Jó estét!!!!
Manama!
Pocakfotó tutkó lett nagyon!!! Teccik!
Rucik is helyesek....hm..én is próbáltam unisex ruhákat vásárolni.....sztem simán rá lehet adni egy csomó fiúrucit lányra és forditva..badyk..rugik...stb.
Nekem is lassan vennem kell pár új darabot....jaaaj, Ausztriába annyi akció van, mint a fene 1 euróért vettem egy csomó csomó cuccot...majd februárba terveztem a kimenetelt! 20-25 euróból
átcsréled a babád ruhatárát és nem gagyi cuccokat veszel!
Hm, hát itt meg...ekkora akció soha nincsen!
Hihi!Azért gondoltam, hogy nem hónapokig jársz ugyanabban a ruhában!
Szandri!
Pelus téma: na ez az a dolog a baba körül, amiből sohasem elég.....egy garnitúrát használsz, egy a mosógépben, egy szárad, egyet vasalsz....és az éppen használatban lévőket is gyakran éri baleset napközben, szóval ebből szerezz be jópárat!!!
Nekem 40 darab van.....ééésssss, amiko' nagyon nincs kedvem vasalni, bizony bizony megcsappan a száma szekrényben....pffff...!
Pl.: mai nap.....reggel a pelusozásnál Dalma lepisilte a pelenkázón lévőt--1
Babamasszázson detto----1
Büfis----3
Fejalatti csere-----3/ pihenőszék, kiságy, hempergő nekem mindegyikél van egy a fene se viszi ide oda folyton!/
este szintén pisis lett 1
Szóval a mai nap termése: 9 pelus, ami ment a mosásba és mindegyik helyére jött egy tiszta.....huhhu!
Tök jók ezek az örüklött dolgok! Nekem Apukám almareszelője van meg!!!! 59 és fél éves....majd elmesélem Dalmának, hogy a Papi ezt használta kiskorában!
Suzy!
Mi volt kontrollon?
Ádám birta a mai napos mászkálást?
Remélem minden rendben volt!
Apát sajnálom!
Andi!
Jaaaj, Én is alig várom a bébiúszást!!!!Remélem Dalma is élvezni fogja nagyon!!!
Édesek vagytok továbbra is!
Hozzátápi: mi is elkezdjük jövő hónap elején almával szépen fokozatosan!IZGULOOOK!
Menion!
Jaj, sajnálom Kicsilányt és Téged is! Talán jobb lesz nemsokára....ma voltam a Védőnőnél az összes gyerek üvöltött, mindenki mondta, hogy a front miatt!
Gondolod, hogy esetleg a nem megszokott napi forgatókönyv is megzavarja....egyébként esélyes ez a lehetőség is.....
Babamasszázs megvolt, irok róla majd lejebb!
Erika!
Jaj, de jó, hogy jelentkeztél Drága!
Köszönöm!!!!
Hajhullás: továbbra is megvannak a foltjaink, de úgy tűnik Nekem mintha kezene újra nőni valami ééés világosabb, mint ez a bébihaj, majd meglátjuk! Apa be van sz..rva rendesen, hogy tiszta kopasz lesz a Lánya! Hihihihi!
Huhh, jól van akkor Ádámka is termel!! Meg vagyok nyugodva!
Séta: Én nem szoktam letakarni a száját....sztem ennyi kell a babáknak, hogy "edződjenek"!De bevallom ma a babamasszázson az egyik Anyuka ráhúzott a gyerek szájára egy gézszerű valamit....néztem bután, hogy mi a fene az....!
Nem tom, sztem mindenki csinálja úgy ahogy Ő maga jónak gondolja!
Gabi!
Akkor holnap várunk!!!!!!!!Juppijéééé!
Dalma és Roli randiznak egyet végreeeeee!
Evita!
Nagyon ügyi nőszemély vagy...5...4..hááát!Nagy nagy dicsi!!!
Festékszag: Hm,ha nem olyan durva a szag akkor jó, ha viszont igen akkor nem bizti, hogy jó neked ott lenni a lakásban!!! Maszk mindenképpen!!!!!