Jó reggelt!
Tegnap este Zoli elkobozta tőlem a gépet, már nem tudtam jönni! Pedig de jó kis hangulat volt itten kérem szépen!
Bogi! Én is imádom a friss fehér kenyeret, de kb fél idő óta alig ettem fehér lisztből készült pékárut. Akkor ajánlották nekem azt a kenyeret, amit most hordok, mikor előjött a sav problémám. Aztán a múltkor ettem fehér kenyeret, és jól meg is dolgoztatott odabent. Így, ha eszembe jutna enni, majd erre fogok gondolni...
'83!!!
Beze! Sajnálom, hogy nem sikerült elintézned a kontrollt! Menjen a doki, ahova gondolom! Lexi szülinapját megtartottátok már? Majd hozz képeket tanyára!
Nika! Gratula Neked! Szerintem nem lenne csoda, ha már látszódna, hiszen lassan egy hónapja csinálod! Amúgy Boginak igaza van a centivel kapcsolatban, de szerintem azért a ruháidon Te is érzed már!
Kati! Jaj, hát tegnap elfelejtettem, hogy mennyire meghatottál azzal a hsz-el, hogy gyönyörűek és egészségesek lesznek! Zoli is mindig azt sorolja, amikor elkezdek itt aggódni, meg nyavalyogni, hogy na ugyan mi baj lehet?! Ha eddig minden rendben volt! Na, de egy férfi nem értheti, amit anyuka igen! Ugye jól mondom anyukák????
Csillag! Juj, de szupi, hogy együtt ünnepelek anyuddal!
Én imádom, hogy ilyenkor van a szülinapom. Mindig akkor éled újjá a természet. Elkezdenek zöldülni a fák, virágok nyílnak és még az első gyümölcsfák is kezdenek virágozni. Ezért is szerettem volna mindig tavasszal szülni.
Jaj, de butus vagy, ha azt hiszed, hogy unjuk a gyerkőcökről a sztorit. Szerinted ki az, akinek ilyenkor ne csalnál mosolyt az arcára? És Boginak ebben is(mint mindig) igaza van, használd ki, amíg Kati és én egyben vagyunk, mert azt hiszem onnantól nem férsz majd az oldalra!
Nita! Akkor mostantól Te sem fogod elfelejteni a szülinapomat!
Kedves Kata és Zsolt! 8.évfordulótokhoz szeretettel gratulálok! Kívánom, hogy még nagyon sokáig erősítsétek a kis párosotokat, szerelemben, egészségben, megértésben!
Nekem most nagyon jó éjszakám volt, 3ig egyfolytában aludtam. Viszont ma megint "jósolgatok"!
Pedig mennem kell bevásárolni, aztán sütni egy-két dolgot, mert holnap megyünk Zoli unokatesójáékhoz babát látogatni.