Kati! Hortobágyi pali ide is jöhet! Imádom!
Az én babám pár napja megint aktívkodik. Szinte van olyan, mintha táncolna. Nekem is néha kellemetlen, olyankor azt érzem, mintha megfeszítené magát, na az nem túl jó. Éjszak viszont Ő is alszik. Ugye többször is ki szoktam menni pipilni, a hajnali ébredéskor szoktam őt érezni, illetve van, hogy reggelente szinte kiparancsol az ágyból!
Nekem az evés még mindig ugyanolyan, mint eddig. Ebéd után már csak falatozás, egy joghurt, egy alma, esetleg vmi kevéske vacsi, egy bögre tej. Annyira eltelít az ebéd, hogy aztán egész du-án várom a megkönnyebbülést.
Ma én sem csinálok semmit. Délelőtt Edit felvitt a városba, vettem két melltartót, meg vettünk a Spar-van vödrös narancsot, nagyon finom. Anyósék itt voltak ebédelni, elpusztítottuk a tegnapi maradékot. Du-án takarítanom kellene, de egyenlőre nincs kedvem.
Csillag! Éppen tegnap beszélgettük anyósoméknál, hogy szopi alatt majd elég sok mindent nem ehetek. Erre ott volt a sógorom is, és Ő meg meglepődve kérdezte, hogy mi az, hogy nem ehetek majd ezt azt. Olyan aranyos volt. Aztán elmagyaráztuk neki anyóssal, hogy bizony a felfújós a kajákat teljesen ki kell iktatnom. Tésztát biztosan én is fogok majd egy párszor, meg amilyen főzeléket csak lehet, mert azt imádom. A levesekkel leszek gondban. Te miket eszel, hogy azért változatos is legyen?
Bogárka! A mensi előtti tünet teljesen megegyezik a babás tünettel. Én ezért sem foglalkoztam a tünetekkel, és amikor pozitív lett a tesztem, akkor is teljesen fel voltam készülve a mensire, mert minden ugyanolyan volt, mint szokott!
Rita! Tényleg nagyon csinos vagy, hát szemből rajtad sem nagyon látszik, hogy egy majd 4kg-os gyerkőc van a pocódban! Továbbra is mennek a gyógypuszik!