Sziasztok!
Beze, nagyon megható volt Lexi születésének története. A kórházi rész igencsak hasonlít ahhoz, amit Bencénél éltem át! (Kivéve a végén az altatás, nekem szépen levált a lepényem, így átélhettem a gátvarrás "élményét".)
Megmondom én Neked, hogy miért volt nyűgös Marcus
azért, mert Te sem vagy nyugodt anyós pajtid miatt...
Ezt magamon is észreveszem. Mi múlt vasárnap voltunk ebédelni a férjem nagymamájánál úgy, hogy ott volt még az apósom is, meg a férjem tesójának a családja 3 gyerekkel. A lakás, ahol voltunk 2 icipici szobából és egy konyhából+fürdőből áll, a két szoba egybe nyílik, ajtó nincs közöttük. Gondolhatod, hogy mennyire "boldog" voltam, hogy ilyen körülmények között kellett szoptatnom...
Persze ez senkit nem zavart és a férjem is azt mondta, hogy mit stresszelek én ezen.
Pedig igenis stresszeltem, és szerintem ez is közrejátszott abban, hogy a hét elején csappant a tejcsi. Nekem a szoptatás olyan intim dolog. Kell hozzá a nyugalom, a biztonságérzet. (Ma egyébként már jó a helyzet tej ügyben, már este sem éreztem úgy, hogy kevés lenne.)
Te amúgy rendszeresen fejsz is és lefagyasztod a tejet?
Kati, nagyon tetszik Bogi-lak!!!!!!!!!!! Olyan jó, hogy nem full rózsaszín. (Bocs, ha ezzel megbántok valakit...)
A hungarocelleket időnként nyomkodd majd meg, ellenőrizd le, hogy jól tapadnak-e, mert nekünk pár hete 2 figura leesett. (Gyurmaragasztóval tettem fel a képeket.)
Bogicám, hát persze, hogy Te is ott vagy a sorban a hamarosan babásodók körében! ez nem kérdés!!!!!!!!!!!!!!!
Mia, ejnye-bejnye kicsi Vuk... hát szabad ilyet csinálni Miáék tyúkjaival?????????
Tomikának egy nagy puszit küldök amiért ilyen okos nagyfiú! Teljesen igazad volt, amikor azt mondtad, hogy szinte elsírtad magad, ahogy Tomika azt mondta Neked, hogy szeret Téged és a Kistesót is. Nálunk is mostanában kezdi ezt nekem mondogatni Bencusom és közben átölel. Hááááááát, ez valami mennyei érzés!
Pedi, nem szabad elengedni Magad! Beszélj nagyon sokat az érzéseidről azokkal, akik fontosak Neked! Nem szabad befelé fordulnod! (Most lehet, hogy nagyon hülyén hangzik amit mondani fogok, de ha ki tudod mondani, hogy lehet, hogy bedepizel, az már félsiker a gyógyulásban, hisz tudod, hogy baj van (vagy lesz). Tégy ellene, menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszillak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mona, olyan jó, hogy ennyire szeretnek a munkahelyeden! Ezt csak Magadnak köszönheted!