bibicsek, én is úgy tudom, hogy a sok tüsző sem jó, de reméljük nem lesz gond és csökkenni fog. Mondjuk nem minden doki mondja meg, hogy mennyi van pontosan, pl az enyém azt mondta ami domináns lehet, neked szerintem mondta az összeset. Nekem az elejétől fogva 4db-ot mondott és több aprót, hogy az mennyi? ki tudja amjd 5db-ot szívtak le vagyis nem is négyet. De 5-ből érte el a végállomást nagyon nagyon jó eredménnyel és abból ketten itt is vannak velem a másik kettő a fagyiban. Nekem pl. a doki anno megmondta az esélyem nagyon jó, de még így sem mondhatott 40%-nál többet viszont ugyan ennyi %-ot mondott az ikrekre is. Nem mondhat többet nagyobb %-ot csak annyit tett hozzá nagyon jók az esélyek. Így is lett 2-ből kettő itt van velem
Tegnap néztem a TV-t a babvárásról volt benne szó illetve hogy mennyire igaz, hogy fejben döl el minden. És visszagondolva ez így is van, én mikor még inszemre jártam minden alkalommal a fél szemem a Kaáli felé nézett és magamban csak az volt, hogy én is ott leszek, és nézzétek meg ott is voltam, viszont maximálisan hittem benne ha oda kerülünk akkor sikerül is és így is lett, ráadásul duplán sikerült.
Emlékszem még a régi társaság mindig is mondta ne gondoljak már a lombikra, de én csak mondtam és tessék.....
Csajok régebben szó volt a légzésfigyelőről, jó-e kell-e? hát itt a válasz rá:
http://www.babanet.hu/publ/sids.htm
Mi eldöntöttük, ha korábban jönnek kicsi súllyal akkor vezsünk egyébként nem. Egy szobában leszünk vagyis egy szobában alszunk, tudom ez is számít, olvastam, hogy kutatások bizonyítják ezt. De ezt már tudtam Vivinél. Majd ha már eltelik jó pár hónap mennek a saját szobájukba.
Nagyon remélem nem sértek meg senkit, de tudjátok szerintem már, hogy én őszinte vagyok és megírom amit gondolok.
Tegnap voltam cukorterheléses v.v-en 75gramm szőlőcukor 2-3dl vízbe beáztatva hozzá fél citrom, hogy nektek ebbe mi volt a gáz?????????????? komolyan nem értem, egyből eszembe jutottatok, hogy egy páran, hogy reagálták le, mondjuk aki citromot nem tett bele lehet tényleg szar lehetett. de szerintem sokan nem tudjátok mit fogtok átélni!
még!!!!!
. Egy húzóra megittam és kész majd mosolyogtam egyet, anyukám kisért el még kérdezte is mi van, mondtam semmi
Nem emlékeztem rá, de lehet tévedek és akkor csajok javítsatok ki, se Ancsi, se Gabi és még Suzy sem panaszkodott
Persze aki utálja a limonádét na az más akkor nem szoltam semmit!!!!!
És most gyorsan hozzá is teszem mindenki más és máshogy éli meg a dolgokat és egy nagyon jó pl-da rá.....
Mikor a kaáliba jártam v.v-re volt egy szerb csaj aki szó szerint sírt a v.v-től
mondták is neki mit fog csinálni később pl. szülésnél??? majd mikor a kis hasszúrót meglátta na attól is totál kész volt a nővérek meg tőle
Szóval tudom én nem vagyunk egyformák......
Felkészültem, hogy na itt a vég rosszul leszek stb. és olyan jót nevettem rajta, de legalább mindenkire gondoltam
mert már nem tudnám megmondani kinek is volt rossz, de ha jól emlékszem mindenkinek
JA ÉS BOCSI HA VALAKI LELKI BÉKÉJÉBE GÁZOLTAM,NEM VOLT SZÁNDÉKOS!!!! DE TÉNYLEG.