Sziasztok!
Timi, gratulálunk Zsolti tökéletes járásához! Aranyos ez a magyarázós korszak, már nagyon várom én is!!! A méteráru bolt a rossmanntól 1 percre van
Judit, már nem emlékszem pontosan, szerintem 4-4,5 hó körül volt az első átfordulás. Akkor csak valami új játék látóterébe helyezésével tudtam erre rávenni. Most minden áron kúszni akar, ezért rögtön hasra vágja magát. De persze nem megy még, ezért „gördülve” halad mindenhová, hátról-hasra, majd hasról hátra….
Minden gyerek más, szerintem nincs olyan, hogy valamelyik naptári napra ezt/azt már produkálni kell. Blankára egyébként mindenki azt mondja, hogy nagyon mozgékony, pl. novemberben már el kellett raknunk a pihenőszéket, mert folyton fel akart ülni benne. Azóta is ülésbe húzza magát ha meg akar nézni valamit, a hordozóban itthon is be kell kötni, hogy a vállai rögzítve legyenek az üléshez
Tetszett a céklás sztori
Pusziljuk Lillust a hóforduló alkalmából!
Jucus, nemsokára itt az idő! Megoldódtak a munkahelyeddel kapcsolatos ügyek? Csudi szép pocak!!!
Babaimado, Fanni nagyon cuki!!! Ha kicsit rendeződnek a napjaink és nem kell itthon pakolásznom - vagyis hosszabb sétákra is alkalmasak leszünk – felhívnálak, hogy összeszervezzük a sétát. Jó lenne találkozni végre! Én úgy tudom, hogy 6 hótól ülhetnek a sportrészben, döntve (papíron, de úgyis látod, hogy mi a kényelmes). Blanka Zsolti alkatú, így az autósülés lecserélésén még nem gondolkodtam, de szerintem ott nagyon be kell tartani az előírást a maximális biztonság érdekében. Ötletem sincs, hogy mit tudnál csinálni… Nálunk Vili mindig Blanka ülésében (Cybex aton) üldögél ha itt vannak, mert a sajátja (Maxicosi) neki is szűkös. Szóval vannak különbségek, esetleg próbáld meg meghirdetni és kinézni egy másik fajtát használtan…?
Judyt, hogy vagytok? Voltál azóta GI-nél? Vivi meggyógyult?
Kriszta, én a fülbevaló megvásárlásáig jutottam, még pocakosan. Azóta elbátortalanodtam és jó mélyre elástam. Jó lesz ballagási ajándéknak
Kia, ti még nálunk is gyorsabban költözködtök
Ripley, hogy van Győző?
Volt szerencsém Sunflow-al telefonon beszélni és el kell büszkélkednem, hogy Dorka születéséről én hozom majd a jó híreket a csapatnak