Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!ma 3kor elindultunk a férjemmel Fehérvárra,gondoltam benézünk 1-2 bababoltba:) így is lett, csak az elsőbe Mattiba annyira leragadtam, h ihaj:) megtaláltam a babkocsit, amit holnap lehet meg is veszünk:))) ez a szín ami ott volt nagyon tetszett barnás bézs ja a márka neonato sport 160 ezerért van, ez az utolsó db, de feb 1tőlk meg 2011es színek 20.000-rel drágább lesz:(( de nagyon tetszik ez a szín:))) annyi de annyi plussz funkciója van, még a mózes is hintázik:)beleszerelmesedtem:)utána még bementünk a brendonba hát a abc desing 3 tec elbújhat mellette funkcióba:)és a bevásárló kosara is nagy:)

dokinál: minden rendben méretei megfelelnek a korának! nem látszódott a neme de remélem most már továbbra is kisfiú. kaptam képet, de nem sok minden látszódik,főleg ha én még le is fényképezem.

azt mondta tornázhatok nyugodtan amíg kellemes, ha esetleg keményednék hagyjam abba. folyást mondtam, adott vmi kúpot,majd legközelebb néznek tenyésztést. igazolást kértem az adókedvezményhez.

KépKép
dike

Gabi
Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen jó fiú Roli :) Sajnálom, hogy Angyal törölte magát :( Igen, nálam is megvolt már a lány név, a férjem abban is határozatlan volt :D de a fiú név nagyon nehéz....

Georgia
A yahoo-s e-mail címedre írtam, vagy az már nem is létezik?

Dike
Szép árak vannak :roll: én csak olyan kocsit szeretnék amihez van mózeskosár, bébihordozó, meg táska aztán kész és ne az az idétlen markolós fogantyúja legyen. Én is szeretném már vásárolgatni a cuccokat, de sajna amúgy sincs még kész a babaszoba, nincs hova tenni őket....
Szuper, hogy minden oké volt a dokinál, leszámítva a folyás dolgot... de biztosan használ a kúp, amit kaptál. A tornával tényleg óvatosan! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

Gabi

Nagyon edes Roli baba, majd ha kesz a haz rakom fel a baba szobat.

Dike

Orulok hogy minden oke, biztosan klassz a babakocsi :D :D !!
A kup tuti segitani fog!!

Zita
Elkuldtem az emaileket neked :D :D !!
Vendég

2011 pocakosai és babásai.

megvettük a babkocsit!:))

http://www.tulli.hu/product_info.php?pr ... =arukereso

ebbe a színbe:

Kép

Kép

Kép

még több kép a 2011 pocakosai és babásai topicban.

csajok én annyira nagyon boldog vagyok, lakásban a babakocsival közlekedem minden hova, ultra könnyű a váz csak 7.3 kg.

KépKép
dike

Kép

Kép

KépKép
dike

Dike

Szuper a babakocsi :D :D !!
Edi a pocakod :D :D !!
Vendég

Dike, fuuuuu nagyon jól néz ki a babkocsi :)

Én is ma vettem meg a babkocsit, amit elhatároztam az nagyban megváltozott. Hogy nem veszek semmit, mielőtt megszületnek.
Babakocsi megvan, hordozóból az egyik megvan, utazóágy megvan mind a kettő, ágyat is ma hozza haza a férjem mert kölcsönkapjuk. Tegnap megvettük a járókát, illetve még 3 utazóágyat, de azt eladásra mert nagyon pici pénzért vettük meg igaz hibásak, de javítható és teljesen újak. Ha kész lefotózom, hátha valakinek meg is tetszik ;)
A babakocsit is ma hozza haza a férjem anyuval elmentek egy nagy országkörútra a babkocsiért és az ágyért.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka

Legyszi rakjal fel kepet a babakocsirol!!
Vendég

teszek fel képet, de majd csak este érnek haza, így majd holnap lefotozom.
Hozzáteszem használt, ami jó lett volna 75EFT, így 24EFT volt és kettőt vettem ennyiért. Nekem mivel ikrek nem lesz úgy kihasználva a babakocsi, mert be a városba nem fogunk sűrűn menni, babkocsi be az autóba 3gyerek majd a városba keressünk parkolót gyerekek ki, ááááá kizárt. Egy picivel, csak a váz, rá a hordozó, de ikreknél nincs ilyen kocsi nem találtam, hazudok van, de egymással szemben, na most kérdem én kivel tegyek kivétel? ki nézzen rám, és ki nem? :roll:
így én mindenképp egymás mellettit akartam, abból meg nem volt olyan amit pl. dike is vett, mert az nagyon praktikus, váz, rá az ülés és kész megyünk is.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Dike
Szép a babakocsi és a pocid is :)

Georgia
Megkaptam a maileket :)

Ancsuka
Nagyon várom már a képeket :) esetleg egy pocifotót is :) megértem, hogy egymás mellé szeretnéd rakni a babákat a babakocsiban, én is így döntöttem volna. A lényeg, hogy mindenük meglegyen, ami szükséges, s nem számít, hogy új v. használt vagy sérült és javítható, ezt még ők úgysem érzékelik :)

Voltam védőnőnél, reggel 8-ra odamentem :) alig aludtam az éjszakák, a kis vasgyúróm be van indulva már péntek óta :lol: Du. megyek dokihoz, s felír valamit a bacikra.

Zita

Kép
zitácska79

a képek, ezeket nem én fotóztam az enyém majd a blogba lesz. Mert azon rajta van Vivi stb.
Kép
Kép
Kép
[/img]

Ancsu

ancsuka

ancsuka! nagyon nagyon jóóó a kocsi, tetszik!!

KépKép
dike

Ancsuka

Nagyon klassz a babakocsid :D :D !!
Vendég

köszi csajok :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Szuper a babakocsi :) nekem nagyon tetszik, minden ikerkocsi olyan aranyos :)

már priviben kértem a blogod címét, elküldöd nekem? nem találom sehol :( pedig tudtam én is

Zita

Kép
zitácska79

Ancsu

ancsuka

voltam ma uh-on, ugye múlt héten visszarendeltek mára. minden a legnagyobb rendben, mindenét megnézte, megmérte, és továbbra is kisfiú!

KépKép
dike

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy csak így nagy hirtelen megint beugrok, de lenne egy kérdésem.
Kapott valaki közületek olyat hogy Divigel? Nekem most azt kell naponta 2-szer kenegetni a combomra, mert elég gyengének tűnt a méhnyálkahártyám. Olyan sok rossz van a papírjára írva.

Egyébként ma voltam UH-on és már most láttak vagy 16-18 tüszőfélét. Nemtudom normális e ez, mivel hogy pénteken kezdtem el adagolni a Gonal-f-et, azaz ma 5 napja. A doki lejjebbb is vette az adagot, ma már csak 37,5-et kell adnom. Szóval szerintem az sem jó ha hirtelen lett ilyen sok tüsző ugye? Nem vagyok még a lombik témában otthon. Szerintetek?

Dike: Örülök hogy minden rendben veletek.

Cikigabi: Érdekes lehet visszaolvasni az akkori írásokat. Hm.... Olyan ez a fórum itt, mint egy napló. :-)

Kép
babicsek

Babicsek

Szerintem nemgondd, nekem is ilyen sok volt, es gyorsan, aztan mikor leszivtak meg tobb volt, 16 embrionk lett, a vegere pedig, 2 vissza kaptam, 6 embriot pedig lefagyasztottak.
Sok sikert++++++++++++++++++++++!!
Vendég

babicsek! nem használtam ilyet.

nekem is sok tüszőm volt hirtelen.

KépKép
dike

Sziasztok!

Babicsek,
én sem használtam ilyent.
Viszont a túl sok tüsző nem a legjobb, ezért is csökkentette a doki az adagodat!
Igyál nagyon sok vizet, és egyél rengeteg fehérjét, hogy elkerüljétek a túlstimut!
Drukkolok, hogy szép számmal legyenek tüszőid!
Írj majd a fejleményekről!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok,

Dike
Szupi, hogy minden oké :) Mostanában hogy vagy, görcseid már nem szoktak lenni?

Babicsek
Nekem nem kellett ilyent használnom. Nekem szép sorjában növegettek a tüszők, nem kellett visszavenni ilyen drasztikusan az adagot, a végére 17 tüszőm lett. A sok tüsző sem mindig jó, mert nekünk összesen 4 termékenyült csak meg, abból 2-t kaptam vissza és 1 maradt meg, aki most már 26 hete a pocimban van :) Nálunk, ha kevesebb tüsző lett volna, akkor még kevesebb esély lett volna, mert apa gondok is voltak.

Ancsuka
Olvastam a blogodat, a box-os részt is :) akkor ezek szerint neked mostanában indultak be, eddig nem is volt nálad vészes. Nekem a héten újra ezerrel megy a box, tegnap este már olyanokat jajjgattam, férjecském meg is ijedt, hogy mi bajom. Mondtam neki, hogy csak a fiacskád :lol: Gondolom majd ehhez is hozzászokom, de elég veszélyes lenne pl. vezetnem ezen a héten, úgyhogy nem is megyek sehova sem....

Melinda
Hogy vagy? Pocaklakó?

Eltűntek merre jártok? Bár tudom, hogy hiába is kérdezem, nem jelentkeztek :(

Anyukák! Gabi, Gyancsi, Suzy remélem minden oké nálatok :)

Zita

Kép
zitácska79

Helló lányok!

Babicsek!
Nekem se volt ilyen gélem,mondjuk 1 év alatt nagyon sokat változtak a dolgok.
Nekem az első uh-n is sok kis tüszőm volt már pedig még nem is szúrtam magam akkor.Gonal (112,5 ha jól emlékszem) volt nekem is aztán mellé cetrotide.Repesztőnek ovitrelle.Végül 5 pete lett abból 4 termékenyült meg és 2 kaptam vissza,2 fagyiban várakozik.
Igen olyan,mint egy napló és nagyon örülök,hogy írtam ide akkor,mert most mindent vissza lehet nézegetni.
Meli jól írja:rengeteg víz és fehérje :wink:

Lányok!
Nagyon szuperek a babakocsik!!!! :lol:

Olvasok minden nap!

Mi jól vagyunk,semmi érdekes,Roli továbbra is jó fiú és már 4 hónapos! :lol:

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Örülök, hogy jelentkeztél :)

Roli nagyon édes a képeken :)

Zita

Kép
zitácska79

Cukigabi

Nagyon edi a kisfiad :D :D !!
Szeretem mikor uj kepeket raksz fel az iwiwre, vagy ide, mindig megnezzuk a ferjemmel :D :D !!
Vendég

gaby! nagyon édes a kisfiad!

Zita! semmi bajom nincsen, egyedül ez a folyás dolog, de lehet ez nem is gáz. nem görcsölök.majd kiderül a tenyésztésen. ez a kúp amit két naponta teszek fel, ez végül is csak ilyen hüvelyflóra helyreállító, tehát nem gyógyszeres anyag.
nagyon várom már h érezzem a rúgásait rendesen, mondjuk úgy mint te:) még nem nagyon érzem,néha gyengén.

atya világ már 26 hetes vagy?nem semmi...nálad látom h repül az idő!

KépKép
dike

Köszi csajok az infót. Majd meglátjuk mi lesz.

Köszönöm a drukkokat is, remélem hamarosan csatlakozom a kismamik közé. :)

Cukigabi: Tündéri kisfiad van. Mit mutattatok neki hogy ennyire csodálkozva néz? :)

Kép
babicsek

bibicsek, én is úgy tudom, hogy a sok tüsző sem jó, de reméljük nem lesz gond és csökkenni fog. Mondjuk nem minden doki mondja meg, hogy mennyi van pontosan, pl az enyém azt mondta ami domináns lehet, neked szerintem mondta az összeset. Nekem az elejétől fogva 4db-ot mondott és több aprót, hogy az mennyi? ki tudja amjd 5db-ot szívtak le vagyis nem is négyet. De 5-ből érte el a végállomást nagyon nagyon jó eredménnyel és abból ketten itt is vannak velem a másik kettő a fagyiban. Nekem pl. a doki anno megmondta az esélyem nagyon jó, de még így sem mondhatott 40%-nál többet viszont ugyan ennyi %-ot mondott az ikrekre is. Nem mondhat többet nagyobb %-ot csak annyit tett hozzá nagyon jók az esélyek. Így is lett 2-ből kettő itt van velem :)

Tegnap néztem a TV-t a babvárásról volt benne szó illetve hogy mennyire igaz, hogy fejben döl el minden. És visszagondolva ez így is van, én mikor még inszemre jártam minden alkalommal a fél szemem a Kaáli felé nézett és magamban csak az volt, hogy én is ott leszek, és nézzétek meg ott is voltam, viszont maximálisan hittem benne ha oda kerülünk akkor sikerül is és így is lett, ráadásul duplán sikerült.
Emlékszem még a régi társaság mindig is mondta ne gondoljak már a lombikra, de én csak mondtam és tessék.....

Csajok régebben szó volt a légzésfigyelőről, jó-e kell-e? hát itt a válasz rá:
http://www.babanet.hu/publ/sids.htm

Mi eldöntöttük, ha korábban jönnek kicsi súllyal akkor vezsünk egyébként nem. Egy szobában leszünk vagyis egy szobában alszunk, tudom ez is számít, olvastam, hogy kutatások bizonyítják ezt. De ezt már tudtam Vivinél. Majd ha már eltelik jó pár hónap mennek a saját szobájukba.

Nagyon remélem nem sértek meg senkit, de tudjátok szerintem már, hogy én őszinte vagyok és megírom amit gondolok.
Tegnap voltam cukorterheléses v.v-en 75gramm szőlőcukor 2-3dl vízbe beáztatva hozzá fél citrom, hogy nektek ebbe mi volt a gáz?????????????? komolyan nem értem, egyből eszembe jutottatok, hogy egy páran, hogy reagálták le, mondjuk aki citromot nem tett bele lehet tényleg szar lehetett. de szerintem sokan nem tudjátok mit fogtok átélni! :lol: :lol: még!!!!!
. Egy húzóra megittam és kész majd mosolyogtam egyet, anyukám kisért el még kérdezte is mi van, mondtam semmi :)
Nem emlékeztem rá, de lehet tévedek és akkor csajok javítsatok ki, se Ancsi, se Gabi és még Suzy sem panaszkodott
:lol: :lol:
Persze aki utálja a limonádét na az más akkor nem szoltam semmit!!!!!
És most gyorsan hozzá is teszem mindenki más és máshogy éli meg a dolgokat és egy nagyon jó pl-da rá.....
Mikor a kaáliba jártam v.v-re volt egy szerb csaj aki szó szerint sírt a v.v-től :shock: :shock: :roll: :roll: mondták is neki mit fog csinálni később pl. szülésnél??? majd mikor a kis hasszúrót meglátta na attól is totál kész volt a nővérek meg tőle :lol: :lol:
Szóval tudom én nem vagyunk egyformák......
Felkészültem, hogy na itt a vég rosszul leszek stb. és olyan jót nevettem rajta, de legalább mindenkire gondoltam :) mert már nem tudnám megmondani kinek is volt rossz, de ha jól emlékszem mindenkinek :oops:

JA ÉS BOCSI HA VALAKI LELKI BÉKÉJÉBE GÁZOLTAM,NEM VOLT SZÁNDÉKOS!!!! DE TÉNYLEG.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Dike
Biztos rendeződik a kúppal minden nálad :) Ne is mondd hogy telik az idő :) öregszem :D de már jó lenne, ha május lenne :)

Ancsuka
Mi biztosan veszünk légzésfigyelőt, ezt már akkor eldöntöttem, mikor szó sem volt babáról, mert lehet, hogy mi amúgy is rögtön a saját szobájába tesszük, még nincs eldöntve.
Nekem a cukros lötty egyáltalán nem volt gáz, s én még citromot sem tettem bele. Minek az? :lol:
De ez mindenkinél más, sokan ki is hányják, s akkor újra meg kell ismételni az egészet :(

Babicsek
Drukkolok nektek! :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Légzésfigyelőnk nekünk is lesz, ezt már eldöntöttük!Az egyik barátnőm odaadja a sajátjukat, ők már nem használják.

Cukorterhelés: Sajnos sokszor előfordul, hogy a magas cukortartalmú lötyi hirtelen vc emelkedést, majd vc esést okoz, és van, aki ettől van rosszul!
Sajnos én már kb.6 ilyen terhelésen vagyok túl, egyik sem volt egy leányálom, de kibírható.A szervezetem nem fogadta tárt karokkal a sok cukit!
De természetesen mások vagyunk.Ki így reagál, ki úgy!És ez nem is baj! :wink:

Énis megnéztem a babakocsikat, nagyon jókat választottatok!
Mi nem veszünk, tesóméknak volt, már nem használják, így nekünk adják.De nem is bánom, legalább arra sem kell költeni.A kisággyal ugyan így vagyunk! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mindenkinek köszönjük a dícséreteket,nagyon aranyosak vagytok :lol:

Babicsek!
Hát a fényképezőre csodálkozott így rá,mintha soha nem látta volna úgy csinált :D
Drukkolok neked Kép

Nekünk van légzésfigyelő (kölcsibe),minket megnyugtat és én csak első éjjel aludtam Rolival egy szobába (de amúgy kb 4 lépés van a két szoba között),mert nagyon sokat morgott és nyöszörgött álmába és nem aludtam csak 5 percet. :roll: Így azért én is tudok pihenni,nem ébredek fel minden rezdülésére.
És nekünk pl még egyszer sem riasztott be tévesen,valósan meg szintén nem szerencsére.

Ancsu!
Emlékszem mennyire negatívan álltál az inszemhez,még én is írtam neked,hogy te csak ne a Káli felé pislogjál.De jól érezted.

Kép
cukigabi
Budapest

Melinda
Hát nem irigyellek a cukorterhelés miatt, mert kész tortúra, már csak ott várakozni is.
Mi még nem vettük meg a kocsit, meg az ágyat sem, de ilyet szeretnénk :)
http://www.babadiszkontaruhaz.hu/termek.php?ID=169
http://www.babadiszkontaruhaz.hu/termek.php?ID=455

Gabi
Szerintem is megnyugtató, hogy van légzésfigyelő, persze az elején biztos mindig felébred az ember mindenre, mert még új a dolog, hogy valaki ott van mellette :) hiszen addig a pociban volt :)

Melinda, Gabi
Nektek milyen légzésfigyelőtök van?

Zita

Kép
zitácska79

Zita,
nálunk AngelCare lesz!
Ez a kiságy szerintem nagyon szupi, én is szemeztem vele.Ha nem kaptunk volna, szerintem mi is ilyent vettünk volna!
Babakocsi is szuper, és milyen színű lesz!

Gabi,
Roli tényleg egy kis tündérbogár!
És már 4hónapos?????? :shock: :shock:
El se akarom hinni!
Mintha most mondtad volna, hogy sikerült a lombik!Nagyon rohan az idő! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ja, Zita,
még Neked akartam írni, hogy ne aggódj a baci miatt, nem vagy egyedül, énis hasonló cipőben járok, már le is járt az antibogyó kúrám.De szülésig valószínű lesz mégegy!
De annyiban nem is bánom, hogy inkább derüljön ki időben, nehogy a szülésnél okozzon problémát!
Te végülis milyen bogyót kaptál rá?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda
Férjem a zöld babakocsit szeretné, de félek, hogy mennének rá a bogarak, így az még kérdőjeles.
Én nem kaptam antibogyót, mert azt mondta a doki, hogy 10 az 5-en baktériumszám alatt nem szoktak antibogyót felírni, s ha fel is írna, akkor kórházba kéne mennem, mert amit felírhat, az a tabi keresztreakciót szokott okozni penicillin érzékenyeknél, én meg az vagyok, úgy hogy nem leszek egyszerű eset. De kaptam tőle Vitagym C-t(hüvelykrém), nekem szerintem amúgy is gondom van a ph-mal, mert ez általában nem szokott jó lenni a vizelet tesztcsíknál sem. S szedek tőzegáfonyát, de úgy érzem, hogy ez a vitagym c használ is.
És te mit kaptál? Milyen tabit?
Majd megnézem milyen légzésfigyelők vannak, mert még nem jártam annyira utána. Ma elkezdtem felírni, hogy mi kell egyáltalán a babának és majd a mamának :) Jó sok minden, s csinálok ár összehasonlítást is! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

Zita!
Angelcare van. :wink:
Az ágy és a kocsi is szuper!!!

Meli!
Február 18-án reggel csináltam a tesztet és nagyon haloványka volt.Alig hittem el és mentem gyorsan vettem még egyet és délután is kimutatta. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
bizony, mintha csak tegnap lett volna! :wink: Hihetetlen!

Zita,
én penicillint kaptam, szerencsére nekem semmi allergiám nincs!
Sajnálom, hogy ilyen komplikált az ügyed, de a doki tudja mit csinál, ha azt mondta elég amit ad, akkor az úgy is van! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Zita! nagyon tetszik mindegyik!!!!!

KépKép
dike

Sziasztok,

Melinda
Bízok benne, hogy tudja a doki, hogy mit csinál :wink: persze nem szívesen szedek semmilyen antibogyót. Azért nem írt fel semmit sem, mert a babával minden oké, s a szokásos 3000-es értéket megkaptam :) De szeretem a dokimat, mert mindent meg lehet vele beszélni, egyezkedtünk rendesen hétfőn :D

Gabi
Csodás lehetett az érzés, mikor csináltál tesztet és pozitív lett. Én nem mertem tesztet csinálni, úgy mentem el vérvételre, hogy nem tudtam hogy mi van, bár titkon úgy éreztem, hogy sikerült, de nem mondtam senkinek sem. Az eredményt higgadtan fogadtam, mert nem akartam ott sírni mindenki előtt örömömben és mikor kiléptem a Kaáli ajtaján, rögtön elbőgtem magam, még most is :)

Köszönöm a dicsiket a kocsira és az ágyra is. Sajna még egyiket sem vettük meg, már nagyon be vagyok sózva, hogy menjünk és vásároljunk, de ezen a hétvégén nem lesz rá idő, talán a jövő héten.

Zita

Kép
zitácska79

Zitus, mi is ilyen ágyat kaptunk kölcsön, így szerencsére nem kell venni a mienk hó fehér lesz :) keresztfiam első ágya volt, az első 3évben használták is, majd szétszedésre került, így mi megkaptuk :)

Légésfigyelőbe én is a legjobbnak az Angelcare-t tudom.

Ancsu

ancsuka

Zitus, a babakocsit most nézem, fuuuuuu ez nagyon jó és szerintem bogaraktól nem kell tartani ha csak ez a bajod a színnel.
Egy jó tanács ha ezt az ágyat akarjátok néztem hogy a kókusz matrac bele csak 5900FT ha mást nem is szerintem legalább azt vegyétek meg mert én most vettem meg 11EFT-ért. Néztem a tesz-veszen vaterán is, de 5EFT alatt nincs szóval ennyiért ajándék.
Tudom még nem akarsz vásárolni, én is így voltam tudod, de rájöttem a pénzem ellensége sem vagyok és sajnos nincsen millionk hogy tök mindegy legyen :(

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Most hétvégén még nem érünk rá, de jövő hétvégén mi is nézegető-vásárló körútra indulunk :) de még csak Győrbe, aztán ha itt túl drága lesz, akkor felmegyünk oda, ahol kinéztük a babakocsit. A listám már készen van, hogy mi kell :) Én láttam ennyiért kókuszmatracot máshol is, pl. Brendonban is. Nem akarom elkapkodni a vásárlást, mert sokat lehet megspórolni, hogy ha jól megnézem az árakat :)
Biztos hogy jó az AngelCare, de nagyon drágának találom a többihez képest, de szerintem abból nem fogunk újat venni, tök felesleges lenne.

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Nagyon klassz a babakocsi, es a baba butor is :D :D !
Itt sajnos ezt a bab butort nem lehet kapni, pedig milyen praktikus.
A mi baba butorunk vilagos barna, de be van meg csomagolva, ha atkoltoztunk, rakok fel kepet rola.

Megyek mert intezkedek tovabbra is, mar total faradt vagyok, pedig csak vasarolni jarok festeket, vagy laminatot vagy ami kell, de estere hulla vagyok.
Ja es minden delutan fozok, mert 5en vagyunk, es kell a fott kaja.
Az ejszakaim nagyon rosszak, jar az agyam, minden rendben mennyen, rendesen atkoltozzunk, mar nembannam keszen lennenk.
Kesobb leszek!
Vendég

végre, kívülről,kézrátétellel is éreztem a picikémet, tegnap este:))!!!!

KépKép
dike

Dike,
gratula a mocorgáshoz!
Ne aggódj, énis elég későn éreztem először, de aztán majd beindul a dolog! :wink:
Lesz még házibuli a pocakodba! :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Dike
Szuper :) tök jó, hogy végre érzed te is :) de ahogy Melinda is írta, lesz még partizás :D

Zita

Kép
zitácska79

szörnyű,borzadalmas éjszakám volt. sztem ha 3 órát aludtam mélyen akkor sokat mondok. torokfájás,fetrengés,nátha,citrom evés, negra szopogatás ez ment felváltva, olyan gyenge vok, mint a harmat.
el kéne mennem bababoltba,meg játék boltba,mert holnap lesz a férjem keresztfiának a szülinapja,meg vasárnap készültem Pápa mellé, volt osztálytársamhoz babalátogatóba. semmi erőm vásárolgatni, férjem dolgozik. viszont holnap délelőtt nem tudok, mivel megyünk csernyére már reggel 8ra,apa focizik,kupa lesz,én meg ha jól leszek nézem,mert imádom, de ha nem, akkor passz. de ha holnapra jó leszek akkor elmennék vasárnap pápára is,viszont, akkor nem tudok venni ajándékot.nem tudom mit csináljak. de holnapra mindenképp kell ajándék:(

KépKép
dike

Dike,
szerintem pihenj minél többet, most már kettőtökért vagy felelős!
A baba, és a Te egészséged mindennél fontosabb!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Dike
Szerintem is pihenj! ne törődj most senki sz.napjával, focimeccsével, most te és a babád a legfontosabb! Lázad nincs? Mert ha van én elmennék a helyedben dokihoz. Jobbulást neked!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Én is olyan szépen elterveztem, hogy ma szabadságon vagyok, visszaolvasok, írok, jövök közétek..... elmegyek pár boltba, elintézek elmaradt telefonokat, főzök egy jót stb. Na, persze.... úgy jártam, mint Dike. :( Már tegnap este sem éreztem jól magam, volt egy rossz éjszakám, ma reggel meg már nem tudok fent lenni, olyan gyenge vagyok. Fáj a torkom, a mellkasom, a hátam, a fejem majd szét esik.... :( Így a mai program fekvés, teázás, méznyalogatás, C-vitamin, Flavin, bioptron lámpázás. El sem tudnék indulni itthonról. Hétvégére nekem is vannak/voltak terveim: kozmetikus, baráti összejövetel stb. de így nem tudom mi lesz belőlük. Ha nem leszek jobban, mindent stornozok és inkább fekszem.
A férjem meg aggódik, hogy az influenzát szedtem össze tegnap a kórházban (uh). A hőm 37,2° egyelőre.

Dike, Te is inkább pihenjél! Ne foglalkozz mással csak magatokkal! Mielőbbi jobbulást Neked!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?