Sziasztok,
Látom nagy port kavart a kismama torna.
Dike
Szerintem ha tornázol, akkor csak annyit, amennyit bírsz, tehát ha túl erősnek tartod, akkor inkább ne csináld! Én kipróbáltam a Kállay Ildikó féle kismama tornát, kb. 2 hónapja, de túl erősnek találom még azt is, s inkább nem csinálom, helyette sétálok, amennyit csak bírok és jól esik. A mi megyénkben nem tesznek különbséget lombikos és természetes úton fogant babák, kismamák között. Szóval nekem a saját döntésem, hogy nem tornázom, de nem a lombik miatt, hanem a korábbi bajaim miatt, bár ha nem lennék terhes, akkor biztos mernék tornázni, de így nem. Nekem a védőnő is mondta, hogy mivel korábban endóm volt, akkor inkább most ne tornázzak, bár ő nem is ért hozzá, hogy mi az, én magyaráztam el neki.
Remélem nem bántottalak meg, nem az volt a cél, csak leírtam, hogy én miért nem tornázok.
Köszönöm a gratulációt!
Georgia
Szuper, hogy nemsokára költöztök és készül a baba szoba
már én is úgy csinálnám, de még se kifestve, semmi nincs, s még mindig nincs kész a konyhám sem, meg még más munka is van, de türelmes vagyok
remélem a bébi is az lesz és kivárja a májust
Nekem is küldenél a mail címemre képet? Már nagyon kíváncsi vagyok
Ancsuka
Nem is fogom beengedni a védőnőt, ha nem alkalmas. Egyébként mindig rendelési idő után jött ide, vagyis délben, mert az anyukája ebben az utcában lakik és ebédet szokott hozni neki, tehát tudja nagyon is jól, hogy mikor jár erre. S nem fogok jól járni vele, mert nem jó védőnő, mindenki panaszkodik. Ahol gyerekkoromban laktam, ott szuper védőnő volt, nagyon kedveltük egymást, bár csak tini koromban közöltek oda, s múltkor beszéltem vele telón, mondta, hogy ha bármi gondom van, akkor nyugodtan hívjam, szívesen segít
még a mobilja számát is megadta, úgyhogy rá számíthatok, másra úgysem.
Tegnapi UH-ról kicsit
Folyamatosan az arcát takarta a kis drága
mindig odatette a bal kezét, s mindkét lába fent volt, egyfolytában a bal lába ujját kapta be
jelenleg lent csücsül, a múltkor még fejjel lefele volt. Egyébként először aludt az uh alatt, aztán felébredt, de nem volt hajlandó sokat mozogni, de a kukacát megmutatta és minden rendben van, s ez a lényeg
Tegnap elvoltam a vérvételi eredményekért is
illetve a bakterológiai vizsgálat eredményéért
A cukorterhelésem tökéletes lett, éhgyomri volt 4,7 a 2 órás pedig 5,3. Szóval nem értem, hogy miért mutatott a gépem 7,3-at a 2 órásra, szóval ezek szerint ilyen nagy terhelés után az ujjbegyes mérés hülyeséget mutat. Úgyhogy nem kell diétáznom
annyira örülök neki, bár most már ezalatt a pár nap alatt hozzászoktam a teljes kiőrlésű dolgokhoz, korpás zsemléhez, szóval nem is rosszak
de diétázni nem fogok. Minden vv-i eredmény tökéletes, semmi eltérés nincsen.
A bakterológiai vizsgálat eredménye nem túl jó, van 2 baci, amit kezelni kell, s a pláne, hogy az egyik vért is okozhat a vizeletben, ill. a másik szexuális úton is terjedhet, még jó hogy el vagyunk tiltva a görcseim miatt. Mindkét bacit a papír szerint penicillinnel ill. amoxicicillinnel kell kezelni, ezekre allergiás vagyok
úgyhogy valamit ki kell találnia majd a dokinak. De a clamidia, s a másik kettő vizsgálat jó lett, szerencsére negatív. Hétfőn megyünk a dokihoz, meg akkor megyek a védőnőhöz is.
Bocsi, hogy ilyen részletes voltam.
Képet pedig teszek fel, csak még le kell fényképeznem és feltölteni a gépre.