Sziasztok!
Jaj, Kati! Már megint leírtad az én érzéseimet is. Most már nekem sincs akkora szám. Továbbra sem a fájdalomtól és a szüléstől félek, hanem úgy általában a változástól. Nekem már nagyon hiányzik, hogy megint úgy tudjuk egymást szeretni a férjemmel, mint azelőtt. Itt elsősorban nem is a sexre gondolok, de az is nagyon hiányzik. De ugye normálisan még átölelni sem lehet, mert nem férek hozzá!
Aztán mi nagyon sokszor néztünk úgy tv-t, hogy én féloldalt rajta feküdtem, de ugye most a pocakom miatt az sem kényelmes. Szóval, értitek mire gondolok, ugye?
Ugyanakkor nagyon odavagyunk mindketten ettől a kis pocoktól. Neki rettenetesen tetszem kismamaként, és ezt nap mint nap elmondja. Ma pl fényképész kedvében volt, majd a tanyára teszek fel még ma képeket!
És persze nagyon sokat beszélünk róla, hogy mi lesz, ha itt lesz velünk, és tudom, ezt úgysem lehet előre elképzelni. Viszont pl ilyen bevásárló "túrákat" én is szeretnék tartani. Anyóséknak már meg is mondtam, hogy majd át kell jönniük, vagy én adom le egy-egy bevásárlás előtt. Illetve mondtam, hogy két szopi közt vihetik sétálni. Persze, erre anyósom is azt mondta, hogy eleinte majd mindent én akarok vele csinálni. Hát, majd meglátjuk. Lehet, hogy két nap után azt akarom majd, hogy visszabújjon! (hihihi, vicc volt)
A kerti tóról én is várom majd a képet, biztosan nagyon szuper lesz! De hallod, nektek mekkora a telketek, ha 18m széles lesz?
Megy a drukk a szerdához, izgi nap lesz!
Rita! Sajnálom, hogy nem vagy jobban. Szurkolok, hogy javuljon az állapotod! Esetleg tudom ajánlani az instant gyömbér teát. Ha vki el tud jutni egy DM, Rossmann vagy akármilyen bio bolt felé, ott lehet kapni. Az nagyon jó megfázás, influenzás tünetek esetén, és immunerősítő is.
Nita! Jaj, tényleg nagyon jó lett az ebéd. Annyira jól főz ez az én férjem! Gratula a férjed mosogatásához!
A csirkepörit nokedlivel imádom, de nem tudok sajnos holnap hozzátok menni ebédre, mert nálunk annyi kaja maradt, hogy holnapra meg anyósékat hívtam meg enni!
Bogárka! Ez a Te Gézud tényleg egy főnyeremény! Ő és az én cseppjeim majd szépen meghozzák Nektek a jól megérdemelt babócát!
Tudod, én régebben mindig azt mondtam, hogy két embernek, akik ennyire összeillenek és szeretik egymást, nem lehet, hogy ne legyen egy gyermeke. Sőt, tovább megyek, azt is mondtam, ha ne adj Isten az derülne ki, hogy nekem Zolitól nem lehet gyerekem, akkor sose lesz! És igazam lett! Veletek kapcsolatban is ezt érzem, és még azt is, hogy már csak hónapok választanak el attól a pozi teszttől!
Nika! Nagyon szép család vagytok! Úgy szeretek képet nézni rólatok, árad belőle az összhang és az összetartozás! Látod-látod, csak jól sikerült ez a szülinap is!
Dike! Akkor Te megértesz engem anya-fronton.
Csillag! Ma már kezdtem adagolni anyunak a dolgokat! Remélem, meg fogja érteni, de ha nem, az az Ő baja lesz, nekem a gyermekem és a férjem a legfontosabb!
Nagyon örülök, hogy helyre jött a tejcsi. Látod, mi mondtuk Neked, hogy menni fog, és láss csodát, igazunk lett!
Jaj, ki fogtok nevetni, vagy hülyének tartani. Tegnap előtt még itt panaszkodtam. Ma meg egyszerűen annyira jó napunk volt! Most már tudom, hogy én pszichésen produkálom a problémáimat! Így, hogy itt volt velem egész hétvégén Zoli, semmi bajom nem volt! Pedig ma sem pihentem szinte semmit, és mégsem fáj sehol! Most úgy döntöttem, minden napra be fogok osztani magamnak vmit, hogy lefoglaljam magam, bízom benne, hogy energiám is lesz hozzá!
Beze! Remélem, nem azért nem jössz, mert még mindig az anyósod okozta sokkot próbálod kipihenni!
Cham! Nagyon sokat gondolok Rád! Hogy ment a pénteki vizsga? Holnap műtét? Remélem a fiúk és Te is jól vagytok!