Jó reggelt!
Na, hát ma sem sokat leszek, Pálmi itthon maradt, folyik az orra, de úgy, hogy ötpercenként orrszívózzuk
Betelefonáltam a bölcsibe, a többiekkel is ez van, úgyhogy ott kapta el.
A szája és az orra még mindig fáj a tegnapi eséstől, úgyhogy a kajálás és az orrfújás is fájdalmas, még jó, hogy van az orrszívó...
Málna,
Nem semmi hogy a tejfog megütötte a nagy fogat!
Meg hogy két egészségeset ki kell húzni!
Hú
Korenka,
mi még a napköziben 10-14 évesen csináltunk ilyeneket, kötés-horgolás-keresztszemes és ... hú, hogy is hívják azt, amivel pl. virágtartókat lehet készíteni? Na mindegy. Szóval akkoriban imádtam
Bercsi,
várjuk a vérvétel eredményt!!!
Mirci,
nálunk is rá van kötve egy gép a tévére, mégis inkább befekszünk az ágyba és laptopon nézzük
Ez tavasz óta van így, mióta ide költöztünk, valahogy ebben a lakásban így alakult. A régi lakásban mindig a tévén néztük. Csak ott más volt az elrendezés valahogy.
Vérvétel nálam ugyanez, tudod mi segített? Egy csomó vizet kell meginni előtte! Ezt anyukám mondta, ő is hasonlóképp rosszul volt vagy 45 éves koráig minden vérvételnél, akkor mondta neki valaki. És tényleg bejön!!! Vizet egyébként lehet inni akkor is, ha éhgyomorra kell menni, de ezt senki se mondja
Én a terhesség alatt próbáltam ki először és tényleg lényegesen jobban viseltem a vérvételket! De vagy fél-egy litert megittam előtte reggel
Ha vizeletmintát is kell adni, az nem annyira jó, mert túlságosan felhígul, akkor csak 1-2 pohárral igyál előtte.