Jó reggelt!
Tegnap már nem tudtam jönni!
Mona! Örülök, hogy minden rendben Veletek! Remélem a vizesedés sem tért vissza és bírni fogod ezt a két napot!
Bogárka! Hát, akkor nálad nem igen kell keresni az okát annak, hogy miért nem jön a baba, és miért van ilyen állapotban a méhed! Ezt úgy értem, hogy ha azt vesszük, hogy minden lelki eredetű, nálad valószínű, hogy a méhed "sinyli" meg ezt az állandó rossz közérzetet. Figyu, érzem én az írásodból, hogy hiába is mondok nagy dolgokat, de azért hátha segít!
1. Az, hogy van Gézu, szerintem fél siker!(Ne értsetek félre, nem a fizikai részére gondoltam!) Én sokszor éreztem már úgy az életben, ha nem lenne Zoli, feladnám, de ezt talán már írtam is. Gondolj csak bele, nekem is voltak nehéz időszakaim. 3után otthagytam az egyetemet, mikor már a fele megvolt. De egyszerűen nem bírtam, lelkileg, és életem legjobb döntésének tartom a mai napig, mert valószínű, ha folytattam volna, akkor most nem lennék itt! Nem vagyok rá büszke, de felvállaltam, és 3egyetemi év után beálltam a Rossmannba kasszásnak.
2. Amikor tavaly nekünk sikerült ez a babuci, én teljes életmódot változtattam. De ezt is írtam már! Tudom, nem dolgozol, így kevesebb pénz jut erre-arra. De nem tudnál pl felkeresni egy gyógymasszőrt? Az is nagyon sokat segít. Aztán a másik, hogy musz lesz egy kicsit átformálni a gondolataidat! Én minden nap kikészítettem magam a melóhelyem miatt! Nagyon sokat sírtam a főnököm miatt. Aztán egyik nap megráztam magam, és azt mondtam, hogy ez nem az én boltom, bejövök minden nap, elvégzem, amit kell, és a főnök meg tehet egy szívességet! Onnantól, ha le is b@sszott, én bizony nem sírtam. Aztán elkezdtem újra tornázni. Mert alapvetően rájöttem, hogy ki a fene akarna magának egy ilyen búval bélelt anyukát?!
3. Szedtem ugye a cseppeket, amik alapvetően segítettek abban, hogy menjen a "leszarom-módszer"! Ezek után pedig nem kellett sokat várni a babucira!
Remélem, nem találod ezt okításnak, mert abszolút nem annak szántam!
Rita! Remélem, éjszaka ki tudtad magad pihenni és a sav is jobb lett.
Nika! Örülök, hogy jól éreztétek egymást, és magatokat apával!
Bettike! Remélem, Ferike aludt az éjszaka!
Na, és akkor a félreértések elkerülése végett! Én abszolút nem akarom megtippelni, hogy mikor fogok szülni. Nagyon sok példa van előttem, hogy bizony az élet ír mindent!
Pl: Ha vesszük a pocakformát! Bújt már ki hegyes pociból is lányzó, és kerekből fiúcska! Szóval, én erre nem adok.
A másik! Azt szokták mondani, hogy lusta fiúk! Na, ez is egy hülyeség! Itt van Nita, Ő pl első szülő volt, fia lett, és mégis majd két héttel előbb jött Máté. Majd ott az egyik rokonom, aki lányt szült másodikra, nagy baba volt, sorolták, hogy előbb fog jönni, erre ráhúzott egy hetet a kiscsaj.
Én inkább azért írtam, hogy készülök a február közepére, mert eddig ugye mindig azt mondtam, hogy tuti ki fogom húzni a végéig, sőt arra számítok, hogy inkább még rá is húzok pár napot! És nem szeretném, ha ebben ringatnám magam, aztán február közepén egyszer csak elfolyna a magzatvizem, és vele egy időben "leállna a szívem"(az ijedtségtől)!Hihihi
Ja, és a baba súlyának sincs túl sok köze ahhoz, hogy mikor bújik elő az a picur. Mert ezt csakis Ő dönti el. Születnek babák 2kg 80dkg is két héttel előbb. A súly csak genetika és vitaminok és mindenféle által befolyásolt dolog. Azt mondta a múltkori doki is uh-on, hogy az, hogy gép azt írja, hogy ez vagy az a méret két héttel nagyobb vagy kisebb, az semmit nem jelent! Az már inkább, ha lent van a feje mint az állat, és nálam ugye ez a helyzet! Bár tegnap óta mintha másképp feküdne, úgyhogy marhára kíváncsi vagyok a mai uh-ra!
Jaj, remélem értitek, hogy mit akartam itt motyogni!
És előre is elnézést, amiért ennyire hosszú lettem!