Sziasztok!
Emelet kiglancolva, nagy fürdőszobai takarítás, két szoba félporszívózása és felmosás az egész szinten. Majd még lefelé felmostam a lépcsőt, de mára ennyi bőven elég volt. Kicsit fáj a szeméremcsontom, de nem vészes. Voltam ebédelni anyóséknál, vittem ebédet Zolinak, és most már pihi van jógáig!
Ésssssssssssssssssssssssssssssss! Képzeljétek!!!! Tesóm lesz a szülinapi ajándékom, ugyanis pont aznap délben száll le a repülőjük, ha minden jól megy! Nagyon happy vagyok!
Lanyus! Üdv köztünk! Sajnálom, amin keresztül mentél! Én egy jó tanácsot tudok csak Neked mondani. Minél előbb próbálj meg előre nézni, mert addig nem fog jönni a következő babó, amíg az előzőt siratod! Tudom, ez így keményen hangzik, de tapasztalatból tudom!
Csillag! Én Karácsonykor csináltam sztrapacskát, és az egész családnak annyira ízlett, hogy majd fel falták egyszerre az egészet!
Köszi a biztatást, én is azt mondtam, csak ne legyen koraszülött, szóval, már csak két hetet húzzak ki! De tegnap elmagyaráztam neki, hogy ha most megszületne, akkor elszakítanák tőlem, és azt biztosan Ő sem szeretné. Szegényre biztos ráijesztettem, mert ma alig mocorog, inkább csak helyezkedik, de a jósló sincs!
Bogárka! Sajnálom a vizesedést, kolléganőmnek is volt, és azt hiszem neki a tőzegáfonyát ajánlották rá.
Nita! Fránya fogacskák!
Barni igazi kis stramm csávó!