Új privát üzeneted érkezett!

mármint kivűlről kellene megnézni figyu nincs skyped?

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi

igazad van,egy részről azért is mert fáradt vagyok,Ferike 2 oránként kel éjjel enni,és kezdek kifáradni.De ettől függetlenül kezdek hozzászokni is :) annyira más az egész,régen nem tudtuk elképzelni milyen lessz mikor itt lessz a pici,most meg már olyan mintha mindig is itt lett volna.Élessé vált a hallásunk,fülelünk mindig,sir e :D Az anyukaság jó dolog,szép dolog,olyan jó puszilgatni a kis puha arcocskáját,lábát,kezét,ő meg figyel tágra nyilt szemekkel :) Mindenki imádja :) nálam az anyukaság nyugalommal jár,ez úgy jött,észre sem vettük,csak napok múlva h milyen nyugalom uralkodik a házban.

kivánom hogy te is hamarosan érezd ezt a nyugalmat :)

Napjaink jól telnek,volt 2 éjjelünk mikor nem aludtunk,fájt a pocija.Utóbb rá is jöttem h tejtermék miatt lehetett,mindkét nap ettem tejes dolgot és a gyerek nem birta.na azőta nem eszem ilyeneket.
jó kisbaba,eszik,alszik.bár ha evésről van szó akkor nincs türelem,azonnal kell a cici,még annyit is nehezen vár ki mire kibujok a ruhából.Nagyon türelmetlen,mohó,bár mostmár ügyesedik,szépen rátalál a cicire.Majdnem mindennap azon aggódom h van e elég tej,sztem ez ilyen anyukás dolog,sok anyuka ezen aggódik.
jól belejöttem a dologba,mintha mindig is ezt csináltam volna :)

KépKép
bettike83
 
 


ki akarom probálni a görögszéna magot,tó tejmeghozásra.

http://www.gorogszena.hu/felhasznalas/g ... tatas.html

a more milk kapszulában is ez van.mert eredetileg azt akartam venni,de 10eft 120 kapszula,és ebben a görögszéna mag csak a "tejcsináló"

KépKép
bettike83
 
 

 
 

ja amúgy jól vagyok,kissé kialvatlanul,de jól.sebem még fáj de szépen gyyógyul.16cmes a seb és olyan szép,jó munkát végeztek.

KépKép
bettike83
 
 


Mia

akkor jó jártatok,mi is rengeteg rucit kaptunk,igy azért sokkal könnyebb anyagilag.igy is annyi mindenre kell költeni.

kicsimre az 56os ruhák hatalmasak még mindig,pedig tegnap mértem és 55cm.a legkisebb sapka is hatalmas volt rá.elég viccesen néz ki némelyik ruhában,de majd belenő :D öltözködni nem szeret,gyülöl,ezért pillanatok alatt megtanultam átöltöztetni,pelusozni,mert a pisi is sokszor megtörténik közben,mamáját is többször lepisilte :D

Kati

jó érzés lehetett ahogy érezted :) én is úgy szerettem a kis fejcskéjét simogatni.

Rita

akkor jó nagy bébi lessz :)

KépKép
bettike83
 
 


nika: én ezerrel szellőztetek állandóan, amikor csak lehet. olyan kereszthuzatokat csinálok, hogy csak úgy viszi ki a növényeket. remélem jövő télre már elmúlik ez a víz

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nika: az ikres a discovery travel &living-en megy.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nika, minnngyyaa lemegyek es lefotozom, csak esik ez eso! ahhh, lemegyek! Egyebkent kivulrol nem latni semmit es belulrol sem csak nagyon erezni, hogy jon be a tok mellett a falnal a hideg es a falak is hidegek. Lefotozom belulrol es kivulrol is. Van skypem, beszelni nem tudunk mert hol van net, hol nincs de attol megprobalhatjuk. Ha erdekel kuldom priviben a cimem.Megyek fotozni. Szelloztettem kb. 10 percig itt a nappaliban de rovidebb ideig szoktam, most viszont jobb, nem jott vissza az ablakra a para, viz.
Vendég
 


Bettike, nagyon orulok, hogy igy Magadra talaltal! Ez szep dolog! Es valoban annyira mas lettel, olyanolyan ne erts felre de olyan, felnott lettel. Anyuka! Igen, felelossegteljes, nyugodt, kiegyensulyozott Anyukat erzek ki beloled. Tok jo, szuper, hogy ilyenne valtal a szules utan! Ez nagyon szep es oromteli dolog! Gratulalok! Es irigylem a nyugodtsagod, majd ha nekem is lesz mar baba folkereslek tanacsert! :lol: :D
Vendég
 


Nika, megyek fotozok! Aztan jovok, nem usssszzatok meg szarazon! :lol:
Vendég
 


Nika, keszitettem 1-2 kepet de csak igy darabokat tuktam mert telefonom van csak es maskent nem fert bele ha meg igen akkor tok sotetre sikerul a foto es nem latszodott semmi hiaba tettem ra vakut ugye mivel kint vilagos van, nem lekapcsolta magat. Szoval remelem ez igy jo lesz. Koszke! Puszi!

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Mia, itt a nap! Meg egy kis Bogi fele konyha! :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Mia, hogy van Tomek?
Vendég
 


Sziasztok!

Itt süt egy kicsit a nap és máris jobba kedvem! Gergőci megkapta a 2 szurit, szegénykémnek mindkét combjába döftek egyet. :? Most alszik. estére valószínűleg be fog lázasodni, úgyhogy a kúp már készenlétben van. Ehhez valamennyire már hozzászoktam, mert Bencusom is minden oltás után belázasodott.
Gergőnek most csak a súlyát nézték meg, hááát , jól felhizlalta magát, már 5390 g. :D JA és nagyon rafkós kis kölök, mert itthon baromira utál hason lenni és ha úgy fordítom, akkor rögtön elkezd sírni, égnek mered az egyik lába és megpróbál mindenáron visszafordulni a hátára (csak persze ez még nem megy). Emiatt aggódtam már, hogy biztos nem is emeli a fejét, mert tényleg nem láttam mást tőle csak azt, hogy sír ilyenkor. Na de nem ám a dokinál... ott bizony hasra fordították, abbahagyta az addigi sírást és szép magasra emelte a buksiját. :twisted:

Bogi, köszi a napsütéses képet! Tetszik a konyhád!!!!!!!!!!!
Nekem 7 hónappal Bence születése után jött először piri, de ekkor csak pecsételős volt, aztán a köv. hónaptól már rendesen jött.

Bettike, pont ezt a görögszéna kapszulát rendeltettem meg az itteni gyógyszertárral (Így nem kell postaköltséget fizetnem), a jövő hétre ígérték. Addig pedig nyugodtan próbálj ki valamilyen szoptatós teát, azok is nagyon jók (pl Laktoherb vagy Mecsek tejszaporító). Szerintem egyébként ha ilyen szépen hízik Ferike, ahogy írtad, akkor még ne szedd a kapszulákat. Hidd el lesz még olyan idő, amikor nagyobb szükség lesz rá és ha most hozzászoktatod a szervezetedet, akkor nem biztos, hogy használni fog. Nem baj az, ha most már nem olyan kemények a cicik, mint az elején, kb most áll be a kereslet-kínálat dolog, emiatt érezheted puhábbnak a melleidet.
(Én sokszor azt hiszem, hogy Gergő már mindent kievett a ciciből amikor abbahagyja a szopit, aztán megnyomom a mellemet egy kézi fejő mozdulattal (C-fogással) és csak úgy spriccel. Szóval marad is még benne tejci.)

Nika, nekem is mindig P2 szokott lenni a rákszűrésem, nem emiatt aggodalmaskodtam, hanem az nem tetszett (tetszik), hogy miért akarnak látni fél év múlva. Mondjuk egyszer volt már ilyen kb 6-7 éve, de akkor elmondták, hogy azért, mert a cytológus talált pár olyan sejtet, aminek 2 sejtmagja volt. Ez önmagában nem okoz gondot, csak a biztonság kedvéért szoktak ilyenkor fél év múlva kontrollra visszahívni. Lehet, hogy most is ez a helyzet. Csak akkor miért nem mondták?????????????

Kati, örülök, hogy jól aludtál!
Én is azt mondom Neked, hogy ne akarj akkor szülni amikor front van. Nekem volt benne részem Bencénél. Szerencsére vajúdnom nem kellett a kórházban, hanem egyből a szülőágyra kerültem, ott viszont tanakodtak, hogy hová is fogok majd kerülni, hogy lesz-e szoba. Aztán egy napra bekerültem egy "rézbőrű" nő mellé... Hááát, nem kívánom senkinek...

Rita, szerintem is ha előbb nem, akkor a jövő héten kétszeres Anyuka leszel! Juj, ez annyira izgi!

Pedi, merre jársz???????? Kezdek aggódni... tessék bejelentkezni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi

te is ilyen leszel biztos :) de ha kell,szivesen segitek :wink:

csillag

lehet igazad van,de azért beszerzem és jó ha itthon van.Igy van egyébként,éreztem hogy olyan puha lett a mellem,mintha nem lenne benne semmi,2 napig,ma meg már jobb,folyt is belőlle pici.Minek nem örülök,mekkora örömet jelent ha folyik egy kis tejcsi :D

KépKép
bettike83
 
 


sziazstok!

csillag: örülök, hogy gerike ilyen szuper kiskrapek és így tudja "produkálni" magát. kis rafkós. :lol: :lol: :lol:
gratulálok a szép súlyához! remélem egy kis lázacskán kívül nem lesz semmi hosszabb lélegzetvételű baj.
jó! meggyőztetek, nem akarok frontban szülni.

bogi: ez igazi bogárka&gézu lak! nagyon otthonos.

betti: boginak tényleg igaza van! annyira más vagy! olyan hihetetlen nyugodtság és boldogság árad belőled. apa, hogy reagál az új életre? kiveszi a részét, vagy még csak szemlél és gyönyörködik és messziről imád?

képzeljétek! most voltam az eredményért és a vasam alacsony. 6,8 az alsó határ és nekem 6,6 lett. persze a védőnők rögtön írtak vasat. eddig nem szedtem pluszba és nem tudom jó-e most elkezdeni. a dokim nem vette fel, majd visszahív.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, tomjel magadba egy kis ceklat. Vagyis minden nap egyel picit, rengeteg vas van benne, vagy brokkoli, aszalt sargabarackban is sok van 2-3 szemben kb. 3 mg!!! Zoldborso, zoldbab is 10dkg-ban van 3mg! Legy szi, ne edd mar igy a vegen a kemikalis vasat inkabb kajat egyel minden nap olyat amiben van vas!! Lecccciiiii!!!!! Amugy a cekla a legjobb vas forras, ha ezt eszik a kismami minden nap vagy minden 2.-3. nap nem lesz vashianyos ez ziher!!
Vendég
 


bogi: nem akarok feltétlenül enni most a végén már, de megvárom, hogy a dokim mit fog mondani.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ha mondták, hogy kell a vas, akkor szedd, mert ennél csak kevesebb lesz a szervezetedben. A szülés alatti meg a gyermekágyi vérzéssel pedig még csökkenni fog az érték.
Nekem Bencénél kellett pont ennyi idősen a vaspótlás.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, orulok, hogy Gergoci ilyen kis szupi! Latod, stramm gyerkoc O! juhhiiiii, es szep magasra emelte a fejet? Kaptal levegot mikozben lattad ezt a mutatvanyt? EZ volt am a magan szam!:) Anyu figyelj, ilyet is tudok ha akarok, ne aggodj! :wink: :D :lol: Este nem lesz gond, sztem siman veszi az akadalyt, max picit lesz nyugi es lazas.Bencurka hogy van ma? Bilizes?
Koszi a konyha dicsit.

Katocam, orulok, hogy tetszik a konyhank! Urammal szeretunk is benne lenni. En fozni, O max a vizforraloig jut el, ebben is csak addig, hogy bekacsolja! :lol: :lol: :lol: Meg jokat kajalunk es dumalunk benne. Most is egy oran at ettuk csak a rakott karfiolt :lol: :lol: meg is beszeltuk, hogy ma iszunk valamit este. Van itthon voros, feher bor, jo fajta konyak. Majd leguritunk valamit az tuti! :lol:
Es milyen volt a kozmetikusnal? Festes, gyanta volt vagy kis arckezeleses kenyeztetes is? :wink: :D Gondoltam Rad es irigy voltam. :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Vendég
 


Na, jól ellentmondunk itt egymásnak. 8)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Az a baj a dokik nem mondjak, hogy ne szedjunk vitamint. Na, mindegy. Vegulis ugyis azt teszi az ember amit az orvos mond. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Viragom, csak azert mert nekem mar elmagyaraztak(2 orvos) kerek perec milyen artalmasok ezek a vitaminok. En azota nem szedek, nem is fogok. Ha az orvosom mondja sem fogom megenni. Egye meg O, de O sem teszi. Csak ajanlja.
Vendég
 


csillag: milyen vasat szedtél?

bogi: gyanta, festés és masszírozás volt. olyan jóóóóóóó volt! én pedig irigy-irigy vagyok a borocskázásra. tudom, hogy lehetne, de inkább nem meg zsoltim nem szereti. ő whisky-s. :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, köszi, Bencur jól van, kicsit náthás, de nem vészes. Apajának köszönheti a náthát, mert a hétvégén elvitte uszodába (élményfürdőbe) és szerintem hazafelé jövet megfázott. Nagyon utál hajat szárítani és amikor hazaértek éreztem, hogy kicsit nyirkos maradt a haja...
Bilizés megy, nem minden nap van "nagy dolog", de ha jön, az már a biliben landol. :D

Gergő egyébként jól van, itt gagyarászik mellettem. Ha lesz láza, az majd úgyis csak este jön ki.


Borozgatás... de jól hangzik. Tegnap este én is megittam 2 korty fehérbort... :oops:

Képzeljétek, nem is írtam, hogy Gergő Úrfi majdnem átaludta az egész éjszakát! Jól alakul a dolog!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Katocam, lehelletnyi borocskat megihatsz, ha voros az meg jo is mert vorosversejt szaporito es Neked pontosan erre van szukseged. Vacsi utan siman ehetsz, Bogi nem erzi meg, Te viszont kicsit elvezkedhetesz. :lol: :lol: :D :D Urad meg viszkizzen, mindegy az ki mit iszik! :lol: Ra bir mar nezni? :lol: :lol:
Vendég
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ilyen irigy a masszazsra bogarka74!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Kati, fogalmam sincs, hogy mit szedtem... 3,5 éve volt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nálunk se eső, se hó, csak borús idő!

csillag! gratulálok Gergő szép súlyához!!!

én itthon voltam majdnem egész nap, csak anyuéknál voltunk ebédelni. napközben soha nem érzek semmi mocorgást...na majd este kíváncsi leszek. tegnap este se volt.

apa mindjárt megy fuvarba, aztán focizni,én meg nézem a kedvenc sorozataimat.

KépKép
dike
 
 


Masszázst ÉN IS ÉN IS ÉN IS ÉN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike, az tök természetes, ha most akár napokig nem is érzed a babát. Ne aggódj emiatt!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, megunta a csörgőnézegetést Gergő. Valami mást kell kitalálnom!

Csőőőőőőő Csajok! Léptem!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, tok jo Bencus!! Nem semmi!!Gyorsan rakapott a bilire!Gergoci gagyaraszik? De meg hallgatnam!!?
Nem is mondtam, voltunk 2 napja a regi szomszedainknal es Hanna ugy orult Nekem. En voltam a kedvenc. Jott, ult bele olembe hattal, volt, hogy szembe. A vacsit csak tolem fogadta el sot olyan dolgot is megtett amit az anyjanak tobb napja nem. En orultem. Anyuka kevesbe de nem tehetek rola, hogy van erzekem a gyerekekhez na! :lol: :lol: :lol: Jatekosan eloadva barmire raveszem, erted! :lol: :lol: Lemegyek az O szintjere (2 eves :oops: ) de megteszi amire kerem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze anyukakent nem leszek ilyen, szep is lenne! hehehee
Egy ismeros csaj pedig bejelentette, hogy terhes! Az erdekessege az a dolognak, hogy osszevissza menstrualt! Lanyok, ha a baba jonni akar, jon! Az a rossz, ohgy nem tudjak mennyi idos mert november 5en volt meg neki utoljara. Ok is bejelentkeztek dokihoz mert kb. 1 eve nem jott a gyerek de mire mentek volna a kivizsgalasra kivancsi volt es tesztelt egy pozit! hhihihihihi
Vendég
 


dike: én sokáig csak este hanyatt fekve éreztem bogikát.

a család barátkozik már a kis trónörökös nevével? ugye ármin lesz?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kép
apa ezeket kérdezi mert ha nincs kiszilikonozva akkor simán ázik be az ablakod kívülről :( a párásodást meg csak szellőztetéssel tudod megelőzni.
a párkány ugye nem műanyag? ha esetleg tudnál egy képet az ablakból ha kinyitod és úgy csinálni egy képet a párkánnyal együtt csinálni?

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi most olvasom hogy húz az ablak .Gabi azt mondja hogy lehet kimaradt a tömítés és azért húz.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok hiányolást, és Kati az sms-t! Már akartam jönni, de nem tudtam, egész nap csak olvasgatok, de mire írnék, mennem kell valamerre.

Csak gyors helyzet jelentek, mert 5től kismamajóga.
Reggel elvittem a szomszéd kiscsajt oviba, mert anyuja lebetegedett. Először úgy volt, hogy kicsire vigyázok, míg a nagyot elviszi, de annyira szarul volt, hogy inkább vittem a nagyot anyuci kocsijával. Aztán elsétáltam az egészségházba, ahol találkoztam a leendő gyermekorvosunkkal. Nagyon barátságos volt, szimpatikus, pont mint anno a nőgyógyászom. Mindenki nagyon dicséri, bízom benne, hogy nekünk is bejön majd. Majd elmentem a volt melóhelyemre, bankba, majd anyóséknál ebéd. Tesómmal du-án skype és most meg majdnem 2 órát :oops: :shock: beszéltem Zoli unokatesójával telón. Náluk két és fél hónapos a pici és nagyon beteg volt, és érdeklődtem az állapota iránt.

Csillag! Gratula Gergőci súlyához és a jó éjszakához, drukkolok, hogy ne legyen láza és ne legyen nyűgös! Bencusnak jobbulást, bízzunk benne, hogy megússza ezzel a náthával.

Kati! Bírtad a kozmiban a fekvést? Én még egyszer szeretnék elmenni egy nagy generálra, de félek, hogy nem bírok majd annyit egy helyben feküdni.

Rita! Nyugi, emlékszel, én is a jövő hét végét tippeltem Neked. Szóval, szerintem az lesz a befutó! :wink: Zalán baba megkapja amit kell, és ezt az egy hete még kihúzza odabent, és bízzunk benne, hogy 4kg-nál nem lesz nagyobb!

Bogi! Szuper jól néz ki a konyhád!

Dike! Nekem volt olyan, hogy menni akartam az ügyeletre, hogy vmi baj, mert már másfél napja nem éreztem semmit. Megnyugtattak, hogy ilyenkor még olyan pici a baba és olyan nagy a helye, hogy simán lehet, hogy ne érezzem pár napig. Aztán aznap du-án lepihentem és jelzett, hogy ott van Ő. Akkor nekem is mondták, hogy majd lesz olyan is, amikor alig várom, hoyg egy kicsit nyugiba legyen és legalább egy kis időre ne mozogjon! Na, bejött, volt már, hogy könyörögtem neki, hogy aludjon egy kicsit! :lol:

Jaj, mennem kell! Este megpróbálok jönni, de ha nem tudok, nyugi, nincs semmi baj. Kati úgy is írnék sms-t, ha vmi lenne, de nem lesz! 8)
pedi
Kalocsa
 
 


kati

sztem is szedd a vasat.én is elég szédülös voltam szülés után.sőt még most is,tuti alacsony lehet.csak ugye az a gáz vele h szorulást okoz,és igy a terhesség vége felé elég gáz.

még jó ötlet lehet ha bemész valami herbáriába és kérsz valami vaskészitményt,azokat gyümölcsökkből,zödségekből vonják ki és hátha nem okoz szorulást.

KépKép
bettike83
 
 


Csillag

na ez akkor haladás,remélem az én pici fiam is idővel átalussza az éjszakát.

KépKép
bettike83
 
 


Bogi nagyon aranyos és szép a konyhád!!!!!!!!:):)

Virág szép súlya van Gergőnek!!!!!!!!
Gergő nagyon ügyi az éjszakázással!!!!:)csak így tovább!!!!:)

Kati szerintem annyira nem vésezsen alacsony a vasad.....

Pedi kellemes jógázást!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika, igen, van szilikon ott, nem azik be. A parkany kivul muanyag, belul pedig fa! Kivul a parkany teteje es az ablak alja vagyis a tok alja kozott van kb. 3-4 mm res!!!! AAAAAAaaaa, ezt most vettem eszre, hogy kineztem megnezni a szilikont. Gondoltam ala nyulok az ablak perem ala es igen nem fekszik a parkanyon hanem "lyuk" van vagyis res ez sztem nem fasza!! Erre mit mond urad? Mar bocsi, hogy ennyit kerdezek! Csinalom is a fotot, ime:

Kép

Kép

Ott a reeees, tetszenek latni??
Vendég
 


Nika, nem az ablak huz, hanem a belso parkanynal erzem beramlani levegot! Gumitomites az van minden ablakban.
Vendég
 


Bogi én látom a rést...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati! igen barátkoznak,mármint anyósék.....már nem Zolikáznak!:)

pedi! jó jógázást! biztos igazad van!!!:)

KépKép
dike
 
 


Bogi: tök jó a házikó,a konyha is szupi főleg ahogy a napocska süt be :D Tetszik a konyhád :!:

Beszélgettünk apával a nevekről,és mégsem Lili lesz... :roll: Tetszik,de már nem annyira,hogy így hívjuk a kislányunkat,meg összegabalyodik a nyelvem mikor kimondom,hogy Lili :lol:

A Luca név mellett döntöttünk,ez a név az eggyetlen ami Tomikának is tetszik!!!!! :D
Vendég
 


Mia nekem is a Luca név tetszik nagyon...remélem lányom lesz és akkor ő is Luca lehet:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi:köszi,gyógyulgat ma vittem vissza a gyerekdokihoz,még 2napig kell adni a gyógyikat,de hétfőtől újra ovi :D
Én még benne vok a náthában :roll:

Lucus ma hiperaktív,szinte egész nap pörög :D most is nagyon bevan indulva :D

Jajj olyan vicces volt Bogi,ahogy néztem a konyhás képet és gyönyörködtem benne,a gyönyörtől még a tejem is beindult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nita:ugye,hogy ugye??? :lol: szorítok,hogy nektek is Lucátok legyen :wink:
Vendég
 


Pedi, jogara irigy, tegnapi masszazsra foleg! Te lehet hulyeseg de tegnap kezdtem a cseppeket es ma, most, ugy feszul a cicim, sot, nagyobb is. En cska azt erzem feszul de uram azt mondta mikor megjott melobol, hogy ki vagyok bogyosodve! 1 nap alatt hasznalna a motyo????? Mondjuk jo eros ez teny mert olyan illata van es olyan allaga, hogy mikor meglattam es beleszagoltam, dobtam egy hatast. Nem azert mert budos, hanem mert eros. Nem hiaba kell ebbol egy csepp de 1 nap alatt ilyen hatast!!! A 80 C melltartom total beteritem pedig ez sosem volt ilyen szuk ram! Most meg, hogy fogytam eleg volt a 75 B is, igaz, hogy eppppen elfertem benne de a 80 C lotyogott, ma meg....most folvettem es szuk, holnap vehetek egy nagyobbat! hihi viccelek! Csajok! Ez kesz! Valami hormont jol bekavart, mondjuk nem banom csak ne hizzak!hihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nita, ugye, hogy ott van?? F.sz.m, erted!!??? Es tenyleg jon be a parkanynal a hideg. Gyujtottam meg teamecsest, foltettem a parkanyra es lebeg a langja! Waaaazzzzeeeeeeee!!!!!!Ott mozog a lang a legjobban ahol a belso parkany csatlakozik az ablakhoz es jeg hideg is. Na, mindegy, ez van.

Mia, dejoooo, hogy Luca lesz!!! En orulok, Nekem tetszik nagyon a Luca nev es a Lujza is.-ezt nem mondtad csak en irom. :D :D :D Koszi a konyha dicsit. Egyebkent egyik fo oka berlesunknek ez a konyha volt es a furdo. A ket szoba nem nacccuuucccc! Es mi van a pocakkal? Jol van?
Vendég
 


mia: ez aztán a meglepi! pont ma jutott valamiről eszembe a luca név. tetszik, de én nem adnám a kislányomnak, de a tesómék mondták, hogy nekik tuti lucájuk lesz. és tényleg szép név!!!!
tomi barátkozik már a kistesóval? még mindig undok?

pedi: örülök, hogy jól vagy! nyugodtan menj a kozmetikushoz, ki fogod bírni! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
én is készülök majd olyan 10-e körül egy teljes nagykezelésre, mert utána egy-két-három hónapig nem lesz időm, ha bogica szopizni fog.

betti: lehet, hogy az lesz, hogy valami vaskészítményt szedek csak. de még mindig nem tudtam a dokimmal beszélni. :twisted: :twisted: :twisted:

hajrá luca baba! ha 30-án kell megjönnie, akkor a napokban rendesen rá kell gyúrnotok! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?