Sziasztok!
Itt süt egy kicsit a nap és máris jobba kedvem! Gergőci megkapta a 2 szurit, szegénykémnek mindkét combjába döftek egyet.
Most alszik. estére valószínűleg be fog lázasodni, úgyhogy a kúp már készenlétben van. Ehhez valamennyire már hozzászoktam, mert Bencusom is minden oltás után belázasodott.
Gergőnek most csak a súlyát nézték meg, hááát , jól felhizlalta magát, már 5390 g.
JA és nagyon rafkós kis kölök, mert itthon baromira utál hason lenni és ha úgy fordítom, akkor rögtön elkezd sírni, égnek mered az egyik lába és megpróbál mindenáron visszafordulni a hátára (csak persze ez még nem megy). Emiatt aggódtam már, hogy biztos nem is emeli a fejét, mert tényleg nem láttam mást tőle csak azt, hogy sír ilyenkor. Na de nem ám a dokinál... ott bizony hasra fordították, abbahagyta az addigi sírást és szép magasra emelte a buksiját.
Bogi, köszi a napsütéses képet! Tetszik a konyhád!!!!!!!!!!!
Nekem 7 hónappal Bence születése után jött először piri, de ekkor csak pecsételős volt, aztán a köv. hónaptól már rendesen jött.
Bettike, pont ezt a görögszéna kapszulát rendeltettem meg az itteni gyógyszertárral (Így nem kell postaköltséget fizetnem), a jövő hétre ígérték. Addig pedig nyugodtan próbálj ki valamilyen szoptatós teát, azok is nagyon jók (pl Laktoherb vagy Mecsek tejszaporító). Szerintem egyébként ha ilyen szépen hízik Ferike, ahogy írtad, akkor még ne szedd a kapszulákat. Hidd el lesz még olyan idő, amikor nagyobb szükség lesz rá és ha most hozzászoktatod a szervezetedet, akkor nem biztos, hogy használni fog. Nem baj az, ha most már nem olyan kemények a cicik, mint az elején, kb most áll be a kereslet-kínálat dolog, emiatt érezheted puhábbnak a melleidet.
(Én sokszor azt hiszem, hogy Gergő már mindent kievett a ciciből amikor abbahagyja a szopit, aztán megnyomom a mellemet egy kézi fejő mozdulattal (C-fogással) és csak úgy spriccel. Szóval marad is még benne tejci.)
Nika, nekem is mindig P2 szokott lenni a rákszűrésem, nem emiatt aggodalmaskodtam, hanem az nem tetszett (tetszik), hogy miért akarnak látni fél év múlva. Mondjuk egyszer volt már ilyen kb 6-7 éve, de akkor elmondták, hogy azért, mert a cytológus talált pár olyan sejtet, aminek 2 sejtmagja volt. Ez önmagában nem okoz gondot, csak a biztonság kedvéért szoktak ilyenkor fél év múlva kontrollra visszahívni. Lehet, hogy most is ez a helyzet. Csak akkor miért nem mondták?????????????
Kati, örülök, hogy jól aludtál!
Én is azt mondom Neked, hogy ne akarj akkor szülni amikor front van. Nekem volt benne részem Bencénél. Szerencsére vajúdnom nem kellett a kórházban, hanem egyből a szülőágyra kerültem, ott viszont tanakodtak, hogy hová is fogok majd kerülni, hogy lesz-e szoba. Aztán egy napra bekerültem egy "rézbőrű" nő mellé... Hááát, nem kívánom senkinek...
Rita, szerintem is ha előbb nem, akkor a jövő héten kétszeres Anyuka leszel! Juj, ez annyira izgi!
Pedi, merre jársz???????? Kezdek aggódni... tessék bejelentkezni!