Új privát üzeneted érkezett!

emlékszem Máténál annyira császárral akartam szülni..féltrm az ismeretlen fájdalomtól.....és még is jobb hogy nem engedte a csaszit a dokim:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


lányok! én nem akarok császárral szülni! én biztonságban szeretném tudni magunkat! és ezért a dokimra bízom a döntést.

bogi: nem félek az nst miatt. inkább szeretném, ha ki lennék egy picikét már nyílva. szerintem picikét lejjebb ment bogika. tegnap óta a hegyet is felzabálnám.
ma hortobágyi palacsintát csináltam. kezem-lában elhagytam, erre zsolti fél 12 kor jött haza, és mikor kivettem a sütőből, közölte, hogy úgy is meleg és majd jön este és eszik akkor. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pedi: szuper, hogy jobb a kedved. mit csinálsz ma?

nita: miért akartál császárral szülni?

rita: drukkolok, hogy hamar kigyógyulj. bogi akkor ugrik egy nagyot, amikor tüsszentek.

enyém baba ma viszonylag aktív, de való igaz, hogy az elmúlt 1-2 hétben látványosan nyugisabb. éjszaka szinte felkelteni sem tudom, annyira alszik. és nappal is szinte csak a pocakom mozog, de bogit nem érzem, csak látom. tényleg sokat pihen. de nem is baj, mert már fáj, amikor nagyon beindul.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, én ma nem csinálok semmit. LUSTA VAGYOK és kész! 8) 8) 8) 8)
Sütöttem délelőtt egy sima kakaós lepényt, lekvárral fini lesz a családnak. (Én nem eszek belőle, hogy ne nőjön tovább a s@ggem... LÁNYOK, EGY FOGADALOM: MÁTÓL EGY DARABIG NEM ESZEM ÉDESSÉGET!!!!!!!!!!!! Legalább is nasit nem, ha az ebéd olyan, hogy tészta vagy valami, azt betolom, mert kell a szénhidrát a tejképződéshez, de NINCS CSOKI, KEKSZ ÉS TÁRSAI!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) )

Bogi, mit csinálsz ma? Cseppek még mindig turbózzák a cickókat?

Rita, remélem a dupla adag C vitamin használni fog!

Pedi, a játszószőnyeg szerintem is tuti, hogy jó lesz! Aztán majd meglátjátok, hogy kell-e a pihiszék vagy a hinta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2011.01.24 12:02-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

pedi: tényleg egy kéthónapos már simán játszik a szőnyegen. akik itt voltak nálunk, a picuri is játszott bogién. aztán szombaton voltunk náluk, ott pedig szabályosan hergelte magát a saját játékhídjával. nagyon cuki volt!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: hajráááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én majd eszek helyetted, mert pár napja zabálnék!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, jol teszed, ma ne csinalj semmit! Neked sem kell minden nap tenni valamit! Ahogy jol esik! A segged miatt meg ne aggodj! En viszont azt mondom a kenyeret vond meg inkabb. Edessegbol egyel de keveset. Latvanyosabb lesz a nem hizas de ahogy erzed! Kiveve ha csak teljes kiorlesu kenyeret fogyasztasz! Semmi nem hizlal jobban, mint a feher lisztbol keszult etelek. Ez hoooot es halal komoly!

Pedi a jatszoszonyeg tok jo lesz! Azt biztosan szeretni fogja!!!!:):):)

Kati, nem ugy ertettem, hogy felsz az nst-tol, hanem, hogy izgalom van e benned. Tudod...mint amikor uhura megy az ember vagy hasonlo. Lentebb koltozott Bogica!! Dejoooo!! :D :D :D :D Katocam, ez nagyon izgalmas kezd lenni!
Vendég
 


Virag, ja, igen! Ma semmi extra, fozok, pakolaszok, olyan felig semmit nem tevos napom van, de tojok ra, nem erdekel.
A cickok meg mindig nagyok, ket dinnye meret ugy naggggyabol, kb!:) Es feszul, mint atom meg faj is. Tipikus pms szindroma! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Bogi: zumba megy még :) munka kevésbé :( de majd rákapcsolunk :):):)

én ma nem főztem anyóstól hoztunk tegnap vadast ahoz volt még kis nokedli én azt ettem :)

nika70
Salgótarján
 
 


Pedi
Nem zavar a köhögés, mármint az a része, hogy Zalán beindul tőle, legalább érzem mozogni, és akkor nem aggódok annyit. Most a torkom fáj, de cefetül. Tudom nem nagyon szabad teázni, mert koffein, meg minden, de muszály, azért a málnalevél teát is iszom, de nagyon meghajt, és görcsöl tőle a hasam.
Meg a párom miatt is főzők citromos teát, mindig kérdezi szegénykém, hogy az edényben milyen tea van.....mert ő gyógyteát nem kér.

Kati
Szerintem is simán szülsz, alkati adottságod meg van hozzá. Meg a baba is irányban, szóval.... Anyukád hogyan szült? Állítólag kb ahhoz kell igazodnod, és nálunk bevállt.

Ahogy ígértem rakok néhány képet, aztán ledőlök egy órácskára. Mert ma a párom is hamar jön haza, oltásra megy, aztán ő hozza haza Regust is.
Délután meg ha minden igaz, hozzák a bútorunkat, végre minden a helyére kerül. Úgy akarom majd 3 napra itt hagyni a lakást, hogy mindent megtaláljon a párom, Regi nem vasalatlan cuccokba menjen oviba. Mert most csak kis fiókokba van begyűrve a ruhája, úgy fér el.

Akkor jöjjenek a képek, ezek már az utolsó, végül is ez a 38. vagy az én számításom szerint ma már a 39. hetet töltöm. Szerintem az utóbbi két hétben nem nagyon híztam.
Kép Kép Kép
Vendég
 


Rita, nagyon csinos vagy! Jol all a kismamisag!

Nika, a vadas az nagyon jooooo!!! Imadom!
Vendég
 


Rita, nagyon-nagyon csinos vagy! Jó pihenést délutánra!

Bogi, tök igazad van a kenyeret illetően. Nem is nagyon szoktam tiszta fehér pékárut enni, viszont a totál teljes kiőrlésűt sem szeretem. Általában félbarnát vagy rozsos kenyeret szoktam enni. A mennyiségen csökkenteni nem tudok, mert reggelire és vacsorára is egy-egy szeletet eszem. Máskor nem. Ennyi meg kell, különben nincs anyatej.
Majd ha már nem szoptatok, akkor "ügyeskedhetek", hogy hol tornázzam lefelé a szénhidrát bevitelt. Most tényleg csak azzal tudom megtenni ezt, hogy nem tömöm magamba a csokimikulásokat meg szaloncukrokat, kekszeket... 8)

Kati, Neked viszont jóóóóó étvágyat és most nyugodtan megeheted azt amit megkívánsz! Nemsokára szükséged lesz az energiára!

Ma mi is a tegnapi vadas maradékát ettük meg! Fincsi volt!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, akkor hajraaaa kekszmegvonas! :D :D :D :lol: :lol: Szorulasod nincs tole? Marmint amikor sok kekszet eszel.
Vendég
 


Kati! Hortobágyi pali ide is jöhet! Imádom! :wink:
Az én babám pár napja megint aktívkodik. Szinte van olyan, mintha táncolna. Nekem is néha kellemetlen, olyankor azt érzem, mintha megfeszítené magát, na az nem túl jó. Éjszak viszont Ő is alszik. Ugye többször is ki szoktam menni pipilni, a hajnali ébredéskor szoktam őt érezni, illetve van, hogy reggelente szinte kiparancsol az ágyból! :lol:
Nekem az evés még mindig ugyanolyan, mint eddig. Ebéd után már csak falatozás, egy joghurt, egy alma, esetleg vmi kevéske vacsi, egy bögre tej. Annyira eltelít az ebéd, hogy aztán egész du-án várom a megkönnyebbülést.
Ma én sem csinálok semmit. Délelőtt Edit felvitt a városba, vettem két melltartót, meg vettünk a Spar-van vödrös narancsot, nagyon finom. Anyósék itt voltak ebédelni, elpusztítottuk a tegnapi maradékot. Du-án takarítanom kellene, de egyenlőre nincs kedvem.

Csillag! Éppen tegnap beszélgettük anyósoméknál, hogy szopi alatt majd elég sok mindent nem ehetek. Erre ott volt a sógorom is, és Ő meg meglepődve kérdezte, hogy mi az, hogy nem ehetek majd ezt azt. Olyan aranyos volt. Aztán elmagyaráztuk neki anyóssal, hogy bizony a felfújós a kajákat teljesen ki kell iktatnom. Tésztát biztosan én is fogok majd egy párszor, meg amilyen főzeléket csak lehet, mert azt imádom. A levesekkel leszek gondban. Te miket eszel, hogy azért változatos is legyen?

Bogárka! A mensi előtti tünet teljesen megegyezik a babás tünettel. Én ezért sem foglalkoztam a tünetekkel, és amikor pozitív lett a tesztem, akkor is teljesen fel voltam készülve a mensire, mert minden ugyanolyan volt, mint szokott! :wink:

Rita! Tényleg nagyon csinos vagy, hát szemből rajtad sem nagyon látszik, hogy egy majd 4kg-os gyerkőc van a pocódban! Továbbra is mennek a gyógypuszik!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: én sem mozdultam még ebéd óta! vagyis de, magamhoz vettem pár muffint és egy tál aszalt gyümölcsöt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Milyen ízű a muffin? Én is készülök már sütni banánosat. Jujj, az aszalt gyümi is finom. Ja, még azt akartam írni a hasmenéssel kapcsolatban, hogy anno az én dokim azt mondta, ha naponta többször van, akkor azért szóljak neki mindenképpen. Arról nem volt szó, hogy ez esetleg rossz hatással lenne a babára!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: neked már nagyon előre mászott a macikád a vonalzódon. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi: tegnap volt kétszer, ma még csak reggel.
joghurtos-aszalt gyümiset csináltam...

most elmegyek anyósékhoz. majd jövök!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! Ha "csak" kétszer van egy nap, az szerintem nem baj. Pénteken én is kétszer voltam.

Jaj, én egy akkora marha vagyok! Mától megint játsszák a Vészhelyzetet az RTL-Klub-on. Erre melyik rész van, amikor Abby szül! Nem kell mondanom, hogy itt bőgök!
pedi
Kalocsa
 
 


Ja, igen Kati! Ez a maci nekem mindig sokkal előbb járt, mint ahol kellett volna neki! Szóval, én már nem is foglalkozok vele! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pedi, Kati, Nika, Csillag, Nita, köszönöm a nagylány nevében, nagyon aranyosak vagytok!

Pedi drága, csatlakozom a többiekhez, de egyébként nekem a 2. tetszik.

Puszi mindenkinek, majd még jövök. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogi drága, neked is köszönjük!
Jól tetted, hogy válaszoltál a tahóknak vastagon megérdemelték!!!!!!!!!!! :evil:

Pedi, nagyon csinos kismama vagy!!!!!!!! :D

Csillag, én már szinte nem eszem édességet, néha max 2 szaloncukrot, a pékáru teljes kiőrlésű, mégse tudok fogyni, annyi vagyok, amivel hazajöttem. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Lexikének Boldog szülinapot!!!

Bogárka! köszi, igen tologatom nagyon sokat:)) a vv zsófira voltam mérges:))

Rita! továbbra is jobbulást! nagyon csini vagy, te is milyen vékony!

apa ma egyedül, először csülkös bablevest csinált, fini lett.

KépKép
dike
 
 


Beze, szerintem most Neked ugy allt be a szervezeted, hogy amig szoptatsz, tartalekol, es majd szopi idoszak utan hirtelen sulyt fogsz vesziteni, meghozza sokat! Ha igy lesz jussak am eszedbe! :wink:
Vendég
 


Beze! Köszönöm Neked is! Megvolt már az ünneplés, vagy majd most hétvégén, esetleg ma?
Sajnálom, hogy ennyire letör a súly dolog, de gondolj csak bele, vannak akik még híznak is szoptatás alatt. Bogárkának igaza van, tuti megindul, ha már nem szoptatsz! Hisz Lexi után is annyira vékony voltál! Gondolj arra, hogy Marcusnak most ez a jó! :wink:

Bogárka! Hogy telik az uncsi napod? :lol: Én már nem vagyok sokáig egyedül, Zoli ma rövid napos, lassan indulok is elé. Kértem, hogy csörögjön rám, ha indul(biciklivel van), én meg elsétálok egy darabig elé!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok!

Beze!!!!Lexikének kívánok NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT :!: :!: :!: :D :D :D :D nagy ölelés és hatalmas puszim neki :D

Pedi: nagyon csinos vagy,nagyon-nagyon :wink:

Rita:te is nagyon csini :wink:
Vendég
 


Dike:gratu a 19.héthez :wink:

Kati:neked pedig a 35.héthez gratulálok:wink:
Vendég
 


Én még csak most főzök székelykáposztát,ami nemsokára kész :wink:
Holnap vérvétel :shock: semmi kedvem :roll:
Vendég
 


Pedi, nekem is jon uram, en is megyek, csak en a konyhaba! :lol: Meghempergetem a turogombocot a morzsaban mert nekem is apa mindjart jon! Neked jo setat Apa ele! De tokcuki vagy, hogy mesz Apa ele! Ez aztan a szerelem! Aranyosak vagytok! Jol elvagytok Ti is! :D

Mia, ez milyen vv?? Vagy csak olyan sima, mint Katinak is volt? Gyerkocke? Most Tomcsira gondolok! :wink: Es Lucus? Es a legnagyobb gyereked? Apaja??? :lol: :lol: Ne, kerdezd, jol vagyunk mi is!:):)-ismerlek mar, kerdezted volna, hogy vagytok Bogi? :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bogi:jó nemkérdezem,örülök hogy jólvagytok :wink: :D
Igen,ez olyan mint Katinak és Pedinek is volt...
Tomcsi ma már volt oviban,most éppen mesét néz :wink: Apa meg alszik :wink:
Túrógombóc :?: :shock: :shock: :D jajj IMÁDOM :!: ugye én is kaphatok????
Lucus most ébredt fel,nemtudom miért van az,ha neked írok Luca mindig beindul vagy ha ő nem akkor a tejem :lol: és ne nevess :!: :!: nemér kinevetni,de ez tényleg így van :lol:

Mesélj már,te mensit mikorra nem várod?
Vendég
 


Tudom már,Luca tudja,érzi hogy az anyukája mennyire szereti Bogit,ezért ő is jelez neked,csak rajtam keresztül :wink: :lol:
Vendég
 


Mia, Luca baba tud valamit! hihi Vagy a tejed inditja be, vagy folebresztem!:) Bocsi, nem akartam, hogy mozgasba lenduljon, gondolom konnyebb mar ebben a korban, ha inkabb nyugton van a csepp feneken!:) :D :wink: :lol: Nemtom miert reagal igy a dragam Ram! Majd ha kibujt kerdezd meg Tole, oke?! :lol:
Turogombit kapsz persze! Siman! :wink: :D En meg szekelykapit kerek, imadom! Foleg, hogy most tudtam meg, az oseim Szekelyfoldiek! :shock: Nem azert, nem gond. Erdelyt egyebkent is imadom, az egyik leggyonyorubb hely a Vilagon.
Vendég
 


Mia, ja, varom mensit most, most nincs gyerekgyartas! Szunet van! Egyebkent most varom igy a napokban. Ma, holnap, 29ig bezarolag jonnie kellene de inkabb holnap utantol varom. Vagyis nem varom mert uuuuutaaaaaaaalommmmm!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Vendég
 


Koszonom a bokot! :wink: En is kedvellek csak nekem meg nincs gyerek a visszajelezzen!hihihi
Vendég
 


A fiu nevben a Csoma, mint olyan, szerintetek szep nev? Korosi Csoma Sandor is Csoma volt. Es most nekem ez ugy megtetszett, eppen fiu neveket leskelek. Raerek, ertitek! :lol: :lol: :lol: :D :D :wink:
Vendég
 


Most latom, hogy van olyan noi nev, hogy Bogarka! heheeheeheee!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Biborka, Borostyan...ezek is de szepek. Bar a Borostyan nekem regota tetszik. Jovan, eldugultam!
Vendég
 


képzeljétek!
az előbb elmentünk anyósékhoz. mire hazajöttem, vol a telefonomon egy nem fogadott hívás. a dokim keresett. érdeklődött, hogy vagyok, hol is tartunk, mert már régen látott. decemberben voltam nála utoljára. mondtam neki, hogy szerdán megyünk hozzá. erre ő: -ha nem hamarabb!!! aztán mondta, hogy ja, még inkább két hétig ne, de szerdán akkor megyünk és együtt megyünk a szemészhez is, mert ő is ott akar lenni, amikor megnéz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi:és mennyi ideig lesz szünet baba ügyben?
Küldtem a káposztát,te meg indítsd útnak a gombócot :!: Jajj úgy megkívántam :shock: szerintem holnap csinálni is fogok :D

Kati:hú,nem semmi doki,tök jó,hogy így érdekli,hogy mi van veletek :wink:
Vendég
 


Mia, kuldtem, csak ossze ne utkozzon a kapival utkozben! :lol: :lol: :lol: Abbol lenne am csak finom etek! :lol: :lol:
Vendég
 


csajok, mia és bogi: van egy rossz hírem!!!!!! lehalásztam a kajákat röptükben!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


rita: nagyon csini vagy a pocakod is nagyon édes :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi, a Csoma keresztnév???????? :shock: Hogy miket nem tanul az ember... :shock: :shock: :shock: :shock: Nekem amúgy nem tetszik... de ez én vagyok.
Lánynévből egy kolléganőm most a Boróka nevet adta a lányának. Volt egy ilyen nevű kiscsaj a suliban és akkor tetszett meg neki.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, az én vonalzómon is siet Gergő kisautója. Ezek a PICIBABÁS vonalzók azt hiszem mind ilyenek.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: gergő kisautója csak utol akarja érni bencusét. felnéz a bátyuskára! ő is olyan okos szeretne lenni, mint a nagytesó! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok kismamák, és a nem kismamák :)

bogi: a székelykáposztaaa a kedvencem!!!!! pont múltkor kéretem anyámtól, csináljon má' nekem. majd be is hajtom... most megjött a kedvem

a csoma, tök aranyos név

bogaram nagyon jólesett, hogy érdeklődtél felőlem! hatalmas pusszi innen-oda 8)

gyönyörűek a pocakos képek!!!

Kép
selyem
Pécs
 
 


Virag, a Csoma keresztnev is es csalad is. Korosi Csoma Sandor szuletesi neve Csoma Sandor volt ugyebar, de egyebkent a Csoma onallo nevkent is adhato. Meghozza mint megtudtam ma mikozben nezegettem, regi osi magyar nev. Apajaval osszekotlek, O is itt razta a fejet, nem tetszik Neki! :D :?

Selyem, persze, hogy erdeklodtem, gyanus volt, hogy nem jossz! Es jol vagy Babam? Cupi az uj hajad! Ha jol sejtem voltal fodrasznal! :D :D :D

Nika, miert irtad, hogy a munka nem igazan van most tetofokan es majd belehuztok? A januar miatt? Gyenge honap...ugye?!
Vendég
 


selyem, dejó, dejó, hogy jöttél vissza!!! hogy vagy? vizsgáid?

cham: gyere, mesélj mi volt a kórházban! remélem a fiad kevés könnyel átvészelte a műtétet!!!

kész a fürdő takarítása. szépen csillog a zuhanykabin. nem is fürödhetünk ma!!! meg holnap sem, meg azután sem... :lol: :lol: :lol: :lol:

apa lökött! bement a bogi szobába és minden zenélőt felhúzott és kijött táncolva, fülig érő szájjal! :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


igen voltam fodrásznál:) kellett az újítás, untam a hajam.. amúgy csak egy kis vágás (mert növesztem) és tömör frufru :) most olyan kleopátrás, határozott vonalú.

a vizsgáim elúsztak többnyire, át kell őket raknom köv félévre vagy szeptemberre. pontosan 4 dbot :S ez van, sajnálom, de nagyon betett nekem ez a hónap. kezdődött a vetéléssel, vérzéssel majd folyatódott az orvoskereséssel és múlt héten a papám hirtelen halála sem segített rá erre a dologra. kedden kaptuk a telefont, hogy a papám szíve megállt és meghalt. nem számítottunk rá, mert jó erőben volt és tényleg kutya baj nem volt. aztán az egész hét rohangálással, takarítással (a papám házában), temetésszervezéssel, és a hétvége pedig disznóvágással telt.

meg kellett oldani a megmaradt állatok sorsát...a tyúkok le lettek vágva, a disznók amúgy is le lettek volna február elején.. szóval, melós és szomorú volt a múlt hét. egyébként, jól vagyok meg voltam is. nem nagyon pityeregtem, úgy éreztem erősnek kell lennem, de majd lehet kijön rajtam később. mert a vetélés sem volt piskóta. erős csajszi vagyok, de ez most kicsit sok volt.

veletek mizu? csajok mingyá szültök :))))

kati: klassz a babaszoba :)
dike: cukor a poci, és nagyon dizájnos a babakocsi
pedi: nem vagy semmi, hány kg hízásnál tartasz? semmi nem látszik rajtad :)

bogi: hh leálltatok babgyártással?

nekem múlt héten volt pém...naptár szerint, de nagyon száraz voltam és most kedzek nedvesedni, lehet elcsúszott most a pé, nem tudom. :roll: viszont múlt héten meg görcsölt a fészkem... hát, majd meglátjuk. nem voltunk annyit együtt, mint talán kellett volna, de gondolom nem csodálkoztok ti sem, hogy nem volt hangulat. én lepődnék meg legjobban, ha mégis sikerülne..

Kép
selyem
Pécs
 
 


selyem: sajnálom a papádat! szegénykém! legalább nem szenvedett, nem kellett kiszolgálni, ellátni...
annyit mondanék, nekem anno pont ezen a napon fogant bogi. csak nekem 29 napos ciklusaim voltak. szóval...tudod, nyugtával!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Selyem! Annyira örültem, mikor megláttam a neved, sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel tértél vissza! Tényleg nagyon erős vagy! Gyere sűrűbben és mi majd eltereljük a gondolataidat. Na, nem a babáról, mert azt így nehéz lenne, de hátha segítünk! :wink:
Köszi a dicsit, 9kg-t híztam eddig.

Kati! Hogy Neked milyen aranyos dokid van, nem semmi!
Jaj, apáját de megnéztem volna, amint elköveti ezt a zenélősdit, biztos nagyon vicces volt! :lol:
Hallod, azért nem voltál ma sem tétlen!

Én elmentem Zoli elé, és képzeljétek, mondta, hogy kerülővel jöjjünk haza, mert van kedve levegőzni! :shock: Haladunk, haladunk! Régebben az anyjáékhoz is csak kocsival ment át, most meg már biciklivel jár dolgozni, most meg került is velem, hát nagyon meglepődtem. Én sétáltam, Ő meg biciklizett. Aztán készítettünk együtt vacsit, isteni lett, most ettem is belőle, és már le is vagyok zuhizva! Ő pedig lelkesen rajzolja a figurákat, amik a falra fognak menni.(Próba)
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?