Sziasztok!
Pedi, nem irigyellek Anyukád "buzgósága" miatt, ez tényleg sok így, ahogy mesélsz róla. Nem lesz egyszerű menet, ha meg akarod neki mondani, hogy hagyjon Benneteket egy kicsit békében hármasban. Azon meg pláne ledöbbentem, hogy egész nap ott szeretne Veletek lenni a kórházban... arra tényleg semmi szükség. Neked is és a Babának is az kell csak, hogy pihenjetek és ismerkedjetek. Nálunk szintén 2x lehet látogatni egy nap a kórházban. Szerintem ez pont elég, sőt... én külön örültem annak, hogy hozzám csak rövid időre ugrott be minden nap Anyukám Bencussal és a Férjem sem ücsörgött ott az ágyamnál hosszú órákon át. Én örültem annak, ha napközben is tudtam egy kicsit szundítani, meg azért azt se felejtsük el, hogy a kórházi napok alatt rengetegszer jönnek ilyen-olyan dokik, aki nézik, vizsgálják a babákat, vért vesznek tőlük, megnézik a csípőjüket stb... szóval nem mondanám, hogy csak a látogatók fárasztják le az újdonsült Anyukákat.
Bettike, én is pont arra gondoltam, hogy nem hasfájós-e Ferike? Az pont 2-3 hetes kor tájékán kezdődik. Nem szokta tekergetni magát és húzkodni a lábát a pocijához amikor sír?
Te hogy osztod be az idődet, Tudsz nappal aludni? Ott van Veled most Anyukád vagy valaki, hogy egy kicsit segítsen?
Kati, örülök, hogy jól vagy és nagyon izgalmas hét elé nézel! Úgy drukkolok azért, hogy azt mondja a szemészorvos, hogy szülhess természetes úton!!!!!!!!!!!!
Lesz kerti tavatok? De jó! Halak is lesznek benne? Mekkora lesz?
Köszi a kérdést, a tejcsi úgy helyreállt, igaz egy kis segítséggel. Tök véletlenül chat-eltem azzal a csajjal, akivel egy szobában voltam, amikor Bencust szültem és mondta, hogy maradt neki egy More Milk Plus nevű kapszulája, ami állítólag a legjobb tejserkentő. Csak gyógynövényekből áll. Rengeteg nőnek segít ez a bogyó, neki sajnos nem jött be, így felajánlotta, én meg elfogadtam. Pénteken vettem be az első kapszulát és nem akartam elhinni, de már 20 perc után bizseregni kezdtek a melleim és éreztem, hogy termelődik a tej. Azóta is nagyon jó a helyzet. tegnap este még fejnem is kellett lefekvés előtt egy kicsit, mert annyira feszült az egyik mellem.
Mivel ennyire jó hatással van, ezért azonnal meg is rendeltem egy adagot a neten, amit holnap hoz ki a futár. 120 db 9990 Ft (szállítással együtt) és kb 25 napra elég.
Egyedül nem szoktam kimozdulni, a szoptatás miatt még nem megy. Illetve annyit néha azért megteszek, hogy amikor Apa itthon van, akkor lefutok (kocsival) a boltba vagy a gyógyszertárba vagy elmegyek tankolni. De ezekkel kb 15-20 perc alatt végzek.
Majd meglátod, ha megszületik Bogi, hogy nem tudsz felhőtlenül kimozdulni otthonról akkor sem, ha mondjuk lefejt tejet hagysz ott neki, mert amint kiteszed a lábad az ajtón, máris azon jár majd az agyad, hogy vajon minden rendben van-e, nem sír-e stb.
Az első "nagyobb" kimozdulásom február 4-én lesz, mert meghívott az egyik idén érettségiző osztály a szalagavatójukra. Ez -mivel katolikus iskolában tanítok- a suli kápolnájában lesz egy rövid szertartás keretében. Utána állófogadást rendeznek az aulában. Nagyon szerettem őket, vannak az osztályban olyanok, akiket pici másodikos koruk óta tanítottam (kisebb-nagyobb megszakításokkal).
(Jó is, hogy írtam Neked erről, mert most esett le, hogy meg kell néznem, hogy van-e olyan csini ruhám, ami rám jön.
A nadrágkosztümöket szeretem, de lehet, hogy a nadrág részük még nem jó, mert a csípőm szélesebb a terhesség meg a szülés miatt. )
Rita, el is hiszem, hogy szülni szeretnél már. Most már tényleg csak pár nap és a kezedben tarthatod Zalánt!
Egyébként jól emlékszel, én is meg voltam fázva egy kicsit szülés előtt, de mire eljött a mi időnk, szerencsére semmi bajom nem volt. Remélem, hogy Te is villámgyorsan teljesen rendbe jössz!