Kati
Kitartás! És figyeld a vérnyomásod. Gondolom az orvosod odafigyel rád, és ha szükséges a 37. hét után bármikor megindíthatja a szülést, vagy megindulhat magától. Szóval még az sem kizárt, hogy egyszerre szülünk.
Szerintem önmagában a vas nem okozna vizesedést. Reginél nagy dózisban szedtem, de tényleg dupláját mint ami rá volt írva, mert az orvosom így adagolta. És nem volt vizesedésem. Azt mondják, sok-sok alma jó a vizesedésre, esetleg kúraszerűen ehetnéd. Valamit biztos használ.
Nincs semmi baj a mekis kajával, én is eszek két-három hetente. Persze nem egészséges, de ez csak egy étkezés, otthon meg gondolom te is főzől. Sokkal egészségtelenebb a sok tartós kaja, meg társai.
Pedi
Kicsit náthás vagyok, ez pár napja jött még hozzá. A köhögés múlóban, meg a torokfájás is. Szóval ez már nem olyan vészes, ezzel már simán mennék szülni.
Mona
Algopyrint nyugodtan vehetsz be már 15 hetesen. Az orvosom azt mondta a terhesség alatt végig csak algopyrin. Paracetamolt, és egyebet semmiképpen sem. Én a Rubophenről is azt hallottam, hogy terhesség alatt inkább ne.
Itt ködös, nyirkos idő van, uuuutálom! Hétvégére napsütést mondanak, úgyhogy tervezek valami kis séta, meg ebéd programot a városba. Nem ártana kimozdulni, eddig hétvégén mindig csak itthon punnyadtunk.
Kicsi babám tegnap kipróbáltam mennyit bír ki a méhem, illetve a burok. Alul is feszített, meg a mellem alatt volta a lábacskája, nyújtozott egyet, azthittem szétszakadok. Ha így folytatja, tuti burokrepesztéssel indít. Ma reggel ugyanez a kocsiban, annyira be is görcsölt a méhszájam, csak abban reménykedem, nem az oviba menet folyik el a magzatvíz.