ma meg fél9kor. :( Majd talán vasárnap.
B@sszus, most meg én vagyok annyira éhes, az előbb bevágtam egy magvas zsemlét, de még egyet meg tudnék enni! :evil:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, ne aggódj, én is tudnék még enni... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag! Herceghalomba megyünk, olyan 150km-re van tőlünk.
pedi
Kalocsa
 
 


csillag: én talán ettől a résztől tartok a legjobban az egész szülés alatt/után!!!!

nita: én leíratkoztam a mi fórumunkról, mert mindig kidobott, nem tudtam másikba átlépni onnan. :(

lanyus: szerintem annyit írtak benne, hogy nincs genetikai oka a baba elvesztéséhez! de hétfőn az okosabb doki elmondja. tortára kivi vagyok.
állást mikorra kell eldönteni???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Köszönöm Pedi!!!!!!
Igen megpróbálom lezárni és minél elöbb életet adni a következö kicsi kincsünknek!!!!!!!!
Nagyon várom már...csak most meg attól parázok mi van ha nehezen jön össze!!!!!
Sok olyat hallottam hogy műtét után nem estek teherbe.....

Mondjátok velem nem történhet ilyen!!!!!!!!!!Ugye???Nem lehet a sors ilyen!!!!!
Én idén még babás leszek,ha tetszik ha nem!!!!!!!!!!! :D
Vendég
 


Kati, kapsz érzéstelenítőt, egyáltalán nem fáj. Már a tolófájásoknál (amikor úgyis fáj mindened) adnak érzéstelenítőt mielőtt csinálják a gátmetszést. A szurit fájás alatt adják, így nem érzed és a szuritól magát a vágást sem. Emiatt ne aggódj! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi ok:)bocsi:)
vadast küldök ha kell:):)

Kati kb hasonló a situ a tanyán nekem mint amit leírsz....nekem ilyet még soha nem csinált...nagyon sok barát,anyuka van ott........
16 fórumba vagyok ott.....:):(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati,állás elvileg ár el van döntve...bár megnéztük képzeld a kecókat amiket felajánlottak..hát hadne mondjam milyenek a lakások!!!!!!!!teljesen le van lakva,szinte mindent TÉNYLEG MIDENT fel kell benne újitani,cserélni!!!
Ugyhogy megnézetm a lakásokat meg mondtam Lacának nah költözünk...erre Ö : és hova....én erre : hát nem a 7 dik kerületbe :D :?
Lesülne a bőr a képemről ha ilyen lakást fel mernék ajánlai.....nagggggggyyyyyyyyyoooooonnnnnnnnn ggggáááááááázzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus, meg se forduljon a fejedben ilyen, hogy nem vagy hogy nehezen jön össze a következő Baba! nem szabad ilyen negatív gondolatokon rágódni!
Tudom, hogy most még nehéz pozitívnak lenni, de pár hónap múlva menni fog!

Pedi, húúúú 150 km!!!!!!!!!!! az jó messze van! Nagyon sokat fogok Rád gondolni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bocs, én most elköszönök, még nézni akarom a tv-t, hogy lehetőleg minél tovább tudjak éjszaka aludni.

Holnap jövök!

Addig is puszi Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi nagyon vigyázzatok az úton!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag!!!Igen is értettem...csak tudod ezek után mindent hallani!!!!
Meg műtét elött azért elolvastam én mindet!!!!!

De minden rendben lesz,és nem soká már megint itt lesz a pocakomban egy kis pici,de ö már egészségesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedi: jó pihit!!!!!!!!!!!!!holnapra jó utat!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus nekem 3 hónapra sikerült a másik baba .igaz az elment de utána 5 hónapra jött Barnika:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lanyus, ez a beszéd! Én egyébként a vetélésem után találtam rá a Babanetre. Kb egy hónapig csak olvasgattam mindenféle fórumokat, majd januárban csatlakoztam ehhez a csapathoz. Rengeteg erőt és biztatást kaptam itt Mindenkitől!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Lanyus, akkor még egyszer leírom Neked (mint pozitív példa), hogy nekem az első próbálkozós hónapban sikerült újból pocakosodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen is van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


én is elköszönök mára! szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Köszi csillag!
Én is babanetes voltam,Katival meg BOgival voltunk vagyunk anyán is ez zárt fórumban a többi csajjal akik itt voltak még velünk!
De Bogi annyira mondta milyen aranyosak vagytok,hogy gondoltam nem veszitek!!!!!És igaza lett!!!!!!!:))))
Vendég
 


Megjött Apa, én is léptem. Jó éjt Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


szép álmokat lányok!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó éjt,majd vasárnap jövök vagy hétfön!!!!:))
Babákat bent tartani------>>>> ez Pedinek és Katinak szól!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok!!!!!!
Vendég
 


85' úristen én akkor már középiskolába jártam :):):):) ha első randim sikerül akkor a lányom lehetne itt sokatok :):):)na jó nem anyázok :) én amúgy sem érzem magamat 40-nek :) meg aki ismer sem mondja meg rólam szóval nem megyek sehová :):) nagyon jól érzem magam köztetek :)90'-ben én már Írországban babysintérkedtem meg már két éve dolgoztam istenem :) ha belegondolok hogy amikor én bölcsibe dolgoztam 88'-ban azok a gyerekek már milyen nagyok :) na majd utánuk nézek én a facebookon :) ők már ez a generáció :)


Nyári balatoni buli nem hangzik rosszul :):)):
én mikor zumbázok a gyerek már énekli és rohangászik körülöttem körbe körbe :)

Lanyus azt jelenti hogy kóros elváltozás nincs a leletben:) örülj neki egészséges vagy :)szóval nyugika a karácsonyt már babásan töltöd :):):)

a multkor én is mondtam apának amikor harmadszorra másztam meg a majd 100 lépcsőfokot fel a hegyre ahol lakunk hogy akkor én ma már eleget mozogtam :):):)és amig eljutok a lépcső aljáig addig is felfelé visz a járda igaz az nem annyira meredek de csak felfele kell menni:)

Nita nem semmi mennyi fórumon vagy :):):) én már csak ide jövök meg a 35 felettiekbe annyira nem tudok mindent követni :)

nika70
Salgótarján
 
 


Dike
Jobbulást!

Mona
Én is paprikás krumplit csináltam. Maradt holnap vacsira is. Ebédelni meg úgyis a városban fogunk.
Ilyen köldök körüli fájdalom nekem is volt, mozgásra, vagy köhögésre, aztán valamikor a huszonvalahányadik héten elmúlt. A doki szerint érzékeny a köldök körüli terület.
Nekem hirtelen mozdulatra sokszor beleszúrt, de néha csak kisebb mozgásra is, szóval szerintem ezen ne aggódj.
Első vérkép eredményem (nem a genetikai, csak a sima labor) 4 hét alatt lett meg, de nyáron volt, és a szabadságolások miatt csúszott ennyit. A legutolsó már 2 hét alatt megvolt.

Nitácska
Keversz Miával nem? Mármint nekünk Zalánunk lesz :wink: Már látom csillag pontosított.

Pedi
A térdem helyrejött, csak néhány napig fájt, de akkor nagyon. Szerintem egy kis kopás lehet, de már évek óta. Ülni nem bírok sokat, csak nyújtott lábbal.
Igen, vezetek még, NST-re autóval járok.
Nekem olyan görcseim vannak, hogy nem hiszem el miért nem indul még be a szülés. Ma már majdnem sírtam, úgy feszítette a gátam, és görcsöltem is 6-7 percenként, de nem fájás. Azt hittem szétszakadnak a csontjaim. Ilyen volt múlt hétvégén is, akkor meg erős vajúdáshoz hasonló fájdalom, de ritkább. Lehet önzőség, de én hallani sem akarok ráhúzásról, mert ez nagyon rossz így. A vajúdásnál legalább tudod, hogy miért van a fájdalom. Egyébként nem is értem, hogy bír ki ennyit a magzatburok. Reginél egyáltalán nem voltak fájdalmaim, fájásaim előtte. Joslók meg kispiskóták ehhez képest, bár abból is szokott erősebb lenni, és napi szinten sok. Aztán látod már a 39. hétben vagyok, és semmi jele a szülésnek. A méhed kibírja, én is nagyon vékony vagyok, a csontjaim is azok, de még bírják.

Kati
De jó, én már nem látom a nunim a hasamtól, annyira lent van. :lol: Ilyenkor természetes a változás, majd meglátod mikor megszülsz, és otthon először tükörbe nézel, furi hogy nem lesz hasad.
Én sem éreztem a gátmetszést, tulajdonképpen a páromat kérdeztem, hogy egyáltalán mikor volt, mert a fájás-várással voltam elfoglalva, meg a levegővétellel. Csak egy kis feszülést éreztem, a baba feje már ott volt.

Még megnézem a New Yorki helyszínelőket, aztán dobok egy szunyát, mert reggel időben el akarunk indulni Győrbe. Már aludtam 20 órától. Illetve Regit altattam 19.30-tól, kb fél óráig tartott ez az iszonyatosan erős fájdalom, aztán valahogy abbamaradt, és elaludtam, de most megébredtem, a gyomorégésre, úgyhogy még bevágok egy adag citromos vizet, meg két db. kekszet.

Ti már biztos durmoltok. Jó éjt!
Vendég
 


Pálinkás jó reggelt!

Látom az első is én vagyok. Már fent vagyunk egy ideje, nemsokára megyünk a városba bevásárolni, meg ebédezni.
Vendég
 


Rita, sajnálom a fájdalmakat, ez tényleg a legnehezebb időszaka a várandósságnak. Egyébként olvastam, hogy a többedik terhességnél hamarabb kezdődhetnek a jóslók és erősebbek a fájások is. NA meg majd a gyeremkágyas időszakban az utófájások is erősebbek. Ezt tanúsíthatom is. Bent a kórházban szopik közben bizony eléggé fájt a méhem...

Bencus lázasan ébredt reggel. :cry: Fél hétkor azt hallottam, hogy csenben sír a szobájában. Át se jött Hozzánk, csak hüppögött. :cry: :cry: :cry: Adtam neki egy kúpot, mert 38 fok volt a hője, ami elég sok így reggel. Most figyelem, hogy mi lesz.
Persze Apának ma van a pesti koncert. így egyedül vagyok a gyerkőcökkel. Annyira utálok egyedül lenni egy beteg gyerekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!

Nika most megcsappant a fórumaim száma mert nem tudok belépni a tanyára:(:((:
tegnap úgy behergeltem magam hogy majd nem hogy rosszul lettem.......komolyan nagyon durva......:(

Brita nem kerverlek Miával csak véletlen elírtam a neveket:)
bocsi:)

Virág puszikálom Bencét:)remélem már lement a láza?:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


rita: kitartás, téged már tényleg csak napok választanak el a nagy találkozástól!
ma egyébként szerintem én is találkoztam az első jóslómmal. és sajnos nem vagyok a toppon. remélem nem betegség kezdete. úgy érzem magam, mint akit kifacsartak. most tömöm magamba a c-vitamint.

csillag: bene fiúnak mennek nagyon a gyógypuszik. a napsütéssel küldöm azokat! és neked is sok erőt. én nagyon félek attól, ha bogi beteg lesz. annyira sajnálom a beteg gyerkőcöket!

ma nem csináltam sok mindent. egy sima tejfölös krumplilevest és apának mákos gubát, magamnak pedig aranygaluskát vaníliasodóval. most fekszek és lehet, h alszok egyet, bár éjszaaka jól aludtam.

betegek??? dike, mona????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita, köszi, délelőtt lement neki a láza, de fél órája megint 38 fok volt.most Nurofen szuszpenziót adtam neki, mert nagyon tiltakozott a kúp ellen. Félek az estétől, akkor magasabb szokott lenni a hő... :cry:
Te el szoktad vinni rögtön orvoshoz a gyerekeket ha lázasak? Bencének a lázon kívül más baja nincs, max egy icipicit náthás.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, köszi!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: Bencének sok sok gyógypuszit reméljük nem lesz komolyabb gond. jobbulást neki

annyira jó hogy lassan megint apróságokkal lesz tele a topik :) a többiek is tehetnének friss baba képeket :)

én ha lázas elviszem dokihoz Gergőt mert az többnyire valami gyulladásos betegség amit baci okoz és sokszor kell az antibigyó de nem első mérésnél viszem.csak ha nem megy le a láza rendesen akkor így hétvégén az ügyeletre viszem. igaz csak egyszer fordult elő

nika70
Salgótarján
 
 


Virág lehet ez a 3 napos láz.....ez magas lázzal jár tudod de semmi más baja nincs a gyereknek.....én nem szoktam vinni..lázcsillapítót adok és pihenésre ítélem............:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Virág:jobbulást Bencének,sok-sok gyógypuszi neki!
Tominál is volt ilyen hogy csak lázas volt,aztán jól betakargattam ő meg tök leizzadt,annyira hogy vizes volt a ruha rajta,viszont a láz elmúlt és nemjött vissza!!!!
Én nem szoktam egyből rohanni vele az orvoshoz,2-3napot szoktam várni,és ha nem megy le a láza vagy persze más tünete is van,akkor elviszem!

Én ma csináltam túrófánkot(most előszőr)meg bablevest :D bableves még nincsen kész,de hamarosan :)

Tegnap apával beszélgettünk a nevekről,és maradunk a Liliennél :D :arrow: legalábbis most apa nagyon elszánt és nagyon tetszik ez a név neki meg nekem is :!:
Mikor úgyvolt hogy Luca lesz,mindig Lilit mondtam valahogy nemtudtam elszakadni ettől a névtől :!:

Ma beszélgettem Lilivel,olyan aranyos volt :D Délelőtt nem nagyon éreztem mocorogni,mondom beszélek neki,meg simogattam a pocim!
Úgy köszöntem neki,sziaaa Lili :D és ő egyből megmozdult,olyan kis drága volt,jól elvoltunk :wink: Annyira szeretem :D
Vendég
 


33 hetes és 3napos vagyok :D csupa 3-as szám :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ja én 84-es vagyok :lol: bi-bi-bíííí :lol:

Nika:te 40? :shock: na nem mondod :shock: abszolút nem nézel ki annyinak,hú most ledöbbentem kicsit :!: én azthittem te is ilyen 28 körül vagy :!:
Nálatok az oviban mikor lesz farsang?nálunk febr.11-én :D Gergő mi szeretne lenni?Tomi aztmondta 101kiskutya :lol: :lol: :lol: és kell póráz is,és én fogom vezetni :lol: :lol: aztmondta az apája,akkor én meg legyek SZÖRNYELLAAAAAA :lol: :lol: :lol: Mivel úgyis szeretnék fordászhoz menni,így nyugodtan befesthetem fekete-fehérre :lol: na mondom köszi,mondjuk lassan a fejem tényleg olyan mint Szörnyelláé :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


na megyek,mert csak én írok :roll: Jól elszórakoztatom magam :wink: :lol:
Többiek?
Vendég
 


Kép

Az előbb jött be Tomi,és meglátta ezt a képet :!:
Elkezdi,anya ez te vagy :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondom kösziiiiiii,kedves vagy :!: mondom én,hogy lassan tényleg így nézek ki,há a fiam is ezt mondta :!: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?