Új privát üzeneted érkezett!

Mia, haaat ugrasszad el Apat a bootba csokijeeee! Haatminek van az ember a haznal! :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy a tegnap Rozal utan ma mar inkabb nem szolnal be neki???! :D :D :D :lol: :lol:
Vendég
 


bogi: vóóóóót ma meki? zurad elvitt?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kééééépzeljétek!!!! holnap lesz nyolc éve, hogy összejöttünk bogi apucikájával!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Kati, akkor majd holnap gratulalok! :lol: :lol: :lol: Kosz, hogy szoltal! :D
aaaa, nemhozottezsemmitcsakmagat! :):) De mar itt sincs, ment kocsit mosni! Ma nem foztem csak sutottem krokettet meg sajtos-sonkas pulykamellet. Jo egeszseges ez is, mint a mekis! Ha lo nincs szamar is jo alapon dontottem igy! hihi
Vendég
 


az enyém is most mosott kocsit. most hívott a barátunk, hogy menjünk inni valamit valahova. mondja nekem oké megyünk, de az én autómmal, mert az övé lefagy, ha most kiáll a garázsból. mondom perszeperszepersze!!!! az én autóm meg hóóóóót dzsuva!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati! sajnálom a rossz éjszakát!:(

pedi! képzeld, tegnap éreztem igazán először kívülről is, ahogy rátettem a kezem!ma meg egyszer.

lanyus! üdv itt! sajnálom....de kívánom h minél hamarabb összejöjjön a baba!

mi elmentünk ma délután a barátnőmékhez, sütöttünk kakóscsigát,játszottunk a kislányával. most sorozatot nézek, apa meg megy focizni.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

6 oldallal le vagyok maradva, nagyon pörögtök. Majd pótolom valamikor.

Mia, dike, köszönöm nektek is a köszöntést, aranyosak vagytok!

Pedi, kedden nem tudtam elintézni a 6hetes kontrollt, de azt láttam, hogy influenzajárvány miatt látogatási tilalom van a gyermekágyon. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


2 oldalt elolvastam.

Pedi, kati, örülök a jó eredményeknek, csak így tovább! :D

Pedi, az én dokim is a magén 10x-ét kérte, én örültem, hogy megmondta, nem kellett azon agyalnom, hogy elég-e. 50 volt a szülés, plusz 20 a szülésznő. Mivel most ügyeletesnél szültem, Zoli adott neki 13-án 25-öt. Velem normális volt, mindennap bejött, oké, tuti a pénz miatt, de nem mondhatom, hogy másképp bántak velem, mert nem volt ott fogadott dokim, de egyébként tényleg az van, amit kati ír sajnos...

Nika, totál egyetértek veled!!!!!!!

Bogi, vérzik a szívem, és nagyon sajnálom. :( Szerintem, de ez csak a véleményem, ha ennyire boldogtalan vagy ott, mindenképp gyere haza!!!

mia, én is sajnálom a büntit. :(

dike, hajrá mocorgás!!!!! :D

Csillag, Lexi is nézi ezeket a meséket, az abszolút kedvenc pingu!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze! De jó, hogy jöttél! Akartam, vagy kérdeztem is, nem tudom, de amúgy elmúlt már vérzés/barna, minden?
Én is azért kérdeztem rá az összegre, mert szerintem ezekkel jobb, ha tisztában van az ember!

Lányok! Én ma nem dolgoztam sokat! Du-án semmit nem csináltam, sőt még aludtam is fél órát, nagyon jól esett. Aztán, bár iszonyú lusta voltam, elmentem jógára, ami eszméletlen jó volt! :lol:

Mia! Te viszont tényleg nem vagy semmi! Tudom, nehéz lehet gyerek, férj, háztartás és még az állatok is, de kellene azért pihizned! Hamarosan nem lesz rá egyáltalán időd!

Bogárka! Szülcsinapom: április 21. :) Szinte hihetetlen, hogy tényleg pont aznap jönnek! Február 12-én két éve lesz, hogy nem láttuk egymást személyesen.

Dike! Jaj, de jó! Most visszaemlékeztem, mikor én is először éreztem Őt! Istenem, de jó érzés!

Kati! Én is jókat hallottam a borostyánláncról, szerintem nekünk is lesz.

Képzeljétek, holnap szülésfelkészítőt tart nekünk a jógaoktatónk! Juj, úgy izgulok, hogy milyen lesz! Ja, és apák is jönnek! Persze a miénk nem!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, a joga jol hangzik, most elgondolkodtatal, hogy nekem is el kellene jarni. Persze nem terhesjogara! hehe
Apr. 21? Tesom apr. 15! Imadom a kisnagyszarost! Mindjart fel is hivom. Melyik evben, Te `82 vagy? Ocske `80. Tesodekat elhiszem, hogy varod en bele is halnek, ha 2 evig nem latnam. Jajjj, hogy birod????
Vendég
 


Sziasztok!

Pedi, az Anyukám is április 21-én született! :D
Örülök, hogy elmentél a jógára, annak meg külön örülök, hogy jól esett a kis mozgás!
A szülésfelkészítő egy alkalom lesz?

Beze, Pingu nálunk is nagy kedvenc. Bence röhögőgörcsöt kapott amikor először látta... :lol: :lol: :lol: :lol: azóta csak mosolyogva nézi.

Bogi, a káposztás sztrapacskára még várnom kell, én olyat most nem ehetek. :twisted: :twisted: :twisted:

Ma Gergő megpróbált nyúlni a csörgőért., többször is. Azt hittem megzabálom! Láttam az arcán, hogy ezerrel koncentrál, ilyenkor bandzsítja a szemeit, összeszorítja a cseresznye ajkait és nyúl a csörgő felé. Az ujjait még nem tudta kinyitni, hogy megfogja a csörgőt, de a kézfejével már megérintette. :D :D :D

Lányok, bocs, hogy mindig csak a gyerekeimről beszélek, de velem más nem történik mostanság. Nekem Ők az Életem!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kismamik, NE DÓÓÓÓÓÓÓÓGOZZATOK MÁ' ENNYIT! Elfáradok az olvasásban is!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragommm,naugye! Nem hiaba mondom en nekik, hogy aajjjanakamaaa` le! Na!

Egyebkent meg: a gyerekeid edesek. Osszeallithatnad oket egy foto erejeig es megmutikazhatnad! :D :D :D +Gergocit is fotografiazzad le amikor igy koncentrizal! Kerianyu szeretne latni! :D :D Ha nem gond! Csak akkor! :wink: :D
Tudom, hogy Neked tiltolistasakapi, ugy gondoltam, hogy a tobbieknek! Ha nem volna eleg a tuuuroooossss! Vagod?? Vagod?? :lol: Apaja? Gyerkocok agyban?
Vendég
 


Ja, Virag, meg szep, hogy a gyerekeidrol irsz! Mast nem is kerunk! Varunk! Akarunk hallani! :D :D :lol: hahahaaaaaa, majd vard ki Pedit es Katit, juhhhuuuu, el leszel torpulve anyam a sok gyereksztori mellett! :D :D :D :wink: :wink: :wink: (na erted hogyan ertem, ugy? :wink: ) Mi meg majd itten "irigykedunk"-jo ertelemben keretik eztet erteni! :wink: :D
Vendég
 


Bezeee, jajj, hat most latlak! Az a baj, hiaba irok, nem olvasod. Mire meg jossz,addigra meg maaaar nem olvasod. Na, mindegy, azert puszi, oszt vagy olvasod vagy nem! :wink: hihh
Egyebkent Apaval beszeltunk meg sokat azota es elindult nala egy folyamat. (en ezt a ferfi agy megvilagosodasanak hivom mert na, azert tegyuk hozza....nem ecceruek am) Szoval ismet ra kellett ebrednem, hogy a ferfi az egy leny! Ez, teny! Neha ugy konkretan, urleny! + ha nem ragod a szajaba amit akarsz, nem veszi eszre! Vicces es trefas oldalam felre teve a lenyeg, hogy ugy erzem vegre sikerult atadni Neki es megertetni vele, hogy mit erzek en itt tulajdonkeppen es mi az ami nekem faj. Es ugy latom, velem, erzem, hogy azonosult a dologgal es nem a vallat rangatta.(kepletesen) Szoval nem allt hozzam negativan, hogy ugyan mar, most felfujok dolgokat. Elfogadta es tudomasul vette es megbeszeltuk, megtalaltuk az arany kozeputat. Aztan az elet ettol fuggetlenul alakul, alakit majd rajta. Valoszinuleg. Meglatjuk. Es koszonom Neked is az egyutterzo szavakat.
Vendég
 


Bogi, jaaaaaaaaaaaa, értem a káposztás felajánlós cuccost! Tudod, kezdek agyilag leépülni a nagy itthonlétben, ezért nem vettem a lapot. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Apa elment BIGBAND-ezni, közölte délután, hogy Ő bizony 3 hete nem vót próbán és most mindenképp megy. Hát aszontam Nekije, hogy mennyen ha ennyire akar! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiúkák 7 óra óta szunyálnak. :D :D :D :D :D :D

And U?????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati persze hogy jó leszel Boginak és szeretni is fog titeket!!!!!!!!!!!!!!
holnapra akkor sok bódogásgot!!!!!!!!!:):)

Bogi Barni eddig 1x harapott meg az alsó-felső fogaival......utána jót mosolygott de hála azóta nem csinálta:)

Pedi egy napon születtél a hugommal............:):)ő is ápr 21-ei:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mennyi apr. 21 van itt! tok jo! Es kinek kije szuletett okt. 27en? Csak, hogy kis kozvelemeny kutatast tartsak! Vagy julius 19en?? Na?

Virag, ja, ja, persze, kifogas, hogy le vagy epulve! Meg jo, hogy van kire fogni!:):)hihihi vittttszelek! Jajjhat amugy meg Te lennel az elso akinek az egesz tallal oda adnam! Na, majd ha mar ehetsz kapisat akkor elmegyek hozzad es megfozok helyetted valami kaposztas hamit! Vagy babosat! Vagy akarmilyet! Okes? Sot, meg a ket gyereket is bevallalom Te meg menj el....mittomen kukutyinba arcot massziroztatni! Vagy hatat! Vagy amit akarsz, nem banom en csak ne lassalak 2-3 orat es ugy gyere haza, hogy de jol feltoltott a masszor es az aromaterapia! Na, benne vagy?? Ennyi idore csak nelkulozni tudod a kiskrapekjaid!! :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Nita, de megneztem volna Barnika arcat amikor megharapott! Mit mondtal neki, hogy azota nem harapott Rad!??? :lol: :lol: :lol: :lol: Ha nem vagyok tuuul indiszkreeet??? :lol: :lol:
Vendég
 


Bogi, Istennő vagy!!!!!!!!!!! Jöhetsz bármikor!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (Bár mire én ehetek kápis vagy bármilyen felfújós kaját, addigra Neked naaaaaaaaaaagy pocakod lesz! :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Annyira ennék valamilyen SÜTIT!!!!!!!!!!!!! Meghalok... fizikailag szenvedek a hiányától........................ (pedig délben lecsúszott két kicsi linzer)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, akkor csak megfozok de a ket skacot mar nem vallalom majd beeee! 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) subidubi, subidubi!
Sutimegvonas program indul! Gondolj a seggedre! hihihihi amugy nem nagy meg semmi ilyesmi de ha Teged zavar, akkor gondolja valagadra! :lol: :lol: Sutit meg kopod ki, kopod ki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Amugy VIRAG en meg fizikailag szenvedek egy falat feher cipobol szelt "kenyerert" DE, NEM! KUZDJUNK EGYUTT! En lemondok a ciporol, Te mondj le a sutirol! Hatha igy konnyebb mert en mar nagyon sandalgok a konyha fele. Kacsintgatok a cipora! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Vicces ez a "kopod ki, kopod ki" így ékezetek nélkül. Olyan Fekete Pákós. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként igazad van, elég a s@ggemre gondolni.
Ma egyébként majdnem tornáztam is, de még nem vitt rá a lélek. 8) Pedig Apa letöltött nekem egy csomó Béres Alexandrát meg egy zumbát is. Az a bajom, hogy ha elkezdem, teljes erőbedobással szeretném csinálni, de félek attól, hogy a tej rovására megy. ezért mindig halogatom a dolgot...

Nem fárasztalak tovább. EEEEEEEEEEEmegyek fürönnyi! PUSZIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ki nem menj a konyhába cipót enni, mert els@ggellek!!!!!!!!!!

Küzdjünk együtt, OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


VIRAGOM, PUSZIKA! MAJD GYERE!
Vendég
 


HEHEHE, EN MEG TEGED SEGGELLEK EL! EN....NEMMEGYEK! NA, MENJEL FURONNNYI! :lol: :lol:
Vendég
 


bogikám ja volt zumba ezerrel :):):)

Nita: ok :D:D:D

csillag én nem szeretem a sztrapacskát :D:D:D

a tőzegáfonya az a vizeletkiválasztó rendszert tisztítja fertőtleníti:) felfázáskor nagyon ajánlják

Pedi: aztaaa nagyon belehúztál de vigyázz magatokra ne hajtsd túl magadat te jány:) szupi szülinapi aji lesz :)

selyem ha te vagy a legfiatalabb akkor én vagyok a legidősebb :) szóval nyugodtan szólíthatsz nagyinak :)

kati te is inkább pihennél ejnye bejnye.minden végidőben járó kismaminkra rájött a fészekrakás? akkor hamarosan babázni fogtok :)sok boldogságot holnapra :) mi idén hét évesek leszünk :) majd augusztusban :)

borostyán nyakláncról már én is nagyon sok jót hallottam mi nem használtuk mert anélkül is nagyon szuperül viselte Gergő a fogzást :)

én ápr 9-én születtem :D párom meg július 29 :)

látom jól elvagytok :D:D:D:D

képzeljétek ma az oviban az egyik anyuka megkérdezte hogy fogytam e? mondtam hogy igen bár szerintem ez még nem látszik hiszen 2-3 kg még nem látszik annyira :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, ugyi vagy! Es figyu! Lehet, hogy kiloban csak 2-3 de centiben lehet ez sok is. En is pl. kiloban nem fogytam most csak 3-3,5-ot de centiben....oooo....derekrol lement 7 cm, csiporol pedig 5, combrol 5-6 centi! Ez az ami latszik. Ha ram hallgatsz mersz centit is! Ha pedig masok is latjak...nem hiaba kerdezett ra az anyuka! :D :D :D En nagyon orulok, hogy ilyen eredmenyes vagy! Masok mar latjak Nita, ez fantasztikus! Drukkolok, abbba ne hagyd!!!
Vendég
 


Nika, Te, hogy allsz pe-vel? Meg Apaval?? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pedi, múlt szerda óta nincs semmi, ezért akartam kedden menni kontrollra, de a b.kó doki le se sz.rt. :evil:
Szülinapi ajándék tényleg nagyon szép lesz!

Nika, gratula, csak így tovább! A dokim ad számlát, ha kérek, de nem tudtam volna visszaigényelni, így nem lett volna értelme.

Lanyus, üdv köztünk! A babát sajnálom, nekem is volt 3 vetélésem. :(

Bogi, jól tudod, vizesedésre sokat inni, ezt többek között a védőnőm is megerősítette.

bettike, 3 hónaposan még nehezebb lesz visszaszoktatni, de persze te tudod. Én egyikkel se aludtam, illetve Lexivel pár napig, de csak azért, mert beájultam szopi közben. Én nem tartom biztonságosnak, na meg a kiságyban van a légzésfigyelő.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


nika: :) :lol: :lol: :lol: ezen a nagyin jót röhögtem :) :)

bog is öreglány :D :D :D :D

nika, grat a fogyáshoz, ha valaki kivülálló már látja az félsiker ;) ZUUUUMMMMBBBAAAAAAAAAAAA 8) 8) 8)

Kép
selyem
Pécs
 
 


Jó reggelt!

Tegnap este Zoli elkobozta tőlem a gépet, már nem tudtam jönni! Pedig de jó kis hangulat volt itten kérem szépen! :lol: :lol:

Bogi! Én is imádom a friss fehér kenyeret, de kb fél idő óta alig ettem fehér lisztből készült pékárut. Akkor ajánlották nekem azt a kenyeret, amit most hordok, mikor előjött a sav problémám. Aztán a múltkor ettem fehér kenyeret, és jól meg is dolgoztatott odabent. Így, ha eszembe jutna enni, majd erre fogok gondolni...
'83!!!

Beze! Sajnálom, hogy nem sikerült elintézned a kontrollt! Menjen a doki, ahova gondolom! Lexi szülinapját megtartottátok már? Majd hozz képeket tanyára! :wink:

Nika! Gratula Neked! Szerintem nem lenne csoda, ha már látszódna, hiszen lassan egy hónapja csinálod! Amúgy Boginak igaza van a centivel kapcsolatban, de szerintem azért a ruháidon Te is érzed már!

Kati! Jaj, hát tegnap elfelejtettem, hogy mennyire meghatottál azzal a hsz-el, hogy gyönyörűek és egészségesek lesznek! Zoli is mindig azt sorolja, amikor elkezdek itt aggódni, meg nyavalyogni, hogy na ugyan mi baj lehet?! Ha eddig minden rendben volt! Na, de egy férfi nem értheti, amit anyuka igen! Ugye jól mondom anyukák????

Csillag! Juj, de szupi, hogy együtt ünnepelek anyuddal! :D Én imádom, hogy ilyenkor van a szülinapom. Mindig akkor éled újjá a természet. Elkezdenek zöldülni a fák, virágok nyílnak és még az első gyümölcsfák is kezdenek virágozni. Ezért is szerettem volna mindig tavasszal szülni.
Jaj, de butus vagy, ha azt hiszed, hogy unjuk a gyerkőcökről a sztorit. Szerinted ki az, akinek ilyenkor ne csalnál mosolyt az arcára? És Boginak ebben is(mint mindig) igaza van, használd ki, amíg Kati és én egyben vagyunk, mert azt hiszem onnantól nem férsz majd az oldalra! :oops: :lol: :lol: :lol:

Nita! Akkor mostantól Te sem fogod elfelejteni a szülinapomat!

Kedves Kata és Zsolt! 8.évfordulótokhoz szeretettel gratulálok! Kívánom, hogy még nagyon sokáig erősítsétek a kis párosotokat, szerelemben, egészségben, megértésben!

Nekem most nagyon jó éjszakám volt, 3ig egyfolytában aludtam. Viszont ma megint "jósolgatok"! :? Pedig mennem kell bevásárolni, aztán sütni egy-két dolgot, mert holnap megyünk Zoli unokatesójáékhoz babát látogatni.
pedi
Kalocsa
 
 


Bogikám persze hogy nem adom fel :):):)
pém már volt a hétvégén apával belehúztunk :):) 3 nap alatt 4x voltunk együtt :D apa kicsit kéjenc lett :) kérdeztem is tőle mi baja :D:D:D:d de azért nem esett rosszul :):):):) :oops:
Centit majd kedden mérek :) akkor lesz pontosan egy hónapja hogy csinálom :)

nika70
Salgótarján
 
 


Katocam,

BOLDOG, BOLDOG, HAPPY, HAPPY, 8. EVFORDULOT KIVANOK NEKTEK DE MOST MAR IGY HARMOTOKNAK! EN BOGICAT IS BEVESZEM EBBE A KIS CSAPATBA! LEGYETEK NAGYON SOKAIG NAGYON BOLDOGOK! PUSZIIIII!!
Vendég
 


NIKA, ja, tenyleg, mar irtam is erre a kejenc dolgora csak az nem maradt meg, hogy pe is volt! huuuuappppammmm, akkor meg aztan drukk meg minden megy amit akarsz, erted!!! :D

Pedi, `83ban meg szulettek emberek??? aaaaaaaaaa!! +akkor meg csak 27 vagy, mit oregited itt magad, hogy 28 evesen, blabla!! :lol: :lol: :lol: 28 leszel, de meg nem vagy! Na! Egyebkent is tok fiatal vagy meg 28 evesen is! Kerdezd csak meg Nikat! hihihibocsiiiiiNikaaaaaa, csak tudod, Te vagy itt utanam a rangidosss!!hihihtok jo, el ne tunj a topikrooooool!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha josolgatsz akkor csak ovatossssaaaaaan!!! Lassan, lassan, tudod, neha ulj le 10-15 percre, igyal egy teat aztan megint mehetsz! De ovatosssan! Puszi!
Es persze, hogy minden rendben van, ezen ne aggodjatok!

Beze, na, vizet kell inni? Az jo. Illetve nekem nem:) hihi mert nem tudok sokat inni. :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok,köszönöm a szavakat!!!

Selyem: januárban ment el a baba? és spontán vagy műszeresen fejezték be!?
Nálam műszeres befjezeés volt,és sok heti herce-hurca ami nagyon megviselt minket!!!

Mi összetörtünk,de azért mert jó ideje terveztük és szerettük volna...
Örülök,hogy Te pozitiv vagy,nekem /nekünk kicsit nehezen megy....
Ma megyek vissza az eredményekért ,sé megmondják mennyi idö után mehet az ujjabb baba...
Valahol ezért is "örültem" volna egy spontán vetélésnek,mert igy természetesen ürül ki a méh,itt nálam meg a babó elindult,csak gyógyszerrel visszatartották és igy meg kellett műteni....bár az utolsó uh-on már mondták,hogy fel van szakadozva a nyálkahártya és csak idő kérdése lenne ha elindulna...nah ezt nálam nem várták meg!!!

Katikám boldogot nektek és még egy tucat picurt!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus, kitartas, Te hetekig kinlodtal es hetekig jartal uhura, es kaptatok remenyt heteken at. Persze, hogy megviselt, mindenkit megviselne! DE irtam eppen most egy mailt Neked, olvassad csak el! :wink:
Vendég
 


Kati, merre vagy? Gyere!!!!
Vendég
 


Kati
Szerintem valamennyit biztos használ, ráadásul általában az almát mindenki szereti, és egészséges is, főleg ha jó kis „házi” almát tudsz beszerezni.
Azért mondtam, hogy lehet egyszerre szülünk, mert nekem még van majdnem két hetem. Illetve már nem tudom, mert fogalmam sincs mihez számoljunk, de a kiírás szerint, még van. Szóval ha ráhúzok néhány napot (de nagyon nem szeretnék, mert most is épp a bordámat nyomja, és levegőt is alig kapok), akkor bizony még két hét.
Tessék elhessegetni a rossz gondolatokat, nem lesz semmi baj a babóval. Odafigyelnek az orvosok a magas vérnyomásra, és ha kell megindítják a szülést.

Nita
A kérdést nem értem, de lehet még csak reggel van. „most akkor mi lesz a neve a lányzónak?” Milyen névre gondolsz???
Ez a fogzás nem kellemes, Regi a szemfogakat szenvedte meg.

Lanyus
Sajnálom, hogy beteg volt a babátok. De fiatal vagy, biztos hamar összejön megint.

Kati, Pedi, Mia
Ejnye-bejnye, nem takarítani ezerrel, csak nagymamisan. Én most már csak pihengetek, meg elkezdtem tornázni, hogy bírja a szülést. Jobb később, mint soha.

Csillagvirág
Csak óvatosan a tornával, tényleg a tej rovására mehet. Én fél éves koráig nem nagyon tornáztam, max néhány feszesítő gyakorlatot, fenékre, stb. Szerencsére mindössze 1 kiló felesleggel jöttem ki a kórházból, és egy hét szoptatás után az is lement. Úgyhogy babakocsizással tartottam magam formában. Persze akkor nyár volt, és nyugodtan sétálhattam órákat a picurral.
Vendég
 


Bogik anyum,épp most pötyögtem vissz neked!!!:))))

Igen ez volt a baj,hogy hetekig reménykedtünk,mert mindig kaptunk egy kis valamit amibe lehetett kapaszkodni....bár nekem az már feltünő volt amikor dec 27-én azt mondták késöbbi fogantatásbol van...nem azért de az ember lány tudja mikor volt együtt apával és bizony akkortájt hogy ö kisebb legyen 1 szer voltunk együtt..de nem hiszem hogy rá 2 napra meg pozi tesztet kellett volna produkálni...
Csak valahol nem értem....mert hetekig nem fejlödött..és hirtelen 3 hét után...szikhólyag...embrió..... aztán ....ugyhogy nem éértem abban a 3 hétben miért nem volt semmi....a haematóma enyire nem tudja visszafogi......
Vendég
 


jó reggelt!!!!

pedi, köszönjük szépen!!!!!
jót nevettem, hogy csillagot "leírjuk" az oldalról! :lol: :lol: :lol:
de őt meg kellene tartani, mert olyan jó ötletei, tanácsai vannak. nekem bejönnek a nevelési elvei.
egyébként zsolti kiakadt, mert egyik este beszéltük, hogy új laptopot kell nekem hamarosan venni, mert amint ezt mozdítom kikapcsol, meg minden. éppen csak a torka nem vérzik, de még fősuli elsőben kaptam. ez már 8 éve.
szóval mondtam, hogy nem a legkisebb netbookot kérem, hanem az egyel nagyobb kijelzőset, de ne legyen ekkora, mint ez, mert szopi közben nem tudok majd fórumozni. erre zsolti: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nika: tudtam, hogy lesz eredménye a mocorgásodnak! és ennél nagyobb elismerés nem is kell, amikor egy másik nő látja meg!!!

bogi?????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Regikém a héten 1 dalt és 1 versikét tanult meg, de egy két nap alatt. Múlt héten meg 4 nap alatt a következő nem rövid versikét:

Mackóbarlang

Mackópapa roppant büszke
Erre a kis bocsra,
Egy hete, hogy Mackómama
A világra hozta.

Kicsi már a régi barlang,
Keresni kell újat,
Olyat, hol egy mackócsalád
Télre is megújhat.

Nemsokára rálelnek egy
Barátságos zugra,
Mackópapa nekilát
Hogy be is bútorozza.

Ágyat ácsol, asztalt szögel,
Hozzá három széket,
Alkonyatra az új otthon
Mindenestül kész lett!

Mackómama serénykedik,
Megveti az ágyat,
Terítőt tesz az asztalra,
Arra három tálat.

Vacsorára mézet esznek,
Leszállt már az este,
Szép új barlang melegében
Alszik három medve.

Szóval nagyon ügyes, ennyi idő alatt még én sem tanulnám meg. Mert kb fél, 1 órát foglalkoznak a tanulással naponta, a többi kötetlen foglalkozás. Már két óvónője is dicsérte, hogy nagyon jól tanulja a verseket, egyszer elmondják neki, és már mondja amit tud.

Egyébként nagyon aranyos versike, mindig jót választanak az ovónők, vagy a klasszikus régi költők verseit, vagy az újakból a jobbakat. Ez Bartos Erika egyik verse. Mi amúgy is nagyon szeretjük a könyveit is.
Vendég
 


itt vagyok még, csak mindenki engem akar telefonon...lassan kezdődik a még nem szültél meg? még egyben vagy? stb. pfúúúúj!!!!

folytatom:

csillag: tejcsire tessék vigyázni!!! a bogyók, amiket a futár hozott segítenek?

rita: én is az órák hosszat tartó sétákra támaszkodok. és megyünk májustól babauszira is és nyáron leköltözök a csajjal a balatonra a családi nyaralóba, ahol még jobb a levegő és lehet úszkálni meg ilyenek.

lanyus: kíváncsian várom az eredményeket, de nincs ott semmi baj, csak valaki más akar beköltözni a családotokba. de hidd el, hamar ott lesz!!!
mit csinálsz ma? mikor indul apa egerbe?

bogár: fehér kenyér!!!! csak pics@növelő!!!!! fújj-fújj!!!!! azért én is szeretem, de elvagyok nélküle!
ma mit főzöl apjuknak? én semmit!!!!
és nem is csinálok semmit! az ágyunk még, ahogy felkeltem, meg még pizsiben ülök itt. megyek is és szellőztetek, összekapom magam, mert gyönyörű az idő!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katiiii, itten vagyok mar irtam is Neked!
Viragot, ja megtartjuk, kell nekunk! :):)

Lanyuskam, sztem ne akard megfejteni azt a 3 hetet. Sok mindent nem tudnak biztosra meg az elejen megallapitani.En arra tippelek, hogy fejlodott O, csak lassan, ahhoz viszont eleg volt, hogy ne menjen el spontan. huu, nagyon rossz errol irni, ha nem haragszol inkabb nem is irok semmit. :cry: :cry:
Vendég
 


Kati: em tudjuk ert új fejlemények vannak meló téren neki..... tegnap derült ki,hogy elakadt egy csomó rendör paprija a személyügyön,és nem irták alá senkinek az új béreket,igy vagy február 15 vagy március 1 el mehet el....de most jön a fordulat ...annyira itt akarják tartani,hogy még lakást is felajánlottak ha maradunk....ugyhogy most dilemma van......

Én is kiváncsi vagyok az eredményre...akii velem volt csaj Timi ö már kedden bement ,mert neki volt barna folyása és megállapiották,hogy bent maradt neki alvadt vér...ugyhogy ma derül ki,hogy újra kell-e műteni.....
Én mge szeretném ha meg uh-nak mert tudoid meséltem ,hogy jöttek ki szövetdarabok,ennek utána nézetnék ha már helyben vagyok!!!!!
Agy Timi azt mondta hogy náluk semmit sem tudtak megállpitani hogy miért történt ez,pedig ott már 12 hetes vol a baba és több ,mint 5 cm....az én kis fél cm-hez képest...ugyhogy nálunk sem mhiszem hogy lesz bármi........
Vendég
 


Nyugodtan írhatsz Bogikám...hidd el nem bánt már....ami meg volt könnyem azt kisiírtam....:((((
De tény nem ilyen ütemben kellett volna neki fejlödni,hanem már dec 13 án legalább szikhólyagnak kellett volna lenni...ahhoz képest az is még csak akkor alakulgatott ki......szerintem itt a haematóma volt a ludas,és az fékezte meg a babót sajnos............pedig Ö annyira nagyon küzdött Ti tudjátok a legjobban!!!!!
Vendég
 


Kati, en ma huslevest fozok mert ugye hetvegen dolgozom es Apa ezen el lesz, meg petrezselymes kolomper sult hussal lesz a menu. Azt a hus sutom le ami a levesben lesz mert Apa nem eszi meg fotten. Na, nem tyemmi, ugye?? A legjobb etelt nem szereti, de mindegy bevagom a sutobe oszt csak, egye sulten, banja a fene csak ne morogjon mert ha ehes, morog, igy:
:twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Pihenjel is, tegnap takaritottal eleget!
Remelem Pedi is ma, pihen! Ugye Pedi?????
Megyek fozni, mert ma meg en is fogat sem mostnam. jajjjajjjjj :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: de ez az igassssssaaaag!
Vendég
 


Bogi olvastalak,ha bedobtam az elsö adagot a sütöbe akkor visszairok!!!
Vendég
 


Lanyus, igen, ez igy van, tenyleg kuzdott de ezert fog ujra hamarosan bekoltozniiiii!!! :D :D :D :D :D lalalalaaaalalalallaaaaa!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?