Új privát üzeneted érkezett!

Rita, a 10-es NST a legjobb! Ennél jobb nincs. A szívhang is tökéletes, akkor lenne baj, ha mozgás vagy mozgatás (rezegtetés) hatására nem menne fel 180 körülire. Ha maradna alacsonyabban, az utalna arra, hogy a lepény már nem működik jól és tartalékra kapcsolt a baba. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati lehet hogy nem nagy a babaszoba de viszont annál iss gyönyörűbb!!!!!!!!
nekem nagyon tetszik!!!!!!!4:):):):)

Mia ez nagyon szép és kedves volt Tomikától!!!!!!!!!!:):):)

köszi csajok a drukkot de most még 100% hogy nem lehetek babás....középidőbe nem voltunk együtt hanem inkább előtte......

Pedi miől félesz ebben a 6 hétben???
mikor és hogyan indul be ettől?

Beze nagyon megható Lexi születésének története:):)
köszi hogy leírtad:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! :D

Pedi, már elment, tegnap beállított 8 óra 20-kor, így szerencsére csak 10 óráig kellett elviselnem, utána lefeküdtem, és reggel már nem volt itt, mikor felkeltem.
Gyere és mondj el mindent, nem leszel depis, mi kirángatunk!!! Addig is ölellek a távolból, és puszillak!

Csillag, ebben tuti igazad van, tegnap este Marcus nem is igazán szopott normálisan, ezért is volt meglepő, hogy ilyen jól aludt. Ráadásul a vén banya odajött bámulni, miközben raktam a bal mellemre a fiamat, legszívesebben hátat fordítottam volna, de úgy meg nem lett volna kényelmes. A szopi nekem is intim dolog, akárki előtt nem veszem elő, pláne olyan előtt nem, akit utálok!!!!!!!!!!

kati, gyönyörű a babaszoba, igazán jól fogja magát ott Bogi érezni! :D Ha megint szülsz álmodban, írd meg okvetlen. :lol:

Bogi, igen, aranyos volt a kislányom, és legalább nem lépett bele. :lol:

Megint nem vacsoráztam, ismét lassan mindennapos vendég az epegörcs. :evil: Ha így folytatom, nem is kell fogyókúráznom... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

sziasztok!!!ma 3kor elindultunk a férjemmel Fehérvárra,gondoltam benézünk 1-2 bababoltba:) így is lett, csak az elsőbe Mattiba annyira leragadtam, h ihaj:) megtaláltam a babkocsit, amit holnap lehet meg is veszünk:))) ez a szín ami ott volt nagyon tetszett barnás bézs ja a márka neonato sport 160 ezerért van, ez az utolsó db, de feb 1tőlk meg 2011es színek 20.000-rel drágább lesz:(( de nagyon tetszik ez a szín:))) annyi de annyi plussz funkciója van, még a mózes is hintázik:)beleszerelmesedtem:)utána még bementünk a brendonba hát a abc desing 3 tec elbújhat mellette funkcióba:)és a bevásárló kosara is nagy:)

dokinál: minden rendben méretei megfelelnek a korának! nem látszódott a neme de remélem most már továbbra is kisfiú. kaptam képet, de nem sok minden látszódik,főleg ha én még le is fényképezem.

azt mondta tornázhatok nyugodtan amíg kellemes, ha esetleg keményednék hagyjam abba. folyást mondtam, adott vmi kúpot,majd legközelebb néznek tenyésztést. igazolást kértem az adókedvezményhez.

KépKép
dike
 
 


Mia! nagyon kedves Tomika!

kati! nagyon nagyon szép a babszoba!

Beze! nagyon megható a születéstörid!köszi h leírtad!

pedi! kitartás!

KépKép
dike
 
 


nika! Gergőnek Boldog szülinapot!

virág! annyira édes Gergő!!!

Rita, pedi! kitartást!

Rita! gratulálok a 10 nst-hez:)

pedi! lány nevek! laura, lara, barbara vibien lili, luca,

KépKép
dike
 
 


jó reggelt!

köszönöm a bogi-lak dicséreteket! direkt nem rózsaszín. szegénynek ruhában így is sikerült jó sok rózsaszín, pedig törekedtem, de nem egyszerű.

beze: ma nem szültem álmomban, hanem a közvilágításnál láttam bogit a hasamban, aki mellesleg fiú volt, hogy teljesen természetellenes tartásban fekszik a hasamban. félelmetes volt! hát ez van!

dike: örülök, hogy jók az eredményeid!!! lassan te is félidős vagy, jesszusom! a babakocsit be tudod linkelni, mert a neonatonak én sima sportot nem találok. esetleg ez a reverso sport nevű??? ha ez, ehhez nincs semmi, sem mózes, sem hordozó. 160-ért, így drága.

pedikém: remélem minden oké van veled és a mai napod legalább olyan jó, mint nekem. pedig nem aludtam jól. sokat fájt a hasam, mégpedig nagyon megmagyarázhatatlanul. még így soha nem fájt. nem görcsölt, vagyis nem tudom, de keményedve nem volt.
és a legújabb: bogim alszik éjszaka!!!! eddig én győztem!!!! remélem kint is ez lesz!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


http://neonato.markawebaruhaz.hu/43-syn ... zinek.html

dike, ez lesz az??? nekem nagyon kicsik a kerekei.

szép napot mindenkinek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csajok este már azért nem jöttem mert én a barátok közt után úgy beájultam hogy csak na :):):

bOGI: SZÓLNI KELL A TULAJNAK HOGY SZÓLJON annak aki csinálta az ablakokat három hónapja hogy csinálják meg rendesen:)

Rita ha szoba sarkában van a penész az lehet küldő szigetelés hiánya miatt.mármint a házfal hiányzó szigetelése miatt.nekünk is így volt:( az én szobám fala volt penészes ami az utcára nézett és mikor megcsinálták a szigetelést a házon akkor eltűnt.

Mona: a Nóra név tényleg szép :) nekem is tettszik :) a Tamás is szép név bár mivel az öcsémet is így hívják nekem annyira nincs jó emlékem róla de amúgy szerintem szép név :)

Csillag: nekem tuti Anna lesz a kislányom :):):):) anyukámat hívták így ezért Anna Zsófia lesz ha összejön egy kislány ha meg fiú akkor passz arra nincs most tippem :)

Mia: sajnálom a róka dolgot.nem lehet csinálni ellenük valamit? erősebb kerítés vagy passz de nincs rá megoldás? hiszen az emberre is veszélyes lehet egy ilyen róka ki tudja milyen kórságot hordozhat magában.
Látod látod Tomika hamar megszokja hogy kistesó lesz :)

Mia: Gergő is ilyen :) ha apa itthon van akkor ő a minden.ha megyünk valmerre csak az apja kezét hajlandó foni stb.Szóval néha én is így érzem hogy nem szeret engem de ez tökre nem így van :) meg érthető is hiszen apa állandóan dolgozott én velem volt a nap 24 órájában szóval hiányzott neki apa.Most hogy itthon van meg egész nap rajta csüng :) persze ha balhé van vagy rászól az apja valamiért akkor hozzám rohan de tudom hogy szeret csak néha én is elgondolkodom rajta.Igaz a multkor mikor rászóltam valamiért és nem engedtem a 24-ből akkor ki is mondta hogy anya én nem szeretlek. De utána bocsánatot kért mert látta rajtam hogy valami nem tettszik nekem.A kis szarosok tudják mivel lehet anyát vagy apát zsarolni :) feszegetik a határaikat.


Kati: csodaszép lett Bogi lak :D ilyen kacsám nekem is van :):):)

Beze: nagyon szép és gyors szülésed volt lexivel :):):)Megható nagyon :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
Vöröskő az alapzat, azt nagyon költséges szigetelni, és az sem garantált. Régi ház a mienk. Egy kis sávban párásodik, úgyhogy ezért kell időnként kezelni, hogy a penész még véletlen se jöjjön elő. Igyekszek gyakran szellőztetni, tavasszal, nyáron meg nincs vele gond.

Csillagvirág
Azért az uh is megnyugtató, mert jó súlyban van, szóval még a tápanyagfelvétel is jó lehet, csak a kérdés, hogy milyen ütemben meszesedik tovább a méhlepény, ezt nem tudom, de bízok az orvosomban, ez az ő felelőssége, én pedig igyekszek nem stresszelni, mert az árt.
Egyébként egy hét még mindenképp kell, mert a torkom egyre jobban fáj, kicsit a nátha is előjött, úgyhogy inkább itthon kúrálnám magam még.
Vendég
 


Sziasztok!

Dike:örülök,hogy minden rendben volt a dokinál :wink: Nemsokára félidős leszel :shock:

Kati:ma megint 3után már fentvoltam,jönni akartam ide,de aztán rád gondoltam,hogy Őrültnek fogsz megint tartani :lol: :lol: :lol: így csak feküdtem az ágyban és gondolkoztam :!:

Nika:Tomi is mondta már nekem,hogy nemszeret :oops: aztán én úgy tettem mint aki sír,így odajött és aztmondta,hogy csak viccelt és szeret :!:
Gergő olyan lehet mint Tomi,így amiket írsz róla...biztos jól megértenék egymást :lol: :lol: :lol:

Ma kimostam Luca ágyneműjét,meg pár ruhácskát... összeírtam miket kell még venni nekem a kórházba és Lucusnak :wink: Lassan készítem össze a kórházi cuccomat :!:

Kismamák! Ti milyen betétet vettetek a korházba?
Vendég
 


Mia: tuti:) végülis csak 3 hónap van kb köztük :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!

Dike majd muti a kocsit:):)
szupi hogy minden rendben a pocaklakóval:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sok leszek::)

http://www.tulli.hu/product_info.php?pr ... =arukereso

íme a babakocsink, csak más színben.

itt van e:

Kép mozes, aminek az alján talpak vannak, amibe hintázik jobbra balra a gyerek:)van hozzá lábzsák, esővédő,meg minden, meg az a napellenző az csúcs,nagyon tetszik:)

Kép van hozzá táska:)

Kép dönthető 4 fokozatban a mozesa is:)

Kép

Kép mindkét írányból minden alkatrész egyszerűen felhelyezhető, sport rész, minden kiegészítővel tök jó lábtartóval.és nagyon tágas, 170 fokban ledönthető.

Kép

Kép
nagy a bevásárló kocsija.

Kép

Kép mózes nagyméretű, sok minden állítható rajta, hintázós.

Kép tároló doboz a mózesen, meg a másik végébe is egy:)


csajok én annyira nagyon boldog vagyok, lakásban a babakocsival közlekedem minden hova, ultra könnyű a váz csak 7.3 kg.

na és akkor pocak fotó, nem olyan jó minőség:(

KépKép
dike
 
 


kicsit torzít a képméretezőm a babakocsiknál.

KépKép
dike
 
 


Kép

Kép

KépKép
dike
 
 


Dike: nagyon szupi a kocsi,vagány :wink: Tetszik nagyon,és a színe is frankó :wink: Jó az a táska is hozzá,szupi minden :!: Tényleg nagyon jó kis babakocsi,jó az ízlésed :D

Poci is növöget,csini vagy :wink:
Vendég
 


Többiek merre vagytok? :roll: ma nincs valami nagy pörgés itt :!:
Bogi?
Vendég
 


mia

én ezt a vastag libresse betétet vettem és tökéletesen megfelelt.szárnynélküli,sima francia bugyival.Sajnos mikor elöntött hirtelen a vér akkor mindegy volt hogy milyen vastag vagy épp milyen márkájú betétem van.az első 1-2 napban volt ilyen,de nem vészes.ja meg bella vastag betétet vettem az auchanból.

KépKép
bettike83
 
 


Betti:köszike :wink: mizujs?Ferike?
Vendég
 


Sziasztok!

mia, én tanultam az első szülésemből, és ugyan elraktam a gyógyszertári vastag betétjeimet, elő se vettem, simán elég volt a szárnyas éjszakai allways ultra.

Csillag, mindig elfelejtek valamit. :oops: Nem minden szopi után fejek, sőt, nem is mindennap csak akkor, ha a reggeli után érzem, hogy feszül, nem akarok megint mellgyulladást kezelni. Lexivel volt bőven részem benne.

Nem tudom, ki kérdezte, bocsi: :oops: Marcussal is beszélek németül, vegyesen, úgy, mint Lexivel, ős se keverte meg, és már rengeteg szót mond németül, úgy veszem észre, ez neki természetes!

nika, igen, gyors volt, elsőnek meg pláne!

Pedi, ne is mondd, úgy beszéltem meg anno a szülésznőmmel, hogy 10percesekkel indulunk, én meg rögtön 5percesekkel indítottam, hát eléggé összecsináltam magam, hogy itt állok 100km-re a kórháztól...

Dike, köszönöm, aranyos vagy! Pocak szépen növöget, a kocsi meg tényleg tud mindent. :wink: Neonato az etetőszékünk, szeretjük, bár már jó ideje nincs használatban, Marcusra vár. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dike örülök hogy találtál szép babakocsit!!!!!!!
pocakod is nagyon helyes!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, QQQRRRRRVAA JO EZ A KOCSI! ENNYI!
Vendég
 


Nika, igen, mar szoltunk ma, hogy nem igy kellett volna megcsinalni. Aztan vissza hivtak, hogy ne tudjam mar, hogy nem jo, nem vagyok szakember es szakemberek vegeztek a munkat, en meg nem ertek hozzza. Mondtam, hogy lehet nem epitettem meg be ablakot de azt tudom, hogy a parkanyt is purhabbal kell rogziteni, blabla, de erted kioktattak, hogy nem jol tudom. ahhh, benak itt ezek, nem ertenek meg ehhez sem. Komolyan mondom nagyon butak! Es ezt szakember csinalta! Na, otthon vegezne a ferjed ilyen munkat...erted! Egyebkent nezegettem ma, SEHOL nem purhabos a parkany ahol muanyag ablak van csak siman van rogzitve! SEHOL! Ez egy sajatos angol technika! huuuuu! Sok idiota!
Vendég
 


Nika, egyszer lattam hogyan csinaljak otthon a parkanyt amikor anyueknal csereltek az ablakokat. Meg viszintet is mertek bammmeg! Na, ez szakmunka es minoseg a penzedert! DE ITT!!!! Azt sem tudjak mi az a vizmertek!
Vendég
 


Halihó!

Ma ügyik voltunk a Zurammal, mindkét gyerkőc 19 óra óta szunyál az ágyikójában! Sőt, azt is ki merem jelenteni, hogy Gergő megtanulta, hogy délután is kell egyet alukálni a kiságyban. Most már 2. hete minden nap volt ebéd után egy nagyobb alvása. Ennek nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!

Beze, nekem szerencsére nem volt mellgyulladásom és remélem, hogy nem is lesz. Csak hallomásból tudom, hogy rettentő fájdalommal jár...
Nagyon jól csinálod, hogy beszélsz németül is a gyerekekhez. Én ezt nagyon elszúrtam Bencével... :oops: Tiszta hülye voltam, mert ugye jó későn kezdett el beszélni és hallgattam azokra akik azt mondták, hogy ne kavarjam be az angollal, örüljek, hogy végre megszólal magyarul. :? Na de majd most, Gergőhöz mindenképp beszélni fogok (beszélek) angolul is és remélem, hogy Bencus is "fülel" majd. te egyébként hogy csinálod? Vannak tevékenységek, amiket mindig németül végeztek és vannak amiket magyarul? Vagy csak néha így szólsz Lexihez és Marcushoz, máskor pedig úgy? Ez engem nagyon érdekelne!

Dike, igazi kismamis már a pocid! Nagyon csini!!!!!!!! a kocsi meg egyszerűen szuper! Isteni jó színe van és jó lesz majd egy kiscsajnak is, ha úgy hozza a sors. :wink:

Nika, Drukkolok, hogy legyen egy Annája a topiknak! :wink:

Rita, nagyon sokszor eszembe jutsz! Annyira tisztellek a nyugodtságodért! Én ilyenkor már minden nap itt rinyáltam, hogy szülni szeretnék...

Bogi, Hogy van a lelked? Mennyire volt car a mai munka?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Dike! Nekem is nagyon tetszik a kocsi, és nagyon jól ki tudod majd használni! Szépen növöget a pocakod!

Beze! Jaj, én nem igazán akarom engedni majd, hogy bárki is bejöjjön, mikor én szoptatok. És elsősorban nem azért, mert szégyenlős lennék, bár az is, hanem mert úgy gondolom, hogy amikor Ő eszik, akkor legyen körülöttem csend és nyugalom. Jó, persze apucija nézheti, nem erről van szó. De már látom magam előtt, ahogy anyám abban akar gyönyörködni, ahogy a kicsi lánya szoptat! :evil: Mondjuk anyósom tuti nem lesz ilyen. Ő nagyon tapintatos!

Bogárka! Te már otthon vagy? Milyen volt a mai napod?

Rita! Le ne maradjunk arról a pocifotóról! :wink:

Kati! Én sem aludtam jól az éjszaka. Sokat voltam fent. Viszont fájdalom nélkül ébredtem és már az is nagyon jó volt! Mit csináltatok ma?

Mindenkinek nagyon köszönöm a biztatást!
Elsősorban az a bajom, hogy utálok egyedül lenni, és ugye hétköznaponta a napjaim nagy része egyedül telik. Sajnos néha nagyon haszontalannak érzem magam. Aztán a másik, hogy én is szeretném már mosni a ruhácskákat, rendezgetni a szobácskáját. Viszont, úgy, hogy szinte mindent Zoli csinál, nagyon nehéz. Hétköznap szinte alig haladunk, ma meg frankó kis veszekedéssel indult a napunk.
Most persze jól vagyok, mert egész nap itthon volt. Nem is fájt ma semmim, így tudtam sütni kakaós csigát és túrós kalácsot.
Biztosan lesznek még rosszabb napjaim, de igyekszem, hogy ne így legyen. Ma még lelkiismeret furdalásom is lett. Tudom, hogy mennyien szeretnének most az én helyemben lenni, (Bogárka, Nika, Selyem...)én meg itt panaszkodok és depizek! Meg persze a gyerekkel szemben is lelkiismeret furdalásom van, de sajnos ezt nem tudom irányítani. Majdcsak eltelik ez az 5-6 hét és onnantól csak "napsütés" lesz! :)
pedi
Kalocsa
 
 


Mia, én vittem a kórházba Tena betétet is, de nem extrát, hanem csak a normált. Ez nekem puhább volt, mint az Always éjszakai betétje. Itthon viszont már én is az Always éjszakait meg a normál sensitive változatát használtam.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, én azt tanácsolom, hogy nyugodtan mondd majd meg az Anyukádnak, hogy egyedül szeretnél lenni amikor szoptatsz! Az én Anyum mindig kimegy a szobából, ha ott szoptatok náluk, szerencsére Ő tudja, érti, hogy miről szól ez a dolog. A Zuram nagymamájának viszont szólnom kellett még Bencénél... lehet, hogy megsértődött egy kicsit, de most Gergőnél már nem kellett megkérnem, hogy menjen ki a szobából amikor ott kellett etetnem náluk. Nagyon fontos ezt még az elején letisztázni (sőt, akár már most is), mert a stressz miatt apadhat a tej! És ez nem vicc!
Megértem, hogy nem szeretsz egyedül lenni, hisz eddig dolgoztál, pörögtél ezerrel, most meg hirtelen le kellett állni mindennel... ez teljesen természetes, hogy most nagyon egyedül érzed magad.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszönöm a dicséreteket!

csillag! igen, azért tetszett nagyon ez a szín, hogy majd a leányzónak is jó legyen:))

KépKép
dike
 
 


Virag, ugyik vagytok Apjaval! Azert ketten mennyivel konnnnyyebbbmaaaa`, igaze??!:) :lol: Kivancsi vagyok mit irt majd Beze, engem is erdekel a valasz!

Pedi, nem ertem miert erzed magad haszontalannak??? :(:( 8 honapos terhes vagy anyambogaram! Majd szules es labadozas utan annyit takaritsz, fozol, stb. amennyit akarsz meg a Mount Everest-et is megmaszhatod! :D :lol: De lecccci, ne erezd mar szarul magad azert mert nem ugy teszel-veszel, mint eddig, nem ennek van itt az ideje! Miert erzed belul magad ettol kevesnek? Ne azt ird"hogy mert en nem vagyok ilyen!" Most, 8 honapos terhes vagy es most, ilyen vagy es keszpassz. En nem vagyok ilyen, meg a szomszed sem de nem is vagyunk terhesek, erted! Nem most kell megvaltani a vilagot, nem ennek van itt az ideje. Annak van itt az ideje, hogy tessek pihenni! Nincs Neked eleg bajod? Itt faj mar, meg ott faj mar, meg aludni is meg nehezebb, meg mozogni is meg nehezebb! Mii a fenet stresszeled magad?! Ez van most oszt kesz! Erted...! Csak nyugi! Minden jol van igy ahogyan van, csigaver dragucikam, don`t worry!

Virag, Pedi! Na, ma megint megkaptam, hogy huzzak haza innen Mo-ra! Es ezt ehgyomorra es mar kezd ebbol elegem lenni. Mert elveszem az angoltol a munkat! (nem feltetlen en, hanem mi EUsok) hupppsz!!! Mondtam nekik, hogy szivesen atadom az allasom, ki keri??? Lehet jonni kavet fozni, mosogatni, felmosni, port torolni, szemetet szedni, ki keri az allasom angolok? Ja, es az oraberem eppen tobb, mint minimalber? Na, ki cserel velem? Voltak 5en de kussoltak! Na, mondtam nekik, latjak ezert nem megyek, megyunk haza mert akkor senki nem fog allni a pult mogott es majd Onok, kedves angolok, tenisz utan nem tudnak majd kavet inni mert be lesz zarva a bolt! Olyan siri csend volt, hogy ihhaj! Hat elegem lett beloluk, ez az a csapat aki minden aldott szombaton beszologat hol nekem, hogy masnak aki nem angol es pocskondiaznak. Na, ma megkaptak, nem erdekelt, kimondtam!
Vendég
 


Ha en otthon ilyeneket mondanek egy ferde szemunek (akar) akik nem mellesleg jobban elnek Mo-n, mint mi magyarok, hat....nem tudom ki utne meg a bokajat kettonk kozul. Itt azert en nem elek jobban de meg azon a szinten sem, mint egy angol.
Vendég
 


bogárka! nagyon jól megmondtad, ügyesen kitálaltál! de amúgy sajnálom nagyon h ekkora parasztok!

KépKép
dike
 
 


Dike, koszi. Egyebkent ma nem egyedul voltam, kolleganom is megkapta toluk, megolelgettem, sirt szegeny. Ez hatul volt a konyhaban. Aztan felhuztam magam, kimentem a pultba mert tudtam, hogy nekem is be fognak szolni. Es ekkor mondtam azt, amit. Nem vagyok ra buszke de az onbecsulesem mar nem engedte, hogy belem, belenk tapossanak es ma, kiprovokaltam, direkt ezert mentem a pultba es persze azert is mert nem akartam, hogy lassak, hogy sir kolleganom. Egy angol soha nem fog ennyi penzert dolgozni, mint mi es foleg nem ilyen munkat. ahhhh, sok idiota, komolyan. Nem gondolkodik, csak a szaja jar!
Vendég
 


Bogi, hogy mekkora parasztok ezek az idióta angolok!!!!!!! Jól tetted, hogy megmondtad nekik a magadét!
De egyébként tudod mit mondok? Majd az élet visszaadja nekik azt, amit most Veled vagy a kolléganőddel művelnek. Én nagyon hiszek abban, hogy semmi nem marad viszonzatlanul. Ha ők bántanak Téged, ráadásul szándékosan, akkor azt valamilyen formában vissza fogják kapni valakitől. Tudod, "jó tett helyébe jót várj" és ennek az ellenkezője is igaz!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka! Köszönöm, teljes mértékben igazad van, és ezt az eszemmel én is tudom, de sajnos nem tudok az érzéseimnek parancsolni. Hülye dolog, anno volt, hogy itthon kellett maradnom a melóhelyről, mert annyira beteg voltam. Akkor is itt cseszett az ideg, hogy vajon mi van bent. Persze, ez most már egyáltalán nem érdekel! :lol: Amúgy nagyon változó a hangulatom, egyik nap jobb, a másik rosszabb.
Nagyon örülök, hogy ma végre a sarkadra álltál. Gratulálok hozzá! Egyébként a kolléganőd milyen nemzetiségű?

Csillag! Igen, ezeket a dolgokat előre meg fogom anyuval beszélni. Sajnos Ő, ha tehetné, még akár ezt a gyereket is megszülné helyettem. Egyáltalán nem fogja fel, hogy lassan 28vagyok. Képzeljétek, a múltkor mondtam neki, hogy Szekszárdon csak napi két óra látogatási idő van, délelőtt és du-án egy-egy óra. Na, mi volt rá a megjegyzés?! Úristen, akkor Ő nem lehet bent velem egész nap a kórházban??? :shock: Hát, azt hittem hülyét kapok! Szóval, mondhatni, ha hagynám, simán ránk telepedne. És néha nagyon nehéz elkerülni. Mondok egy durva példát: Január 1-én délelőtt 10kor megjelent nálunk. Semmiféle bejelentés, hogy jönnék vagy vmi. Azt hittük Zolival hülyét kapunk. Nem azért mert zavart, de éppen zavarhatott volna is, illetve akár még alhattunk volna is. Szóval, Ő ilyen.
pedi
Kalocsa
 
 


Csillag! El is felejtettem. Gratula Nektek az altatáshoz és Gergőci délutáni helyén alvásához! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Bogi: és mit mondanak arra hogy jön a levegő a párkánynál? tényleg idióták.na majd mondom Gabi munkatárásnak hogy lőjék be az angol piacot.tuti nem fognak annyi pénzt fizetni a meleg lakásért :):):)küld őket a picsbe mond hogy egy szakember mondta neked hogy fos munkát csinálnak :9
apa azt mondja szedjétek fel a párkányt és purhabozzátok ki és kozmofennel ahol a párkány éri az ablakot és szarjál rájuk :D:D:D:D:D

Jól tetted hogy beszóltál azoknak az idiótáknak:) amúgy én is hiszem hogy a rosszat mindenki visszakapja. Családban is beigazolódott :)

Pedi: drága szívem ne legyen már lelkiismeretfurdalásod :) teljesen rendben van hogy parázol meg mindenféle gondolataid vannak :)

nika70
Salgótarján
 
 


nekem volt mell gyulladásom mind a kettőné....pokolian fájt a magas lázról nem is beszélve:(:(

Pedi ha meg les a bébi se lesz napsütéses ám minden:):)

Virág altatással ügyik vagytok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike
Szép a babakocsi, és a pocak is nagyon csini.

Beze
Nekem is az Always éjszakai jött be. Azért raktam be egy csomag tenát, max elajándékozom ott valakinek. Mert csak akkor használom, ha nagyon erős lenne a vérzés. De nem szeretem, a szárnyas betétek jobban bejönnek.

Csillagvirág
Pedig most már én is eljutottam arra a szintre, hogy már szülni szeretnék. Épp aludni sem bírok, mert annyira kínoz a gyomorsav. A baba mindenem nyom, de örülök, hogy mocorog, mert az jót jelent. Meg fájdogál mindenem is egyre jobban. Ez a megfázás meg épp ne jött jól, de ha jól emlékszem te is szülés előtt voltál náthás. A torokfájásom általában egy algopyrintől el szokott múlni, de orvosom azt mondta, csak lázra vegyek be. Úgyhogy remélem javulni fog. Mivel az én számításom szerint pont január 31-én, vagy február 1-jén tölteném a 40. hetet, jobb lenne, ha jövő hétvégén kibújna Zalán. Az esti imám csak erről szól már. És igyekszem kis pocaklakóval is megbeszélni, hogy kívűl tágasabb már. Szóval van izgalom, meg aggódalom is, ezek az utolsó napok azért már pszichésen nehezebbek.

Pedi
Még lesz pocifotó, jövő héten tényleg fotózok majd.
Vendég
 


MIA

Jól van,éjjelente nagyon aktiv.Néha nem tudom mi baja,csak sir,enni nem akar,kézben sem jó..semmi nem jó.Ma éjjel kivételesen elvolt,de 2 oránként kel enni.nagyon aranyos,imádnivaló :)

Te hogy vagy?neked sincs sok már hátra,szalad az idő :)

KépKép
bettike83
 
 


Halihóóóó :!:

Betti:nem hasfájós?vagy lehet ezek a frontok őt is érzékenyen érintik :roll: Jajj biztos nagyon kis drága lehet :D
Tejcsivel hogy állsz?

Köszönöm én vagyogatok...Bár már egyre nehezebb minden...tegnapi estém,nemvolt valami jó, bal oldalt fájt a pocim,de lehet csak Luca nyomott valamimet,de se fekve,se ülve,se sehogy nemvolt jó :roll:
Gondoltam is magamban,jó kis éjszakának nézek elébe,de aztán sikerült elaludnom,éjjel csak egyszer voltam fent pisilni és utána gyorsan vissza is tudtam aludni!és 9-kor keltem :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Bettike! Valahogy úgy érzem az írásodból, hogy Te az éjszakák ellenére sem vagy fáradt, vagyis, hogy élvezed az anyaság minden pillanatát. Nagyon örülök, hogy ennyire vidám vagy!

Nita! Tudom én, hogy akkor sem lesz fenékig tejföl az élet, de most még azért jó ebben ringatni magam! :lol:

Rita! Elhiszem, hogy sehogy sem jó már, de tényleg vigasztaljon az a tudat, hogy már csak pár nap. Regi hogy viseli az utolsó napokat, Neked még mindig ugyanúgy van hozzá energiád? Van azért segítséged?
A sav nálam is annyira változó. Egész héten annyira bántott, erre tegnap semmi bajom, pedig nem ettem mást mint eddig. Sőt, megettem egyedül egy narancsot estefelé, és két karika kolbászt is merészeltem befalni vacsira. Mégse volt bajom.

Nika! Köszi szépen, jól esik, hogy megértesz. Valóban mindenféle gondolatok kavarognak a fejemben.

Nem volt túl jó éjszakám. Sokszor voltam fent, és többször begörcsöltek a vádlijaim, felváltva. Ettől függetlenül semmim nem fáj ma sem, ahogy tegnap sem, és ez annyira jó érzés. :D
Ma anyumék jönnek ebédelni. Zoli főzi a husilevest és birkapörit. Én meg csinálok a kakas húsából, ami a levesbe fő, fokhagymás husit, meg köretnek a régóta vágyott tökfőzeléket!

Kati! Kezdek aggódni! Remélem, csakis azért nem jössz, mert nem érsz rá!
pedi
Kalocsa
 
 


Bogi:nem semmik ezek a bunkó angolok,mekkora egy parasztok :roll: Jól tetted,hogy megmondtad a magadét,hú én is beolvastam volna nekik,de mivel én hirtelen természetű vagyok én biztos ott is hagytam volna őket :oops:
Ma is mész dolgozni?
Vendég
 


Katival mi lehet???????valaki tud róla valamit?
Vendég
 


sziasztok!

dike: szép a kocsitok! és nagyon örülök, hogy ennyire örülsz neki. teljesen happy vagy, úgy tűnik!!! a pocakod is egyre szebb és kerekebb.

betti: szegénykém, pont éjszaka nem alszik a picurid! te nappal tudsz aludni? akkor van egy kis segítséged? háztartást bírod egyedül?

pill, folytatom mindjárt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


vagyok megint, csak segítettem apának a babszobába a kamerakábelt felhúzni a padlásra.

bogárka: nagyon jót nevettem és elképzeltem a sok úri pics@t, ahogy stírőlnek megvetően, majd meghúzzák magukat lesütött műszempillákkal, amikor megkérdezted, hogy ki akar cserélni.
viccet félre, azért sajnállak, hogy ennyire diszkriminálnak. de honnan látszik ennyire, hogy nem vagy vérbeli lord???
rá van írva a homlokodra, hogy made in hungary????

pedi: tényleg ne ostromold magad! bogárka megfogalmazta, amit én is mondani akarok. és remélem tőlem elég hitelesnek érzed a dolgot, hogy én is pont ezeket érzem. hol jobb, hol nem. és én is abban bízok, hogy minden egy csapásra megváltozik, ha bogi itt le. naná, hogy megváltozik! még rosszabb lesz!!! mármint az a része, hogy sokkal fáradtabbak leszünk, mert 24ből 24-et kell készenlétben lennünk, meg nem vagyunk még gyakorlottak. nem tudjuk miért is sír, nem tudjuk jól csináljuk-e stb!!!!
de biztos, hogy jó anyukák leszünk, mert csak a jó anyukákban merül ez fel... szóval remélem érted!!!!

brita: te már annyira a végén jársz!!! kicsit irigy! én talán most kezdem felfogni, érzeni, hogy mi vár rám és be kell vallano, hogy félek egy kicsit. nem a fájdalomtól meg ilyesmitől, hanem a rám váró új élettől.
regi még nem érzi a nagy változást?

csillag: gratulálok a szuper napirendhez, amit sikerül kialakítani a gyönyörű fiaiddal. remélem tejcsike ügyben mostanság minden rendben. bencúr?
egyedül is szoktál kimozdulni? apa gergőzik is, vagy mostanában inkább bencével próbál sok időt tölteni?

mia: te is befordultál elég rendesen a végére! tomi édes fiú lehetett!!! én vettem mindenféle betétet. kaptam nikától tenát, de a normált, meg ilyen-olyan főleg éjszakaikat. nem tudom melyik a jó, mert én előtte tampont használtam a piros napokon.

beze: gondolom főleg énekelsz, meg mondókázol a gyerekeknek németül. de én is kíváncsi lennék, mint csillag, hogy erre hogy reagálnak a gyerkőcök. lexi már kezd beszélgetni. ő is vegyesen? apa is megérti a németet?

nita: garázsotok? mi sem középidőben voltunke gyütt és itt van bogika...!!!

nika: hogy sikerült az ünnepség? milyen lett a torta, amit apa gyártott? mikor kapod meg az edényeket?

mona: holnap lesz neked valami búcsú buli? mi a helyzet az öregesszony tervével, hogy otthonba vonul?


köszönöm a hiányolást, jól esett!!!
tegnap délelőtt barátnőztem, délben hazajöttem és sütöttem muffint és krémest, mert este mentünk születésnapozni azokhoz, akik itt voltak hétfőn. apa nem ivott egy kortyot sem, és a barátja sem. vicces volt. de nagyon jókat storyztak a "vidám hétfőről".
ma sokáig aludtunk, olyan 11-ig. sütöttem pár virslit magunknak, meg csináltam alá egy kis krumplifőzeléket. most segítek zsoltinak, meg itthon mosok, pakolászok.
viszonylag jól vagyok. naná, hogy itt fáj, ott fáj, de jó a kedvem.
nemsokára megyünk ki, mert gyönyörű az idő, mondjuk hideg van és kitűzzük a kertitavat, mert lassan kezdik ásni.
kórházi motyóm lassan készen van. még néhány apróságot kell majd induláskor beletenni, de azt kiírtam egy cetlire, mert még napi használatban vannak. telefontöltő, kispárna, ami nélkül nem nagyon tudok aludni stb.
nagyon várom a szerdát, amikor mehetünk nst-re, meg szülésznőhöz, meg szemészetre, meg a dokim is bent lesz és megnéz mindent.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Pedi, nem irigyellek Anyukád "buzgósága" miatt, ez tényleg sok így, ahogy mesélsz róla. Nem lesz egyszerű menet, ha meg akarod neki mondani, hogy hagyjon Benneteket egy kicsit békében hármasban. Azon meg pláne ledöbbentem, hogy egész nap ott szeretne Veletek lenni a kórházban... arra tényleg semmi szükség. Neked is és a Babának is az kell csak, hogy pihenjetek és ismerkedjetek. Nálunk szintén 2x lehet látogatni egy nap a kórházban. Szerintem ez pont elég, sőt... én külön örültem annak, hogy hozzám csak rövid időre ugrott be minden nap Anyukám Bencussal és a Férjem sem ücsörgött ott az ágyamnál hosszú órákon át. Én örültem annak, ha napközben is tudtam egy kicsit szundítani, meg azért azt se felejtsük el, hogy a kórházi napok alatt rengetegszer jönnek ilyen-olyan dokik, aki nézik, vizsgálják a babákat, vért vesznek tőlük, megnézik a csípőjüket stb... szóval nem mondanám, hogy csak a látogatók fárasztják le az újdonsült Anyukákat.

Bettike, én is pont arra gondoltam, hogy nem hasfájós-e Ferike? Az pont 2-3 hetes kor tájékán kezdődik. Nem szokta tekergetni magát és húzkodni a lábát a pocijához amikor sír?
Te hogy osztod be az idődet, Tudsz nappal aludni? Ott van Veled most Anyukád vagy valaki, hogy egy kicsit segítsen?

Kati, örülök, hogy jól vagy és nagyon izgalmas hét elé nézel! Úgy drukkolok azért, hogy azt mondja a szemészorvos, hogy szülhess természetes úton!!!!!!!!!!!!
Lesz kerti tavatok? De jó! Halak is lesznek benne? Mekkora lesz?
Köszi a kérdést, a tejcsi úgy helyreállt, igaz egy kis segítséggel. Tök véletlenül chat-eltem azzal a csajjal, akivel egy szobában voltam, amikor Bencust szültem és mondta, hogy maradt neki egy More Milk Plus nevű kapszulája, ami állítólag a legjobb tejserkentő. Csak gyógynövényekből áll. Rengeteg nőnek segít ez a bogyó, neki sajnos nem jött be, így felajánlotta, én meg elfogadtam. Pénteken vettem be az első kapszulát és nem akartam elhinni, de már 20 perc után bizseregni kezdtek a melleim és éreztem, hogy termelődik a tej. Azóta is nagyon jó a helyzet. tegnap este még fejnem is kellett lefekvés előtt egy kicsit, mert annyira feszült az egyik mellem. :shock: Mivel ennyire jó hatással van, ezért azonnal meg is rendeltem egy adagot a neten, amit holnap hoz ki a futár. 120 db 9990 Ft (szállítással együtt) és kb 25 napra elég.

Egyedül nem szoktam kimozdulni, a szoptatás miatt még nem megy. Illetve annyit néha azért megteszek, hogy amikor Apa itthon van, akkor lefutok (kocsival) a boltba vagy a gyógyszertárba vagy elmegyek tankolni. De ezekkel kb 15-20 perc alatt végzek.
Majd meglátod, ha megszületik Bogi, hogy nem tudsz felhőtlenül kimozdulni otthonról akkor sem, ha mondjuk lefejt tejet hagysz ott neki, mert amint kiteszed a lábad az ajtón, máris azon jár majd az agyad, hogy vajon minden rendben van-e, nem sír-e stb. :wink:

Az első "nagyobb" kimozdulásom február 4-én lesz, mert meghívott az egyik idén érettségiző osztály a szalagavatójukra. Ez -mivel katolikus iskolában tanítok- a suli kápolnájában lesz egy rövid szertartás keretében. Utána állófogadást rendeznek az aulában. Nagyon szerettem őket, vannak az osztályban olyanok, akiket pici másodikos koruk óta tanítottam (kisebb-nagyobb megszakításokkal).
(Jó is, hogy írtam Neked erről, mert most esett le, hogy meg kell néznem, hogy van-e olyan csini ruhám, ami rám jön. :oops: A nadrágkosztümöket szeretem, de lehet, hogy a nadrág részük még nem jó, mert a csípőm szélesebb a terhesség meg a szülés miatt. )

Rita, el is hiszem, hogy szülni szeretnél már. Most már tényleg csak pár nap és a kezedben tarthatod Zalánt!
Egyébként jól emlékszel, én is meg voltam fázva egy kicsit szülés előtt, de mire eljött a mi időnk, szerencsére semmi bajom nem volt. Remélem, hogy Te is villámgyorsan teljesen rendbe jössz!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: szuper, szuper, hogy a tejcsikével minden oké.
nagyon jó lesz, hogy a szalagavatón részt fogsz venni. kimozdulásra én is ilyesmire gondoltam. engem az elején ennyi teljesen ki fog elégíteni, hogy elmegyek a pennybe, vagy a gyógyszertárba. tudom, hogy rögtön bogimra fogok gondolni, de ennyi szerintem majd kell.
annyira hihetetlen, hogy már szerdán majd veszek málnalevél teát! és pár nap múlva inni is fogom.
igen, nagyon izgulok a szerdai eredmények miatt. NAGYON szeretnék természetesen szülni...
igen, elég nagy tavat fogunk csináltatni. megpróbáljuk természetessé tenni, nem fóliázni. olyan 18 m széles lesz és olyan vese alakú. az egyik sarokból egy vízesést tervezünk sziklakerttel. halacskákkal, meg teknőssel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!

Betike éjjel nem tekereg meg húzza össze magát Ferike?
én a pocijára gyanakszom...

Pedi nagyon finom ételek készülnek!!!!!!!!!!:):)

Kati garázst api véégre kitámaszotta..így most trtja valami.......addig remélem kihúzza amíg össze gyüjtünk egy kis pénzt és akkor meg lesz csinálva......aukám kőműves és azt mondta olyan 50.000-ből kijön......:(:(:)

babadolog:majd meglátjuk...........de nem görcsölök az tuti...nemis gondolok egyáltalán rá.....most rajtatok kismamikon jár az eszem:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?