Új privát üzeneted érkezett!

selyem: örülök, hogy találtál egy rendes nődokit! ritkaság! és akkor most védekezni fogtok? nagyon szuper lett a hajad! jól áll!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ma már ez a második laptetőőőőm!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nagyon, nagyon orulok, hogy Bogi jol van es, hogy a termeszetes szules kerult szoba! Ez zsenialis! Na, es mennnyi a vernyomasod ezen jo hirek utan! Az oromtol ugye nem 200/200!??? :wink: :D
Katocam, nem nezek en mast dragam csak magamat de a szivem azt diktalja -egyelore-, hogy nem tudom itthagyni Gezut. Aztan meg meglatjuk!

Bettike, a picurka nagyon falat! Egyem is meg! Micsoda orom lehet benne, nem is csodalom, hogy nem vagy faradt meg akkor sem ha nem alszol ejszaka! :wink: :D

Kati, Pedi, Rita, hamarosan Nektek is ott fog kucorogni es a fuletekbe szuszogni Valaki! :D :D

Selyem, jo, hogy jottel es, hogy orom arad soraidbol. Es, hogy leultek benned dolgok es ugy dontottel, a sulit eloszor befejezed. Jo ez a fotod amit feltoltottel!:):)

Rita, nagyon edes Regike! Szep kislany nagyon es kis kedves tekintete van!

Viraaaaag, mutasd csak meg Bencenek Regiket!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :wink:
Vendég
 

 
 

Pedi, rajtad is erezni am, hogy klasszisokkal jobb a kedved ma mar! Orulok, orulok, hajraaaa! :wink: :D
Vendég
 


bogi: a vérnyomom beállt arra a 130-140re. de valóban örülök és inkább legyen picurka babám természetesen és majd itt kint felhízlalom, mint császárral egy fél kilóval nagyobb.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi azt nem is irtam meg, hogy a nyelves csepegtetest valasztottam! Es, hogy ennek a King Kongnak milyen bodulet egy szar ize van! Apppppaaaaam! A Korolen az meg hagyjan, azt orommel ontom magamba, kicsit Jager ize van! hihii de ez a masik!! Ez mikor megizleltem...hat...mit mondjak...mit mikor egy csecsemo eloszor kap spenotot vagy soskat! Felismerhetetlensegig eltorzult arcommal probaltam nyelni egyet. Mit mondjak, egy elmeny lett ez az eset. Aztan a kovi adagot mar batran ettem de a hatas meg ekkor is kiult arcomon uram oromere. 2 napja ezen heheg!
Vendég
 


Kati, dehogy kell nagyobb baba, felejtsed is el! Ez igy tokkkkeletes Dragicukam! Nagyon szupi sulya van a kis Bogeszkanak, en masik Bogesz eszondom! Booooven jo lesz! Jo is! En orulnek ha ekkora baba lenne majd a pocakomban a 35.heten. Sokkot is kapnek ha mondanak: Anyuka, a kis draga egy szep meretes 3,20 kilos baba! Lehet megnyulna az arcom es innetol magas lenne vernyomasom! Ha meg arra gondolok, hogy en, mint torp eros a 160 centimmel es 3 kilos bebivel....a 35. heten..haaat, lehet kisbalnikanak hivnam es be lennek rosva!
Vendég
 


bogi! nagyon nagyon sajnálom, ezt a kilátástalannak tűnő helyzetet!!!ne sírj, jajjj annyira átérzem, szeretitek egymást, és úgy elszakadni??nagyon rossz lenne! azt kívánom, h a lehető legjobb döntést hozzátok!!!

tarifa: apa nem akarna semennyit adni, mert nem érti h minek...mikor az a dolga, ezért kapja a fizetését. sztem én sutyiba fogom a pénzt oda adni:)) de van dokim,meg szülésznőm is, úgyh ja....de az összeg persze majd nagyban függ az ellátottságtól,munkától, kedvességtől!

rita! apa nem baszogat, csak oboa van 2-3 naponta:))) de én is szeretném a sexet, csak még sincs kedvem elkezdeni.:(
örülök h jó volt az nst!!!Regi nagyon csini!

selyem! értelek...méhszáj seb levele,jó h megcsináltatod! azért maradj köztünk!

mia! huu de izgi, kíváncsi vagyok az új névre:)

kati! összességébe nagyon jó híreket kaptál szerintem!

örülök h Bogika jól érzi magát, szép a mérete! szemed miatt aszért még egy nagy adag drukkot küldök jövő hétre, de sztem meg lesz az a normál szülés!!hajrááá
ja és az is frankó h semmi gáz nincs a vizeletedben!jupp

Betti! nagyon nagyon édes!!!

KépKép
dike
 
 


dike: anyám!!!!!! te sem vagy semmi!!!!!!!! azért így leírni!!!!!! úgy felröhögtem!!!!!! szuper vagy!!!!!! bírlak nagyon!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, juppiiiiiiiiiiii! Örülök, hogy Bogi baba jól van és továbbra is drukk-drukk a természetes szüléshez!

Dike, engem is jól megnevettettél azzal a bizonyos mondattal!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettike, édes pofi a kis Ferike!!!!!!!!!!!! Éjszaka Veled alszik vagy kiságyban?

Rita, tüneményes kis királylány Regi! Jaj Istenem de gyönyörű!!!!!!! Lestoppoltam Bencének!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia, tenyleg ezert nem lesz Luca mert kismariska meg a szomszedasszony is decemberben van, meg a ho is akkor esik??? Urad nem mondhatja komolyan, hogy ez ok! Ha gipsz jakabot nem erdekelte, hogy masoknak is decemberben milye van maar es a lanyanak decemberi nevet adott, akkor Nektek se szamitson maaaar, a Luca olyan szupi nev es Mia-s!!
Vendég
 


bogi, mia! pont ezt akartam én is írni. egyébként mia, apának van más név ötlete?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi:igen :roll: ezért nem lesz Luca... :roll: hiába Miás :oops:

Dike:én is olyan jót nevettem,azon amit írtál :lol: :lol: :lol: :lol: csúcs vagy :lol:
Vendég
 


Kati:még nem találták fel azt a lánynevet,ami apának tetszene :roll: semmi,érted semmilyen név nemjön be neki :twisted:
Végülis az én kezemben van a döntés,mert szülés után úgyis én mondom meg a nevét :D
Vendég
 


mia: ENNYI!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag

velem alszik egyenlőre.aztán szeretném étszoktatni az ágyába.nincs el nélkülem,ésigy nem volt szivem az ágyába tenni.meg ha nem vagyok a közelébenakkor is baj van,vinnem kell mindenhova magammal.kis hordozójá beleteszem és viszem főzni is.

KépKép
bettike83
 
 


nem is meséltem, hogy mit ebédeltünk. mekis kaját, de jóóóóó sokat!!!! :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:ne fájlísd a szívemet :!: mekis kaja :shock: :wink:
Vendég
 


bettike: hordozóban, vagy pihiszékben? a hordozó nagyon rossz a picike gerincének hosszú távon! nem tudod megoldani, hogy leteszel neki egy szivacsot, vagy játszószőnyeget és tud rád figyelni?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: bocsika! akkor le sem írom, h mit is ettem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia

igazad van :wink:

KépKép
bettike83
 
 


Kati, nemaaar, mekis kaja! En is akarok! jajjjajjjj! A heten ra fogom dumlani Apat. Vagyis megemlitem Neki, ugyis raharap! hihihihi

Mia, akkor legyen Luca!! Nehogy mar haggggyyyad magad! Majd mindentmaaa csak ugyahogyApanakjomi???!! :wink: :D Te! Az annnnnnyat, melyen tisztelt anyosssod, hogy hivjak??
Vendég
 


kati:írd le nyugodtan ám :!: már mindegy :lol: :lol:
Vendég
 


kati

egynelőre hordozónk van.de abban is össz vissz max pár orát volt eddig.soha nem ültetem benne sokáig,pont a gerince miatt.majd most akarok venni egypihiszéket,mert az sokkal jobb neki is.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, jo az ha lat es Veled van. Sokkal kiegyensulyozottabbak azok a nagyobb gyerekek akik sokat voltak anyuval testkozel, mint akik nem.
Vendég
 


Bogi: Rozália :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


bogi: vitatkozhatok veled? sztem nem kell, hogy 24ből 24 órát az anyjával legyen a gyerek. remélem nem tűnök szívtelennek. sztem kell a szülőnek is magán szféra és a gyereknek is!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: nem csúfolni, mert nekem is hasonló a második nevem a nagyimról!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Én is visszatértem!

Bogi! Jujj, nekem meg pont a Korolen volt borzasztó, iszonyat. Nem is tudtam megfogalmazni, milyen ízt is érzek pontosan.
Nálatok most milyen idő van? Valamelyik nap írtad, hogy esett az eső, és hány fok van?

Kati! Szerintem is jobb lesz ez így. Nem az a lényeg, hogy mekkora a baba, hanem, hogy mindene meglegyen és egészséges legyen. Én pl kifejezetten "tiltakoztam" a nagy baba ellen, ami nálam 3,5kg-nál kezdődik. Na, nem azért mert annyira fontos, de első szülésnél azért nem bánnám, ha nem egyből egy majd 4kg-os gyereket kellene megszülni, a másik meg, hogy annyira kevés ideig ilyen picik, és annál tovább élvezhetném. :oops: :lol:

Mia! Én se nagyon értem a férjedet, ha a többi elfér abban a hónapban, nehogy már azon az egy névnapom múljon. Na, de akkor hajrá új név! Egyébként a lány névvel mi is bajban vagyunk még mindig. Múlt héten megbeszéltük, hogy Eszter lesz, mert nekem már kezdetek kezdete óta tetszett, csak Zoli ezt is lefújta egy hülyeség miatt. Na, most lefixáltuk Eszter és kész. Erre egyik nap mondja, hogy az Ő gyereke nem viselhet zsidó nevet! :evil: Szóval, nekem már totál elegem van belőle. Mondtam neki, akkor így járt a gyerek, ha fiú, ha lány, Bálint lesz és kész! :lol: Persze, ez csak vicc, remélem, hogy sikerül megegyeznünk mihamarabb.

Selyem! Jaj, de jó, hogy jöttél! Örülök, hogy találtál egy normális dokit, és tényleg ne hagyj itt minket! :wink:

Csillag! Csak nem alszanak a fiaid?

Dike! Én is csak ennyit tudok hozzáfűzni! :lol: :lol: :lol:

Bettike! Jaj, nagyon cuki a fiacskád! Ő most mekkora?

Én próbáltam du-án aludni egyet, hát nem ment! :evil: Aztán úgy döntöttem, hogy aktivizálom egy kicsit magam. Rendbe tettem a konyhát, majd felsöpörtem, felmostam a konyhát és az ebédlőt. Ma már tényleg semmit nem csinálok, csak a szerelmemet várom haza.
Ja, tegnap este én is mekiztem! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Kati:én nem mondtam egy rossz szót sem,pláne nem csúfoltam :!: lökjed a második neved :lol:
Vendég
 


Katocam, hol olvastal Te ilyet??? :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Aztat irtam akik sokat voltak anyuval. Rengeteg anyuka bevagja a szobaba a jarokaba O meg a konyhaban foz+akarmi. Igy ertetttem KatocamDragicukam! Dehogy vagy szivtelen. Meg is ooooorulnek ha 24/24ben velem lenne a kis szaros. :D :D :lol: :lol:
Vendég
 


Mia, mondd meg uradnak, akkor ROZAL LESZ! Ha nem Luca, akkor Rozal, oszt valasszon! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bogiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: várj,mindjárt mondom neki,kíváncsi vagyok mit szól :wink:
Vendég
 


[quote="25mia"]K írta:25miaati:én nem mondtam egy rossz szót sem,pláne nem csúfoltam :!: lökjed a második neved :lol:


most bevallom, hogy éppen értem ki a wc-re. majdnem bepisiltem!!!!! ne tedd ezt mia velem. róza a második nevem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, a Roza az nem is rossz nev!!!!
Vendég
 


A Roza, az szerintem nagyon...nem az a megfelelo jelzo ra, hogy szep, de olyan...olyan...egyedi! Roza! Roza! Mint a Zora! Olyan van benne valami egyediseg, vaganysag..NEKEM TECCCIK!
Vendég
 


Hát, nem tudom, hogy két hónap múlva mit fogok mondani, de mi leszögeztük, hogy nem jöhet a gyerek az ágyunkba. Majd akkor igen, ha már akkora lesz, hogy beszalad reggel és azt mondja, jó reggelt! Én ezzel úgy vagyok, hogy következetesnek kell lenni. A másik, hogy nekünk tuti lesz járókánk. Valahogy én nem értek egyet azzal, hogy a mai gyerekeknek nincsenek korlátaik. Amíg én főzök majd, nem hiszem, hogy ártok neki azzal, hogy egy csomó játékkal együtt a járókában bíbelődhet. Viszont azzal biztosan ártanék, ha itt hagynám a nappaliban, és csattogna ki a hideg metlakin, vagy magára rántana vmit. Nekem pl vannak itthon virágjaim. Nem szeretném őket kipaterolni, attól félvén, hogy magára rántja őket. Aztán a másik a cserépkályha. Elég egy percre elfordulni. Ezt a múltkor tapasztaltam, amikor a barátnőm itt volt a kisfiával.
Ne, értsetek félre, én azt sem ítélem el, aki nem így csinálja. Nyilván neki ez a jó és ennyi. Nem ez dönti el, hogy vki jó vagy rossz anya, mert olyan nincs. A saját gyerekednek úgyis Te vagy a legjobb!
pedi
Kalocsa
 
 


bogi: hát te s jó hülye nagy, máááááá bocsika!!!!!

én most megyek, mert nem bírom már! a dokinak nem is mondtam, hogy a vérnyomásom lehet-e a fórum miatt??????? megyek zsoltival a sparba valami vacsit venni.

pedi: pihikézzél már!
az eszter nekem tettszik nagyon. de ha fiú és bálint, akkor ha lány, legyen valentina!!!!! :lol: :lol: :lol:

ja! bogim meg van őrülve!!! érzi, hogy én is röhögök, mint állat!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: a Róza szerintem szép név,még jó hogy nem pisiltél be :lol: :lol:

Bogi:mondtam neki,aztmondta azt csinálok amit akarok...és bement lefeküdni :roll: valamiért bedurrant az agya,úgyhogy megyek is :roll:

Puszi :!:
Vendég
 


Pedi, Neked a Korolen nem ment?? :lol: :lol: :lol: Jagerrrr! :lol: :lol: :lol: Itt ma esett, aztan sutott a nap, +6-8 fokot mutat. Jujjdeigazad van, hogy minel picuribban szuletik annal inkabb babas es az olyanjooooo!! Az Eszter nev tetszik Neked! A Te urad sem semmi! En inkabb meg sem szolalok de tudnek Neked olyat irni, hogy elmegy az Esztertol a kedved. A fiuk hogyan csufoltak az Eszter nevu baratnomet! aaaaa!! ggggrrrrr!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


na várj csak Kati,majd meglátod,mikor meglessz Bogi,az egész napodat azzal fogok tölteni hogy nézed ahogy alszik,minden percben vele akarsz lenni...igy lessz tuti.Ezek a pici emberkék teljesen elvarázsolják a legkeményebb szülöket is :D párom viszonylag kemény ember ezt tudni kell.de a fiát imádja,teljesen megváltozott :)
én is úgy gondoltam,á velem tuti nem fog velem aludni a gyerek,de olyan jó érzés magam mellett tudni,érezni ahogy ott szuszog mellettem.

KépKép
bettike83
 
 


pedi: nekünk tényleg egyek az elveink a nevelésről. ágy, járóka stb...

megyek tényleg, mert jön apa mindjárt értem.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi, nem alszanak, sőőőt, ma Gergőnek se nagyon jött össze a szunyókálás. 20 perc után kinyílt a szeme és hisztizett egy nagyot. Én szívtelen dög meg hagytam. Annyira felhúzta magát ezen, hogy nem kaptam ki azonnal a kiságyból, hogy még a száját is összeszorította amikor jött a következő szopi. :shock: (Addig nem hagytam ám az ágyban, csak amíg hallottam a sírásán, hogy hiszti...)
Egyébként most is kezdi a bőgést, de most már a fáradtságtól. De nem húzom fel magam rajta, ez egy ilyen nap. majd holnap jobb lesz. :wink:

Mia, szerintem is legyen Luca.
Nálunk Bence, Gergő és a Férjem (Gábor) névnapja is márciusban van. Na bumm! És akkor mi van?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Enyém gyerek ma csak fészkelődik! Lelassult egy kicsit az előző pár naphoz képest. Amúgy a Róza tényleg szép név!

Bogi! A Zora az nekem favorit volt, de le lettem arról is szavazva! :(

Kati! Én meg majd bedobom Zolinak a Valentina nevet! Jó vásárlást Nektek! Ha szeretitek a narancsot, ezt a vödröset ki ne hagyjátok! Isteni finom enni is és a leve is. Én ma megittam 2X2dl-t belőle.

B@sszus be kellett vennem egy Rubophent, úgy fáj a fejem. :(
pedi
Kalocsa
 
 


járókénk nekünk is lessz.de még pici addig jó a pihiszék is.ha már mászik akkor kell a járóka is.mert én is féltem egyértelmű.
most az ágyunkban van,mikor 3 honapos lessz,átszoktatom a helyére mert a nagy ágy akkor már veszélyes lessz,ugyhogy nincs más.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag! Ma melegfront van állítólag, szerintem az én fejem is azért fáj.
pedi
Kalocsa
 
 


Betti, persze a járókát én is a későbbiekre gondoltam.
Bogi! Mondjad már mi az Eszter gúnyneve!
pedi
Kalocsa
 
 


Kati, oooooorult noo vagy hihihihi!!!
Vendég
 


Pedi, biztos tudni akarod??????
Vendég
 


Annyira rossz? :shock:
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?