Új privát üzeneted érkezett!

Ez nem lehet igaz! IGEN, IGEN iGEN LAPTETOOOOOO

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Jó reggelt!

Na, hát ma sem sokat leszek, Pálmi itthon maradt, folyik az orra, de úgy, hogy ötpercenként orrszívózzuk :roll: Betelefonáltam a bölcsibe, a többiekkel is ez van, úgyhogy ott kapta el.

A szája és az orra még mindig fáj a tegnapi eséstől, úgyhogy a kajálás és az orrfújás is fájdalmas, még jó, hogy van az orrszívó...

Málna,
Nem semmi hogy a tejfog megütötte a nagy fogat! :shock: Meg hogy két egészségeset ki kell húzni! :shock::(

Korenka,
mi még a napköziben 10-14 évesen csináltunk ilyeneket, kötés-horgolás-keresztszemes és ... hú, hogy is hívják azt, amivel pl. virágtartókat lehet készíteni? Na mindegy. Szóval akkoriban imádtam :)

Bercsi,
várjuk a vérvétel eredményt!!!

Mirci,
nálunk is rá van kötve egy gép a tévére, mégis inkább befekszünk az ágyba és laptopon nézzük :) Ez tavasz óta van így, mióta ide költöztünk, valahogy ebben a lakásban így alakult. A régi lakásban mindig a tévén néztük. Csak ott más volt az elrendezés valahogy.

Vérvétel nálam ugyanez, tudod mi segített? Egy csomó vizet kell meginni előtte! Ezt anyukám mondta, ő is hasonlóképp rosszul volt vagy 45 éves koráig minden vérvételnél, akkor mondta neki valaki. És tényleg bejön!!! Vizet egyébként lehet inni akkor is, ha éhgyomorra kell menni, de ezt senki se mondja :roll:

Én a terhesség alatt próbáltam ki először és tényleg lényegesen jobban viseltem a vérvételket! De vagy fél-egy litert megittam előtte reggel :) Ha vizeletmintát is kell adni, az nem annyira jó, mert túlságosan felhígul, akkor csak 1-2 pohárral igyál előtte.

Kép

Kép
sz.veronika

Kötni tudok, csak nem szeretek. Én is a nagymamámtól tanultam iskolás koromban. :)
megjott este a parocskam
Akkor téged nem is látunk egy hétig most. :oops: :D :D Látod látod...megindultak a vizsgálatok és rögtön lett eredménye: laptető.D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Igen gyanus....minden osszevag Mirci....

malna5

Veronika nagyon egyetertek! Senki nem mondja, hogy lehet inni, en nem is tudtam. Volt, hogy olyan suru volt a verem, hogy csak lassan folydogalt, szegeny vedono mar izzadt....

malna5

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert nagyon sok a munka ma, sok a megbeszélés stb. ...aztán a buli!
Már rettegek tőle, egyáltalán nem akarok se hangos zenében lenni, sem dohányfüstben!!! :(

Veronika:
Jobbulást Pálminak, reméljük csak egy kis nátha.

Korenka: Hogy vagy ma? Éhség vagy hányinger? Nekem ma mindkettő, remek párosítás! :)

nikiee
Budapest XI. kerület

malna5:
szegeny vedono mar izzadt....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sz.veronika:
Én sem hallottam ezt, hogy lehet vizet inni. :shock: Köszi a tanácsot. :) Remélem, hogy minél hamarabb kipróbálhatom.
Jól összejött most minden szegény Pálminak. :( Jobbulást.

nikiee:
Ilyenkor szokott az lenni, hogy tök jól érzed majd magad. :wink:

Kép

Kép
mirci09

Niki probald meg elengedni magad, vedd lazan, semmi baja nem lesz a bebinek! hallani meg nem hallja a zenet, ennyi cigifust pedig nem art neki...max neked kellemetlen, de gondolj arra, hogy ez az utolso bulid sokaig most....A mi bulink februar 5., pont aznap nem kene megjonnie! Aznap reggel tesztelek, hogy megtudjam tancolhatok-e, ha 2 csik lesz, akkor eszek-eszek-eszek....

malna5

Ha valakinek kell az Aviva torna konyv, most tudok segiteni...

malna5

nikiee: Érezd jól magad a bulin! Én mára sikeresen lebetegettem. Fáj a torkom, folyik az orrom, fáj a fejem. De annyira nem émelygek, vagy már nem is érzem annyira szarul vagyok? ... nemtom...
mirci: IIIIIIIIIIIIIImádom a kosztümös filmeket. Főleg amiben Colin Firth szerepel :D:D Hát őt nem dobnám le magamról.... :D De a legelegkedveltebb filmem a Velencei Kurtizán abban a másik kedvenckém szerepel Marco Venier...hmm....... kicsit elábrándoztam... :D
malna: Kötni én is tudok, kötöttem is már a gyerekeknek ruhákat. A picurkámnak is kötök majd egy kiskabátot ha kislány lesz.... van egy édes egyszerű mintám kislányoknak.. vagyis volt 13 éve... remélem megvan még (olyat kötöttem anno a lányomnak is)
Hű remélem ki sem jössz a dunyha alól, most, hogy a párod végre újra otthon, ráadásul laptető és akciós hét is van.... na most!!!!!
Mi az az AVIVA torna?

bbercsi: Ebből a vérvételből most mi fog kiderülni? Nagyon dilettáns vagyok... :(
korenka
Szár

korenka:
Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de malna5 bizti nem ér rá... :P :oops: :D :D :D :wink:
Tehát Aviva torna:
Gyakorlatsorozatok, amelyek meghozzák és rendezik a nők havi ciklusát akaratuk szerint és könnyítenek a változó kor tünetein.
Mikor, hogyan és milyen esetekben segíthet a Módszer? 1. Fogamzásgátló szereket használtál, mégis megfogantál? 2. Erős fájdalmaid vannak menstruáció előtt, vagy alatt? 3. A menstruáció időtartama több, mint öt nap? 4. Súlytöbblettől szenvedsz, de nem túlzott evéstől? 5. Nem vagy fogamzóképes, habár nincs semmi meghatározott orvosi ok erre? 6. A változás kor tünetei okoznak szenvedést? 7. Egy évben csak egy-két, vagy három menstruációd van és ez zavar téged? 8. A menstruáció rendszertelenül jelentkezik nálad, egyszer kéthetenként, egyszer kéthavonként? 9. Soha nem volt menstruációd természetes módon, habár elmúltál 13, 20, sőt talán még 30 éves is? 10. Férfi társainknak is vannak problémái?
Saját hormonháztartásod felserkentésével optimalizálhatod hormonszintedet!

Colin Firth , Marco Venier :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) Ne is hozzd elő! Hogy én is említsek egy nagy kedvencet...Büszkeség és balítélet. Könyvben is igen szerettem, de Colin is isteni Darcy volt. :roll: :D :D

Kép

Kép
mirci09

Korenka az Aviva torna fokent noknek ajanlott, megmozgatja az alhasat, http://avivamodszer.hu/, itt a link, ha erdekel, bar teged ez inkabb a szules utan fog erinteni. Regote futkosok mar a konyv utan, es ma vegre megszereztem.
:D :D a dunyha dolog :oops: :oops: igyekszunk :oops:

malna5

Dr Mirci ki is fejtette a lenyeget!!

malna5

mirci: Köszönöm a kimerítő választ! :D Hát a büszkeség és balitélet az valami fergeteges sorozat!!!! Rajongok érte! :D Lehet, hogy hazamegyek és dvd-zek egyet.... a mosás főzés takarítás le van...
Na lányok. Jó hétvégét nektek, én lelépek. Hétfőn dokihoz megyek, majd délután jelentkezem...

Addigi is sokat írni!!!
korenka
Szár

Hali!

Csak egy gyors kérdés, hogy ti mit csinálnátok? Pálmi nagyon alszik, megpróbáltam felkelteni, felnézett, de befordult és alszik tovább.. namost ugye a betegségre jó ha alszik. Viszont a doki 6-ig rendel, ha most nem keltem fel, nem érünk oda, legközelebb csak hétfő délután van... úgy döntöttem hagyom aludni, remélem nem lázasodik be és jól döntöttem! Ti felkeltenétek?

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Ha nem lázas akkor én nem kelteném fel.

Kép

Kép
mirci09

Niki,
remélem jó lesz a buli! :)

Korenka,
jobbulást! Nekem is kezd fájni a torkom, isteni... legutóbb pont akkor kaptam el mikor decemberben mentem a koncertre... azóta holnap mennék először valahova, erre... remélem el tudok holnap menni, szedem az Echinacea cseppet reggel óta és az Oscillococcinumot is... :roll:

Mirci,
köszi a választ, nem lázas, de még lehet... nem vittem. Remélem jól döntöttem.

Kép

Kép
sz.veronika

Látom a jó pasik a téma :D Na majd megnézem magamnak én ezt a büszkeség és balítéletet! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok. Életjelet adok mert a sok munka mellett nem jutott időm jönni:( MÉg a munkahelyemről sem:(
Jövő héten itthon leszek lesz több időm netezni.
Most valamit főznőm kellene meg sütni. Semmi ötletem nincs.
Kéne valami ihlet!

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Malna,
most vettem csak eszre, gratula a laptetőhöz!

Csucsu,
na akkor jól megdolgoztattak az otthoni hét előtt! Főzéshez nincs ötletem...

Niki,
hogy sikerült a buli?

Kép

Kép
sz.veronika

Bocsika nem voltam mert szülinapoztunk tegnap :)
nekem most van tojásfehérjém :) tegnap beájultam nem volt semmi akció:( de ma tuti elkapom apát :)

Vera : igyjártam anyátokkal nekem is tettszik :9 én most a csillagkapu atlantiszra kattantam rá

Én is kötögettem régebben.de mostanában el kartam kezdeni újra de lebeszéltek róla hogy drága a fonal és nem éri meg.szóval én itt le is mondtam róla :)

nika70
Salgótarján

Vera: remélem Pálmi jobban van

nika70
Salgótarján

Nika,
Az eredeti Csillagkapu és az Atlantiszos sorozat is nyerő nálunk :)

Hajrá ma este! :D

Kép

Kép
sz.veronika

Gondoljatok holnap az en kis tunderkemre, megyei uszoverseny 5 szamban is indul a 9 evesek korcsoportjaban!!!65-75 gyerek nevezett minden szamban! Tomegnyomor lesz az uszodaban. Nagyon izgulok, pedig meg ma este nekem is el kell kapnom az Embert, minden tunetem egyezik a Nikaeval...vegre ujra kezdem erezni az ovut, annyira orulok!
Megyek ebedet fozni, es bordat sutok... (A parom itthon, ugyhogy hus-hussal)
niki irj, milyen volt a buli!

malna5

sz.veronika:
Hogy van Pálmi? :roll:
Milyen buliba mégy? :shock:
Neked meg kalapkúrát ajánlok…az jó a buli előtt. :wink: :D

Büszkeség és balítélet: nem egy sci-fi. :)

nika:
Akkor ma csatlakozz malnahoz meg hozzám :arrow: kötelező ráugrani apára! :wink: :D

malna5:
Nagyon drukkolunk a kislányodnak. :)

nikiee:
Várjuk ám az élménybeszámolót. :roll:

Kép

Kép
mirci09

szerintem nem lesz semmi :( pedig tegnmap elég egyértelműen mondtam hogy most van pém :) de majd meglátjuk a végeredményt messze van még éjfél :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok lányok!

Hétvégén próbálok gép nélkül létezni...ezért csak most jövök. :)

Szerencsés volt, a cigi szag elég jól ott maradt a kijelölt térfélen, a zene hangereje sem volt olyan nagyon vészes, (hangos volt, de még nem okozott halláskárosodást) de akkor sem voltam olyan bulis hangulatban. Most ez a kis emberke foglalkoztat, és most nyugalomra vágyom, nem bulikra. :roll:
A kaja okés volt, de nem volt túl jó hangulatban a gyomrom, így nem is ettem sokat. De alap helyzetben tudtam volna enni rendesen, isteni húsok, szószok, tészta stb. volt a választék között. Tudom még vissza fogom sírni, amikor majd nem mehetek, de most én nem erre vágyom.

Veronika
Pálmi hogy van, nem lett lázas?

Malna
Drukkolunk a kislánynak a verseny miatt!

Látom Mirci, Nika és Málna ma van az akciótok, remélem sikerrel jártok, én drukkolok! :lol:

Ja, amúgy azért vagyok még fent, mert délután aludtam egy maratonit! :)

Jó éjszakát!

nikiee
Budapest XI. kerület

na hol van mindenki????na este már nem is volt semmi ellenben reggel :D :oops: :oops: :oops: apa lerendezte reggel gyereket pisi,fogmosás stb.aztán mondta neki hogy leülhet játszani a gép elé :) tudtuk hogy nem áll fel onnan de azért elég gyorsra sikeredett :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Látom, hogy mindenkinek mozgalmasan telik a hétvégéje. :)

nika:
Bátrak voltatok. :shock: :D :D :D

nikiee:
Sajnálom, hogy nem tudtál annyira kikapcsolódni a buliban. :?

sz.veronika:
Mi van Pálmival?

malna5:
Hogy sikerült az úszóverseny?

korenka:
Drukk holnapra, várjuk az élménybeszámolót. :wink:

Nálunk semmi különös...rokonlátogatás, punnyadás. :?
Jó munkát holnapra....már ha van ilyen. :roll:

Kép

Kép
mirci09

Na lanyok a versenyen 2 arany (pillango, hat) is lett, egy negyedik es egy hatodik hely, de ugy orult szegeny kicsim,hogy ott is felejtette az uszomezet, remelem meglesz holnap, bar vermes remenyeket nem fuzok hozza. Elmentunk megunnepelni egy etterembe, ott feszitett az ermekkel a nyakaban, alig tudott enni....
el is faradtam, pedig ma nem kene elfaradnom..... Jo ejt!
Palmi jobban van?
Orulok Niki, hogy jo volt a buli...

malna5

Málna nagy gratula gyerkőc eredményeihez :)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Pálmi sajna nincs jobban, tegnap délutánra már hőemelkedése is lett. Mivel én sem aludtam 2 napja a folytonos köhögése miatt, így ma apa aludt vele, egyelőre nem tudom hogy vannak mert még nem keltek fel. Nekem meg kezd folyni az orrom, hurrá...

Málna gratulálok a szép úszóeredményhez, nagyon ügyes! :) Én is hagytam ott úszócuccom mindenestül a suli uszodájában, mi még aznap este visszamentünk érte és megvolt :) Ja, várjál, nem is! Az iskolatáskámat hagytam ott és az úszócuccommal battyogtam haza :lol:

Nika,
na mire jó a számítógép! :lol: :lol: :lol:

Niki,
szuper, aludj csak szép nagyokat!

Mirci,
na sikerült a tegnapi ráugrás? :D Ha punnyadás volt napközben, akkor nem fáradtatok el estére igaz? :lol:

Szombat este egy koncerten voltam, az egyik régi zenekaromból az egyik srác új zenekarát néztük meg a régi zenekari tagokkal.

Aztán mi még a régi énekestársammal átmentünk egy pub-ba ahol pont karaoke volt, így aztán ott lecövekeltünk és énekelgettünk :) Nagyon élveztem :) Elnyomtuk az egyik régi duettünket is, Charlie-Cserháti: Száguldás, Porsche, Szerelem, olyan jó kis nosztalgikus hangulatom lett ettől, nagyon kellemes volt újra együtt énekelni, mint a régi szép időkben :) Pont számolgattuk, vagy 10 éve volt a mi kis zenekarunk... :)

Kép

Kép
sz.veronika

Ja és képzeljétek, mivel múlt szombaton ugye volt az a tragédia, hogy 3 lány meghalt mivel túlzsúfolt volt a szórakozóhely, most mindenhol biztonsági őrök állnak az ajtóban és mikor elérik a megengedett létszámot, több főt nem engednek be, csak ha kijön valaki.

Ez még talán okés is, persze nem volt jó a hidegben sorban állni a pub előtt, hogy mikor mehetünk be, de a döbbenet akkor jött mikor bejutottunk... nagyon kevésnek érződött az embermennyiség, nagyon szellősen volt a hely. Persze a tömegnyomort se szeretem, de ez így meg eléggé nem volt hangulatos, hogy csak úgy lézengtek az emberek a teremben... :shock:

Ja és végre egyszer jól jött, hogy 30 feletti vagyok, kaptam érte egy ingyen italt! :lol: :lol: :lol: (Ugyanis ezt a helyet úgy akarják beállítani, hogy 30 felettiek szórakozóhelye, és ezzel csábítanak oda :) )

Kép

Kép
sz.veronika

Jó reggelt! :)

malna5:
Akkor csak lett eredménye, hogy ennyien drukkoltunk. :D :wink: Ja...és persze a kislányod is nagyon ügyes. Jól tettétek, hogy megünnepeltétek. :wink:

sz.veronika:
Sajnálom, hogy Pálmi nem javul. :(
Micsoda nosztalgiás este....jó is esett gondolom.
Igen.... a szórakozóhelyek ugye jóval több embert engedtek be, mint amennyit elbírt volna a hely. Átestek a ló másik oldalára. Sok helyen nem volt elég, ha kétszer annyian is voltak bent. :? Nagyon sajnálom a 3 lányt...illletve a szüleiket. Tragédia...ilyen értelmetlen halál. 8) :cry: :cry:
Ingyen ital... :D :D :shock:

Ja..ami az akciót illeti....hát pont tegnap nem volt, most annyira nem volt kedvünk hozzá. :roll: :shock: Ez a punnyadás sem jó. Pénteken volt utoljára, mától meg már igény szerint... :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok Lányok!

Ismét hétfő :( (Azt hiszem ez elmondja a hangulatomat) Ma tényleg jó lett volna otthon maradni, olyan sehogy nem érzem magam. Nincs rosszullétem vagy ilyesmi, de mégse jó a közérzetem valahogy. Ja és állandóan pisilni kell, nagyon remélem, hogy nem fáztam fel. Tegnap vidéken voltunk családot látogatni, nagyon szép napsütéses idő volt a kocsiban, de kint nagyon hideg volt.

Korenka:
Hogy vagy kismama? :) Nem ma megy orvoshoz?

Veronika:
Sajnálom Pálmit, remélem hamar meggyógyul és jobban lesz.
Melyik helyen voltatok? Az Opera mögött van egy hely, amit szintén a 30+ rétegnek szándékoztak megnyitni, párszor voltam, nem volt nagy szám, bár ott is adtak egy ital ingyen ha 9-ig beléptél.

Mirci
Mi az, hogy nem volt kedvetek hozzá? :) Nekem meg most nagyon is lenne, de nem merem. Már éjszaka is arról álmodtam. :)

Malna
Gratulálok a lánynak, milyen kis helyes lehetett ott az érmekkel a nyakában. :)

nikiee
Budapest XI. kerület

Sziasztok.

Málna. Gratula :) Büszke lehetsz nagyon:)

Veronika: végre a 30 felettieket is ajándékozzák:)

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Hat lanyok, ma vittuk iskolaba az ermeket, de elotte egyesevel becsomagolta a leanykam, hogy nehogy osszekoccanjanak, majd betettuk egy kis zsakocskaba, eskuszom, mint a kincset! mar van egy csomo erme, de arany nem sok, es ezek nagyon szep nagy ermek! Most aztan utazgathatunk vele mindenfele, mert ezzel bejutott az orszagosra... folytatas jovo honapban, egy masik varosban... Mi kihasznaltuk a hetveget... remelem minden idozites kivalo lett!!!!!!!!! :oops:
Sajnalom Palmit, ha csak hoemelkedes, meg elkerulhetitek az antibiotikumot!
Az en parom is beteg, tudjatok a hideg holland sor megteszi a magaet....
Niki igyal sokat, en ilyenkor kamilla teat szoktam inni vodorszamra.
Bbercsi? Korenka?
Veronika jo lehetett ez a kis enekelgetes, meg kimozdulas, nagyon regen voltunk, de majd most, februarban!
Csucsu mi van veled? Semmi hanyinger? Tunetek?

malna5

Errol a szorakozohelyrol es a balesetrol meg itt is hallottam kepzeljetek! nagyon sajnalom a szuloket, nagyon atereztem, mivel lassan hasonlo korabeli lanyom van, akit kenytelen vagyok neha elengedni... de mindig megvarom, nagyon nyugtalan vagyok, sott a parom erte megy kocsival, nehogy valaki mas hozza haza! De neha ugy tunik, semmilyen elovigyazatossag nem eleg, es ez nagyon aggaszto!

malna5

Vera ha nem múlik a köhögés és most már hőemelkedése is van azért mutasd meg a dokinak.veszíteni nem veszítesz semmit.

Külföldi filmekben láttuk eddig hogy kint áll a tömeg hogy bejuthasson.ideje volt ezt itthon is bevezetni .Csak kár hogy ilyen áron :( amúgy tényleg nem jó ha túl kevesen vannak de az sem jó ha olyan tömeg van hogy levegőt sem kapsz.

Nálunk apa nagyon belejött mert a reggel után este is kedve volt bújni :) mondtam is neki hogy mi az eddig hetekig semmi most meg egy nap kétszer ? :D:D:D:D na jó túlzás hogy hetekig :)

nika70
Salgótarján

Monika hanyadik napon vagytok? Mikor Nem kene megjonnie neked? Mi reggel sajnos nem is talalkozunk, ugyhogy errol szo sem lehet!

malna5

Raadasul 2 nagy gyerek mellett komoly szervezo erore van szuksegunk. Ok mar nem alszanak el akkor, amikor en akarom. Tegnap is hagytuk, hogy 1-1 kolat igyanak az etteremben, ami oriasi butasag volt, mert este 10-kor meg fent kukorekoltak....

malna5

Mikor lesz már tavasz? Most néztem az időjárást, hát a héten nagyon hideg lesz és én már vágyom a napsütésre, a jó időre.

Mirci
Azt akartam írni, hogy néha mi is szoktunk punnyadni. Szombaton is hazaértünk kora délután és aludtunk 2 órát. Annyira jó volt, most is megtenném, mindjárt leesik a fejem. :) Aztán a délután hátralevő részében tévéztünk, ettünk stb. olyan jó néha. Persze ha van egy örökmozgó kisgyereked akkor ezt nehezebb kivitelezni.
Jut eszembe, mikor is mész az orvoshoz?

Malna
Akkor mehettek vidéket látogatni. Nem kötitek össze ezeket a versenyeket egy kis családi hétvégével? Ha jól emlékszem B&B nem kerül olyan sokba, és ezeknek az angol kisvárosoknak meg van a varázsa.
Én még mindig nem tudom elfogadni, hogy ilyesmi megtörténhet! Azt hallottam, hogy a szülők útban voltam a gyerekeikért, úgy engedték el bulizni őket. Az a sok térfigyelő kamera meg minek ha nem vesznek észre egy 3000 tömeget a város központjában??? Már ott észre kellett volna venni, hogy gond lehet.

nikiee
Budapest XI. kerület

Sziasztok! Na megjöttem a dokitól Ismét csak 3 órát kellett várnom, pedig most időpontom is volt. Sebaj. Minden oké, mehetek a védőnőhöz, és ő küld tovább mindenféle vizsgálatra.... érdekes...eddig nem ez volt a protokol, de nem is érdekes. Rettenetesen rosszul vagyok. Köhögök, szipákolok, és teljesen le vagyok gyengülve. Sikerült megfáznom... hurrá...eddig is szarul voltam az egész napos émelygéstől, de most már lassan azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány.... na de ennyit a nyavalygásokról.

sz.veronika:Úgy irigyellek, hogy tudsz és mersz is énekelni.... én anno még énekórán sem énekeltem nagyon szégyenlős vagyok ezen a téren... is...

malna: Gratulálok az úszás eredményhez. A végén neki fogunk szurkolni az olimpián!!! :D:D

nikie: Hogy érzed magad?

nika: Hajsd meg apát!!!! :D
korenka
Szár

Korenka nem adtak valami homeos bogyot, hogy jobban legy? Vizsgaltak, vagy mit csinalt a doki? Kiirt a vervetelekre ennyi?

malna5

Korenka:
Sajnálom, hogy beteg lettél. Otthon van nekem is homeós orrcseppem, a gyógyszertárban lehet kapni, esetleg próbáld ki. Bár az az igazság, hogy ha nagyon el van dugulva, nem igazán használ. Tavaly én is sokat voltam náthás az elején, aztán elkezdtem szedni vitaminokat+sok sok gyümölcsöt és nem jött vissza.
Az a három óra tényleg túlzás. Akkor mindek adnak időpontot? Mit csinált az orvos? A folyásodra mondott valamit?

Én ma úgy sehogy se vagyok. Nem émelygek se semmi, de nem jó a közérzetem, szerintem az időjárás lesz, akkor szokott ilyen lenni, hogy nem találom a helyem.

nikiee
Budapest XI. kerület

malna: Csak írt egy papírt a védőnőnek. Oda kell mennem először. Kérdeztem, hogy vérvételre nem kell mennem? Azt mondta majd a védőnő irányít, hogy mikor hova.... ja? .... akkor jó.

nikiee: A folyásra azt mondta, hogy belefér, csak ne legyen viszketés és rossz szag, mert az már nem fér bele. Úgyhogy minden oké. Kb. 3 perc alatt végeztem...
korenka
Szár

orulok, hogy rendben vagy Korenka!
Na es mikor lesz a legkozelebbi uh?

malna5

malna: Legközelebb február 18 (ha jól emlékszem) akkor lesz a kombinát teszt. Már nagyon várom.. Úgysem lesz semmi baj, úgyhogy csak a "mozizás" miatt vágyom már rá nagyon... :D
korenka
Szár

Korenka
Örülök, hogy minden oké volt! Te is jó soká mész ultrahangra, nekem is még 2+1/2 hét. Már nagyon várom, de ugyanakkor félek is, mivel nem látok bele a hasamba... :roll:

Neked is van úgy, hogy fel vagy fújódva. Az elején volt nekem, de aztán elmúlt, de most 2 napja megint iszonyú, ne tudd meg mekkora hasam van tőle. Krumplipürét ettem+csirkemellet, attól nem tudom miért vagyok felfújódva? Amúgy tegnap megmértem magam, még nem híztam (na jó, de nem is fogytam) aminek azért örülök, mert a múltkor ilyenkor már legalább +3-4kg-nál tartottam.

Lányok, Ti meg merre jártok? Bercsi, nagyon régen jártál erre fele...

nikiee
Budapest XI. kerület

Mirci,
na akkor majd ma :) Ma amúgy reményeim szerint csatlakozom hozzátok, ma van tojásfehérjém :) Az ovus tesztet már megint elfelejtettem :oops: Csak azt nem tudom akkor minek vásároltam be belőle :roll: :lol:

Niki,
valószínű akkor egyre gondolunk, ez is az Operánál van, Morrisons. Mi csak 11 felé értünk oda, de így is kaptuk az ingyen italt :)

Niki,
szerintem a baba miatt nem kell önmegtartóztatni :)

Nika,
igen ma megyünk dokihoz - reményeim szerint, mert persze megint most alszik, mikor 4-6-ig van a rendelés... Nem is értem, más gyerekek nem ilyenkor alszanak??? Legkésőbb 5-kor felkeltem, akkor pont a végére beesünk. Utálni fognak, de nem érdekel! :evil:

Malna,
nem semmi, hogy még nálatok is hallani lehetett a 3 lányról...
Cuki lehetett, hogy ennyire alaposan becsomagolta a kincseit! :)

Korenka,
szegénykém, jobbulást kívánok! 3 órát várni 3 percért... :roll: :)

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?