Új privát üzeneted érkezett!

Csajok ha hiszitek, ha nem, en visszaemlekszem 2-3 eves koromig amikor jarkoban voltam. Meg nem voltam ovis ez tuti. Es utaltam. Valszeg ezert is tudok ide visszamenni emlekezetben. Es utaltam es bogtem benne, sot, ha raneztem mar akkor is bogtem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bettike, én nem ítélem el azokat, akik együtt alszanak a babájukkal, de én képtelen lennék rá. Nem lenne egy nyugodt pillanatom, félnék, hogy ráfekszem vagy leesik.
Azért majd megnézem én azt a kiságyba szoktatást 3 hónaposan! Nem lesz egyszerű menet...
(A húgomék 5,5 éves kislánya még mindig a szülői ágyban alszik. A kisebbik csajszit már rögtön a kiságyba tették... nem véletlenül.)

Pedi, lehet, hogy a front miatt van a mai "nyüzsi" itthon. Én viszont tök nyugodt vagyok. 6-kor jön végre haza a Zuram, számlálom a perceket. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, nekünk nem lesz járókánk... nem is volt Bencénél sem. POnt ezért amit Te is írsz. Bencusom 1 hét leforgása alatt tanult meg felülni, felállni és mászni. Tapasztalatból mondom, hogy ha egy gyerek mászni tud, akkor nem fog elüldögélni a járókában a színes játékokkal... hiába lenne ez a szülők álma.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Betti, ja! Arra az agyba szoktatasra kivancsi vagyok, ha mukodik feltetlen lecket veszek. En eddig olyat hallottam csak, hogy egyszer aludt a gyerek a szulokkel 3-4 vagy 6-7 honaposan, onnantol ment a hiszti, nem maradt meg a sajat agyaban, tobb napos tortura volt mire ujra egyedul aludt.

Virag, jo perc szamolgatast! huhhhuuu, mindjart erkezik aZapa!

Pedi, sztem eleg gaz csufnev...de megirhatom.
Vendég
 


Igen! Nekem is ez jutott eszembe, hogy nem lesz egyszerű menet. Sajnos mi felnőttek nem is gondolnánk, hogy egy ilyen picur mennyire rafkós tud lenni, és milyen gyorsan hozzászokik a "jóhoz"!

Na, megébredt a gyerekem és táncra perdült! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Na, Gergő legalább beájult egy kicsit a pihiszékben, Bencus is félkómásan nézi a Thomas mesét, én meg persze számlálom a perceket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, én is csak lesek, hogy mennyire próbál manipulálni engem Gergő! Csakhogy nem most jöttem le a falvédőről! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És milyen táncot rop most a kis Pocilakó?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2011.01.26 17:23-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, jaja, en sem maradtam meg benne de nalunk anyam gyozott.:(:( ott gubbasztottam mig megfoz. :lol: :lol: :lol: :lol: tok nagy lelki trauma volt amugy, hogy be voltam zarva amikor en menni akartam. Amig meg kicsi addig jo a pled leteritve vagy a pihiszek vagy mitttomen, akarmi. Ha mar maszik, jar necces elvan e vagy fel akarja inkabb fedezni magat es a vilag dolgait. Jjjjajjjjcseppszarosok, meg lehet oket amugy zabalniiii!!!
Vendég
 


Virag, akkor Gergo es TE=amikor ket rafkos egymasra talal! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nálunk a lépcsőfeljáró volt csak elbarikádozva amíg Bence nem tudott biztonsággal egyedül felmenni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szerintem most épp a "Kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát"-ra nyomja! :lol: Bal oldalt a bordám alatt folyamatosan simizem a kis sarkát! :D
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, en Apajam most futott be!:) :D juhiiii! Megyek is papa!
Vendég
 


Bogárka! Jó apázást! :wink:

Csillag! Te is visszafelé számolhatsz már!

Én drágám az előbb még nem tudta megmondani, mikor is jön haza! Úgyhogy én egyenlőre várok hűségesen! :D
pedi
Kalocsa
 
 


Jó Neked, enyém Apa meg most telcsizett, hogy nemrég indult el haza. Kb fél óra az út.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi a dobogóra azért felférsz Te is az Apavárással kapcsolatban. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hát, ezek szerint lehet, hoyg mégis beelőzlek, mert most hívott, hogy nemsokára jön. Mondjuk az nálunk lehet még akár egy óra is! Néha elveszíti az időérzékét! :lol:
Nálatok akkora a hó, hogy fél óra a hazaút neki? :shock:
pedi
Kalocsa
 
 


Nem a hó miatt, csak nem itt helyben tanít és sajna ennyi az út. Minden nap kb ennyit kell autóznia. 3 különböző helyen (iskolában) tanít. Hétfőn megy 1 helyre, kedden és szerdán egy másikra, csütörtök szabadnap, pénteken meg a harmadik helyre.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


majd valahogy megoldom a szoktatást.gondolom h nem lessz egyszerű de muszáj.mert utánna már félő h leesik.

KépKép
bettike83
 
 


jaj bogi sajnálom,de nem lehet hogy most a munka miatt érzed így és csak kicsit ott kéne hagynod a munkát lenyugodni és tisztázódna a helyzet? ha jobb munkád lenne biztosan te is másként látnád az életet.

Hát igen. hálapénz dologban a mammák kezdték vidéken.először csak hoztak a doktor úrnak egy csirkét majd pénzt stb és közben begyűrűzött a köztudatba.a dokik meg némelyike tisztelet a kivételnek tartja a markát. Nekem a szülésznő mondta azt hogy a szülésznek kutya kötelessége ugyanolyan lelkiismeretesen megcsinálni a szülést mintha fizetnének neki hiszen a pert senki nem szeretné egy rosszul sikerült műtét után vagy szülés után.

Rita: erről beszélek ha a kis csomag nem volt elég akkor b**ssza meg gondolkodhatott volna a doki és akkor pénzt is kapott volna.hülyék az orvosok némelyik legalábbis.nagyravágyók és alapból sem 70 ezerért dolgoznak és még amit pluszban kapnak az után nem is adóznak de ha mondanád neki ok 60 ezer akkor adjon róla számlát stb akkor hebegne hápogna mind.

Regi milyen édes kiskirálylány :):)Gergő idén megint cowboy lesz mert az a jelmez úgymond megvan meg másra most ötletem sincs :)

Selyem: örülök,hogy minden ok veled a méhszájsebet leszámítva:) annak is örülök,pozitívan éled a dolgokat meg hajrá suli és utána jöhet a baba vagy akár közben is ha nem koncentrálsz annyira a babára :) de azért jelentkezz be hozzánk :)

Mia: akkor most megint lehet kutakodni a nevekben :) annyira jó én is már szeretnék itt tartani hogy neveket kell kiválasztani :)
nekem előtte kellett megmondanom a nevet igaz császár volt :)

kati: a 100-as skálán a fájás erősséget mérik a 10 -es érték meg hogy minden rendben van zárt méhszáj stb :):):)

Betty: tényleg zabálnivaló a kis Ferike :):)

Pedi: hiába zsidó név de szerintem az Eszter tényleg szép név
igen következetesség nagyon jó egy gyerek életében:) tapasztalat.ennek ellenére velünk aludt nagyon sokáig amig fel nem találtuk hogy a kiságyat mellé tettük a nagyhoz így velünk aludt de mégsem :) mai napig így alszunk bár sokáig átmászott éjzsaka de ez is megszünt egy ideje:)

nika70
Salgótarján
 
 


kati: :):):):):) roza? vagy rozál nem is emlékszem, mindenesetre nekem fura második neved van :) nekem erről mindig egy piros pöttyös falusi asszony jut eszembe, én ezért nem tudom különlegesnek látni :)

olyan rossz, hogy akaratlanul a nevekhez valakit kapcsolunk, és bizonyos nevek azért nem szimpatikusak mert egy bizonyos valaki jut róluk eszünkbe :)

amúgy, nekem ha lányom lesz ZOra lesz... már két éve annyira elevenen él bennünk, hogy nekünk Zoránk lesz. Érdekes.... fiúnevünk nincs. max a Noel

lánynevek: Zora, Melody és Molli :)

Kép
selyem
Pécs
 
 


Nika, nem a munka miatt van ez az erzesem, itt vagyok 3 eve es mar akkor haza akartam menni amikor kijottem. 3 honap utan ugy ereztem nekem itt nem lesz jovom. (es jol ereztem) Jott Gezuci es maradtam. 1 evig minden nap munka utan kostattam es sikertelenul, azert ez mar jelent vmit. :mrgreen: :shock: Most meg dobtak ezt a melot a fentiek, hogy na, ha mar ennyire oda van Gezuciert, legyen mar kis penze is. Legalabbis en ugy erzem, hogy onnan fentrol ez a jel, hogy kislany vedd mar eszre, Te Mo-n tudsz kiteljesedni. Es ezt is erzem. De ha jossz, maradok!! :lol: :D :lol: :D
Nika, Zumba, Szamba, Mambo, Apa?:):) Mi a progi mara??

Selyem, a Rozal az mar durva, az az igen, egy ilyen korlatolt venasszonyhoz illik vagy egy jo ebedhez szol a nota, nota enekesehez. hihihihi :lol: :lol: :lol: Semmikepp egy kis cuki csajhoz. A Roza az nekem,Rooooozaaa! Ez mar nekem nem baboskendo, inkabb egy kis cserfes szaju kislany! Rooooza, fogjad beeee, ne fecseeeeeegj es gyere ide anyaaaaaadhoooz!:) :lol: :lol: :D :D Nagykoraban meg egy olyan csaj aki hatarozott es kemeny. Ezt csak azert, hogy ja, ki mire asszocial! Az en fantaziam meg aztaaaaan jiiiihhhhiiiijjjjjjjjjjjjjj.....meg ezt a nota enekes dolgot nem tudtam kihagyni, en tok jot szorakoztam sajat magamon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


halihóóóóóó!!!!!

na mi van, mindenki vv-t néz?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nálunk az megy, mert itt néztük a híradót vacsi alatt. csináltam petrezselymes krumplit, meg grillfűszeres naturan sütött csirkemellet és tejfölös fokhagymás vegyes salit gyorsan.

nika: tudom, hogy a 100-assal a fájás erősséget mérik a 10 essel pedig a másikat. nekem 10-20-ig mutatott a gép fájásokat, ami szinte semmi, mondta a szülésznő. de még nem is baj...
ne aggódj, ti is nemsokára gondolkodhattok a neveken!!! ma mi volt? zumba, vagy combi???
kérünk képet a kis cowboyról!!!

apák hazaértek?????

elzárás: nálunk, amikor már mászni fog, akkor ha nem tudok rá figyelni, megy szépen a kiságyba, járókába. ha rá tudok nézni, akkor szabadon mehet, mert szerintem nem jó semmit elzárni. tapasztalatból tanul a gyerek és a tiltott gyümölcs mindig édesebb.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


tiltás van, nem nézhetünk vv-t!

apa megtiltotta :S de igaza van, egyáltalán nem építőőőőőőő

kati a petrezselymes krumpli most nálam is jöhetne :D

bog: te löööökkööttt vagy :D :D :D

végül mit beszéltetek gézuval?

Kép
selyem
Pécs
 
 


selyem egy ilyen vidám nap után nekem éppen nincs szükségem építő, agytornáztató műsorra. heti egy vv nézés belefér!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati: nem azért mondtam... felőlem nézze, aki akarja. tényleg :) :) alekosztól lezsibbad az ember agya :D :D :D ha ott lennék a villába már párszor kiosztottam volna, nagyon nem szimpi

Kép
selyem
Pécs
 
 


én is mindegyiktől lezsibbadok, de az én vérnyomásomnak most ez kell!!! orvosi utasítás!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


:D :D :D hát, ha orvosi akkor hajrá!!! hatásos kúra lesz, az tuti.

majd mesélj mi volt, a maiban

bogi hogy vislekedik odabent? alszik vagy ébren van?

Kép
selyem
Pécs
 
 


Hú, Kati! Ez nagyon fini vacsi! Én meg már fél7kor le voltam zuhizva és pizsiben vártuk haza apáját! 7után haza is ért!

Selyem! Hú, a Zora az nekem is nagyon tetszett volna, de azt fújta le először Zoli.
Nálunk minden este megy a vv. Zoli nagyon szereti. Én néha rászólok, hogy most már kapcsoljon el, mert nem bírom.

Én mára elköszönök, szerintem hamarosan megyek alukálni!
Jó éjt Mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


selyem: bogicának is ma jó a kedve! sokat mocorog. most talán már lepihent, de ez csak addig fog tartani, amíg le nem zuhanyzok.

pedi: menj csak alukálni, ha ahhoz van kedved éppen. szép álmokat nektek!!! én ma nagyon fel vagyok pörögve. szerintem sokáig fent leszünk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi! eszter nekem is tetszik!
"másik meg, hogy annyira kevés ideig ilyen picik, és annál tovább élvezhetném. " ezt én is mindig így gondolom!!!!

kati! igen én nézem!

KépKép
dike
 
 


kati: zuhanyzás őt is felélénkíti? :D :D

dike: mizu veled?

Kép
selyem
Pécs
 
 


Selyem, Kati, a vv az nem epito, jol irod Selyem, leepito! Azok ott bent a zoknit nem labukon, hanem a fejukon hordjak!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Egyebkent meselj Katoca, mizus a villaban? Vannak kisebb klikkek?? Kiralyok es alattvaloik, talpnyaloik?? hihihi Emlekszem regen 3as volt, Triumviratus wazzeee, hhhaaaaatmaaaaa` az is fajt! de ezek gondolom meg degeneraltabbak! hehe
Vendég
 


bog: nem jössz fbookra is?

Kép
selyem
Pécs
 
 


Kati
Legalább tudod, hogy 38. hetesen meglesz a baba. Drukkolok, hogy minden simán menjen.
Én gyrosra vágyom, majd hozatok valamelyik nap a párommal. Talán hétfőn.
Nálunk nem néznek fájáserősséget az NST-n. Két keményedésem is volt, de a szívhangja meg sem moccant, úgyhogy talán őt nem zavarja annyira.

Selyem
Akkor nemsokára újra próbálkozhattok. Biztos hamar összejön a baba.

Csillagvirág
Bence is nagyon aranyos, Regi biztos csípné. Majd ha kicsit nagyobbak lesznek a babók is, nyáron összefuthatnánk.
Egyébként hogy megy az alvás összeegyeztetése a két gyerkőcnél. Kicsit tartok attól, hogy zavarják majd egymást.

Bettike
Én is vittem mindig magammal abba a helyiségbe, ahol épp voltam. Általában az anyák érzik, hogy mi jó a gyereknek. Valamelyik jól el van a kiságyban, valamelyik nagyon nem szereti.

Pedi
Enyém is mindig bal oldalon dugja ki a lábát. Az NST-n mondta is a szülésznő, hogy nagyon mókásan néz ki a hasam, ahogy kidudorodik.

Nika
Hát megérdemelte. Egyébként sem kell sajnálni őket, magánrendelésen azért jól keresnek.

Nagyon sokat írtatok, muszály volt írnom, mert holnap már nem győzném. Most viszont már nézem a filmem.
Vendég
 


Sziasztok!

Nincs erőm túl sokat írni....

Ma mégsem mentem melózni, mert tegnap egész nap fájt a torkom, nagyon köhögtem, mire hazaértem már hőemelkedésem volt!
Reggel elmentem dokihoz, kaptam valami bogyót, eszem a c-vitamint!
Ma is már másodszorra van hőemelkedésem, bevettem két algopyrint, szerintetek ez nem baj???? Rubophent nem bírom!
Fáj mindenem, nah nem nyafogok...megyek is pihizni tovább!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, nagyon sajnálom, hogy megbetegedtél. :cry: Küldöm a gyógyfuvallatokat és remélem, hogy hamar rendbe jössz!
A láznál arra figyelj, hogy 38 fok fölé ne menjen. Ha csak hőemelkedésed van, akkor ne kapkodj be Algopyrint, viszont ha érzed, hogy megy felfelé a hőd, akkor mindenképp lépni kell!

Rita, persze, összefuthatunk nyáron! :D
az alvástól én is féltem eleinte, de szerencsére nincs vele gond. (mármint az éjszakai alvással). Attól tartottam, hogy Bence majd felébred akkor, ha Gergő sír vagy nyöszörög. (A gyerekek szobái egybe nyílnak és az ajtót nem csukom be köztük, mert Bence nem szereti.) Éjszaka amikor szoptatok, sokszor hallom, hogy Bencus is ébren van, mert forgolódik, igazgatja a takaróját, de szerencsére nem jön ki a szobából. Szerintem félálomban lehet. Mindent próbálok nagyon halkan csinálni, meg ha pelust kell cserélni, akkor is csak egy sólámpát kapcsolok, aminek nagyon kicsi a fénye. A két gyerkőc egyébként kb egy időben alszik el (este 7-8 között) és eddig egyszerre ébredtek reggel fél 8-8 körül, de újabban Gergő ráhúz még egy kicsit és 9-ig durmol. (Gondolom a nappali nemalvásait pótolja...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


BOGI: ÉRTEM
MA SEMMI NINCS :):) pihi nap van :9 nem lehet mindig mindent:):):


tavalyi kép van a kis cowboyról :)

nika70
Salgótarján
 
 


selyem! köszi megvagyunk, élvezem a terhességet!!!minden rendben a babával,már elkezdtem neki vásárolgatni:)

mona! jobbulást!!!

KépKép
dike
 
 


jó(bb) reggelt!!!!!

szörnyű éjszakán vagyok túl. pedig a legszebb napom volt eddig tegnap. olyan 25-30 percenként ébredtem fel. de valami lehetett a levegőben, mert mellettem zsolti sem aludt. aztán éjszaka egyszer nem volt mellettem-gondoltam kiment pisilni. de aztán füleltem és a kenyértartó hangját véltem felfedezni. :shock:
kimentem szétnézni. erre eszi a csirkemell maradékot kenyérrel.

én is nekiálltam enni, de csak műzli szeletet. olyan éjfél körül volt. :roll:

de aztán sem aludtunk, csak forgolódtunk.

majd 2 körül elaludtam és 5kor kézfájdalomra ébredtem. gyorsan kimentem vérnyomást mérni, de "csak" 130/80 volt. aztán rájöttem, hogy a kispárnám alatt volt a kezem és ezért fájhatott.

igazából be vagyok tojva ettől a vizesedéstől és lehet, hogy ez már rá fogja nyomni a hátralévő időmre a bélyeget.


remélem mindenkinek jobb éjszakája volt!!!!!!


mona: gyógyuljál meg, vigyázz magatokra! a gyogyival csak óvatosan.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!

Mona! Sajnálom, hogy lebetegedtél, vigyázz nagyon Magadra, igyál sok folyadékot és pihenj sokat!

Dike! Azóta érzed mozogni a fiacskádat?

Nika! Naná, hogy kell a pihi is, nem szabad minden nap tornázni, kell a regenerálódás az izmoknak!

Rita! Te meggyógyultál?

Kati! Jaj, de sajnálom az éjszakádat! Én azért aludtam(már fél9kor), de voltam fent 2szer és mindkét alkalommal nehezebben aludtam vissza. Illetve közben is nagyon sokat forgolódtam. Ami viszont a lényeg, nem volt jóslóm és keményedésem se. Remélem, ma jó napom lesz, bár itt most szörnyen szutyok idő van, pára, köd! :evil:
Kati! Pihenned kell, és lábakat fel! Nagyon vigyázz Magadra és csakis azt csinálj, ami jól esik, ami nem, azt meg majd megcsinálja vki!
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Kati!

Nem orulok az ejszakadnak de annak fokent, hogy a vizesedes miatt aggodsz. Katoca, ne aggodj. Ismet kihangsulyozom, hogy sosem voltam meg allapotos es nem is vagyok de mivel van koztunk bo 10 ev es ezaltal ennyivel tobbet eltem, az osszes letezo baratnom terhesseget megeltem veluk es hallottam dolgokat, mint pl. itt is a forumon, ezert en azt merem mondani Neked, ne aggodj, ez "normalis". Persze nem az mert egeszsegesebb lenne, ha nem letezne ez a terhessegi vizesedesi allapot de eeeeeeen ugy tudom ez akkor okozhat nagy, nagy gondot ha a terhesseg 2. harmadaban maaaar jelentkezik, ha ekkor nem de jelentkezik a 32. het elejen, korul es magas vernyomassal jar. EEeeen aszondom jo ha vigyazol es keves sot teszel az eletelbe, kerulod a sos eteleket (mekis kaja,pl.) de ha igazabol ugy viselkedne a szervezeted, hogy egyeb mas baj is felmerulhetne Nalad, akkor mar sokkal korabban jelzett volna a szervezeted. Ez mar most sztem belefer es, mint irod, nem veszes, ez mar a Te "korodban" elfogadott csak ha tudod keruld a sos dolgokat. Sztem. Es igyal sok folyadekot es akkor nem fogja tartalekolni a vizet a szervezeted mert megkapja szajon at amire szuksege van. DE ez csak az en velemenyem, eeeeen igy latom, gondolom es +++++++, hogy ne aggodj!!!
Vendég
 


Kati, ezt a bogyot probald meg beszerezni: Natrium sulfuricum, 2x5 bogyo ajanlott belole es megszunik a vizesedesed!! Tudom agyadra megyek a homeopatival de hidd el segit, csak probald ki, artani nem art! De hasznal!
Vendég
 


aranyosak vagytok, lányok!

pedi: örülök, hogy jól aludtál! keményedés és jósló nélkül.
pihenek én elég sokat. ma nem főzök, mert anyósékhoz megyek enni, de felporszívózni muszáj, mert a porcicák, már tigrissé nőtték ki magukat-akkorák! és fel is törlök gyorsan viledával pikk-pakk.

bogi: neked is köszi. sósat kerülöm, a meki hetente bele kell, hogy férjen, mert egyébként tényleg nem vagyok sózós.
inni is sokat iszok.

képzeljétek, nem is írtam az előbb, hogy este még zsolti tévézett és egyszer csak, amikor átfordultam, megkérdezte, hogy bogi mit csinál. én közöltem, hogy bogi rendesen alszik. erre ő: nem gondolja, mert még a paplanom is akkorákat ugrándozott, hogy nem látta a tévét tőle. (én hanyatt aludtam éppen).
most mondtam neki, hogy miért nem hajolt oda és kérte meg a kislányát, hogy hagyja anyucit aludni. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi: ezeket én nem merem bevenni így, hogy doki nem tud róla, nem lát!

szerintetek nem lehet, hogy a vastól van a vizesedésem? amikortól elkezdtem szedni a 2x1 bogyót, ott csúcsosodott ki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedicicmic, szupi, hogy elmult a joslod es megnyugodtal!:):) Tutttkos!

Nem is irtam az elobb Nektek, hogy reggel mikor felebredtem ismet Kati es Pedi jutott eszembe de nemtom miert amikor Gezuval almodtam!:):)hihihi

Katocam, jajjhat tudodna, hogy nem ugy ertettem a mekit csak nem akarom, hogy vizesedjeeeeel!
Vendég
 


bogi: tudom, hogy nem a legjobb kaja a meki és tudom, hogy csak jószándékból írtad. és szuper, hogy így "vigyázol" rám.
de nekem muszáj 1-2-3 hetente ennem, különben elvonási tünetek jönnének elő!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! Én megmondom őszintén azért vagyok Veled kapcsolatban ennyire aggodalmas, mert a környezetemben volt már toxémiás kismama. Nem akartam írni, mert nem akartalak megrémíteni, de gondolom, a neten Te is olvastál róla, hogy az bizony ezzel kezdődik. DE! Nem törvényszerű, hogy az legyen belőle, ezért is mondtam én is a vizeletvizsgálatot tegnap. Szerintem önmagában ez a "kicsit" magasabb vérnyomás nem lehet probléma, de jobb az elővigyázatosság, meg hát ugye a vizesedés se egy kellemes dolog.

Bogárka! Ez igazán jól eső dolog, hogy Te már velünk is ébredsz! :lol:

Az igazság az, hogy bármennyire nem fájdalmasak ezek a jóslok, és persze mindenki mondja, hogy természetes, de azért mint minden újtól, ettől is egy kicsit megrémültem tegnap. És bár tudom, hogy még így is lehet túlhordani egy babát, de most megint rajtam van, hogy "Istenem csak még legalább két hetet húzzon ki ez a baba", és ne akarjon előbb kibújni, sőt én inkább rá is húzok, csak ne legyen koraszülött! Hiába állok általában pozitívan a dolgokhoz, most egy kicsit berezeltem. Nem vagyok büszke magamra emiatt, mert abszolút nem így kellene hozzáállnom!
Na, megyek egy kicsit én is takarítani. Nekem is porszívózni, port törölni, és felmosni kell az emeleten. Lent csak a nappali van, mert a többit ugye tegnap megcsináltam. Csak ne kellene a porszívót felcipelnem azon a rohadt lépcsőn! :evil:
pedi
Kalocsa
 
 


Kati
Kitartás! És figyeld a vérnyomásod. Gondolom az orvosod odafigyel rád, és ha szükséges a 37. hét után bármikor megindíthatja a szülést, vagy megindulhat magától. Szóval még az sem kizárt, hogy egyszerre szülünk. :wink:
Szerintem önmagában a vas nem okozna vizesedést. Reginél nagy dózisban szedtem, de tényleg dupláját mint ami rá volt írva, mert az orvosom így adagolta. És nem volt vizesedésem. Azt mondják, sok-sok alma jó a vizesedésre, esetleg kúraszerűen ehetnéd. Valamit biztos használ.
Nincs semmi baj a mekis kajával, én is eszek két-három hetente. Persze nem egészséges, de ez csak egy étkezés, otthon meg gondolom te is főzől. Sokkal egészségtelenebb a sok tartós kaja, meg társai.

Pedi
Kicsit náthás vagyok, ez pár napja jött még hozzá. A köhögés múlóban, meg a torokfájás is. Szóval ez már nem olyan vészes, ezzel már simán mennék szülni.

Mona
Algopyrint nyugodtan vehetsz be már 15 hetesen. Az orvosom azt mondta a terhesség alatt végig csak algopyrin. Paracetamolt, és egyebet semmiképpen sem. Én a Rubophenről is azt hallottam, hogy terhesség alatt inkább ne.

Itt ködös, nyirkos idő van, uuuutálom! Hétvégére napsütést mondanak, úgyhogy tervezek valami kis séta, meg ebéd programot a városba. Nem ártana kimozdulni, eddig hétvégén mindig csak itthon punnyadtunk.
Kicsi babám tegnap kipróbáltam mennyit bír ki a méhem, illetve a burok. Alul is feszített, meg a mellem alatt volta a lábacskája, nyújtozott egyet, azthittem szétszakadok. Ha így folytatja, tuti burokrepesztéssel indít. Ma reggel ugyanez a kocsiban, annyira be is görcsölt a méhszájam, csak abban reménykedem, nem az oviba menet folyik el a magzatvíz.
Vendég
 


Sajnos, vagy nem sajnos, a mekit mi is imádjuk! Pedig pár oldallal ez előtt írtam, hogy Zoli mennyire tiltakozik a "mű" kaják ellen, ezt az egyet Ő is eszi. Szóval, ha megyünk dokihoz, vagy Pesten vagyunk, én is mindig kapok vmi mekis kajcsit. :oops:

Na, tényleg megyek, mert utána nekem is anyósékhoz kell mennem ebédelni. A héten még nem is főztem semmit a hétfő esti vacsin kívül, és sütni se sütöttem semmit! :shock: Jézusom, már tuti vmi bajom van, hogy eddig is kibírtam!
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?