Új privát üzeneted érkezett!

nita: de aranyos vagy!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: végül csak anyósék jöttek fel pénteken mert sógórék lebetegedtek :( nagyon örült a könyveknek amit anyóséktól kapott meg végül vettem neki egy kis repülőt.kis olcsó vacak de nagyon örült neki :)apa csinált dobos tortát :) nagyon fini lett :)rumlit ne nézzétek :):):)

Kép


Edényeket nem tudom szerintem a jövő héten ha megjött majd felteszem végülis milyenek :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!

Betike éjjel nem tekereg meg húzza össze magát Ferike?
én a pocijára gyanakszom...

Pedi nagyon finom ételek készülnek!!!!!!!!!!:):)

Kati garázst api véégre kitámaszotta..így most trtja valami.......addig remélem kihúzza amíg össze gyüjtünk egy kis pénzt és akkor meg lesz csinálva......aukám kőműves és azt mondta olyan 50.000-ből kijön......:(:(:)

babadolog:majd meglátjuk...........de nem görcsölök az tuti...nemis gondolok egyáltalán rá.....most rajtatok kismamikon jár az eszem:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Sziasztok!

Hát ez a megfázás jól elkapott. Nem javul. Ráadásul a köhögés, is egyre rosszabb, ha holnap sem tapasztalok semmi javulást, akkor beveszek egy algopyrint, nem akarom, hogy tüdőgyulladás vagy valami más legyen belőle. Gondolom nem én vagyok az első, aki gyógyszert vesz be terhesség alatt.

Kati, Pedi, Csillagvirág
Köszönöm a bíztatás, de az a pár nap, még simán lehet 3 hét is. Úgyhogy még van mire várni. Csak a megfázásom javuljon, és tényleg nagyon fogok vigyázni, hogy ne kapjak el ismét valamit. Regi nem érzi a változást, de már ő is nagyon várja a kisöcsit. Sokat nézegeti a kiságyát, meg benne a kiskádat, és a holmijait.

Egész hétvégén pihentem, holnap ismét indulnak az "uncsi" hétköznapok. Regi már várja az ovit.
Vendég
 


Nika nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Brita jobbulást.szerintem is vegyél be gyógyszert...nem lesz baja a babának.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, tok jo, hogy lesz tavatok! Asztazannnyyat! Na, johetnek sorban majd a fotok! Bogi, BogiAnyuval, BogiApuval, es harmasban+a to! Ha kesz lesz!
Sajnos tudjak, hogy nem vagyok angol. A beszedemen is hallani, nem beszelek olyan gyorsan es akcentusom is van+azert nem is beszelek olyan helyesen+van kituzonk amit kotelezo viselni. Nevtabla. Es ugye rajta van a nevem es, hogy Cafe Mojo Assistant. Szoval, ja, a homlokomra van irva. Ezek egyebkent pasik voltak, 4 pasi es 1 no! Az egyik ficko maniaja, hogy non-stop franciaul beszel hozzam. Idiota! Persze nem tud, csak hablatyol. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika, cukik vagytok! Mekkora vigyorex maaaar a fiad!! Latod milyen ugyi vagy? Mekkora orom egy apro ajandek is. Nem kell ki tudja mi, a lenyeg, hogy oruljon!

Rita, sajnalom a betegseget! Jobbulast! Es kivanom, hogy valjon valora a vagyad, Zalan bujjon elo amikor szeretned!

Virag, Nalatok mizus? Gyerkocoket ma is Apaval fekteted le?

Nita, jonni fog az a baba! Kislany!

Nika, ma megcsinalta Apa az ablakokat! Jovok haza es latom a cuccost szetpakolva, mondja is, hogy megcsinalta es mar nem is jon a hideg. Ez azert volt erdekes igy elso hallasra mert 235 cm szeles az ablak, ebbol 115 cm fix vagyis nem nyithato. A masik fele is ugy van osszerakva, ohgy alul van egy kb 120x40cm fix, es a tobbi folotte a nyilo. Vagyis fogalmam sem volt, hogy a 115 szelessegu fix "ablakot" hogyan tudta vegig tomiteni. Nezek ra es mondja, hogy letrarol!!! :shock: :shock: :shock: Meg jo,hogy nem tudtam, hogy ezt csinalta ma, raadasul 3 ablakunk van es ugye az elson lakunk! Sik ideg lettem volna egesz nap.

Es kepzeljetek meg Tuskoban is volt, vett karfiolt, brokkolit, hagymat, citromot, kenyeret...stb. Ez az ember kesz fonyeremeny wazze! Ja, es reggel 7kor kel velem es visz meloba, delutan pedig jon ertem. Ocsem, azert nem semmi volt a mai napi teljesitmenye! Es egy szavamba sem kerult. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bogi irigylésre méltó a párod!!!!!!!!!
bár most az enyém is MOSOGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, Te is tudsz valamit! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


az enyém a legkirályabb!!!! fekszik a kanapén, éppen bedúrta a vacsorát, amit idehoztam neki és laptopozik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ez nem ugy, az enyem ezt minden nap eljatsza! :lol: :lol: :lol: Kossuk na ossze Oket mara! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kati, ma mit foztel? Vagy tegnap? Vagy holnap? :lol: :lol: :lol: Mostanaban Toled lopok otleteket!:) 2 napja Gyros talat csinaltam amit Te is par napja! hihih elotte meg szinten valamit Toled csortam de mar nemtom mit! :lol:
Vendég
 


ma csak virslit sütöttem és zöldborsó főzeléket csináltam. vacsira melegszendvics volt. csak kolbásszal, sajttal.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi nem tudok én semmit....csak ma nekiálltunk nagytakarítani..és mondtam én bizony el nem mosogatok akkor ott marad..erre ő...."MAJD ÉN ELMOSOGATOK" :P :P
nem ellenkeztem :twisted:
én holnap csirkepörit csinálok nokedlivel meg van hozzá még kis lencse leves......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi a dicséreteket csajok!!

Rita! nem sokára már tényleg a kezedben tarthatod Zalánt, izgulok érted!!!!kitartás!!hajrá akkor jövő hétvége!!!jobbulást!

kati!örülök h jól vagy!

pedi! én anyum ugyan ez!!!!!!

Bettike! sajnálom az éjszakákat! dobjál képet a piciről!!!:))

Csillag! tök jó h így hatott az a tejserkentő kapszula!

nika! szép kis család vagytok!

Bogárka! apa ügyes!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Jaj, Kati! Már megint leírtad az én érzéseimet is. Most már nekem sincs akkora szám. Továbbra sem a fájdalomtól és a szüléstől félek, hanem úgy általában a változástól. Nekem már nagyon hiányzik, hogy megint úgy tudjuk egymást szeretni a férjemmel, mint azelőtt. Itt elsősorban nem is a sexre gondolok, de az is nagyon hiányzik. De ugye normálisan még átölelni sem lehet, mert nem férek hozzá! :oops: Aztán mi nagyon sokszor néztünk úgy tv-t, hogy én féloldalt rajta feküdtem, de ugye most a pocakom miatt az sem kényelmes. Szóval, értitek mire gondolok, ugye?
Ugyanakkor nagyon odavagyunk mindketten ettől a kis pocoktól. Neki rettenetesen tetszem kismamaként, és ezt nap mint nap elmondja. Ma pl fényképész kedvében volt, majd a tanyára teszek fel még ma képeket! :lol: És persze nagyon sokat beszélünk róla, hogy mi lesz, ha itt lesz velünk, és tudom, ezt úgysem lehet előre elképzelni. Viszont pl ilyen bevásárló "túrákat" én is szeretnék tartani. Anyóséknak már meg is mondtam, hogy majd át kell jönniük, vagy én adom le egy-egy bevásárlás előtt. Illetve mondtam, hogy két szopi közt vihetik sétálni. Persze, erre anyósom is azt mondta, hogy eleinte majd mindent én akarok vele csinálni. Hát, majd meglátjuk. Lehet, hogy két nap után azt akarom majd, hogy visszabújjon! (hihihi, vicc volt) :lol:
A kerti tóról én is várom majd a képet, biztosan nagyon szuper lesz! De hallod, nektek mekkora a telketek, ha 18m széles lesz? :shock:
Megy a drukk a szerdához, izgi nap lesz!

Rita! Sajnálom, hogy nem vagy jobban. Szurkolok, hogy javuljon az állapotod! Esetleg tudom ajánlani az instant gyömbér teát. Ha vki el tud jutni egy DM, Rossmann vagy akármilyen bio bolt felé, ott lehet kapni. Az nagyon jó megfázás, influenzás tünetek esetén, és immunerősítő is.

Nita! Jaj, tényleg nagyon jó lett az ebéd. Annyira jól főz ez az én férjem! Gratula a férjed mosogatásához! :wink: A csirkepörit nokedlivel imádom, de nem tudok sajnos holnap hozzátok menni ebédre, mert nálunk annyi kaja maradt, hogy holnapra meg anyósékat hívtam meg enni! :lol:

Bogárka! Ez a Te Gézud tényleg egy főnyeremény! Ő és az én cseppjeim majd szépen meghozzák Nektek a jól megérdemelt babócát! :wink: Tudod, én régebben mindig azt mondtam, hogy két embernek, akik ennyire összeillenek és szeretik egymást, nem lehet, hogy ne legyen egy gyermeke. Sőt, tovább megyek, azt is mondtam, ha ne adj Isten az derülne ki, hogy nekem Zolitól nem lehet gyerekem, akkor sose lesz! És igazam lett! Veletek kapcsolatban is ezt érzem, és még azt is, hogy már csak hónapok választanak el attól a pozi teszttől! :wink:

Nika! Nagyon szép család vagytok! Úgy szeretek képet nézni rólatok, árad belőle az összhang és az összetartozás! Látod-látod, csak jól sikerült ez a szülinap is!

Dike! Akkor Te megértesz engem anya-fronton. :(

Csillag! Ma már kezdtem adagolni anyunak a dolgokat! Remélem, meg fogja érteni, de ha nem, az az Ő baja lesz, nekem a gyermekem és a férjem a legfontosabb!
Nagyon örülök, hogy helyre jött a tejcsi. Látod, mi mondtuk Neked, hogy menni fog, és láss csodát, igazunk lett! :wink:

Jaj, ki fogtok nevetni, vagy hülyének tartani. Tegnap előtt még itt panaszkodtam. Ma meg egyszerűen annyira jó napunk volt! Most már tudom, hogy én pszichésen produkálom a problémáimat! Így, hogy itt volt velem egész hétvégén Zoli, semmi bajom nem volt! Pedig ma sem pihentem szinte semmit, és mégsem fáj sehol! Most úgy döntöttem, minden napra be fogok osztani magamnak vmit, hogy lefoglaljam magam, bízom benne, hogy energiám is lesz hozzá!

Beze! Remélem, nem azért nem jössz, mert még mindig az anyósod okozta sokkot próbálod kipihenni!

Cham! Nagyon sokat gondolok Rád! Hogy ment a pénteki vizsga? Holnap műtét? Remélem a fiúk és Te is jól vagytok!
pedi
Kalocsa
 
 


köszi csajok :):):)

Bogi: igen :) hála istennek nincs elkényeztetve:) minden apróságnak örül :)Gézuka nagyon tepert ma :):):) biztosan akar valamit :D Na jó csak viccelek :) szuper a párod arany keze van :)

rita: jobbulást és vegyél be nyugodtan Algopyrint :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Bogi, micsoda jó fej volt ma Gézud, meg persze nem csak ma, hanem mindig az! Te is jól kifogtad Magadnak az aranyhalat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi megint együtt fektettük a fiúkákat. Ez a január most ilyen (hála a Jó Istennek), alig volt munka a színházban, így esténként majdnem mindig itthon volt Apaja. A február sajna már máshogy néz majd ki, új darabot kezdenek próbálni, így lesznek délelőtti és esti próbák is. (Operát próbálnak, ha jól emlékszem a Don Giovannit.)

Rita, szerintem is vedd be nyugodtan az Algo-t holnap. C vitaminból mennyit szedsz? Pár napja nekem is eléggé fáj a torkom, így most már harmadik napja 1000 mg C vitamint szedek és ma már sokkal jobban vagyok! Most Neked mennek a gyógyfuvallatok, hogy rendbe jöjj!

Nika, nagyon édes a kis Családotok! És milyen szeretet sugárzik mindhármótok arcáról, irigylésre méltó! :D

Nita, éljen a MOSOGATÁS! (Bár ahogy olvasom, azért te is kivetted a magadét a házimunkából ma...)

Mi ma vadast ettünk. A mártást és a husit Apa csinálta, én csak a zsemlegombócokat gyártottam hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2011.01.23 20:35-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nem tudom tanyára hogy tudok képet feltenni! :oops:
Kép Ezt csak azért csinálta, mert reggel háttal álltam neki, és mondta, hogy muszáj megörökítenie, hogy hátulról egyáltalán nem látszik, hogy kismami vagyok :lol:
Kép Mit ne mondjak, szerintem ezen se nagyon! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: a soraidból árad a jókedv!!! juhééééé! mi is sokat "bújtunk" úgy, mint ti és nagyíon hiányzik nekem is. nálunk volt mindig cseresimi. ez úgy, hogy én ráfeküdtem a csípőjére és a talpát, lábfejét nyomkodtam, zsolti pedig a hátamat masszírozta.most ez sem megy, de majd remélem pár hét...

nekünk elég nagy a telkünk. 2100m2. 30m széles és 70m hosszú. a házunk előtt van 9 m előkert, majd a házunk, majd van/lesz egy hátsó füves játszó kert a gyerekeknek, amit szépen befüvezünk, meg játszóterezünk és lesz egy kerítés, ami leginkább majd sövény lesz és utána a telek végében készülődik a tó.

szerintem max nyár közepére lesz meg, mert aki ássa, csak úgy vállalja ingyen, hogy amikor valakinek kell föld, akkor jön hozzánk és innen visz egy-két adagot.

most, ha bogival itthon leszünk, kerítést jönnek majd csinálni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi, de jól nézel ki! Pont olyan az alakod, mint amilyen nekem volt, nekem sem látszott semmi a pocakomból ha háttal álltam és ugyanúgy akkor sem, ha totál szemből. :D
Talán már írtam, hogy néha boltban sorban álláskor láttam a meglepett arcokat ahogy megfordultam és észrevették, hogy itt bizony egy pocakos kismama várakozik. :D

Nagyon tetszik a fal színe a képeken!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pedi: remélem azóta visszacsatoltad a hasad!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


én mára lépek, mert nem jól fekszek itt a kanapén.
nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, jó éjt!

Képzeljétek, enyém gyerek (mármint Gergő Úrfi) úgy tűnik szépen lassan megtanult egyedül elalukálni a kiságyában! Most már nem baj, ha nem félálomban teszem be és már a cumit se nagyon kell dugdosnom a szájába.
A másik hír, hogy már 2. napja nem ordítja végig a fürdést. Helyette nézeget engem, meg vigyorog! AZt hittem soha nem jön el ez a nap... 8) de aztán ahogy visszagondolok, Bencus is 2 hónapos volt amikor egyik napról a másokra megszerette az esti pancsolást. Addig bizony Ő is végig üvöltötte az egészet. 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi pedig szivesen látnálak.......
nyáron nem szervezünk egy talit??
addigra már lesz elég idős apici is egy talihoz?:):)
a képeken eszméletlen csinos vagy!!!!!!!!:)

Virág igen már amennyit.ma elég car hangulatom volt meg sírhatnékom de ne kérdezd mért....

VADAST ETTETEK ÉS NEKEM NEM SZÓLTÁL??????????????
irgum-burgum-macska jajj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag! Valamelyik nap mi is pont a fürdetést beszélgettük Zolival. Mondtam neki én is, hogy benne van a pakliban, hogy sírni fog fürdés közben.

Kati! Jó éjszakát Nektek! Nekem is nagyon kényelmetlen már itt. Sőt, az előbb felkeltem pisilni, hát alig tudtam menni. Nem jó így megpihenni egy ilyen pörgős nap után. Na, de hátha jó éjszakám lesz!
pedi
Kalocsa
 
 


Nita! Te nem tudnál segíteni nekem, hogy hogy tudnám feltenni a képeket tanyára? Mert van két tök jó képem, de azt azért ide nem tenném fel.
pedi
Kalocsa
 
 


NIta, sajnálom a car habgulatodat... de ha ez vigasztal, akkor fénypostán elküldöm Neked azt az adag vadast, amit ebéd után a fagyasztóba tettünk. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, bizony, ha belegondolok több, mint 60x fürdettem meg Gergőt úgy, hogy végigsírta az egészet... nagyon nem volt jó hallgatni, pláne az utóbbi 2 hétben, ugyanis elkezdett koszmósodni a buksija, így szükség volt a spéci samponozásra meg dörzsölgetésre, ami megnyújtotta a fürdés (és ezáltal a sírás) idejét... :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jaj, Csillag! Sajnálom. Ez a koszmósodás olyan kellemetlen tud lenni. Ez amúgy jellemző az újszülöttekre? A szomszéd kislánynak, Dórinak is olyan volt a buksija, pedig Edit annyira gondosan ápolta.

Nita! Tali, persze, én nagyon szeretném. Mi tuti megyünk majd arrafelé nyáron. Amúgy tervezzük, hogy most hétvégén még elmegyünk meglátogatni Zoli unokatesójáékat is Herceghalomba. Február -én lesz hónapos a kislányuk és nem szeretném, ha Ők előbb érnének ide látogatni, mint mi. Remélem az idő, és az állapotom velünk lesz, és tudunk menni. Hazafelé szeretnék bemenni a budaörsi Brendonba hintát vagy pihenőszéket venni. Most még töröm a fejem, hogy mégis melyik legyen!
Tippeket kérek! Megmutizom a két esélyest!
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
pedi
Kalocsa
 
 


pedi! EZT NEM AKAROM ELHINNI, H TE VAGY A KÉPEKEM, AZAZ AZT HITTEM H EZ EGY TERHESSÉG ELŐTTI FOTÓ. NEM AKAROM ELHINNI, H LÉTEZIK VKI AKINEK ENNYIRE NEM LÁTSZIK A HASA ÉS MINDJÁRT SZÜL!

ESZMÉLETLENÜL CSINOS VAGY NAGYON IRIGY VAGYOK!!!!

JÓ ÉRTELEMBE!

KépKép
dike
 
 


bocs a nagy betűkért.

nekem mindkettő tetszik, de én az elsőt venném:)

csillag! örülök h ilyen okos Gergő!:))

KépKép
dike
 
 


csajok nem ér ilyeneket mondani mert megríkattok :):):) amúgy tényleg nagyon szeretjük egymást :) nekem így teljes az életem velük bár még egy tesó beleférne :)

Pedi: ha nem tudnám hogy bármikor szülhetnél nem mondanám meg ezekről a képekről hogy kismami vagy :)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt!

Lexikének nagyon boldog 2.születésnapot kívánok!

Köszi csajok, aranyosak vagytok, ezen a két képen tényleg nem látni, de ez a ruhától is függ! SIKERÜLT FELTENNEM TANYÁRA A POCAKKÉPEKET! :lol:

Dike! Köszi a tippet, a szívem nekem is efelé húz!

Nekem nem volt jó éjszakám! Már éjfél után fent voltam először, aztán igaz, hogy csak 4kor, de utána alig tudtam visszaaludni. Majd 6 után 10perccel végleg felkeltem. Sajnos mostanság megint egyre többször vagyok felfújódva, ez engem az első trimeszterben kísért végig, és nagyon kellemetlen tud lenni. Most megint szoktam bevenni esténként Espumisant, és b@sszus most még az sem segített, ezért elég rendesen görcsölgetett a hasam. :( Most már jobban vagyok, mert legalább reggel sikerült elmennem wc-re, végülis az is valami, egész hétvégén úgysem volt székletem. :?
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok!

nekem is volt már jobb éjszakám! sajnos már fekve is fáj a szemérem csontom. többször voltam fent. sőt, éjszaka bedugult az orrom is. 4től 6ig egyáltalán nem aludtam. 7-8 ig szundiztam. még miindig fekszek. ma zsolti is később megy dolgozni.

beze: LEXIKÉT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!

PEDI: én bevallom, egyiket sem venném, de ha kinézet alapján kell dönteni, akkor mindkettő tetszik. az első fiús, a második lányos inkább. én pihi székkel megvárom, hogy megszülessen és 1-2 hétig alakuljanak itthon a dolgok és majd rendelek netről egyet, ha úgy alakul. de tutira nem elektromosat. :oops:

nika: bocsánat, hogy kihagytalak titeket. irigylésre méltő boldogság, szeretet van közöttetek!!! figyeld meg, jönni fog az a negyedik is!!!

csillag: fürdetésre én is készítettem már apát! koszmóra van speci sampon? felíratós?
ügyi anyu vagy, hogy gergőke egyedül tentizik!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ja! pedi: szedjél vasat szorulásra! tudom, hogy lehet tőle komoly szorulás is, de nálam éppen az ellenkezőjét váltotta ki! napi többször sikerül. remélem nem baj, mert már fél kilót fogytam 3 napja, mióta szedem. szerdán mondom a dokinak.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi: így már tényleg látszik a pocakméret :) nagyon kis formás csúcsos a pocakod :)

Kati semmi gond :):) és köszike :) Mármint a negyedik családtag vagy a negyedik gyerek??? bocsi ezt nem hagyhattam ki de a jó isten beszéljen belőled :) csak hármas ikrek ne legyenek :) még egy sima ikerpárba beleegyeznék :)

LEXIKÉNEK NAGYON SOK BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT

éN ANNO KOSZMÓRA SIMA BABAOLAJAT HASZNÁLTAM fürdetés ELŐTT FÉL ÓRÁVAL BEKENTEM NEKI A FEJÉT KIS KENDŐ RÁ ÉS FÜRDETÉSKOR ALAPOS HAJ ÉS FEJMOSÁS VOLT.NEKÜNK EZ két nap alatt megoldotta a problémát:) Igaz talán kétszer volt eddig a négy év során :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika: akkor hajrá kiscsaj ikerpár!!!! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Beze, Nagyon boldog szülinapot Lexikének!

Pedi, a pihiszék vásárlással lehet, hogy én is várnék... Nálunk Bence pl csak hason volt hajlandó aludni, nappal is rengeteget hasalt. Szerintem esélyem nem lett volna beletenni egy ilyen székbe vagy hintába. Gergővel más a helyzet, de igaz, hogy születése után vettük csak meg a széket neki.
Ezek amúgy is csak addig használhatók, amíg a baba nem tud mászni, felülni meg hasonlók. (Bencusom 6,5 hónaposan felállt... :shock: , ha ezt meg tudja csinálni, már nem lesz esély arra, hogy "leültesd".)

Koszmó: Mi valószínűleg azért vagyunk a kevésbé szerencsések táborában, mert érzékeny bőrűek a gyerekeink. Bencét még bőrgyógyászhoz is kellett vinnem emiatt, mert semmit nem ért neki sem az olajozás, sem a spéci sampon... :?
Neki ekcémás a bőre (szőke haj, kék szemek, hófehér bőr), szerencsére nem durván és idén már nem jött elő, de azért volt :? hogy folyamatos kezelést igényelt. Nála kb 5-6 hónapos korára tűnt el teljesen a koszmó.
Gergőnek nem annyira fehér a bőre, viszont száraz. A gondos krémezés, olajozás ellenére még mindig vannak hámló bőrfelületei (fül mögött, homlokon, szemöldököknél :arrow: ami tipikus tünete az ekcémának...) Nála elég a spéci sampon, de azt minden este használnunk kell. semmi nem látszik a kis buksiján (szerencsére), viszont ha végigsimítom, akkor minimálisan érezni estére egy pici lerakódást. szóval fürdés után nagyon pihe-puha a kis feje teteje, de másnap estére mindig érezni egy pici friss lerakódást... ezért kell minden nap kezelnem.
Na, és akkor a spéci sampon: BABE KOSZMÓ ELLENI SAPMON
Gyógyszertárakban kapható , aranyárban mérik, de sokáig jó. (2000 Ft körül van) Fürcsi előtt 1-2 perccel be kell kenni a kis buksiját (általában vetkőztetés előtt szoktam) és utána először végigmosdatom és a végén dörzsölöm le kézzel körkörös mozdulatokkal az elhalt hámréteget. Lehet érezni, ahogy jön le a "cucc" és utána lemosom a hajacskájáról. Fürcsi után aztán végigdörzsölöm a kis buksiját baba hajkefével.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Ja, és nem kell feliratni ezt a sampont, vény nélküli.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: köszi! nem semmi kényes bőrűek a te hercegeid!!! én is szőke kék szemű, hófehér bőrű vagyok, de szerencsére minimális bőrszárazság mellett nincs más bajom.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


láttátok, h 35. hét és 35 nap van hátra??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nitácska
Talán javulok, bár még nagyon fáj a torkom, de a köhögés egy nagyon picit enyhült.

Csillagvirág
Mi is Babét használtunk koszmóra, használt is.
Igen, ma már én is elhatároztam, hogy duplán szedem a C vitamint. A torkom nagyon fáj egy ponton. A bal mandulám helyén. Mindig ott a legérzékenyebb. A köhögéstől meg csak úgy remeg a pocim, Zalánka jókat ugrál ilyenkor. Szegénykém. Ma nagyon aktív, pedig tegnap milyen erős fájásaim voltak, olyan volt mint a vajúdásnál, erős, de egyáltalán nem szabályos, úgyhogy mondtam a páromnak ez még nem a mi napunk. De megint ment le egy kicsit a hasam, úgyhogy valami eredménye volt.

Pedi
Nagyon csinos vagy, tényleg nem látszik a pocid. Mondjuk hátulról nekem se, mert csucsosodik, de oldalról nagy. Majd csinálok képet.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!

Pedi olyan cuki pocakod van......sok kismam irigyelhet...én is:):)

hinta:én a másodikra szavazok.sokkal vidámabb szine van:):)

tali:már nagyon várom:):)

Bete LEXINEK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati koszmóra 100%-ra ajánloma a BABE sampont..drága de jó!!!!!!mi ezt használjuk a mai napig mind a kettő gyerkre......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, BOLDOG SZULETESNAPOT LEXIKE KISKIRALYLANYNAK!
Vendég
 


Kati lassan kezdheted számlálni vissza fele a napokat:):)
innentől peregnek a napok....s hamarosan érkezik Bogi baba!!!!!!!!!!!!!!
jupppiiiiiiijééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, nagyon jol nezel ki! En is ilyen szeretnek lenni majd 8 honaposan! Nemtom mit rinyaaalsz:):), hogy a kiloimmmmjaaajjjjj, hol van Neked kilo anyam, mutass mar +kilot magadon! :lol: :lol:
CSAJOK, SZEMUVEGET PEDINNNNNEK! :lol: :lol: SZEMUVEGET PEDINEK! :lol: :lol: :lol:
En az elso szavazok, unisex is, kisebb helyet is foglal, olcsobb is viszont osztom Viragot es Katit, vard meg, szukseg lesz e ra. Bnom is megvette oszt a gyerek egyszer sem ult benne.

Virag, sajnalom Gergoket, hogy fennall ez a problema! Remelem mielobb sikerul meggyogyulnia! Ma mit csinaltok?

Rita, Neked is jobbulast!

Kati, sajnalom a rossz ejszakat! Ma,micsinalsz? Es mit fozol??

Nika, megy meg a zumba? Es mizus meloban?

Dike, megint megneztem a kocsid es nagyon, nagyon szuper es szep es el is hiszem, ohgy orulsz neki. Tologatod meg? Lattam a masik oldalon, hogy merges voltal tegnap valami Zsofira vagy kire, remelem mar lenyugodtal! :wink: :D

MONA, GYERE!
Vendég
 


Kati, ez mar tenyleg a finish! Izgi! 26an pedig meg is tudod az szulesed utjat! Ez meg mar csak 2 nap! Es nst is lesz! huuuuhhhuuuuu!!!! :D :D :D Vannak itt esemenyek kerem szepen! Nst miatt izgulsz?
Vendég
 


én azt érzem Kati simán fog szülni!!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, egyebkent en is ezt erzem, hogy sima ut lesz! Mintha nem is ferne hozza ketseg!
Vendég
 


:( Írtam egy csomót, és elszállt!

Na, akkor kezdem elölről!

Bogárka! Nem kell nekem szemüveg! :lol: Ezeken a képeken nem látszik a s@ggem! Na, jó, tényleg nem vagyok elégedetlen, az igazság az, hogy amire számítottam, attól sokkal jobb a helyzet! Mellesleg Te még ettől is csinibb leszel, hidd el!

Kati! Sajnálom a rossz éjszakát, az enyém azért nem volt ennyire vészes.
Hú, nagyon izgalmas, a 35nap az már semmi az elmúlt 200valahányhoz képest! :wink:

Nita! Köszi, nekem is tetszik ez a "kis" hegyeske! :lol:

Csillag! Hú, nem lehet egyszerű, hogy ennyire érzékeny a bőrük. Ha a mi babánk Zolitól örökli a bőrét, én is készülhetek. Ezt az egyet igazán "vihetné" tőlem, a többit meg apájától! :oops:

Rita! Sajnálom, hogy nem vagy jobban! De ne aggódj a köhögés miatt, Zalánnak külön jó, hogy ringatod. Persze tudom, milyen kellemetlen és rossz pocakkal köhögni mindig. Anno mikor én is beteg voltam, nekem is rossz volt és aggódtam picur miatt, de akkor nekem is mindenki azt mondta, hogy neki ez ringató érzés.

Hát, lányok, lehet, hogy igazatok van! Nem veszem meg előre a széket. Tényleg benne lehet a pakliban, hogy nem fogja szeretni, akkor meg kidobtam az ablakon egy csomó pénzt. (Mondjuk ezt is úgy kapnánk, na de akkor is!) Zoli unokatesója azt mondta, hogy vegyek inkább játszószőnyeget, a két hónapos Dóri már most imádja!
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?