Új privát üzeneted érkezett!

Mia, de lokott vagy!! hihihihhahaahha, itt rohogok! A gyonyortol meg a tejed is beindult!heheeheheh ez keeesz!! :lol: :lol: :lol: :lol: Banyek,felre nyelek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Orulok, ohgy Tomika jobban van vagyis gyogyulgat!
Te pedig nezegesd tovabb a konyham hatha elmulik a nathad! :lol: :lol: Kuldjek meg kepet? Csak a nagyobb hatas kedveert! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bogi:jöhet a kép,azóta is folyik a tejem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Kati:már nem undok,várja a hugit :wink: de most tök elszomorodtam....nemlesz jó a Luca név mert nem hangzik jól, hogy Huszka Luca :roll: milyen már,nem megy a Huszkához :cry: vááááááááá :twisted:
Vendég
 


Bogi:váááá,most úgy beindítottad a tejem,vagyis a képed,hogy már a jobb ciciből is folyik :lol: :lol: :lol: :lol: Mire odajutok,addigra nemlesz tejem...Tominál is ez volt sajna,terhesség előtt folyt mint állat aztán meg semmi sem volt :roll:
Vendég
 


na írni sem tudok,nem terhesség előtt folyt,hanem terhesség alatt :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

megint rengeteget írtatok, nem fogok tudni mindenre reagálni, de azért mindenkinek puszi előre is!

Bogi drága, tegnap este megírtam a szüléstörténetet, majd bemásolom. A joghurtos tippet köszi, ki fogom próbálni, már vannak szarkalábak a szemeim körül. Mennyit kell felkenni?
Szuper a konyha!
Köszi a hiányolást!

nika, grat a nyereményhez, nagyon örülök!

cham, teljesen egyetértek veled szopi-ügyben!

Csillag, gratula a hízáshoz, és az ügyes fiaidhoz! Tejci-helyzet javult?
1 éjszakát már Marcus is majdnem átaludt, persze én nem tudtam kihasználni! :roll:

kati, dr. Steinberger Eisenblut plussz, nincs rossz íze, és kitűnő székrekedés ellen.

mia, haláli vagy. :lol:

Jön anyósom, és itt is alszik, már a gondolatra rosszul vagyok!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mia, miert az, hogy hangzik, hogy Huszka Lili?? Ugyan ugy, mint a Huszka Luca! Sot, sztem a Huszka melle nem illik a Lili! :lol: :lol: :lol: gyozkodjem eeee en Oket?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mia, azon agyalok milyen fotot tegyek fol amitol elall a tejed! :D :D :D Szulesig!!!! :wink: :D

Beze, adjal anyosnak gyerek tapszert! :lol: :lol: :lol: :lol: Attol eldugul! :lol: :lol: :lol:
Joghurtbol uuuugyyy jooo vastagon tegyel a szemed kore. Be fogja szepen szivni a borod. JO, most ne olyan csodart varj, mintha botoxolnal de azert szep lesz! Es az arcborod radirozd le vele, ha mostanaban nem alkalmaztal semmilyen borradirt! Csak vard meg mig megszarad. Jo sok ido, 30 perc tuti, de megeri! Csodas lesz az arcod!! Meglatod! Es koszi a bizalmat! :wink: A szulestortenetet ezerrel varom am!! huuuuu!!!!
Vendég
 


Mia köszi!!!!!!:):)
szerintem nagyon jól cseng a Luca név a Huszkához!!!!

Bogi tudom nem vigasztal nekünk mind a két ablakunk ilyen....:(:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika
Nem a koraszülés miatt aggódom így 38 hetesen, hanem a lepény miatt, hogy meddig bírja. Mert Reginél abszolút nem volt meszes a lepény. Még a doki is mutatta szüléskor, hogy milyen szép. Most viszont ennek a meszesedésnek azért van minimális rizikója, ezért van bennem egy kis félelem.

Kati
Reginél nekem is ilyenkor kellett vasat pótolnom. Most is gondolkodom, hogy kiegészítem, mert kicsit alacsony, de nem annyira, a doki szerint nem kell vasat szednem.

Még valamit akartam írni, de elfelejtettem.

Majd holnap jövök, NST után. Reggel 7-re megyek, úgyhogy mindjárt megyünk fürödni, és aludni.
Vendég
 


mia, szerintem meg pont nagyon jól hangzik!!!!!!!! A Lili nem megy hozzá inkább.

Bogi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joghurtos tippet köszi, ki fogom próbálni okvetlen!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rita, rendben lesz minden, meglátod. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogárka! tetszik a konyhátok!!!

mia! de megy hozzá a Luca nagyon szép név!!!!

KépKép
dike
 
 


2010. december 5.

4-én már 11 előtt lefeküdtem, talán éreztem, hogy mennem kell pihenni. Hamar el is aludtam, egyszer voltam kint, de az ébrenlét rövid ideig tartott. Fél 6 körül még gondoltam is rá, hogy a barátnőmnek pont ezen a napon, csak 4 héttel korábban, éjféltájt elfolyt a magzatvize, milyen jó, hogy ez nem velem történt meg. Alighogy megmozdultam és felültem az ágyban, jött egy adag magzatvíz. Azonnal tudtam, mi ez, pedig Lexinél nem így indult a szülésem. Amilyen gyorsan csak tudtam, kiugrottam az ágyból, de a matrac így is vizes lett, a padlót is eláztattam. 5 óra 35 perckor néztem rá az órámra a wc-n ülve, ahogy végeztem, visszamentem a hálóba, és ébresztettem a férjem, hogy keljen, elfolyt a magzatvizem. Férjem féláomban: aztapicsa. Ezen még most is mosolygok, akkor fel is nevettem, pedig tudtam, hogy ez azt jelenti, itthon kell szülnöm, nem Székesfehérváron, a fogadott orvosomnál.
A férjem közben felébredt teljesen, értesítette anyukámat, le is ment érte, összeszedelődzködtünk, és fél 7 tájban elindultunk a kórházba. Eszméletlen mennyiségű víz volt a burokban, az autóban átázott a lábam közé tett törölköző is, sőt, még ctg alatt is folyt. Férjem felkísért a cuccokkal a szülőszobába, oda persze már nem jöhetett be. Állva megnézték a szívhangot, kérték az adatokat, én meg közben a hátamat masszíroztam. Szülésznő kérdezte, fájásom van-e, én nemmel feleltem, ez csak a szokásos, 1 pontos, 10 hete tartó fájdalom volt. Az ügyeletes orvos megvizsgált, 1 ujjnyira nyitva voltam, nuku fájással. Kért egy ctg-t, és megnézett utoljára ultrahangon, meggyőződött ő is róla, hogy Marcus klasszikus harántfekvésben van. Megkaptam a katétert, sajnos nem alaptalanul féltem tőle annyira... Eredetileg azt mondták nekem, megvárják a váltást, és két általam ismert orvos fog műteni, de aki megvizsgált, másképp döntött, így fél 8 előtt már a műtőben voltam, volt kolléganőm férje (Jani) tolt be. A liftben gyorsan búcsút vettem a páromtól, ő bátorítóan megszorította a kezem. Érdekes, már nem féltem, csak sodródtam az eseményekkel. Jani fogta a nyakam, hogy hajoljak mélyebben a gerincközeli érzéstelenítéshez, ami a pocakom miatt, hiába lett kisebb, azért nem volt könnyű. Rám szóltak, hogy ne remegjek, ami nagyon kedves volt, tekintve, hogy vadidegen környezetben, egy csomó ember vett körül, akik közül 2-t ismertem, férjem nem jöhetett be, és borzasztóan fáztam, hiszen meztelen voltam. Az aneszteziológus kioktatott, hogy ne mozduljak meg és ne nyúljak hátra, mindezt 2x is elmondta. Szerencsém volt, rögtön sikerült a szúrás, utána végre lefekhettem.
Nem győződtek meg róla, hogy hat-e az EDA, megkezdték a műtétet. Szerencsére nem éreztem semmit, csak a nyomást, és húzást. Az anesztes doktornő végig beszélgetett velem, nagyon kedves volt, közvetített, hogy lát egy popót, aztán a lábakat, és itt a baba. Alighogy felsírt, elkezdtek az én könnyeim is ömleni, megmutatták, és gyorsan vitték is ki. Mondtam a doktornőnrek, hogy tuti kisebb, mint a kislányom, hát nagyot tévedtem! Lexi 3300-al, és 55 cm-mel, Marcus 3440-nel és 56 cm-mel született.
Innen jött a rosszabb rész, 1x rosszul is lettem, amit hiába közöltem, senki nem törődött vele, az anesztes doktornőt felváltotta a váltótársa, az orvosok meg nyomták továbbra is a hasamat. Alig vártam, hogy vége legyen, 2x megkérdeztem, hogy meddig tart még, egyszer kaptam azt a választ, hogy már nem sokáig. Na ja, relatív, hogy a félóra sok-e, vagy kevés. Fél 9-kor végeztek velem.
Feltoltak a posztoperatív őrzőszobába, oda végre bejöhetett a párom is. 2 órán keresztül folyamatosan mérték a vérnyomásom, és kaptam meleg infúziós palackokat is a testemre, hogy ne fázzak annyira.
Marcust hamarosan hozták, nagyon ügyesen szopizott már az első alkalommal.  Férjem elküldte az SMS-t egy csomó embernek, köztük a fogadott orvosomnak is, aki nem sokkal később felhívott érdeklődni, hogyan zajlott a műtét, és gratulált. Aznap nem ehettem semmit, az érzéstelenítő is nagyon lassan múlt el, de folyamatosan próbálgattam a lábaimat, először a combjaimat, aztán a vádlikat, végül a lábujjaimat is meg tudtam mozdítani. Hosszú órák múlva hozták ismét a kisfiamat, aki 2 szívás után elaludt a karjaimban. Kezdtem kétségbeesni, hogy alig evett.  Állítólag bukott is, ami a mennyiséget tekintve nekem nagyon gyanús volt. Este felkeltettek, nagyon nehezen ment az oldalra fordulás, de végig Marcus lebegett előttem, hogy nem szabad elhagynom magam! Kikászálódtam az ágyból, lassan odamentem a mosdóhoz, megmosakodtam, jó sokat ittam, és úgy feküdtem vissza. Végre, késő este bekajált a picikém, legközelebb 4-kor kaptam meg, és hiába szóltam a nővérnek, hogy szopik a kisfiam, levették a mellemről, mert pont akkor muszáj volt lemosdatni a frissen műtötteket, pedig nem is én voltam az első! Finoman szólva is nagyon kiakadtam!!!!!!
Reggel már viszonylag könnyen felkeltem, kaptam 2 darab száraz piskótát, de bármilyen éhes is voltam, csak az egyiket ettem meg. Utána lekísértek a gyerekágyra, és 2 órával később az a nővér, aki hozta a cuccaimat, és az innivalókat, megjegyezte, hogy milyen fitt vagyok, hogy így tudok futni. Tényleg jól ment.  Aznap (hétfőn) megkaptam a szenna teát, borzalmas hasmarsot csinált, összesen 10-szer voltam kint.  Kedden végre megszabadítottak a drain-csőtől, az egy felszabadulás volt, pénteken pedig kiszedték a varratokat, és délután eljöttünk. Kezdődik az életünk négyesben. 

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bocsi, hosszú lett. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, laaaaatom, juhhhhh de joooo, olvasom iss!! Koszke!!!
Vendég
 


De aranyosak vagytok,tesóm nagyon lehangolt,hogy majd Ő keres hozzá illő nevet :twisted: mert,hogy a Luca nem illik hozzá,és ahogy agyaltam rajta,már én is beképzeltem,hogy ez a név tényleg nem lesz jó!

Bogi: igen,a Lili tényleg nem megy hozzá :!:
Na végre,most nem folyik a tejcsi :D de azért keressél valami képet :wink: :wink:

Beze: hú, rögtön elolvasom a szüléstörténetedet :wink: szeretem az ilyen hosszú sztorikat,mindig úgy áttudom én is élni!
Vendég
 


beze: ez nagyon megható, gyönyörű, de kissé félelmetes is, így pár héttel a szülés előtt!
de a lényeg a vége és az életetek kezdete négyesben! köszönöm, hogy megosztottad velünk!
(a párnára számíthatok valamikor?)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati drága, ne haragudj, pont most írtam e-mailt, tudom, sokat vártál. :oops:
Köszönöm, de azért remélem, neked spontán jön Bogi!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, hat, nekem nyom a lelkem. A csaszar durvabb, mint a sima szules. Es ahogyan bantak Veled sem esik jol nekem, nem volt jo erzes olvasni. Lattalak magam elott es ereztem amit irsz. Borzalmas lehetett ilyen kiszolgaltatottnak lenni. Sajnalom, hogy nem az orvosodnal szultel de Marcuska kis cukimokus egyem a szivet jol van, jol vagytok. A sebed is mar jobban van, ugye? huu, basszus nekem olyan sirhatnekom van.
Vendég
 


Beze: aztapicsa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezen nagyon jót nevettem,tök vicces lehetett :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


nika: mindjárt kezdődik az ikres.

csajok, én annyira szégyenlem magam. ma tényleg SEMMIT nem csináltam, de úgy érzem magam, mint a partra vetett hal. fáj mindenem. semmi nem jó!
a végét akarom lassan!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katoca, ne aggodj, baba nelkul a hasban is faj az embernek mindene ha semmit nem csinal egesz nap, csak van! Kitartas Dragicukam!
Vendég
 


Bogi drága, nagyon kedves vagy, de hidd el, már nincs bennem semmi rossz érzés! Nem akartalak megbántani, neked úgyse ilyen szülésed lesz. :wink: Ha gondoljátok, felteszem Lexi születését is, ég és föld a kettő!
A sebemmel már nincs semmi, sokszor el is felejtem, hogy van, a hasam érzéketlen még, de az se vészes.

mia, igen, az csúcs volt, nem is akartam kihagyni. :lol:

kati, nyugi, lassan finishben vagy, ne akard már megváltani a világot, inkább használj ki minden időt a pihenésre, a babás hétköznapok nem erről fognak szólni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze nagyon szép a szüléstörténeted:):)
ezen amit apárod mondott" aztapicsa" én is nagyon jót nevettem....:):)
de azt sajnálom hogy nem úgy bántak veled ahogy illene!

Kati nyugodtan pihizz és ne csinálj semmit........aki ezt nem érti meg vagy nem tetszik arrébb megy......lassan a FINISbe vagy.....

Bzeze jöhet Lexi története is:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, nem megbantottal csak nekem olyan volt, mintha most tortent volna es igy ateltem. Attol fuggetlenul, hogy majd velem mi lesz, ez most igy belul nekem Rolad szolt. Uuuugy ateltem, mint allat. Erted! Orulok, hogy jol van a sebed. Gyorsan regeneralodsz. A korhazban is mar masnap Te voltal a Makrai Kati!(biztos tudod, Olimpiai bajnok ezust ermes tornasz volt csak meg anyankek koraban)
Vendég
 


Beze, kerem Lexi CicMicet is! ezt az elobbb elfelejtettem!
Vendég
 


Sziasztok!

Beze, annyira jó volt olvasni a történetedet, megható! Szívesen elolvasnám Lexi születését is!
Szuper, hogy jól vagy! Hozol nekünk majd képeket a Kis Drágaságokról????

Kati, nyugi, most már tényleg Bogi Baba érkezésére kell koncentrálnod, felkészülni a nagy napra! Mással ne foglalkozz! Majd szépen lassan megcsinálsz mindent, és ha nagyon nem megy, biztosan segítenek Neked! Pihenj!!!!!!!

Bogi, Kati, penész nálunk is volt/van! Amikor ideköltöztem a Zoliékhoz, 1 évig a szüleivel éltünk, az ő házuk is új volt akkor ( már 4 éve), először azt hittük, hogy csak az első évben lesz penész...aztán nem-nem, azóta is folyamatosan van, mondjuk csak ősztől tavasz elejéig!
És most ahol lakunk, itt is van penész télen! Pedig ez nem új ház!
Szerintem a műanyag ablakok miatt van! Egyébként mi is sokat szellőztetünk, és nem használ semmit! Csak a SZAVÓ!!!!!
Anyuméknál fa ablakok vannak, és náluk soha sehol nem volt penész, még a fürdőben sem!!!

Mia szerintem is jobban megy a vezeték nevetekhez a Luca! Nagyon szép név!

Virág jobb kedved van már? Nagyon cuki lehetett Gergő!!! Remélem nem lesztek lázasak!

Selyem merre vagy??? Voltál azóta dokinál?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona nálunk fa ablakok vannak még is van/volt penész...azóta nincs mióta laminált padló van a szobába....alá meg ezt a szigetelőt tettük....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


aranyosak vagytok, köszönöm!

mona: nálunk új fa nyílászárók vannak... :? :? :?
és a fürdőben nyomasincs a penésznek... :? :? :?
a savo az tényleg jó, de ne te fújd, mert erős méreg!!!!!!!! és nagyon szellőztessetek ki utána!

ti, hogy vagytok? neveitk vannak?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


a savót mi is használtuk..tényleg jó de csak ideiglenes megoldás.hetente használtuk...és a légcsövem szétmarta madhogy nem......pfúúúúújjj.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mona, holnap mesz utoljara dolgozni? Jol vagy?
Selyem majd jon, most nagyon elfoglalt!
Vendég
 


nita: mi eddig 3szor használtuk. egyszer, amikor felfedeztük(még nagyon időben voltunk, mert még csak fehér volt) és kétszer olyan megelőzés jelleggel. december közepe óta nem találkoztunk a gombácskával. kopp-kopp-kopp

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Dobok pár friss fotót! (Utána írni is fogok, megígérem!)

Csini ruciban (sajnos az egész alakos képek homályosak lettek...)

Kép

Ennyire mászom el az ágyban!

Kép


Kép

Játszószőnyegen


Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ANNYIRA ÉDES, HELYES, ZABÁLNI VALÓ, GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Viragom!! Add Nekem ezt a gyerkocot! Tudom, nem adod! De azert add maaa`! :lol: :lol:
Vendég
 


Nekünk a fürdőszobában a zuhanykabin penészedett. Most nyáron vettünk Szavót és azóta nem jött vissza. (kop-kop-kop)

Bogiiiiiii, még egyszer megnézegettem a szép kis konyhátokat és az a narancskupac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Folyik a nyálam! Gergőnek fáj a pocija ha déligyümit eszem, így most kilőve... pedig úúúúúúúúúúúúúúgy megenném!

Beze, nagyon félelmetes volt számomra a szülésed. Tényleg nem lehet összehasonlítani egy sima szüléssel.
Köszi a kérdést, ma napközben már jobb volt a tej, azaz több, csak estére ürült ki mindkét cici. Most épp fejek, hogy kapjanak plusz ingert.

Mia, nekem is tetszik a Luca név.

Kati, jól tetted, hogy nem csináltál semmit. Miért baj az, ha vannak ilyen napjaid is?

Pedi, örülök, hogy minden rendben Veletek! Tényleg aggódtam...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Az az alvas pooooz! Ket kezem magasban! Kezilabda kapus vagyok almomban!
Vendég
 


Köszi Csajok!!!!!!!!!!!

Bogi, nem adom!!!!!!!!!!!!! De nyugodtan eljöhetsz és meggyurmászolhatod egy kicsit ha szeretnéd!!!!!!!!!!!!4

Képeljétek, most este fürdés előtt elfordult az oldalára! :shock: Aztán visszabillentettem a hátára, erre még egyszer megcsinálta! (csak azért, hogy közölje, "igen Anya, jól láttad, meg tudom csinálni"hihihihihi)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: mert nem vagyok ilyen...
már akartam kérdezni, amit délután írtál, hogy c-fogásban fejsz. vagy hasonló, nem emlékszem pontosan. :oops: :oops: :oops:
ezt hol tanultad? ki mutatta?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, a kórházban mutatta a védőnő. Egyik kezeddel megtámasztod a cicit alul és a másikkal C betűt formálva (kb a cicid közepénél) nyomod szép lassan. Semmiképp nem nyúzod vagy facsarod és nem a bimbit.
Hamar rá lehet érezni.
Most egyébként géppel fejek (elektromossal), ezért tudok írni. Kézzel akkor szoktam, ha túl sok a tej és csak meglazítom, hogy ne feszüljön annyira. Ilyenkor lusta vagyok összerakni a mellszívót.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Fél órája értünk haza, azóta olvaslak Benneteket!

Beze! Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk! Majd írok e-mailt. Lenne egy-két kérdésem! A lényeg tényleg a vége, egy anya mindent kibír! Én is szívesen olvasnám Lexike történetét is!

Csillag! Nagyon sokat nőtt Gergő, egy igazi kis úrfi. Szurkolok, hogy visszajöjjön igazán a tejed! A Ti ágyneműtök is nagyon szép.

Mona! Jó, hogy jöttél! Hogy vagy? Akkor hétfőtől Te is minden napos "társaság" leszel, ugye?

Kati! Én az egész hetet úgy töltöttem el, hogy délelőtt csináltam vmit és du-án már csak és kizárólag pihi. És nincs lelkiismeret furdalásom már, mert így nem fáj semmim. Illetve kezdek aggódni, amiatt, hogy a babócám feje nagyon lent van. Nem szeretnék februárban szülni! Remélem, megérti, mert minden nap elmondom neki!
Én picurom ma annyira nyugodt volt egész délelőtt. Gondoltam a hidegfront miatt. Na, most viszont délután óta folyamatosan pörög.

Bogárka! Nem tudom azt írtam-e a papírra, hogy lehet a cseppet a nyelved alá is, és akkor gyorsabban felszívódik. Az íze szörnyű, esetleg, ha nem megy nyelv alá, akkor viszont nagyon kevéske vízbe kell, és abban el kell feloldani. Fémmel nem érintkezhet! Amúgy most a ciklusban hol jársz?

Mia! A Luca nekem is jobban tetszik, mint a Lili! :wink:

Bocsi Csajok, mára ennyi voltam. Holnap jövök ahogy szoktam, nem tervezek ilyen jövős-menős napot, mint ma, csak itthon akarok tenni ezt azt!

Jó éjt Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


köszönöm. :wink:
megtennéd, hogy újra belinkeled a hoxás cikket a szülésről. tudod a vonatosat. elmentem utána magamnak. lassan újra elolvasnám.

jó éjt mindenkinek!!! remélem holnap jobb napra ébredek!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Oke,Virag, megyek!! :wink: :D
Ezt a C fogast ismerem! En mar ven tyuk vagyok es anyam, anyam huga ugye meg kezzel fejtek en neha figyeltem es megmaradt bennem. Mar nem voltam olyan kicsi. Uncsitesom szuletesekor 11 voltam es sokat voltam Naluk es nagyon itt van bennem ahogy Keresztanyu igy csinalta. Meg O fole hajolt a tal fole amibe fejt. Asszem anyu is igy csinlta. Mondjuk mashogy nem is nagyon lehet, most esett le! hihi
Vendég
 


Pedi, azt nem irtad, de keves lottyel szoktam bevenni. 4 nap mulva kene megjonnie de ha megint kesik akkor 6. Nem ezert nagy a cicim, ekkora sosem szokott lenni. Hatalmasak lettek a mai napon bar mar tegnap este is ereztem, hogy mintha beindult volna valami!

Holnap gyere! Milyen volt a joga?
Vendég
 


Kati, erre gondoltál, ugye? (máshol találtam meg, de ugyanaz a szöveg)

http://kismamaknak.hu/szules/mrspock-szavai.html

Bogi, hatni fognak a cseppek, TUDOM!!!!!!!!!!!!!!! Úgyis mondták Neked, hogy tavasszal bebabásodsz... :wink: az minnyáááá itt van!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, legyen igy! :wink: :D :D :D
Vendég
 


Virág ANNYIRA ÉDES KIS POFI GERGŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Kati értem......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati mi jól vagyunk! Ma végre elfogyott az utro! Nevekről sokat beszéltünk már, de szerintem még alakul! Ha lányka lesz, akkor Nóra lesz valószínűleg, ha a Liliánáról nem tudom meggyőzni a férjem! Fiúban nekem tetszik a Bálint, esetleg Balázs! Zotya azt szeretné, hogy Peti legyen, de az nekem nagyon tetszik!
Lány nevekből nagyon sok felmerült, fiút viszont alig találunk ami mindkettőnknek tetszik!

Bogi holnap szabadnapos vagyok, mert jön a festő, gletteli, festi a konyhánkat! Szombaton dolgozom még, meg hétfőn, az lesz az utolsó napom! A főnököm annyira aranyos volt egész héten, mindig mondta, hogy ne is említsem a hétfőt, mert Ő nagyon nem akarja, hogy elmenjek! :)

Virág, annyira nagyon szép Baba Gergő! Csodálatos!!! Úgy megsimizném az cuki kis pofikáját :)

Pedi hát igyekezni fogok minél többet jönni! Jó, hogy jöttél végre! Neked is most már csak azt kell tenned, amit Katinak is!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?