Új privát üzeneted érkezett!

Melinda

Drukkolok ma az ultrahangra, majd gyere a hirrel :D :D !!
Vendég
 


Georgia
Örülök, hogy jó lett a cukorterhelés eredménye! Akkor tutira nem lesz gondod vele már a végéig :wink:
Nekem is sokszor mozog éjjel, ill. éjszaka, bár mostanában jól viselkedik és igyekszik kímélni :) bár a Király L. Norbira nagyon beindul, meg a Vastag Csaba hangját is imádja :D

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Anett! gyönyörű a pocakod! 16. hétről-17.hétre látványosan sokat nőtt:))) gratulálok a kisfiúhoz neked is!!!:))) örülök h sikerült felkérned a Mariannt meg a dokit is! figyu én is pénteken megyek a dokinkhoz fél 6ra úgy hiszem. te??? de jó lenne összefutni!!!!! és már te is érzed a mozgást? de jó neked!:)
én meg még nem vok 18 hetes:(,csetényi szerint, azaz a baba mérete szerint. mindössze 2-4 nap van közöttünk:) jó lenne együtt szülni, vagy még se??? hisz ugyan az a dokink:))))

tibma! nagyon nagyon sajnálom! de fel a fejjel, meg lesz a gyümölcse!

Melinda! mi volt az uhun?

Zita! drukk szerdára, de izgi:))

Georgia! örülök h jó lett a cukros eredményed!

reggel Fehérváron végül, a szülésznőm kinyomtatta az afp eredményét, ami tökéletes lett, a doki szavait idézve:) de viszont, nem vok még 18 hetes,ezért visszarendeltek jövő hét kedd,szerdára. de amúgy minden rendben volt!

ez most egy új kedvenc:)

http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xazon=3006

KépKép
dike
 
 

 
 

Dike

Tudtam en hogy jo lessz az Afp :D :D !!
Klassz a babakocsi, de nekem itt azt mondtak nagykerekut valasszak amikor vettuk.
Azt mondjak az jobb mint ami kiskereku, vagy elol a 2 kereke kicsi.
Az itteni baratnoimnek ilyen babakocsijuk volt, es most nagykerekut vettek, es azt mondtak sokkal jobb.
De amugy klassz nagyon :D :D !!
Vendég
 


Csajok

Ugy faj a fejem :cry: :cry: !!
Lebetegedett az itteni festonk, idegroghamot kaptam :cry: :cry: !!
Gyorsan telcsizett a ferjem Gyongyosre, a baratainak, es 2 festo vallalta a hazat, azegyik felesege is jon, az meg segit nekem a takaritasban.
Persze megfizetjuk, a lenyeg megoldodott a problema, nagyon rendesek, meg jo hogy most nincs munkajuk, es igy tudnak 2 hetet maradni :D :D !!
Minden rosszban van valami jo, ugyanis anyukam csinalt egy hatalmas csomagot, kuld nekuk joooooooooo hazait!!
Meg mar egy par unokatesom vitte a bebi ruhat anyuekhoz ajandekba, es anyu is vett mar ajandekot, es azt is kikuldi.
Meg amit irtam az elejen, itt nemfogadnak el penzt a dokik noverek.
Es igy gyorsan rendeltunk veluk magyar cuccokkal teli csemege kosarat 5 dbot, amit kihoznak, es a dokiknak akik segitettek a bebi ugyben , viszek nekik ajandekba :D :D .
Majd lefenykepezem ha kiertek vele.
Es mar elore latom, az egesz oriasi nagy korhaz, gyonyorkodik a kosarakban, mert itt ilyen nincs.
Es a dokik pedig nagyon orulni fognak :D :D !!
Amikor mutogettek akkor is azt attam a dokiknak, es azt se tudtak hogy koszonjek :D :D !!
Szoval szerda este mire kiernek hozzank autoval, mar varom a jo hazai kajat :D :D !!
Vendég
 


Zita

Honnan gondolod nem lessz gondom a cukorral a vegeig a terhessegemnek?

Ancsuka

Annyira edesek az uhus kepen az iwiwen a ketto bebi :D :D !!
Vendég
 


Anett, szépen alakul a te pocid is, így látható a különbség ha folyamatosan készül fotó :)
a babahordozó...... megváltozott a véleményem mert a mai babhordozókban ami jó minőségű a baba fekszik és nem ül, szélesek. A másik, hogy ketten vannak és babakocsival nem tudok elmenni pl. dokihoz mert a babkocsival nem férek be sehova a rendelőbe meg pláne, így maradt a hordozó amit megfogok kiveszek a kocsiból és megyek is. Ami Vivinek volt hordozója az valami katasztrófa de megnéztem boltba a mostaniakat és ég-föld ami volt és ami most van, persze néztem én pici pénzért u.olyan sza...t. Viszont nem tudtunk jó minőségből újat venni, mert 70-80eft-ot kiadni két hordozóért az azért szerintem nem semmi, így meglesz a kettő kb. 20eft-ból, nem mindegy.

Zitus, pont én voltam az aki kijelentette semmit nem vesz előre :) de úgy voltam vele, saját ellenségem leszek, mert mindenből újat venni nem tudunk ami a mi elvárásunknak megfelel, így engednem kellett és a hordozót megvettük igaz még csak egyet találtam, mert Vidékről nem akarok venni csak személyesen akarom megnézni. Az utazóágy meg..... ennyi pénzért totál újat, vétek otthagyni :)

Dike, örülök, hogy minden rendben van :)

Én voltam újból dokinál még a múlt héten amikor az uh-s kép készült az egyik babóca 600gramm a másik babóca 665gramm és minden rendben van velük.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


ancsuka! örülök h minden rendben a babykkel:))



csajok azért utána néztem az adatoknak. beírtam egy magzati méret kalkulátorba az adatokat, ami kiírja, h az adatok alapján hány hetesnek felel meg a baba hááááát....véleményt kérek, de a dokimat mindenképp megkérdezem.

bpd alapján: 17+6 ez ok
fd alapján(szintén fej) 15 hét

fl combcsont alapján 16 hét.

miért??

KépKép
dike
 
 


Sziasztok

Anett, szép a pocid! :)

Tibma, sajnálom, hogy nem kezdhettek! :(
Nekem hisztero lesz jövőhéten, egy kicsit izgulok, bár nagyon szimpi dokihoz kerültem!

Zita, majd rakj fel képet a mai 4Dről! :) Várom nagyon, hogy kiderüljön milyen nemű babód van! :)

Voltam ma belgyógyász-dietikusnál, hogy kiértékelje az IR-eredményemet! Egyből kiszámolta a HOMA-index-et, ami végül is megállapítja, hogy valaki inzulin rezisztens-e, nekem az érték 2.9 lett, és 4.5 felett beszélhetünk IR-ről, tehát nem vagyok inzulin rezisztens, nem kell gyógyszert szednem, viszont a 160gr-os szénhidrát diétát kell csinálnom.Ez elég lesz ahhoz, hogy rendbe tartsa az inzulinomat.És 3 hónap múlva újra kell IR-vérvételre mennem. Azt mondta még, hogy a meforal és meckformin gyógyszerek azoknál hatásos, akik pco-sok, nincs peteérésük és rendszertelen a menstruációjuk, nekem ezek közül minden jó.
Szóval most kidolgozok egy étrendet, aztán csinálni fogom, annál is inkább, mert rá kellett állnom ott a mérlegre, és ennyit még nem mutatott sosem! :oops: Igaz a ruháimon észrevettem, hogy valamennyire "összementek". Akkor ez is kipipálva. Még hátra van a műtét...
Vendég
 


Sziasztok,

Ancsuka
Én általában tartom magam a kijelentéseimhez, de lehet én sem bírom majd megállni, hogy megvegyek ezt-azt előbb :D bár nem nagyon megyek sehova sem, így elég nehéz lenne :)

Dike
én úgy gondolom, hogy ilyen netes oldalakra nem lehet 100%-osan adni, ne aggódj! A doki véleménye a legfontosabb szerintem.

Georgia
Akinél rendben van a 24. heti cukorterhelés, annak általában nem lesz gond később sem a cukrával, ezt nekem a védőnő mondta.

Zsu
Örülök, hogy nincs túl nagy gond, de ez a diéta :roll: :? gondolom nagyon te sem örülsz neki. Amióta beszéltünk találtam pár oldalt:
http://www.marigizel.com/index.cukorbetegeknek.html
http://www.dietetikamindenkinek.hu/szen ... rbeteg.php
remélem segít vmit az összeállításban. Bár nem tudom, hogy mi az a kaja, ami a 160 gr-ba belefér naponta és még jól is lakik az ember :? :?
A diabetológustól nem kaptál pár receptet? Én kerestem recepteket, de nem nagyon találtam, mindenbe krumplit, rizst írnak, annak ellenére, hogy főleg a rizsben elég sok a szénhidrát.....
Kitartást kívánok a diétához, lehet még sorstársak leszünk, szerdán kiderül!
Ja, és szerdán lesz a 4 D :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat, megjártuk tegnap a dokit.Nagyon jó volt az uhu, igazi szépség már a picurkánk!1550grammra becsülték a súlyát!Ami aggaszt, hogy pozitív lett a tenyésztésem, úgyhogy most AB kúrán vagyok, de a doki azt mondta, hogy sajna ez a baci tuti visszajön 4-6hét múlva, így akkor is kell majd gyógyszer, meg a szülés alatt is, meg szegény kis picikénk is kap majd, ha megszületik!
De a doki azt is mondta, hogy nem kell aggódni, csak akkor van baj, ha nincs kezelve!Azért kicsit elkeseredtem.....

Dike,
szerintem ezeken a méreteken ne agyalj!Nincs 2egyforma baba!Hiszen mi sem vagyunk egyformák!Nekem is mindig pár nappal fiatalabbra mondják a picit, de nem zavar, az a lényeg, hogy egészséges legyen.
Ne aggódj, biztos nincs semmi baj!

Zsu,
nem szeretnék vészmadárkodni, de a dokid CSAK az éhgyomri cukid, és inzulinod alapján mondta, hogy nem vagy IR-es!És a terhelt értéket nem is nézte?Nem érdekelte, hogy mennyire felugrott a cukros lötyi hatására?És hogy a cukid 1órával utána 7felett volt?Ne vedd zokon, de ezzel nem kizárta a betegséget, hanem szépen az ágy alá söpörte a problémát!
Nem akarok okoskodni, de már egy jópár éve tudom, hogy IRes vagyok, sokat olvastam utána, sok sorstárssal beszéltem már!És az IR nem egyenlő a PCOval!!!!!!!!!!!!!!!!!
Több ismerősöm is van, akinek 28napos ciklusa van pontos peteéréssel, magas progeszteronnal, és olyan IR-je van, hogy csak na!
Mert nem csak a fogamzást gátolja a betegség, hanem a jó tapadást is, és ez felelős lehet a korai vetélésekért!
Nem akarlak ám megbántani, csak a saját tapasztalataimat írom le!

Pussz mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Melinda

Miert kellett tenyesztesre menned?
Volt valami panaszod?
Amugy minden oke, orulok neki!!
Megkaptad a kepeket emailom amit kuldtem?

Puszi!
Vendég
 


Melinda, azt mondta a drnő, hogy általában az 1 órás értékeket nem veszik figyelembe, csak statisztikának kellenek, mert végülis a 75 gramm cuki igen megterhelő a szervezetnek, így kell idő ahhoz, hogy le tudja bontani. A 2 órás értékeket vette figyelembe, amire azt mondta, hogy egy kicsit magas, de nem annyira, hogy gyógyszerrel kelljen kezelni, ezért írta elő a diétát, hogy rendszeresen egyek, meghatározott mennyiségben.Én eddig elég rendszertelenül ettem, késő du-nig semmit, aztán egyszerre sokat, szinte sosem reggelizek, és persze, hogy estére éhezek meg és falok be azt ami elém kerül válogatás nélkül.De hiszem, hogy rendszeres kajálással ezt helyre tudom hozni. 3 hónap múlva kell mennem kontrollra.Ha mégsem jön helyre, akkor elmegyek máshoz is.
Köszönöm, hogy leírtad, mindenképpen figyelembe veszem azért. :)
A cukromat itthon is fogom nézni a kajálások után, és ha magas, akkor mindenképpen megyek máshoz.

Zita köszönöm az oldalakat, elmentettem.:)
Vendég
 


Most csak egy képecske, sokan mondják, hogy lányos a pociformám, remélem holnap kiderül már :lol:

Kép 24. hét

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Dike, szerintem se pánikolj, pl. nekem a babók 600gramm és 650gramm egy 2héttel fiatalabb terhes kismamának még nincs 400grammos a babája és az övére ettől függetlenül azt mondták minden rendben. Az hogy kisebb mint az átlag vagy nem lesz 4kg a bébi az nem jelenti azt hogy nem lesz egészséges. Minden szerve megvan, APF-d jó, szerintem nincs mit aggódnod. Felételezem nem dohányzol nem iszol napi több adag kávét?! ha igen akkor én azt mondom ne csodálkozz, de nem hiszem, hogy ilyen lennél, és károsítanád a babádat. Szerintem nyugi, nézd meg az elején sem volt túl "nagy" de egészségesnek mondják és tuti az is, hiszen minden eredményed jó :) nyugi

Zitus, én is ha valamit elhatározok tartom magam hozzá, de a pénzem ellensége sem vagyok, inkább azt mondom amit írtam is, szar ülést nem veszek a jó meg 80eft körül. Én sem mentem sehova, tesz-vesz vatera :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Zsu,
hajrá diéta! :wink: :D
Tudom, nem könnyű, de hidd el, fontos!
160, vagy 180 grammra írt ki a doktornő?És ne feledd, napi 6szor kell enni!

Ancsuka,
nagyon szupi, hogy olcsóbban hozzájutottál a cuccokhoz!
És tényleg szép nagy babácskáid vannak, a mi kis picurunk 22 hetesen 425gramm volt! :D

Georgia,
a dokim azt mondta, hogy az alapos orvosok mindenképpen csinálnak tenyésztéses vizsgálatot, hogy ne szülés után derüljön ki, ha van valami baj!

Anett,
szépen gömbölyödik már a pocakod!

Én megjártam ma a védőnőt, nem voltam igazán boldog, mert az elmúlt 6hétben csak hízok, és hízok!Szörnyűűűűűűűű.......... :? :?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Csajok!

Voltam delutan a szulesznonel, eloszor hivtam telefonon, hogy 2 napja nem erzem a bebit.
Azonnal fogadtak!!
Szivet hallgattunk vernyomas, stb.
Minden oke :D :D !!
Igy csutortokon nem kell mennem!!Majd 2 het mulva kontrol, es 27 hetes ultrahangra :D :D !!
Vendég
 


Melinda, 160g-os! :? Írok pü-t! :)
Vendég
 


Sziasztok,

Melinda
Még nem tudom, hogy kell-e diétáznom, mert holnap megyek az eredményekért, egyébként doktor uram van :D de még milyen doki, nagyon jó pasi :lol:

Zsu
Drukkolok a diétára! Kitartás!

Ancsuka
Nálunk most idő sincs a vásárlásra, nekem lenne, de a férjem mindig dolgozik, s itthon is van bőven melója, így későbbre marad a babacucc megvétel.

Georgia
Örülök, hogy csak ijedtség volt, s minden rendben a babával! :)

Képzeljétek! Ma nagyon kiakadtam. megint idejött a védőnő bejelentés nélkül, épp neteztem, a csengő vmiért nem szólalt meg, a kutya ugatott, de én nem vagyok kíváncsi vénasszony, s nem is néztem ki, hogy mit ugat, amúgy is mindig ugat, s már láttam, hogy megy el a védőnő. S ez még nem semmi, fél óra múlva ismét erre járt, tolta a biciklit és leselkedett be, de akkor már nem állt meg. Majd fél óra múlva felhívott, hogy itt járt az utcában, én megmondtam neki hogy itthon voltam :D had egye a kefét!!! egyébként 11:59-kor jött ide, bejelentés nélkül, de ő elvárja, hogy mindig jelentkezzek be! Soha többet nem fogom beengedni míg kismama vagyok! A durva az, hogy ezt már eljátszotta egyszer, de akkor kimentem és beengedtem és akkor is kupi volt nálunk, mert munkálatok folytak idebent, most meg a konyhám van átalakítás alatt s ismét kupi van, még mosogatótálcám sincs jelenleg! pofátlanságnak tartom bejelentés nélkül valakihez odamenni, főleg ebédidőben, főleg egy kismamához ebédidőben!
Na mindegy, majd szépen hétfőn elbeszélgetek a nehéz kis buksijával!

Ja, és holnap 4D! :) drukkoljatok! Kukit szeretnék látni! :lol:

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zita

Drukkolok holnapra!!

Engem is hivott az apolo nok fonoke, hogy februar 17en jonne hozzank 12.00re megbeszelni a dolgokat, ha szules utan 2 oraval haza engednek, akkor kapok egy apolot 10 napra, aki engem, es a bebeit ellat, azon kivul mos foz bevasarol takarit vendegeket fogad, telefonomat beszeli helyettem a hollandokkal, szoval mindent.
Hu!!
Orultunk neki.
Ugyhogy 17en jon hozzank a holgy :D :D !!

Holnap meg jon a jo hazai kaja, es a csomag, amit anyukamek es a rokonok kuldenek :D :D !!
Persze a 2 festovel es az egyik felesegevel.
Mar varjuk oket nagyon :D :D !!

Puszi!
Vendég
 


zsu! kitartást a diétához!!!!

zita! drukk holnapra! nagyon kiváncsi vagyok a babátok nemére, na meg a fotókra is!!! nagyon szép a pocid!te csak pocakra hízol? milyen vékony a lábad, karod is! mennyit híztál megkérdezhetem?irigyellek!

melinda! nagyon szép súlya van a babának! sajnálom a bacit:(

georgia! örülök h minden rendben a babával!:)


csajok én már annyit híztam rá se állok a mérlegre. ma elmentem h veszek nadrágot az egyik boltba itt a lakhelyemen, ahol mindig is vásároltam. mayo,misso stb....egy nadrág nem jött rám, bementem a szembe lévő bababoltba aztán ott találtam egy vagányabb kismama nadrágot. de áhhhh nagyot nőttem már most:)

olyan furcsa csajok, h fiú ruhákat kell nézegetnem, a lányos ruhák sokkal szebbek!

KépKép
dike
 
 


Georgia
Úgy teljesen más, hogy előre szól, hogy mikor megy oda valaki. Én havonta megyek a védőnőhöz, mégsem képes szólni előre, hogy mikor óhajt jönni. Baromira ráér. :evil: majd elveszem a kedvét a látogatástól! :lol:
Gondolom már nagyon várod a hazai finomságokat! :) Jó étvágyat majd hozzájuk! :)

Dike
Én 3,5 kilót híztam eddig. De te is nagyon vékony vagy! Te hány kilót híztál? Nekem az lesz furi, ha majd csaj ruhákat kell néznem, de holnap meglátjuk. Eddig neten csak a fiús babakocsit néztük.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


zita! csak???? én 5öt minimum de lehet már 6 is:(((((

KépKép
dike
 
 


ráálltam a mérlegre igaz h most ettem, de 6 és fél kilónál tartok duuurva:((((((((((((((((((((((((( ebbe beleőrülök...holnaptól azt hiszem nagyon visszaveszek a kajából!!!

KépKép
dike
 
 


Csajok!

Talatunk nevet!!
Vegul is a ferjem, aki nagyon szeretne hogy a kislanyunkat, Virag legyen a neve.
Bikkes Virag :D :D!!
Annyira ne rossz nem?
Azt mondja csufolni nemtudjak, es a ferjem ugy becezne, hogy Viragom :D :D !!
Pl. Gyere ide Viragom :D :D !!
Kicsit fura, de ha az tetszik neki.
Vendég
 


Sziasztok,

Dike
az tényleg nem kevés, de nagyon azért ne vegyél vissza a kajából, mert a babának szüksége van mindenre, próbálj meg minél több zöldséget, gyümölcsöt enni, ill. teljes kiőrlésű dolgokat, s a kenyeret hagyd el, ha nem megy akkor cseréld le korpás zsemlére :)

Georgia
Szép név! :) Látom mégis engedtél :) Majd a barátja is 20 év múlva úgy fogja hívni, hogy Virágom :)

Lenne egy kérdésem. Aki már megigényelte a családi adókedvezményt. Kitől kértetek igazolást, hogy betöltöttétek a 91 napot? Ill. mit írtak bele, vagy ti csináltátok meg előre az igazolást, hogy már csak alá kelljen írni?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


georgia! nekem tetszik a név!

zita! megpróbálom....de nem eszem sokat:(

én majd most pénteken a kérek a dokitól! rá bízom h mit ír bele. de vki vmi ilyesmit mondott: h igazolom h xy kismama magzata 2010 dec 6.án betöltötte a 91 napot.

KépKép
dike
 
 


Anett! jó lenne ha jelentkeznél! pénteken megyek én is a dokinkhoz! te hányra?????

most néztem meg a babák c. filmet.....nem nagy szám. tegnap este éreztem egy összerezzenést a hasamba úgy megijedtem,meg az előbb 3 kisrugást talán....:)

mindjárt tornázom egy kismama dvd-re mivel kiderült h nem ma lesz a kismamatorna, hanem jövő hét szerdán.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Dike

Holnapra drukk neked!!

Zita

Hozzad a hirt mi volt a 4D uhun, es kepet is kerunk :D :D !!

Mi 1en VEGRE koltozunk :D :D !!
Holnap megyunk a baba butorert, es elsejen be is allitjak a szobaba a bebinek!!
Csinaltam egy csomo kepet, hat rengeteg munka volt, felujitas, stb.
Ma erkeznek a festok, magyarbol :D :D !!
Holnap kezdik a festest, aztan laminatoznak, es KOLTOZUNK :D :D !!
Aztan ha bent leszunk marciusban jon a kertesz, es csinaljak a kertet :D :D !!
De amugy nagyon elfaradok estere, mert rohangalok, intezkedek, de meg birom :D :D !!

Puszi!!
Vendég
 


georgia! de szuper h mindjárt költöztök:)

pénteken megyek dokihoz!

na meg volt a torna....25 perc, mert utána meg bemondta, h azok csinálják tovább akik a terhesség előtt is mozogtak, illetve akik könnyedén vették az első részt...hááát volt mikor nem volt könnyű:)) tiszta rehabos lettem:))))
de szerintetek ha 1-2 hétig minden nap csinálom a könnyebbet, utána mehet a nehezebb? de amugy nézem tovább h milyen gyakorlatok vannak, hát nem olyan könnyű:)

zita! nagyon izgulok!!!!!gyereeeeee

KépKép
dike
 
 


Dike, neeee ne tornázz, volt bajod így is, hányszor pánikoltál? lehet nem volt vészes gond, de én azt mondom ne kockáztass főleg úgy hogy lombikos vagy és igazából nincs más reménysugár ha valami baj lesz. Arra értem, hogy nem természetes úton lettél terhes nekünk már csak a lombik marad és nem szabad kockáztatni. Én 63-64kg voltam majd a lombiknál felszedtem magam 68-ra most vagyok 73kg. Tudom simán megleszek 80-84kg, de tudom Vivinél is lement sőt 55kg voltam Vivi születése után fél évre, fogyókúra és torna nélkül. Hidd el ez alkat kérdése, te is vékony vagy én is, a terhesség miatt híztál és hízol meg ami normális és hidd el legyek én a példa 178cm 55kg de még a 64kg is totál jó. Ne legyél R. Réka mert amit ő csinál undorító.
Természetesen a te döntésed, de én meg sem kísérelném ezt hogy kockáztassak, szerintem gondold végig te is.

Zitus, szerintem a védőnőn ne akadj ki, nem vagy köteles beengedni, de ha épp nem zavar akkor szerintem beengedhetnéd. Hozzám is mindig váratlanul jön, én már megszoktam mert tudom ez másnél is így van és Vivivel is így volt, ha arra járt benézett. Mivel általában a kisbabás anyukákat látogatja nem tudja mennyi időt tölt ott, nem tud neked időpontot mondani, de ez így jó is. Én is ki voltam akadva ezen még Vivinél, de felvilágosítottak ne akadjak ki hsizen a saját számláját nem pazarolja hogy megkérdezze otthon vagy? inkább becsönget, nem hozzád megy, de arra jár, így megnéz, így fogd fel. És hidd el egy jó védőnő aranyat ér ha a babóca meglesz :) persze szintén azt mondom amit nem győzök mondani a te döntésed mit csinálsz. a múltkor jött hozzám, pont ettem és be is fejeztem, mondta enyek nyugodtan és még ő kért elnézést.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Dike

Ancsukanak igaza van, es is csak neztem mikor olvastalak, itt a szuleszno nekem kulon mondta, ha lehet ne tornazzak esmmilyen kismama tornat, mert igy is nehezen jott ossze, es nem garantaljak, hogy ettol nem lehet baj.
Tehat csak sajat felelosegre!!
De te tudod!!

Zita

Szerintem se mergelodj, anyumek amerre laknak ott is igy megy a vedono, es azt mondjak teljesen normalis.
Itt engem azert hivott a noverek fonoksege, vagy hivnak, mert azt nem a sajat zsebukbol fizetik.
Sot ha itt mutenek, vagy szulsz, es betolnak egy szobab 2 orat, a fejemnel van egy telefon, es oda telefonalsz, annak akinek akarsz, azt se kell kifizetni itt.
Ez itt normalis :D :D !!
Varlak mar nagyon, mi volt a 4D uhun :D :D !!
Vendég
 


uhh csajok, hát így még senki sem vélekedett h ne tornázzak.... na majd pénteken rákérdezek a dokira is. köszi azért a figyelmeztetést!

KépKép
dike
 
 


Dike, szerintem te is tudod nem bántásból írtuk és kérdezz rá a dokidtól, kíváncsi vagyok mit fog mondani. Nekem bárki mondhatna bármit én nem tenném, pont azért amit leírtam, neked ez az utolsó esélyed mint itt mindenkinek, a lombik után nincs következő, szerencsére sokaknak összejött akár elsőre is.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Sziasztok,

Megvolt az UH :)

és KISFIÚNK lesz :)

Majd holnap részletezem és teszek fel képet is :)

Jó éjt nektek!

Zita

Kép
zitácska79
 
 


zita! juppppppppppppppppi jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
üdv a kisfiús mamik táborában:))))) holnap hozd a képeket,részleteket!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok,

Látom nagy port kavart a kismama torna.

Dike
Szerintem ha tornázol, akkor csak annyit, amennyit bírsz, tehát ha túl erősnek tartod, akkor inkább ne csináld! Én kipróbáltam a Kállay Ildikó féle kismama tornát, kb. 2 hónapja, de túl erősnek találom még azt is, s inkább nem csinálom, helyette sétálok, amennyit csak bírok és jól esik. A mi megyénkben nem tesznek különbséget lombikos és természetes úton fogant babák, kismamák között. Szóval nekem a saját döntésem, hogy nem tornázom, de nem a lombik miatt, hanem a korábbi bajaim miatt, bár ha nem lennék terhes, akkor biztos mernék tornázni, de így nem. Nekem a védőnő is mondta, hogy mivel korábban endóm volt, akkor inkább most ne tornázzak, bár ő nem is ért hozzá, hogy mi az, én magyaráztam el neki.
Remélem nem bántottalak meg, nem az volt a cél, csak leírtam, hogy én miért nem tornázok.
Köszönöm a gratulációt! :)

Georgia
Szuper, hogy nemsokára költöztök és készül a baba szoba :) már én is úgy csinálnám, de még se kifestve, semmi nincs, s még mindig nincs kész a konyhám sem, meg még más munka is van, de türelmes vagyok :) remélem a bébi is az lesz és kivárja a májust :)
Nekem is küldenél a mail címemre képet? Már nagyon kíváncsi vagyok :)

Ancsuka
Nem is fogom beengedni a védőnőt, ha nem alkalmas. Egyébként mindig rendelési idő után jött ide, vagyis délben, mert az anyukája ebben az utcában lakik és ebédet szokott hozni neki, tehát tudja nagyon is jól, hogy mikor jár erre. S nem fogok jól járni vele, mert nem jó védőnő, mindenki panaszkodik. Ahol gyerekkoromban laktam, ott szuper védőnő volt, nagyon kedveltük egymást, bár csak tini koromban közöltek oda, s múltkor beszéltem vele telón, mondta, hogy ha bármi gondom van, akkor nyugodtan hívjam, szívesen segít :) még a mobilja számát is megadta, úgyhogy rá számíthatok, másra úgysem.

Tegnapi UH-ról kicsit :)
Folyamatosan az arcát takarta a kis drága :) mindig odatette a bal kezét, s mindkét lába fent volt, egyfolytában a bal lába ujját kapta be :) jelenleg lent csücsül, a múltkor még fejjel lefele volt. Egyébként először aludt az uh alatt, aztán felébredt, de nem volt hajlandó sokat mozogni, de a kukacát megmutatta és minden rendben van, s ez a lényeg :)

Tegnap elvoltam a vérvételi eredményekért is :) illetve a bakterológiai vizsgálat eredményéért :(
A cukorterhelésem tökéletes lett, éhgyomri volt 4,7 a 2 órás pedig 5,3. Szóval nem értem, hogy miért mutatott a gépem 7,3-at a 2 órásra, szóval ezek szerint ilyen nagy terhelés után az ujjbegyes mérés hülyeséget mutat. Úgyhogy nem kell diétáznom :lol: annyira örülök neki, bár most már ezalatt a pár nap alatt hozzászoktam a teljes kiőrlésű dolgokhoz, korpás zsemléhez, szóval nem is rosszak :) de diétázni nem fogok. Minden vv-i eredmény tökéletes, semmi eltérés nincsen.
A bakterológiai vizsgálat eredménye nem túl jó, van 2 baci, amit kezelni kell, s a pláne, hogy az egyik vért is okozhat a vizeletben, ill. a másik szexuális úton is terjedhet, még jó hogy el vagyunk tiltva a görcseim miatt. Mindkét bacit a papír szerint penicillinnel ill. amoxicicillinnel kell kezelni, ezekre allergiás vagyok :roll: úgyhogy valamit ki kell találnia majd a dokinak. De a clamidia, s a másik kettő vizsgálat jó lett, szerencsére negatív. Hétfőn megyünk a dokihoz, meg akkor megyek a védőnőhöz is.

Bocsi, hogy ilyen részletes voltam.

Képet pedig teszek fel, csak még le kell fényképeznem és feltölteni a gépre.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Ja, és a méretei megfelelnek a terhességi heteknek, illetve a súlya 664 gramm :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zita! örülök h minden a legnagyobb rendben volt a kisfiatokkal:))) na milyen érzés amúgy tudni h kisfiú??apának tetszett a látvány?:)

cukrod kiráály!!!!bacikat meg majd kikezelik!

nálunk se tesznek különbséget lombikos és nem lombikios babák között.nekem nem volt nehéz a kállay..de holnap dokitól is rákérdezem. nincs kivel sétáljak.....nem szoktam.

várom a képeket!

KépKép
dike
 
 


Ahogy ígértem 2 kép, de nem valami jó minőségűek, mivel mindig takarta az arcát, ill. úgy fényképeztem és a vaku belevilágít mindig :( anélkül meg sötét lesz

Kép Kisfiúnk :)
Kép

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zita! én azért vígan ki tudom venni a formás kis arcát!!!nagyon szép baba!!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Megy a munka, faradt vagyok.
Majd megprobalok jonni.
Zita
Ird le megint az email cimedet legyszi.

Megvan a baba butor is,klassz nagyon :D :D !!
Puszi mindenkinek!!
Vendég
 


Zitus, nagyon jó a kép és simán kivehető az arca, nagyon aranyos. :)
Nem túl jó ez a baci hír :(
Viszont látom súlyban nagyon jó és egyben én is megnyugodtam mert a mi súlyunk is ilyen :) fejenként :)


többiek? suzy? Gabi? Ancsi?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Zita

Edi a bebi a kepeken :D :D !!
Orulok az eredmenyeidnek, mondtam en neked nem kell aggodni :D :D !!
A bacit sajnalom.
Panaszod is volt, vagy csak sima vizsgalat alapjan derult ki a baci?
Vendég
 


Sziasztok,


Köszönöm a dicsiket :) ügyesek vagytok hogy kiveszitek a képből hogy mi micsoda :)

Georgia
Elküldtem a mail címemet neked :wink: Majd kapunk képeket a bababútorról is? :) Remélem azért néha pihensz is, vigyázz magatokra!
A baciról annyit, hogy tudod meséltem dec-ben, a két ünnep között görcsöltem, meg már előtte is 2-3 hetente begörcsöltem. S a doki ezért csinált a kenetlevételt. Sajna van baci, de remélem kitalál rá valamit, mert ami jó rá, arra én allergiás vagyok :roll:

Ancsuka
Én is örültem, hogy jók a méretek! :) remélem a baci nem okoz nála gondot, mert ezek szerint elég rég óta megvan ez a baci dolog nálam :roll:

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!!!


Zita!
Képek nagyon jók,simán kivehető a kissrác!Édike!!! :lol: A név már megvan?
Védőnő nálunk a terhesség alatt egyszer sem volt és mióta megvan Roli csak 1×. :roll:
Sajnálom a bacikat,főleg,hogy nem egyszerű a kezelés az allergia miatt :cry: de a babánál nem lesz gond,mert védi a burok.

Georgia!
Én is megnézném a babaszobát majd,ha lehet!

Dike!
Mi volt a dokinál?

Ancsu!
Nevek nem változtak?Lehet írtad a blogban nem néztem a napokban :oops:

Lányok!
Én a héten nosztalgiáztam,mert egy évvel ezelőtt pirire vártam és 2010 január 26-án kezdtem életem első stimulációját és nyomtam magamba az első szurit.Visszaolvastam a topikban,nagyon jó volt visszaemlékezni. :D Főleg a pozi teszt reggelét!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Na pont laptető :?

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Gabi
Jajj, de jó, hogy simán kevehető a képen mi van :) bár mi már értünk hozzá, nem igaz :wink:
Még név nincs, vannak esélyesek, de nem jutunk dűlőre egymással :D valahogy névben kicsit más az ízlésünk.... de csak összehozzuk :)
Örülök, hogy megnyugtattál, hogy a babának nem lehet baja, mert már ezen is aggódtam, de remélem hétfőn megoldja a doki.
Nálatok mi újság? Roli jó kisfiú? :) mert szép az biztos :)

Többiek merre jártok? Angyal ezer éve nem jelentkeztél :( remélem azért olvasol minket.
Vanili rólad is rég hallottunk
Bri
S még sorolhatnám!

Jelentkezzetek ti is anyukák! :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok

Mindenkepp elkuldom a babaszobarol a kepeket,de mindenhol feher lessz a fal, mert hatalmas a haz, 180 negyzetmeteres, es 1ere at kell koltoznunk, mert az elozo lakast ahol laktunk eladtuk, es jonnek ide is koltoznek be.
Jelenleg azokat a kepeket tudom elkuldeni, ahogy a lakas kinezett.
Azota le gletteltek az egesz hazat belulrol, uj csempe a konyhaban, meg egy csomo ujitas, falat kivertek stb.
Szal ha kell valakinek az a kep kuldom emailon, ide nemtom feltenni.
Aztan ha at koltoztunk lefenykepezem megint a lakast, mekkorat valtozott,es persze a bebi szobat is.
Zita
Nem jott at az email cimed :cry: !!
Mindenkinek jo hetveget!!
Vendég
 


Zita!
Roli nagyon jó fiú,nem panaszkodhatom rá,éjjel 6-8 órát alszik és csak ritkán van rossz napja.
Ha jól láttam Angyal törölte magát,legalábbis amikor visszaolvastam akkor ott már névtelen volt :cry:
Hát az hiszem a névkérdés sokaknál nehéz,nekünk se volt egyszerű a fiú név,a lány már meg volt. :)

Gerogia!
Én majd leginkább a babadolgokra leszek kíváncsi.Bútor,ágy meg az apróságok :lol:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?