Én is visszatértem!
Bogi! Jujj, nekem meg pont a Korolen volt borzasztó, iszonyat. Nem is tudtam megfogalmazni, milyen ízt is érzek pontosan.
Nálatok most milyen idő van? Valamelyik nap írtad, hogy esett az eső, és hány fok van?
Kati! Szerintem is jobb lesz ez így. Nem az a lényeg, hogy mekkora a baba, hanem, hogy mindene meglegyen és egészséges legyen. Én pl kifejezetten "tiltakoztam" a nagy baba ellen, ami nálam 3,5kg-nál kezdődik. Na, nem azért mert annyira fontos, de első szülésnél azért nem bánnám, ha nem egyből egy majd 4kg-os gyereket kellene megszülni, a másik meg, hogy annyira kevés ideig ilyen picik, és annál tovább élvezhetném.
Mia! Én se nagyon értem a férjedet, ha a többi elfér abban a hónapban, nehogy már azon az egy névnapom múljon. Na, de akkor hajrá új név! Egyébként a lány névvel mi is bajban vagyunk még mindig. Múlt héten megbeszéltük, hogy Eszter lesz, mert nekem már kezdetek kezdete óta tetszett, csak Zoli ezt is lefújta egy hülyeség miatt. Na, most lefixáltuk Eszter és kész. Erre egyik nap mondja, hogy az Ő gyereke nem viselhet zsidó nevet!
Szóval, nekem már totál elegem van belőle. Mondtam neki, akkor így járt a gyerek, ha fiú, ha lány, Bálint lesz és kész!
Persze, ez csak vicc, remélem, hogy sikerül megegyeznünk mihamarabb.
Selyem! Jaj, de jó, hogy jöttél! Örülök, hogy találtál egy normális dokit, és tényleg ne hagyj itt minket!
Csillag! Csak nem alszanak a fiaid?
Dike! Én is csak ennyit tudok hozzáfűzni!
Bettike! Jaj, nagyon cuki a fiacskád! Ő most mekkora?
Én próbáltam du-án aludni egyet, hát nem ment!
Aztán úgy döntöttem, hogy aktivizálom egy kicsit magam. Rendbe tettem a konyhát, majd felsöpörtem, felmostam a konyhát és az ebédlőt. Ma már tényleg semmit nem csinálok, csak a szerelmemet várom haza.
Ja, tegnap este én is mekiztem!