Új privát üzeneted érkezett!

Kati, Nita én azt hittem, hogy a fa ablakoknál ilyen nem is fordul elő!
És ha kívülről be van szigetelve a ház az segíthet esetleg???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


bogi semmi gond kérdezz csak nyugodtan :)
de már csak holnap tudok rá válaszolni mert már alszik a drága :)
látom én is a rést :(

Beze: nem semmi szüléstörténet :):)

Bogi: nekem nem voltak ilyen kellemetlen emlékeim a császárnál .szóval csak nyugi az sem rosszabb mint amikor simán szül az ember.az akkor fáj ez meg utána :):):)):

Nita nekünk is pesten fa ablakok voltak és volt penész de nem az ablaktól hanem mert a ház nem volt rendesen szigetelve.amint megcsinálták rögötn eltűnt a penész :)

Csillag: annyira gyönyörű Gergő baba:):) nemhiába :) a Gergők már csak ilyenek :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó Reggelt Hétalvók :lol: :lol: :lol: :lol:

Virág:annyira édes Gergő baba,és sokat nőtt,változott :wink:

Én már 3 óta fentvagyok,nem megy az alvás :roll:
Vendég
 

 
 

mia!!!!!!!!!!!!!!!! ezt le kell írnom, ami eszembe jutott, amikor megláttam, hogy te 4 óra valamikor kívántál jó reggelt. remélem nem veszünk össze! ez jutott eszembe: ŐRÜLT!!!!!!!!!!!!!!

mona: nálunk nem szűnt meg, sőt az őszi szigetekés után találkoztunk először a penésszel. pedig precizül befordultak az ablaktokokhoz is a hungarocellel.
szuper, hogy a főnököd ennyire szeret.
ja! nekem a péter az egyik kedvenc fiú nevem. a másik a balázs és a bálint. :D

csillag: nagyon köszönöm, erre gondoltam.

nika: gergőnek nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

jól aludtam-e? érdekel valakit? SZUPER volt. 10 körül beájultam, szinte sírva, hogy fájok, meg a végét akarom, meg nem jó már, meg ilyenek, majd 3/4 7kor nyitottam a szemem. :shock:
igaz, álmomban átéltem beze császármetszését. nem volt rossz álom, de fura volt. olyan teljesen életszerű volt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kti: köszike szépen :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi ha kivűl műanyag akkor nem jól van megcsinálva a párkány
a műanyagnál ülnie kell az ablaknak a párkányon Gabi mondta:)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Gergőnek én is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK,HATALMAS PUSZIVAL :!: :!: :D :D

kATI:Nem haragszok,nincs miért :D visszafeküdtem még utána mikor írtam,és egy fél órája ébredtem :D
Vendég
 


Nika, Boldog Szuletesnapot a KisNagyFiadnak!
Igen, sajna tudom! Es hajnali 3kor meg is vilagosodtam, ugynis az a gond, hogy nincs purhab a parkany alatt, vagyis nem ezzel rogzitettek, csak gondolom a parkanyfogadohoz hozza lett siman csatlakoztatva a parkany, ezert jon be a hideg. Ha hasznaltak volna purhabot az kivulrol latszodna, marmint ugy ertem, latszodna a munkalati nyom de se ez nincs+ott a res, vagyis tuti nincs. Ez most jutott hajnalban eszembe amikor nem tudtam visszaaludni pipijarat utan. Es koszi Neked is, Uradnak is!

Mia, nem hiszed el de ez ido tajt voltam ebren, csak itt ugye 3.56 ora volt, nem tudtam aludni kb. reggel6ig es jonnni akartam en is irni. :lol: :lol: :lol: :lol: Aztan lebeszeltem magam! :D :D

Mona, szupi, hogy igy szeret a fonokod!Legalabb var majd vissza ezerrel, meg lesz a tuti helyed! :D :D :D :D
Vendég
 


Bogi:pedig jöhettél volna,eldumáltunk volna :wink:
Vendég
 


Nika Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Gergőnek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mia, majd legkozelebbbbb!!!! :D :lol:
Vendég
 


Beze
Nem semmi történet, azért a császártól én is nagyon tartok. Szerencsére a dokim aneszteziológus is, úgyhogy ő be tudná adni a gerincérzéstelenítőt. De inkább ne legyen szükség rá.

Nika
Gergőnek Boldog születésnapot!

Mona
A Nóra név nekem is tetszik, csak végül Szabi a Regina nevet választotta, végül is az is tetszett. Fiú névvel mi is gondban voltunk. Egyébként még a Bálint nekem is tetszik, talán a Zalán után még az lenne esélyes.

Kati
Kitartás! Néha én is nagyon odavagyok. Most már a jobb oldalon is nyom, és szúr néha mindenem. Úgyhogy ilyenkor már én is inkább szülnék. De teljesen jól vagyok, görcseim is kevesebbek. A hányinger még mindig van enyhén, a gyomorégés ismét előjött.

Penész
Nálunk is van egy kritikus sarok a szobában, és az előszobában is, ahol fújom havonta-kéthavonta penészölővel. Valóban nagyon erős szaga van, mivel maró hatású, gumikesztyűt, és kendőt (szám, orrom elé) használok. Szellőztetni pedig muszály utána. Érdemes olyankor csinálni, mikor kicsit jobb idő van, és jár a levegő.

Reggel voltam NST-n. Persze előtte mozgott, meg utána is, de amikor kellett volna, alig, úgyhogy jó párszor megrázták, megnyomkodták a pocim, meg a berregésből is kapott néhányszor. 10-es lett, jövő héten szerdán megyek legközelebb.

Az influenzajárvány miatt lehet itt is zárlat lesz a szülészeten. Úgyhogy remélem még nem lesz késő, de hétfőn a párom is megkapja az oltást. Mert csak akkor engedik be a szülészetre, ha van két hetes időszakra, az oltásról igazolása. Talán még beleférünk a két hétbe.
Vendég
 


Sziasztok!

Nika! Gergőnek nagyon boldog szülinapot kívánok!

Rita! A 10-es jót jelent? Nem nagyon értek hozzá, hogy mi alapján pontoznak. Én ma vettem gyomorégésre homeos bogyót, az uccsó lehetőségem. A héten nagyon kínoz!
Érdekes nekem is a Zalán a másik név, ami nagyon tetszett fiúban, de a férjemnek nem, így maradt a Bálint.

Kati! Jaj, de örülök a jó éjszakádnak. Én is nagyon jót aludtam, egyszer voltam csak kint, bár azt nem tudom mikor, mert lent maradt az órám. Utána már csak 6kor. És hihetetlen, hogy ma 180% fordulatot vettem tegnaphoz képest, meg a gyerekem is. Tegnap annyira tesze-tosza voltam. Alig tudtam lépegetni, nagyon nagyon bántott, a gyerkőcöm is egész délelőtt aludt. Az más dolog, hogy du-án aztán megébredt, na, de ma... Én tök fittnek érzem magam... :D Már töröm is az agyam, hogy megváltom a világot. :oops: (persze nem lesz belőle semmi) A picurom is reggel óta folyamatosan táncol. :D

Bogárka! Én akkor nem tudtam hajnalonta aludni, amikor kismami lettem! :wink: Nagyon szuper volt a jóga, csak nem nagyon tudtam csinálni, mert tegnap annyira merev voltam. :? Ennek ellenére nagyon jól esett.

Mona! A Nóra név nekünk is nagyon tetszene lányban, de az unokatesómék másfél éves kislányát is úgy hívják. :( Nagyon bánt, mert tényleg ez az egyetlen lány név, ami egyöntetűen mindkettőnknek tetszett volna. Légyszi oszd meg velünk, hogy mi a többi lánynév, amin gondolkodtok, mert én már kétségbe vagyok esve, ha lány lesz, akkor nem lesz neve a kicsikémnek! :( Mondjuk én mondtam Zolinak, ha nem találunk semmit, akkor készüljön fel, hogy Esztert fogok mondani, mert nekem még mindig az tetszik a legjobban, illetve akkor a házassági évfordulónkon lenne a névnapja, pont nekem anyumékén! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi hát nekem nagyon tetszik a Lili (de két ismerősnél is úgy hívják a kislányt, ezért Zoli nem akarja, ezért gondoltam, hogy lehetne Liliána, és akkor még mindig becézhetjük Lilinek), amik még tetszenek: Dóra, Zamíra, Lilla! Én úgy gondolom, hogy lány névből sokkal több szép név van, mint fiúból! Fiúban nagyon tetszik a Milán, de Zoli hallani sem akar erről a névről :)
Gergő, Zalán is tetszik, de a Gergő abszolút nem megy a vezetéknevünkhöz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Mona lehet segíten ha be volna szigetelve de anyós miatt mi erről csak álmodhatunk hogy valaha is be lesz:(:(

Nika GERGŐNEK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mona:a Liliána szép név :wink: Igen,lány névből sokkal több szép név van mint fiúból,előszőr mi is ezt gondoltuk...Mégis fiú nevet választottunk előszőr,és a lány neveken nem tudtunk megeggyezni :roll:
De remélem ez már végleges név lesz nálunk,és nemérdekel hogy a családban kinek nemfog tetszeni,az a fontos nekünk tetszik és kész :!:
Vendég
 


Mia, mi azt beszéltük Zolival, ha végképp nem tudunk megegyezni fiúban, akkor Tamás lesz, az öcsém után :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona: Tamás :D a legjobb :D Kíváncsi vagyok a babátok nemére, mikor mész uh-ra?vagy 4d-re mentek?
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm Lányok a dicséreteket Gergő nevében!

Milyen jó olvasgatni a csevegéseteket a nevekről. Akkor már én is elmondom, hogy nálunk mi lett volna a lány név, ha Gergőnek nem nő ki a kukija. :D Nekünk Annánk lett volna. Nagyon jól passzol a vezetéknévhez. Bár igaz, hogy nagyon divatos manapság, de nekem azóta is ez a favorit.

Nika, Nagyon boldog szülinapod a Ti gyönyörű, mosolygós Kisfiatoknak!!!!!!!!!!!!!

Na, Bence ma úgy néz ki nem szeretne aludni... hallom a lépteit...

Akkor most mégsem tudok többet írni...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág:Anna is szép név,és nagyon divatos is ahogy te is írtad! :wink:

Hú olyan mérges vagyok,este nem csuktuk be a pipiket..éjjel mikor fentvoltam a kutyák nagyon ugattak,gyorsan fel is kapcsoltam a lámpát,azthittem ittvan valaki...
Hát nem tévedtem valóban ittvolt valaki,róka személyében :twisted: elvitt 1kacsát és az ólban szétszedett 1 pipit és még hiányzik 2csirke :twisted: :twisted: :twisted: vááááááá :twisted:
Nyáron még fényes nappal sem voltak biztonságban az állatok,sokat elvitt akkor is,párszor láttuk mi is,de legutóbb sikerült megkergetni azóta nemvolt :roll:
Hát most visszatért :twisted:
Vendég
 


csúnya róka :shock: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia hétfőn megyek legközelebb dokihoz, de eddig mindig úgy feküdt a Babu, hogy nem lehetett látni semmit!
4D re majd a 24. hét körül szeretnék menni!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Anna is nagyon szép név!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona: de izgi :D
Hogy viseled a terhességet?volt hányás,hányinger?stb.?

Többiek?merre csavarogtok?
Vendég
 


itt vagyok én is, sokkal jobban vagyok, mint tegnap.

szinte kész a bogiszoba. sajnos nekünk nem túl nagy. az első az ajtóból készült, a második pedig a sarokban van egy fotelágy nekem, de az nem látszik, mert arra még akarok párnákat venni, úgy lesz az igazi.

Kép

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


fordítva: a második van az ajtóból, az első az ellenkező oldalról a fotelágyról.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nagyon szep a komod! Nagyon tetszik! Olyan sarga csirkem vagy kacsa vagy mi az, attol fugg minek nezed, olyanom nekem is van anyueknal meg kisebb korombol. Persze nem tok ugyan ilyen mert mar osregi! :lol: Bogiszoba, szeeep! Vilagos is! Joooo! A szonyeg az annnnyira tetszik! Meg a komodon a kislampa is tuti!
Vendég
 


Hú Kati,ez csodaszép,de komolyan!!!!!!!!!!!!
Nemlátom,hogy milyen mintája van a kiságynak és a pelenkázónak?nagyon tetszik :D nemis láttam még ilyen mintásat,de nagyon szép!!!!!!!!!!!!
Innen már csak Bogi hiányzik :D
Vendég
 


köszi csajok!

mia: a kiságyat én "gyártottam". leszedtem a régi kopott matricát és én ragasztgattam át öntapadós micimacis tapétával.
luca-szobáról is kérünk képet!

bogi: a két csirke/kacsa nagyon vicces, mert egyik apáé, a másik az enyém. még mindketten nagyon-nagyon régen kaptuk az exeinktől. :lol: :lol: :lol:
pedig nem laktunk túl közel egymástól! majd 100 km volt köztünk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jajj csajok,ezt most le kell írnom!

Az előbb idejött Tomi,átölelt és aztmondta: anya szeretlek és a kistesót is szeretem és adott egy puszit :D

Jajj szóhoz sem jutok,úgy meghatódtam :D ő még ilyet nem csinált,és annyira jól esett nekem,hogy pityergek is!!!!!!!!!
Vendég
 


Kati:ötletes és ügyes vagy,nagyon szupi lett :wink:
Luca szobáról majd hozok képet,de egyenlőre majd a mi szobánkban lesz,de majd arról is hozok képet! Ha már minden a helyén lesz :!:
Vendég
 


Kati, ez igen vicces mert en is extol kaptam!:) es ketto van!:):) Csak az egyik nekem kisebb! :lol: :lol:

Mia, nagyon jo erzesen mehetsz most at! Ezen dolgokert erdemes elni! Latod, meg egy kiskrapek is milyen cuki tud lenni, hogy varja O is mar Tesojat! :D
Vendég
 


Mia, mar 32. hetes vagy!?? :shock: :shock: :shock: :shock: Nem sokkal Kati utan?? Aszta, csak ugy jonnek majd a kisbabak! Rita, Kati, Pedi, Mia! Aztan meg Dike es nem sokkal kesobb Mona aztan meg Cham Dr.! ejjhhhhaaa! Babaozon!! :D :D :D :D :D :lol: (remelem nem hagytam ki senkit)
Vendég
 


Jaaa, es Majgaaaaa!! :D :D
Vendég
 


Bogi: igen-igen :D
Tudod Tomi,nagyon apás...ha apa itthon van,akkor én megszűnök létezni...semmit sem csinálhatok vele,csak apa! Sőt néha úgyéreztem engem nem is szeret(ami persze nem igaz)de ezt éreztem... :roll:

És most idejött és átölelt és aztmondja hogy szeret,és éreztem hogy szívből jön,hát komolyan mondom, leírhatatlan amit érzek :D
Vendég
 


Bizony Bogi,32hetes :D
magadat kifelejtetetted Majga után :wink:
Vendég
 


Mia, dehogynem szeret Teged csak Apat latja keveset, eleg keveset,nem? Es amikor otthon van, akkor apatol mindent akar, az osszes szeretet be akarja szivni.
Majga utan allunk itt sorba paran, Nita, Nika, Selyem, En! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, aranyosak vagytok nagyon!

kati, nem semmi vagy, hallod! Azért neked teljesen más szülést kívánok!

Bogi, én se tudtam jól megfogalmazni, de éreztem, hogy átvetted, és ezért pityeregtél majdnem. A tiéd nem ilyen lesz. :wink:

Csillag, gyönyörű Gergő, és nagyon ügyes, gratula! :D

Mona, majd hozok, de az újakat át se tettem még a gépre.

nika, Gergődnek boldog születésnapot! :D

mia, sajnálom... :(

Nita, drukk megy ezerrel!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


2009. január 24.

2009. január 23-ára voltunk kiírva. Aznap még nem éreztem semmit, sőt, a korábbi jósló fájásaim is teljesen elmúltak. Viszont aznap éjszaka már nem aludtam, valószínűleg éreztem legbelül, hogy elindulsz, pici lány. Ezt akkor még persze nem fogalmaztam meg magamnak. 24-én 1 óra 10-kor kimentem a mosdóba, utána aludtam egy órát, 2 óra 20-kor pedig egy fájásra ébredtem. Azonnal tudtam, hogy ez nem jósló fájás, teljesen más volt, mint amit korábban éreztem. Kb. ½ 4 tájban aztán elindultak rendszeresen, ¾ 4-kor ébresztettem fel apukádat, hogy mérni kéne a fájásaimat. Rögtön 5-percesek voltak, akkor egy picit megijedtem. Elmentem zuhanyozni, utána nyilvánvalóvá vált, hogy indulhatunk Székesfehérvárra a kórházba. Felhívtam a szülésznőmet, ¼ 5 után pár perccel, megbeszéltük, hogy ő ½ 6-ra már a kórházban lesz és vár minket. Hazatelefonáltam, hogy indulunk szülni és ½ 5 után el is indultunk. Az esti köd feloszlott, nem fagyott, sima utunk volt, én a hátsó ülésen ülve küszködtem az 5, 10-perces fájásokkal.
6 után érkeztünk a kórházba, a szülésznő még a vetkőzés előtt, állva meghallgatta a szívhangot. Utána felvettem a kórházi hálóinget, és a széken küszködve a fájásokkal, válaszoltam a kérdésekre. Az ezt követő vizsgálaton közölték, hogy bő egy ujjnyira nyitva vagyok és enyhén pigmentált a magzatvíz. Kérdeztem, hogy szükséges-e beöntés. Kiderült, hogy beöntést már nem is alkalmaznak, pezsgőtablettát kaptam volna, de végül nem éltem vele. Borotválás után a szülésznő bekísért a szülőszobába, ahová végre utánam jöhetett apukád. Először azt jósolta Éva, hogy 12-re megszületsz. Örültem, hogy nem kell hosszú órákig vajúdnom. Elmentem apukád segítségével wc-re, ahol olyan rosszul lettem, hogy majdnem elájultam, szerintem a melegtől. Miután visszaértünk, már nem keltem fel az ágyról. Rajtam volt 2 ultrahangos fej, és kaptam oxitocin-gyorsítót is infúzióban, miután megrepesztették a burkot. Az se volt valami kellemes, de azért ki lehetett bírni.

A fájásaim egyre sűrűsödtek, pár másodperces szünetek azért voltak közöttük. Éva, a szülésznőm, látván, hogy folyamatosan és viszonylag gyorsan tágulok, azt mondta, 10-re baba lesz. Mire az orvos megérkezett, én már ki tudja, hányadszor azt mondtam, nem bírom, nagyon fáj. A kéjgáz nagyon nem jött be, mást meg nem kaptam. Alighogy az orvosom odaért, a 4 ujjnyiból meglett a végleges elsimulás is, és jött az utasítás, hogy nyomjak. Igazi nyomáskényszert nem éreztem, az elsők nem is igazán sikerültek. Két igazán nagyot tudtam nyomni, ami talán nem is volt olyan rossz ahhoz képest, hogy alig volt szünet a tolófájások között, az orvosom nyomta a hasamat, hogy segítsen kifelé téged, én meg alig kaptam levegőt. Bevallom neked őszintén, a kitolási szak nekem sokkal rosszabb volt, mint előtte a vajúdás, azt hittem, szétszakadok. Amikor apukád közölte, hogy már látszik a feje, nem hittem el. Végül 9 óra 42 perckor, 3330 grammal és 55 centivel, egészségesen megszülettél. Rögtön felsírtál. Fel se fogtam, csak örültem, hogy túl vagyok rajta.

A méhlepény annyira szorosan tapadt a méhfalra, hogy kézzel kellett leválasztani, emiatt elaltattak és legalább a gátvarrást megúsztam fájdalom nélkül. Miután magamhoz tértem, kihoztak és rögtön szopiztál is. 

Nagyon hálás vagyok a szülésznőmnek, rengeteget segített nekem, anyám helyett anyám volt. Nélküle sokkal nehezebben ment volna. Apukád végig bíztatott, hogy kibírom, ő sokkal jobban viselte, mint én.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


köszi csajok Gergő nevében is :):):):) majd később visszaolvasok :9

nika70
Salgótarján
 
 


Ma szinte egész délután szoptattam, kicsit nyügi Marcus. Jó, hogy nem feküdtem le, kelhettem volna fel 20 perc múlva.
Anyóspajtinak oltári szerencséje volt, a fima gyakorlatilag végigaludta az éjszakát, 3/4 10-kor hagyta abba a szopit, és 6 óra 20-kor kezdte az elsőt. Fél 3-kor, és 3/ 4-kor nyöszörgött, de nem ébredt fel. ÍG 1 cici után hatalmasat bukott, ami érthető, 2. után hatalmasat fosott, ami megint érthető, majdnem a nyakáig ért. Teljes generál... Szopi után lefejtem 125 ml-t, kiteregettem, mosást indítottam, mire feljövök, várt egy jóképű kaka a kövön, felette a kétségbeesett kislányom. 2 perc alatt lerendezte a dolgot. Felszedtem, kitakarítottam a kisasszonyt, utána ágyat húztam le, végül 10:30-kor le is tudtam ülni reggelizni úgy, hogy 7 óra 20-kor keltem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pedi, nyugodtan, bármire szívesen válaszolok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


beze: akkor ma éjjel "rendesen" szülök? :lol: :lol: :lol:
ez azért valóban más, mint marci. de a két gyerek is nagyban más, ugye??? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Beze, en Lexin is bogtem!

Marcus meg nem semmi! Lexiket is latom magam elott: O,OOOOO, kaka Anya! Es figyel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Es vacsiztal mar? Anyos meddig marad? Ma allitsd be Marcust bogore, had` szokja az oreglany! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Beze! Hát, igen, Lexike születése enyhén szólva is meghatóbb volt, mint Marcusé! Hallod, nem voltál semmi, hogy 5percessel indultatok Székesfehérvárra, és ahhoz képest, hogy első szülés volt, azt hiszem, mondhatjuk, hogy "gyors" szülés volt. Én is kiegyeznék ilyennel.
Gratula az éjszakához! Te, anyósod máris itt? Arra nem emlékeztem, hogy pontosan mikor jön! :oops:

Kati! Gyönyörű szép a kinti "Bogilak"! :lol: Majdnem olyan szép, mint a mostani! :wink: Na, jó ez csak vicc volt, szóval, szuper a szoba, őszintén nagyon tetszik. Se nem túl, se nem túl kevés, éppen ideális.
Ma én voltam úgy, mint te tegnap. Csajok, én ma semmit nem csináltam! :cry: Igaz, nagyon nem is voltam itthon. Reggel ugye város, délelőtt egy picit itthon, aztán átmentem anyósékhoz ebédelni, és ott ragadtam. Nem vagyok túl jó passzban, emiatt se, meg amúgy se. Félek ettől a 6héttől, nem szeretnék bedepizni, de most úgy érzem jó eséllyel pályázok rá. :(
Amúgy ahhoz képest, hogy nem csináltam semmit, fáj a szeméremcsontom! :?

Mia! Sajnálom a rókát, azért ez elég nagy kár.
Tomika nagyon aranyos lehetett. Az is lehet, hogy most jut el a tudatáig, mit is jelent majd a tesó! :wink:

Csillag! Gondolom a fiúk csináltak Neked programot du-ra, ezért nem tudtál jönni!

Nem biztos, hogy jövök még ma, de igyekszem majd!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: tutira mondom, jobb lesz, nem fogsz depizni. én tegnap tényleg ugyanazt csináltam, mint te ma. SEMMIT. és láss csodát, ma tök jól vagyok. igaz fájdogálok, de ezt már a " korral jár". :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Beze, nagyon megható volt Lexi születésének története. A kórházi rész igencsak hasonlít ahhoz, amit Bencénél éltem át! (Kivéve a végén az altatás, nekem szépen levált a lepényem, így átélhettem a gátvarrás "élményét".)
Megmondom én Neked, hogy miért volt nyűgös Marcus :arrow: azért, mert Te sem vagy nyugodt anyós pajtid miatt... :? Ezt magamon is észreveszem. Mi múlt vasárnap voltunk ebédelni a férjem nagymamájánál úgy, hogy ott volt még az apósom is, meg a férjem tesójának a családja 3 gyerekkel. A lakás, ahol voltunk 2 icipici szobából és egy konyhából+fürdőből áll, a két szoba egybe nyílik, ajtó nincs közöttük. Gondolhatod, hogy mennyire "boldog" voltam, hogy ilyen körülmények között kellett szoptatnom... :x :x Persze ez senkit nem zavart és a férjem is azt mondta, hogy mit stresszelek én ezen. :x Pedig igenis stresszeltem, és szerintem ez is közrejátszott abban, hogy a hét elején csappant a tejcsi. Nekem a szoptatás olyan intim dolog. Kell hozzá a nyugalom, a biztonságérzet. (Ma egyébként már jó a helyzet tej ügyben, már este sem éreztem úgy, hogy kevés lenne.)
Te amúgy rendszeresen fejsz is és lefagyasztod a tejet?

Kati, nagyon tetszik Bogi-lak!!!!!!!!!!! Olyan jó, hogy nem full rózsaszín. (Bocs, ha ezzel megbántok valakit...)
A hungarocelleket időnként nyomkodd majd meg, ellenőrizd le, hogy jól tapadnak-e, mert nekünk pár hete 2 figura leesett. (Gyurmaragasztóval tettem fel a képeket.)

Bogicám, hát persze, hogy Te is ott vagy a sorban a hamarosan babásodók körében! ez nem kérdés!!!!!!!!!!!!!!!

Mia, ejnye-bejnye kicsi Vuk... hát szabad ilyet csinálni Miáék tyúkjaival?????????
Tomikának egy nagy puszit küldök amiért ilyen okos nagyfiú! Teljesen igazad volt, amikor azt mondtad, hogy szinte elsírtad magad, ahogy Tomika azt mondta Neked, hogy szeret Téged és a Kistesót is. Nálunk is mostanában kezdi ezt nekem mondogatni Bencusom és közben átölel. Hááááááát, ez valami mennyei érzés!

Pedi, nem szabad elengedni Magad! Beszélj nagyon sokat az érzéseidről azokkal, akik fontosak Neked! Nem szabad befelé fordulnod! (Most lehet, hogy nagyon hülyén hangzik amit mondani fogok, de ha ki tudod mondani, hogy lehet, hogy bedepizel, az már félsiker a gyógyulásban, hisz tudod, hogy baj van (vagy lesz). Tégy ellene, menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszillak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mona, olyan jó, hogy ennyire szeretnek a munkahelyeden! Ezt csak Magadnak köszönheted!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Beze, még azt akartam mondani, Neked, hogy Marcus amiatt is cicizhetett folyamatosan, mert fejlődési ugrásnál tartotok. Nekünk is hamarosan jön a következő ilyen, 3 hónapos kor táján. :wink:

Rita, Téged kifelejtettelek... :oops: bocsi... :oops:
Gratulálok a 10-es NST-hez és drukkolok hogy a Párod bent lehessen Veled a szülésnél, azaz legyen még 2 heted.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mia, én teljesen jól vagyok, vagyis mi! Hányinger és társai szerencsére elkerültek!

Kati gyönyörű lett Bogi szobája, az a sok szép figura a falon csodaszép!!! Nagyon ügyes vagy!

Beze hát Lexi születését még én is megkönnyeztem!:)

Virág, a főnököm is pont ugyanezt mondta :) Ma is voltam bent és majdnem sírt, hogy ne menjek el :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Szép a szoba. Szép dekorációk vannak, nekünk még elég üres a fal, majd idővel az is alakul, képek vannak, csak fel kéne rakni őket.

Pedi
A 10-es gondolom jó, mert közben mosolygott a doki. Pedig volt hogy 180-190 fölé is ment a szívhangja, persze nem tartósan, csak mikor nagyon megrázogatták. De egyébként olyan 150-160 volt az átlag, az jó. Az alacsony a legnagyobb probléma, mert akkor oxigénhiány van a babánál, ugye most nálam ezt kell leginkább figyelni, a méhlepény miatt.

Megittam fél liter málnalevél teát, már érzem a hatását. Gondolom azért is okoz hasmenést, mert lazítja az izmokat, ezáltal a beleket is.
Amúgy ma nem sok görcsöm volt.

Megyek, mert kezdődik a New Yorki helyszínelők.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?