Sziasztok Lányok!
Na, megjöttem. Elintéztem a beutalókat és meg is volt az EKG.
Korenka
Nekem nem mondta a háziorvos, hogy miért ide jöttem. Megírta a a beutalókat, mondta, hogy menjek vissza ha megvan a kiskönyv és akkor beleírja a dolgokat.
Kérdezte, hogy dolgozom még? Tudom, hogy sok aki már elvetélt azt kiszokták írni hamarabb, de én még erről nem beszéltem a dokimmal. Gondolkozom rajta, de egyenlőre a 12. hétig mindenképpen dolgozni szeretnék, utána meg ha tanácsolja a doki akkor otthon maradok. Az a gond, hogy a cégnél ez a tavaszi időszak nagyon húzós, rengeteg a munka és most ha lehet ezt akkor kihagynám. Ha ilyen lenne, mint most akkor nem is lenne semmi gond, de tudom, hogy heteken belül kezdődik az őrület és most nekem az nem hiányzik.
Laptop-ot semmi esetre ne tartsd az öledben, nem jó a hasnak most ha felmelegszik, tegyél alá egy párnát és akkor nem érintkezik közvetlenül a testeddel. Nekem otthon az íróasztalon van, néha kényelmetlen, de nem akarom én sem az ölembe tenni.
Mirci
Köszi a bemásolást! Szóval mi integrálton voltunk, ami mindenhol fizetős! A kombinált sok helyen ingyenes, de mivel nekem tavaly azért is fizetni kellett, így az integrált mellett döntöttem.
Veronika
Jobban vagytok?
Nika
Nekem a reál értékem is elég magas, de semmi garancia arra, hogy a kifizetésig ez ekkora is marad!
A kifizetés nyár végén, ősszel várható elvileg, aztán a gyakorlat majd megmutatja, mivel ilyen még nem volt, senki nem tud semmit.