Új privát üzeneted érkezett!

Timi, puszit átadtam Lillának :-)
Zsolti nagyon cuki lehet, ahogy mondja a magáét, te meg nem érted, hogy mi az a fontos dolog. Pedig biztos, hogy az :lol:

Sun... be kell tojni, hogy ezek a lurkók milyen dumákat le tudnak vágni, nagyon vagány lehetett, ahogy előadta, aztán a nevetéssel vigyázni Dudorka ki ne pottyanjon! :-)
Látod, Anna gondolatai a szüléskörül forognak!!!!!!

Jucuss, várom is ezeket a jó élményeket, tudod pár hónappal ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ilyen jó dolgokról is tudok írni, nem csak arról, hogy keservesen sír a Lillus.
Tudom, hogy ti mondtátok, hogy az első 3 hónap a nehéz, utána mindig könnyebb lesz, én akkor nem bíztam benne. És láss csodát a pocifájás is elmúlt kb. 2,5 hónaposan :-)
Persze nekem ez baromi hosszú időnek tűnt, de vééééééééggggggggeeeeee. :-)
Remélem most a hozzátáplálásnál nem lesznek ilyen pociproblémák.

Kép
judit70

Mi elmentünk megcsináltattuk a sarokemelő betétek Zsolti cipőjébe. Egy ilyen kis egyszerű parafából csinált dolog, de az ő lábára van csiszolva. Így mindig abba a cipőbe tudom tenni, ami a lábán van. 3-4 méretet bír ki...akkor lehet újat csináltatni. Nem egy nagy tétel, 580 Ft :))
Zsolti kibírta az oda-vissza utat ébren...ebédelt mikor hazajöttünk és most alszik :))

Judit...valamiért mindig aggódunk majd szerintem :)
Eszik-e eleget, alszik-e eleget, jól tanul-e, rendesen megy-e...stb, stb.
:)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Beqqcs..

Betegek vagyunk Levivel.. ő köhög, stb, nekem a torkom...

A takarítás nem nagyon halad, a festés kész... de hétvége felé költözni szeretnénk...
Függönyök varrás alatt..

Majd jövök bővebben is...

Remélem Ti jól vagytok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Jobbulást az összes betegnek.

Anna már úgy tűnik jól van. Azért holnap még maradunk itthon és majd csak csütörtökön veszek erőt magamon és megyünk be. Már unom magam itthon. Persze Dudorkával nem fogok unatkozni :) De mára már mindent tudok az afrikai vadkutyáról és egyéb állatokról.

Timi,
miért kellett sarokemelő Zsoltinak?

Már csak 19 nap. Illetve kevesebb ha minden igaz.

KépKép
sunflow

Sun...azért mert az ortopédián a Pék doktor bácsi szerint a sarkai befelé állnak amikor megy. Ez állítólag teljesen normális, ezért vannak a szuplimáló gyerekcipők is kitalálva első lépés cipőknek nevezve. Ez a sarokék szinte ugyanazt a funkciót tölti be...a sarkát egyenesíti ki.
Szerencsére nem zavarja...ugyanúgy megy benne, mintha nem lenne benne semmi.

3 hét sincs már!! Szerintem most unatkozz még egy kicsit :D :D

Kia...jobbulást Nektek!
És jó költözködést a hétvégén...remélem az új lakásba a bacik nem költöznek veletek :)

Timi
Kép
vt72

Csajok, kérdésem lenen:
Mikortól lehet sportrészbe tenni a babát? HA nem ül még, akkor is lehet? Csak azt ne írjátok, hogy ha x fokban dönthető, mert gőzöm sincs, miennyire dönthető, mert elraktuk jó mélyre és májusban vettük, így nem emlékszem
A másik gonodm: a hordozó. Állítólag 0-13 kg-ig. F. 7 kg. Bundazsákban/overállban nyöszörög, sír, nyögdécsel, anynira szűk neki (úgy a mózest is szinte végigéri). Most beletettem a szobában hordozóba rugiban és a vállánál szűk a hordozó és lecsúszkált, mivel nem kötöttem be és nyögdécselt, hogy nem kényelmes. Íme a kép, hogy hol kötött ki végül, de azt sem szerette. Vegyek új autósülést?? Későbbre terveztem, amikor már kinövi, mivel ez állítólag 13 kg-ig jó.
Várom a tanácsokat hordozó kontra autósülés, mózes kontra sport ügyben. Köszönöm.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...a sportrészbe én úgy emlékszem 5 hótól lehet tenni. Anno az ortopédián mondták nekünk. Mivel már érdekli a külvilág, így ültethető kicsit. Persze nem 90 fokban...de 45-ben biztosan. És persze nem órákig :)

A hordozó nekünk olyan volt, hogy 9 hónap vagy 9 kg. Na most Zsolti 14 hónaposan érte el a 9 kilót, de már év vége óta rendes ülésben ül...mert a másikból nem látott ki. De ezt gyereke válogatja :) Zsolti vékony alkat, így sokáig kényelmes volt neki a hordozó.

Timi
Kép
vt72

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Próbálom mutatni, de a kép nem adja vissza, így is megelégelte és nyöszörgött és lecsúszkált végül Kép Kép

és akkor képzeljétek el, hogy még rajta van a bundazsák is, hogy akkor milyen szűk neki :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj....nagyon édes :D :D

Timi
Kép
vt72

vt, na ezzel sokat segítettél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim...a sportrészbe én úgy emlékszem 5 hótól lehet tenni. Anno az ortopédián mondták nekünk. Mivel már érdekli a külvilág, így ültethető kicsit. Persze nem 90 fokban...de 45-ben biztosan. És persze nem órákig Smile

A hordozó nekünk olyan volt, hogy 9 hónap vagy 9 kg. Na most Zsolti 14 hónaposan érte el a 9 kilót, de már év vége óta rendes ülésben ül...mert a másikból nem látott ki. De ezt gyereke válogatja Smile Zsolti vékony alkat, így sokáig kényelmes volt neki a hordozó.

Ezt még tegnap este írtam Neked :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Timi, gratulálunk Zsolti tökéletes járásához! Aranyos ez a magyarázós korszak, már nagyon várom én is!!! A méteráru bolt a rossmanntól 1 percre van :wink:
Judit, már nem emlékszem pontosan, szerintem 4-4,5 hó körül volt az első átfordulás. Akkor csak valami új játék látóterébe helyezésével tudtam erre rávenni. Most minden áron kúszni akar, ezért rögtön hasra vágja magát. De persze nem megy még, ezért „gördülve” halad mindenhová, hátról-hasra, majd hasról hátra…. :D Minden gyerek más, szerintem nincs olyan, hogy valamelyik naptári napra ezt/azt már produkálni kell. Blankára egyébként mindenki azt mondja, hogy nagyon mozgékony, pl. novemberben már el kellett raknunk a pihenőszéket, mert folyton fel akart ülni benne. Azóta is ülésbe húzza magát ha meg akar nézni valamit, a hordozóban itthon is be kell kötni, hogy a vállai rögzítve legyenek az üléshez :D Tetszett a céklás sztori :D Pusziljuk Lillust a hóforduló alkalmából!
Jucus, nemsokára itt az idő! Megoldódtak a munkahelyeddel kapcsolatos ügyek? Csudi szép pocak!!!
Babaimado, Fanni nagyon cuki!!! Ha kicsit rendeződnek a napjaink és nem kell itthon pakolásznom - vagyis hosszabb sétákra is alkalmasak leszünk – felhívnálak, hogy összeszervezzük a sétát. Jó lenne találkozni végre! Én úgy tudom, hogy 6 hótól ülhetnek a sportrészben, döntve (papíron, de úgyis látod, hogy mi a kényelmes). Blanka Zsolti alkatú, így az autósülés lecserélésén még nem gondolkodtam, de szerintem ott nagyon be kell tartani az előírást a maximális biztonság érdekében. Ötletem sincs, hogy mit tudnál csinálni… Nálunk Vili mindig Blanka ülésében (Cybex aton) üldögél ha itt vannak, mert a sajátja (Maxicosi) neki is szűkös. Szóval vannak különbségek, esetleg próbáld meg meghirdetni és kinézni egy másik fajtát használtan…?
Judyt, hogy vagytok? Voltál azóta GI-nél? Vivi meggyógyult?
Kriszta, én a fülbevaló megvásárlásáig jutottam, még pocakosan. Azóta elbátortalanodtam és jó mélyre elástam. Jó lesz ballagási ajándéknak :D
Kia, ti még nálunk is gyorsabban költözködtök :D
Ripley, hogy van Győző?
Volt szerencsém Sunflow-al telefonon beszélni és el kell büszkélkednem, hogy Dorka születéséről én hozom majd a jó híreket a csapatnak :D

KépKép
Kép
szecs

[quote="szecs"]A írta:szecs méteráru bolt a rossmanntól 1 percre van :wink:

Azóta rájöttem ám, hogy a mellettünk lévő ház aljában is van valami ilyesmi :D :D

Timi
Kép
vt72

Kriszta küldött egy kis gyönyörűséget :)
Kép

Kép

Lukács beteg, így most még olvasni se nagyon tud jönni, de puszil mindenkit :)

Timi
Kép
vt72

Babaim... a hordozóval hasonló gondjaink vannak, amióta bundazsákozunk, nagyon nem tetszik neki, mert kényelmetlen, nekem is nyöszörög, mocorog, akkor még kibírható ha autóban vagyunk, mert ott ha elalszik megoldódik a gond. Sajnos a babakocsiban is ezt csinálja, mert ott is szűk neki a bundazsák+ a babakocsi zsákja. Így a babakocsis séták is nyöszörgősek lettek. :-(
Pedig annyira élvezi, végre már nem csak alszik, hanem nézelődik is.
Hát....... nem könnyű, fogalmam sincs hogy legyen, mert ez így kínlódás. Nagyon várom már a jobb időket. :-)
Egyébként én a mi babahordozónkat az első perctől fogva utáltam, mert olyan idétlenül volt benne Lilla. A párom mondta is, hogy beleültetné azt aki kitalálta egy csecsemőnek.
Ettől függetlenül édes Fannika ahogy néz a nagy szemeivel :-)

Most biztos hülyeséget kérdezek, de milyen az a sport rész?

Szecs, köszöni Lilla a puszit :-)
Mi még nem fordulunk, csak tekergünk, oldalra billenünk.
1-1 1/2 hónapja Lillus is állandóan felhúzza magát az ölemben. Olyan mintha ülni akarna állandóan.
Jó bátor anyukák vagyunk fülbevaló ügyben :-)
Örülök, hogy te leszel a hírhozó Sun babája születésénél. :-) .........és már nem is olyan sokára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kia, jobbulást nektek! Vigyázz a pocaklakóra!

Kép
judit70

Vt, és én még tegnap el is olvastam, majd ma reggel álmosan írtam az utóbbit:))))

babaimádó
Kép
babaimado

Judit, amiben ül a gyerek:))

Mit is akartam még...
Jaa.
édes nagyon Kriszta babája!!
Többike:KÉPET!

babaimádó
Kép
babaimado

Az előző oldalon egy druszám kérdezte GI aktuális árait...írja meg aki tudja neki :) A lap aljához közel volt...én még írtam neki,aztán már áttértünk erre az oldalra :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!
Engem is érdekelnének az aktuális árak. Előre is köszönöm. :)

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Szia Nammado :)
Hogy viseled a pocakosságot?

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Babaim,
Annával nekünk is ez volt a gond. A hordozónk nekünk is 13kg-ig jó, de nagyjából abban az idóben amikor 9 kilós lett kinőtte. Neki is szűk volt és rövid is lett. Amikor szemben a menetiránnyal bekötöttük kényelmetlen volt neki mert nem tudta a lábát kinyújtani az üléstámla miatt. Akkor cseréltük le és kapott egy rendeset. 9-36 kg-osra valót. Három "fokozatban" átalakítható/szétszedhető. Ma már csak az ülésemelő részét használja.
6 hónaposan pedig már stabilan ült, mert a hypotóniája miatt a mászás/forgás kimaradt így ez volt ami átvette nála a szerepet. Akkortól pedig már a dönthető etetőszékben is ülve huzigáltam mindenfelé otthon. (illetve már korábban is)

Timi,
én írtam neki priviben. Mindjárt írok Nammadonak is.
Köszönjük Kriszta gyönyörűségét. :) Tényleg az :)

Szecs,
Köszi az adományt. :) Már ki is olvastam. Jó hogy ki kellett másszak a lakásból, mert így eljutottam a boltba is mielőtt elkezdett szakadni a hó.

Almás sütit szeretnék sütni úgyhogy megyek is és előkészülök :)

KépKép
sunflow

Timi
Kép
vt72

Kriszta Petrája naggyyyyon cuki, édes.
Lukácsnak jobbulást!!

Én is nem rég sütöttem almásat. Nagyon fincsi. Mindjárt megnézem Timi muffinját is. Szeretem a nosalty-s recepteket! :-) Timi, milyen lett?

2 napja fánkot indulok sütni, de nem jön össze, nincs energiám. Biztos frontot érez Lilla, ma csak másfél órát aludt, na most beájult, de már olyan nyűgös volt, csak nyöszörgött, kapott hamikát és tente van :-)

Tegnap erdélyi rakott káposztát csináltam, jajjjjj de fincsi, olyan nagy adag lett, hogy 3 napig ehetjük :-)
Imádom a rakott dolgokat.

Kép
judit70

Kicsit világosak lettek, de látjátok a lényeget Kép Első céklánk

Kép

Kép
judit70

5 hónapos

Kép

Kép

Sajnos nem értek a géphez, ez látszik is, ilyenek lettek a képek

Kép
judit70

Van egy régebbi sütőtökösünk is, ezt apa fényképezte, végre itthon volt.

Kép

Kép
judit70

Judit...nagyon édes Lilla királykisasszony :)
A muffin pedig finom...én kuglóf formában sütöttem meg, úgy is nagyon jó. Csak akkor a sütési idő a duplája :)

Sun...köszönöm, hogy írtál a druszámnak :)
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy még itt is "titkárnősködöm" :D :D

Timi
Kép
vt72

Timi,
ez a süti fincsi lehet. Én a mindmegette.hu-n szoktam keresgélni. De volt már hogy befürödtem azzal amit ott találtam.
Nem kell titkárnősködni :) szabin vagy :) A másik maminak már egyszer írtam. Még az ÁEK-s oldalról.

Judit,
cukik a képek. A lényeg tényleg látszik. Erdélyi rakottkáposzta???!! Nyami! Kérem a receptet priviben! Én is nagyon szeretem a rakott dolgokat.

KépKép
sunflow

Timi, nekem is kuglóf formám van, akkor abban csinálom, még jó, hogy írtad, hogy a sütési idő a duplája.

Sun, okszi priviben leírom a receptet, egyszerű csak én közben a savanyú káposztát majdnem elcsipegettem, még jó, hogy többet vett a párom :-)
Kidurranok a C vitamintól :lol:
Én a mindmegettéről is már több mindent csináltam, én szerencsére nem találkoztam még elcseszett recepttel.

Most nézem Lilla olyan tokás mint anyukája. 2 napja állandóan csipked, fogni akar és mit? a tokámat, már néha úgy fáj, hogy ihajjjjjjjja. Tehát, le kell fogyni :-)

Kép
judit70

Sun...régebben én is a mindmegettéről főztem, de aztán átpártoltam a nosaltyra. A fényképek és a hozzászólások miatt.

És igazad van, tényleg szabadságon vagyok :) méghozzá életem leghosszabb és legtartalmasabb szabadságán :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok

Judit
Gyönyörű a kisleányzó! Látom, az étvágyával nincs gond! :D

vt
Köszönöm, most már kicsit jobban. Az eleje kissé rázósra sikerült. Majdnem úgy nézet ki, hogy itt hagy az apróka bennünket. De szerencsére eszében sincs! :)
Tegnap voltunk UH-on. Úgy néz ki, teljesül a család kívánsága. A jelek szerint leányka lapul odabent. :)

Kép
Kép
Kép
nammado

Sziasztok!!

Jókat Főztetek!!

Kriszta ..Judit Köszönjük a friss képeket a Hercegnőkről! ( Neked Timi a közreműködést)
Lassan kettővel több lesz! :lol: :wink:

Timi ..A druszádnak én is írtam privit,még az nap.Nem reagált rá . :roll: Vagy még nem volt rá ideje. :)

Nammado.. Írtam privit!!

Babaim..Az autósülés nagyon nagy gond volt nálunk is .Iza őszi gyerek és így ő is kezdetektől overálban utazott az ülésben.
Nagyon feszengett ,és kényelmetlen volt számára.
Sajnáltuk nagyon nagyon!
Egyébként most sem könnyű ,főleg nyár után a kabátos időszakra visszatérni.Most is nehéz bepréselni az övek közé ..
Nem tudtunk mit tenni ,sajnos szigorúak a szabályok!!!és mi sokat kell utazzunk a szüleimhez.(időben és km-ben is)
Megszokja ne aggódj! :lol: :wink:

Egyre figyeljetek mindig oda ,otthon is kössétek be még az etetőszékben,és pihiszékben is a gyerkőcöt .Pillanat és meg van a baj. :shock:
Nem okoskodásnak szántam :oops: ,csak tapasztalat :shock:

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sun, "kaki-bébi" :lol: ...Besz...ás! :lol: :lol: :lol:
Úgy érzem Anna hasonló humorral rendelkezik, mint Győző fiam :D !

Hát lányok, nagyon cukik a babák! Nem győztem gyönyörködni Fanniban, Petrában és Lillában :D !

Babai, mi is szűkölködtünk a hordozóban. El is kezdtem keresni anno tágasabbat, de nem találtam érdemben nagyobbat, ami súlyra könnyű, tágas és nem túl drága. Így maradt a régi.
Autóban nem volt gond, mert az autózás elaltatja mindkét fiút, akármiben ülnek :) .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Petra eszméletlenül aranyos!!! Az a frizura és a trendi ruhácska :D Lukácsnak jobbulást!
Judit, Lillus tüneményes :D Írtad ezt a fánk dolgot és a piros rugis képen tisztára olyan, mintha az lenne a kezében :lol: Először azt hittem, hogy fánkot majszol éppen :lol: :lol: :lol: Én is imádom a rakott dolgokat :) A káposzta attól volt erdélyi, hogy kaprot is tettél bele? Néhányszor ettem ilyet, de itthon még nem tudtam reprodukálni, valahogy nem találom el a kapor arányát :roll: Nekem a hajamat tépkedi Blankuc, azt csaknem vágathatom le teljesen :P
Timi, ne küzdj ellene, beléd genetikailag kódolták, hogy azonnal segíts akin csak tudsz. Viccen kívül, téged az Isten is édesanyának teremtett, Zsolti nagyon szerencsés!!!
Sun, nagyon szívesen! Az újságok a felicitasos babacsomagban voltak, frissen váltottam ki a héten. A baba magazin azért olyan, mint egy saláta, mert Blanka "olvasgatta" :lol:
Szia Nammado! Üdv köztünk és gratula a kicsihez!
Jucus, bizony, mindjárt jönnek a lánykák :D
Ripley, az autóban szerintem Blanka is elaludna akár állva is :D Bezzeg a babakocsiban :roll: Mindig irigykedve olvasom, hogy milyen jót alszanak a babák odakint a jó levegőn... Az én gyerekem csak felpörög ha elmegyünk sétálni, ő a kivétel, aki erősíti a szabályt. Valakinek azt is kell :wink:

KépKép
Kép
szecs

[quote="babaimado"]C írta:babaimadosak azt ne írjátok, hogy ha x fokban dönthető, mert gőzöm sincs, miennyire dönthető, mert elraktuk jó mélyre és májusban vettük, így nem emlékszem

Babaimado, ha leírod a márkáját, neten szívesen segítek infót keresgélni, hogy hány fokban dönthető.

KépKép
Kép
szecs

gyors bejelentkezés:
Timi: nagyon-nagyon köszönöm!!!
Lukácsnak megint valami felső légúti nyavalyája van... gyógyszert nem kapott...c vitamin, kalcium, sinupret, tea...stb...

Sajnos holnap Petrust viszem fül-orr-gégészetre :-(, szondázni kell, nagyon hörög már születése óta és nem tisztul...jajjjj, szegénygém, de sz.r lesz!!!!!

Köszönöm a bókokat !!

Judit70: Lillácska nagyon-nagyon cukkkkiiiiii :-)

sun: minden nap gondolok rád!!! nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szecs: megoldódott már az alvásproblémátok???

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta, köszönöm, úgy néz ki, hogy igen kopp-kopp-kopp-kopp.
Drukkolok holnap, remélem hamar túl lesztek rajta!!!

KépKép
Kép
szecs

Timi
téged az Isten is édesanyának teremtett, Szecsnek tökéletesen igaza van és el tudnálak képzelni még egy apróka kislánnyal Zsolti mellé, aki a későbbiekben büszke lenne a bátyusra.

Hogy teszitek ki abba a fehér sávba, ha valakitől idéztek? Nekem nem megy.

Szecs, na amikor már eljön az az idő is hogy fánkot eszünk!!! :-)
Az erdélyi káposzta, attól erdélyi, hogy a darált húson kívül kolbász és füstölt szalonna is kell bele.
Egy sor káposzta (megdinsztelt savanyú káposzta), egy sor párolt rizs, utána a husi (darált hús pörköltnek elkészítve), rá a tejföl, így rétegezni, a tetején káposzta, tejföl, meghinteni pirospaprikával. Irány a sütő, kb. 1 óra.

Sun....... na nagyjából le is írtam a receptet, de priviben leírom részletesen. Az egyik ismerősöm (3 gyerkőc van) ahogy káposztát evett beindult a szülése :-)
Tehát, óvatosan :lol:
Ma mentetek a munkahelyedre? Vigyázz, nagyon csúszik!

Jucuss, te is óvatosan!

Mammado, üdv. köztünk. Örülök, hogy a picurka maradt a pociban!!! Még az elején történt? Vigyázz rá nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta, jajjjjj szegény, emlékszem, hogy még bent voltatok a kórházban és mondtad ezt a szörcsögést, nem javult?
Szorítok nektek nagyon, írjál majd, hogy viselte szegény!

Kép
judit70

Sziasztok!

Kriszta..Nagyon sajnálom a kicsi Hercegnődet! Időpontra mentek? mert ebben az időben nem a legszerencsésebb a várakozás,főleg gégészeten.
Nekem Izát 4hetesen kellett vinnem a Bethesdába,és soron kívűl előre vettek a kora miatt , Legyél kicsit erőszakos!! :wink: :roll:
Lukácsodnak Jobbulást!!

Szecs..Megtaláltad a kábeleket?? :wink: Kérünk képeket.. :)
Akkor személyesen is taliztál,Sun-nal ?? Szupi!! :D

Judit...Azt a beillesztést én sem tudom megcsinálni.

Holnap megyek Uh-ra ,kíváncsi vagyok hogy van fordulva,és milyen méretei vannak jelenleg az én "dudorkámnak".
20hetes Uh óta nem is láttam. :-(
Időpontot úgy kértem ,hogy Iza is tudjon jönni.Végre láthatja a kistesót.
Remélem meg is tudják csinálni a 4D-s Uh-t,ha ő is úgy akarja.
Izabellával 2xvoltunk ,annyira takargatta magát ,nem lehetett kiírni dvd-re a vizsgálatot,így csak 2fotót kaptunk. :shock:

Jobbulást a betegeknek!

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok Mamik!

Olyan jó olvasgatni benneteket. Csak amikor ilyen aktívak vagytok nehéz megjegyezni hogy kinek mire kell válaszolnom :)

Minden kis betegnek jobbulást kívánok.

Kriszta,
már én is izgulok és már nagyon várom hogy Dudorka kint legyen. Picit könnyebb lenne, mert fel tudnék ültömből kelni. :) és mozogni is könnyebb lenne.
Szegény Petrus. Szerintem is legyél erőszakos, mégis csak influenza járvány van. Én is azért nem bánom hogy Anna göthös. Legalább nem szedünk össze semmit a BKV-n.

Jucuss,
beszélgessel Dudorkáddal, hogy forduljon meg. Hátha őt meg tudod győzni.

Judit,
köszi a nagyjából receptet. :) Megvárom a hazatérést az elkészítéssel :) Vagy a jövő hetet amikor már Anyu is itt van.

Ripley,
végül is a Majom évében születtek..... Én Annán sokszor látom a jeleket. :) épp hogy csak a csilláron nem hintázik.

Szecs,
Én is ki akarom majd váltani, meg a DM-est is. Ha már ingyen van.... :)

Nammado,
lapuljon csak az a pici lány még egy darabig odabent :) Addig jó neki. Örülök, hogy átcsábultál hozzánk :)

KépKép
sunflow

Szecs.... BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT BLANKÁNAK!!! Kép

Kép

Kép
jucuss3

Jajjjjjjjj Szecs, most én voltam egy kicsit figyelmetlen, pedig tudom Lilla és Blanka között majdnem 1 hónap van.

Blankának sok puszit és boldog féléves szülinapot kívánok!!!!

Kép
judit70

Babaim.. Most jutott eszembe ,de lehet már nem jól emlékszem ,az autósülést még ilyen kicsi korban,csak menetiránynak ellentétesen lehet használni!!

Remélem kaptál fontos használható infókat. :)

Mi kaptuk az üléseinket ajándékba,mikor Iza született .Használható volt még az is amit babakocsihoz lehetett pattintani,és bázis talp is volt hozzá. ( Ez a szabványnak ma már nem felel meg, amit mi használhattunk anno 3éve)

Kép

Kép
jucuss3

Szecs…köszönöm a kedves szavaidat :)
Én még sosem csináltam erdélyi rakott káposztát…de nem erdélyit sem :D
Boldog félévességet a kicsi lánynak!

Kriszta…gondolok Rád holnap!
Remélem hamar végeztek a gégészeten. Mitől lehet ez Petránál?

Judit…én nehezen tudom magam egy kislánnyal elképzelni. Egy fiú még az talán…de ez a lottónyeremény függvénye :D

Idézés: A választott hozzászóló hozzászólásának felső részén van egy „idézet” gomb. Utána megjelenik az egész hozzászólás „quote” kezdettel és véggel. Amit idézni szeretnétek, azt kell a két „quote” közé tenni. Akkor jelenik meg a fehér részben :) A szögletes zárójeleknek is meg kell maradniuk a két végén a választott szövegnek :)

Sun…remélem Izának is tetszeni fog Dudorka! Kíváncsian várunk a méretekkel.
11 hét…jó régóta nem láttad :D

Ripley…boldog 6 és féléves születésnapot Győzőnek :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vt72 2011.01.27 20:40-kor.

Timi
Kép
vt72

Jucus...jól emlékszel, tényleg csak fordítva lehet bekötni a hordozót. Mi legalábbis csak így tettük be Zsoltit, mikor autóval mentünk.

Timi
Kép
vt72

[quote="sunflow"]
írta:
sunflowvégül is a Majom évében születtek..... Én Annán sokszor látom a jeleket. :) épp hogy csak a csilláron nem hintázik.

:lol:

Kép

Kép
ripley

Szecs, Blankának boldog fél szülinapot kívánok én is! :D
Amióta Zalán lábon jár, azóta a babakocsis sétálás már nem annyira nyerő. Ha be akarom ültetni, megfeszíti magát és vinnyog. Ilyenkor jót küzdünk :wink: .
Milyen az élet Újpesten? Megszoktátok már, hogy nem a Kgömbbe kell hazajönni?

Kriszta, szorítok ma nektek! Hogy hamar túl legyen rajta Petra és mindent rendben találjanak!

Jucus, Izának és neked is jó mozizást kívánok az UH-n. Kiváncsi vagyok Iza meglátja-e a kistesót abban az "összevisszaságban" a monitoron :) .

Timi, köszi a Győző köszöntést. Én nem is észleltem :oops: .
Zsolti miben ül az autóban nálatok?

Kép

Kép
ripley

[quote="ripley"]
írta:
ripleyZsolti miben ül az autóban nálatok?

Van neki már ilyen rendes autósülése...9 kilótól használható. Úgyhogy már 8,5 körül beleültettük, mert a hordozóból már nem látott normálisan ki. De már 8 kilósan ült ő rendesen, de nem mertem hamarabb átköltöztetni :)

Most viszont aránylag kényelmesen ül ebben, még beöltöztetve is :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok

Köszönöm lányok a szíves fogadtatást és a kedves szavakat. :)

Judit70
Lehet, nem annyira volt vészes a dolog, mint elsőre látszott és az orvossal együtt gondoltuk. :) Csak már a 8-9. héttől állandóan bekeményedett a méhem (nagyon), és sajnos a MagneB6 sem segít rajta, bár kicsit enyhíti a tüneteket. Mostanság is sokat van bekeményedve. Sokat kell pihennem. De talán kicsit jobb, mint volt. :)

Sunflow
Igyekszem vigyázni, hogy maradhasson! De persze nem azért jött ide hozzánk, hogy most itt hagyjon bennünket! :D
Egyébként a "lapul odabent" kifejezést csak így idézőjelben használhatom a kisasszonyra. Lassan kezd olyan lenni, mint a bátyus volt. Igen mozgékony és határozott jellem a Drága! Már Karácsony óta érezhető a rugdosás. Ó, hol van már a rebegő-remegő érzés, amit az elején érzünk! :) Nagyon hamar jelzi, ha valami nem tetszik neki. :D

Kép
Kép
Kép
nammado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?