Dike
Jobbulást!
Mona
Én is paprikás krumplit csináltam. Maradt holnap vacsira is. Ebédelni meg úgyis a városban fogunk.
Ilyen köldök körüli fájdalom nekem is volt, mozgásra, vagy köhögésre, aztán valamikor a huszonvalahányadik héten elmúlt. A doki szerint érzékeny a köldök körüli terület.
Nekem hirtelen mozdulatra sokszor beleszúrt, de néha csak kisebb mozgásra is, szóval szerintem ezen ne aggódj.
Első vérkép eredményem (nem a genetikai, csak a sima labor) 4 hét alatt lett meg, de nyáron volt, és a szabadságolások miatt csúszott ennyit. A legutolsó már 2 hét alatt megvolt.
Nitácska
Keversz Miával nem? Mármint nekünk Zalánunk lesz
Már látom csillag pontosított.
Pedi
A térdem helyrejött, csak néhány napig fájt, de akkor nagyon. Szerintem egy kis kopás lehet, de már évek óta. Ülni nem bírok sokat, csak nyújtott lábbal.
Igen, vezetek még, NST-re autóval járok.
Nekem olyan görcseim vannak, hogy nem hiszem el miért nem indul még be a szülés. Ma már majdnem sírtam, úgy feszítette a gátam, és görcsöltem is 6-7 percenként, de nem fájás. Azt hittem szétszakadnak a csontjaim. Ilyen volt múlt hétvégén is, akkor meg erős vajúdáshoz hasonló fájdalom, de ritkább. Lehet önzőség, de én hallani sem akarok ráhúzásról, mert ez nagyon rossz így. A vajúdásnál legalább tudod, hogy miért van a fájdalom. Egyébként nem is értem, hogy bír ki ennyit a magzatburok. Reginél egyáltalán nem voltak fájdalmaim, fájásaim előtte. Joslók meg kispiskóták ehhez képest, bár abból is szokott erősebb lenni, és napi szinten sok. Aztán látod már a 39. hétben vagyok, és semmi jele a szülésnek. A méhed kibírja, én is nagyon vékony vagyok, a csontjaim is azok, de még bírják.
Kati
De jó, én már nem látom a nunim a hasamtól, annyira lent van.
Ilyenkor természetes a változás, majd meglátod mikor megszülsz, és otthon először tükörbe nézel, furi hogy nem lesz hasad.
Én sem éreztem a gátmetszést, tulajdonképpen a páromat kérdeztem, hogy egyáltalán mikor volt, mert a fájás-várással voltam elfoglalva, meg a levegővétellel. Csak egy kis feszülést éreztem, a baba feje már ott volt.
Még megnézem a New Yorki helyszínelőket, aztán dobok egy szunyát, mert reggel időben el akarunk indulni Győrbe. Már aludtam 20 órától. Illetve Regit altattam 19.30-tól, kb fél óráig tartott ez az iszonyatosan erős fájdalom, aztán valahogy abbamaradt, és elaludtam, de most megébredtem, a gyomorégésre, úgyhogy még bevágok egy adag citromos vizet, meg két db. kekszet.
Ti már biztos durmoltok. Jó éjt!